B&W-Aanbiedingsformulier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B&W-Aanbiedingsformulier"

Transcriptie

1 B&W.nr , d.d. 17 augustus 2010 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp Wijzigingen kinderopvang BESLUITEN Behoudens advies van de commissie 1. het besluit van 19 oktober 2004 tot het instellen van het Kinderopvangregister gemeente Leiden (B&W ) per 22 september 2010 in te trekken; 2. het besluit van 15 december 2009 om de medewerkers van de GGD Hollands Midden, afdeling Jeugd Gezondheidszorg, product Toezicht Kinderopvang als toezichthouder voor de kinderopvang aan te wijzen (B&W ) in te trekken; 3. vanaf augustus 2010 de registratie van kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus én gastouders bij te houden in het Landelijke Register Kinderopvang; 4. de directeur van de GGD HM aan te wijzen als toezichthouder in het kader van de Wet kinderopvang. Samenvatting Vanaf augustus 2010 werkt de gemeente Leiden met het Landelijk Register Kinderopvang. Informatie over de status van een kindercentrum of gastouder kan dan gewonden worden via Via blijft het lokale register in te zien tot 22 september 2010.

2 Communicatieplan Landelijk Register Kinderopvang Gemeente Leiden Utrecht, april 2010 Inhoudsopgave

3 Inleiding 4 Wat kan het Landelijk Register Kinderopvang? 4 Doel communicatieplan 4 Communicatie 5 Doelgroepen 5 Communicatiedoelstellingen 5 Aandachtspunten 6 Kansen 6 Bedreigingen 6 Strategie 6 Kernboodschap 6 Communicatiemiddelen en -activiteiten 7 Interne communicatiemiddelen en activiteiten 7 Externe communicatiemiddelen en activiteiten 7 Communicatieplanning 8

4 Inleiding Met de wijzigingen van de Wet Kinderopvang per 1januari 2010 is er een Landelijk Register Kinderopvang (LRK) ingesteld. Gemeenten dienen uiterlijk 22 september 2010 overgegaan te zijn op dit landelijke register. Dit LRK dient als vervanging van de lokale registers en maakt het eenduidiger en toegankelijker. Het LRK is bedoeld voor iedereen die een rol speelt bij de kinderopvang: gemeenten, ouders/opvoeders, kinderopvangorganisaties, belastingdienst, GGD-en etc. In het LRK worden niet alleen de centra voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang opgenomen, ook de gastoudersbureaus en (nieuw) de gastouders zelf krijgen een vermelding. Wat kan het Landelijk Register Kinderopvang? Het LRK geeft per instelling aan wat de status van deze instelling is, wanneer deze voor het laatst geïnspecteerd is en wat de voor dat kindercentrum specifieke gegevens zijn. Het meest recente inspectierapport van de GGD is via het LRK opvraagbaar. Doel communicatieplan Dit communicatieplan geeft invulling aan de wijze waarop Leiden over het Landelijk Register Kinderopvang communiceert. Het beschrijft onder meer de doelgroepen, de doelen, de middelen en activiteiten die zullen bijdragen aan de succesvolle implementatie van Landelijk Register Kinderopvang. Dit communicatieplan geeft een richtlijn voor de manier waarop de gemeente met medewerkers, klanten, burgers en de media over Landelijk Register Kinderopvang communiceert.

5 Communicatie Naast het maken van onderlinge afspraken over bijvoorbeeld technische en organisatorische aspecten, vormt de communicatie, intern en vooral ook extern, een belangrijk aandachtspunt. Want voor een goede en doordachte implementatie van Landelijk Register Kinderopvang is het essentieel dat alle partijen met dezelfde boodschap naar buiten treden en hierin dezelfde terminologie hanteren. Ook moeten alle partijen van elkaar weten wat zij op communicatief gebied voor acties ondernemen en wanneer deze activiteiten plaatsvinden. Doelgroepen Interne doelgroepen Medewerkers en management College van B&W Externe doelgroepen Burgers GGD Hollands Midden Kinderopvangorganisaties met vestigingen in Leiden Gastouders Media Lokale pers Lokale gemeentelijke (digitale) organen Communicatiedoelstellingen Hier volgt een opsomming van de interne en externe communicatiedoelen, die afgeleid zijn van de projectdoelstellingen. Deze zijn geven de gewenste situatie weer na de implementatie van Landelijk Register Kinderopvang Interne doelen: medewerkers, leidinggevenden en management zijn bekend met doelstelling, werkwijze en mogelijkheden van Landelijk Register Kinderopvang; direct betrokken medewerkers en leidinggevenden zijn bekend met en accepteren de eventueel gewijzigde werkprocedures na de implementatie van het Landelijk Register Kinderopvang; direct betrokken medewerkers gebruiken Landelijk Register Kinderopvang en dit wordt gestimuleerd door de direct betrokken leidinggevenden. Externe doelen: burgers, kinderopvangorganisaties en GGD zijn op de hoogte van het gebruik van Landelijk Register Kinderopvang en met de doelstelling en functionaliteiten van Landelijk Register Kinderopvang; burgers, kinderopvangorganisaties en GGD weten het Landelijk Register Kinderopvang te vinden; burgers en pers zijn bekend met ingebouwde waarborgen ten behoeve van privacy/ bescherming persoonsgegevens.

6 Aandachtspunten In de communicatie is het van belang rekening te houden met de kansen die het project ons biedt en de bedreigingen die zich kunnen voordoen. Op deze wijze kunnen wij gericht en doeltreffend de communicatieactiviteiten uitzetten. ansen edreigingen de invoering van Landelijk Register Kinderopvang bevordert de samenwerking tussen alle betrokken partijen; het kunnen inzien van relevante gegevens in de keten en intensief gebruik ervan, zorgt voor een verbetering van de kwaliteit van de informatie; politiek en beleid krijgen inzicht in de klantpopulatie, de gezamenlijke dienstverlening van de samenwerkende partijen en sturingsinformatie; het LRK biedt de mogelijkheid om in de toekomst een koppeling aan te gaan met de nog te introduceren Gemeenschappelijke Inspectie Ruimte (GIR), waardoor processen tussen de GGD en de gemeente beter afgestemd worden. het Landelijk Register Kinderopvang kan bij burgers, medewerkers en/of media gevoelens oproepen in de trant van Big Brother is watching you ; de onzekerheid of er voldoende capaciteit is (mensen, middelen) om de klanten goed van dienst te kunnen zijn; het Landelijk Register Kinderopvang is nog niet geheel bug-free. Dit kan tot vermindering van het gebruikersgemak en daarmee het succes van het LRK leiden; te hoge verwachtingen van Landelijk Register Kinderopvang kunnen tot teleurstelling leiden en de houding ten opzichte van Landelijk Register Kinderopvang alsnog negatief beïnvloeden. Strategie Binnen de communicatiestrategie is het uitgangspunt een open en heldere communicatie met nadruk op het informeren over Landelijk Register Kinderopvang en het weergeven van de voordelen. Het moet voor alle doelgroepen duidelijk zijn wat Landelijk Register Kinderopvang betekent en kan opleveren. Binnen de communicatiestrategie wordt de nadruk gelegd op: het informeren over het project Landelijk Register Kinderopvang; het informeren over de bereikbaarheid en inhoud van het Landelijk Register Kinderopvang; Kernboodschap Wilt u weten of de kinderopvang die u gebruikt voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen? U vindt deze informatie op het Landelijk Register Kinderopvang ( Staat uw kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, het gastouderbureau of gastouder niet op de lijst? Dan komt u niet in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Sinds augustus 2010 werkt de gemeente Leiden met het Landelijk Register kinderopvang. Hierin staan de gegevens van alle geregistreerde kindercentra (kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gastouderbureau én gastouder). Ook vindt u hier het laatste inspectierapport van de GGD Hollands Midden. U weet dus direct of uw kindercentra aan de wettelijke kwaliteitseisen voldoet.

7 Communicatiemiddelen en -activiteiten Interne communicatiemiddelen en activiteiten informatie op Intranet; informeren tijdens diverse werkoverleggen. Externe communicatiemiddelen en activiteiten opstellen en verspreiden gezamenlijke brief aan kinderopvangorganisaties over het gebruik van Landelijk Register Kinderopvang; informatie plaatsen op de gemeentelijke website; opstellen en verspreiden persbericht naar lokale media (kranten en lokale/regionale teletekst; stukje schrijven in de Stadskrant (in combinatie met gemeentelijke besluit intrekken lokale register kinderopvang).

8 Communicatieplanning Voorbeeld communicatieplanning Middel/activiteit Doel Doelgroep Planning Acties Intranet / nieuwsbrieven informeren over register Intern Augustus Werkoverleggen idem Intern continue Brief idem Kinderopvangorganisaties en GGD Augustus Burgers en kinderopvangorganisaties Website idem Eind augustus Persbericht idem Media Eind augustus Stadskrant idem Burgers en kinderopvangorganisaties Begin september Stukje opstellen en aanleveren Brief opstellen en versturen Stukje opstellen en aanleveren. Website herzien Opstellen en versturen Opstellen, combineren met stavaza register en besluit intrekken lokale register

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Polsbroek (BSO) Hr Willem van Egmondstr PW Polsbroek Registratienummer

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Polsbroek (BSO) Hr Willem van Egmondstr PW Polsbroek Registratienummer Inspectierapport Stichting Kinderopvang Polsbroek (BSO) Hr Willem van Egmondstr 1 3415PW Polsbroek Registratienummer 280475767 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Lopik Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Noah (GOB) Bozenhoven 95 N 3641AD Mijdrecht Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Noah (GOB) Bozenhoven 95 N 3641AD Mijdrecht Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Noah (GOB) Bozenhoven 95 N 3641AD Mijdrecht Registratienummer 435852334 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Ronde Venen Datum inspectie: 10-08-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Polsbroek (KDV) Vrijheer de Graeffweg PJ Polsbroek Registratienummer

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Polsbroek (KDV) Vrijheer de Graeffweg PJ Polsbroek Registratienummer Inspectierapport Stichting Kinderopvang Polsbroek (KDV) Vrijheer de Graeffweg 22 3415PJ Polsbroek Registratienummer 296492164 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Lopik Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport SNO Leusden (BSO) Bavoortseweg BM LEUSDEN Registratienummer

Inspectierapport SNO Leusden (BSO) Bavoortseweg BM LEUSDEN Registratienummer Inspectierapport SNO Leusden (BSO) Bavoortseweg 2 3833BM LEUSDEN Registratienummer 107363574 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Leusden Datum inspectie: 07-08-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis VA Amersfoort Registratienummer

Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis VA Amersfoort Registratienummer Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA Amersfoort Registratienummer 850749013 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Amersfoort Datum inspectie: 13-07-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

B en W. nr d,.d Onderwerp Vaststellen jaarverslag Wet kinderopvang 2011

B en W. nr d,.d Onderwerp Vaststellen jaarverslag Wet kinderopvang 2011 B en W. nr. 12.0387 d,.d. 17-4-2012 Onderwerp Vaststellen jaarverslag Wet kinderopvang 2011 Besluiten:Behoudens advies van de commissie 1. bijgaand gemeentelijk jaarverslag Wet kinderopvang 2011 vast te

Nadere informatie

Inspectierapport SNO Woudenberg (BSO) John F. Kennedylaan XM Woudenberg Registratienummer

Inspectierapport SNO Woudenberg (BSO) John F. Kennedylaan XM Woudenberg Registratienummer Inspectierapport SNO Woudenberg (BSO) John F. Kennedylaan 116 3931XM Woudenberg Registratienummer 118814771 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Woudenberg Datum inspectie: 16-10-2018

Nadere informatie

ons kenmerk BAOZW/U Lbr. 12/003

ons kenmerk BAOZW/U Lbr. 12/003 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8020 betreft recente ontwikkelingen op het gebied van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen uw kenmerk ons kenmerk BAOZW/U201102354

Nadere informatie

Inspectierapport Klein Vliegdorp (KDV) Melkweg BH Huis ter Heide Registratienummer

Inspectierapport Klein Vliegdorp (KDV) Melkweg BH Huis ter Heide Registratienummer Inspectierapport Klein Vliegdorp (KDV) Melkweg 2 3712BH Huis ter Heide Registratienummer 461453198 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Zeist Datum inspectie: 05-10-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Koningin Juliana (KDV) Ekris PT Woudenberg Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Koningin Juliana (KDV) Ekris PT Woudenberg Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Koningin Juliana (KDV) Ekris 25 3931PT Woudenberg Registratienummer 209779263 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Woudenberg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO MikMak Boerderij (BSO) Voordorpsedijk BL Groenekan Registratienummer

Inspectierapport BSO MikMak Boerderij (BSO) Voordorpsedijk BL Groenekan Registratienummer Inspectierapport BSO MikMak Boerderij (BSO) Voordorpsedijk 35 3737BL Groenekan Registratienummer 141524406 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Bilt Datum inspectie: 17-05-2018

Nadere informatie

Inspectierapport Chr. kinderopvang BijdeHandjes (BSO) Wageningseberg GR Amersfoort Registratienummer

Inspectierapport Chr. kinderopvang BijdeHandjes (BSO) Wageningseberg GR Amersfoort Registratienummer Inspectierapport Chr. kinderopvang BijdeHandjes (BSO) Wageningseberg 43 3825GR Amersfoort Registratienummer 849722512 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Amersfoort Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Poppeke Hulsterweg 1F 4587 EA KLOOSTERZANDE

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Poppeke Hulsterweg 1F 4587 EA KLOOSTERZANDE Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Poppeke Hulsterweg 1F 4587 EA KLOOSTERZANDE Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: HULST Datum inspectiebezoek: 25-11-2013 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Bosuiltjes (KDV) Professor Bronkhorstlaan MB Bilthoven Registratienummer

Inspectierapport De Bosuiltjes (KDV) Professor Bronkhorstlaan MB Bilthoven Registratienummer Inspectierapport De Bosuiltjes (KDV) Professor Bronkhorstlaan 10 3723MB Bilthoven Registratienummer 215068865 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Bilt Datum inspectie: 05-11-2018

Nadere informatie

Goede ontwikkelkansen door een goede start!

Goede ontwikkelkansen door een goede start! Goede ontwikkelkansen door een goede start! Jaarverslag 2017 Toezicht en Handhaving Kinderopvang Jaarverslag 2017 Toezicht en Handhaving Kinderopvang Juni 2018 Team Onderwijs & Kinderopvang Economie, Werk

Nadere informatie

Inspectierapport. Kinderdagverblijf 't Vliegertje (KDV) Kievitlaan 63a 1742 AC Schagen Registratienummer

Inspectierapport. Kinderdagverblijf 't Vliegertje (KDV) Kievitlaan 63a 1742 AC Schagen Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Vliegertje (KDV) Kievitlaan 63a 1742 AC Schagen Registratienummer 193782480 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Schagen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Zoetermeer (GOB) Heijermanshove AK ZOETERMEER Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau Zoetermeer (GOB) Heijermanshove AK ZOETERMEER Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau Zoetermeer (GOB) Heijermanshove 46 2726AK ZOETERMEER Registratienummer 662684527 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Zoetermeer Datum inspectie: 18-04-2016

Nadere informatie

Beleidsnotitie Toezicht & handhaving wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen

Beleidsnotitie Toezicht & handhaving wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen Beleidsnotitie Toezicht & handhaving wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen Gemeente Opsterland Augustus 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding blz. 3 2. Relevante wet en regelgeving blz. 3 2.1.

Nadere informatie

Raadsmededeling - Openbaar

Raadsmededeling - Openbaar Raadsmededeling - Openbaar Nummer : 148/2012 Datum : 8 oktober 2012 B&W datum : Portefeuillehouder : H.J. Rijks Onderwerp : Voorstel invoering leges kinderopvang vanaf 1-1-2013 Aanleiding In het kader

Nadere informatie

Inspectierapport Femke Dak (BSO) Woonstede VR 's-gravenhage Registratienummer

Inspectierapport Femke Dak (BSO) Woonstede VR 's-gravenhage Registratienummer Inspectierapport Femke Dak (BSO) Woonstede 96 2543 VR 's-gravenhage Registratienummer 220989059 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: 's-gravenhage Datum inspectie: 18-03-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Peutergroep Juliaantje (KDV) Leeuweriklaan 1A 3722CT Bilthoven Registratienummer

Inspectierapport Peutergroep Juliaantje (KDV) Leeuweriklaan 1A 3722CT Bilthoven Registratienummer Inspectierapport Peutergroep Juliaantje (KDV) Leeuweriklaan 1A 3722CT Bilthoven Registratienummer 201491485 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Bilt Datum inspectie: 03-10-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent BR LELYSTAD Registratienummer:

Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent BR LELYSTAD Registratienummer: Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Registratienummer: 230229475 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: LELYSTAD Datum inspectiebezoek: 16-08-2013

Nadere informatie

Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderopvang Plons Buitenschoolse Opvang De Brug (BSO) Ruiterlaan BR ZWOLLE Registratienummer:

Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderopvang Plons Buitenschoolse Opvang De Brug (BSO) Ruiterlaan BR ZWOLLE Registratienummer: Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderopvang Plons Buitenschoolse Opvang De Brug (BSO) Ruiterlaan 14 8019BR ZWOLLE Registratienummer: 822209779 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 90801 2509 LV Den Haag Hét Gastouderbureau Warnsveldseweg 23 7204BA ZUTPHEN Postbus 90801 2509 LV Den Haag Anna van Hannoverstraat

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg BN Cothen Registratienummer

Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg BN Cothen Registratienummer Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg 20 3945BN Cothen Registratienummer 102856734 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Wijk bij Duurstede Datum inspectie: 01-05-2017 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport ZON! Delftse Hout (BSO) Linnaeuspad LT Delft Registratienummer

Inspectierapport ZON! Delftse Hout (BSO) Linnaeuspad LT Delft Registratienummer Inspectierapport ZON! Delftse Hout (BSO) Linnaeuspad 3 2616 LT Delft Registratienummer 540690235 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Delft Datum inspectie: 30-11-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Vandaag Suderhiem (BSO) John F Kennedylaan 6 9203 JV DRACHTEN

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Vandaag Suderhiem (BSO) John F Kennedylaan 6 9203 JV DRACHTEN Inspectierapport Buitenschoolse opvang Vandaag Suderhiem (BSO) John F Kennedylaan 6 9203 JV DRACHTEN Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Smallingerland Datum inspectie: 27-08-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Startgroep Horizon (KDV) Brahmslaan BW DELFT Registratienummer:

Inspectierapport Startgroep Horizon (KDV) Brahmslaan BW DELFT Registratienummer: Inspectierapport Startgroep Horizon (KDV) Brahmslaan 42 2625BW DELFT Registratienummer: 680071015 Toezichthouder: GGD Zuid-Holland West In opdracht van gemeente: DELFT Datum inspectiebezoek: 05-12-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Argomedo SÃ nchez (VGO) Beatlesstraat GS LENT Registratienummer

Inspectierapport Argomedo SÃ nchez (VGO) Beatlesstraat GS LENT Registratienummer Inspectierapport Argomedo SÃ nchez (VGO) Beatlesstraat 41 6663GS LENT Registratienummer 696949003 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Nijmegen In opdracht van gemeente: Nijmegen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport De Bosuiltjes (KDV) Professor Bronkhorstlaan 10 3723MB BILTHOVEN Registratienummer 215068865

Inspectierapport De Bosuiltjes (KDV) Professor Bronkhorstlaan 10 3723MB BILTHOVEN Registratienummer 215068865 Inspectierapport De Bosuiltjes (KDV) Professor Bronkhorstlaan 10 3723MB BILTHOVEN Registratienummer 215068865 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Bilt Datum inspectie: 02-02-2015

Nadere informatie

Inspectierapport KiKidsz kinderopvang (KDV) Sint Liduinastraat 94c 3117CW SCHIEDAM Registratienummer:

Inspectierapport KiKidsz kinderopvang (KDV) Sint Liduinastraat 94c 3117CW SCHIEDAM Registratienummer: Inspectierapport KiKidsz kinderopvang (KDV) Sint Liduinastraat 94c 3117CW SCHIEDAM Registratienummer: 190940323 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: SCHIEDAM Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

BAOZW/U201100297 Lbr. 11/015

BAOZW/U201100297 Lbr. 11/015 Brief aan de leden T.a.v. het college en de raad informatiecentrum tel. (070) 373 8020 betreft recente ontwikkelingen op het gebied van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen uw kenmerk

Nadere informatie

Inspectierapport. Buitenschoolse opvang Babbels locatie Pater Jan Smit (BSO) Dreef 12A 1701 GP Heerhugowaard Registratienummer

Inspectierapport. Buitenschoolse opvang Babbels locatie Pater Jan Smit (BSO) Dreef 12A 1701 GP Heerhugowaard Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse opvang Babbels locatie Pater Jan Smit (BSO) Dreef 12A 1701 GP Heerhugowaard Registratienummer 169132390 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Heerhugowaard

Nadere informatie

Inspectierapport BSO 't Kienderbenkske (BSO) Catharinastraat AS Wellerlooi Registratienummer

Inspectierapport BSO 't Kienderbenkske (BSO) Catharinastraat AS Wellerlooi Registratienummer Inspectierapport BSO 't Kienderbenkske (BSO) Catharinastraat 47 5856AS Wellerlooi Registratienummer 185842756 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Bergen (L) Datum inspectie: 22-11-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan DX VOORBURG Registratienummer

Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan DX VOORBURG Registratienummer Inspectierapport Een Nieuw Begin (GOB) Van Benthuysenlaan 35 2273DX VOORBURG Registratienummer 386145313 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Leidschendam-Voorburg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Nader onderzoek

Inspectierapport Nader onderzoek Inspectierapport Nader onderzoek Buitenschoolse opvang Tree Seringenlaan 17 1777 EC Hippolytushoef Registratienummer 202415995 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Hollands Kroon

Nadere informatie

Inspectierapport. Kindercentrum Moeders Schoot B.V. (BSO) Dr. H.Colijnstraat 483 1067 CE AMSTERDAM Registratienummer: 557581047

Inspectierapport. Kindercentrum Moeders Schoot B.V. (BSO) Dr. H.Colijnstraat 483 1067 CE AMSTERDAM Registratienummer: 557581047 Inspectierapport Kindercentrum Moeders Schoot B.V. (BSO) Dr. H.Colijnstraat 483 1067 CE AMSTERDAM Registratienummer: 557581047 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Nader onderzoek

Inspectierapport Nader onderzoek Inspectierapport Nader onderzoek Buitenschoolse opvang Tree Vondelstraat 31a 1813 AA Alkmaar Registratienummer 478870516 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Alkmaar Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan VX UTRECHT Registratienummer:

Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan VX UTRECHT Registratienummer: Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan 4 3527VX UTRECHT Registratienummer: 508949269 Toezichthouder: GG&GD Utrecht In opdracht van gemeente: UTRECHT Datum inspectiebezoek: 10-03-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN. Dit is een publicatie van:

Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN. Dit is een publicatie van: Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN Dit is een publicatie van: 13.0008636 Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN Toezichthouder: GGD Gooi & Vechtstreek In opdracht van

Nadere informatie

Inspectierapport BORUS Abcoude (KDV) Leo Dongelmansstraat EW Abcoude Registratienummer

Inspectierapport BORUS Abcoude (KDV) Leo Dongelmansstraat EW Abcoude Registratienummer Inspectierapport BORUS Abcoude (KDV) Leo Dongelmansstraat 13 1391EW Abcoude Registratienummer 366243135 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: De Ronde Venen Datum inspectie: 11-07-2017

Nadere informatie

Inspectierapport SDK Sam Sam (KDV) Krommedijk LE Dordrecht Registratienummer

Inspectierapport SDK Sam Sam (KDV) Krommedijk LE Dordrecht Registratienummer Inspectierapport SDK Sam Sam (KDV) Krommedijk 245 3312LE Dordrecht Registratienummer 368680800 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: Dordrecht Datum inspectie: 07-01-2019

Nadere informatie

Inspectierapport 't Vrythofje (KDV) Burgemeester Martenssingel CX GOUDA Registratienummer

Inspectierapport 't Vrythofje (KDV) Burgemeester Martenssingel CX GOUDA Registratienummer Inspectierapport 't Vrythofje (KDV) Burgemeester Martenssingel 82 2806CX GOUDA Registratienummer 553229229 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: GOUDA Datum inspectie: 27-10-2014

Nadere informatie

Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat JC Lisse

Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat JC Lisse Inspectierapport Grote Zus (GOB) Krelagestraat 70 2163JC Lisse Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Lisse Datum inspectie: 13-05-2015 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang De Kindjes (KDV) Prins Bernhardlaan JD Veenendaal Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang De Kindjes (KDV) Prins Bernhardlaan JD Veenendaal Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang De Kindjes (KDV) Prins Bernhardlaan 116 3905JD Veenendaal Registratienummer 144169654 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Veenendaal Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA AMERSFOORT

Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA AMERSFOORT Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA AMERSFOORT Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: AMERSFOORT Datum inspectiebezoek: 18-07-2013 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Het Kleine Volkje (KDV) Maresingel HA LEIDEN Registratienummer:

Inspectierapport Het Kleine Volkje (KDV) Maresingel HA LEIDEN Registratienummer: Inspectierapport Het Kleine Volkje (KDV) Maresingel 19 2316HA LEIDEN Registratienummer: 201678299 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: LEIDEN Datum inspectiebezoek: 02-07-2013

Nadere informatie

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Babbels (KDV) Rustenburgerweg RV Heerhugowaard Registratienummer

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Babbels (KDV) Rustenburgerweg RV Heerhugowaard Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Babbels (KDV) Rustenburgerweg 91 1703 RV Heerhugowaard Registratienummer 308829268 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Heerhugowaard Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderservice Unique! (GOB) Kerkstraat HH Landgraaf Registratienummer

Inspectierapport Gastouderservice Unique! (GOB) Kerkstraat HH Landgraaf Registratienummer Inspectierapport Gastouderservice Unique! (GOB) Kerkstraat 41 6374HH Landgraaf Registratienummer 643125620 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Landgraaf Datum inspectie: 07-11-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderkwartier: Kaatjes kinderspeelplein BV/Kaatjes Kameraadjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT

Inspectierapport Kinderkwartier: Kaatjes kinderspeelplein BV/Kaatjes Kameraadjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Inspectierapport Kinderkwartier: Kaatjes kinderspeelplein BV/Kaatjes Kameraadjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: IJSSELSTEIN Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderopvang KaKa (GOB) Brink CG DWINGELOO

Inspectierapport Gastouderopvang KaKa (GOB) Brink CG DWINGELOO Inspectierapport Gastouderopvang KaKa (GOB) Brink 12 7991CG DWINGELOO Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: WESTERVELD Datum inspectie: 13-02-2014 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Waarder (KDV) Kosterdijk LC WAARDER Registratienummer

Inspectierapport Kindercentrum Waarder (KDV) Kosterdijk LC WAARDER Registratienummer Inspectierapport Kindercentrum Waarder (KDV) Kosterdijk 6 3466LC WAARDER Registratienummer 181345560 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Bodegraven-Reeuwijk Datum inspectie: 17-10-2016

Nadere informatie

Inspectierapport KiKeBOO (KDV) Bethlehemweg 67 3513CW UTRECHT Registratienummer 982375876

Inspectierapport KiKeBOO (KDV) Bethlehemweg 67 3513CW UTRECHT Registratienummer 982375876 Inspectierapport KiKeBOO (KDV) Bethlehemweg 67 3513CW UTRECHT Registratienummer 982375876 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 14-01-2015

Nadere informatie

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE URK Registratienummer:

Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk GE URK Registratienummer: Inspectierapport GOB de Bult (GOB) Wijk 4 43 8321GE URK Registratienummer: 187750154 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: URK Datum inspectiebezoek: 05-08-2013 Type onderzoek: Regulier

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht GT Delft Registratienummer

Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht GT Delft Registratienummer Inspectierapport Gastouderbureau ViaViela Delft (GOB) Kluizenaarsbocht 6 2614GT Delft Registratienummer 121964334 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Delft Datum inspectie: 10-08-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Toppie (GOB) Frisselsteinstraat 5a 5461AD VEGHEL

Inspectierapport Gastouderbureau Toppie (GOB) Frisselsteinstraat 5a 5461AD VEGHEL Inspectierapport Gastouderbureau Toppie (GOB) Frisselsteinstraat 5a 5461AD VEGHEL Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: VEGHEL Datum inspectiebezoek: 06-12-2013 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Nanny en Gastouderbureau Op je Plekje (GOB) Coelhorsterappelgaarde BS Amersfoort

Inspectierapport Nanny en Gastouderbureau Op je Plekje (GOB) Coelhorsterappelgaarde BS Amersfoort Inspectierapport Nanny en Gastouderbureau Op je Plekje (GOB) Coelhorsterappelgaarde 31 3824BS Amersfoort Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Amersfoort Datum inspectie: 07-06-2016

Nadere informatie

Inspectierapport nader onderzoek Autismehuis (BSO) Voorsterweg 38 a 8042AD ZWOLLE Registratienummer:

Inspectierapport nader onderzoek Autismehuis (BSO) Voorsterweg 38 a 8042AD ZWOLLE Registratienummer: Inspectierapport nader onderzoek Autismehuis (BSO) Voorsterweg 38 a 8042AD ZWOLLE Registratienummer: 183603278 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: ZWOLLE Datum inspectiebezoek: 30-12-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Hét Gastouderbureau (GOB) Warnsveldseweg BA Zutphen Registratienummer

Inspectierapport Hét Gastouderbureau (GOB) Warnsveldseweg BA Zutphen Registratienummer Inspectierapport Hét Gastouderbureau (GOB) Warnsveldseweg 23 7204 BA Zutphen Registratienummer 225000520 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Zutphen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport L.J. ter Heide t.h.o.d.n. thuis-in-opvang.nl Drenthe (GOB) van Echtenstraat 96 7902ER HOOGEVEEN

Inspectierapport L.J. ter Heide t.h.o.d.n. thuis-in-opvang.nl Drenthe (GOB) van Echtenstraat 96 7902ER HOOGEVEEN Inspectierapport L.J. ter Heide t.h.o.d.n. thuis-in-opvang.nl Drenthe (GOB) van Echtenstraat 96 7902ER HOOGEVEEN Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: HOOGEVEEN Datum inspectiebezoek: 31-10-2013

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Bruine Beer (BSO) De Wetstraat ZV ERMELO Registratienummer:

Inspectierapport BSO De Bruine Beer (BSO) De Wetstraat ZV ERMELO Registratienummer: Inspectierapport BSO De Bruine Beer (BSO) De Wetstraat 8 3851 ZV ERMELO Registratienummer: 214022237 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: ERMELO Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Inspectierapport SDK Driehoek (KDV) Driehoek 40 3328KG DORDRECHT

Inspectierapport SDK Driehoek (KDV) Driehoek 40 3328KG DORDRECHT Inspectierapport SDK Driehoek (KDV) Driehoek 40 3328KG DORDRECHT Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: DORDRECHT Datum inspectiebezoek: 24-10-2013 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Hazeltje Nicolaas Beetslaan CE VLISSINGEN Registratienummer:

Inspectierapport Kinderdagverblijf Hazeltje Nicolaas Beetslaan CE VLISSINGEN Registratienummer: Inspectierapport Kinderdagverblijf Hazeltje Nicolaas Beetslaan 15 4382 CE VLISSINGEN Registratienummer: 177662426 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: VLISSINGEN Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer

Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer 930428584 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Roermond Datum inspectie: 17-10-2017

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Hazeltje vestiging Grote Haas Vredehoflaan CJ VLISSINGEN Registratienummer:

Inspectierapport Kinderdagverblijf Hazeltje vestiging Grote Haas Vredehoflaan CJ VLISSINGEN Registratienummer: Inspectierapport Kinderdagverblijf Hazeltje vestiging Grote Haas Vredehoflaan 370 4382 CJ VLISSINGEN Registratienummer: 161928420 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: VLISSINGEN Datum

Nadere informatie

Inspectierapport. Hestia Rivierenbuurt B.V. (BSO) Uiterwaardenstraat 542 1079 AZ AMSTERDAM Registratienummer: 999652552

Inspectierapport. Hestia Rivierenbuurt B.V. (BSO) Uiterwaardenstraat 542 1079 AZ AMSTERDAM Registratienummer: 999652552 Inspectierapport Hestia Rivierenbuurt B.V. (BSO) Uiterwaardenstraat 542 1079 AZ AMSTERDAM Registratienummer: 999652552 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO 't Beuntje (BSO) Vleerboersweg 22a 7665ST Albergen

Inspectierapport BSO 't Beuntje (BSO) Vleerboersweg 22a 7665ST Albergen Inspectierapport BSO 't Beuntje (BSO) Vleerboersweg 22a 7665ST Albergen Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Tubbergen Datum inspectie: 06-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. Onderwerp Jaarverslag toezicht en handhaving kinderopvang 2017

B en W Adviesnota ADVIES. Onderwerp Jaarverslag toezicht en handhaving kinderopvang 2017 B en W Adviesnota Onderwerp Jaarverslag toezicht en handhaving kinderopvang 2017 Zaaknummer 402658 Teammanager Ernst-Jan Meerbeek B & W datum 28 mei 2018 Afdeling/Team Stad Dorpen en Wijken/Maatschappelijke

Nadere informatie

Inspectierapport KDV The Nanny's (KDV) Enschotsestraat 133 5014DD TILBURG Registratienummer: 770587835

Inspectierapport KDV The Nanny's (KDV) Enschotsestraat 133 5014DD TILBURG Registratienummer: 770587835 Inspectierapport KDV The Nanny's (KDV) Enschotsestraat 133 5014DD TILBURG Registratienummer: 770587835 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: TILBURG Datum inspectiebezoek: 06-08-2013

Nadere informatie

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Ayla (KDV) Asterweg 20 M 1031 HN Amsterdam Registratienummer:

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Ayla (KDV) Asterweg 20 M 1031 HN Amsterdam Registratienummer: Inspectierapport Kinderdagverblijf Ayla (KDV) Asterweg 20 M 1031 HN Amsterdam Registratienummer: 856881405 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amsterdam Datum inspectie: 31-08-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Kindcentrum Kollum (KDV) Voorstraat CK KOLLUM

Inspectierapport Kindcentrum Kollum (KDV) Voorstraat CK KOLLUM Inspectierapport Kindcentrum Kollum (KDV) Voorstraat 34 9291 CK KOLLUM Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: KOLLUMERLAND CA Datum inspectie: 24-11-2014 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Smarttkids Veenendaal (GOB) Gouwe NK Veenendaal Registratienummer

Inspectierapport Smarttkids Veenendaal (GOB) Gouwe NK Veenendaal Registratienummer Inspectierapport Smarttkids Veenendaal (GOB) Gouwe 1 3904NK Veenendaal Registratienummer 234419805 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Veenendaal Datum inspectie: 12-05-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Les Petits Cruquiusweg 39B (KDV) Cruquiusweg 39B 2102LS HEEMSTEDE

Inspectierapport Les Petits Cruquiusweg 39B (KDV) Cruquiusweg 39B 2102LS HEEMSTEDE Inspectierapport Les Petits Cruquiusweg 39B (KDV) Cruquiusweg 39B 2102LS HEEMSTEDE Toezichthouder: GGD Kennemerland Datum inspectiebezoek: 04-09-2012 In opdracht van gemeente: HEEMSTEDE Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Inspectierapport Het Zonnetje De Schaft (BSO) Lange Schaft AP HOUTEN Registratienummer

Inspectierapport Het Zonnetje De Schaft (BSO) Lange Schaft AP HOUTEN Registratienummer Inspectierapport Het Zonnetje De Schaft (BSO) Lange Schaft 1 3991AP HOUTEN Registratienummer 137896621 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten Datum inspectie: 23-03-2015 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf de Blokkendoos (BSO) Albardastraat 16 7611BD AADORP Registratienummer: 156624497

Inspectierapport Kinderdagverblijf de Blokkendoos (BSO) Albardastraat 16 7611BD AADORP Registratienummer: 156624497 Inspectierapport Kinderdagverblijf de Blokkendoos (BSO) Albardastraat 16 7611BD AADORP Registratienummer: 156624497 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: ALMELO Datum inspectiebezoek: 10-10-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Tang (VGO) de Gildekamp KD Nijmegen

Inspectierapport Tang (VGO) de Gildekamp KD Nijmegen Inspectierapport Tang (VGO) de Gildekamp 2032 6545KD Nijmegen Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Nijmegen Datum inspectie: 25-04-2016 Type onderzoek: Onderzoek voor registratie

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Handj in Handj (KDV) Sint Catharinaplantsoen BC Grevenbicht Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Handj in Handj (KDV) Sint Catharinaplantsoen BC Grevenbicht Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Handj in Handj (KDV) Sint Catharinaplantsoen 2 6127 BC Grevenbicht Registratienummer 900831935 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Kinderopvang Pinkeltje Bossestraat BB VOGELWAARDE Registratienummer

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Kinderopvang Pinkeltje Bossestraat BB VOGELWAARDE Registratienummer Inspectierapport Buitenschoolse opvang Kinderopvang Pinkeltje Bossestraat 55 4581 BB VOGELWAARDE Registratienummer 670022949 Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: Hulst Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Klein Kamerik (BSO) Handelsweg DZ Kamerik Registratienummer

Inspectierapport Klein Kamerik (BSO) Handelsweg DZ Kamerik Registratienummer Inspectierapport Klein Kamerik (BSO) Handelsweg 18 3471DZ Kamerik Registratienummer 884846040 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Woerden Datum inspectie: 24-03-2017 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport BeeKidzzZ Speelparadijs (KDV) Duitslandstraat BG ALMERE Registratienummer:

Inspectierapport BeeKidzzZ Speelparadijs (KDV) Duitslandstraat BG ALMERE Registratienummer: Inspectierapport BeeKidzzZ Speelparadijs (KDV) Duitslandstraat 108 1363BG ALMERE Registratienummer: 133913879 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectiebezoek: 03-12-2013

Nadere informatie

Inspectierapport De Avonturiers (KDV) Frankische Driehoek BL GOIRLE Registratienummer:

Inspectierapport De Avonturiers (KDV) Frankische Driehoek BL GOIRLE Registratienummer: Inspectierapport De Avonturiers (KDV) Frankische Driehoek 2 5052BL GOIRLE Registratienummer: 933143527 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: GOIRLE Datum inspectiebezoek: 15-10-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Het Zonnekind (KDV) Nachtegaallaan BW EDE GLD Registratienummer:

Inspectierapport Het Zonnekind (KDV) Nachtegaallaan BW EDE GLD Registratienummer: Inspectierapport Het Zonnekind (KDV) Nachtegaallaan 49 6713BW EDE GLD Registratienummer: 115127069 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: EDE Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Christelijk Kinderdagverblijf Tollol (KDV) Prins Johan Frisostraat DP Bunschoten-Spakenburg Registratienummer

Inspectierapport Christelijk Kinderdagverblijf Tollol (KDV) Prins Johan Frisostraat DP Bunschoten-Spakenburg Registratienummer Inspectierapport Christelijk Kinderdagverblijf Tollol (KDV) Prins Johan Frisostraat 17 3751DP Bunschoten-Spakenburg Registratienummer 218734402 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg BN COTHEN

Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg BN COTHEN Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg 20 3945BN COTHEN Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: WIJK BIJ DUURSTEDE Datum inspectiebezoek: 22-07-2013 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Hestia Buitenveldert B.V. Nader onderzoek Definitief rapport

Inspectierapport Hestia Buitenveldert B.V. Nader onderzoek Definitief rapport Inspectierapport Hestia Buitenveldert B.V. Nader onderzoek Definitief rapport Toezichthouder : Opdrachtgever : Datum : Mw. L. Lommers Stadsdeel Zuid 27-09-2013 Hestia Buitenveldert B.V. - Nader onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Bij Alles Kids (GOB) Mosselstraat GJ BRUINISSE

Inspectierapport Gastouderbureau Bij Alles Kids (GOB) Mosselstraat GJ BRUINISSE Inspectierapport Gastouderbureau Bij Alles Kids (GOB) Mosselstraat 9 4311 GJ BRUINISSE Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: SCHOUWEN-DUIVELAND Datum inspectie: 17-12-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Blije Gezichtjes (BSO) Kebajastraat NA ALMERE Registratienummer:

Inspectierapport Kinderopvang Blije Gezichtjes (BSO) Kebajastraat NA ALMERE Registratienummer: Inspectierapport Kinderopvang Blije Gezichtjes (BSO) Kebajastraat 11 1336NA ALMERE Registratienummer: 196966504 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectiebezoek: 02-09-2013

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Bie de Handj (BSO) Kerkstraat 2B 6151 CL Munstergeleen Registratienummer

Inspectierapport BSO Bie de Handj (BSO) Kerkstraat 2B 6151 CL Munstergeleen Registratienummer Inspectierapport BSO Bie de Handj (BSO) Kerkstraat 2B 6151 CL Munstergeleen Registratienummer 472536497 Toezichthouder: GGD Zuid Limburg In opdracht van gemeente: Sittard-Geleen Datum inspectie: Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau de Bosarck (GOB) 't Boske TH Aalten

Inspectierapport Gastouderbureau de Bosarck (GOB) 't Boske TH Aalten Inspectierapport Gastouderbureau de Bosarck (GOB) 't Boske 4 7122TH Aalten Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Aalten Datum inspectie: 25-09-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Handhavingsbeleid Kinderopvang

Handhavingsbeleid Kinderopvang Handhavingsbeleid Kinderopvang Gemeente Leiden Realisatie / Stadskennis en Cultuur Februari 2010 22 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...3 Samenvatting...4 1. Aanleiding...5 1.1 Landelijke ontwikkelingen...5

Nadere informatie

Inspectierapport Jeckio (KDV) Gansstraat 15 3582EB UTRECHT Registratienummer: 145423049

Inspectierapport Jeckio (KDV) Gansstraat 15 3582EB UTRECHT Registratienummer: 145423049 Inspectierapport Jeckio (KDV) Gansstraat 15 3582EB UTRECHT Registratienummer: 145423049 Toezichthouder: GG&GD Utrecht In opdracht van gemeente: UTRECHT Datum inspectiebezoek: 29-10-2013 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Biebelebons (KDV) Voorveldselaan PV Utrecht Registratienummer

Inspectierapport Biebelebons (KDV) Voorveldselaan PV Utrecht Registratienummer Inspectierapport Biebelebons (KDV) Voorveldselaan 2 3573PV Utrecht Registratienummer 232498842 Toezichthouder: Gemeente Utrecht, Volksgezondheid In opdracht van gemeente: Utrecht Datum inspectie: 12-01-2017

Nadere informatie

Toezicht en handhaving kinderopvang

Toezicht en handhaving kinderopvang Toezicht en handhaving kinderopvang Informatie voor ondernemers Inhoud Inleiding 5 Kwaliteitseisen 6 - Pedagogische kwaliteit 6 - Medewerkers 6 - Inrichting van uw locatie 7 - Veiligheid en gezondheid

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang 't Lichtje (GOB) Giessenweg AK Rotterdam Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang 't Lichtje (GOB) Giessenweg AK Rotterdam Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang 't Lichtje (GOB) Giessenweg 3 3044AK Rotterdam Registratienummer 855179326 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie: 02-03-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Rakkertje (KDV) Kroostweg 33a 3704EA ZEIST Registratienummer:

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Rakkertje (KDV) Kroostweg 33a 3704EA ZEIST Registratienummer: Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Rakkertje (KDV) Kroostweg 33a 3704EA ZEIST Registratienummer: 125667012 Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: ZEIST Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Inspectierapport 't Kasteel Trigon (BSO) Cronesteinkade 19 2313GX LEIDEN Registratienummer 137355476

Inspectierapport 't Kasteel Trigon (BSO) Cronesteinkade 19 2313GX LEIDEN Registratienummer 137355476 Inspectierapport 't Kasteel Trigon (BSO) Cronesteinkade 19 2313GX LEIDEN Registratienummer 137355476 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: Leiden Datum inspectie: 17-02-2015 Type

Nadere informatie

3.C.2 Communicatieplan ten behoeve van de CO 2 - Prestatieladder Takke Groep

3.C.2 Communicatieplan ten behoeve van de CO 2 - Prestatieladder Takke Groep 3.C.2 Communicatieplan ten behoeve van de CO 2 - Prestatieladder Takke Groep 3.C.2 Communicatieplan 2015 versienummer: 01 Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Eisen vanuit de CO 2 prestatieladder 3 3. Communicatiedoelstellingen

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Springplank (BSO) Enkweg 10a 6881LZ VELP GLD Registratienummer:

Inspectierapport BSO De Springplank (BSO) Enkweg 10a 6881LZ VELP GLD Registratienummer: Inspectierapport BSO De Springplank (BSO) Enkweg 10a 6881LZ VELP GLD Registratienummer: 792488416 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: RHEDEN Datum

Nadere informatie

Inspectierapport SNO+ (BSO) Frans Halslaan LJ Woudenberg Registratienummer

Inspectierapport SNO+ (BSO) Frans Halslaan LJ Woudenberg Registratienummer Inspectierapport SNO+ (BSO) Frans Halslaan 4 3931LJ Woudenberg Registratienummer 210986062 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Woudenberg Datum inspectie: 25-06-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Toverfluit (KDV) Roskamweide XB NIEUWEGEIN Registratienummer:

Inspectierapport Kinderdagverblijf De Toverfluit (KDV) Roskamweide XB NIEUWEGEIN Registratienummer: Inspectierapport Kinderdagverblijf De Toverfluit (KDV) Roskamweide 2 3437XB NIEUWEGEIN Registratienummer: 221563222 Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: NIEUWEGEIN Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie