NIEUWSBRIEF juli 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF juli 2016"

Transcriptie

1 Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen we u op de hoogte te houden van de dingen waar wij mee bezig zijn! Wij wensen u veel leesplezier, een mooie zomer! Volg ons ook op Facebook: NIEUWSBRIEF juli 2016 In deze nieuwsbrief: - Wist-u-dat - Peuteropvang wordt Peuterschool - Oproep: nieuwe ouders voor de Oudercommissie - Veiligheid bij het buitenspelen op de BSO - GGD-inspecties - Brede School de Hoge Ven in Warmenhuizen - Gewijzigde openingstijden BSO s - Check uw kind(eren) op teken! Wist-u-dat Uw kind niet automatisch doorstroomt van het KDV naar de BSO. Als u opvang voor schooltijd, na schooltijd en / of tijdens vakantieweken nodig heeft, is het belangrijk om uw kind tijdig (vanaf 2 jaar) in te schrijven voor de BSO. Ruildagen, extra dagen en servicedagen kunt u NIET regelen via het Centraal Bureau van de SKH. De pedagogisch medewerkers houden dit bij in hun administratie, als u gebruik wilt maken van deze service kunt u dit dus op de groep van uw kind zelf aanvragen. Als u gebruik wilt maken van een Ruildag, Extra dag of Servicedag tijdens de zomervakantie (vastgestelde 6 weken), wij dat pas 1 week van tevoren kunnen toezeggen? Wij houden hierbij rekening met de samenstelling en grootte van de groep, en het aantal medewerkers dat ingezet moet worden. Saskia weer begonnen is bij KDV Snoopy na haar zwangerschapsverlof? Annemiek bij KDV Snuffie bijna met zwangerschapsverlof gaat? Zij verwacht begin september haar eerste kindje.

2 Peuteropvang wordt Peuterschool In Brede school de Hoge Ven zit onze peutergroep de Stapvogel. Met ingang van schooljaar heet deze niet meer Peuteropvang, maar PeuterSCHOOL de Stapvogel: we merkten dat de term peuteropvang wat onduidelijk was. Ouders hebben niet altijd opvang nodig, maar vinden het wel fijn als hun kind een of meerdere ochtenden kan spelen, ontdekken en leren met leeftijdsgenootjes. Peuterschool dekt ook de lading als goede voorbereiding voor de basisschool, en past daarmee goed in het Kindcentrum de Hoge Ven. De voordelen van Peuterschool de Stapvogel op een rijtje: 5 ochtenden per week open (minimale afname 2 ochtenden; 1 ochtend is mogelijk als uw kind hiernaast ook naar het kinderdagverblijf gaat)) Spelenderwijs Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) met het programma Uk & Puk Ideaal als oudere broer of zus al naar de Hoge Ven gaat Naast lekker samen spelen veel aandacht voor taalontwikkeling en een goede voorbereiding op de basisschool Uurtarief 2016: 6,84 Maar U betaalt altijd minder, want: Als beide ouders werken gaat hier nog de (inkomensafhankelijke) Kinderopvangtoeslag van af Als ouders niet allebei werken, is er een toeslag van de gemeente Schagen Als uw kind een vastgestelde taalachterstand heeft, is er een mogelijkheid voor gesubsidieerde VVEplaatsing (uw kind krijgt dan 2 ochtenden Peuterschool extra) Met ingang van schooljaar sluiten de openingstijden van de Stapvogel beter aan bij de schooltijden van de Hoge Ven: op maandag, dinsdag en donderdag geopend van uur. Op woensdag en vrijdag geopend van uur. Heeft uw peuter moeite met taal, of met het omgaan met andere kinderen? Mogelijk kunt u dan gebruik maken van VVE-subsidie van de gemeente Schagen. In plaats van twee ochtenden, mag uw peuter dan vier ochtenden naar de Peuterschool voor een extra zetje in de rug. De gemeente betaalt dan 2 ochtenden. Kijk op voor meer informatie.

3 Wij zoeken U! Nieuwe ouders gezocht voor de Oudercommissie! Als ouders willen we allemaal dat onze kinderen goede opvang krijgen. Bij deze opvang hebben we onze ideeën maar er zijn ook vast gelegde regels waar de opvang aan moet voldoen. Als Oudercommissie zijn we betrokken bij de opvang, kijken we mee naar de ingezette weg en adviseren we over zorg en beslissingen. Heeft u ideeën over de opvang van uw kind? Kunnen er zaken kritisch worden bekeken? Vindt u het interessant om uw mening hierover te geven? De Oudercommissie is op zoek naar nieuwe leden! Zit uw kind op Snoopy, de Stapvogel of Villa Kakelbont? Dan zijn we extra op zoek naar u! Als u interesse heeft of wilt weten wat het inhoudt, kunt u een mail sturen naar: ouders@kinderopvangharenkarspel.nl Met vriendelijke groeten, namens alle commissieleden, Sonja Blaauw, voorzitter Oudercommissie Geen brievenbus meer voor de Oudercommissie In het halletje bij KDV Snoopy hing nog altijd de houten brievenbus voor post aan de Oudercommissie. Deze werd in de praktijk eigenlijk al niet meer gebruikt. Daarom is besloten deze weg te halen. Uiteraard kunt u wel nog vragen stellen aan de Oudercommissie, of zelf punten inbrengen. Digitaal is hiervoor de snelste weg. Dit kan via het mailadres van de Oudercommissie: ouders@kinderopvangharenkarspel.nl Uiteraard kunt u ook een van de commissieleden aanspreken als u ze tegenkomt op de vestigingen Veiligheid bij het buitenspelen in de BSO Naar aanleiding van vragen vanuit de Oudercommissie over het spelen met een paardentuigje en het gebruik van skeelers bij BSO de Jungle en BSO Villa kakelbont is het volgende afgesproken: Bij het spelen met een paardentuigje gaat er een leren tuigje om het bovenlichaam van het kind. Het is een vast tuigje, dat wil zeggen zonder gespjes of klittenbandsluiting. Doordat een vast tuigje niet losschiet wanneer het kind ergens achter blijft haken is het risico op verwonding te groot en is besloten van deze tuigjes geen gebruik meer te maken. Bij het gebruik van skeelers van de BSO worden de volgende regels in acht genomen: - vanaf 6 jaar mogen kinderen skeeleren waarbij ze beschermers gebruiken voor pols, elleboog en knie - kinderen mogen alleen skeeleren als er een pedagogisch medewerker toezicht houdt

4 GGD-inspectie bij Snoopy, Snuffie en de Stapvogel Onlangs is weer de jaarlijkse GGD-inspectie uitgevoerd bij Snoopy, Snuffie en de Stapvogel. Wij hebben de rapporten van de GGD inmiddels ontvangen, en zijn tevreden over het resultaat! De GGD kijkt naar verschillende onderdelen, zoals: het pedagogisch klimaat (hoe gaan de pedagogisch medewerkers met de kinderen om? Worden kinderen voldoende uitgedaagd en krijgen ze de aandacht die ze nodig hebben? Welke activiteiten worden er gedaan? Hoe wordt er gewerkt aan VVE?) Personeel en groepen (heeft het personeel de juiste diploma s en VOG? Staan er voldoende medewerkers op de groep? Hoe groot is de groep?) Veiligheid en gezondheid (is er een recente Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid gemaakt, en worden de juiste maatregelen genomen? Houden we ons aan het Vier-ogenprincipe?) Ouderrecht (krijgen ouders voldoende informatie over beleid, is er een actieve Oudercommissie, en is er een regeling voor klachten en geschillen?) Het enige onderdeel waar we niet voldoen aan de geldende eisen is het onderdeel m.b.t. de Oudercommissie: bij KDV Snoopy is er slechts een ouder in de Oudercommissie actief, terwijl er minimaal twee zouden moeten zijn. Daarom ook de oproep vanuit de Oudercommissie voor nieuwe leden vanuit deze vestiging (zie vorige pagina). De GGD-rapporten van deze inspecties zijn ter inzage op deze vestigingen. Uiteraard vindt u de rapporten ook op onze website zodat u ze rustig kunt doorlezen als u hier interesse in heeft. Brede School de Hoge Ven In Brede School de Hoge Ven in Warmenhuizen werken de verschillende organisaties steeds meer met elkaar samen, om zo uiteindelijk te zorgen voor een goede doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar. KDV Snuffie, Peuterschool de Stapvogel en BSO Villa Kakelbont zijn hier uiteraard bij betrokken: We zorgen vanuit de Peuterschool, onze KDV s en BSO Villa Kakelbont voor een goede communicatie met de basisscholen. Bij de 2- en 3-jaargesprekken geven de medewerkers u het Aanmeldformulier Hoge Ven, als u van plan bent uw kind(eren) op een van beide scholen te gaan plaatsen. Directie en leidinggevenden KDV en BSO doen mee met de studiedagen van de Hoge Ven waarbij onze gedeelde missie en de professionele cultuur centraal staat 14 oktober organiseert de Hoge Ven een aanmeldochtend. U kunt deze ochtend terecht voor een rondleiding door de school, KDV Snuffie en Peuterschool de Stapvogel. Tevens kunt u informatie krijgen over de voorschoolse- en naschoolse opvang op de Hoge Ven, bij BSO Villa Kakelbont.

5 Gewijzigde openingstijden BSO s De schooltijden van de Sint-Barbaraschool in Tuitjenhorn worden met ingang van het schooljaar gewijzigd: er zal gewerkt gaan worden volgens een 5-gelijke-dagen-model, waarbij alle leerlingen op maandag t/m vrijdag tot uur naar school gaan. De openingstijden van BSO de Jungle zullen hieraan worden aangepast: er zal elke schooldag buitenschoolse opvang zijn van tot uur. De beide scholen in de Hoge Ven in Warmenhuizen passen met ingang van schooljaar de schooltijden van de vrijdag aan: niet alleen de onderbouw, maar ook de bovenbouw zal op vrijdagmiddag vrij zijn. De openingstijden van BSO Villa Kakelbont zullen hieraan worden aangepast: op woensdag en vrijdag is er vanaf uur buitenschoolse opvang, op maandag, dinsdag en donderdag vanaf uur. Check uw kind(eren) op teken! De teek komt steeds vaker voor in Nederland. Teken vallen niet uit de bomen, zoals dat vaak gedacht wordt, maar ze leven vooral in struikgewassen, grassen en heide, dus ook in de tuin, op de golfbaan en het wandelpad waar je de hond uit laat. Het is dus belangrijk om uw kind(eren) te controleren op teken na het buiten spelen of wandelen! Op stopdeteek.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om tekenbeten te voorkomen en te behandelen. De Groene groep wordt verticaal Omdat we zien dat er minder peuters maar juist meer baby s geplaatst worden bij KDV Snoopy, is besloten om van de Groene groep een verticale groep te maken. Dit betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar met ingang van 16 november 2016 op de Groene groep terecht kunnen. Dit geeft meer ruimte om kinderen te plaatsen. De voorbereidingen zijn in volle gang.! Mail!niet!ontvangen?! Komen s van de Stichting Kinderopvang Harenkarspel soms niet terecht in uw mailbox? Voeg info@kinderopvangharenkarspel.nl dan toe aan uw adressenlijst. Zo voorkomt u dat onze mail als spam gezien wordt.

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF mei Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF mei Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642

Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642 Inspectierapport Peuteropvang Acht (KDV) Maasstraat 105a 5626BB EINDHOVEN Registratienummer 156476642 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 02-07-2014

Nadere informatie

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen.

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen. TARIEVENKRANT 2018 Kinderopvang in De Egmonden en Bergen Forte Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. We willen een veilige basis bieden waarin uw kind wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2016

NIEUWSBRIEF maart 2016 Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen we u op de

Nadere informatie

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar.

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. Opvang én onderwijs Eén team, één leiding Opvang passend bij de

Nadere informatie

we voor een veilige, tweetalige (=taalrijke), stimulerende en prikkelende omgeving voor de kinderen.

we voor een veilige, tweetalige (=taalrijke), stimulerende en prikkelende omgeving voor de kinderen. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Maart 2015 Wat is een Peuterschool? De Peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Plaats: Onderwerp: Aan: Anna Paulowna Informatie Kappio Belangstellende ouders en verzorgers Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in onze kinderopvang locatie

Nadere informatie

Inspectierapport Plateau kdv Emmaschool (KDV) Prinses Irenestraat HH Assen Registratienummer

Inspectierapport Plateau kdv Emmaschool (KDV) Prinses Irenestraat HH Assen Registratienummer Inspectierapport Plateau kdv Emmaschool (KDV) Prinses Irenestraat 3 9401HH Assen Registratienummer 162095223 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Assen Datum inspectie: 12-12-2018 Type

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen we u op de

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Maak gerust een afspraak en kom bij ons langs!

Maak gerust een afspraak en kom bij ons langs! Voorwoord 4 Onze kinderopvang Dagopvang 5 Peuterarrangement 6 Buitenschoolse opvang 6 Flexibele opvang 8 Incidentele opvang 8 Kwaliteit en professionaliteit Werkwijze 9 Oudercommissie 10 Leuk en leerzaam

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie TARIEVENKRANT 2017 Buitenschoolse Opvang Peuteropvang Kinderdagverblijf De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies

Nadere informatie

Informatiebrochure. Hoera Ell

Informatiebrochure. Hoera Ell Informatiebrochure Hoera Ell Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Ell... 4 1.1. Peuterprogramma... 4 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Ell... 4 1.3. Strippenkaart... 5 2. Openingstijden...

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.nl TARIEVENKRANT 2017 Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang KINDCENTRUM DE PAPERCLIP Kindcentrum De Paperclip biedt in de Schrijverswijk een doorgaande leerlijn voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderopvang

Nadere informatie

Peuteropvang Uithuizen

Peuteropvang Uithuizen Peuteropvang Uithuizen Ontdek, leer, groei en geniet! SPELEN, ONTMOETEN EN BELEVEN! Goed voorbereid naar de basisschool Samen met andere kinderen ravotten, dansen, zingen, rennen, knutselen, puzzelen en

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier, peuters

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier, peuters Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier, peuters Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie Violier... 3 2.1. Dagopvang... 3 2.1.a Reguliere dagopvang...

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

KINDCENTRUM ATALANTA. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

KINDCENTRUM ATALANTA. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & Kinderopvang Peuterspeelzaal G Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli

Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5 tot

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Ell

Informatiebrochure Hoera Ell Informatiebrochure Hoera Ell Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Ell... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Ell... 3 1.3. Vakantiepreturen... 4 2. Openingstijden...

Nadere informatie

Inspectierapport 't Hoekje (KDV) Zuidwend AA Bant

Inspectierapport 't Hoekje (KDV) Zuidwend AA Bant Inspectierapport 't Hoekje (KDV) Zuidwend 4 8314AA Bant Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Noordoostpolder Datum inspectie: 08-11-2016 Type onderzoek : Onderzoek voor registratie Status:

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Spinel 2

Locatiebeschrijving Spinel 2 Langestraat 132 2691 BK s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Spinel 2 Algemene gegevens Okidoki locatie Spinel 2 Spinel 2 2691 TM s-gravenzande T. KDV:

Nadere informatie

Inspectierapport Bommel de Beer (KDV) Goorsestraat AD Hengevelde Registratienummer

Inspectierapport Bommel de Beer (KDV) Goorsestraat AD Hengevelde Registratienummer Inspectierapport Bommel de Beer (KDV) Goorsestraat 2 7496AD Hengevelde Registratienummer 212190295 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 30-10-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel ER Coevorden

Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel ER Coevorden Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel 9 7741ER Coevorden Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Coevorden Datum inspectie: 21-11-2016 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport VVE arrangement Bommel de Beer Goorsestraat 2, 7496AD Hengevelde

Inspectierapport VVE arrangement Bommel de Beer Goorsestraat 2, 7496AD Hengevelde Inspectierapport VVE arrangement Bommel de Beer Goorsestraat 2, 7496AD Hengevelde Toezichthouder: GGD Twente, T. Kruiswegt In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectiebezoek: 30-10-2018 Type

Nadere informatie

Inspectierapport de Paperclip (KDV) Oude Wetering 78A 8044PA ZWOLLE Registratienummer

Inspectierapport de Paperclip (KDV) Oude Wetering 78A 8044PA ZWOLLE Registratienummer Inspectierapport de Paperclip (KDV) Oude Wetering 78A 8044PA ZWOLLE Registratienummer 151779120 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 02-02-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE HELIX De Helix is gevestigd in een modern en duurzaam pand in nieuwbouwwijk De Draai. In deze brede school wordt het basisonderwijs gecombineerd met een peuteropvang,

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & G R O E I Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang VOOR JOUW KIND! KINDCENTRUM DE PAPERCLIP Kindcentrum De Paperclip (voorheen De Horst) is onderdeel van een brede samenwerking met basisschool

Nadere informatie

Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat EV Voorthuizen Registratienummer

Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat EV Voorthuizen Registratienummer Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat 109 3781 EV Voorthuizen Registratienummer 263054111 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In

Nadere informatie

Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder

Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder Integraal Kind Centrum Julianaschool/Comeniusschool Kantoor Kappio Kinderopvang Lombokstraat 2B (ingang Bankastraat) De Verwachting 3 1782 SR Den Helder 1761 VM Anna Paulowna 06-12241448 0223-534797 www.kappio.nl

Nadere informatie

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT.

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT. TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies en

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl SPELEN, ONTDEKKEN & G Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang De Bereboot (KDV) Dorskamp BP Barneveld Registratienummer

Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang De Bereboot (KDV) Dorskamp BP Barneveld Registratienummer Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang De Bereboot (KDV) Dorskamp 45 3773BP Barneveld Registratienummer 128998015 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Spelen en leren. Naar de Basischool

Spelen en leren. Naar de Basischool Onze prachtige locatie is het voormalig schoolgebouw de Brandaris gelegen aan de Oude Gest 3 in Bunschoten-Spakenburg. Daar beschikken wij over 2 ruime lokalen waar wij dagelijks opvang bieden aan peuters

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Blije - Voetjes (KDV) (KDV) Schoolstraat PH Sibculo Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang Blije - Voetjes (KDV) (KDV) Schoolstraat PH Sibculo Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang Blije - Voetjes (KDV) (KDV) Schoolstraat 4 7693PH Sibculo Registratienummer 203593455 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Hardenberg Datum inspectie:

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Bijvanck (KDV) Levensboom MX Blaricum

Inspectierapport Stichting Kinderopvang Bijvanck (KDV) Levensboom MX Blaricum Team Toezicht Kinderopvang Burg. de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum Postbus 251, 1400 AG Bussum T (035) 692 62 22 www.ggdgooi.nl Inspectierapport Stichting Kinderopvang Bijvanck (KDV) Levensboom 2 1261MX

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard. TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang KINDCENTRUM DE VAART Hier wil je zijn om te groeien en te leren! Leren plezier groei inspireren zijn de waarden van het Kindcentrum

Nadere informatie

Inspectierapport De Wegwijzer (KDV) Rijssenseweg AD ENTER Registratienummer

Inspectierapport De Wegwijzer (KDV) Rijssenseweg AD ENTER Registratienummer Inspectierapport De Wegwijzer (KDV) Rijssenseweg 20 7468AD ENTER Registratienummer 584367466 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Wierden Datum inspectie: 25-02-2016 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Voorschoolse voorzieningen Ommen

Voorschoolse voorzieningen Ommen Voorschoolse voorzieningen Ommen Ommen, juni 2012 Wat is Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) Voor- en Vroegschoolse Educatie is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 2½ jaar. Sommige kinderen in die leeftijd

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Snuffie Doorbraak AM Warmenhuizen Registratienummer

Inspectierapport. Kinderdagverblijf Snuffie Doorbraak AM Warmenhuizen Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Snuffie Doorbraak 22 1749 AM Warmenhuizen Registratienummer 207745079 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Schagen Datum inspectie: 23 mei 2017

Nadere informatie

Voorschoolse voorzieningen Ommen

Voorschoolse voorzieningen Ommen Voorschoolse voorzieningen Ommen Ommen, november 2012 Voorschoolse voorzieningen Ommen Peuterontwikkeling in Ommen; in het belang van peuters Uw kind gaat naar een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf

Nadere informatie

Inspectierapport GO for Kids KDV Bimbam (KDV) W.A. Scholtenlaan VT Doorwerth Registratienummer

Inspectierapport GO for Kids KDV Bimbam (KDV) W.A. Scholtenlaan VT Doorwerth Registratienummer Inspectierapport GO for Kids KDV Bimbam (KDV) W.A. Scholtenlaan 25 6865VT Doorwerth Registratienummer 181837948 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Maart 2015 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur

BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur BSO & VSO de Kwartel Boomkleverlaan 5 035-6910389 kwartel@skbnm.nl Openingstijden Schooldagen Vakanties en studiedagen VSO van 7.30-8.30 uur BSO van einde schooltijd tot 18:30 uur 08:00 uur - 18:30 uur

Nadere informatie

Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang Eigenwijs (KDV) Lijsterhof AA Barneveld Registratienummer

Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang Eigenwijs (KDV) Lijsterhof AA Barneveld Registratienummer Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang Eigenwijs (KDV) Lijsterhof 4 3772AA Barneveld Registratienummer 223860438 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Inspectierapport de Doezendjpoot (BSO) Gevaren BP Swalmen Registratienummer

Inspectierapport de Doezendjpoot (BSO) Gevaren BP Swalmen Registratienummer Inspectierapport de Doezendjpoot (BSO) Gevaren 3 6071BP Swalmen Registratienummer 844176126 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Roermond Datum inspectie: 11-09-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Peuteropvang Dolfijn

Peuteropvang Dolfijn Peuteropvang Dolfijn Samen spelen, leren en ontdekken VVE Leuk en leerzaam Vriendjes maken Voorwoord Beste ouders en peuters, In deze brochure kunt u allerlei praktische informatie lezen over onze peutergroep.

Nadere informatie

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek. 52 weken per jaar 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek. 52 weken per jaar 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag Tarieven 2017 Schaapsweg 26B, 6077 CG St. Odiliënberg, tel: 0475-858257 Thaalpad 29, 6102 EH Echt, tel: 0475-212282 1 Dagopvang Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek 52 weken per

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Baexem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2.

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

Inspectierapport Peuteropvang De Kinderkamer Vuren (KDV) Enk 20b 4214DD VUREN Registratienummer

Inspectierapport Peuteropvang De Kinderkamer Vuren (KDV) Enk 20b 4214DD VUREN Registratienummer Inspectierapport Peuteropvang De Kinderkamer Vuren (KDV) Enk 20b 4214DD VUREN Registratienummer 387858350 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Lingewaal Datum inspectie: 31-10-2016

Nadere informatie

GGD: De GGD heeft begin van de zomer de inspecties gehouden in Appelscha en Oosterwolde. We zijn glansrijk geslaagd!

GGD: De GGD heeft begin van de zomer de inspecties gehouden in Appelscha en Oosterwolde. We zijn glansrijk geslaagd! Van Emstweg 30 8426 BV Appelscha. Tel: 0516-431645 Venekoterweg 56 8431 HH Oosterwolde. Tel: 06-12401233 Willem Kroezestraat 6 8434 NN Waskemeer. Tel: 06-57006936 Oktober 2018 Voor u ziet u de nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Nederweert. Locatie Budschop

Informatiebrochure Hoera Nederweert. Locatie Budschop Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop Inhoudsopgave 1. Hoera Nederweert... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Nederweert, locatie Budschop... 3 2.1. Peuterprogramma... 3 2.1.1 Peuterprogramma

Nadere informatie

Kindcentrum Koningin Emma

Kindcentrum Koningin Emma Kindcentrum Koningin Emma Graaf Florislaan 2 1405 BT Bussum 035-2062020 Koppeling aan scholen Kindcentrum Koningin Emma is er voor kinderen van basisschool Koningin Emma. Openingstijden Schooldagen Vakanties

Nadere informatie

Inspectierapport VVE - arrangement KDV Beestenboel Herikerweg 27a te Markelo

Inspectierapport VVE - arrangement KDV Beestenboel Herikerweg 27a te Markelo Inspectierapport VVE - arrangement KDV Beestenboel Herikerweg 27a te Markelo Toezichthouder: GGD Twente, C. Brouwer In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectiebezoek: 28-02-2017 Type onderzoek:

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

VERANDERINGEN IN HET PEUTERWERK

VERANDERINGEN IN HET PEUTERWERK Peuteropvang 2017 VERANDERINGEN IN HET PEUTERWERK Met ingang van 1 januari 2017 vinden veranderingen plaats in zowel de uitvoering als de financiering van het peuterspeelzaalwerk in de gemeente Haaren.

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Schommeltje Iepenlaan TG SCHAGEN Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Schommeltje Iepenlaan TG SCHAGEN Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Schommeltje Iepenlaan 54 1741 TG SCHAGEN Registratienummer 199968287 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Schagen Datum inspectie: 13 juli

Nadere informatie

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt. Deze dagen worden niet in rekening gebracht.

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt. Deze dagen worden niet in rekening gebracht. Tarieven 2019 Schaapsweg 26B, 6077 CG St. Odiliënberg, tel: 0475-858257 Thaalpad 29, 6102 EH Echt, tel: 0475-212282 1 Dagopvang Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt 52 weken

Nadere informatie

Wat is de doelstelling van Uk en Puk:

Wat is de doelstelling van Uk en Puk: Datum 18 mei 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Op de groepen van de dagopvang en peuterspeelzaal werken we met thema s. Was er vroeger nog een groot verschil tussen het aanbod op de peuterspeelzaal en

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

TUSSENSCHOOLSE OPVANG

TUSSENSCHOOLSE OPVANG TUSSENSCHOOLSE OPVANG Stichting Spring Venlo Basisschool De Zuistroom Groeneveldschool EEN DAG BIJ DE TUSSENSCHOOLSE OPVANG Spring Venlo verzorgt op een aantal basisscholen in de regio de tussenschoolse

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Monkie (KDV) Rozenstraat 1a 7471JM Goor Registratienummer 526274220 Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hof van Twente Datum inspectie: 05-10-2017 Type

Nadere informatie

Inspectierapport BijdeHandjes (KDV) Molenweg BL Harskamp Registratienummer

Inspectierapport BijdeHandjes (KDV) Molenweg BL Harskamp Registratienummer Inspectierapport BijdeHandjes (KDV) Molenweg 8 6732BL Harskamp Registratienummer 976015171 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Ede Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Sinne Carel Fabritiusstraat (KDV) Carel Fabritiusstraat HN Leeuwarden Registratienummer

Inspectierapport KDV Sinne Carel Fabritiusstraat (KDV) Carel Fabritiusstraat HN Leeuwarden Registratienummer Inspectierapport KDV Sinne Carel Fabritiusstraat (KDV) Carel Fabritiusstraat 21 8932 HN Leeuwarden Registratienummer 258943889 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Leeuwarden Datum inspectie:

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract.

Artikel 2 - Betaling 1. De ouders/verzorgers (hierna klant genoemd) zijn aan SRK de opvangkosten verschuldigd, zoals vermeld in het opvangcontract. Aanvullingen Opvangcontract Stichting Rijswijkse Kinderopvang (SRK) Deel I: Algemeen Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze Aanvullingen opvangcontract SRK zijn van toepassing op alle opvangproducten en/of

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Inspectierapport Plateau kdv De Heksenketel (KDV) Tarwehullen WD Assen Registratienummer

Inspectierapport Plateau kdv De Heksenketel (KDV) Tarwehullen WD Assen Registratienummer Inspectierapport Plateau kdv De Heksenketel (KDV) Tarwehullen 1 9403WD Assen Registratienummer 117954299 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Assen Datum inspectie: 26-11-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN

Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: MAASDONK Datum inspectie: 10-12-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Werkplan. BSO de Ploeg

Werkplan. BSO de Ploeg Werkplan L BSO de Ploeg Locatie: BSO de Ploeg Datum: december 2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn

Nadere informatie

Inspectierapport Hoera EGCHEL (KDV) Kempstraat AH EGCHEL Registratienummer

Inspectierapport Hoera EGCHEL (KDV) Kempstraat AH EGCHEL Registratienummer Inspectierapport Hoera EGCHEL (KDV) Kempstraat 36 5987AH EGCHEL Registratienummer 154571088 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Peel en Maas Datum inspectie: 11-08-2016 Type onderzoek

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

Inspectierapport Nader onderzoek

Inspectierapport Nader onderzoek Inspectierapport Nader onderzoek Buitenschoolse opvang Villa Kakelbont Doorbraak 24 1749 AM WARMENHUIZEN Registratienummer 373810763 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: Schagen

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar!

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! TARIEVENKRANT 2018 CAMPUS COLUMBUS Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te

Nadere informatie

Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang De Bengels (KDV) Ericaweg MD Stroe Registratienummer

Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang De Bengels (KDV) Ericaweg MD Stroe Registratienummer Inspectierapport DOL FIJN Peuteropvang De Bengels (KDV) Ericaweg 6 3776MD Stroe Registratienummer 972304447 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport. Bambini (KDV) Overdam 8 1081 CG AMSTERDAM Registratienummer: 491994163

Inspectierapport. Bambini (KDV) Overdam 8 1081 CG AMSTERDAM Registratienummer: 491994163 Inspectierapport Bambini (KDV) Overdam 8 1081 CG AMSTERDAM Registratienummer: 491994163 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Stadsdeel Zuid Datum inspectie: 01-07-2014 Type onderzoek: Nader onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Bambino Peuterwerk EBS (KDV) Jasonstraat 1 5631JB Eindhoven

Inspectierapport Bambino Peuterwerk EBS (KDV) Jasonstraat 1 5631JB Eindhoven Inspectierapport Bambino Peuterwerk EBS (KDV) Jasonstraat 1 5631JB Eindhoven Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Eindhoven Datum inspectie: 10-09-2015 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport De Kleine Prins (KDV) Nuenenseweg 6 5631KB EINDHOVEN Registratienummer 197804883

Inspectierapport De Kleine Prins (KDV) Nuenenseweg 6 5631KB EINDHOVEN Registratienummer 197804883 Inspectierapport De Kleine Prins (KDV) Nuenenseweg 6 5631KB EINDHOVEN Registratienummer 197804883 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: EINDHOVEN Datum inspectie: 18-09-2014 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Villa Vrolijk (KDV) Spanjaardspad BR SCHOONEBEEK Registratienummer

Inspectierapport Villa Vrolijk (KDV) Spanjaardspad BR SCHOONEBEEK Registratienummer Inspectierapport Villa Vrolijk (KDV) Spanjaardspad 86 7761BR SCHOONEBEEK Registratienummer 494169266 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Emmen Datum inspectie: 15-04-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2018

OpvanGpakketten en Tarieven 2018 OpvanGpakketten en Tarieven 2018 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2018 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2018 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie