Even Bijbomen. Maar als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen, dan kom ik deze cirkel uit. En kan ik elk moment opnieuw beginnen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Even Bijbomen. Maar als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen, dan kom ik deze cirkel uit. En kan ik elk moment opnieuw beginnen."

Transcriptie

1 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 20 maart 2015 nummer 13 Volgt u ons al op Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken blijf ik denken zoals ik altijd dacht. Als ik blijf denken wat ik altijd dacht blijf ik geloven wat ik altijd heb geloofd. Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd blijf ik doen wat ik altijd heb gedaan. Als ik blijf doen wat ik heb gedaan blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam. Maar als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen, dan kom ik deze cirkel uit. En kan ik elk moment opnieuw beginnen. Rumi Pleinwacht 2 april 1 mei 2015 donderdag 2 april: de ouders van Duncan van Es en Amine Rahaoui maandag 13 april: de ouders van Rodrigo Harsveld en Olaf Pisula dinsdag 14 april: de ouders van Jaïda Honsbeek en Thijs van der Most donderdag 16 april: de ouders van Abdullah Azor en Mees Bouman vrijdag 17 april: de ouders van Safae El Azzemani en Sara Brinker maandag 20 april: de ouders van Bo van Beyere Henegouwen en Akram Dribal dinsdag 21 april: de ouders van Amanda Vanli en Jasmijn de Jong donderdag 23 april: de ouders van Hugo Both en Quinty Resoort vrijdag 24 april: de ouders van Iris van Drunen en Isa van Weert dinsdag 28 april: de ouders van Daan Folkers en Abigail de Dood donderdag 30 april: de ouders van David Groeneweg en Zarah El Fizazi vrijdag 1 mei: de ouders van Sami Haouch en Dean Kersbergen Gelukkig komen veel ouders, op de dagen dat zij pleinwacht hebben, tussen de middag op school om een leerkracht te helpen bij de pleinwacht. Heel fijn en belangrijk voor de veiligheid van uw kind(eren)!

2 Opschoondag maandagmiddag 23 maart groep 1 en 2 Op maandagmiddag 23 maart werd er bij de kleuters flink opgeruimd. Deze keer niet in de school, maar rondom de school. Na een leuke en informatieve gastles van Karen (medewerkster gemeente Alphen) gingen alle kleuters gewapend met vestjes, prikstokken en handschoenen rondom de school opruimen. Het was verbazingwekkend hoeveel troep we allemaal uit de bosjes en tussen de struiken vandaan visten. Na afloop kregen alle kinderen als bedankje een lekkere appel en een spelletje. Brainstormronde herinrichting van het plein Dinsdag 24 maart hebben we met leerlingen (het moet vooral hun plein worden!), Vincent Verbeek, Marijke de Heer en Marjan Paas een groot aantal ideeën besproken. Heel inventief en verrassend! Vincent zal een eerste voorstel uitwerken. We kunnen al wel verklappen dat we heel veel helpende handen nodig hebben.meer info leest in een volgende EBB. Muziek maken bij harmonie Excelsior Op dit moment worden er muzieklessen gegeven in groep 5/6 door harmonie Excelsior. Drie jaar geleden is Nout begonnen met klarinet spelen bij Excelsior. In het begin waren dat kleine stukjes en korte oefeningen. Al snel begon hij naast zijn muzieklessen ook in een klein groepje met andere kinderen stukjes te spelen. Het klonk zo leuk, dat zijn moeder ook les heeft genomen. Nu is Nout negen en speelt hij al zo goed, dat hij mee mag spelen in het opleidingsorkest van Excelsior en Concordia (uit Waddinxveen) dat C-akkoord heet. Een echt orkest met veel verschillende instrumenten en een echte dirigent. Het orkest speelt soms heel bekende muziek, zoals de Cup song of Happy. Maar de dirigent kiest ook onbekende muziekstukken die heel mooi klinken met heel veel verschillende instrumenten. Ieder jaar doet C-akkoord mee met een muziekfestival in Schoonhoven. Dit jaar mocht Nout voor het eerst meedoen. C-akkoord is tweede geworden. Op de foto kun je Nout en Margriet zien zitten op de achterste rij aan de linkerkant.

3 Muziek maken is heel leuk. Bij C-akkoord is het soms best moeilijk, maar gelukkig worden wij geholpen door iemand van Excelsior die tussen ons in komt zitten bij repetities. En na een paar keer kunnen we de meeste stukken helemaal meedoen. We hopen dat veel mensen komen kijken naar het optreden Wieger wordt wakker in de Zijdekerk op 23 april! Groep 5/6 doet mee met het optreden, maar ook de ouders en kinderen van andere groepen zijn welkom. En natuurlijk hopen we dat er dan nog meer kinderen een instrument komen spelen! Nout, leerling van groep 6B en Margriet, moeder van Nout Muziekproject groep 5/6/6b De afgelopen 2 weken hebben wij weer kunnen genieten van 2 muzieklessen. De lessen worden zo enthousiast gegeven dat je eigenlijk niet eens door hebt dat je ook meteen aan het leren bent. Zo hebben wij weer al diverse muziekinstrumenten mogen bekijken en wat vooral leuk is, mogen bespelen. Vorige week waren de slaginstrumenten aan de beurt. Eerst hadden we een soort Bingo met de verschillende slaginstrumenten en later kon iedereen even los gaan op de snaartrom. Daar komt pas veel geluid uit! Afgelopen dinsdag hadden wij muziekles van 4 docenten. Zij hadden een hele partij "boomwhackers" mee. Die kende wij nog een beetje uit een projectweek bij ons op school dus wij gingen al snel gemotiveerd aan de slag. Wij moesten aan de hand van de verschillende boomwhackers klanken, proberen "Vader Jacob" te spelen. Dit deden wij in een groepje van 6 en wij moesten vooral op ons gehoor af. Best lastig maar een enorme uitdaging. Later hebben we nog met de hele klas "Vader Jacob" gespeeld met de boomwhackers. Dat klonkt erg muzikaal. Donderdag 23 april zal groep 5/6/6b optreden in de Zijdekerk voor alle ouders. Rianne Verkleij heeft daarover onlangs nog een mail gestuurd naar alle ouders/verzorgers van groep 5/6/6b. Als u daarop nog niet heeft geantwoord, wilt u dit dan zo snel mogelijk doen. Alvast bedankt.

4 Treetown voetbaltoernooi bij Floreant Woensdagmiddag 29 april a.s. vindt het jaarlijkse Treetown voetbaltoernooi op het terrein van Floreant weer plaats. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen hieraan meedoen. De groepen 3 t/m 7 en de meisjes van groep 8 kunnen teams maken van 7 kinderen. Een paar reserves is wel fijn. De jongens van groep 8 spelen op het echte grote voetbalveld en maken dan ook een regulier team van 11 spelers met reserve. De volgende leeftijdscategorieën spelen met elkaar: groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Er is alleen een mogelijkheid van een meisjesteam of een jongensteam. Gemengde teams zijn, voor zover wij weten, niet toegestaan. De teams worden niet begeleid door leerkrachten. Elk team dient zelf voor een begeleider te zorgen. De meisjes mogen die dag een kwartier eerder van school weg, aangezien zij al heel snel moeten spelen op die dag. Mochten er nog vragen zijn dan horen Ouderbetrokkenheid 3.0 we dat graag. Tijdens de studiedag van afgelopen vrijdag heeft De Hoge school Leiden, onder meer, de uitkomsten van de ouder-, leerling- en leerkrachtenquête gepresenteerd. Daarnaast hebben we stellingen besproken en een aantal mogelijke plannen rondom ouderbetrokkenheid geïnventariseerd. Dit alles uiteraard naar aanleiding van de uitkomsten van de diverse enquêtes. Natuurlijk willen wij dit ook met alle ouders bespreken. Op welke wijze we dit zullen vormgeven, hierover wordt u binnenkort geïnformeerd. Een bezoek aan het Binnenhof in Den Haag, de groepen 7/7B en 8/8B maken kennis met de democratie Afgelopen donderdag, 26 maart was het zover, de groepen 7/7B,8 en 8B gingen al om 8.00 uur naar Den Haag. Het was heel fijn dat er zoveel ouders zich hadden aangemeld om de kinderen naar Den Haag te rijden, waarvoor wij jullie graag nog willen bedanken: Dank jullie wel. ;-) Na een goed vertrek kwamen we met z'n allen aan bij de P & R langs de A4. Het duurde wat lang voordat alle parkeerkaartjes waren betaald en omgezet in OV-kaartjes, maar toen konden we dan ook echt vertrekken. Met tramlijn 15 gingen alle kinderen en ouders naar het centrum. Daar werden we opgewacht door twee begeleiders van Pro Demos. Zij hebben ons een geweldige dag bezorgd. We kregen eerst een kwis, daarna een speurtocht op het Binnenhof rondom de Ridderzaal, vervolgens een bezoek aan de Ridderzaal en tot slot een bezoek aan de Tweede Kamer. Voordat je het gebouw van de Tweede Kamer in mag, moet je eerst langs de bewaking; jassen uit, horloges af, riemen af, schoenen uit enz enz.. De kinderen mochten plaats nemen op de Publieke Tribune van de Tweede Kamer. Daar was een heus debat aan de gang over het versnellen van het uitstellen van de AOW-leeftijd. Er zaten ook wat ouderen op de tribune, die geen instemmende geluiden lieten horen. Deze mensen werden

5 door de Kamervoorzitter keurig tot de orde geroepen, waarbij zij aangaf dat iedereen in de Tweede Kamer het recht heeft om zijn/haar mening naar voren te brengen, zonder dat een ander daar geluiden bij maakt. Tot slot werd de ochtend beëindigd in het gebouw van Pro Demos. Na de boterhammen snel te hebben opgegeten, zijn we weer met z'n allen met de tram teruggegaan naar de P & R. Zoals gepland reden we rond uur de parkeerplaats bij school op. Het was een topdag! Absoluut voor herhaling vatbaar. Tennisles in de gymzaal! Woensdag, de 25e maart, stond de kinderen van groep 7, 7B, 8 en 8B een leuke verrassing te wachten. Bij binnenkomst in de gymzaal stonden er tennisnetten uitgezet en waren er twee extra gymleerkrachten aanwezig. Deze twee sportleraren gingen de kinderen tennisles geven. Er waren meer dan genoeg tennisrackets. Er werd uiteraard niet gespeeld met tennisballen, maar met een zachtere versie daarvan. De kinderen vonden het top. Tot slot vertelde meester Bart, de gymleraar, dat de twee sportleraren vonden dat er op De Populier goed gespeeld werd! Altijd leuk om complimentjes te krijgen. Onderaan deze EBB leest u informatie over tennislessen in Boskoop. Paasviering Vandaag mochten alle leerlingen gezellig in pyjama op school ontbijten. Het OT verzorgde een lekker Paasontbijt! Door de leerlingen van groep 8 werd ook een talentenshow georganiseerd. De winnaar van de talentenshow mag op Koningsdag zijn/haar optreden nog een keer herhalen voor alle bezoekers van de vrijmarkt die we dan organiseren. Het OT, de leerlingen en de teamleden dit Paasfeest hebben verzorgd, geweldig! Hartelijk dank hiervoor Koningsspelen Naar aanleiding van de afgelopen EBB is er nog niemand die zich heeft aangemeld voor het begeleiden van de speurtocht. Helpt u ons?? Ter herinnering: Op 24 april zijn er wederom Koningsspelen. Ook dit jaar hebben we ons aangemeld om mee te doen. De speurtocht van vorig jaar was heel gezellig, alleen iets te lang. Voor dit jaar hebben we het geheel dan ook een stuk ingekort, veranderd en bijgesteld. Minder posten, (bijna) geen mensen meer op een post en we gaan koffie en thee voor de begeleiding regelen. Kortom: een mooi feest om dit te kunnen begeleiden. Dus grijp uw kans. s Middags organiseren we weer een rommelmarkt met daarbij de mogelijkheid om koffie/thee te kopen met een overheerlijke koek/cake/taart van eigen makelij. Maar die cake/koek en taart moeten natuurlijk wel gebakken worden. Wie wil?? Tijdens de rommelmarkt mag de winnaar van de talentenshow die op donderdag 2 april wordt gehouden, optreden, zodat alle ouders hier ook van kunnen genieten. Onderaan deze EBB vindt u een lijstje van zaken waarbij wij uw hulp goed kunnen gebruiken. Helpt u mee om deze dag onvergetelijk te maken?

6 Indien er slecht weer wordt voorspeld gaat de dag gewoon door. Er ligt namelijk nu al een kant en klaar aangepast binnen programma op de plank. We horen graag van u. Met vriendelijke groet: Namens het team van De Populier, Ellen de Jong Nieuwe foto s op de website Er staan nieuwe foto s, onder meer van het bezoek aan het Binnenhof, op de website: Veel kijkplezier! Parkeren op het parkeerterrein Na een periode van verbouwingen aan de paden, beschoeiing en het schoolplein, met uiteraard de overlast voor iedereen, is de schoolomgeving prachtig geworden! Tijdens deze verbouwing waren een aantal parkeerplaatsen op het parkeerterrein niet beschikbaar. Op dit moment kunt u uw auto weer parkeren op een van de ruim aanwezige parkeerplaatsen op het grote parkeerterrein rondom de school. Helaas zien wij dat nog altijd ouders hun auto langs de geel gemarkeerde stoep (recht voor de school) parkeren. Dit zorgt voor onoverzichtelijke en gevaarlijke situaties voor de kinderen die lopend of op de fiets naar school komen. Daarnaast kunnen de bewoners, zonder diverse keren te steken, onmogelijk hun hofje verlaten. Wij zouden het dus bijzonder op prijs stellen als u uw auto alleen parkeert in de vakken op de parkeerterreinen rondom de school. Schoolfotograaf Maandag 13 april komt de schoolfotograaf op school. Wilt u uw kind(eren) ook samen op de foto laten gaan met broertjes/zusjes die nog niet of niet meer op De Populier zitten, dan kunt u dat kenbaar maken op de intekenlijst. Deze hangt in de hal bij de ingang van de groepen 1 t/m 4. Belangrijke data: Hier volgen de belangrijke data voor de komende periode: 2 april informatieavond weerbaarheidstraining voor de ouders van groep 7 3 t/m 10 april Paasvakantie 13 april schoolfotograaf 16 april gastles 4/5 mei, groep 7 17 en 20 april bureau Halt in groep 7&8 20 en 21 april Tineke van Arkel afwezig, Erik Henzen vervangt 21 t/m 23 april Eindcito 23 april afsluitingsconcert muziekproject Wieger wordt wakker in de Zijdekerk inloop vanaf 18:45 uur, concert 19:00-19:45 uur 23 april groep 8&8B naar de bibliotheek, fiets mee naar school! 24 april Koningsdag 28 april de groepen 7A/7B/8A en 8B gaan naar het Van Goghmuseum in Amsterdam 30 april open podium voor de groepen 3&4 en 5&6. Ouders van leerlingen in deze groep zijn vanaf 13:30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen

7 Vragen, aandachtspunten, opmerkingen enz.? U bent van harte welkom! Iedere dinsdag en vrijdag ben ik (in principe) op school aanwezig. Voor schooltijd (vanaf 08:15 uur) probeer ik zoveel mogelijk op het schoolplein te staan. U kunt dan, mocht dat wenselijk zijn, een afspraak met mij maken. Op de dagen dat ik niet werkzaam ben op De Populier kunt u telefonisch of via de contact opnemen. Mocht ik de telefoon op dat moment niet op kunnen nemen, kunt u de voic inspreken. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mijn telefoonnummer is , mijn adres; schoolleider@obsdepopulier.nl. Met vriendelijke groet, Karin Klein Koningsspelen Ik wil helpen op 24 april. Naam:. Ik kan helpen bij: 0 begeleiden van de speurtocht 0 helpen bij de rommelmarkt met een spel/activiteit 0 bakken van iets lekkers voor bij de koffie/thee, nl:... 0 bakken van pannenkoeken voor de kinderen nl...stuks Afgelopen week hebben de buurtsportcoaches Bart van Herk en Robert-Jan van der Meulen gezorgd voor een extra/vernieuwend aanbod tijdens de gymlessen. Er werden tennisclinics gegeven bij 5 verschillende scholen, namelijk: Ichthusschool, Rehoboth, Immanuelschool, De Populier en De Zevensprong. De meeste groepen van deze scholen hebben de clinic mogen ervaren. Het doel van de clinic was natuurlijk om de kinderen te laten ervaren hoe leuk tennis is. Op deze manier heeft Tennis Vereniging Boskoop (TVB) zich kunnen laten zien aan een grote groep kinderen in Boskoop. De groepen waren erg enthousiast, het was dus een geslaagde week. Wij organiseren dit om TVB meer onder de aandacht te brengen binnen Boskoop. De lessen worden aangeboden door TVB, maar gegeven door de tennisschool 2R-Sports. 2R-sports geeft ook de reguliere lessen bij TVB. Daarnaast zijn we in samenwerking met deze partijen in deze week ook gestart met naschoolse activiteiten. Het is een reeks van 8 lessen waar de kinderen een nog breder aanbod krijgen en echt het tennisspelletje kunnen ervaren. Wij hebben nog ruimte om uw kind bij deze activiteiten aan te laten sluiten. Geef uw kind daarom nog op voor de naschoolse tennisactiviteiten! Waar: TVB, mendelweg Wanneer: Maandag 16:00-17:00 uur, groep 1-2 Maandag 17:00-18:00 uur, groep Vrijdag 16:00-17:00 uur, groep Vrijdag 17:00-18:00 uur, groep Kosten: 20 euro voor 8 lessen Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Bart van Herk: bvanherk@sportspectrum.nl Met sportieve groet,

Even Bijbomen. Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 20 maart 2015 nummer 13 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school.

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 3 november 2015 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige

Nadere informatie

Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag.

Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag. Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 17 april 2015 nummer 15 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 20 april 31 mei 2015 maandag 20 april: de ouders

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 10 juli 2015 nummer 20 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De laatste schooldag van het jaar, lekker lang naar buiten.

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto.

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 12 januari 2016 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Even Bijbomen. en toen was het stil

Even Bijbomen. en toen was het stil Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 16 januari 30 januari 2015 nummer 9 en toen was het stil Zoals u weet bereikte ons zondagavond 11 januari het verdrietige bericht

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. maart 2018 nummer 13 Hieronder volgen belangrijke data voor de komende periode: 13 maart Evelyne Geerligs geeft les in De Linden 15 maart

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 26 januari 2016 nummer 10 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 26 januari 12 februari 2016 dinsdag 26 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier januari 2017 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Onze wensboom in december! De Gouwe Koerier, december 2016 Pleinwacht

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier mei 2017 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 29 mei 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018

WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 WEEKBRIEF 6 APRIL 2018 Geachte ouders, Ook deze nieuwe weekbrief staat weer vol informatie. Er gebeurt heel veel op een school met zoveel kinderen, ouders en leerkrachten. We hopen dat ook deze weekbrief

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2016 Jaa rgang 6, nummer 8 Medezeggenschapsraad Beste ouders en verzorgers, Wij willen u op de hoogte brengen van een wijziging in de samenstelling van de MR van onze school. In de MR zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 juni 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Dinsdag 27 juni landelijke prikactie in het onderwijs, School start deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

samenwijs muziek special mei-juni 2016

samenwijs muziek special mei-juni 2016 samenwijs muziek special mei-juni 2016 Praktische zaken rond de uitvoering van MUSICAL DE VUILNISBOOT Zaterdag 18 juni om 14.00u en om 16.00u Geen toegangskaarten We hebben via briefjes, mailtjes of gewoon

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1 Schoolfotograaf A.s. donderdag 14 januari komt de schoolfotograaf bij ons op school. Deze dag vervallen alle gymlessen. Dit jaar bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een broertje(s)/zusje(s)foto aan.

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 13 februari 6 maart 2015 nummer 11 Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Pleinwacht 13 februari

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

belangrijke data... 8 april 2016 nr. 28

belangrijke data... 8 april 2016 nr. 28 belangrijke data..... 8 april 2016 nr. 28 Woe 13 april Open ochtend 10.00 12.00 uur. Don 14 april Bibliotheek bezoek groep 8, 10.00 uur Don 14 april Rode Loper : Lichtmobile gr. 4 Don 14 april Boerderij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock

Agenda: Schooljaar Nr. 14. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Ready to Rock Schooljaar 2018-2019 Nr. 14 Ready to Rock Een muziekproject waarbij kinderen uit groep 6 t/m 8 na school, maar wel op school, een instrument leren bespelen. Doel van deze lessen: kinderen gratis kennis

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 14, donderdag 24 maart Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2015-2016 nummer 14, donderdag 24 maart Pasen Het Paasontbijt traditioneel met iedereen in pyjama is

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 4, no 2 3 september 2018 Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief... 1 Agenda september:... 1 Schoolfotograaf... 2 Informatieavond... 3 Sport

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

WeekBlad 15. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 15. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De school is helemaal in kerstsfeer.

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 10 januari

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. oktober 2017 nummer 4 Nieuws vanuit De Dennen Op dit moment gaat het thema van taal over pronkstukken. En laat ik nou in deze klas allemaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 15 september 2015 nummer 2 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Wat is de tuin toch een plaatje! Pleinwacht 17 september

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Weekbrief. Nummer 3, 9 september Het Schoolplein

Weekbrief. Nummer 3, 9 september Het Schoolplein In weekbrief 3 Nieuws over de werkzaamheden aan het schoolplein, verschillende activiteiten die in de klassen zijn gedaan zoals de leuke muzieklessen van juf Ali! De BSO brengt in deze weekbrief ook goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc

Agenda: Alvast bedankt en met sportieve groet, (gym)meester Marc 18-05-2017 - Agenda: Vrijdag 19 mei: Grote Sponsor Knikkerrace Donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei: leerlingen vrij, Hemelvaartweekend Maandag 29 mei: groep 8 op kamp Maandag 29 mei: eerste dag Noord4daagse

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie