Prikbord oktober tot eind december

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prikbord oktober tot eind december"

Transcriptie

1 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem Prikbord oktober tot eind december Fluo zie je zo : vanaf 12 oktober 2015

2 De werkgroep kleuters en feestcomité lagere school slaan de handen in elkaar. Samen organiseren we op vrijdag 11/12/2015 een winterwonderwandeling in het Fort 5. Laat je verleiden door heerlijke wafels, smoutebollen en hot-dogs. Tijdens de wandeling kan je genieten van een jeneverke en lichtacrobatie. Zowel kleuters als kids lagere school zijn welkom onder begeleiding van de ouders. Voor 2,5 per persoon kan u deelnemen en krijgt u er bovendien een jenever of drankje bij. Vrijblijvend te starten tussen 17u30 en 19u00 aan Hangar 27. Breng zeker je zaklamp mee. Tot dan! Olfa site Bedanking ouderraad Hartelijk dank aan alle ouders van de ouderraad die ons zo gastvrij onthaald hebben op koffie en thee op de eerste schooldag. De foto s van de gezellige ontvangst vindt u op onze schoolsite. Op onze gezamenlijke schoolwebsite (Pieter van Maldereplein en Ingenieur Haesaertslaan) kan u de vrije dagen, nieuwtjes en foto s vinden. Onze webmaster Peter Vandeputte leidt alles in goede banen. Ook staat telkens het nieuwe prikbord bij de link ouders. Zo bent u op de hoogte van alle activiteiten en data.

3 Data afscheidsrecepties zesde leerjaar We wensen de ouders van het zesde leerjaar tijdig op de hoogte te stellen van data van de afscheidsreceptie. Voor de ouders en leerlingen van het zesde leerjaar op de vestiging Pieter van Maldereplein op maandag 27 juni Het uur wordt later medegedeeld. De afscheidsreceptie voor de ouders en de leerlingen van het zesde leerjaar vestiging Ingenieur Haesaertslaan op woensdag 29 juni 2016 om 19u30. Stappenplan luizen In verschillende leerjaren zijn weer luizen gesignaleerd. Dit is het stappenplan dat we als school hanteren als er luizen zijn in de klas. STAPPENPLAN LUIZEN ouders kijken alle gezinsleden regelmatig na; bij besmetting brengen ouders de school op de hoogte; de ouders van alle leerlingen van de klas, waar melding van besmetting werd gedaan, krijgen een luizeninfobrief met antwoordstrookje (wel of geen luizen, aard van behandeling); antwoordstrookje ingevuld terug te bezorgen aan de school de dag nadien; antwoordstrookjes worden verzameld, bij ontbreken van strookje worden ouders gecontacteerd; bij nieuwe besmetting opnieuw infobrief met strookje; bij blijvende problemen of vragen inschakelen van CLB. U kan ook het filmpje van de natkammethode bekijken op Deze link staat ook op de schoolsite.

4 Fietsuitstappen Regelmatig gebruiken onze leerlingen hun fiets voor verkeerslessen en fietsuitstappen. Als leerlingen hun fiets niet bij hadden, werd in het verleden een fiets van een leerling uit een andere klas geleend met soms tot gevolg dat er na de fietstocht schade was aan de geleende fiets. In de toekomst zullen leerlingen die geen fiets bij hebben niet kunnen deelnemen aan de fietsactiviteit. Fietshelm Net zoals op de strapdag van 18 september en op andere uitstappen met de fiets willen we dat onze leerlingen een fietshelm dragen. Dit is voor de eigen veiligheid. Op dit moment is het geen verplichting, maar we willen het dragen van een fietshelm bij fietsuitstappen blijven promoten. Omdat een fietshelm persoonlijk moet aangepast zijn aan het hoofd van elk kind - anders is dit onveilig - kan de school zelf hier niet in voorzien. Autoluwe dag en car-free day Onze leerlingen hebben genoten van deze dag. Vrijdag 18 september mochten onze leerlingen zich uitleven op straat. Onder leiding van de leerkracht lichamelijke opvoeding oefenden ze hun fietsvaardigheid. Hartelijk dank ook aan de ouders die de leerlingen van het zesde leerjaar mee hebben begeleid op hun fietstocht. U kan de foto s van deze dag bewonderen op de website.

