Schoolreizen schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolreizen schooljaar"

Transcriptie

1 Schoolreizen schooljaar OF

2

3

4 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Na het succesvolle Wintersportkamp in 2016, willen we dit jaar weer proberen een Wintersportkamp voor de leerlingen uit de 2 e tot en met 5 e klassen te organiseren. Hierbij ontvangen jullie alle informatie over het Wintersportkamp dat van zondag 27 januari 2019 tot en met vrijdag 01 februari 2019 voor de zevende keer zou kunnen worden georganiseerd. Het Wintersportkamp 2019 kan alleen worden georganiseerd wanneer er voldoende leerlingen (minstens 41) mee gaan. Inschrijven kunt u door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uiterlijk op vrijdag 13 juli 2018 in te leveren bij meneer Goesten of je mentor. Tevens dient u voor 14 november 100 overgemaakt te hebben. De aanbetaling schoolrekening staan. Mocht dit niet het geval zijn dan zal het aanbetalingbedrag gebruikt worden om de reis te annuleren. U kunt de bedragen overmaken op Met vriendelijke groet, De schoolkampcommissie.

5 Het Wintersportkamp Na de 6 succesvolle wintersportkampen die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd, is het idee ontstaan om ook dit jaar weer het Wintersportkamp in Oostenrijk te organiseren voor de leerlingen uit de 2 e t/m de 5 e klassen. Jullie kunnen kiezen uit skiën of snowboarden. Hiervoor kunnen zowel beginners als gevorderden zich opgeven. Wanneer gaan we op wintersport? We vertrekken op zondagmiddag 27 januari 2019 rond uur en zijn op vrijdag 01 februari 2019 in de ochtend weer op school. Met welke organisatie gaan wij in zee? De organisatie Huski reizen uit Houten zal deze reis begeleiden. Huski is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds waardoor de skireis financieel en kwalitatief afdoende is beveiligd. Wij hebben de afgelopen jaren diverse schoolkampen met Huski samengewerkt en zijn erg tevreden over deze organisatie. Waar gaan we heen? We gaan naar Oostenrijk en wel naar de Katchberg. We verblijven in een hotel met luxe kamers met douche en wc op de kamer. Het hotel heeft een prima keuken en er heerst een gastvrije sfeer. De verzorging is op basis van volpension (ontbijt/lunch/diner) waarbij de lunch op de piste wordt genuttigd. We hoeven dus niet zelf te koken! Het skigebied de Katchberghohe ligt op 1640 meter hoogte tussen de twee hoger gelegen skigebieden Aineck en Tschaneck. De Katchberghohe vormt met St. Margarethen en St. Michael i.l. een aantrekkelijk skigebied met gevarieerde mogelijkheden en moeilijkheidsgradaties. Met ongeveer 35 liften in een sneeuwzeker gebied van november tot april. Meer informatie vind u op Hoe gaan we naar Oostenrijk toe? Met een bus voorzien van bar, toilet en video/dvd, bemand door bekwame chauffeurs, goed bekend met wintersportreizen, kettingkwesties en andere specifieke wintergevaren. Deze reis zal worden begeleid door Huski-instructeurs. Huski reist alleen met Keurmerk-bedrijven. We reizen s nachts waarbij we verwachten dat de kinderen de nodige slaap zullen pakken. Immers, de volgende ochtend staan we gelijk op de ski s!

