Intern nieuws. Overleden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Intern nieuws. Overleden"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2014 Uitgave 2 (april mei juni 2014) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat AJ Leiden vtvleiden@vtvzhn.nl Intern nieuws Persoonlijke eigendommen In het VTV-Clubgebouw hangen vanaf nu bordjes dat VTV niet aansprakelijk is bij diefstal, verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Houdt hier rekening mee als je in ons clubgebouw bent. Neem geen dure jassen mee en laat geen waardevolle spullen in je jaszak zitten, etc. Overleden Wij kregen het trieste bericht dat eind januari VTV-lid Joke Onderwater is overleden. Wij wensen alle medebewoners, begeleiding en familie veel sterkte met dit verlies. Grote Studiedag voor vrijwilligers Zaterdag 27 september 2014 wordt er weer een grote studiedag georganiseerd voor alle VTV-vrijwilligers. De Grote Studiedag wordt deze keer gehouden in Het Gebouw, Arubapad 2 in Leiden. Je kunt je inschrijven voor verschillende workshops. De keuze bestaat uit 8 workshops. Er is voor ieder wat wils. Vanaf mei krijgt u de informatie toegestuurd en begint de inschrijving. Dankzij sponsors is de studiedag voor de vrijwilligers gratis. LTD Bedankt! De meiden van streetdancegroep Bounce bedanken de invallers van dansschool Love Through Dance (LTD) voor het invallen in de maand februari! Heel fijn dat dankzij jullie snelle en flexibele optreden onze streetdancelessen op woensdagavond door konden gaan! Vakantie/vrije dagen Zondag 20 april en maandag 21 april zijn er geen activiteiten vanwege 1 e en 2 e Paasdag. Zaterdag 26 april zijn er geen activiteiten i.v.m. viering Koningsdag. Let op: de zaterdagavondsoos van 26 april wordt verzet naar zaterdag 7 juni In de week van 28 april tot vrijdag 2 mei vervallen alle reguliere activiteiten i.v.m. de meivakantie. We organiseren in deze week vakantieactiviteiten voor jeugd en volwassenen. Het programma is bijgevoegd. Heb je het programma niet ontvangen? Check onze website. Maandag 5 mei zijn er geen activiteiten vanwege Nationale Bevrijdingsdag. Donderdag 29 mei t/m zondag 1 juni zijn er geen activiteiten in het VTV-Clubgebouw vanwege Hemelvaartsweekend. Zondag 8 en maandag 9 juni zijn er geen activiteiten vanwege 1 e en 2 e Pinksterdag. Reminder voor de woonlocaties: vergeet de taxi voor jullie cliënt(en) niet af te zeggen op de dagen dat de activiteiten vervallen.

2 Club Go In januari 2014 zijn we met de nieuwe activiteiten van Club Go gestart. Elke 3 e zaterdag van de maand wordt er voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme in de leeftijd van 18 tot 30 jaar een leuke activiteit georganiseerd. Het is de bedoeling dat we elke maand een nieuwe activiteit gaan doen. In januari zijn we gaan midgetgolfen (Glow in the dark). In februari zijn we naar de brandweer en politie geweest, waar we een rondleiding hebben gekregen en allerlei dingen mochten uitproberen. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en vind je het leuk om een spetterende zaterdag te beleven met leeftijdsgenoten? Geef dan door via vtvleiden@vtvzhn.nl dat je geïnteresseerd bent in de activiteiten van Club Go. Je wordt dan per activiteit benaderd en kun je per keer kijken of je mee wilt doen. Zaterdagavondsoos (wijzigingen) De zaterdagavondsoos vindt op andere zaterdagen plaats dan gewoonlijk: - 29 maart (heeft gewoon doorgang) - 26 april vervalt i.v.m. Koningsdag - 31 mei vervalt i.v.m. Hemelvaartsweekend deze wordt verplaatst naar zaterdag 7 juni - 28 juni vervalt en deze wordt verplaatst naar zaterdag 5 juli (BBQ-soos) Geboorte Onze stagiaire Nana heeft op zondag 2 februari jl. een zoon gekregen genaamd Feliciano. Nana van harte gefeliciteerd! Vriendenclub Nieuwkoop Sinds oktober 2013 komt Vriendenclub Nieuwkoop maandelijks bij elkaar. De club is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar met een licht verstandelijke beperking (ML-niveau). De jongeren komen 1x per maand op vrijdag (tijd: van tot uur) bij elkaar om lekker te kletsen en leuke activiteiten met elkaar te doen. De activiteiten vinden veelal plaats in het Dijkhuisje in Nieuwkoop. De contributie bedraagt 80,00 per jaar. De huidige club is op zoek naar nieuwe vrienden. Kom jij uit de omgeving van Nieuwkoop en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Neem dan contact op met het VTV. Vakantiedagopvang zomer 2014 In de zomervakantie organiseert VTV weer vakantiedagopvang (VDO) voor kinderen en tieners. De informatie is inmiddels verspreid en u kunt uw kind weer inschrijven. Heeft u de informatie niet ontvangen maar wel interesse? Stuur een mail of bel naar het VTV, dan krijgt u de informatie toegestuurd. VDO voor tieners 21 juli tot 25 juli 2014 Locatie: scoutinggebouw Kimball O Hara in Voorschoten VDO voor kinderen week 1: van 28 juli tot 1 augustus 2014 week 2: van 4 augustus tot 8 augustus 2014 Locatie: De Herbergh in Noordwijk ( s Heeren Loo) VDO voor kinderen en tieners 18 augustus tot 22 augustus 2014 Locatie: scoutinggebouw De Uithoek in Alphen a.d. Rijn Let op: we zoeken nog enthousiaste vrijwilligers voor de Vakantiedagopvang. Interesse? Mail ons.

3 Extern nieuws 50+ soos Libertas Leiden organiseert in samenwerking met Gemiva-SVG een soos voor 50-plussers. Men kan er biljarten, sjoelen, lezen, spelletjes doen en gezellig kletsen. Informatie Dag: Tijd: Locatie: Kosten: elke donderdag van tot uur Buurtcentrum De Kooi, Driftstraat 49 in Leiden toegang is gratis, consumpties voor eigen rekening. United by Music zoekt nieuw talent United by Music geeft talentvolle mensen met een (licht) verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Door middel van het zingen van blues muziek of het bespelen van een instrument willen we deze talentvolle mensen helpen te integreren in onze samenleving. United by Music heeft diverse grote tours achter de rug en hebben opgetreden op wereldcongressen in Zuid-Afrika en Ierland. Daarnaast hebben zij op verschillende festivals opgetreden zoals Big Rivers, Rock for Specials en Funpop. Het doel van United by Music is mensen met een beperking de kans te geven (meerdere keren) op te laten treden voor een groot publiek. Inmiddels hebben zij de ervaring dat de muzikanten daar een geweldig positieve impuls van krijgen. We hebben iets om naar toe te leven is een veelgehoorde uitspraak. Iedereen mag mee doen met een auditie. Kan jij goed zingen of een instrument bespelen? Voel jij je aangesproken om je muzikale talent met ons te delen? Schrijf je dan in voor een auditie! Stuur dan een mail naar en dan sturen wij een inschrijfformulier. Hopelijk zien we je bij één van onze audities! De Toetertoer gaat niet door! We hadden gehoopt op deze plek aan te kunnen kondigen dat dit jaar de 10e Toetertoer plaats gaat vinden maar helaas., het gaat niet door. Het is dit jaar niet gelukt om een locatie te vinden die groot genoeg is om 60 vrachtwagens, 80 VTV-deelnemers, 60 vrachtwagenchauffeurs, 20 motorrijders, 20 Lions-leden en 20 VTV-vrijwilligers te ontvangen. De Lionsclub heeft veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding. Het is voor hen en voor alle betrokkenen die zich alweer verheugden op deze prachtige rit een teleurstelling dat het niet lukt. Gelukkig hebben we de foto s en de herinneringen van voorgaande jaren nog! We kunnen terugkijken op 9 fantastische Toetertoeren en zijn de Lions, AkzoNobel, Heineken en iedereen die zich belangeloos heeft ingezet, daarvoor zeer dankbaar.

4 Sportpagina Singelloop Op vrijdag 11 april wordt er in Leiden de voor iedereen bekende Singelloop (7 kilometer) gehouden. De ene helft van Leiden doet mee en de andere helft staat aan de kant aan te moedigen! De Singelloop start om uur. Om uur doen we eerst mee met een warming-up. Wij zorgen voor vrijwilligers die meelopen en voor de mensen zorgen als het even wat minder gaat. Het startbewijs kost 3,00 p.p. Deze wordt door VTV opgehaald en krijg je uitgedeeld bij de start. Heb je een prima basisconditie en lijkt het je leuk om met een groepje van het VTV mee te doen? Meld je dan vóór 3 april a.s. aan bij het VTV. Je krijgt na aanmelding een bevestigingsbrief met de laatste informatie zoals verzameltijd en verzamelplek etc. Bij te weinig animo, kan VTV haar deelname aan de Singelloop intrekken. UVS Voetbaltoernooi 2014: spelers gezocht! Op dinsdag 6 mei en vrijdag 9 mei (finale) wordt het 23e UVS G-voetbaltoernooi georganiseerd! Het VTV is op zoek naar spelers voor het VTV-team! Ook vrijwilligers, ouders, begeleiders, broers, zussen zijn welkom om deel te nemen! Meld je snel aan voor één of beiden avonden! Op vrijdag 9 mei is er aansluitend een gezellige disco in de kantine van UVS. Iedereen is van harte welkom om de voetballers aan te moedigen. Locatie: v.v. UVS (Kikkerpolder 1), Oegstgeesterweg 4-b, 2334 BZ in Leiden Tennis Tennis is een sport voor jong en oud. En je kan het hele jaar door tennissen (binnen en/of buiten). Vanaf 1 april start weer het nieuwe tennisseizoen voor de zomerperiode. Heb je altijd al willen leren tennissen? Dan kun je je nu aanmelden voor (proef)lessen. Je kan dan kijken of je het leuk vindt. Bij KLTV in Katwijk is er G-tennis op zaterdagochtend. De contributie bedraagt ± 57,00 Lessen bedraagt ± 72,00 Meer informatie is verkrijgbaar bij KLTV, telefoonnummer: Schoolsport Ook in 2014 heeft het VTV in samenwerking met Sportbedrijf Leiden en vele verenigingen weer een gevarieerd aanbod schoolsport! Het is voor leerlingen van scholen voor speciaal onderwijs mogelijk om kennis te maken met allerlei sportactiviteiten van VTV Leiden tegen een minimale bijdrage van 12,50. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een van de schoolsportcursussen? Neem dan contact op met VTV.

5 WintersportFUNdag in Snowworld Zoetermeer De Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation organiseren samen de 5e WinterFUNdag voor wintersporters met een lichamelijke beperking (12 25 jaar). Zowel de beginnende als de geoefende wintersporter kan op zondag 18 mei 2014 in SnowWorld Zoetermeer een sportieve dag meemaken! Je kunt zowel staand of zittend skiën en snowboarden! Op de FUNdag is er genoeg materiaal en begeleiding aanwezig om jou te laten skiën/snowboarden. Wil je meer informatie, het gehele programma inzien of aanmelden? Kijk dan op Nationale sportweek: VTV BOOTCAMP d.d. zaterdag 19 april 2014 Op zaterdagochtend 19 april a.s. organiseren VTV en Pro Personal Fit een gratis BOOTCAMP-clinic! Bij Bootcamp wordt in groepsverband in de buitenlucht gesport. Dit gebeurt onder begeleiding van een professionele trainer. Bootcamp is afwisselend: je werkt aan je conditie, je doet rek- en strekoefeningen en oefeningen om je spieren sterker te maken. Plezier staat voorop! Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau mee doen. De VTV-Bootcamp wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek. Deze activiteit is ook bedoeld voor ouders, begeleiders, broers, zussen, vrienden en vrijwilligers! Na deze inspanning kun je heerlijk ontspannen en lekker genieten van het lange Paasweekend! Wil je meer informatie of aanmelden? Kijk dan op het activiteitenoverzicht die wordt meegestuurd aan de VTV-leden of neem contact op met VTV! Sportbeurs in het Rijnlands Revalidatie Centrum Op dinsdag 13 mei slaan het Rijnlands Revalidatie Centrum en Sportconsulent Leiden de handen ineen: samen organiseren zij de Sportbeurs! Tijdens de Sportbeurs presenteren verschillende sportverenigingen uit de regio hun aangepaste sportaanbod. Bezoekers krijgen deze dag demonstraties te zien, zij kunnen zelf verschillende sporten uitproberen en informatie verzamelen over aangepaste sportmogelijkheden in de regio. Denk bijvoorbeeld aan kanoën, roeien, boccia, tafeltennis en rolstoelbasketbal. De Sportbeurs wordt georganiseerd van tot uur in het Rijnlands Revalidatie Centrum, Wassenaarseweg 501 in Leiden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de sportconsulent van VTV via of Gratis cursus aangepast wielrennen (alle leeftijden) De Leidse Ren- en Toervereniging Swift organiseert in samenwerking met de KNWU en Gemeente Leiden een kennismakingscursus aangepast wielrennen. Deze cursus is er voor iedereen met een beperking. Het doel is om mensen met een beperking te laten ervaren hoe mooi de wielersport is en welke mogelijkheden er zijn. Wielrennen is goed voor de gezondheid, conditie en levert nieuwe sociale contacten op. Tijdens de cursusavonden kunnen verschillende fietsen worden uitgeprobeerd, om zo te ontdekken welke fiets het beste bij je past. Ervaren trainers zorgen voor de begeleiding tijdens de lessen. De eerste les is op woensdag 2 april, de vierde en tevens laatste les is op woensdag 23 april. De lessen zijn van tot uur en worden gegeven bij Swift, Willem van der Madeweg 1 in Leiden. Voor meer informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen met Jordy Smeele via j.smeele@deweerklank.nl of via de sportconsulent bij VTV.

6 Dit is Fit Op dinsdag 4 maart is de cursus Lekker Relaxed gestart. Door drukte of stress vergeten we snel om goed voor onszelf te zorgen en lekker te ontspannen. In deze cursus wordt daarom met behulp van praktijkoefeningen geleerd hoe je spanningen los kunt laten en weer ruimte in je hoofd kunt vrij maken om aan leuke dingen te denken. Tijdens de eerste avond hebben we veel gelachen om de gekke gezichten die je trekt bij het spannen en ontspannen van je gezicht! Dat belooft wat voor de avond met als thema lachyoga!. Zet m op cursisten! Lekker Relaxed is de tweede cursus van het project Dit Is Fit. In mei wordt gestart met de derde cursus: Kook jezelf naar de Top! G-Hockey Lijkt het jou altijd al leuk om te hockeyen en ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? Dan is dit je kans! Op vrijdag 18 april organiseert hockeyclub LOHC in Oegstgeest een open dag voor mensen met een verstandelijke beperking die graag zouden willen hockeyen! We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in een G-team te gaan spelen, maar iedereen die hockey eens wil uitproberen is van harte welkom! Voor wie? Wanneer? Waar? Wat? Jongeren van 18 tot 25 jaar en voor hun ouders en/of begeleiders Vrijdag 18 april 2014 van tot uur Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub, Hofbrouckerlaan 51 in Oegstgeest een gezellige avond met informatie over hockey, veel leuke oefeningen en soep met broodjes Om je aan te melden of voor meer informatie kun je mailen naar: ghockeylohc@outlook.com Zeilen en sloep varen op de Kaag Het mooie weer komt er weer aan en dit betekent zeilweer op komst! Lijkt het je leuk om een keer te zeilen of ben jij meer een sloepvaarder? Meld je dan aan voor het zeilen of sloep varen bij VTV Leiden. Data: zaterdag 21 juni, 12 juli, 2 augustus, 23 augustus en/of 13 september 2014 Tijd: van tot uur Kosten: 24,00 per persoon per dag incl. lunch Uitgebreide informatiefolder is op te vragen bij het VTV.

7 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe leden Cursus Wie ben ik, wie ken ik? (NIEUW) MEE en VTV (regio Leiden) gaan samen een cursus geven Wie ben ik, wie ken ik? In deze cursus leer je jezelf beter kennen en je leert hoe je een beter contact kunt krijgen met anderen. Je gaat aan de slag met vragen als: Hoe kom ik over?, Waar ben ik goed in? en Wat vind ik belangrijk in vriendschappen?. En ook Hoe leer ik nieuwe mensen kennen en hoe onderhoud ik goede contacten met familie, collega s, buren? Een MEE-consulent en een VTV-vrijwilliger geven deze cursus. De cursus is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte beperking en/of autisme. Je gaat onderzoeken wat jouw hartenwens is en hoe je deze kunt vervullen. Jij doet toch ook mee? Informatie Startdatum: 16 april 2014 Dag: woensdag Data: 16 en 23 april , 14 en 28 mei , 11 en 18 juni 2014 Tijd: van tot uur Locatie: Buurthuis Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5, 2321 SG in Leiden Kosten cursus: 25,00 per persoon voor 8 lessen Meer informatie: VTV regio Leiden, telefoon: / vtvleiden@vtvzhn.nl Aanmelden: vóór bij VTV regio Leiden Toneelclub De Stralende Sterren De toneelclub van VTV is in deze periode aan het repeteren voor de voorstelling Café t Bakkie die op maandag 26 mei a.s. gespeeld zal gaan worden. In een echt Amsterdams café komen de stamgasten bij elkaar. Het is er gezellig, er is muziek en er wordt gedanst. Maar dan gebeuren er dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Waar is de portemonnee van Linda gebleven? De toneelclub oefent iedere maandag van tot uur in het VTV-Clubgebouw in Leiden. Wil jij ook een rol in deze leuke voorstelling? Meld je dan snel aan! Kinderclub In januari is de kinderclub weer van start gegaan. Er zijn al leuke dingen gedaan zoals knutselen, spellen doen, cupcakes maken, naar de speeltuin en nog veel meer. Lijkt het je leuk om op woensdag tussen en uur bij het VTV door te brengen? Kom dan een keertje vrijblijvend kijken. De kinderclub is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. De contributie voor de kinderclub bedraagt 90,00 per jaar. Er is ook een mogelijkheid om via schoolsport deel te nemen (10x voor maar 12,50). De contributie voor de toneelclub bedraagt 110,00 per jaar. In bovenstaande stukjes zijn een aantal activiteiten uitgelicht, waarbij nog extra deelnemers aan de activiteit mee kunnen doen. Naast deze activiteiten zijn er natuurlijk veel meer opties. Zo is er bijna bij elke activiteit van VTV nog wel plek voor nieuwe deelnemers. Wat denk je bijvoorbeeld van de zaterdagavondsoos, (tiener)disco, het eetcafé, streetdance, voetbal, korfbal, kinderclub of bijvoorbeeld fitness? Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Neem gerust contact op met VTV om de mogelijkheden te bespreken!

8 Wist je dat? Vriendenclubs bij VTV Voor mensen met een licht verstandelijke beperking of mensen met autisme zijn er bij VTV mogelijkheden om in contact te komen met gelijkgestemden in vriendenclubs. Hier kun je kennissen en vrienden maken. Een vriendenkring hebben, heeft veel voordelen: je kunt met vrienden afspraken maken en activiteiten ondernemen; je kunt je verhalen met iemand delen; je kunt elkaar helpen met praktische zaken; maar vooral belangrijk is dat je een goed gevoel krijgt van vriendschap. Voorbeelden van vriendenclubs bij VTV zijn: Jij & Ik: Een groep die 6x per jaar een activiteit met elkaar onderneemt. LaSoos: Een soos voor autisten, de groep komt eenmaal per twee weken bij elkaar (oneven weken). Club Go: Eenmaal per maand is er een activiteit voor jongvolwassenen. Club Iedereen Doet Mee: Elke 2e zondag van de maand bedenkt deze groep een uitstapje of activiteit. En eenmaal per jaar gaat deze groep een weekend weg met elkaar. Zaterdagavondsoos: Eenmaal per maand ontmoeten mensen elkaar die graag kaarten, biljarten, darten of bij willen kletsen. Eetcafé op donderdag: Terwijl je een heerlijke maaltijd krijgt voorgeschoteld, kun je de week doorpraten. Vriendenclub Nieuwkoop: Dit is een vriendenclub in Nieuwkoop voor jongeren in de leeftijd van jaar. Al deze vriendenclubs zijn gericht op het maken en onderhouden van contact met elkaar. Vrijwilligers zijn aanwezig om hierbij te helpen als het nodig is. Zo vergroot je je sociale netwerk en vrienden kun je niet genoeg hebben! Wil je aan een van deze activiteiten deelnemen? Dan kun je met een van de VTV-consulenten bespreken welke activiteit het meest voor jou geschikt is.

9 Vrijwilligers Vrijwilligers gezocht Wil jij bij een of meerdere van de onderstaande activiteiten vrijwilliger zijn? Laat dit dan weten aan VTV. Disco: Wij zoeken mensen die het leuk vinden om te dansen met onze deelnemers, de sfeer erin willen houden en met de andere vrijwilligers willen waken over de veiligheid. De muziek wordt gedraaid door deelnemers zelf. De disco wordt bezocht door zo n 60 deelnemers per avond. Dag: vrijdag (even weken) van tot uur. Locatie: Clubgebouw VTV in Leiden LaSoos: Eenmaal per twee weken is er een speciale soos voor mensen met autisme. Tijdens deze soos wordt er gezellig een drankje gedronken en gekletst. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten tijdens LaSoos (koken, spelletjes). Wil jij je graag inzetten bij deze groep, dan ben je van harte welkom! Dag: vrijdag (oneven weken) van tot uur. Locatie: Clubgebouw VTV in Leiden Streetdance Voor onze 3 streetdancegroepen zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers. Houd jij van dansen en wil jij je ervoor inzetten om deze passie te delen met onze deelnemers? Kom dan meehelpen bij een van de streetdancegroepen! Streetdance volwassenen Bounce Streetdance jeugd Dansclub kinderen in Alphen woensdag van tot uur / VTV-Clubgebouw in Leiden vrijdag van tot uur / VTV-Clubgebouw in Leiden vrijdag van tot uur / Prismaschool in Alphen aan den Rijn Avondvierdaagse Van dinsdag 20 mei tot en met vrijdag 23 mei wordt in Leiden de Avondvierdaagse georganiseerd. VTV Leiden loopt dit jaar ook mee met zowel de 5 kilometer als de 10 kilometer. Wie loopt er met ons mee? We hopen op veel vrijwilligers die zin hebben in een flinke wandeling! Geef bij aanmelding a.u.b. duidelijk door voor welke afstand je de voorkeur hebt. Voetbaltoernooi UVS Welke vrijwilligers hebben zin om het VTV-team te versterken tijdens dit toernooi? Toernooi wordt gehouden op dinsdag 6 mei en vrijdag 9 mei bij voetbalvereniging UVS in Leiden. Jubilarissen (vrijwilligers VTV Leiden) 5 jaar: Paco Vermeulen (per ) 20 jaar: Hendrik-Jan Dingjan (per ) Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal (met uitzondering van de buitenactiviteiten). Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk, via de mail of telefonisch. Let op: je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. De termijnen lopen van: 1 januari - 31 maart, 1 april - 30 juni, 1 juli - 30 september, 1 oktober 31 december Medewerkers VTV Leiden Monique Tromp Regiomanager Esther Donath Administratief medewerker Guus v.d. Meer Consulent Ella Koning Consulent Kitty van Schie Consulent/sportconsulent Kirsten Mollema Consulent Marjolijn Maas Alex Hulst Activiteitenbegeleider Henk de Vries Huishoudelijk medewerker Consulent (vervangster Kirsten)

10 Clubkalender VTV Leiden (april mei juni 2014) Vakanties/feestdagen Op onderstaande data zijn er geen activiteiten tenzij deze vermeld worden Zondag 20 april 2014 Maandag 21 april 2014 Zaterdag 26 april april t/m 2 mei 2014 Maandag 5 mei mei t/m 1 juni 2014 Zondag 8 juni 2014 Maandag 9 juni e Paasdag 2 e Paasdag Koningsdag Meivakantie (er worden vakantieactiviteiten georganiseerd) Bevrijdingsdag Hemelvaartsweekend (alle activiteiten in clubgebouw VTV Leiden gaan niet door) 1 e Pinksterdag 2 e Pinksterdag Evenementen/thema-activiteiten Zaterdag 5 april Zaterdag 12 april 2014 Zondag 13 april 2014 Vrijdag 18 april 2014 Kookmiddag (Hollandse keuken) / voor tieners Jij & Ik-activiteit (quiz- en spelmiddag) / voor ML-niveau volwassenen (LVG) Club Iedereen doet Mee (bezoek Cronesteijn) / voor ML-niveau volwassenen (LVG) Vriendenclub Nieuwkoop (Cafénight: de WII en sjoelbak staan klaar, eigen muziek gaat mee! / voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar (LVG) Zaterdag 19 april 2014 Zaterdag 19 april 2014 Maandag 28 april 2014 Maandag 28 april 2014 Dinsdag 29 april 2014 Woensdag 30 april Donderdag 1 mei 2014 Donderdag 1 mei 2014 Vrijdag 2 mei 2014 Dinsdag 6 mei 2014 Vrijdag 9 mei 2014 Zaterdag 10 mei 2014 Club Go (bowlen) / voor volwassenen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar (LVG) VTV Bootcamp / voor iedereen die wilt medoen Vakantieproject volwassenen (Heel Holland bakt en High tea) / voor volwassenen Vakantieproject volwassenen (vrij zwemmen) / voor volwassenen Vakantieproject volwassenen (Chinees diner en optreden Amigo ) / voor volwassenen Vakantieproject volwassenen (Pannenkoeken en bingo) / voor volwassenen Vakantieproject volwassenen (Madurodam) / voor volwassenen Vakantieclub jeugd (Madurodam) / jongeren in de leeftijd van 6 tot ± 18 jaar Vakantieproject volwassenen (Eetcafé en Oranjedisco) / voor iedereen Voorrondes G-voetbaltoernooi UVS / voor iedereen Finale G-voetbaltoernooi + aansluitend disco bij UVS / voor iedereen Kookmiddag (Griekse keuken) / voor tieners Vrijdag 16 mei 2014 Vriendenclub Nieuwkoop (midgetgolfen in Alphen a.d. Rijn) / voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar (LVG) Zaterdag 17 mei 2014 Club Go (Schotse Highland Games) / voor volw in de leeftijd van 18 tot 30 jaar (LVG) Dinsdag 20 t/m Avondvierdaagse in Leiden / iedereen die 5 of 10 km kan lopen vrijdag 23 mei 2014 Zaterdag 24 mei 2014 Viswedstrijd / voor iedereen Zondag 25 mei 2014 Club Iedereen doet Mee (spelletjes) / voor ML-niveau volwassenen (LVG) Maandag 26 mei 2014 Toneelvoorstelling Café t Bakkie van toneelgroep De Stralende Sterren / voor iedereen Zaterdag 7 juni 2014 Kookmiddag (Scandinavische keuken) / voor tieners Zaterdag 14 juni 2014 Jij & Ik-activiteit (midgetgolf en stranddag) / voor ML-niveau volwassenen (LVG) Vrijdag 20 juni 2014 Vriendenclub Nieuwkoop (barbecue) / voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 20 jaar (LVG) Zaterdag 21 juni 2014 Zeilen of sloep varen / voor iedereen Zaterdag 21 juni 2014 Club Go (midzomer BBQ) / voor volwassenen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar (LVG) Zondag 22 juni 2014 Club Iedereen doet Mee (sportdag bij Trigon) / voor ML-niveau volwassenen Donderdag 26 juni 2014 Optreden Die Schlusselstadter Musikanten / voor iedereen Zaterdag 5 juli 2014 Zaterdagavondsoos (Barbecue) / voor ML-niveau volwassenen (LVG)

11 Overzicht rooster reguliere activiteiten Maandag Computerclub voor mensen met autisme van tot uur (wekelijks) Dartclub van tot uur (1x per 2 weken) Judo jeugd van tot uur (wekelijks) Korfbal Velocitas van tot uur (wekelijks zaaltraining) Ontspanningscursus van tot uur (wekelijks) Toneelclub De Stralende Sterren van tot uur (wekelijks) Waterpolo van tot uur (wekelijks) Zwemmen van tot uur of van tot uur (wekelijks) Bollenstreek Bowlen Sassenheim van tot uur (1x per 2 weken) Dinsdag Dansclub De Blauwe Tenen van tot uur (wekelijks) Muziekgroep De Blauw Vrolijke Sleutels van tot uur (wekelijks) Timmerclub tieners met autisme van tot uur (wekelijks) Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Korfbal Trigon van tot uur (wekelijks) Muziekgroep De Sleutels van tot uur (wekelijks) Schaatsen jeugd (winter) van tot uur (wekelijks van oktober tot februari) Skaten jeugd (zomer) van tot uur (wekelijks van mei tot september) Streetdance Bounce van tot uur (wekelijks) Kinderclub van tot uur (wekelijks) Timmerclub van tot uur (wekelijks) Voetbal UVS van tot uur (wekelijks) Eetcafé van tot uur (wekelijks) Fitness van tot uur (wekelijks) Hobbyclub-handwerken van tot uur (wekelijks) Hobbyclub-breien van tot uur (wekelijks) Internetcafé van tot uur (wekelijks) Korfbal Velocitas van tot uur (wekelijks veldtraining v.a. april) Disco van tot uur (1x per 2 weken op de even weken) Eetcafé van tot uur (wekelijks) LaSoos van tot uur (1x per 2 weken op de oneven weken) Streetdance jeugd van tot uur (wekelijks) Rijnstreek e.o. Dansclub voor kinderen in Alphen a.d. Rijn van tot uur (wekelijks) Funavond in Alphen a.d. Rijn van tot uur (1x per maand) Tienerdisco in Alphen a.d. Rijn van tot uur (1x per maand) Vriendenclub in Nieuwkoop van tot uur (1 x per maand) Jij en Ik-activiteit (1x per maand, tijd afhankelijk van activiteit) Kookmiddag voor tieners van tot uur (1x per maand) Wandelen op zaterdagochtend (1x per 2 weken) Zaterdagavondsoos van tot uur (laatste zaterdag van de maand) Club Go (3 e zaterdag van de maand, tijd afhankelijk van activiteit) Bollenstreek Piratenclub Hillegom (1x per maand, tijd afhankelijk van activiteit) Zondag Bowlen van tot uur en van tot uur (ong. 1x per 2 weken) Club Iedereen doet Mee (2e zondag van de maand, tijd afhankelijk van activiteit)

Alle medewerkers van VTV Leiden wensen u een mooi en voorspoedig 2016. Wist je dat?

Alle medewerkers van VTV Leiden wensen u een mooi en voorspoedig 2016. Wist je dat? Nieuwsbrief Jaargang 2016 Uitgave 1 (januari-februari-maart) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Jaargang 2017 Uitgave 1 (januari, februari en maart 2017) Wist je dat?

Jaargang 2017 Uitgave 1 (januari, februari en maart 2017) Wist je dat? Nieuwsbrief Jaargang 2017 Uitgave 1 (januari, februari en maart 2017) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Jaargang 2014 Uitgave 3 (september oktober 2014) Intern nieuws

Jaargang 2014 Uitgave 3 (september oktober 2014) Intern nieuws Nieuwsbrief Jaargang 2014 Uitgave 3 (september oktober 2014) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wist je dat? Jaargang 2017 Uitgave 2 (april, mei en juni 2017)

Nieuwsbrief. Wist je dat? Jaargang 2017 Uitgave 2 (april, mei en juni 2017) Nieuwsbrief Jaargang 2017 Uitgave 2 (april, mei en juni 2017) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Jaargang 2016 Uitgave 3 (september en oktober 2016) Wist je dat?

Jaargang 2016 Uitgave 3 (september en oktober 2016) Wist je dat? Nieuwsbrief Jaargang 2016 Uitgave 3 (september en oktober 2016) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Wist je dat? Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Jaargang 2014 Uitgave 1 (januari februari maart 2014)

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Jaargang 2014 Uitgave 1 (januari februari maart 2014) Nieuwsbrief Jaargang 2014 Uitgave 1 (januari februari maart 2014) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws

Nieuwsbrief. Intern nieuws Nieuwsbrief Jaargang 2014 Uitgave 4 (november december 2014) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Jaargang 2015 Uitgave 2 (april juni 2015)

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Jaargang 2015 Uitgave 2 (april juni 2015) Nieuwsbrief Jaargang 2015 Uitgave 2 (april juni 2015) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat 4 2316

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING

www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING Maastricht Sport heeft op sportgebied enorm veel te

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Activiteiten Regio Leiden

Activiteiten Regio Leiden Activiteiten Regio Leiden Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Bowlen pag. 8 Wandelen pag. 9 Streetdance pag. 10 ONTMOETINGSACTIVITEITEN Club Iedereen

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

ONBEPERKT MEEDOEN! ACTIVITEITEN VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING NAJAAR 2011

ONBEPERKT MEEDOEN! ACTIVITEITEN VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING NAJAAR 2011 Heb je vragen over de activiteiten die in deze folder staan? Neem dan contact op met: 'van Houten&co' - Corrie Bransen, e-mail: c.bransen@vanhoutenenco.nl Centrum Markant, Het Kant 199, 3995 GZ, Houten,

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie:

Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Jij sport toch ook mee met de Buurtsportcoaches van de Pauzesport, Sportbus en BSO sportclinics! Sportweek in de laatste week van de zomervakantie: Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus Sportweek in de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Zomerprogramma VTV regio Leiden presenteert: Voorwoord. voor iedereen met een verstandelijke. beperking en/of autisme vanaf 12 jaar

Zomerprogramma VTV regio Leiden presenteert: Voorwoord. voor iedereen met een verstandelijke. beperking en/of autisme vanaf 12 jaar Voorwoord VTV regio Leiden presenteert: Zomerprogramma 2019 voor iedereen met een verstandelijke beperking en/of autisme vanaf 12 jaar Beste bezoekers van VTV, In dit programmaboekje vind je alle activiteiten

Nadere informatie

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 Voor kinderen met een beperking is het soms moeilijker om een vrijetijdsbesteding te vinden die bij hen past. Adelante kan hierbij helpen. Samen gaan we op zoek

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Jaargang 2013 Uitgave 3 (juli-augustus-september 2013)

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Jaargang 2013 Uitgave 3 (juli-augustus-september 2013) Nieuwsbrief Jaargang 2013 Uitgave 3 (juli-augustus-september 2013) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer:

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: GEGEVENS datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: E-mailadres: IBAN-nummer: Voor reiskosten/onkosten vergoeding

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je altijd contact opnemen met een van onze jeugd- en jongerenwerkers.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je altijd contact opnemen met een van onze jeugd- en jongerenwerkers. Hallo allemaal, Voor jullie ligt het nieuwe activiteitenboekje van Stichting Welzijn Groesbeek. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe activiteiten voor zowel jong als oud. In dit boekje vind je alle data, tijden

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Zomerprogramma 2016. Voor iedereen vanaf 16 jaar. Voorwoord. VTV regio Leiden presenteert: Vrijwilligers gezocht! Beste vrijwilliger,

Zomerprogramma 2016. Voor iedereen vanaf 16 jaar. Voorwoord. VTV regio Leiden presenteert: Vrijwilligers gezocht! Beste vrijwilliger, VTV regio Leiden presenteert: Zomerprogramma 2016 Voor iedereen vanaf 16 jaar Vrijwilligers gezocht! Beste vrijwilliger, Voorwoord In dit programmaboekje vind je alle activiteiten van VTV in de zomermaanden

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag:

In de periode tot en met 21 september vieren de volgende kinderen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 7-9 Vr 8-9 Ma 11-9 OR vergadering Di 12-9 MR vergadering Wo 13-9 Do 14-9 Vr 15-9 Ma 18-9 Di 19-9 Algemene informatie avond Wo 20-9 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april Vrijdag 24 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Vakantieclub (6 tot 18 jaar)

Vakantieclub (6 tot 18 jaar) VTV regio Leiden presenteert: Vakantieclub (6 tot 18 jaar) Zomerprogramma 2013 - Zeilen/sloep varen - Sport- en speldag - Bowlen - Naturalis - Zeilen/sloep varen - Boerengolf - Steppen - Duinrell - Zeilen/sloep

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari Groep: 3 en 4 Wanneer: maandag Locatie: Marktstraat Natuuratelier 4, 11, 18 en 25 januari,1 en 8 februari Deze workshop is vol. De inschrijving is gesloten Maandag 8 februari is de laatste les. Het laatste

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014

Activiteitenboekje Mei/Juni 2014 Sponsoring Somatiek Sponsoring: De afdelingen Somatiek staan altijd open voor sponsoring betreft de activiteiten. Kent u een bedrijf of particulier die de afdelingen Somatiek zou kunnen/willen sponsoren?

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie