Lees(t)info. Interessante informatie: JAARGANG 9, NR.2 OKTOBER OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lees(t)info. Interessante informatie: JAARGANG 9, NR.2 OKTOBER OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool."

Transcriptie

1 TERUGKIJK OP DE EERSTE SCHOOLWEEK. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. JAARGANG 9, NR.2 OKTOBER 2016 Interessante informatie: Het was op 5 oktober dag van de leraar, de leerkrachten zijn verwend met heerlijke gezonde traktatie van de oudervereniging. Daarbij kreeg iedereen een prachtig gedichtje. Bedankt! Juf Joelle en juf Marloes hebben met alle kinderen van groep 7 deelgenomen aan het verkeersdoolhof. Het was wederom een succes! De sportdag was een heerlijke dag. De kinderen hadden veel sportplezier. Bedankt hulpouders en OV voor jullie bijdrage om het tot een succes te maken. De Kober zoek overblijfvrijwilligers. Wellicht iets voor u? Info vindt u verderop in de nieuwsbrief. We begrijpen dat u een hoop informatie en mails binnenkrijgt. We proberen bij de nieuwsbrief zoveel mogelijk informatie te clusteren in één mail (met bijlages). U bepaalt uiteraard zelf waar u iets aan heeft! We ontkomen er niet aan om u ook tussendoor te informeren over bepaalde activiteiten. We zijn goed op weg met onze gezonde school. We bewegen regelmatig in de klas en eten fruit op vaste dagen. Graag geven we het goede voorbeeld. We willen de ouders die roken bij deze vragen om niet op het plein of voor de ingang van het plein te roken. Het speelplein wordt na de Herfstvakantie op een aantal punten opgeknapt. Er wordt volop gewerkt aan de weg bij het kruispunt bij het van Bergenplein. Er ontstaan soms gevaarlijke situaties (bij het Kruidvat). Ons advies voor de kinderen van de Beukenlaan is om de alternatieve route te nemen. Deze route is eerder dit jaar met de kinderen gelopen. Vanaf 24 oktober is de kruising van de lange Brugstraat/Brouwerstraat afgesloten. Tot de Kerst kan hier geen verkeer meer langs in verband met werkzaamheden aan het riool. Omdat we over gaan op een nieuw ICT systeem krijgen we nieuwe adressen! Lees het verderop. Like onze facebookpagina: OBS De Leest. Hier wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten en nieuwtjes. Hieronder ziet u de inspectie kaart eindcito van De Leest. De Leest scoorde afgelopen schooljaar (zie gekleurde vakjes) op de bovengrens van de inspectie. Deze cijfertjes zeggen niet alles maar hier zijn we wel trots op.

2 Parkeren We vragen uw aandacht voor het volgende! Houdt u alstublieft rekening met personen die de invalideparkeerplaats nodig hebben. Laat deze vrij en parkeer in een van de andere parkeervakken. Parkeer ook uw fiets op de stoep. Zo kunnen de mensen die echt slecht ter been zijn met een gerust hart hun kinderen ophalen. Cultuurtje 23 november U komt toch ook? Thema? De wereld rond Tijd? Van uur Waar? Turfschip (zaal open vanaf 10.45) Wie? Groep 1-2 juf Ine/Fauve Groep 3 juf Inge/Jennie Groep 4 juf Yvonne/Angela Groep 5 meneer Koen Groep 6 juf Anouk Groep 7 juf Marloes Schoolfoto s Binnenkort ontvangt u de gemaakte schoolfoto s van de schoolfotograaf. De foto s komen met een bijgevoegde machtigingskaart voor betaling. U kunt de machtigingskaart en/of foto s deponeren in de daarvoor bestemde kartonnen boxen. Hiervan staat er één boven en één beneden op de Pijler en één op de Beukenlaan. LeerSaamdag Stichting LeerSaam bestaat 10 jaar. Donderdagochtend 20 oktober worden de kinderen verrast met een leuke voorstelling kinderpopconcert in de Nobelaer. De kinderen worden met bussen vervoerd. Alle kinderen krijgen deze dag een oranje leest T-shirt aan. Het is mogelijk dat de bovenbouw (groep 5 t/m 8) iets later dan uur terug is op school.

3 Kinderraad Op woensdag 12 oktober zijn de leerlingen van de Kinderraad (locatie Beukenlaan en locatie Pijler) voor de eerste keer bij elkaar geweest. Dit jaar bestaat de Kinderraad uit de volgende leerlingen: Groep 5 meester Koen: Groep 5 juf Sharmila: Lina Ben Omar Raff van den Goorbergh Gruiterstraat KS Etten-Leur Brede school De Pijler Telefoon: info@obsdeleest.nl Ziekmelding; via website Groep 6 juf Ester: Groep 6 juf Anouk: Groep 7 juf Marloes: Groep 7-8 juf Joëlle/Yvonne: Groep 8 juf Janny: Sami Ben Omar Timo Onstwedder Finn van den Goorbergh Dean Roozeboom Yoran Brosens/Nadim Ahyad Het regelement van de kinderraad is aan de orde geweest. Ook hebben we het gehad over het gebouw, het speelplein en hoe we met elkaar omgaan. Verderop vindt u de notulen. Bezoek ons op het web; ACTIVITEITEN OP SCHOOL LeerSaam bestaat 10 jaar. Voorstelling groep 1 t/m 8 Nobelaer Groep 2 t/m 8 s middags vrij Herfstvakantie Begin wintertijd Verkeersweek GMR MR Kinderpostzegels afleveren groep Groep 2 vrij Aankomst Sint in Nederland Studiemiddag groep Cultuurtje 1 t/m 8 s middags vrij Groep 2 vrij Kijkuurtje Sintviering Groep 1 t/m 8 vrij Verkeersweek In de week na de herfstvakantie is het verkeersweek. Er wordt in deze week extra aandacht gegeven aan de lessen verkeer. Daarnaast zijn er extra verkeersactiviteiten. Groep 1-2: speelt een verkeerscircuit in de speelzaal Groep 3-4-5: speelt een levend verkeersganzenbordspel Groep 5-6: project lichtbrigade. Ze controleren de fietsen aan de hand van een controlekaart Groep 7-8: leert de vuistregel van de dode hoek en komt er een brandweerauto om dit te demonstreren.

4 Klassenouder; wat zijn de taken? Enthousiasmeren en benaderen andere ouders van de klas om te helpen bij allerlei activiteiten. Nieuwe ouders van leerlingen betrekken bij de school. Hulp bieden bij verschillende activiteiten zoals Sinterklaas, kerst, schoolreis, carnaval, knutselen enz. Ideeën n.a.v. het thema aandragen bijv. voor excursies of voor de aankleding in de klas. Opvangen van signalen van ouders over zaken die in de groep of op school spelen, onduidelijk zijn. Je kunt dit kenbaar maken aan de leerkracht. Contactpersoon zijn naar ouders toe. Er kan gevraagd worden zaken door te sturen via de mail of app om ouders te informeren en/of hulp te vragen. Aandacht besteden aan het wel en wee in de klas, bijv. bij ziekte, geboorte of andere gebeurtenissen. Regelen rij/fietsouders bij excursies. Cadeautje (knutsel) regelen voor de leerkracht bij het Leestfeest of bijv. bij het afscheid nemen van een stagiaire. Het wisselen van de themakisten (Alles in 1 vanaf groep 5) na een thema. Helpen bij de musical (groep 8) en cultuurtje. Hulp bieden bij de eindschoonmaak in de groep. We zijn weer ontzettend geholpen met onderstaande klassen-ouders: Groep 1/2 juf Rixt en juf Linda Groep 1/2 juf Ine en juf Fauve Groep 1/2 juf Rian en juf Lidewij Groep 3 juf Corine Groep 3 juf Inge en juf Jennie Groep 4 juf Yvonne en juf Angela Groep 4-5 juf Sharmila Groep 5 meester Koen Groep 6 juf Anouk Groep 6 juf Ester Groep 7 juf Marloes Ilona Kuipers (moeder Joep Kuipers) Silvana Kuipers-Spaan (moeder Joep Kuijpers) Saga van Gool (moeder Manouk van Gool) Suzanne Bakvis (moeder Rens Bogers) Hanne Weggen ( moeder Reza de Ruiter) Martine Ector (moeder Julia Oorlog). Bianca Machielsen (moeder Tim van den Berg) Daniëlle Meulenberg (moeder Fabiënne Meulenberg) Claudia Verlind (moeder Lois) Marian Echten(moeder Nikki) Ilse Otten (moeder Maes Gobbens) Karen Schuller (moeder Lasse Schuller) Erica Lane (moeder Nikki Lane) Marloes Echten (moeder Evi Bult) Susanne Nolta-Licher (moeder Thomas Nolta) Judith de Kam (Daphne Clement) Denise Broos (moeder Rick Brondsema) Naima Fenzar (moeder van Kenza) Annemarie Wigard (moeder Lieke van Leeuwen) Groep 7-8 juf Joëlle/juf Yvonne Ietje Tjassens (Moeder Wouter Smulders) Groep 8 juf Janny Danielle Maas (moeder Eline Oomen)

5 Nieuwe adressen per 31 oktober 2016 Na de herfstvakantie zullen alle adressen van het team van De Leest worden gewijzigd. De eerste periode zullen de s die worden verzonden naar een oud adres nog worden doorgestuurd, deze zullen we dan dus nog wel ontvangen. Echter is het wel de bedoeling zo snel mogelijk over te stappen naar de nieuwe adressen. Gelieve deze dus te gaan gebruiken per 31 oktober Onderstaand een overzicht van de nieuwe adressen Kim Koijen en Yvonne Maas Ester van Beek Yvonne van den Bosch Anouk Vermaat-Diepstraten Angelique van Dijk Jennie van Gils Karin van Gils Fauve Hendrickx Ine Hoevenaars Rixt Kalis Lidewij Luyten Yvonne Maas Marloes van Sprundel Linda Nagtzaam Angela van Oers Koen van Opstal Sharmila Rappange Corine Schelfaut Inge Verbon Janny Ribbers-Vergouwen Rian Vincenten Joëlle van de Vreede Ans Jansen Fatima Elouali Ziekmeldingen Oudertevredenheidspeiling We zijn geïnteresseerd in uw mening! In november ontvangt u informatie over het invullen van een enquête. Dit gebeurt digitaal. U ontvangt een mail met een gebruikersnaam en wachtwoord. In de periode erna ontvangt u een tweede mail waarbij u kunt inloggen en u de tevredenheidsenquête kunt invullen. Wij hopen dat zoveel mogelijk ouders dit invullen zodat we daarmee met elkaar in gesprek kunnen gaan over ons onderwijs. Daar waar nodig kunnen wij ons onderwijs evalueren, bijstellen en verbeteren.

6 Notulen kinderraad Beukenlaan Gemaakt door: Dean en Nadim Regelement kinderraad Besproken en goedgekeurd Huisvesting (gebouw en speelplein) Speelplein is fijn. De leerkrachten van de Hasselbraam letten wel op Leestleerlingen, maar niet op eigen leerlingen. Deuren van toilet staan scheldwoorden op en de wc is wel iets schoner in de ochtend, maar nog steeds vies. IDEE: Wc s splitsen in Hasselbraam en Leest. Er wordt gelet op het geluidsniveau van de leerlingen van de Leest terwijl de Hasselbraam leerlingen wel rennen en praten. Grote lokalen.fijn dat er minder groepen tegelijk buitenspelen. Spullen van de leest worden vernield. Juf Yvonne of juf Kim gan in gesprek met de Hasselbraam. Voetballen in een van de vakken op het schoolplein. Betere vloerbedekking/geen vloerbedekking.duidelijke regels op schoolplein.betere wifi ( in geval met de computers die we hebben, hij valt vaak uit) Onderwijs inhoudelijk (lesprogramma en activiteiten) Wat gaat goed? Alle methoden fijn. Coöperatieve werkvormen leuk Tablets werken fijn. Je krijgt hulp als je iets niet snapt. Gymlessen worden steeds leuker/beter 2X per week tekenen Wat gaat minder goed? Tablets doen het vaak niet. Minder drama en muziek. Meer aandacht voor spelling. (bijwerkboekjes of plusboekjes) Weinig leerspelletjes op de tablets. Leukere spelletjes in de klas. Sociale omgang en burgerschap (het omgaan met elkaar en waarborgen van een goede sfeer binnen en buiten school) Wat gaat goed? Er wordt niet gepest en we gaan meestal goed met elkaar om. We werken goed samen. Gezellig in de klas. Als er iets minder is gegaan wordt het meteen in de klas besproken( bijv. whatsapp groep) Wat gaat minder goed? Kinderen lopen door het spel: water en vuur heen en er wordt vals gespeeld. Op het toilet komen kinderen van de Hasselbraam tegen en dat gaat niet altijd gezellig bij sommige kinderen. Meer individuele straffen, dus niet gezamenlijk. Als er fouten zijn wordt er soms gelachen. Respect bij een invaller, dat kan beter. TSO problemen Leest Hasselbraam. Buitenschoolse en schoolse activiteiten Gastlessen zijn leuk. Meedoen aan schoolvoetbaltoernooi! ( door veel kinderen aangevraagd) In de zomer vaker buiten gymmen. Niet alle sportdag onderdelen hadden positieve reacties (met voetbal partijtje was saai). Iedereen moet alle onderdelen hebben gedaan. Met warm weer meer water spelletjes.

7 Notulen kinderraad Pijler Gemaakt door: Sami Ben Omar 1. Leden van de kinderraad Sami Timo Lina Raff 2. Regelement kinderraad er word niet over individuele leerling en/ of leerkracht gesproken. Iedereen is akkoord. 3. Wat gaat goed op het plein: het plein is groot genoeg. The daily mile zou leuk zijn om te doen. Iedere dag een rondje rennen. Bespreken met de juf of meester. Wat gaat niet zo goed: wilde spellen op het plein zoals rugby. Meer toezicht over het plein. Vooral in het speelrek. Juf Yvonne vraagt dit aan de juffen en meesters. 4.Dingen die goed gaan in de klas: de concentratie gaat steeds meer omhoog, de kinderen luisteren goed, zelfstandig werken gaat beter, de nieuwe schrijf methode is leuker. De dingen die niet zo goed gaan: meer hulp voor kinderen die moeite met iets hebben. De boeken in de bieb zijn soms oud minder leuk en kapot (meer nieuwere boeken zou leuk zijn). Timo maakt een brief voor Annemieke van de bibliotheek om meer leuke boeken te vragen. 5.Wat gaat goed op het schoolplein? Spelen, kinderen zijn vriendelijk met elkaar. Er word ook sportief gespeeld bij de gym. Dingen die niet zo goed gaan: niet meer rugby spelen op het school plein. 6. Andere punten: op het voetbal veldje komt geen kunstgras. Het plein wordt wel opgeknapt.

8 Overige informatie Brede School Acviteiten kalender september december 2016 Opgeven voor onderstaande acviteiten kan nog tot 1 november via de website: T14 Mad Science / Junior cursus, Groep 2-3, 4 maandagen: 7, 14, 21 en 28 nov, u, (incl ma.) 22, De Klankhof, T16 Sinterklaasgoochelshow met een echte piet! Groep 3 t/m 5, woensdag, 16 nov, u, 4, De Hasselbraam, K17 Kennismaken met theater, Groep 1 t/m 3, 4 maandagen: 21, 28 nov, 12, 19 dec, u, 20, IKC de Vincent, K19 Kennismaken met theater, Groep 4 t/m 6, 4 donderdagen: 17, 24 nov, 1, 8 dec, u, 20, IKC de Vincent, K23 De boot van Sinterklaas maken Groep 2 t/m 4, 3 maandagen: 14, 21, 28 nov, u, 17,50, IKC De Vincent, Jonge Kinderen 0-6 J5 Belee'heater voor peuters en ouders, Nog 100 nachtjes, dinsdag 15 nov, u, gra3s, Doremi, Tamboerijn 9 J6 Belee'heater voor peuters en ouders, Kkkrrr.okodil, dinsdag 13 dec, u, gra3s, IKC de Vincent, Lambertusst J16 Peutervoorlezen! 2-4 jaar met ouder(s), 23 nov uur, gra3s, Nieuwe Nobelaer Bibliotheek J17 Kleutervoorlezen! Groep 1-2, 25 nov, uur, gra3s, Nieuwe Nobelaer Bibliotheek

9

10

Activiteiten kalender

Activiteiten kalender Activiteiten kalender 2018-2019 Personeel Kim Koijen Yvonne Maas Karin van Gils Angelique van Dijk Directeur Adjunct directeur Intern begeleider Intern begeleider deleest@stichtingleersaam.nl deleest@stichtingleersaam.nl

Nadere informatie

Lees(t)info. Interessante informatie: Kinderraad JAARGANG 8, NR.2 OKTOBER 2015. OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool.

Lees(t)info. Interessante informatie: Kinderraad JAARGANG 8, NR.2 OKTOBER 2015. OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. TERUGKIJK OP DE EERSTE SCHOOLWEEK. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. JAARGANG 8, NR.2 OKTOBER 2015 Interessante informatie: Het was op 6 oktober dag van de leraar, de leerkrachten zijn

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 2 November 2016

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 2 November 2016 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Info 2 November 2016 Agenda NOVEMBER 01. t/m 04. Controleweek Hoofdluis 03. Vergadering OV 20:00

Nadere informatie

Lees(t)info. Interessante informatie

Lees(t)info. Interessante informatie T E RUG KIJ K OP D E E E RS T E S CHOO LW E E K. Lees(t)info JAARGANG 9, NR. 8 O BS De Leest, een Stg.LeerSaamsc hool. Interessante informatie JULI 2017 Op de Leest hebben we afscheid genomen van juf Ans

Nadere informatie

Het was een heerlijk zonnige sport en speldag. Alle hulpouders, opa s, oma s en vrijwilligers bedankt.

Het was een heerlijk zonnige sport en speldag. Alle hulpouders, opa s, oma s en vrijwilligers bedankt. T E RUG KIJ K OP D E E E RS T E S CHOO LW E E K. Lees(t)info JAARGANG 10, NR. 3 Oudervereniging OBS De Leest, een Stg.LeerSaamsc hool. U ontvangt deze week een uitnodiging om de vrijwillige ouderbijdrage

Nadere informatie

Lees(t)info. Interessante informatie: Leestfeest! JAARGANG 8, NR.5 02 MAART 2016

Lees(t)info. Interessante informatie: Leestfeest! JAARGANG 8, NR.5 02 MAART 2016 TERUGKIJK OP DE EERSTE SCHOOLWEEK. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. JAARGANG 8, NR.5 02 MAART 2016 Interessante informatie: Het Leestfeest vindt plaats op woensdag 6 april. Dit staat per

Nadere informatie

Een leerzame middag waarvan we het geleerde direct kunnen toepassen in de praktijk.

Een leerzame middag waarvan we het geleerde direct kunnen toepassen in de praktijk. Lees(t)info JAARGANG 8, NR.3 OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. DECEMBER 2015 Vrijdag vieren we Sinterklaas op school. Pietje paniek is ons idool. Komt u om 8.45 uur ook even kijken? Hoe de Sint de

Nadere informatie

Met de leden die er nu zijn en de hoeveelheid activiteiten kan de OV nog zeker nieuwe mensen gebruiken! Ook vaders zijn van harte welkom!!

Met de leden die er nu zijn en de hoeveelheid activiteiten kan de OV nog zeker nieuwe mensen gebruiken! Ook vaders zijn van harte welkom!! T E RUG KIJ K OP D E E E RS T E S CHOO LW E E K. Lees(t)info JAARGANG 10, NR. 2 Oudervereniging OBS De Leest, een Stg.LeerSaamsc hool. We nemen helaas afscheid van OV lid Ilona Verkooijen. Helaas lukt

Nadere informatie

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! Datum: Naam: Groep van: 12 oktober 2016 Schooljaar 2016/2017 no.06

De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! Datum: Naam: Groep van: 12 oktober 2016 Schooljaar 2016/2017 no.06 Regel van de week!!! 12 oktober 2016 Schooljaar 2016/2017 no.06 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 okt. Vinz juf Miranda 28 okt. Elias juf Miranda. Het nieuwsgierig aagje pagina 1 Onze

Nadere informatie

De kalender voor het nieuwe schooljaar met alle activiteiten ontvangt u in september 2016, in de eerste schoolweek.

De kalender voor het nieuwe schooljaar met alle activiteiten ontvangt u in september 2016, in de eerste schoolweek. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. JAARGANG 8; NR.8 JULI 2016 Interessante informatie De kalender voor het nieuwe schooljaar met alle activiteiten ontvangt u in september 2016, in de eerste

Nadere informatie

Lees(t)info. Interessante informatie: Groepsindeling JAARGANG 8, NR.7 1 JUNI 2016

Lees(t)info. Interessante informatie: Groepsindeling JAARGANG 8, NR.7 1 JUNI 2016 TERUGKIJK OP DE EERSTE SCHOOLWEEK. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. JAARGANG 8, NR.7 1 JUNI 2016 Interessante informatie: De stemformulieren zijn uitgedeeld voor de MR. Stemt u ook mee?

Nadere informatie

Denkt u aan het betalen van de ouderbijdrage? We hebben nog veel openstaande bedragen staan. De brief hierover is in oktober 2016 verstuurd.

Denkt u aan het betalen van de ouderbijdrage? We hebben nog veel openstaande bedragen staan. De brief hierover is in oktober 2016 verstuurd. T E RUG KIJ K OP D E E E RS T E S CHOO LW E E K. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamsc hool. JAARGANG 9, NR.5 MAART 2017 Interessante informatie We nemen helaas afscheid van OV-lid Ilse Kaptein.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Samenvatting ouder enquête:

Samenvatting ouder enquête: Samenvatting ouder enquête: Aantal deelnemers: 213 Aantal afgerond : 101 Responspercentage: 47% Omdat een aantal email adressen niet meer kloppen hebben we het responspercentage handmatig uitgerekend en

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Bijlage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Schatkaart In opdracht van Contactpersoon Octant de heer R. de Vries Utrecht, maart 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven Chris Roerdink LLM Postbus

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Raadpleging leerlingen PO - verslag 10 april 2013

Raadpleging leerlingen PO - verslag 10 april 2013 Raadpleging leerlingen PO - verslag 10 april 2013 Zowel binnen het onderwijs als bij de inspectie zijn er veel ontwikkelingen tegelijk aan de gang. Zo is er de vraag of naast (zeer) zwakke scholen ook

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 07-08 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 5 33 5 34 Website: Email: directie@obsbijvanck.nl Ziekmelden tussen 8.5 8. uur augustus 07 3 4 5 7 8 9 0 3 4 5 7 8 9 0 3 4 9 30 3 De schooltijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Lees(t)info. Schoolvakanties 2016-2017. Interessante informatie: JAARGANG 7, NR.4 20 JANUARI 2016

Lees(t)info. Schoolvakanties 2016-2017. Interessante informatie: JAARGANG 7, NR.4 20 JANUARI 2016 TERUGKIJK OP DE EERSTE SCHOOLWEEK. Lees(t)info OBS De Leest, een Stg.LeerSaamschool. JAARGANG 7, NR.4 20 JANUARI 2016 Interessante informatie: Daan van Leeuwen (groep 8) heeft de voorleeswedstrijd op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting leerlingen 2014-2015

Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting leerlingen 2014-2015 Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting leerlingen 2014-2015 Aantal respondenten: 17 Vensters Voor Verantwoording PO Schoolklimaat 3,3 0% 12% 35% 39% 14% B1. Hoe graag ga je naar school? 2,8 0% 24% 53%

Nadere informatie

Aanpassing Citonormen

Aanpassing Citonormen In deze Boemeratel: 1. Aanpassing citonormen 2. Sinterklaas 3. Kerst op De Boemerang 4. In gesprek met ouders 5. 10 minutengesprekken 6. Kinderraad 7. Hoofdrol in een film: gaaf! Informatie die we vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

3 Zomervakantie. 31 Eerste schooldag vanaf 8.45 uur staat de koffie klaar. Deze week luizencontrole. Augustus 2015

3 Zomervakantie. 31 Eerste schooldag vanaf 8.45 uur staat de koffie klaar. Deze week luizencontrole. Augustus 2015 KALENDER 2015/2016 32 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 Deze maand heerlijk genieten van een 35 24 25 26 27 28 29 30 welverdiende vakantie. We zien jullie allemaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Agenda. Beste ouders,

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter   Agenda. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 nr 10 15-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 21 december Kerstdiner, alle leerlingen s middags vrij in de bovenbouw

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. 15 jaar Toverlaars. Welkom. Oktober 2013

INFO De Toverlaars. Agenda. 15 jaar Toverlaars. Welkom. Oktober 2013 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Oktober 2013 Agenda 15 jaar Toverlaars OKTOBER 2. Start kinderboeken week 3. Studiemiddag alle kinderen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Herfs Verwachting Vertrek Bezoek Zien Geregistreerd schoolleider Dag van de Leraar Prikkelarme kermis Regelvierdag Reddingsbrigade Kalender oktober Kalender november SBO De

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011.

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. In het kader van de kwaliteitszorg op de RK Daltonbasisschool St. Plechelmus houden we eenmaal per 4 jaar een leerlingenenquête. In het schooljaar 2010-2011 is deze

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

Leerlingenraad

Leerlingenraad Leerlingenraad 2017-2018 Leerlingenraad 2017-2018 Inspraak van leerlingen vinden we erg belangrijk; we betrekken leerlingen graag actief bij de plek waar ze veel verblijven. Wat vinden de leerlingen van

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.:

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.: Even voorstellen: Juf Charlotte Katanaev In de vorige Nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat Charlotte Katanaev vanaf 8 februari 2018 op de donderdag stage loopt in groep 7/8. Hieronder stelt zij zich

Nadere informatie

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent)

Even voorstellen. Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Kernwaarden Kernwaarden Even voorstellen Meneer Bart (b.vandennieuwenhof@skpo.nl) Juf Marjon (m.dozy@skpo.nl) Meneer Maarten (onderwijsassistent) Werkdagen: Bart: maandag dinsdag donderdag vrijdag Marjon:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in maart 2017 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Sinterklaas algemeen. Sinterklaas groep 1 t/m 4. Sinterklaas groep 5 t/m 8

Sinterklaas algemeen. Sinterklaas groep 1 t/m 4. Sinterklaas groep 5 t/m 8 Nieuwsbrief 14 maandag 23 vrijdag 27 november Beste ouders, Het weekend is weer begonnen. 14 En...Sinterklaas is weer in het land. Voor alle leerlingen een spannende en drukke, maar ook een gezellige tijd,

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 1 MEI 2015 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 1 MEI 2015 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, 13 1 MEI 2015 Beste ouders, Zo vlak voor de meivakantie nog even informatie over en uit het recent afgenomen onderzoek. De volgende onderwerpen komen in dit verhaal aan bod:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 OBS De Driekleur Daltonlocatie 13 maart2018

Nieuwsbrief 13 OBS De Driekleur Daltonlocatie 13 maart2018 Nieuwsbrief 13 OBS De Driekleur Daltonlocatie 13 maart2018 12 maart Deze week verkeerslessen 14 maart Boomfeestdag, groep 6 15 maart Groepen 1-2, 7 en 8 fietsen mee! 16 maart Groepen 4, 4-5, 5 en 6 fietsen

Nadere informatie

RESULTATEN LEERLINGEN. Rapportage K.B.S. `t Schrijverke, Lelystad

RESULTATEN LEERLINGEN. Rapportage K.B.S. `t Schrijverke, Lelystad RESULTATEN LEERLINGEN Rapportage K.B.S. `t Schrijverke, Lelystad Tevredenheidsonderzoeken 1 t Schrijverke Schoolklimaat Leerlingen gaan graag naar school. 3,1 Leerlingen voelen zich veilig op school. 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Juni 2017 Jaargang 3, Nr. 6. De laatste loodjes. Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

Juni 2017 Jaargang 3, Nr. 6. De laatste loodjes. Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws Juni 2017 Jaargang 3, Nr. 6 Inhoud Personele zaken..... 2 Even voorstellen 1.... 2 Vakantierooster... 2 Marianne en Roël... 2 MR...... 2 Terugblik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

september 2014 Pesten. pikken we niet! ma di wo do vr za zo Belangrijke data Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8

september 2014 Pesten. pikken we niet! ma di wo do vr za zo Belangrijke data Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 september 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 Kamp gr. 8 22 23 24 25 26 27 28 Info avond Maaswijkweg 29 30 Info avond E. Belinfantestraat 16-19 kamp

Nadere informatie

Dinsdag 4 september Eerste schooldag. Woensdag 5 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp. Donderdag 6 september Koffie met directie

Dinsdag 4 september Eerste schooldag. Woensdag 5 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp. Donderdag 6 september Koffie met directie Dinsdag 4 september Eerste schooldag Woensdag 5 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp Donderdag 6 september Koffie met directie Woensdag 12 september Betaalochtend schoolreis/schoolkamp Jaarvergadering

Nadere informatie

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5 SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 :deberkenhorst@stichtingpromes.nl Website : http://www.deberkenhorst.nl 18 juni 2019 AGENDA 17-06 Start Project water 17-06

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

nieuwsbrief Rekenbrochure voor ouders Ondersteuning in groep 3/4/5 ASK-Theater Klassenouder groep 1/2 Verkeerstip: Veiligheid gaat boven alles!

nieuwsbrief Rekenbrochure voor ouders Ondersteuning in groep 3/4/5 ASK-Theater Klassenouder groep 1/2 Verkeerstip: Veiligheid gaat boven alles! Inhoud Rekenbrochure voor ouders ASK-Theater Klassenouder groep 1/2 Broken Wings Ondersteuning in groep 3/4/5 Verkeerstip:Veiligheid gaat boven alles Nieuw buitenspeelgoed Afscheid Duimelot Algemene ouderavond

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Kind op Maandag In deze weken voor Kerst speelt tellen een belangrijke rol. De keizer wil zijn volk tellen, wij tellen de dagen en weken af naar kerst. In de verhalen

Nadere informatie