BELANGRIJK - REISINFORMATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJK - REISINFORMATIE"

Transcriptie

1 BELANGRIJK - REISINFORMATIE Print de met bevestiging van je reis uit, of sla deze digitaal op Neem de informatie in deze bijlage aandachtig door For english, see Vragen? Mail ons: klantenservice@winterbergbus.nl Any questions? Mail us: mail@winterbergbus.nl Noodgeval? Bel ons noodnummer: 0031 (0) Les? winterbergbus.nl/skischool Huur? winterbergbus.nl/huur Stoelreservering? winterbergbus.nl/stoelen Reisverzekering? winterbergbus.nl/reisverzekering

2 2 Beste wintersporter / gewaardeerde gast, Deze bijlage bevat belangrijke informatie voor uw reis naar Winterberg. Van harte welkom bij Winterbergbus en dank voor je boeking. Binnenkort reis je met Winterbergbus naar Winterberg. Graag informeren wij je over een aantal belangrijke punten. BLIJF OP DE HOOGTE Blijf op de hoogte en 'Like' en/of deel onze Facebook-pagina (wij zijn te vinden onder de zoekopdracht 'Winterbergbus'). Een klik op de like-button is voldoende om automatisch geïnformeerd te worden. Ook dit seizoen zullen wij dagelijks sneeuwinfo, reisinfo, foto's, prijsvragen etc. publiceren. AANWEZIG Wij verzoeken je minimaal 10 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Bij afwezigheid op tijdstip van vertrek wachten wij niet. Er worden geen uitzonderingen gemaakt en hierover is geen telefonisch contact mogelijk. Hiermee willen wij voorkomen dat de bus in de drukte terecht komt en wij andere reizigers teleurstellen. BOEKINGSBEVESTIGING Wij verzoeken je deze bevestiging mee te nemen naar de bus (digitaal of geprint). De chauffeur behoudt zich het recht je instapkaart te vergelijken met je ID.

3 3 ONDERWEG Vooraf gereserveerde stoelen Vooraf gereserveerde stoelen markeren wij met naam. Mocht je stoelen gereserveerd hebben maar deze ondanks onze uiterste zorg niet aantreffen? Meldt dit bij de chauffeur, hij zal dit controleren en een notitie maken voor het terugbetalen van de reserveringskosten. (Tenzij er op dat moment andere stoelen bij elkaar beschikbaar zijn.) Kijk voor meer info op Stops onderweg Zowel heen als terug zal er, voor jouw en onze veiligheid, een- of tweemaal een (korte) stop gemaakt worden in Duitsland i.v.m. wettelijke rust voor de buschauffeur. Je hebt de mogelijkheid een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld de kiosk van een tankstation. De chauffeur dient wettelijk bij elkaar 45 minuten te rusten tijdens de rit, wij danken je voor je begrip. Roken en alcohol Roken in de bus is ten strengste verboden. Het nuttigen van alcoholische dranken in de bus is toegestaan in beperkte mate en onder de strikte voorwaarde dat anderen geen hinder ondervinden. Toilet De bus beschikt over een toilet, welke gebruikt kan worden in geval van noodgevallen. Bij vorst is het toilet niet bruikbaar i.v.m. het bevriezen van de leidingen. VERTRAGING BUS In uitzonderlijke gevallen kan er vertraging ontstaan, bijvoorbeeld bij slecht weer (sneeuw, gladheid etc.) onderweg. Onze schema's zijn ruim gepland waardoor vertraging grotendeels gedekt is. Bij een vertraging langer dan 45 minuten (bijv. wanneer de bus vaststaat) wordt je gebeld op het bij boeking opgegeven telefoonnummer. Wij verzoeken je vriendelijk binnen deze 45 minuten geen contact met ons op te nemen, daar wij op dat moment druk zijn om je reis alsnog uit te kunnen voeren. NB Tref je op het tijdstip van vertrek geen andere reizigers aan op je opstappunt? Neem dan direct contact met ons op via ons noodnummer. PECH ONDERWEG Pech onderweg; iets dat we niet mee hopen te maken en tot op heden niet is voorgekomen. Wanneer de bus pech onderweg krijgt, wordt er zorg voor gedragen dat alle deelnemers z.s.m. naar de opstapplaats worden teruggebracht. In geval van pech op de heenreis betekent dit dat de volledige reis geannuleerd wordt (mits de bus nabij Winterberg is). De impact op beschikbare tijd in Winterberg zou dusdanig groot zijn dat wachten en verder reizen naar Winterberg zinloos is. Bij pech onderweg zal alle communicatie tussen de chauffeur en Winterbergbus verlopen. De chauffeur zal de passagiers op de hoogte houden.

4 4 TER PLAATSE Stappenplan Let op: heb je eigen materiaal en/of neem je geen les? Dan zijn deze stappen niet van toepassing. 1. Zorg dat je tijdens de reis bereikbaar bent op het bij boeking doorgegeven telefoonnummer 2. Kleedt je na aankomst direct om en berg je spullen op in de bus (dit kan ook na het huren, maar laat dit dan even weten aan de chauffeur) 3. Ga na het omkleden, direct naar de skiverhuurder voor je huurmateriaal (zie kaart pagina 7) 4. Neem je les? Meldt je na het huren van materiaal, bij de balie van de skischool. Hier krijg je de lestijd en het verzamelpunt op de piste (zie kaart pagina 8) 5. Breng je normale schoenen terug naar de bus Omkleden / spullen opbergen Na aankomst blijven de deuren van de bus maximaal 45 minuten open. Dit geeft je de gelegenheid van kleding te wisselen en spullen op te bergen in de bus. Wij proberen deze procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen je de chauffeur op de hoogte te stellen als je meer dan 45 minuten nodig denkt te hebben. In de Skihütte aan de parkeerplaats bevinden zich toiletfaciliteiten. Tussen 17:00 uur en 17:15 zijn de deuren van de bus weer open (daarna vanaf 18:30 uur). Buiten deze tijden is de bus op slot, neemt de chauffeur zijn verplichte rust en is niet bereikbaar. Voor noodgevallen kun je contact opnemen met ons noodnummer (zie pagina 6) Materiaalhuur Heb je vooraf materiaal gereserveerd? Kijk dan goed op je voucher of je je materiaal bij Schneider of Klante ontvangt (zie kaart pagina 7). Huurmateriaal dient uiterlijk om 17:00 uur retour te zijn. Reserveer je materiaal altijd vooraf, indien je dit nog niet hebt gedaan. Wij bieden deze optie aan via onze website Ski-/snowboardles Je lestijden vindt je op de voucher die je bij reservering van de skiles ontvangen hebt. Je dient je 30 minuten voor aanvang van de les te melden bij de balie van de skischool (zie kaart pagina 8). Kijk goed op je voucher of je les door Der Brabander of Skischule Winterberg wordt gegeven. Via onze website heb je de mogelijkheid les te reserveren.

5 5 De skipas Onze bus parkeert direct aan de piste. De skipas is verkrijgbaar bij het lifthuisje, je komt deze vanzelf tegen als je richting de piste loopt. Tip: vanaf 11:00 uur is de skipas 4,00 goedkoper (alle prijzen en mogelijkheden: zie pagina 9). Verwen jezelf tot die tijd met bijvoorbeeld een heerlijke warme chocomel in de gezellige skihut van Der Brabander, direct aan de parkeerplaats. Een ideaal begin van een heerlijke dag wintersport. Let op: neem je les, koop dan geen skipas. Een speciaal lespas regel je met de skischool en kan gebruikt worden tijdens en na de les. Langlaufen / wandelen / sleeën Schuin achter hotel Der Brabander bevindt zich het startpunt van de langlaufloipen, wandelroutes en de speciale slee-pistes (zie info pagina 9). Après-ski Vanaf 16:30 uur is het feest in de grootste après-skihut van Duitsland (!): Skihütte. Het personeel van Skihütte maakt er samen met honderden Nederlandse en Belgische gasten een ongekend feest van. Uiteraard kun je er ook voor kiezen een gezellig restaurant in de hoofdstraat op te zoeken. Wij parkeren naast de Skihütte, zodat je rond 18:30 uur direct de warme bus inloopt. Let op: hinderlijk dronkenschap komt zelden voor, maar wordt absoluut niet geaccepteerd. Vertrek terug (dagretour) Onze bus moet wettelijk 9 uur stilstaan na aankomst. Door vroeg te vertrekken in de ochtend komen wij onder normale omstandigheden uiterlijk tussen 8:45 uur en 10:00 uur aan in Winterberg, zodat wij om 18:45 uur kunnen vertrekken naar Nederland of België (deuren open: 18:30 uur). Zoals je in onze voorwaarden hebt kunnen lezen zijn wij niet aansprakelijk in geval van onmacht (vertraging door file, weersomstandigheden etc.). In geval van vertraging zal de chauffeur vanaf 18:30 uur aanwezig zijn als aanspreekpunt bij de bus en er zorg voor dragen dat de bus verwarmd is. Vertrek terug (enkele reis) Heb je een enkele reis vanuit Winterberg geboekt? In dat geval ontvang je één dag voor vertrek een SMS met het juiste busnummer. Het busnummer vindt je achter de voorruit van de bus. Avondrust Rond 20:00 uur zal de avondrust ingaan. De radio wordt uitgeschakeld en de verlichting wordt gedempt. Wij verzoeken je de avondrust te respecteren. (geen muziek, luid spreken etc.) Diefstal Regelmatig is er diefstal van wintersportuitrusting, met name bij de restaurants. Tip: zet je ski s altijd ver uit elkaar. Een dief heeft immers niks aan een enkele ski.

6 6 Chauffeur De chauffeur is het aanspreekpunt tijdens de busreis. Hij zal zijn uiterste best doen de reis goed en boven alles veilig te laten verlopen. Een bedankje / groet of kleine fooi bij terugkomst in Nederland of België wordt bijzonder gewaardeerd. ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS IN GEVAL VAN NOOD Wij adviseren je absoluut niet zonder reisverzekering te reizen ook niet voor een dag. Dit kan al va 1,15 (1 dag) via onze website: noodnummer Winterbergbus alarmnummer 0031 (0) (ook voor bergwacht piste) politie Franziskusstraße 3 / (spoed: 110) arts / ziekenhuis Zentrale Notdienstpraxis / Franziskusstraße 2 / tandarts Frau Dr. Arnoldt / Franziskusstraße 11 / apotheek Franziskus-Apotheke / Poststraße 6 / taxi Taxi Greve /

7 7 Onze verhuurders Wij werken samen met twee verhuurders: Schneider en Klante. Deze zijn naast elkaar gevestigd. Kijk op je voucher voor de naam van de skiverhuurder. Wij werken niet samen met de skiverhuur van Der Brabander/Brinkmann aan de wegzijde. Zowel Schneider als Klante hebben meerdere vestigingen in Winterberg; wij werken uitsluitend samen met de verhuurders vlakbij onze busparkeerplaats. Kijk goed op onderstaande kaart. Let op, een legitimatie (ID, rijbewijs etc.) is verplicht. Huurmateriaal dient uiterlijk om 17:00 uur retour te zijn. Looproute verhuurders (afstand ±3 minuten) 1. Je staat op de parkeerplaats. Loop richting de piste (NB kleedt je eerst om, zie info pagina 4) 2. Je ziet een informatiebord met de plattegrond van het skigebied. Sla daar rechtsaf 3. Je loopt nu achter een wit gebouw langs (hotel Der Brabander). Aan de linkerzijde zie je de piste 4. Na enkele minuten sta je op de Herrlohweg, hier zie je o.a. hotel Haus Herrloh 5. Als je naar links gaat loop je het bos in, ga daarom naar rechts ;) 6. > Skiverhuur Schneider bevindt zich in het pand van hotel Haus Herrloh 7. > Skiverhuur Klante bevindt zich in het houten chalet naast hotel Haus Herrloh 8. Vergeet niet je huurmateriaal voor 17:00 uur terug te brengen Kaart skiverhuurders

8 8 De skischolen Wij werken samen met twee skischolen: skischool Der Brabander en Skischule Winterberg. Kijk op je voucher voor de naam van de skischool. Je dient je een half uur voor aanvang van de les te melden bij de balie van de juiste skischool. Redt je dit niet, bel dan met de skischool. Het telefoonnummer vindt je op de voucher. Looproute skischool Der Brabander 1. Je staat op de parking. Loop richting de hoofdweg. (NB haal eerst je materiaal, zie info pag. 4) 2. Je loopt aan uw rechterhand de 'Skihütte' voorbij 3. Sla rechtsaf; je ziet het kantoor van de skischool aan de wegzijde (oranje logo) 4. NB Weet je zeker dat er 'Der Brabander' op je voucher staat? Looproute skischool Skischule Winterberg 1. Je staat op de parking. Loop richting de piste. (NB haal eerst je materiaal, zie info pag. 4) 2. Je ziet een informatiebord met de plattegrond van het skigebied 3. Je ziet de blokhut van de skischool rechts van het informatiebord (rood-wit logo) 4. NB Weet je zeker dat er 'Skischule Winterberg' op je voucher staat? Kaart skischolen

9 9 De skipas De skipas is verkrijgbaar bij het lifthuisje, onderaan de piste. Prijzen skipassen seizoen 2015/2016 dagskipas : 32,00 / 22,00* onbeperkt gebruik maken van de liften dagskipas vanaf 11:00 uur : 28,00 / 20,00* onbeperkt gebruik maken van de liften middagskipas vanaf 13:00 uur : 22,00 / 14,00* onbeperkt gebruik maken van de liften lesskipas : 12,00 / 8,00* voor na de les (om zelf te oefenen) *tarief kinderen t/m 15 jaar / vraag naar de voordelige prijs in combinatie met volwassenenen Langlaufen en wandelen De langlaufloipen en wandelpaden zijn gemarkeerd en beginnen vlakbij onze parkeerplaats (zie kaart pagina 10). Voor langlaufen heb je geen skipas nodig. Looproute naar langlaufloipen en wandelpaden (afstand ±3 minuten) 1. Je staat op de parkeerplaats. Loop richting de piste 2. Je ziet een informatiebord met de plattegrond van het skigebied. Sla daar rechtsaf 3. Je loopt nu achter een wit gebouw langs (hotel Der Brabander). Aan de linkerzijde zie je de piste 4. Na enkele minuten sta je op de Herrlohweg, hier zie je o.a. hotel Haus Herrloh 5. Ga naar links en loop de heuvel op totdat je aan je rechterhand de tunnelbak voorbij bent 6. Sla rechtsaf; je loopt nu bovenlangs de ringweg, deze zie je aan je rechterhand 7. Je bevindt je nu op het startpunt (zie START op kaart pagina 10). Volg de markeringen Sleeën Looproute naar slee-pistes (afstand ±1 minuut) 1. Je staat op de parkeerplaats. Loop richting de piste 2. Je ziet een informatiebord met de plattegrond van het skigebied. Sla daar linksaf 3. Daal af met je slee (zie kaart pagina 10) 4. Je bevindt zich nu in een klein dal met o.a. een stoeltjeslift. Hier kan naar hartenlust gesleed worden 5. NB Tegen betaling kan eventueel van de lift gebruik gemaakt worden (pas verkrijgbaar bij lifthuis)

10

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horeca Winterfest

Algemene Voorwaarden Horeca Winterfest Algemene Voorwaarden Horeca Winterfest ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 VOORWAARDEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Accommodatieverschaffer: de organisatie die accommodatie

Nadere informatie

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Dagarrangement Winterberg al vanaf: 25,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 VOORWAARDEN LIJNDIENSTEN ARTIKEL 3 VOORWAARDEN VOUCHERS ARTIKEL 4 AANVULLENDE VOORWAARDEN WEDERVERKOPER 1 ARTIKEL 5 AANVULLENDE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 VOORWAARDEN LIJNDIENSTEN ARTIKEL 3 AANVULLENDE VOORWAARDEN VAKANTIEVEILINGEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergexpres

Algemene Voorwaarden Winterbergexpres Algemene Voorwaarden Winterbergexpres ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 2 - VOORWAARDEN LIJNDIENSTEN ARTIKEL 3 AFWIJKENDE VOORWAARDEN WAARDEBONTICKETS ARTIKEL 4 - GEORGANISEERDE GROEPSREIZEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Graag nemen wij u mee naar winter 2015/2016. Een winter waarin wij uw groep opnieuw de mogelijkheid bieden zéér voordelig, veilig en strak georganiseerd een dag (of meerdere dagen)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included

Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included Algemene Voorwaarden Winterbergbus Snow Included ARTIKEL 1 DEFINITIES ARTIKEL 2 GEORGANISEERDE GROEPSREIZEN ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Accommodatieverschaffer: de organisatie

Nadere informatie

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1.1 Wat is Pegase Airport Service? Pegase Airport Service is een dienst die exclusief wordt aangeboden bij geselecteerde pakketreizen (vlucht + hotel/cruise)

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

DAGJE NAAR KEULEN MET TRANSTRAVEL

DAGJE NAAR KEULEN MET TRANSTRAVEL DAGJE NAAR KEULEN MET TRANSTRAVEL Brengt u dichterbij Beste, Bedankt voor uw interesse en het aanvragen van de informatie over onze verdiensten. Wij vertrouwen erop u voldoende te kunnen informeren doormiddel

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Indien u een vervoersmiddel met chauffeur heeft gehuurd zijn de volgende artikelen voor u niet van toepassing:

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Privacybeleid Winterbergbus Snow Included

Privacybeleid Winterbergbus Snow Included Privacybeleid Winterbergbus Snow Included Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en dat is voor ons de reden om uiterst zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens die je aan ons doorgeeft.

Nadere informatie

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Wintersportweek 2016 Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op:

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op: Wintersportweek 2017 Deze presentatie is ná 01-02-2017 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van iparking Schiphol Definities: iparking Schiphol Klant Parkeerperiode Parkeerovereenkomst

Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van iparking Schiphol Definities: iparking Schiphol Klant Parkeerperiode Parkeerovereenkomst Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van iparking Schiphol Definities: iparking Schiphol Het bedrijf dat het voertuig van de reizigers die op luchthaven Schiphol gebruik maken van reguliere lijndiensten

Nadere informatie

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op:

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: Informatieavond 26-01-2015 Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatoren

Nadere informatie

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners.

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners. 2013 Supershuttle Schiphol Service Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS This document contains information for partners. Speciale boekingspagina: Speciaal voor zijn dealers heeft

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Handleiding heenreis boeken

Handleiding heenreis boeken Handleiding heenreis boeken GOED OM TE WETEN: Wil je de allerlaagste prijs, moet je precies 3 maanden vooraf reserveren: de heenreis z.s.m. na 22 maart, en een week later de terugreis (z.s.m. v.a. 29/30

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Wintersport 2017 Informatie Bundel. Saint François Longchamp

Wintersport 2017 Informatie Bundel. Saint François Longchamp Wintersport 2017 Informatie Bundel Saint François Longchamp 1 2 Inhoud Wintersport 2017 Informatie Bundel... 1 Voorwoord... 4 De deal... 5 Verblijf... 5 Huisjes indeling... 6 Apres ski... 7 Thema feesten...

Nadere informatie

Val Sinestra. Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 11/ 12

Val Sinestra. Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 11/ 12 Val Sinestra Info over wandelen, skiën, snowboarden en langlaufen winter 11/ 12 Het sportcentrum Scuol heeft veel meer te bieden dan alleen skiles; carving-, tiefschnee-, tourenski-, snowboard- & langlaufles,

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 Kufstein is de toegangspoort tot de regio Wilder Kaiser Brixental, met het grootste skigebied in Oostenrijk. Een ideaal gebied voor de ervaren skiër en snowboarder.

Nadere informatie

Wintersportreis 13 t/m 18 december

Wintersportreis 13 t/m 18 december Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen in de derde en vierde klas van de theoretische leerweg die het vak lo2 volgen datum 27 juni 2019 betreft Wintersport behandeld door Gregory Lans kenmerk

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2018 Presentatie ná 06-02-2018 op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Op alle gepubliceerde cruisevakanties zijn naast de algemene voorwaarden ook afwijkende voorwaarden van toepassing. Alle gepubliceerde prijzen op onze website

Nadere informatie

Toegankelijkheidsplan

Toegankelijkheidsplan Toegankelijkheidsplan Mövenpick Hotel 's-hertogenbosch Informatie toegankelijkheid hotel Hartelijk dank voor uw interesse in het Mövenpick Hotel s-hertogenbosch. In dit document kunt u informatie vinden

Nadere informatie

Reizen De weg vinden. De weg vinden - Locatie. Ik ben de weg kwijt. Niet weten waar je bent.

Reizen De weg vinden. De weg vinden - Locatie. Ik ben de weg kwijt. Niet weten waar je bent. - Locatie Ik ben de weg kwijt. Niet weten waar je bent. Kunt me op de kaart aanwijzen waar het is? Vragen naar een bepaalde op de kaart Waar kan ik vinden? Naar een bepaalde vragen... een toilet?... een

Nadere informatie

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area www.alphabet.com Algemeen Wat is AlphaCity? AlphaCity biedt de mogelijkheid om direct te kunnen beschikken over een deelauto, waarbij het al mogelijk is

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

WELKOM. Presentatie Nordwin College Leeuwarden

WELKOM. Presentatie Nordwin College Leeuwarden WELKOM Presentatie Nordwin College Leeuwarden PROGRAMMA VAN VANAVOND Organisatie De reis Het skigebied Het hotel Programma Voorbereiding Overige informatie Vragen ORGANISATIE DeSkireis.nl 2007 1 ste (vrienden)reis

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2012 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPOcommissie 2012 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Briançon. Vorig jaar hebben wij het record van 85 inschrijvingen

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

Shortski s & Witte weken

Shortski s & Witte weken Shortski s & Witte weken 9 Kies zelf voor 4-5-6 dagen ski 2 = 4 (2 dagen verlof = 4 dagen skiën) Wekelijkse afreizen Zillertal SKI+ mogelijk op alle bestemmingen Shortski s met skiles voor beginners Alle

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Een optie nemen voor een kamer vol pension formule is al mogelijk: mail ons met vraag naar optie en geef uw bestemming en periode +

Nadere informatie

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen Hotel Latini Charmant 4-sterrenhotel in het centrum van de wijk Schüttdorf. Bij ons inclusief! Welkomstdrankje Dagelijks een kleine apres-ski snack van 15:00-17:00 uur 10% Korting op skihuur ter plaatse

Nadere informatie

ISS Handboek verkeersveiligheid Jouw route naar veiliger rijden ISS HANDBOEK VERKEERSVEILIGHEID 1

ISS Handboek verkeersveiligheid Jouw route naar veiliger rijden ISS HANDBOEK VERKEERSVEILIGHEID 1 ISS Handboek verkeersveiligheid Jouw route naar veiliger rijden ISS HANDBOEK VERKEERSVEILIGHEID 1 ISS HANDBOEK VERKEERSVEILIGHEID 3 Me & You ACHTERGROND Verkeersveiligheid is een van de onderwerpen van

Nadere informatie

Frequently Asked Questions - VTB Drive 1

Frequently Asked Questions - VTB Drive 1 Frequently Asked Questions - VIP Drive 1/ Wat houdt de service in? Vertrek: Uw klant wordt opgehaald aan het adres dat opgegeven werd, (thuisadres of adres naar keuze) door een chauffeur in een Mercedes

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

2.2 De boeking geeft uitsluitend recht om het voertuig gedurende de boekingsperiode te stallen.

2.2 De boeking geeft uitsluitend recht om het voertuig gedurende de boekingsperiode te stallen. Artikel 1 - Definities 1.1 BLUE PARKING: de onderneming welke parkeerfaciliteit aanbiedt, voor onder andere reizigers welke gebruik maken van de luchthaven Schiphol, op de locatie legmeerdijk 202 te Amstelveen.

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

In dit voorbeeld is het pasnummer van de reiziger ****100001. Uw eigen pasnummer is tevens uw wachtwoord.

In dit voorbeeld is het pasnummer van de reiziger ****100001. Uw eigen pasnummer is tevens uw wachtwoord. Geachte reiziger, Wij heten u van harte welkom op het reserveringportaal van de BIOS-groep en ZCN Totaalvervoer voor het vervoer in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond (OV-taxi) en Noord-Kennemerland (Regiotaxi).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Standaard Bezoek Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke bezoeker of groep van bezoekers van het Standaard Bezoek van toepassing zijn. Mogen wij vriendelijk verzoeken deze grondig

Nadere informatie

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Wat is Regiotaxi-Oosterschelde? Reisgebied en kosten van de Regiotaxi Regiotaxi-Oosterschelde is een vervoersvoorziening voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Oktoberfestreizen.nl, Amsterdam, November 2014

Algemene voorwaarden Oktoberfestreizen.nl, Amsterdam, November 2014 Algemene voorwaarden Oktoberfestreizen.nl, Amsterdam, November 2014 1) Boeking en betaling 2) Vervoer 2a) Vervoer per Oktoberfestreizen.nl Oktoberfestbus 2b) Vervoer per Oktoberfesttrein 2c) Vervoer per

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp WISPO 2019 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2019 organiseert dit jaar een reis naar St. Francois Longchamp. Vorig jaar zijn we met 42 fanatieke

Nadere informatie

Reizen De weg vinden De weg vinden - Locatie Nederlands Nederlands Ik ben de weg kwijt. Kunt me op de kaart aanwijzen waar het is?

Reizen De weg vinden De weg vinden - Locatie Nederlands Nederlands Ik ben de weg kwijt. Kunt me op de kaart aanwijzen waar het is? - Locatie Ik ben de weg kwijt. Niet weten waar je bent. Kunt me op de kaart aanwijzen waar het is? Vragen naar een bepaalde op de kaart Waar kan ik vinden? Naar een bepaalde vragen Ik ben de weg kwijt.

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 Inhoud Tijden van vertrek, aankomst en reisdoel... 3 Reisorganisatie... 3 Begeleiding... 4 Programma... 5 Wat je moet meenemen?... 6 Helm...

Nadere informatie

MAF VLIEGDAG. Algemene informatie. Voel je MAF-piloot. OP EEN MAF-VLIEGDAG

MAF VLIEGDAG. Algemene informatie. Voel je MAF-piloot.   OP EEN MAF-VLIEGDAG www.maf.nl MAF VLIEGDAG Algemene informatie Voel je MAF-piloot OP EEN MAF-VLIEGDAG Welkom IN DE HANGAAR U gaat een rondvlucht maken bij MAF. Een prachtige ervaring waarbij u over bijvoorbeeld Apeldoorn

Nadere informatie

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Info avond Oostenrijkreis 27 januari t/m 1 februari 2019 Infoavond Oostenrijkreis Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Skireis naar Oostenrijk, Provincie Tirol, dorp Brixlegg (807 km) Skigebied Wildschonau

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

Schoolreizen schooljaar

Schoolreizen schooljaar Schoolreizen schooljaar 2018-2019 OF Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Na het succesvolle Wintersportkamp in 2016, willen we dit jaar weer proberen een Wintersportkamp voor de leerlingen uit de

Nadere informatie

Vinkeveen Basis Informatie

Vinkeveen Basis Informatie Vinkeveen Basis Informatie ALGEMENE INFORMATIE Le Boat Vinkeveen Jachthaven De Wilgenhoek Groenlandsekade 9 13 3645 BA Vinkeveen Base Manager: Remco de Vries Telefoon: +316 53 12 24 79 Email: Vinkeveen@leboat.com

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Antwerpsetaxicentrale

Algemene Voorwaarden Antwerpsetaxicentrale Algemene Voorwaarden Antwerpsetaxicentrale Service en Contractvorming antwerpsetaxi handelt als een bemiddelaar voor een derde partij (de transport leverancier). Het contract (definitieve overeenkomst)

Nadere informatie

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure Red Hat Training / CA Education Algemene informatie brochure Red Hat Netherlands c/o CA Education Orteliuslaan 1001 3528 BE Utrecht The Netherlands +44 14 83 73 49 09 Geachte deelnemer, Bedankt voor het

Nadere informatie

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO WISPO 2014 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO commissie 2014 organiseert dit jaar een reis naar Flaine. Vorig jaar hebben wij het record van 115 inschrijvingen

Nadere informatie

EURO 2016 CAMPAGNE ANDORRA - BELGIE

EURO 2016 CAMPAGNE ANDORRA - BELGIE EURO 2016 CAMPAGNE 10.10.2015 ANDORRA - BELGIE 3 inhoud = 1. VOOR VERTREK...7 1.1 Niet vergeten...8 1.2 Betaalmiddelen...8 2. WE ZIJN ER!... 9 2.1 Taal... 10 2.2 Speelstad: Andorra la vella... 10 Plan

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Busreis Hotel Ramsauerhof 10 Printdatum 119961. Reisduur

Busreis Hotel Ramsauerhof 10 Printdatum 119961. Reisduur Geachte mevrouw van Gils, Mevr. C.A.M. van Gils Bovendonksestraat 52 Vertrekdatum Bestemming 4741 EJ HOEVEN Reiscode Reisduur Busreis Hotel Ramsauerhof 10 Printdatum 119961 01/02/2005 RV Geboekt bij Corina

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. www.alphabet.com

Veelgestelde vragen. www.alphabet.com Veelgestelde vragen www.alphabet.com Inhoudsopgave Algemeen 3 Reserveringen 4 Gebruik 5 De auto inleveren 6 Ongeval/beschadiging van de auto 7 Overige vragen 8 Pagina 2 Algemeen Wat is Shared Car Services?

Nadere informatie

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders ARDENNENKAMP 2012 Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders Beste leerling en ouders/verzorgers, Sinds enkele jaren organiseert Aloysius/de Roosten aan het

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

van Landal Brandnertal

van Landal Brandnertal van Landal Brandnertal Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Service en Activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Voor een ieder wat te doen. skiën, langlaufen, rodelen, wandelen Hotel Latini **** Zell am See Algemeen Hotel

Nadere informatie

Potter Heigham Basis Reisinformatie

Potter Heigham Basis Reisinformatie Potter Heigham Basis Reisinformatie Print de volgende pagina s om u te verwijzen voor en tijdens uw reis naar onze basis. Ze bevatten veel belangrijke en nuttige informatie om u op weg te helpen bij het

Nadere informatie

Canterbury Holliday Express

Canterbury Holliday Express PROGRAMMA & INFO KOORREIS DUMA koor Canterbury Holliday Express 2-5 juni 2011 62 personen + 2 met auto = 64 Geachte dames, heren, Bijgaand ontvangt u het programma voor de koorreis. Wij verzoeken u vriendelijk

Nadere informatie

Reisleiding. Versie 1.9

Reisleiding. Versie 1.9 Reisleiding Versie 1.9 Inleiding Beste (toekomstig) reisleider, In dit handboek vind je richtlijnen en tips om de reizen van Lever Reizen zo goed mogelijk te begeleiden. Wij verwachten dat je dit handboek

Nadere informatie

Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015

Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015 Handboek Leerlingenvervoer Schooljaar 2014/2015 Belangrijke gegevens (zorgvuldig bewaren!!!) Naam leerling: Routenummer: Vervoerder: Naam chauffeur: Overige opmerkingen: Belangrijke contactgegevens LET

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Infoavond sneeuwklas 2017

Infoavond sneeuwklas 2017 Infoavond sneeuwklas 2017 18 maart 2017 25 maart 2017 VERLOOP Organisatie Vertrek busrit aankomst Hotel Verloop skidag Documenten Communicatie Bagage Prijs Spaghettifestijn Vragen? ORGANISATIE JOSK All-in-formule

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

S K I V A K A N T I E P A S E N

S K I V A K A N T I E P A S E N S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 1 ZATERDAG 09 TOT ZONDAG 17 APRIL 2011 FLACHAU (OOSTENRIJK) WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot

Nadere informatie

Programma. Programma:

Programma. Programma: Skitrip Stubaier Gletsjer AT 14 t/m 18 november 2018 Programma Op 14 november 2018 reizen we naar de Stubaier Gletsjer om met de echte liefhebbers de eerste bochten van het seizoen in de sneeuw te maken.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

Handleiding. Mobility Pool. Altijd een auto tot uw beschikking.

Handleiding. Mobility Pool. Altijd een auto tot uw beschikking. Handleiding Mobility Pool Altijd een auto tot uw beschikking. Inhoudsopgave Mobility Pool: prima oplossing voor zakelijk reizen 3 Het boeken van een poolauto 4 Mobility Pool: Langs de Key Manager voor

Nadere informatie

Voorwaarden HD Parking / totaal 5 pagina s.

Voorwaarden HD Parking / totaal 5 pagina s. Voorwaarden HD Parking / totaal 5 pagina s. Artikel 1:- Begripsbepalingen 1.1. HD PARKING / HDPARKING.NL is onderdeel van DIMA Capital met KvK 68305036 1.2. KLANT/ DE REIZIGER: degene die bij Hdparking.nl

Nadere informatie

Veilig op weg Verantwoordelijkheid Wie rijdt? Met hoeveel? Rolstoel Gordels en rolstoelbevestigingen

Veilig op weg Verantwoordelijkheid Wie rijdt? Met hoeveel? Rolstoel Gordels en rolstoelbevestigingen Veilig op weg Bijna alle vakanties hebben de beschikking over een busje. Voor de ADHD/Autismevakanties zijn dit gewone personenbusjes; op de LG- en MCG-vakanties gaat een aangepast busje mee (bij groepen

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie