Juryrapport. Carnavalsoptocht 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juryrapport. Carnavalsoptocht 2014"

Transcriptie

1 Juryrapport Carnavalsoptocht 2014 JEUGDGROEPEN 1) Ploatjesmakers 125 pnt Een stel vrolijke, stoere jongens die het discotijdperk in het Mispelgat doen herleven! Met gave haardossen en coole zonnebrillen swingden jullie de pan uit! De jury vond het leuk om te zien dat er steeds drie of vier mannen voor jullie wagen uitliepen en lekker dansten. Chapeau! Een kleine tip onzerzijds volgende keer zouden jullie als groep nog iets meer aandacht kunnen besteden aan het publiek en het contact met hen. 2) Pipootjes 118 pnt Wat zagen jullie er ontzettend fleurig en zonnig uit: een gezellige meidenbende! Jullie eenvoudige maar kleurrijke wagen trok zeker de aandacht van het publiek. Af en toe maakten jullie ook leuk contact met hen. We zijn blij dat jullie je op het laatste moment nog hebben ingeschreven en vinden dat jullie ondanks dat een goede prestatie hebben neergezet. Een dik verdiende tweede plaats! 3) Glimkeier 96 pnt Wat ontzettend leuk dat jullie weer met onze optocht meeliepen! Als enige Bommelse basisschool zijn jullie elk jaar weer van de partij. Top! Met die mooie edelstenen fonkelden jullie over parcours. We willen jullie wel een kleine tip meegeven: probeer de volgende keer wat meer contact te maken met het publiek. We hopen jullie volgend jaar weer te zien!

2 KLEINE LOOPGROEPEN 1) CV Da mende nie 131 pnt Na, zo te zien, vele uurtjes onder de zonnebank, liepen jullie heel relaxed in de optocht. Jullie act was een oase van rust en romantiek in de hectiek van het carnavalsgedruis. Er was veel interactie met het publiek. De rozen, het gitaarspel alles ging even zwoel en gladjes. Vooral het vrouwelijke gedeelte van de jury was zwaar onder de indruk ;) Te glad voor het Mispelgat? Wij denken van niet! 2) Hendrikus - 98 Carnaval kan groots, druk en meeslepend zijn, maar Hendrikus laat zien dat je met eenvoud en originaliteit ook een statement kunt maken. Een trainer op non-actief heeft het eigenlijk helemaal niet zo goed voor elkaar. Alhoewel.de hele optocht actief te zijn op een non dat is een prestatie van formaat! Hendrikus, je hebt het weer voor elkaar gekregen om in je eentje een leuke act neer te zetten.

3 Grote loopgroepen 1) Superloopgroep 133 pnt Getsie, wat hebben jullie het weer akelig goed gedaan! Met de Vreemde Vogeltelling kozen jullie een ludiek onderwerp, waarbij de mogelijkheden tot interactie met het publiek optimaal benut zijn. Iets waar de jury erg enthousiast van werd. In jullie prachtige outfits, met de mooi uitgevoerde verrekijkers, vogelzaad en het scherm om vogels te spotten werd het Mispelgatse Carnavalspubliek gelokt en geteld. En er waren heel wat vreemde vogels bij! Een extra bonuspunt verdienden jullie met de Vreemde Vogelgids, die helemaal is afgestemd op het Bommelse feestgedruis. Een prestatie op niveau: super! 2) Lekker Belangrijk 131 pnt Wat een vrolijke gezelligheid brachten jullie op het Carnavalsparcours! De jury is heel erg te spreken over jullie afwerking en oog voor detail. Jullie waren prachtig gekleed en geschminkt, alles paste perfect bij elkaar en er was duidelijk veel zorg en aandacht besteed. Oog voor detail was ook terug te zien in jullie kar. Dan hebben we het nog niet gehad over de passende muziek. Al met al een lust voor het oog en het oor. Jullie gingen dansend en vrolijk lachend over het parcours, maar zouden nog wat meer contact mogen maken met het publiek. Jullie hebben het de jury ontzettend moeilijk gemaakt!! 3) De Kleddertjes 115 pnt Nog nooit hadden de Mispelgatters zoveel kans op een miljoen! Met een invasie van Gastons en koffermeisjes hebben de Kleddertjes dat toch maar mooi mogelijk gemaakt. Jullie hebben duidelijk veel zorg besteed aan jullie kleding: jullie zagen er schitterend uit! Met behulp van de koffertjes en de gouden munten betrokken jullie het publiek bij jullie act. Dit zou nog iets verder uitgebouwd kunnen worden. Bedankt voor jullie fleurige en vrolijke bijdrage aan het Bommelse Carnaval!

4 4) De Mannetjes 112 pnt Inmiddels zijn De Mannetjes een herkenbaar team in de Bommelse Carnavalsoptocht: geruite pakken, nette schoenen, een echte jaren zestig look. Ook dit jaar hebben jullie weer een manier gevonden om het thema op jullie eigen wijze neer te zetten. Jullie laten zien dat je met minimale middelen een leuke act kunt brengen, waarbij het publiek betrokken wordt. Dè hadde gullie goed veur mekoar! 5) Van ut zelfde met unnen doerak 98 pnt Jullie zagen er oogverblindend uit, dus allereerst wil de jury jullie daarmee complimenteren! Met behulp van het touw, het roer en de scheepsmast met zeil, voeren jullie als het ware door de Mispelgatse woelige baren. Jammer genoeg was d n doerak slecht te verstaan door de (overigens prachtige) noten van de Karel. Hierdoor kwam de boodschap niet helemaal over en verloren jullie aan contact met het publiek. Met jullie chique uitstraling gaven jullie de optocht meer cachet. Bedankt! 6) De krekels 95 pnt Geïnspireerd door de Facebookpagina Een echte Bommelaar probeerden jullie tijdens de optocht voor nog meer echte Mispelgatters te zorgen. Uiteraard zorgden de wipmomenten voor hilariteit, op deze manier wisten jullie het publiek te betrekken bij jullie act. Helaas durfde niet iedereen het aan om een wipje te maken Wie weet dragen jullie wip-lessen wel bij aan een ware babyboom. Over negen maanden zullen we het weten!

5 WAGENS 1) De Keinderkupkes 131 pnt Met jullie vrolijke Carnavalswagen leverden jullie een mooie bijdrage aan de optocht. Het viel de jury op dat jullie alles tot in detail hadden uitgewerkt: een mooie sint/pietkop, Pakjesboot 11 prachtig uitgewerkt en jullie mening krachtig verwerkt in een sinterklaasgedicht. Natuurlijk moet ook gezegd dat jullie kleding en schmink erg goed verzorgd waren. We waarderen het dat jullie een actueel onderwerp hebben gebruikt. Door jullie vrolijk gekleurde pieten is het de jury duidelijk geworden dat jullie van een kleurrijk geheel houden. En dat past bij uitstek bij Carnaval! De dames achter de wagen dansten regelmatig vrolijk mee op de muziek. Dit zou nog nét wat meer mogen, waardoor jullie nog beter overkomen op het publiek. Jullie hadde ut goed veur mekoar! 2) De dikkuh moatjes 128 pnt De jury heeft veel waardering voor jullie herkenbare wagen met meerdere draaiende delen en passende muziek. Lucky Luke en de Daltons wie kent ze niet. Jullie zeiden de boeven te hebben gevangen, maar we zagen er nog een paar los lopen ;) Jullie kleding zag er verzorgd uit. Stoere cowboys en cowgirls die het publiek meer zouden mogen bespelen. Maak contact en laat nog meer zien dat je samen met hen het Carnavalsfeest wilt vieren. Een vrolijke wagen die de optocht naar een hoger plan tilde. Top! 3) CV De Deuratters 96 pnt De jury waardeert het enorm dat er zo n groep jongeren deelneemt aan de optocht. Het enthousiasme spat er bij jullie vanaf. Jullie feesten aan een stuk door en staan geen moment stil. Nu de aandachtspuntjes. Misschien is het een idee om een aantal van jullie ook te laten lopen, zodat jullie meer contact met het publiek kunnen maken. De DJ: geweldige muziek, maar het zou ietsje zachter mogen Kijk eens of jullie je wagen en outfit iets meer Carnavalesk kunnen maken. Een opsteker voor jullie enthousiasme!

6 4) MLCU 95 pnt Zelden rijdt er een carnavalswagen mee waar zo veel maatschappelijke betrokkenheid van uitstraalt. Hoe mooi is het dat jullie een groep ouderen mee hebben genomen met de optocht en hen zo een geweldige dag hebben bezorgd. De jury waardeert jullie activiteiten voor deze doelgroep enorm! De pruiken waren erg leuk en jullie kregen het publiek goed mee met het enthousiasme dat jullie uitstraalden. Iets meer versiering van de bus was leuk geweest. Misschien is het een idee om volgend jaar samen met de ouderen zelf een wagen te maken. Complimenten voor jullie initiatief! 5) De Gasgevurs 94 pnt Het thema De legende van de Bokkenrijders onderstreepten jullie met het uitdelen van bokkenpootjes. Erg leuk en lekker, maar ondanks dat kwam het verhaal van de bokkenrijders toch niet helemaal goed uit de verf. De jury complimenteert jullie met jullie uniforme kleding. Het geheel zag er netje uit. We zouden het leuk vinden als jullie iets meer feest zouden laten zien en meer contact zouden maken met het publiek. Gasgevurs, ga d r veur!

7 Algemeen stukske van de jury De jury heeft genoten van de optocht van dit jaar. Het was een lange optocht, met veel deelnemers. Dit hadden we eigenlijk niet verwacht, maar de laatste weken zijn er gelukkig nog diverse groepen bijgekomen. Het is goed om te zien dat de Bommelse gemeenschap zo betrokken is bij het Carnaval. Zo voelen we nog meer dat we bij elkaar horen en echte Bommelaren zijn. Niet alleen op Facebook, maar ook in de optocht. En niet alleen jong, maar dit jaar zeker ook oud! We hopen dat deze trend zich de komende jaren verder doorzet! Het viel ons op dat de optocht erg kleurig en vrolijk was. Er is uitzonderlijk veel aandacht besteed aan aankleding en afwerking. Een dikke opsteker voor alle deelnemers is dan ook zeer op zijn plaats! Het thema van dit jaar Da hedde goed veur mekoar was erg breed, waardoor eigenlijk alles er wel in paste, maar soms de rode draad een beetje zoek was. We zouden geen jury mogen heten als we ook geen aandachtspuntjes zouden hebben We zien veel aandacht voor de wagens en de kleding, maar we zouden graag zien dat jullie nog meer feestend rond jullie wagen lopen en nog meer de interactie met het publiek opzoeken. Zo wordt het carnaval een nog mooier feest. Complimenten van de jury aan alle wagenbouwers en loopgroepen en we wensen jullie een Carnaval met veel leut!!

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31 Naam Idee/uitbeeld. Totaal 1 B.C. We Zen Wir De Leste 33 36 31 44 144 2 Ruben svrouwkes 34 28 32 43 137 3 D Onze 33 28 31 38 130 4 Reisgenootschap Me knijpe 33 28 31 37 129 5 B.S. Zilverlinde 30 29 28

Nadere informatie

Jurering optocht Teskesdurp

Jurering optocht Teskesdurp Jurering optocht Teskesdurp Carnavalswagens Veiligheidscommissie Een carnavalswagen moet er mooi uitzien maar hij moet ook veilig zijn. Daarom kijken we in Teskesdurp niet alleen maar naar het uiterlijk.

Nadere informatie

Jury rapport versierde wagens

Jury rapport versierde wagens Jury rapport versierde wagens Algemene indruk Het was een prachtige, ontzettend goed verzorgde en bovenal vrolijke optocht! De prachtige bloemstukken op bijna elke wagen en zelfs de versierde muziekwagen

Nadere informatie

Jurering optocht Teskesdurp

Jurering optocht Teskesdurp Jurering optocht Teskesdurp Carnavalswagens Veiligheidscommissie Een carnavalswagen moet er mooi uitzien maar hij moet ook veilig zijn. Daarom kijken we in Teskesdurp niet alleen maar naar het uiterlijk.

Nadere informatie

Jurering optocht Teskesdurp

Jurering optocht Teskesdurp Jurering optocht Teskesdurp Carnavalswagens Veiligheidscommissie Een carnavalswagen moet er mooi uitzien maar hij moet ook veilig zijn. Daarom kijken we in Teskesdurp niet alleen maar naar het uiterlijk.

Nadere informatie

Eindjureringslijst 2017 punten geven van 1 (zeer slecht) tot 10 (zeer goed)

Eindjureringslijst 2017 punten geven van 1 (zeer slecht) tot 10 (zeer goed) punten geven van 1 (zeer slecht) tot 10 (zeer goed) motto deelnemers categorie 1 Warme Bakker Bij Oons Reclame 2 Hartgerink Reclame 3 Ceramique Reclame 4 Ceramique Reclame 5 Ceramique Reclame 6 Serku Reclame

Nadere informatie

DATUM: 13 maart 2017

DATUM: 13 maart 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

De Stille Fanfare. Links, twee drie vier DOMINO - ACT

De Stille Fanfare. Links, twee drie vier DOMINO - ACT De Stille Fanfare Links, twee drie vier Daar kwamen ze aangelopen. Met een strakke, geconcentreerde blik liepen de kinderen van groep 6 hun rondjes over de leerpleinen en lieten hun fantastische moves

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Handboek voor Juryleden van d n Opstoet v211113

Handboek voor Juryleden van d n Opstoet v211113 Pagina 1 Handboek voor Juryleden van d n Opstoet v211113 Carnavalsstichting Tilburg - Optochtcommissie Optochtcommissie Contact: Carnavalsstichting Tilburg Optochtcommissie Postbus 9204 5000 HE Tilburg

Nadere informatie

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen!

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! De 6 de editie Koken in het Groen: een mengelmoes aan nationaliteiten genoot met elkaar van een late zomerdag op een van s stads mooiste tuinen.

Nadere informatie

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR.

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR. HET MERK BEN JIJ! Is het de locatie? Is het de inrichting van je salon? Zijn het de behandelingen die je geeft? Zijn het de producten die je gebruikt? Of is het gewoon de koffie die je schenkt? Niets van

Nadere informatie

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW 27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW Lieve dames, Het woord dat deze hele dag kenmerkt is BLAUW. Vandaag was burggolf Purmerend omgetoverd tot smurfenland. Ja want smurfen zijn ook blauw en aan het einde van

Nadere informatie

Over Prinsenburg gesproken

Over Prinsenburg gesproken Over Prinsenburg gesproken Agenda 2016 5-3:SGW-Training 15-3: Surprise avond 19-3:Onderlinge Springwedstrijd 27-3:KNHS Dressuur 16-4:Proefgerichte clinic 17-4:KNHS Dressuur 26-4: Het Prinsenbal O.a. te

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Een kinderdroom wordt werkelijkheid

Een kinderdroom wordt werkelijkheid Een kinderdroom wordt werkelijkheid Wat is er mooier in het leven van een kind dan zijn dromen werkelijkheid zien worden? Dit alles kan in Disneyland Resort Parijs. In samenwerking met Disneyland -Parijs

Nadere informatie

Reglement en Jurycriteria t.b.v. carnaval in Kloosterzande

Reglement en Jurycriteria t.b.v. carnaval in Kloosterzande Reglement en Jurycriteria t.b.v. carnaval in Kloosterzande Inleiding Dit is het officiële: 'reglement en jurycriteria' van Karnavalsstichting De Kloorianen. U vindt op overzichtelijke wijze per categorie,

Nadere informatie

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Muziek Totaal 1 B.C. de Gekketrappers C.V. Kurketrekkers/Baargsebaon

Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Muziek Totaal 1 B.C. de Gekketrappers C.V. Kurketrekkers/Baargsebaon Naam Idee/uitbeeld. Techniek Actie Carnavalesk Muziek Totaal 1 B.C. de Gekketrappers 32 33 31 40 31 167 2 C.V. Kurketrekkers/Baargsebaon 31 33 32 34 30 160 3 B.C. Mee Veul Leut 27 26 26 30 37 146 4 C.V.

Nadere informatie

is er ook voor de Somerense jeugd... Wachten op het hijsen van de vlag! Onwennig en spannend is het nog allemaal die eerste maandag.

is er ook voor de Somerense jeugd... Wachten op het hijsen van de vlag! Onwennig en spannend is het nog allemaal die eerste maandag. Het Bronnetje 2013 is er ook voor de Wachten op het hijsen van de vlag! Onwennig en spannend is het nog allemaal die eerste maandag. Somerense Op dinsdag is alles al anders, op woensdag kan het niemand

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie

Seizoen Sponsoring C.V. De Vestingnarren

Seizoen Sponsoring C.V. De Vestingnarren Seizoen 2018-2019 Sponsoring C.V. De Vestingnarren Carnavalsvereniging de Vestingnarren Secretariaat: Vroedschap 2, 1412 NW, Naarden Mail: info@vestingnarren.nl Inleiding Voor u ligt het sponsorboek van

Nadere informatie

JURYRAPPORT. Deelnemer : 1. D n Hab Maasbree groep Minioren: Assepoester Categorie : VI Show bambino's (t/m 7 jr.)

JURYRAPPORT. Deelnemer : 1. D n Hab Maasbree groep Minioren: Assepoester Categorie : VI Show bambino's (t/m 7 jr.) Deelnemer : 1. D n Hab Maasbree groep Minioren: Assepoester Categorie : VI Show bambino's (t/m 7 jr.) Totaal aantal deelnemers: 4 Choreografie : 29,5 Uitstraling : 28,5 Synchroniteit : 28 Afwerking : 28

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012

Presenteren Eindverslag. Maarten Meij Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren Eindverslag Maarten Meij 0848912 Cmd1b 11 april, 2012 Presenteren, Opdracht 1 Mijn mening over mijn presentatie: Ik vond het zelf niet heel erg goed. Het was vrij kort, ik had op een gegeven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Februari 2013 Terugblikken en vooruitblikken Oudercommissie Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van 2013. We blikken terug op een jaar vol leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015 NIEUWSFLITS 13 februari Carnaval op school 14 februari Jeugdoptocht carnaval Boxtel 16 t/m 22 februari Vakantie! 23 februari Luizen pluizen 10-minuten gesprekken 25 februari Meester Tom afwezig 26 februari

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Vivarium 2015: Lucky #7

Vivarium 2015: Lucky #7 Nieuwsbrief nr.1 Maart 2015 Vivarium 2015: Lucky #7 Na de zeer succesvolle terugkeer van Vivarium in 2014, zijn de voorbereiding op de komende editie al weer in volle gang. Wie de gehele historie van Vivarium

Nadere informatie

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden

Cijfer kunstzaal. Prima Leuk, leerzaam 9 Heel tevreden Hoe tevreden was je over het bezoek aan de kunstzaal? Tijdsduur kunstzaal? Wat vonden de leerlingen van het bezoek aan de kunstzaal? kunstzaal Hoe tevreden was je over de workshop? 1 Erg tevreden, de dames

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

lieve, slimme, leuke, grappige, aardige mensen

lieve, slimme, leuke, grappige, aardige mensen Ik zou je meteen op mijn pizza leggen Welkom lieve, slimme, leuke, grappige, aardige mensen Bij de training: Het geven van complimenten op het werk Kennismaken Je hebt een leuke lach Kies een voorwerp;

Nadere informatie

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Een partijtje om je vingers bij af te likken! De kinderen worden tijdens dit feestje echte koks. Ze krijgen een schortje, we knutselen een koksmuts en spelen spelletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Muziek maakt iedereen blij!

Muziek maakt iedereen blij! 12 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Muziek maakt iedereen blij! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS Jij leert. Jij inspireert! De nieuwe Click avonturen! Jongens en meisjes, Hier zijn weer de

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE E I N UW! Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE SPETTEREND NIEUWJAAR CHAMPAGNE 735069 735062 Een spetterende kaart met parelmoer letters voor een extra feestelijk effect. Proostend het nieuwe

Nadere informatie

2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen

2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen 2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen isbn 978 90 488 3095 4 isbn 978 90 488 3096 1 (e-book) nur 273 www.mariannebusser-ronschroder.info

Nadere informatie

Progressiegerichte coachingsdialoog Gwenda Schlundt Bodien

Progressiegerichte coachingsdialoog Gwenda Schlundt Bodien Progressiegerichte coachingsdialoog Gwenda Schlundt Bodien Welkom. Hoe kunnen we deze tijd wat jou betreft zo goed mogelijk besteden? Ja, eh Ik was blij dat je zo snel kon afspreken Want ik kan wel wat

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

schooljaar Nieuwsbrief januari 2017

schooljaar Nieuwsbrief januari 2017 1 Een leuke afsluiter van 2016 op 20 december! Proficiat juf en leerlingen van het 6 de leerjaar jullie zijn 1 van de 10 Vlaamse klassen die mogen deelnemen aan het STEM PROJECT Ik ben een SUPER TROTSE

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

Asterix & Obelix het cijfergeheim van de Romeinen

Asterix & Obelix het cijfergeheim van de Romeinen Asterix & Obelix het cijfergeheim van de Romeinen Asterix & Obelix het cijfergeheim van de Romeinen In module twee van het eerste jaar van de PABO-TOP aan de Stenden Hogeschool, is het de opdracht om een

Nadere informatie

DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM Bij deze Kriebeldammer nogmaals een overzicht van onze sponsoren! SPONSOREN De doos met gevonden voorwerpen staat bij ons op het podium! IETS KWIJT? Namens iedereen op Kriebeldam een hele fijne vakantie

Nadere informatie

Kalender. Schoolkrant

Kalender. Schoolkrant 25 e jaargang 30 September 2016 nummer 06 Wist u dat? Kalender We afgelopen week een drukke week op school hadden? De fotograaf 4 dagen op school was? Zij alle kinderen op de foto heeft gezet? Ook de broertjes

Nadere informatie

Internationalisering: onuitwisbare indrukken uit Ghana. Door mevrouw Van Houten

Internationalisering: onuitwisbare indrukken uit Ghana. Door mevrouw Van Houten Internationalisering: onuitwisbare indrukken uit Ghana Door mevrouw Van Houten Twee weken was ik in Noord Ghana om de docenten daar te helpen met hun onderwijs. De indrukken die ik daar heb opgedaan laten

Nadere informatie

Carnavalsweek op De Buizerd Crummelburg

Carnavalsweek op De Buizerd Crummelburg Carnavalsweek op De Buizerd Crummelburg Maandagmiddag zat de hele school vol spanning in de aula te wachten op de opening van het Carnaval! De toneeldeuren gingen open en daar was het kasteel van Wijchen

Nadere informatie

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land Goh, wat is de wereld groot, of zijn wij zo klein? En waar zou de brievenbus zijn? Want ik wil zo graag mijn brief posten voor de poes, is de brievenbus soms achter de roze bloem? Waarom heeft ze die er

Nadere informatie

Art for All in Zuid- Afrika, in Graaff Reinet. Een kleine stad, ongeveer 650 km landinwaarts vanaf Port Elisabeth. 5-23 december 2013

Art for All in Zuid- Afrika, in Graaff Reinet. Een kleine stad, ongeveer 650 km landinwaarts vanaf Port Elisabeth. 5-23 december 2013 Art for All in Zuid- Afrika, in Graaff Reinet. Een kleine stad, ongeveer 650 km landinwaarts vanaf Port Elisabeth. 5-23 december 2013 Op uitnodiging van Tanja en Hugo Vosloo, gingen wij met een zeskoppig

Nadere informatie

21 december 2018 Nummer 9

21 december 2018 Nummer 9 21 december 2018 Nummer 9 Inhoud: Ouder- en schoolreisbijdrage Polderhof kerstviering Kerstmusical Carnaval 2019 Oude schoolshirts Muzelinck Kerstconcerten Herinnering ouder- en schoolreisbijdrage 2018-2019

Nadere informatie

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5

Mescher Mail. OBS Mesch Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden IN DIT NUMMER. Info op Blz Nummer 5 OBS Mesch Grijzegraaf 12 6245 KG Mesch-Eijsden 28-12-2017 Nummer 5 Mescher Mail IN DIT NUMMER Nieuwjaarswens......1 Sinterklaas.......2 Chapeau knutselgroep.....2 Kerstmarkt.......3 Kerstmusical.........3

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: doorzetten en de moed erin houden

gedragsregel in verhaal: doorzetten en de moed erin houden gedragsregel in verhaal: doorzetten en de moed erin houden We zitten al in de helft van het jaar en het zwemseizoen zit er bijna op. De zwemmers kijken allemaal al uit naar de twee weken durende stage

Nadere informatie

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten.

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten. Jaarverslag schooljaar 2015-2016 Ouderraad b.s. Ondersteboven 15 september 2016 1. Inhoudelijk jaarverslag: onze activiteiten Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Basisschool De Schommel November 2016

Basisschool De Schommel November 2016 Basisschool De Schommel November 2016 ict@de-schommel.be 1 Over onze sportwagen Wij bouwden samen een sportwagen, net als een Formule 1, met spoilers en al. Onze allereerste ontwerpen waren eigenlijk niet

Nadere informatie

Weekbrief 19. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 19. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 19 Week 6 06-02- t/m 12-02-2017 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - De Linge/PCG (SG) H2

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

Mescher Mail Maart 2014

Mescher Mail Maart 2014 Mescher Mail Maart 2014 Beste ouders/verzorgers In deze Mescher Mail doen wij verslag van diverse activiteiten in de maand maart en kijken we vooruit naar de volgende maanden. En weer mogen we een vierjarige

Nadere informatie

Boek 3 Oktober.indd 1 5-10-2015 13:10:30

Boek 3 Oktober.indd 1 5-10-2015 13:10:30 Boek 3 Oktober.indd 1 5-10-2015 13:10:30 inhoud Colofon T Stukske Jaargang 28 Nummer 3 Oktober 2015 Verschijnt viermaal per jaar Uitgave stichting T stuk Zundert Redactie Demis van Loenhout Francois van

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

Het is al weer enkele weken geleden maar ik kan het me nog goed herinneren en wat was het leuk, Ladies Night 2017

Het is al weer enkele weken geleden maar ik kan het me nog goed herinneren en wat was het leuk, Ladies Night 2017 Het is al weer enkele weken geleden maar ik kan het me nog goed herinneren en wat was het leuk, Ladies Night 2017 Maar liefst 44 vrolijke enthousiaste dames hadden zich opgegeven voor een lekker potje

Nadere informatie

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 Het rijst de pan uit in groep 8!!!! CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van maken. Alle kinderen komen s morgens verkleed

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!!

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Hallo allemaal.mag dit nog eigenlijk wel? Ja, natuurlijk mag dat, dus bij dezen: Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Zo en als u denkt dat het clubhuis nu pas ontwaakt uit zijn winterslaap, dan

Nadere informatie

Harald Janson HET GEHEUGEN

Harald Janson HET GEHEUGEN HET GEHEUGEN Harald Janson Harald Frederik Janson werd op 2 juni 1991 aan de Scheperskamp 45 in Vledder geboren. In 2002 verhuisde het gezin Janson naar De Hoek 5 in Vledder. Doordeweeks woont hij in Enschede

Nadere informatie

Kreisschützenfest Arnsberg

Kreisschützenfest Arnsberg Kreisschützenfest Arnsberg 20 en 21 September 2014. En jaaaa we mochten weer Op zaterdag 20 september om 9.00 uur in de morgen vertrok de bus vanaf de Schutsherd met 14 personen naar het oooo zo mooie

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) Illustraties van Alex de Wolf Mmarmer Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep...

De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... De Prijzengelden... Tijdschema Carnavalsoptochten... Kleding Loopgroep... INHOUD: 1 De Proclamatie Jonkheer en Jonkvrouw van De DaoreTrappers... 2 2 De Prijzengelden... 3 3 Tijdschema Carnavalsoptochten... 4 4 Kleding Loopgroep... 6 5 Plattegrond optocht... 7 Onze jeugdhoogheden

Nadere informatie

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt!

De school is weer helemaal in Sinterklaassferen. Versiergroep bedankt! Nummer: 1131 28 november 2018 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Goud en bruin numero tres. 24/02: ECOLOGISCHE DAG VERGADERING (09u30-12u30)

Goud en bruin numero tres. 24/02: ECOLOGISCHE DAG VERGADERING (09u30-12u30) Goud en bruin numero tres 24/02: ECOLOGISCHE DAG VERGADERING (09u30-12u30) Sierlijke givers, hoewel elke dag een ecologische dag zou moeten zijn, staat dit vandaag nog eens extra in de aandacht. We zullen

Nadere informatie

Een kroon is erg belangrijk. Als hij die niet ophad, zou iedereen zeggen: Kijk die jongen daar eens. Die ziet er verbazingwekkend normaal uit, vind

Een kroon is erg belangrijk. Als hij die niet ophad, zou iedereen zeggen: Kijk die jongen daar eens. Die ziet er verbazingwekkend normaal uit, vind ZAKGELD Ik wil mijn zakgeld graag nu, zei de jongen. Meteen kwam er een man binnen met een kruiwagen boordevol met gouden munten. Eddie was geen gewone jongen van negen jaar. Hij was een koning, met een

Nadere informatie

1. Stokkum: Bami, 2:20 minuten 2. De Wiekslag 6/7: OBKE, 2:35 minuten 3. Markvelde: Formule Minion, 2:47 minuten

1. Stokkum: Bami, 2:20 minuten 2. De Wiekslag 6/7: OBKE, 2:35 minuten 3. Markvelde: Formule Minion, 2:47 minuten JURYRAPPORT ZEEPKISTENRACE 7 juni 2016 Er hebben 10 klassen van 7 scholen meegedaan aan de zeepkistenrace van HofPower. Allereerst heeft de jury per klas de winnende zeepkist gekozen. Daarbij heeft de

Nadere informatie

PRIKBORD 10 TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 10 TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 25 februari 2016 Voorwoord Martijn Beste ouders, Heeft u de beker van de Carnavalsoptocht al gezien? Wat kwamen de kinderen en ouders van 't Mulderke daar weer mooi voor de dag. Daar kunnen we met

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Thinking of Art Claudia Bronneberg GAR2A 22 Okt 2015

Thinking of Art Claudia Bronneberg GAR2A 22 Okt 2015 Thinking of Art Claudia Bronneberg GAR2A 22 Okt 2015 Mash up opdracht Sonja van Vuure Voorbeeld karakter: Maribo en Mirabo Analyse: De opvallende kwaliteiten van deze karakters zijn voornamelijk de staartjes

Nadere informatie

Het feest van de olifant

Het feest van de olifant Het feest van de olifant door Marike Jongsma In een land hier ver vandaan leefde eens een mooie olifant. Olifant had vele vrienden in het woud. Maar zijn vrienden hadden olifant al een poosje niet meer

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Dankwoord Acknowledgements. Chapter Chapter Chapter Chapter Chapter Chapter

Dankwoord Acknowledgements. Chapter Chapter Chapter Chapter Chapter Chapter Dankwoord Acknowledgements 1 2 3 4 5 6 Chapter Chapter Chapter Chapter Chapter Chapter Dankwoord 133 Het is af! Hieronder wil ik graag de mensen bedanken die het proefschrift mede mogelijk hebben gemaakt.

Nadere informatie

2015 Marianne Busser en Ron Schröder 2015 Illustraties: ivan en ilia 2015 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen

2015 Marianne Busser en Ron Schröder 2015 Illustraties: ivan en ilia 2015 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen 2015 Marianne Busser en Ron Schröder 2015 Illustraties: ivan en ilia 2015 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen ISBN 978 90 488 2819 7 ISBN 978 90 488 2820 3 (e-book) NUR 273 www.mariannebusser-ronschroder.info

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

INFO- BULLETIN 20 februari 2014

INFO- BULLETIN 20 februari 2014 INFO- BULLETIN 20 februari 2014 o.b.s. De Spelelier Dr. de Brouwerlaan 74 0411-672459 e-mail: info@spelelier.nl website: www.spelelier.nl Verjaardagen 22-02 Senn Steenbakkers 22-02 Ayoub Omair 23-02 Sterre

Nadere informatie

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan Egede Hancate Eelen & Rhaan Draaiboek 2016 Egede Hancate Eelen & Rhaan INHOUD Voorwoord Reglement Spel 1 De playbackshow Spel 2 Baljart Spel 3 Jenga spel Spel 4 Tafeltje dekje Spel 5 Fotospel, zoek de

Nadere informatie

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016

Body Combat marathon Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Body Combat marathon 2016 Uitdaging! Body Combat Marathon 2016 Op 16 Januari 2016 heb ik meegedaan aan de Body Combat Marathon. Een bijzondere ervaring! Opbrengst voor Stichting Stop Pesten Nu! Uit mijn

Nadere informatie

fietsenstalling VOORMALIGE INTERIEUR

fietsenstalling VOORMALIGE INTERIEUR INTERIEUR fietsenstalling VOORMALIGE Wat begon met de verbouwing van een oud kantoorpand tot luxe particuliere woonzorgappartementen, resulteerde voor Tim en Fleur in de koop van een fietsenstalling een

Nadere informatie

INTERIEUR WONEN IN DE STAD. op het water PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA

INTERIEUR WONEN IN DE STAD. op het water PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA INTERIEUR WONEN IN DE STAD op het water PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA 77 Jack en Birgit kochten in 2004 een oude tjalk aan de Amstel in Amsterdam. Rondom het

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie