Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder"

Transcriptie

1 Integraal Kind Centrum Julianaschool/Comeniusschool Kantoor Kappio Kinderopvang Lombokstraat 2B (ingang Bankastraat) De Verwachting SR Den Helder 1761 VM Anna Paulowna info@kappio.nl Locatie IKC Julianaschool/Comeniusschool Den Helder Plaats: Onderwerp: Aan: Anna Paulowna Informatie Kappio Belangstellende ouders en verzorgers Hartelijk dank voor uw belangstelling voor onze kinderopvang locatie in Den Helder. Hierbij ontvangt u: Algemene informatie Inschrijfformulier Leveringsvoorwaarden. Hieronder een overzicht van de te volgen aanmeldingsprocedure. U kunt zich uitgebreider laten informeren door een afspraak te maken voor een gesprek over de gang van zaken binnen onze kinderopvang locatie. Inhoud van dit gesprek: Inventarisatie van uw wensen Kostenberekening/uitleg m.b.t. de Wet Tegemoetkoming Kinderopvang Rondleiding en uitleg werkwijze Leveringsvoorwaarden tot plaatsing Als u het inschrijfformulier ingevuld aan ons retourneert, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging met daarin opgenomen: de inschrijfdatum, uw wensen m.b.t. plaatsing, of plaatsing mogelijk is en uitsluitsel of u al dan niet op de wachtlijst bent geplaatst. Het inschrijfgeld is 25,-- voor het eerste kind en 15,-- voor ieder volgend kind. Hiervoor ontvangt u van ons een rekening. Naar aanleiding van uw inschrijfformulier en na eventueel telefonisch contact met betrekking tot uw wensen voor plaatsing, sturen wij u een plaatsingsovereenkomst. De plaatsing is dan definitief. Vanaf het moment van ondertekening van de plaatsingsovereenkomst is een opzegtermijn van een maand van toepassing (zie algemene leveringsvoorwaarden). Indien we niet tot plaatsing kunnen komen vanaf de datum dat u wenst, mag u ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Als de plaatsingsovereenkomst is ondertekend, wordt er ongeveer drie weken voor aanvang van de plaatsing contact met u opgenomen over een gewenningsdagdeel.. Wilt u een afspraak maken voor een gesprek, dan kunt u contact opnemen met onze administratie, tel Wij ontvangen u graag op de locatie waar u opvang wilt afnemen. Op die manier krijgt u gelijk een beeld van de locatie. Met vriendelijke groet, Marga Hendriks, Directeur

2 Ons aanbod bestaat uit: t Vuurvliegje halve dagopvang van 8.00 tot of 8.30 tot uur Op de peuterschool ontmoeten kinderen elkaar en wordt de gelegenheid gegeven om met elkaar te spelen. Zij beleven plezier en stimuleren elkaar onder begeleiding van een gekwalificeerde en enthousiaste leidsters. Vanaf 2 jaar kunnen kinderen op de peuterschool komen. Het lokaal van de peuters is sfeervol ingericht en afgestemd op de behoeftes en uitdagingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen leren met elkaar te spelen, delen en beleven. Als het dan in hun spel een keertje niet zo goed loopt, leren zij hoe ze deze conflictjes kunnen oplossen. Wij bieden kinderen speelmogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en uitdagingen in hun talenten. Wij spreken over kortdurend ontwikkelingsgericht peuteraanbod / spelenderwijs wijzer en dat voeren wij uit in samenwerking met de kleuterafdeling van de scholen. Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar. De peuterschool is 5 halve dagen open met daarbij de keuze uit de tijden: uur en uur. We zijn open tijdens schoolvakanties m.u.v. de middelste 2 weken van de zomervakantie, de werkdagen tussen kerst en nieuwjaar en de vrijdag na Hemelvaart. t Maanvliegje kinderdagopvang van 7.30 tot uur We werken met een verticale groep van maximaal twaalf kinderen met een oplopende leeftijd en maximaal drie baby s in de leeftijd onder één jaar. Flexibele opvang is mogelijk. Indien nodig wordt er een extra leidster ingezet. De leeftijdsopbouw zorgt ervoor dat de groep lijkt op een grote familie. Broertjes en zusje zitten soms bij elkaar in de groep. De kleine kinderen leren van de grote kinderen. Onze pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een zo gevarieerd mogelijk aanbod. Zij kunnen goed organiseren zodat de baby s de rust en verzorging krijgen die zij nodig hebben en er is tijd voor de dreumesen en peuters om hun energie kwijt te kunnen. In deze groep zijn er vaste activiteiten gedurende de dag, zoals de kring in de ochtend, het buitenspelen, lunchen tussen de middag, het slapen en vooral veel spelen met elkaar. In het ontwikkelingsgericht en thematisch aanbod werken t Vuurvliegje en Maanvliegje nauw samen. Openingstijden: uur. 5 dagen per week. We zijn open tijdens schoolvakanties m.u.v. de middelste 2 weken van de zomervakantie, de werkdagen tussen kerst en nieuwjaar en de vrijdag na Hemelvaart.

3 Super Tof buitenschoolse opvang. De school is dicht wij zijn open. We bieden buitenschoolse opvang voor de Julianaschool en de Comeniusschool en zijn geopend aansluitend op de schooltijden. Omdat de schooltijden variëren wordt het aanbod daarop afgestemd. Als de schooldag voorbij is willen kinderen vaak hun verhaal kwijt, lekker uitrazen met vriendjes en vriendinnetjes of juist even helemaal niets doen. Kappio geeft kinderen de ruimte. Na schooltijd kunnen ze zelf kiezen wat ze willen doen, in een huiselijke omgeving en met persoonlijke aandacht. Vanzelfsprekend kunt u bij ons niet alleen terecht voor opvang na schooltijd, maar ook voor opvang voor schooltijd en tijdens schoolvakanties. We spelen in op interesses van kinderen, helpen met huiswerkopdrachten en zorgen voor voldoende beweging. Samen met u maken we afspraken over de mate van zelfstandigheid van uw kind en houden wij rekening met de leeftijd van uw kind. Onze pedagogisch medewerkers werken aan een prettige sfeer, een veilige omgeving en scheppen helderheid over wat wel en niet kan. Onze pedagogisch medewerkers stellen duidelijke grenzen en informeren elkaar. Bovenal is er veel tijd voor plezier, voor kind met de kinderen zijn. Dat betekent niet alleen het aangeven van materiaal voor spellen en activiteiten, maar ook kinderen op ideeën brengen, hen inspiratie geven en op z n tijd lekker gek doen met elkaar. Gedrevenheid, passie voor het vak, enthousiasme en belangstelling voor kinderen staan bij ons dan ook voorop! Ook hier werken we vaak met thema s en zullen hierin ook de samenwerking met de scholen opzoeken. Openingstijden: Voor school uur Na school Juliana: uur Na school Comenius: 12.30/ uur Tijdens schoolvakanties 7.30 tot uur 5 dagen per week Gesloten: middelste 2 weken van de zomervakantie, de werkdagen tussen kerst en nieuwjaar en de vrijdag na Hemelvaart.. Kosten In veel gevallen kunt u gebruik maken van de Toeslag Kinderopvang via de Belastingdienst. U betaalt een eigen bijdrage op basis van uw verzamelinkomen. Natuurlijk kunt u naar onze administratie bellen en kunt u overleggen welk aanbod het beste bij u past. Zij maken dan een berekening van de bruto kosten en wat uw eigen bijdrage is. Als u niet in aanmerking komt voor de Toeslag Kinderopvang dan kan het zijn dat u gebruik kunt maken van een gemeentelijke subsidie tabel. Ook hiervoor kunt u de administratie bellen. Gratis service aanvraag Toeslag Kinderopvang Als u kinderopvang afneemt, heeft u recht op Toeslag Kinderopvang. Wij hebben een gratis dienstverlening voor uw aanvraag Toeslag Kinderopvang. Onze administratie adviseert hierover, vult de aanvraag samen met u in en heeft korte lijnen met de Belastingdienst, waardoor problemen met betalingen en verantwoordingen van uw toeslag worden voorkomen. Ook wordt iedere wijziging in de plaatsing samen met u door ons verwerkt. Wij adviseren u gebruik te maken van deze gratis service. Ons telefoonnummer:

4 MEER INFORMATIE Aanmelding Bel ( ) en/of maak gebruik van het aanmeldingsformulier. Extra schoolvrije dagen Op dagen dat de scholen gesloten zijn door een studiedag of andere activiteit is de buitenschoolse opvang geopend. Openingstijden Van 07:30 uur tot 18:00 uur. Vakanties Voor de vakanties wordt er per groep geïnventariseerd hoeveel kinderen er komen. De personeelsinzet wordt hierop aangepast. Kappio is gesloten tijdens officiële feestdagen, de middelste 2 weken van de zomervakantie, werkdagen tussen Kerst en Nieuwjaar, de vrijdag na Hemelvaart en de officiële landelijke feestdag op 5 mei eens per vijf jaar. Wat mee te nemen? Alles betreffende voeding en versnaperingen wordt door ons verzorgd. Voor de baby s neemt u de eigen fles of borstvoeding mee in voedingstoren. Bij ziekte Als uw kind ziek is, neem dan contact op met de leidster. Bij afwezigheid of ziekte worden vergoedingen niet gerestitueerd. De start Alle kinderen mogen eerst een kort dagdeel komen wennen, de ouders hebben dan een gesprek met de pedagogisch medewerkers om alle afspraken door te spreken. Activiteiten Activiteiten worden zoveel mogelijk georganiseerd binnen de daarvoor bestemde budgetten. Vriendjes meenemen In overleg en als de groepsgrootte dit toelaat, mogen vriendjes mee naar de naschoolse opvang. Extra dagen Indien de groepsgrootte dit toelaat kunnen kinderen extra dagen op de opvang komen. Dagen ruilen kan alleen incidenteel binnen dezelfde maand, als de groepsgrootte dit toelaat*. Buiten deze regeling worden deze dagen gezien als extra dagen. Deze dagen worden dan in rekening gebracht en zijn later op te geven voor de Toeslag Kinderopvang. * Ruilen binnen vakanties is beperkt mogelijk. Een schooldag is niet te ruilen tegen een vakantiedag. Opgegeven vakantieweken kunnen niet geruild worden. Leveringsvoorwaarden Bijlage bij dit pakket.

5 Kantoor Kappio Kinderopvang Postbus AA Anna Paulowna Inschrijfformulier locatie Julianaschool/Comeniusschool Den Helder GEGEVENS VAN UW KIND Voornaam: Jongen/meisje* Achternaam: Burgerservicenr.: Geboortedatum: Straat+huisnr.:.. Postcode+plaats:.. GEGEVENS VADER Achternaam: Voorletters: Burgerservicenr.: Geboortedatum:.. Straat+huisnr.: Postcode+plaats: Telefoon thuis:... Telefoon mobiel:. adres: Beroep: Bedrijf: Telefoon bedrijf: GEGEVENS MOEDER Achternaam: Voorletters: Burgerservicenr.: Geboortedatum:.. Straat+huisnr.: Postcode+plaats: Telefoon thuis:... Telefoon mobiel:. adres: Beroep: Bedrijf: Telefoon bedrijf: Burgerlijke staat: gehuwd samenwonend alleenstaand gescheiden weduwe/weduwnaar Huisarts:. Telefoon:.. Naar welke school gaat uw kind?. In welke groep zit uw kind:.. GEGEVENS opvang Peuterschool t Vuurvliegje halve dagen 8.00 tot uur Peuterschool t Vuurvliegje korte dagen 8.30 tot uur Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Ochtend Ochtend Ochtend Ochtend

6 Kinderopvang t Maanvliegje. Hele en halve dagen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag Ochtend Middag BSO Super Tof uw kind bezoekt de Julianaschool uw kind bezoekt de Comeniusschool voorschoolse opvang (vso) naschoolse opvang (nso) voorschoolse en naschoolse opvang (bso) alleen opvang tijdens vakanties Welke dagen wilt u gebruik maken van de buitenschoolse opvang? Wilt u dit in onderstaand schema aankruisen: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag voorschool naschool voorschool naschool voorschool naschool voorschool naschool voorschool naschool Vakantie-opvang : ja nee Indien ja Gewenste aantal vakantiedagen : 8 dagen 11 dagen. Vakantiedagen worden per vakantie vooraf opgegeven en gedurende het jaar per vakantie vrij in te vullen. De producten buitenschoolse opvang (bso) en naschoolse opvang (nso) zijn altijd incl. studiedagen. Het product voorschoolse opvang (vso) is exclusief studiedagen Naam ondergetekende: plaats. Handtekening :.. d.d..

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Plaats: Onderwerp: Aan: Anna Paulowna Informatie Kappio Belangstellende ouders en verzorgers Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in onze kinderopvang locatie

Nadere informatie

Informatie Buitenschoolse Opvang

Informatie Buitenschoolse Opvang Informatie Buitenschoolse Opvang Beste ouder(s), verzorger(s), Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in onze buitenschoolse opvang. Hierbij ontvangt u: - Algemene informatie over de buitenschoolse

Nadere informatie

Informatie Buitenschoolse Opvang

Informatie Buitenschoolse Opvang Informatie Buitenschoolse Opvang Beste ouder(s), verzorger(s), Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in onze buitenschoolse opvang. Hierbij ontvangt u: - Algemene informatie over de buitenschoolse

Nadere informatie

Informatie Kinderdagverblijf

Informatie Kinderdagverblijf Informatie Kinderdagverblijf Beste ouder(s), verzorger(s), Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in ons kinderdagverblijf. Hierbij ontvangt u: - Algemene informatie over het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar

Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar Informatie over uw kind Familienaam Roepnaam (Vermoedelijke) geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl skidkinderopvang TaRiEvEN KRaNT skidkinderopvang Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl Natuurlijk skidkinderopvang In deze tarievenkrant 2013 leest u wat skidkinderopvang

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT.

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT. TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies en

Nadere informatie

Vul uw persoonlijke gegevens én een van de inschrijfformulieren zo volledig mogelijk in en mail, stuur of fax dit naar Servicepunt Hoera.

Vul uw persoonlijke gegevens én een van de inschrijfformulieren zo volledig mogelijk in en mail, stuur of fax dit naar Servicepunt Hoera. INSCHRIJFFORMULIER HOERA WEERT - LOCATIE LAAR Locatie: basisschool St. Franciscus Welkom bij HOERA! Hoera Weert, locatie Laar biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterprogramma (2-4 jaar, voorheen peuterspeelzaal)

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen.

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen. TARIEVENKRANT 2018 Kinderopvang in De Egmonden en Bergen Forte Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. We willen een veilige basis bieden waarin uw kind wordt

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

Sport en spel NSO Leeuwenbergh

Sport en spel NSO Leeuwenbergh Informatiefolder Onze visie Kind staat centraal Staf Locatie Tijden Deze folder informeert u over de sport en spel NSO Leeuwenbergh. De naschoolse opvang (NSO) is gevestigd op Sportcentrum Leeuwenbergh

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Natureluur biedt verschillende pakketten aan met bijbehorende tarieven. In deze tarieven is geen rekening gehouden met de tegemoetkoming van de Belastingdienst.

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur Voor 0 4 jaar 07.00 uur tot 18.30 uur Opvang 52 weken per jaar m.u.v. feestdagen. Voor niet genoten op feestdagen Tarieven inclusief voeding en luiers. Bij vanaf 07.00 uur ook incl. ontbijt. Uurtarief

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE HELIX De Helix is gevestigd in een modern en duurzaam pand in nieuwbouwwijk De Draai. In deze brede school wordt het basisonderwijs gecombineerd met een peuteropvang,

Nadere informatie

Burgerservicenummer. Geboortedatum. Geboorteland. Nationaliteit. Telefoon vast. Telefoon mobiel. adres. Werkzaam bij.

Burgerservicenummer. Geboortedatum. Geboorteland. Nationaliteit. Telefoon vast. Telefoon mobiel.  adres. Werkzaam bij. INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2019

Tarieven buitenschoolse opvang 2019 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

BSO tarieven 2016 algemeen

BSO tarieven 2016 algemeen BSO tarieven 2016 algemeen geen inschrijfkosten, 1 maand opzegtermijn Geopend Vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur, In de onderstaande prijzen zijn, naast de schoolvakanties, 2 margedagen/studiedagen

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor kinderdagverblijf Kindkracht 0/12

Inschrijfformulier voor kinderdagverblijf Kindkracht 0/12 Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor kinderdagverblijf Kindkracht 0/12 Informatie over uw kind Familienaam Voornamen Roepnaam (Vermoedelijke)

Nadere informatie

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar.

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. Opvang én onderwijs Eén team, één leiding Opvang passend bij de

Nadere informatie

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep

Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Bijlage bij algemene voorwaarden MOgroep Kinderopvang Walcheren Postbus 7035, 4330 GA Middelburg 0118-641683 info@skow.nl www.kinderopvangwalcheren.nl Algemeen Bijgevoegde algemene voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor de Buitenschoolse Opvang (u kunt uw kind ook inschrijven via onze website

Inschrijfformulier voor de Buitenschoolse Opvang (u kunt uw kind ook inschrijven via onze website Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor de Buitenschoolse Opvang (u kunt uw kind ook inschrijven via onze website www.kindkracht.nl) Informatie

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie TARIEVENKRANT 2017 Buitenschoolse Opvang Peuteropvang Kinderdagverblijf De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies

Nadere informatie

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar!

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! TARIEVENKRANT 2018 CAMPUS COLUMBUS Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Plaatsingsbeleid KIDS WONDERWORLD BV

Plaatsingsbeleid KIDS WONDERWORLD BV Plaatsingsbeleid KIDS WONDERWORLD BV Preambule KIDS WONDERWORLD streeft er naar alle ingeschreven kinderen een passende plaats te bieden op de gewenste ingangsdatum, voor de gewenste dagen en op de gewenste

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2019 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2018 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl SPELEN, ONTDEKKEN & G Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang

Nadere informatie

Bij Kibeo kunt u kiezen

Bij Kibeo kunt u kiezen Bij Kibeo kunt u kiezen Mogelijkheden en tarieven 2012 Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peutergroep Gastouderopvang Dichtbij, vertrouwd, Kom bij Kibeo! goed verzorgd Dichtbij, en vertrouwd, leuk.

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids - Kinderopvang goedkoper in 2018! - BEREKEN UW KOSTEN MET ONZE ONLINE REKENTOOL REKENTOOL De kinderopvang toeslag is gebaseerd op een maximum uurtarief dat jaarlijks

Nadere informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: via telefoon: of via

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: via telefoon: of via Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl DE PLU GEGEVENS Achternaam Voornaam + voorletters Adres Postcode/ woonplaats

Nadere informatie

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang Algemene voorwaarden COKD à la Carte DOV, BSO en vakantieopvang DOV 52 weken full-service: * Gehele jaar opvang. Van maandag tot en met vrijdag van 7:00 18:00. * Aantal vaste dagen per week. * Minimale

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2015

OpvanGpakketten en Tarieven 2015 OpvanGpakketten en Tarieven 2015 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2015 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2015 - buitenschoolse opvang... 7 Thema BSO s en zwemles... 9 Belangrijk om te weten...

Nadere informatie

Hallo, mogen wij ons even voorstellen

Hallo, mogen wij ons even voorstellen Informatiepakket TSO De Uilenburcht Hallo, mogen wij ons even voorstellen Wij zijn TSO De Uilenburcht onderdeel van Kappio, een professionele kinderopvangorganisatie. Wij verzorgen de TSO voor de kinderen

Nadere informatie

kindercentra Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar van 6.30 uur tot 7.30 uur én van dagopvang

kindercentra Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar van 6.30 uur tot 7.30 uur én van dagopvang kindercentra Dit plaatsingsbeleid is bedoeld om je te informeren over de werkwijze van Dak kindercentra bij aanmelding en plaatsing van kinderen, bij wijzigingen in de opvang en bij beëindiging ervan.

Nadere informatie

Mocht u nog geen gesprek hebben gehad met een van de leidinggevenden, dan bent u van harte welkom.

Mocht u nog geen gesprek hebben gehad met een van de leidinggevenden, dan bent u van harte welkom. Aan belangstellenden voor Het Kristal Fijn dat u belangstelling heeft voor Het Kristal. Hierbij ontvangt u een aanmeldingspakket. Het pakketje bevat een aanmeldingsformulier en een aantal bijlagen. Mocht

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor de Vakantieopvang (4-12 jaar)

Inschrijfformulier voor de Vakantieopvang (4-12 jaar) Inschrijfformulier voor de Vakantieopvang (4-12 jaar) Informatie over uw kind Familienaam Voornamen Roepnaam Geboortedatum Nationaliteit BSN nummer Geslacht School en groep :... : O jongen O meisje Informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon

Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon Beste ouders / verzorgers, Fijn dat u uw kindje aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

Vul uw persoonlijke gegevens én een van de inschrijfformulieren zo volledig mogelijk in en mail, stuur of fax dit naar Servicepunt Hoera.

Vul uw persoonlijke gegevens én een van de inschrijfformulieren zo volledig mogelijk in en mail, stuur of fax dit naar Servicepunt Hoera. INSCHRIJFFORMULIER HOERA NEDERWEERT Welkom bij HOERA! Hoera Nederweert biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterprogramma (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) onder 1 dak in IKC de Kerneel! Kinderen

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

OUDER(S) Naam 1e ouder/verzorg(st)er:... Adres:... adres:... Postcode/ Plaats:... Telefoon privé:... Mobiel:... BSN:...

OUDER(S) Naam 1e ouder/verzorg(st)er:... Adres:...  adres:... Postcode/ Plaats:... Telefoon privé:... Mobiel:... BSN:... Yellow Graag aankruisen en na het invullen kunt u dit formulier opsturen naar Wantslag 29, 3421 KA Oudewater, t.a.v. Mark van Bentum. Hij neemt z.s.m. contact met u op. U kunt het formulier ook ondertekend

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 1/2/3

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 1/2/3 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderopvang bij Lotte. Versie januari 2017

Algemene voorwaarden Kinderopvang bij Lotte. Versie januari 2017 Algemene voorwaarden (versie januari 2017) Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de producten en/of diensten van Kinderopvang bij Lotte en gelden in aanvulling op

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor baby- en peuteropvang (u kunt uw kindje ook inschrijven via onze website

Inschrijfformulier voor baby- en peuteropvang (u kunt uw kindje ook inschrijven via onze website Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor baby- en peuteropvang (u kunt uw kindje ook inschrijven via onze website www.kindkracht.nl) Informatie

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2019

Tarieven en openingstijden 2019 Tarieven en openingstijden 2019 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor de Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar)

Inschrijfformulier voor de Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar) Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor de Buitenschoolse Opvang (4-12 jaar) Informatie over uw kind Familienaam Voornamen Roepnaam Geboortedatum

Nadere informatie

Overzicht Tarieven. Kindercentrum Ut Kerrerraad

Overzicht Tarieven. Kindercentrum Ut Kerrerraad Overzicht Tarieven 2017 Kindercentrum Ut Kerrerraad Correspondentieadres: De Hoogestraat 3 / 6107 CH Stevensweert / tel: 06 3390 9529 mail@utkerreraad.nl / www.utkerreraad.nl / Kvk Roermond 12059334 Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

Kinderdagverblijf KDV

Kinderdagverblijf KDV Tarievenkrant 2019 Kinderdagverblijf KDV Kinderdagverblijf (KDV) Voor kinderen van 0 to 4 jaar bieden wij dagopvang aan middels diverse mogelijkheden en pakketten. Kunt u nu toch niet het pakket, of combinatie

Nadere informatie

kindercentra Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar van 6.30 uur tot 7.30 uur én van dagopvang

kindercentra Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar van 6.30 uur tot 7.30 uur én van dagopvang kindercentra Dit plaatsingsbeleid is bedoeld om je te informeren over de werkwijze van Dak kindercentra bij aanmelding en plaatsing van kinderen, bij wijzigingen in de opvang en bij beëindiging ervan.

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Drechterland

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Drechterland Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer uitgedold, fris en vol energie aan het middagprogramma

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

Hallo, mogen wij ons even voorstellen

Hallo, mogen wij ons even voorstellen Informatiepakket TSO De Uilenburcht Hallo, mogen wij ons even voorstellen Wij zijn TSO De Uilenburcht onderdeel van Kappio, een professionele kinderopvangorganisatie. Wij verzorgen de TSO voor de kinderen

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor de Vakantieopvang (4-12 jaar) Zomervakantie 2012 en herfstvakantie 2012

Inschrijfformulier voor de Vakantieopvang (4-12 jaar) Zomervakantie 2012 en herfstvakantie 2012 Inschrijfformulier voor de Vakantieopvang (4-12 jaar) Zomervakantie 2012 en herfstvakantie 2012 Informatie over uw kind Familienaam Nationaliteit Informatie over uw 2 e kind Informatie over uw 3 e kind

Nadere informatie