5 Fluo zie je zo Zoals u wellicht in het schoolreglement gelezen hebt, is het dragen van het fluohesje vanaf maandag 12 oktober verplicht. Wij hebben in het verleden altijd via sponsoring onze leerlingen een hesje kunnen meegeven. Dit hesje krijgt elke leerling gedurende de donkere periode in bruikleen. De klas en het klasnummer staan er met een textielstift op geschreven. Het is de bedoeling dat nadien het hesje gewassen wordt teruggegeven aan de titularis. Zo kunnen wij er als school vele jaren gebruik van maken. Indien uw zoon of dochter het hesje verliest of stuk maakt, zien we ons genoodzaakt dit via de schoolrekening aan te rekenen ( 3 / st. ) Advent 2015 Met Een toekomst zonder armoede vestigt Welzijnszorg de aandacht op het belang van duurzame armoedebestrijding om vorm te geven aan een solidaire samenleving. Duurzame armoedebestrijding pakt de oorzaken aan van de ongelijkheid die armoede creëert. Een mooie toekomst waar iedereen van kan dromen ligt voor mensen in armoede nog veraf. In dit dossier stelt Welzijnszorg een pak duurzame maatregelen voor op het vlak van wonen, mobiliteit en gezondheid. Zodat mensen in armoede ook kunnen dromen van een toekomst zonder armoede!

6 Krijg wat je toekom(s)t is een speelse en belevende vertaling van de Welzijnszorgcampagne van Een toekomst zonder armoede vertrekt van het leuke en spannende verhaal van Robby en zijn vriendjes en breng zo de campagne op kindermaat in de klas. Deze adventscampagne zal afgesloten worden met een viering op 9/12 voor het Pieter Van Maldereplein en op 7/12 voor Ing. Haesaertslaan. Rapport en eerste individueel oudercontact Op vrijdag 16 oktober krijgt uw zoon of dochter het eerste rapport mee naar huis. Op dinsdag 20 oktober of woensdag 21 oktober wordt u uitgenodigd op het eerste individueel oudercontact. De brieven hierover werden meegegeven. De klasleerkracht zal u op de hoogte brengen van het juiste uur. Scholenveldloop 30 september Meer dan 100 leerlingen liepen de traditionele scholenveldloop in Fort V. Proficiat aan de deelnemers! Foto s van de veldloop kan je bekijken op de website van de school: GEEN NABEWAKING Op vrijdag 18 december 15 en op vrijdag 25 maart 16 is er geen nabewaking. Alle leerlingen, in beide vestigingen, worden om 16 uur opgehaald door de Speelclub.

7 De sint op school Ook dit jaar brengt de heilige man samen met zwarte piet op donderdagvoormiddag 3 december een bezoek op het Pieter van Maldereplein en op vrijdag 4 december brengt hij s voormiddags een bezoek aan de vestiging Ingenieur Haesaertslaan. Foto s van het hoog bezoek zullen te bewonderen zijn op de schoolsite. Ingenieur Haesaertslaan Herfstwandelingen Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met de hele school op herfstwandeling op vrijdag 30 oktober. Het eerste leerjaar gaat naar het Nachtegalenpark het tweede leerjaar wandelt naar t Forum Romeinse Put het derde leerjaar wandelt naar Mariënborg het vierde leerjaar wandelt naar Kattenbroek het vijfde leerjaar fietst naar De Schorre het zesde leerjaar wandelt in de bossen in Malle Ingang Te Nyverdonklaan Voor de veiligheid van onze leerlingen vragen we de ouders die samen met hun kinderen s morgens naar school komen om enkel via de ingang Ingenieur Haesaertslaan (de potlodenpoort) de school binnen te komen. De leerlingen die alleen naar school komen kunnen zowel via de ingang Te Nyverdonklaan, de potlodenpoort of langs het Peter Witterstraatje binnen komen.

8 Pieter van Maldereplein Op vrijdag 2 oktober trok de hele lagere school erop uit naar het Nachtegalenpark. Zij hebben genoten van het prachtige weer. Foto s van deze wandeling zijn te bewonderen op onze schoolsite. Kersttoneel door de leerlingen van 4a en 5a Dit is een jaarlijkse traditie. Op woensdagavond 16 december brengen de leerlingen van het vierde leerjaar en het vijfde leerjaar op het plein voor hun ouders het kerstverhaal in een modern kleedje. Aanvang om 19 uur in de turnzaal van het plein. Kalender van 16 oktober tot en met 18 december 19 oktober: Bioklas voor 2B 20 oktober: Bioklas voor 2c Zwemmen voor 6a-5a-2a-1a-3a-4a Individuele oudercontacten 21 oktober: Zwemmen voor 4b-4c Bioklas voor 2a Individuele oudercontacten 23 oktober: Bib voor 3b-c en 6b-c 27 oktober: Zwemmen voor 5b-5c-6b-6c-1b-1c Bib voor 5b-c 28 oktober: Vrijaf voor de leerlingen wegens pedagogische studiedag. 29 oktober: Bib voor 2b-c en 4b-c 30 oktober: Herfstwandelingen vestiging Ingenieur Haesaertslaan Herfstvakantie van maandag 2 november tot en met zondag 8 november november: Bezoek aan Huis Hellemans voor 2a-2b en 2c 10 november: Zwemmen voor 6a-5a-2a-1a-3a-4a 11 november: vrijaf wapenstilstand 12 november: Bezoek aan Huis Hellemans voor 6a

9 13 november: Bezoek aan het Mas voor 5a Bioklas voor 5c Bib voor 3b-c en 6b-c 16 november: Bioklas voor 5b 17 november: Bioklas voor 5a Bib voor 5b-c Zwemmen voor 5b-5c-6b-6c-1b-1c 18 november: Zwemmen voor 2b-2c-3b-3c 19 november: Bioklas voor 4b Bib voor 2b-c en 4b-c Toneelvoorstelling voor 1a-b-c Medisch schooltoezicht 3a 20 november: Kronkeldidoe voor 1a-b-c Bezoek aan het MAs voor 5b Bioklas voor 4c 23 november: Bioklas voor 1b Medisch schooltoezicht 3b 24 november: Zwemmen voor 6a-5a-2a-1a-3a-4a Bioklas voor 1c Bezoek aan het Mas voor 5c Bezoek aan Urania voor 1b Medisch schooltoezicht 3c 25 november: Zwemmen voor 4b-4c Bioklas voor 1a Bezoek aan Urania voor 1c 26 november: Bezoek aan Urania voor 1a 27 november: Bib voor 3b-c en 6b-c 1 december: Zwemmen voor 5b-5c-6b-6c-1b-1c Bioklas voor 6c 2 december: Bioklas voor 6a Zwemmen voor 2b-2c-3b-3c 3 december: Bioklas voor 6b De sint op bezoek in de vestiging Pieter van Maldereplein 4 december: De sint op bezoek in de vestiging Ingenieur Haesaertslaan 7 december: Adventsvieringen vestiging Ingenieur Haesaertslaan

10 8 december: Zwemmen voor 6a-5a-2a-1a-3a-4a Bib voor 5b-c 9 december: Zwemmen voor 4b-4c Adventsvieringen vestiging Pieter van Maldereplein 10 december: Medisch schooltoezicht voor 5a Bib voor 2b-c en 4b-c 11 december: Winterwonderwandeling voor alle leerlingen en ouders 15 december: Zwemmen voor 5b-5c-6b-6c-1b-1c 16 december: Zwemmen voor 2b-2c-3b-3c Kersttoneel om 19 uur door de leerlingen van 4a-5a 18 december: rapport voor alle leerlingen Geen nabewaking. De leerlingen worden opgehaald door de speelclub om 16 uur. Kerstvakantie van maandag 21 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016

11 Woordje van de Ouderraad OUDERRAAD/WERKGROEPEN Tijdens de klasvergaderingen begin september hebben wij een voorstelling gegeven van de Ouderraad. ( Als Ouderraad willen wij een brugfunctie vervullen tussen ouders en school. Hierbij ondersteunen wij de school bij haar opvoedings- en onderwijsproject en willen wij, door het organiseren van allerlei activiteiten, de school financiële ademruimte geven. Vijf keer per schooljaar vergaderen wij en bespreken de punten die de ouders belangrijk vinden. Een lid van de directie is altijd aanwezig op deze bijeenkomsten. Op deze manier komen we vlug tot vaste afspraken en beslissingen. De inbreng van de ouders wordt hierbij sterk gewaardeerd. Binnen de Ouderraad zijn er ook 2 werkgroepen actief: Werkgroep Verkeer Werkgroep Feest. Beide werkgroepen staan in voor de praktische invulling van verkeer- en feestactiviteiten. Om alle activiteiten in goede banen te leiden, doen we elk jaar opnieuw een oproep voor nieuwe leden: hetzij in de ouderraad, hetzij als helpende handen tijdens de activiteiten. Als lid van de ouderraad word je op een andere manier bij de school betrokken. Je krijgt een beter beeld over hoe het schoolse leven er uitziet voor je zoon of dochter.

12 Voelt u zich geroepen om het team te vervoegen, stuur ons alvast een mailtje via ouderraad@olfa.be en we verwelkomen jullie graag in onze eerstvolgende vergadering: Dinsdag 8 december om 20u00 in het klooster van onze vestiging IH. De Werkgroep Feest is ondertussen reeds actief bezig met het organiseren van enkele activiteiten: - op vrijdag 11/12 gaat de winterwonderwandeling door in Fort V met de bijhorende randanimatie; - op vrijdag 11/3 staat de comedy avond ingepland met één van de foute vrienden. Wie een handje wil toesteken op één van deze activiteiten, contacteer ons via helpendehanden@olfa.be Met vriendelijke groeten, namens de Ouderraad, Johan Gernay

13 Strookje 1: nieuwjaarsbrieven Afgeven aan klasleerkracht ten laatste op donderdag 22 oktober 2015 Alle leerlingen knutselen de nieuwjaarsbrief voor de ouders zelf, die moet u dus niet bestellen! Voor grootouders, peter, meter, kan u nieuwjaarsbrieven bestellen. De prijs van een nieuwjaarsbrief bedraagt 0,75 en de betaling gebeurt via de schoolrekening. Ondergetekende bestelt.. nieuwjaarsbrieven. De aanspreking op deze nieuwjaarsbrief (ven) is: voor. voor voor. voor. Naam van het kind:.. Klas:. Handtekening:..

14 Strookje 2 : Kerstboek 2015 (ten laatste afgeven op 7 december) Ondergetekende bestelt voor zijn/ haar kind het kerstboek : Zonnekind zonnestraal zonneland Prijs 6 Naam van het kind:. Klas:. Handtekening:.. Strookje 3 : Tijdschrift (ten laatste afgeven op 7 december) Ondergetekende bestelt voor zijn / haar kind voor het tweede trimester het abonnement van : Zonnekind zonnestraal zonneland Prijs 13 Naam van het kind:. Klas:. Handtekening:..

Prikbord oktober tot eind december 2017

Prikbord oktober tot eind december 2017 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord oktober tot eind december 2017 Onze ouderraad: Wie is wie? mail: ouderraad@olfa.be

Nadere informatie

Prikbord oktober tot eind december 2018

Prikbord oktober tot eind december 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord oktober tot eind december 2018 Onze ouderraad: Wie is wie? mail: ouderraad@olfa.be

Nadere informatie

Prikbord oktober tot eind december

Prikbord oktober tot eind december O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord oktober tot eind december Fluo zie je zo : vanaf 17 oktober 2016 Sponsorloop

Nadere informatie

Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016

Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 18 december 2015 tot 4 maart 2016 Kerstmensen volgen een ster, een engel of

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord maart - mei 2019

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord maart - mei 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord maart - mei 2019 Beste ouder, Zoals u reeds kon lezen in voorgaande berichtgeving,

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem. Prikbord eind juni 2015 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2015 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Prikbord 3 mei tot en met eind juni 2016

Prikbord 3 mei tot en met eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 3 mei tot en met eind juni 2016 Beste ouders Vanaf 1 september 2016 zal ik een

Nadere informatie

Prikbord 4 maart tot en met 3 mei 2016

Prikbord 4 maart tot en met 3 mei 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 4 maart tot en met 3 mei 2016 Schoolfeest op zaterdag 16 april Op zaterdag 16

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord februari maart 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord februari maart 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord februari maart 2016 Verkeersactie start op maandag 22 februari: Parkeren kun

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2: November december 2016.

Nieuwsbrief 2: November december 2016. Nieuwsbrief 2: November december 2016. Ben je blij? Roep dan luid: JOEPIEJEI! Ben je bang? Roep dan luid: BENNIEBANG! Ben je boos? Roep dan luid: STOMME DOOS! Ben je stout? Roep dan niks. Ssssst, stil,

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe.

Info nr.2 december 2014 Ettelgem. Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Info nr.2 december 2014 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen u allen een zalige Kerst toe. Fluohesjes. Het is leuk om te zien dat de meeste kinderen dagelijks hun fluojasje dragen! Proficiat!

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019

Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord 21 december 2018 tot en met 1 maart 2019 We wensen iedereen een deugddoende

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Scholengemeenschap Prins Boudewijn

Scholengemeenschap Prins Boudewijn Edegem, 12 december 2012 Inschrijvingsrecht 2012 2013 Beste ouders De scholengemeenschap Prins Boudewijn schrijft voor het schooljaar 2012 2013 op volgende manier in. Het inschrijvingsrecht is een regelgeving,

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

Nieuwsbrief november december 2015

Nieuwsbrief november december 2015 Nieuwsbrief november december 2015 - één per gezin- Agenda Maandag 2 tot zondag 8 november: Herfstvakantie Dinsdag 10 november: Wapenstilstandherdenking Woensdag 11 november: Vrijaf (Wapenstilstand) Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Infogids schooljaar

Infogids schooljaar Infogids schooljaar 2017-2018 Kouterbaan 8 te Opwijk Van harte welkom in onze school www.de-knipoog.be Vrije Basisschool De Knipoog Kouterbaan 8 1745 Opwijk 052/35 86 65 0477/32 88 81 schooldroeshoutmazenzele@hotmail.com

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF Dag allen WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Al twee maanden kleuren de 424 leerlingen

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Drongen, 9 november 2018 Beste ouder(s) Dag leerlingen NIEUWSBRIEF 10 Week van 12 tot en met 16 november 2018 Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Weekrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Oudercomité P 1 Herdenking Wapenstilstand P 2 Schoolfotograaf

Nadere informatie

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk!

oktober 2013 editie nr. 27 Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! oktober 2013 editie nr. 27 Beste ouder(s), Spaghettiavond Wat eten we vandaag? Spaghetti, natuurlijk! Zegt de combinatie van een overheerlijke spaghetti (à volonté) en een dessertje u iets? Houd dan zeker

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016.

Sint-Aloysius Basis Weggevoerdenstraat Ninove +32 (0) Ninove, 28 oktober 2016. Ninove, 28 oktober 2016 Einde zomertijd Oranje en rood, warme kleuren paddenstoelen en heerlijke geuren wandelingen door het bos kastanjes rapen in het mos donker, later licht een herfstzonnetje op je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool Agenda 30.10.2017: Begin van de herfstvakantie 05.11.2017: Einde van de herfstvakantie 08.11.2017: Herfstwandeling Hertberg 1 ste leerjaar 08.11.2017: Unihockey in de MIXX (namiddag) 2 de graad 09.11.2017:

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

Herhaling afspraken. Beste ouders,

Herhaling afspraken. Beste ouders, SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be Herhaling afspraken Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 NIEUWSBRIEF december 2014 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 november - december 2016 Beste ouders en kinderen, Fijn dat je op tijd bent! Om op tijd te starten met de lessen in de lagere school en de activiteiten in de kleuterschool

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Maandplanning december 2018

Maandplanning december 2018 Maandplanning december 2018 Jaarthema: Hallo wereld! Maandpunt: Een hart vol warmte! Extra maandpunt: Activiteitenkalender kleuters - Maandag 3 december: - Juf Krista: Hij komt, Hij komt, die lieve, goede

Nadere informatie

nieuw in de schoolbrochure

nieuw in de schoolbrochure nieuw in de schoolbrochure 2017-2018 STROOK ACHTERAAN INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG MEEGEVEN MET UW KIND(-eren) TEGEN UITERLIJK 23 juni 2017 AUB! DANK! Meerdere kinderen op school = meerdere strookjes

Nadere informatie

Graag begin ik dit eerste Griffeltje met enkele heel leuke weetjes:

Graag begin ik dit eerste Griffeltje met enkele heel leuke weetjes: September 2015 Beste ouders Beste kinderen Ongetwijfeld hebben jullie eind augustus uitgekeken naar de kennismaking met de nieuwe meester of juf, met nieuwe of bekende vrienden en vriendinnen in een nieuwe

Nadere informatie

VBS Westkapelle - Duinbergen

VBS Westkapelle - Duinbergen VBS Westkapelle - Duinbergen Nieuwsbrief winter Page 1 We zijn er opnieuw klaar voor! Beste ouders, De vakantie zit er bijna op, hopelijk genoot iedereen van een deugddoende tijd met familie en vrienden

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Helm Op Fluo Top! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Sint - Pietersschool

Sint - Pietersschool Sint - Pietersschool een hartelijke school Prinsessestraat 13 8870 Izegem-Emelgem Tel. 051/30.41.85 Fax. 051/31.80.48 Ondernemingsnr. : 0464.500.336 Prinsessestraat 13 directie.emelgem@sintpietersschool.be

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Beste ouder(s), De eerste negen weken van het schooljaar zitten er bijna op. De kinderen, de juffen en de meesters hebben de voorbije weken het beste van zichzelf gegeven. Ze

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Prikbord start schooljaar 2015-2016

Prikbord start schooljaar 2015-2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord start schooljaar 2015-2016 Welkom op Olfa Welkom op school. Fijn dat je er bij

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud:

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud: Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2015 Inhoud: P1 Herfstvakantie P2 jarigen van de maand P2 Feest in onze

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 2 september 2016 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw Wij willen u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hopen we dat uw zoon of dochter hier echt gelukkig

Nadere informatie

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is

Kerstmis. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Kerstmis Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens Van respect voor

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL

VBS T KLAVERTJE - KOERSEL VBS T KLAVERTJE - KOERSEL klavertje@vbskoersel.be Kerkplein 40 Ploegstraat 8 011/422396 011/572048 www.vbskoersel.be 2 0 1 9 Beste ouders, sympathisanten, Schooljaar 18-19 loopt op zijn laatste benen

Nadere informatie

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL

WERKGROEP KLEUTERSCHOOL WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Informatie brochure... werkgroepen en helpende handen op de school FAMILIA kleuterschool Pieter Van Maldereplein 8 2650 EDEGEM www.familiaks.be WERKGROEP KLEUTERSCHOOL Beste ouders

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad Agenda 04.12.2017: Oudercontacten Kleuterschool 05.12.2017: Sint en Piet op bezoek. We kijken er al naar uit! 07.12.2017: Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad 12.12.2017: Ars Valendi voormiddag

Nadere informatie