6 Skilessen en skipassen. De leerlingen krijgen les in groepjes van maximaal 10 personen onder leiding van een Nederlandstalige Huski-instructeur. De laatste middag wordt er over het algemeen vrij geskied onder toezicht, maar ook dan kan er nog een bezemklasje functioneren. De 4-daagse skipas is bij de prijs inbegrepen. Skimateriaal (excl kleding). Alle leerlingen geven, ruim voor de vertrekdatum, hun schoenmaat en gewicht door zodat de ski s en skischoenen in de werkplaats van Huski (bij het hotel waar we ook overnachten) op elkaar afgesteld en geprepareerd kunnen worden. Na aankomst bij ons hotel liggen de skimaterialen van de leerlingen klaar voor gebruik. Zo winnen we tijd en is het bovendien veilig doordat alle bindingsautomaten op de ski s tevoren elektronisch in de werkplaats kunnen worden afgesteld en eventueel nog na aankomst kunnen worden gecorrigeerd. Alle leerlingen zijn verplicht om een skihelm te dragen die bij de prijs is inbegrepen Na het ophalen van de skimaterialen bij ons hotel rijden we meteen door na de nabijgelegen skipistes. Ook kan er gesnowboard worden en krijgen die leerlingen een complete snowboard uitrusting (inclusief skihelm). De leerling dient bij inschrijving te kiezen voor snowboarden of skiën en er kan na inschrijven niet meer gewisseld worden. De leerlingen moeten zelf voor de skikleding zorgen. Misschien beschikken zij al over wintersportkleding en anders is het misschien mogelijk om kleding te lenen bij familie of bekenden. Wintersporthandschoenen zijn verplicht! Hoe zijn we verzekerd? Er wordt een annuleringsverzekering afgesloten. Daarnaast sluiten we een reisverzekering af incl. bagagedekking en de dekking van het wintersportrisico. Geldig paspoort of identiteitsbewijs Je moet in het bezit zijn van een geldig paspoort of identiteitsbewijs. Heb je die niet dan moet je er voor zorgen dat je het op tijd regelt.

7 Prijs wintersportkamp: 400 voor het skiën en voor het snowboarden. Er zal een mogelijkheid zijn om het totale reisbedrag in termijnen te betalen. 100,-- inschrijfgeld (verplicht bij inschrijven) voor 01 september ,-- (uiterlijk) op 30 september ,-- (uiterlijk) op 31 oktober ,-- (uiterlijk) op 30 november 2018 Indien u kiest voor betaling van het totale reisbedrag in 1 keer moet u 100,-- inschrijfgeld (verplicht bij inschrijven) voor 01 september ,-- (uiterlijk) op 31 oktober 2018 betalen. Samengevat. De reissom is inclusief: Busreis met een keurmerk busbedrijf. Hotel of pension. Ontbijt, lunchpakket en avondeten. Skimateriaal: ski s, skischoenen, skistokken en skihelm. Snowboardmateriaal: snowboard, softboots en skihelm. Skipas voor 4 dagen. Skiles voor 4 dagen. Ongevallenverzekering inclusief bagagedekking. Annuleringsverzekering. Entreegelden/huur tijdens avondactiviteiten. Afsluitend diner tijdens de terugreis bij de Mac Donalds o.i.d.. Gezellige docenten. De reissom is exclusief: Skikleding. Snowboardkleding. Zakgeld.

8

9

10 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Dit jaar gaan we naast de wintersport ook naar het Summercamp Heino Hierbij ontvangen jullie informatie over dit schoolkamp dat van woensdag 05 juni 2019 tot en met vrijdag 07 juni 2019 wordt georganiseerd. Inschrijven kunt u door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uiterlijk op vrijdag 13 juli 2018 in te leveren bij meneer Goesten of je mentor. Tevens dient u voor 14 november 100 overgemaakt te hebben. De aanbetaling geldt als definitieve inschrijving. De volledige reissom moet op vrijdag 19 december op de schoolrekening staan. Mocht dit niet het geval zijn dan zal Met vriendelijke groet, De schoolkampcommissie.

11 Het Schoolkamp Heino Wanneer gaan we op pad? We vertrekken op woensdag 5 juni 2019 om uur tot en met vrijdag 7 juni 2019 omstreeks uur Waar gaan we heen? We gaan naar Heino, we verblijven daar in groepshuizen. Hoe gaan we naar Heino toe? We gaan met de bus naar Heino waar we na aankomst gelijk starten met verschillende activiteiten. Hoe zijn we verzekerd? Er wordt een annuleringsverzekering afgesloten voor alle deelnemers. Daarnaast sluiten we een reisverzekering af incl. bagagedekking. Kosten schoolkamp Heino: De totale kosten voor deze reis zijn 130,-- Er zal een mogelijkheid zijn om het totale reisbedrag in termijnen te betalen. 50,-- inschrijfgeld (verplicht bij inschrijven) voor 01 september ,-- (uiterlijk) op 31 oktober 2018 Indien u kiest voor betaling van het totale reisbedrag in 1 keer moet u 130,-- (verplicht bij inschrijven) voor 01 september 2018 betalen.

12 Wat gaan we doen? Tijdens ons verblijf op het Summercamp Heino gaan we het verschillende activiteiten doen: Dropping Challenge run Walibi Enz. Enz. Samengevat: De reissom is inclusief: Busreis Hoofddorp Heino. Groepsverblijf Summercamp Heino. Ontbijt, lunchpakket en avondeten. Excursies / entreegelden. Annuleringsverzekering. Ongevallenverzekering inclusief bagagedekking. Gezellige docenten. De reissom is exclusief: Lunchpakket 1 e dag. Zakgeld (+/- 20,--).

13 Inschrijfformulier Wintersportkamp 2019 Het Wintersportkamp 2019 zal van zondag 27 januari 2019 tot en met vrijdag 01 februari 2019 plaatsvinden. GEEF JE NU OP Uiterlijk inleveren bij je mentor of dhr. Goesten (GST) op vrijdag 13 juli 2018 Naam: Klas: 0 Ik ga WEL mee op Wintersportkamp 2019! Ik kies voor: 0 Skiën 0 Snowboarden - Meteen na deze inschrijving is men verplicht om het inschrijfgeld van 100,- te betalen en mee te gaan met de wintersportreis naar Oostenrijk. - Door in te schrijven voor deze wintersportreis is men verplicht het volledige reisbedrag te betalen, ook wanneer op een later tijdstrip door de leerling wordt besloten om af te zien van deze wintersportreis. Dit in verband met de kosten die school al heeft gemaakt voor deze reis. - Er is een annuleringsverzekering afgesloten, waar aanspraak op kan worden gemaakt bij een in deze verzekering omschreven reden tot annulering. 0 Indien bij onvoldoende deelnemers de wintersportreis 2019 niet door gaat, geef ik me op voor het schoolkamp naar Heino! 0 Ik ga met beide schoolreizen (Wintersport 2019 en Heino 2019) mee!

14 Rekeningnummer Praktijkschool de Linie: NL 91 RABO ten name van Praktijkschool de Linie. Vermeld bij deze storting : Wintersportkamp 2019, de voor- en achternaam van uw kind. Prijs wintersportkamp: 400,-- voor het skiën en voor het snowboarden. Er zal een mogelijkheid zijn om het totale reisbedrag in termijnen te betalen. 100,-- inschrijfgeld (verplicht bij inschrijven) voor 01 september ,-- (uiterlijk) op 30 september ,-- (uiterlijk) op 31 oktober ,-- (uiterlijk) op 30 november 2018 Ik ga akkoord met alle bovenstaande informatie en onderteken ter bevestiging dit inschrijfformulier. Naam ouder/verzorger : Handtekening ouder/verzorger :

15 Inschrijfformulier schoolkamp Heino 2019 Het schoolkamp naar Heino 2019 zal van woensdag 05 juni 2019 tot en met vrijdag 07 juni 2019 plaatsvinden. GEEF JE NU OP Uiterlijk inleveren bij je mentor of Hr Goesten (Gst) voor vrijdag 13 juli 2018 Naam: Klas: o Ik ga WEL mee op schoolkamp naar Heino 2019 In verband met de onkosten die met de reservering worden gemaakt is men na deze inschrijving verplicht om het inschrijfgeld van 50,-- te betalen en mee te gaan met het schoolkamp naar Heino Meteen na deze inschrijving is men verplicht om het inschrijfgeld van 50,- te betalen en mee te gaan mee te gaan met het schoolkamp naar Heino Door in te schrijven voor dit schoolkamp naar Heino 2019 is men verplicht het volledige reisbedrag te betalen, ook wanneer op een later tijdstrip door de leerling wordt besloten om af te zien van dit schoolkamp. Dit in verband met de kosten die school al heeft gemaakt. - Er is een annuleringsverzekering afgesloten, waar aanspraak op kan worden gemaakt bij een in deze verzekering omschreven reden tot annulering. 0 Ik ga met beide schoolreizen (Wintersport 2019 en Heino 2019) mee!

16 Rekeningnummer Praktijkschool de Linie: NL 91 RABO ten name van Praktijkschool de Linie. Vermeld bij deze storting : Heino 2019, de voor- en achternaam van uw kind. Kosten schoolkamp Heino: De totale kosten voor deze reis zijn 130,-- Er zal een mogelijkheid zijn om het totale reisbedrag in termijnen te betalen. 50,-- inschrijfgeld (verplicht bij inschrijven) voor 01 september ,-- (uiterlijk) op 31 oktober 2018 Indien u kiest voor betaling van het totale reisbedrag in 1 keer moet u 130,-- inschrijfgeld (verplicht bij inschrijven) voor 01 september 2018 betalen. Ik ga akkoord met alle bovenstaande informatie en onderteken ter bevestiging dit inschrijfformulier. Naam ouder/verzorger : Handtekening ouder/verzorger:

Stedentrip Parijs schooljaar

Stedentrip Parijs schooljaar Beste leerlingen en ouders/verzorgers, In schooljaar 2019-2020 gaan we een stedenreis naar Parijs (Frankrijk) organiseren op praktijkschool de Linie. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te houden en sommige

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel.

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel. Wintersportreis schooljaar 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Altijd al een keer met je klasgenoten op wintersport willen gaan? Of zoek je misschien een mogelijkheid om eenvoudig kennis te

Nadere informatie

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 3 en 4 locatie Wielingen (@vmbo/m@vo) Vlissingen, 30 september 2016 Betreft: Buitenlandse schoolreizen 2017 Kenmerk: 2016/59/3.1/STG/WST Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger,

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Aan de ouders/verzorgers van Paucke Aartsen v6c Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Het schooljaar is pas net begonnen, maar

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Ski- / Snowboardkamp 2017!

Ski- / Snowboardkamp 2017! Ski- / Snowboardkamp 2017! Leerjaar 2, 3 en 4! Ski- / Snowboardkamp: 23 t/m 28 februari 2017 Informatieboekje (met inschrijfinstructies) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In leerjaar 2, 3 en 4

Nadere informatie

Wintersportreis 13 t/m 18 december

Wintersportreis 13 t/m 18 december Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen in de derde en vierde klas van de theoretische leerweg die het vak lo2 volgen datum 27 juni 2019 betreft Wintersport behandeld door Gregory Lans kenmerk

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen 2018 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Skikamp : 15 februari t/m 20 februari 2015 Survivalkamp: 15 juni t/m 19 juli 2015 Informatieboekje (met inschrijfformulier)

Skikamp : 15 februari t/m 20 februari 2015 Survivalkamp: 15 juni t/m 19 juli 2015 Informatieboekje (met inschrijfformulier) Skikamp : 15 februari t/m 20 februari 2015 OF Survivalkamp: 15 juni t/m 19 juli 2015 Informatieboekje (met inschrijfformulier) Inhoudsopgave Brief over schoolkamp algemeen... 2 Informatie over het skikamp...

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 Inhoud Tijden van vertrek, aankomst en reisdoel... 3 Reisorganisatie... 3 Begeleiding... 4 Programma... 5 Wat je moet meenemen?... 6 Helm...

Nadere informatie

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Info avond Oostenrijkreis 27 januari t/m 1 februari 2019 Infoavond Oostenrijkreis Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Skireis naar Oostenrijk, Provincie Tirol, dorp Brixlegg (807 km) Skigebied Wildschonau

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Vechtdal College. Wintersportvakantiereis. 22 februari - 01 maart 2014. Voorjaarsvakantie 2014

Vechtdal College. Wintersportvakantiereis. 22 februari - 01 maart 2014. Voorjaarsvakantie 2014 22 februari - 01 maart 2014 Voorjaarsvakantie 2014 Vechtdal College Wintersportvakantiereis WINTERSPORTREIS V ECHTDAL COLLEGE Informatie: Rob Kaptein Gramsbergerweg 29 7772 CT Hardenberg 06 22487925 r.kaptein@vechtdalcollege.nl

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

WELKOM. Presentatie Nordwin College Leeuwarden

WELKOM. Presentatie Nordwin College Leeuwarden WELKOM Presentatie Nordwin College Leeuwarden PROGRAMMA VAN VANAVOND Organisatie De reis Het skigebied Het hotel Programma Voorbereiding Overige informatie Vragen ORGANISATIE DeSkireis.nl 2007 1 ste (vrienden)reis

Nadere informatie

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma

Nadere informatie

S K I V A K A N T I E P A S E N

S K I V A K A N T I E P A S E N S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 1 ZATERDAG 09 TOT ZONDAG 17 APRIL 2011 FLACHAU (OOSTENRIJK) WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

Wintersportreis Lodewijk college 2019

Wintersportreis Lodewijk college 2019 Wintersportreis Lodewijk college 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma Reglement

Nadere informatie

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO WISPO 2014 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO commissie 2014 organiseert dit jaar een reis naar Flaine. Vorig jaar hebben wij het record van 115 inschrijvingen

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5

informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5 informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5 Indeling van de avond korte inleiding informatie over: reis naar Londen 440 euro reis naar Andalusië 500 euro reis naar

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Graag nemen wij u mee naar winter 2015/2016. Een winter waarin wij uw groep opnieuw de mogelijkheid bieden zéér voordelig, veilig en strak georganiseerd een dag (of meerdere dagen)

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2012 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPOcommissie 2012 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Briançon. Vorig jaar hebben wij het record van 85 inschrijvingen

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp WISPO 2019 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2019 organiseert dit jaar een reis naar St. Francois Longchamp. Vorig jaar zijn we met 42 fanatieke

Nadere informatie

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op:

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: Informatieavond 26-01-2015 Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatoren

Nadere informatie

Sneeuwklassen. Drie Wommelgemse Scholen. 20 februari februari 2016

Sneeuwklassen. Drie Wommelgemse Scholen. 20 februari februari 2016 Sneeuwklassen Drie Wommelgemse Scholen 20 februari 2016 27 februari 2016 Italië Provincie Trentino Alto Adige Trentino Alto Adige Folgaria Lavarone 25 km van Trento stad Trento Lavarone Reisorganisatie

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

mavo havo atheneum gymnasium tweetalig onderwijs

mavo havo atheneum gymnasium tweetalig onderwijs Datum: 12 september 2017 Kenmerk: Kenmerk Betreft: informatie skireis 2018 Postbus 6105 9702 HC Groningen Geachte ouders/verzorgers en aankomende skiërs, De voorbereiding van de 32e skireis van het Maartenscollege

Nadere informatie

Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019

Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019 Reisinformatie Winterreis Tsjechië 28 januari tot en met 2 februari 2019 Pagina 1 van 5 Hieronder vind je extra informatie van je reis Verblijf Omschrijving Ertsgebergte Eenvoudig Pension Op slechts 750

Nadere informatie

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen. Aan de ouder(s) of verzorger(s) van leerlingen uit het derde leerjaar Krommenie, 21 januari 2016 Betreft: meerdaagse schoolreis Londen, 19 t/m 23 september 2016 Kenmerk: FdK/jb/16-024 Geachte mevrouw,

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2018 Presentatie ná 06-02-2018 op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers)

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers) Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari 2019 Vertrekplaats: Vertrektijd: Vervoer: busbedrijf Kupers (Kampershoek), Weert (hier komen we donderdag ook weer aan) 15:00 uur luxe touringcar o.b.v.

Nadere informatie

Uitwisseling met Oekraïne

Uitwisseling met Oekraïne Overzicht van de diverse reizen Twickel College locatie Woolderesweg juli 2013 Uitwisseling met Oekraïne De Oekraïnereis is de enige uitwisseling van het internationaliseringsprogramma. In Oekraïne logeer

Nadere informatie

VZW Diocesane Instituten Waaiberg 93 Ooievaarstraat 33 Broekstraat 31 3300 TIENEN 3300 TIENEN 3300 TIENEN 016 81 28 15 016 82 32 40 016 81 14 09

VZW Diocesane Instituten Waaiberg 93 Ooievaarstraat 33 Broekstraat 31 3300 TIENEN 3300 TIENEN 3300 TIENEN 016 81 28 15 016 82 32 40 016 81 14 09 VZW Diocesane Instituten Waaiberg 93 Ooievaarstraat 33 Broekstraat 31 3300 TIENEN 3300 TIENEN 3300 TIENEN 016 81 28 15 016 82 32 40 016 81 14 09 1 oktober 2010 Geachte ouders Beste leerlingen Naar jaarlijkse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op:

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op: Wintersportweek 2017 Deze presentatie is ná 01-02-2017 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

INFORMATIE SKIREIS Over Betuwe College, locatie Elst Ferienhaus Waldhof Ski Amadé / St. Johann im Pongau / Oostenrijk

INFORMATIE SKIREIS Over Betuwe College, locatie Elst Ferienhaus Waldhof Ski Amadé / St. Johann im Pongau / Oostenrijk INFORMATIE SKIREIS Over Betuwe College, locatie Elst Ferienhaus Waldhof Ski Amadé / St. Johann im Pongau / Oostenrijk 27 februari 2014 t/m 4 maart 2014 Skigebied Ski Amadé Over ruim 5 weken is het zover:

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2015 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2015 organiseert dit jaar een reis naar St. François Longchamp. Ieder jaar hebben wij weer een grote,

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur. Hardenberg, 20 april 2016 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2016-2017, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

Infoavond sneeuwklas 2017

Infoavond sneeuwklas 2017 Infoavond sneeuwklas 2017 18 maart 2017 25 maart 2017 VERLOOP Organisatie Vertrek busrit aankomst Hotel Verloop skidag Documenten Communicatie Bagage Prijs Spaghettifestijn Vragen? ORGANISATIE JOSK All-in-formule

Nadere informatie

Muhlbach 4 A-9863 Rennweg / Oostenrijk

Muhlbach 4 A-9863 Rennweg / Oostenrijk WERKWEEK Wintersport Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen

Nadere informatie

Programma. Programma:

Programma. Programma: Skitrip Stubaier Gletsjer AT 14 t/m 18 november 2018 Programma Op 14 november 2018 reizen we naar de Stubaier Gletsjer om met de echte liefhebbers de eerste bochten van het seizoen in de sneeuw te maken.

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017

Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017 Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017 Programma vanmiddag 15.15-15.25: Uitleg inschrijfprocedure 15.25-15.35: Informatie Hamburg 15.35-15.45: Informatie Parijs 15.45-15.55: Informatie Oostenrijk

Nadere informatie

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Dagarrangement Winterberg al vanaf: 25,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012

Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Schildervakantie in de Morvan! Zaterdag 09 juni zaterdag 16 juni 2012 Tekenen en schilderen én Bourgondisch genieten! Een schildervakantie in de Morvan; het groene hart van de Bourgogne, onder leiding

Nadere informatie

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma.

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma. Brielle, 16 november 2012 Aan de leerlingen in 4-havo en 5-vwo en aan hun ouders of verzorgers. Geachte ouders, beste leerlingen, Het Maerlant organiseert elk schooljaar voor leerlingen van 4-havo en 5-vwo

Nadere informatie

SNEEUWKLASSEN /03/ /03/2019 LEYSIN

SNEEUWKLASSEN /03/ /03/2019 LEYSIN SNEEUWKLASSEN 2019 12/03/2019 19/03/2019 LEYSIN Wat zijn de doelstellingen? Wat leren we? een totaal leer- en opvoedingsproject een specifieke leer- en leefomgeving een geïntegreerd opvoedingsgebeuren

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Een optie nemen voor een kamer vol pension formule is al mogelijk: mail ons met vraag naar optie en geef uw bestemming en periode +

Nadere informatie

UA Sportraad skireis 2014 31 januari 9 februari

UA Sportraad skireis 2014 31 januari 9 februari A U o p S d a tr ra 31 sk a u n ja i e ir ir s 9 4 1 20 b e f i r a u r Waar gaan we heen? Frankrijk St. Sorlin D'arves Het skigebied Frankrijk st. Sorlin D'arves In cijfers Length of ski slopes easy 310km

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van diverse leerlingen uit de klassen 4bk Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 9 januari 2019 A. Coolen COOA/frep/19-B241 Onderwerp Reis naar Londen Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen 2014-2015 Vastgesteld op: 3-7-2014 Inhoud Inschrijving... 3 Betaling... 4 Verzekering... 5 Annulering... 6 Grensdocumenten... 7 Regels tijdens de reizen...

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Wenst u een offerte op maat, stuur ons dan uw gezinssamenstelling (met de leeftijd van de kinderen, bestemming(en) en periode(s) van

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

Buitenlandse schoolreizen

Buitenlandse schoolreizen Buitenlandse schoolreizen 1-5 okt 2018 MCO INLEIDING Ola, Hello, Bonjour, Hallo! Vanaf volgende week is het zover! Alle leerlingen uit het 3e leerjaar maken een keuze in welke stad ze de schoolreis gaan

Nadere informatie

Snowbreaks de organisatie. Onze instructeurs

Snowbreaks de organisatie. Onze instructeurs Skikamp Inhoud presentatie Wie/wat is snowbreaks? Wat is de structuur? Doelstellingen skikamp Locatie & Accommodatie Programma Benodigdheden Verzekering Bijzonderheden Vragen? Snowbreaks de organisatie

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van het Citadel College Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9 GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER 2017 Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen 2017 1 van 9 Programma In november zullen we opnieuw afreizen naar de Stubaier

Nadere informatie

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten

Wintersportweek. Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Wintersportweek 2016 Deze presentatie is ná 09-02-2016 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Werkweek juni t/m 20 juni Berlijn

Werkweek juni t/m 20 juni Berlijn Werkweek 2019 17 juni t/m 20 juni Berlijn Programma 1. Reiskundig 2. Generator Hostel Prenzlauer Berg 3. Het programma 4. Beheersen van risico s 5. Belangrijke informatie voor ouders en leerlingen. Reiskundig

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2011-2012

Kandinsky Travel 2011-2012 Kandinsky Travel 2011-2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 pagina Skiën in Bottrop 4 Gaziantep 5 Suriname 6 Barcelona 7 Efteling of Walibi World 11 Spelregels 12 2 Inleiding Beste reiziger, Het reisprogramma

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Skilessen op voorhand boeken bij Thomas Cook

Skilessen op voorhand boeken bij Thomas Cook Skilessen op voorhand boeken bij Thomas Cook Omdat we er bij Thomas Cook naar streven om een volledig pakket te bieden, hebben we ook deze winter skilessen vooraf boekbaar in Frankrijk (Arc 1800, Arc 1950,

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW!

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 5 ZATERDAG 4 APRIL TOT ZONDAG 12 APRIL 2015 WAGRAIN WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur. Hardenberg, 8 mei 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2014-2015, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

Sportklas 2 wintersportkamp

Sportklas 2 wintersportkamp Sportklas 2 wintersportkamp 2 Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Zondag 10 januari 2016 is de dag waarop we naar Duitsland gaan. De bus zal om ongeveer 07:00 uur vanaf school vertrekken. Maar zoals

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie