IS OPEN BUSINESS! BUSINESS VERGADEREN ~ BEDRIJFSFEESTEN WORKSHOPS ~ PRESENTATIES SEMINARS ~ TEAMBUILDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IS OPEN BUSINESS! BUSINESS VERGADEREN ~ BEDRIJFSFEESTEN WORKSHOPS ~ PRESENTATIES SEMINARS ~ TEAMBUILDING"

Transcriptie

1 IS OPEN BUSINESS! DE BUSINESS VERGADEREN ~ BEDRIJFSFEESTEN WORKSHOPS ~ PRESENTATIES SEMINARS ~ TEAMBUILDING /ZAKELIJK

2 IS OPEN BUSINESS! De Pier Scheveningen. Gebouwd in 1959, heropend in En hoe. Dit icoon in zee is dé plek voor verrassende zakelijke bijeenkomsten. 600 strekkende meter beneden- en bovendek met uitzicht op strand en zee, met: Restaurants Club Shops Expositieruimtes Bungy Jump Centrum Gym De FoodBoulevard Terrassen Floatcenter Reuzenrad Hotel (binnenkort) Dit maakt De Pier dé locatie voor een vergadering, presentatie, teambuilding, meeting, bedrijfsuitje of compleet bedrijfsfeest. Of je nu met 2 of personen komt, voor een ontmoeting van een uur of de hele dag, met overnachting: op De Pier ben je zakelijk echt het beste uit.

3

4 VERGADEREN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE Als vergaderen bijzonder en inspirerend mag zijn, dan is De Pier de beste optie. Boven zee heeft De Pier diverse zalen die op maat in te richten en uit te rusten zijn. Intiem voor een klein gezelschap, indrukwekkend voor een grote groep. Theateropstelling of carré. Voorzien van alle apparatuur om het je gemakkelijk te maken. Met break-outruimtes en terrassen om even de gedachten te verzetten. Maar dat niet alleen. Wat dacht je van een ritje in het reuzenrad, een ontspannende float-sessie of juist een adrenalineverhogende bungy jump tussendoor? We denken graag met je mee en helpen je om ook van een vergadering een belevenis te maken.

5 ZAKENDOEN ZAKENDOEN BOVEN STRAND EN ZEE Een bedrijfs- of productpresentatie, een modeshow, een zakelijk diner: op De Pier maak je extra indruk op jouw gasten. Op deze unieke locatie boven strand en zee heb je de beschikking over verschillende ruimtes en bijzondere mogelijkheden. Op het bovendek of in de FoodBoulevard, kleinere of grotere setting, van korte duur of de hele dag en avond: op De Pier leg je jouw gasten echt in de watten. Hier wordt elke bijeenkomst een spraakmakend en memorabel event.

6 BEDRIJFSUITJES BEDRIJFSUITJES OP EEN WERELDLOCATIE Kies voor één van de uitjes op en rond De Pier en je hebt strand, zee en duizend mogelijkheden. Een schilderworkshop met uitzicht over de golven. Leren golfsurfen, zandsculpturen maken of juist een sculptuur uit ijs. Doe een dansworkshop, leer kiten op het strand of ga met 80 kilometer per uur over Scheveningse golven op een Powerboat. Doe een flipperkampioenschap met één van onze vele klassieke flipperkasten. Samen met gespecialiseerde partners stellen we voor elke gelegenheid, elk gezelschap en elke wens het ideale bedrijfsuitje samen. Madurodam SeaLife GlowGolf Bowlen Flipper Kampioenschappen Knutselen Vliegerworkshop TrashUre Hunt Dansworkshop Zandsculpturen maken IJssculptuur maken Cocktailworkshop Schilderworkshop Golfsurfworkshop Supworkshop Wijn-, bier- of champagneproeverij

7 BEDRIJFSFEESTEN EEN COMPLEET VERZORGD FEEST OP DE PIER Op De Pier heb je werkelijk alles binnen handbereik voor een wervelend feest. De zee, het strand en De Pier zelf, met diverse restaurants, het reuzenrad, Bungy Jump, terrassen met uitzicht over de golven, noem maar op. Van s morgens tot s avonds kunnen grote en kleine gezelschappen zich vermaken. Sportieve of creatieve workshops, proeven van bijzondere gerechten van de restaurants op de FoodBoulevard, lachen, gieren en smullen in de Tasty Comedy of zelfs slapen op de Pier: hier geniet je van een compleet verzorgd feest.

8 BOVEN DE ZEE Op het Zuidereiland vind je een lichte kantoorsetting boven de golven en met vrij uitzicht over zee. Tafels en stoelen zetten wij in de door jou gewenste opstelling. Uiteraard maak je gratis gebruik van onze snelle WiFi. Break-out nodig? Ook die is standaard aanwezig in deze ruimte. PLENAIR Aantal personen theateropstelling 100 Aantal personen carré-opstelling 28 Prijs per dagdeel 375 BREAK-OUT Aantal personen theateropstelling 28 Aantal personen carré-opstelling 12 Prijs per dagdeel 225 (VERGADER)ARRANGEMENTEN Of je nu vier uur gebruikmaakt van de ruimte of de hele dag: wij hebben diverse arrangementen samengesteld. Onbeperkt koffie en thee, smoothies, zoetigheden, complete lunch, warme bites of luxe diner: vraag ons naar de mogelijkheden. EVEN EEN LUCHTJE SCHEPPEN TIJDENS DE VERGADERING? MAAK EEN RONDJE IN ONS REUZENRAD 55 METER BOVEN ZEE.

9 BOVEN DE BRANDING Voor grotere gezelschappen die boven de golven willen vergaderen, biedt deze zaal alle ruimte en mogelijkheden. In een aankleding die past bij de kust, kun je hier in alle rust overleggen met uitzicht op de branding en strand. Tafels en stoelen zetten wij in de door jou gewenste opstelling. Uiteraard maak je gratis gebruik van onze snelle WiFi. Break-out nodig? Ook die is standaard aanwezig in deze ruimte. PLENAIR Aantal personen theateropstelling 200 Aantal personen carré-opstelling 50 Prijs per dagdeel 750 BREAK-OUT Aantal personen theateropstelling 36 Aantal personen carré-opstelling 6 Prijs per dagdeel 200 (VERGADER)ARRANGEMENTEN Of je nu vier uur gebruikmaakt van de ruimte of de hele dag: wij hebben diverse arrangementen samengesteld. Onbeperkt koffie en thee, smoothies, zoetigheden, complete lunch, warme bites of luxe diner: vraag ons naar de mogelijkheden. EVEN IETS ANDERS TIJDENS DE VERGADERING? DOE DE PIERPROEVERIJ!

10 TASTY COMEDY In deze zaal waan je je echt in een comedyclub. Ronde tafels rondom diverse podia waarop de beste comedians van Nederland de bezoekers met een glimlach laten genieten van het lekkers dat chef Ramon Beuk eventueel op tafel zet. Maar deze ruimte boven zee is er niet alleen voor de combinatie van humor en eten. Het mag hier ook serieus. Je hebt hier bijvoorbeeld alle ruimte voor een vergadering, bedrijfspresentatie, modeshow of een andere zakelijke meeting, al dan niet voorzien van hapjes en drankjes. Aantal personen 260 Prijs per dagdeel (VERGADER)ARRANGEMENTEN Of je nu vier uur gebruikmaakt van de ruimte of de hele dag: wij hebben diverse arrangementen samengesteld. Onbeperkt koffie en thee, smoothies, zoetigheden, complete lunch, warme bites of luxe diner: vraag ons naar de mogelijkheden. EVEN IETS ANDERS TIJDENS DE VERGADERING? GA VOOR EEN ONTSPANNENDE MASSAGE NAAR FLOATCENTER DE PIER!

11 CLUB DE PIER Een vergadering, presentatie bedrijfsfeest of andere meeting in een informele setting. Voorzien van alle gemakken en lekkernijen die je van een restaurant mag verwachten. Binnen en buiten heb je hier een unieke locatie boven zee. Gegarandeerd dat je indruk maakt op je zakelijke gasten. Aantal personen 260 Prijs per dagdeel Oppervlakte terras 1000 m 2 Voorzieningen Podia, techniek, terras, buitenbar, barbecue en restaurant. (VERGADER)ARRANGEMENTEN Of je nu vier uur gebruikmaakt van de ruimte of de hele dag: wij hebben diverse arrangementen samengesteld. Onbeperkt koffie en thee, smoothies, zoetigheden, complete lunch, warme bites of luxe diner: vraag ons naar de mogelijkheden. EVEN IETS ANDERS TIJDENS DE VERGADERING? DOE EEN FLIPPERKAST- KAMPIOENSCHAP!

12 PIER ZUID Een vergadering, presentatie of andere zakelijke ontmoeting met uitzicht over strand en zee. In dit panoramische restaurant rondom een open keuken eet je letterlijk boven de golven. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om jezelf, je collega s of je relaties in de watten te leggen. Boek een tafel, eigen ruimte of het gehele restaurant voor jezelf. Aantal personen restaurant 260 Aantal personen terras 200 Oppervlakte terras 700 m 2 Prijs op aanvraag en afhankelijk arrangement Voorzieningen Restaurant, 2 semi-open ruimtes, terras en barbecues. (VERGADER)ARRANGEMENTEN Of je nu vier uur gebruikmaakt van de ruimte of de hele dag: wij hebben diverse handige arrangementen samengesteld. Onbeperkt koffie en thee, smoothies, zoetigheden, complete lunch, warme bites of luxe diner: vraag ons naar de mogelijkheden. EVEN IETS ANDERS TIJDENS DE VERGADERING? GA NAAR DE GYM VAN DE PIER!

13 NOORDEILAND Het enige vaste Bungy Jump Centrum van Nederland en dat ook nog eens boven zee. Met zakenrelaties of collega s over grenzen gaan: daar is op het Noordeiland alle ruimte voor. Ook zee, strand en duinen staan voor je klaar voor een nietalledaagse teambuilding of bedrijfsuitje. Het Noordeiland is ook de perfecte omgeving voor een dansfeest. Bijkomen doe je in het restaurant of op het terras. Aantal personen 260 Oppervlakte terras 1000 m 2 Prijs op aanvraag en afhankelijk arrangement Voorzieningen Podia, techniek, terras, buitenbar, barbecue en restaurant.

14 BOVENDEK Op het bovendek kijk je uit over de golven, het strand en de stad. Het grootste terras van Nederland staat tot je beschikking. Met meer dan 300 strekkende meter de ideale plek voor bedrijfslunches of borrels, feesten of een andere bijeenkomst in de zeelucht. De vier streetfood-outlets en hun terrassen maken het helemaal af. Aantal personen gehele dek 1400 Aantal personen einde dek (KUST) 500 Aantal personen midden dek 500 Oppervlakte terras 2600m 2 Prijs op aanvraag en afhankelijk arrangement Voorzieningen Podia, dj-booth, outlets en terrassen.

15 ZUIDEILAND Een bedrijfsfeest, expositie, plenaire bijeenkomst, concert: alles is te organiseren op deze locatie. Het Zuideiland telt drie niveaus, met elk een eigen karakter en allen een uitzicht over de Noordzee en Scheveningen. Elke verdieping is afzonderlijk te huren, maar het Zuideiland kan ook in z n geheel van jou zijn. Zo kun je elke verdieping een eigen thema of bestemming geven. In de zomer is het Zuideiland uit te breiden met een zeer ruim terras. Aantal personen totaal 950 Aantal personen LEVEL Aantal personen LEVEL Aantal personen LEVEL Prijs op aanvraag en afhankelijk arrangement Voorzieningen Podia, keuken, terras, kleedkamers en restaurant.

16 FOODBOULEVARD Een mooi stuk vlees, gesmoked, gegrilled of gebraden op een open vuur. Hamburger mét bijpassende wijn. Tientallen ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren, geserveerd met flammkuchen. Verse Fish & Chips of juist oma s gehaktbal óf appeltaart. Op de FoodBoulevard vind je zes verschillende keukens, met eigen specialiteiten. Aantal personen 1500 Oppervlakte 2600 m 2 Voorzieningen Podia, outlets en terrassen.

17 PIERPROEVERIJ Tijdens een Pierproeverij kunnen jouw gasten van alles uitproberen. Ze krijgen een Pier Strippenkaart die ze bij de verschillende streetfood-restaurants op de FoodBoulevard kunnen gebruiken voor een eerlijke hamburger, bijzonder drankje of iets anders lekkers. Door her en der workshops te organiseren, presentaties te geven of voor entertainment te zorgen, ontstaat er een echt festivalsfeertje. PRIJZEN VANAF: PIERPROEVERIJ* SMALL MEDIUM LARGE Food Items Drinks Prijs incl.btw *Op maat Pier Proeverij is mogelijk

18 INFORMATIE AANTAL PERSONEN Van kleinschalige meeting tot gigantisch evenement: De Pier biedt ruimte voor 2 tot maar liefst personen. OPENINGSTIJDEN De Pier beschikt over een 24-uurs vergunning. BEREIKBAARHEID & PARKEREN Hou op de snelwegen A4, A12, A13 of A44/N44 richting Den Haag de borden Scheveningen-Strand of Scheveningen-Haven aan. Volg de borden richting de parkeergarages Zwarte Pad, Kurhaus, Nieuwe Parklaan of Scheveningen Bad. Kijk voor meer informatie over parkeren op pier.nl MINDERVALIDEN Er zijn verschillende invalidenparkeerplaatsen aan de boulevard. Bij diverse fietsenstallingen zijn (strand)rolstoelen te huur. Op De Pier zijn beide niveaus bereikbaar met een rolstoel. Mocht het nodig zijn, dan kun je gebruikmaken van onze golfkar. INFORMATIE Mail naar zakelijk@pier.nl of bel BEZOEKADRES De Pier BV Strandweg JK DEN HAAG OPENBAAR VERVOER Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal brengen trams 1 en 9 of bus 22 je naar De Pier. Je kunt uitstappen bij het Kurhaus, vanaf daar is het enkele minuten lopen. Of pak De Strand Express! Kijk voor meer informatie op pier.nl CONTACT Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest, vergadering of een ander event op De Pier? Neem dan contact op met Marije Pietersma: zakelijk@pier.nl of

Uit op Uit op De Pier Scheveningen. Gebouwd in 1959, heropend in 2015. En hoe. Deze icoon is dé plek om zakelijk eens goed uit te pakken. Hier heb je 600 strekkende meter beneden en bovendek, met restaurants,

Nadere informatie

DE PIER SALES & VERGADEREN - BEDRIJFSFEESTEN WORKSHOPS - PRESENTATIES SEMINARS - TEAMBUILDING

DE PIER SALES & VERGADEREN - BEDRIJFSFEESTEN WORKSHOPS - PRESENTATIES SEMINARS - TEAMBUILDING SALES & EVENTS VERGADEREN - BEDRIJFSFEESTEN WORKSHOPS - PRESENTATIES SEMINARS - TEAMBUILDING WELKOM OP DE PIER De Pier Scheveningen. Gebouwd in 1959, heropend in 2015. En hoe. Dit icoon in zee is de plek

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering

WELKOM. in het BOVAGhuis. Voor uw volgende event, congres of vergadering WELKOM in het BOVAGhuis Voor uw volgende event, congres of vergadering WAAROM HET BOVAGHUIS? Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

ATELIER Atelier BANQUETING B

ATELIER Atelier BANQUETING B Atelier ATELIER BANQUETING Vlak achter het Olympisch Stadion hebben ondernemende en creatieve geesten een wasstraat omgetoverd tot culturele hotspot. Atelier gedeeltelijk of in zijn geheel afhuren voor

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee VERGADERARRANGEMENT Kapel aan Zee Pagina 1 Vergaderen in de Kapel aan Zee Met veel plezier bieden wij hierbij ons vergaderarrangement in Kapel aan Zee aan. Deze bijzondere locatie zal alle deelnemers van

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

Uw zakelijke bijeenkomst bij het TextielMuseum

Uw zakelijke bijeenkomst bij het TextielMuseum Uw zakelijke bijeenkomst bij het TextielMuseum Op zoek naar een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Organiseer uw vergadering, training, presentatie, seminar of congres bij het TextielMuseum. Het TextielMuseum

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

In deze zakelijke brochure bieden we mogelijkheden voor: VERGADEREN IN DE OESTERZAAL NETWERKEN OP DE BROUWERSDAM

In deze zakelijke brochure bieden we mogelijkheden voor: VERGADEREN IN DE OESTERZAAL NETWERKEN OP DE BROUWERSDAM Inspiratiecentrum Grevelingen, een nieuw Business Center op de Brouwersdam Business Center Brouwersdam ligt op een unieke en inspirerende locatie, tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. Deze locatie

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

Ontmoet elkaar bij de Utrechter. ontbijt, lunch, diner, borrel, training, vergadering, evenementen

Ontmoet elkaar bij de Utrechter. ontbijt, lunch, diner, borrel, training, vergadering, evenementen Ontmoet elkaar bij de Utrechter ontbijt, lunch, diner, borrel, training, vergadering, evenementen Voel je thuis op deze iconische plek Eten, drinken & ontmoetingen met impact Op steenworp afstand van Utrecht

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Ruimte voor elkaar. ruimtes voor 10 tot 180 personen. Zaalverhuur Zeestraat 86-90, Den Haag

Ruimte voor elkaar. ruimtes voor 10 tot 180 personen. Zaalverhuur Zeestraat 86-90, Den Haag Ruimte voor elkaar ruimtes voor 10 tot 180 personen Zaalverhuur Zeestraat 86-90, Den Haag Ruimte voor elkaar ruimtes voor 10 tot 180 personen Zaalverhuur Zeestraat 86-90, Den Haag 4 Voor meer informatie

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

Beachhotel de Vigilante ZAKELIJK

Beachhotel de Vigilante ZAKELIJK Beachhotel de Vigilante ZAKELIJK INHOUD 1. Introductie 2. Overnachten 3. Vergaderen 4. Eten & Drinken 5. Teambuilding 1. INTRODUCTIE Geachte gast, In deze map vindt u informatie over de mogelijkheden voor

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Welkom op De Johanneshoeve!

Welkom op De Johanneshoeve! Brochure Vergaderen Welkom op De Johanneshoeve! Zoekt u een locatie voor een korte bespreking, lange vergadering of zelfs een hei-dag? Voor iedere gelegenheid biedt De Johanneshoeve u een passend voorstel

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

Duinrell Plaza herbergt een veelvoud van belevingsruimtes en is volledig ingericht voor eten, flaneren, dansen & sjansen.

Duinrell Plaza herbergt een veelvoud van belevingsruimtes en is volledig ingericht voor eten, flaneren, dansen & sjansen. Durft u uw gasten in de kou te zetten? Uw boodschap IJskoud te verkondigen of een bijeenkomst te organiseren met het thema Het kan vriezen of het kan dooien. De unieke samenwerkingsverband tussen IJskoud,

Nadere informatie

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum

Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum Huur een inspirerende ruimte bij ons! Uw bijeenkomst in het TextielMuseum www.textielmuseum.nl Het TextielMuseum Het TextielMuseum is een museum in bedrijf. De combinatie van inspirerende tentoonstellingen,

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

BIJZONDER ZAKELIJK & FEESTELIJK STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK

BIJZONDER ZAKELIJK & FEESTELIJK STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK BIJZONDER ZAKELIJK & FEESTELIJK STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK WELKOM BIJ STAYOKAY! LAAT JE VERRASSEN UNIEKE HOSTELS OP VERRASSENDE PLEKKEN Van de kust tot midden in de bossen; Stayokay heeft door het hele

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg

Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Vergaderen in stijl bij Villa Velperweg Frowein Vergaderruimtes Hoff 6 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk 75,- per dagdeel 12 personen Blokopstelling Beamer Wi-Fi Catering mogelijk

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

M e e t i n g C e n t e r

M e e t i n g C e n t e r Meeting Center Welkom Multifunctioneel op maat Eenhoorn Meeting Center Amersfoort stelt uw bijeenkomst al 35 jaar centraal. Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging brengen we zakelijk Nederland

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand,

Nadere informatie

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015

Deelnemers lopen warm MEETING EVENTZ. Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 MEETING EVENTZ Meeting Magazine Award: Leukste bedrijfsuitje 2015 Deelnemers lopen warm Voor het derde jaar op rij organiseert Meeting Magazine de Meeting Magazine Award: de zeer succesvolle verkiezing

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

AMSTERDAM. Meeting Center

AMSTERDAM. Meeting Center AMSTERDAM Meeting Center Welkom Multifunctioneel op maat Welkom in Planetarium Amsterdam, dé vergader- en congreslocatie in een natuurlijke omgeving! We doen er echt alles aan om uw bijeenkomst tot een

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

CULTURELE STRANDIDYLLE IN DE STAD DE MOOISTE PLEK VAN AMSTERDAM

CULTURELE STRANDIDYLLE IN DE STAD DE MOOISTE PLEK VAN AMSTERDAM CULTURELE STRANDIDYLLE IN DE STAD Blijburg is een unieke strandtent onder de rook van Amsterdam en ligt aan het IJmeer op IJburg. Op Blijburg kom je om lekker te eten, te dansen en te verbroederen. Simpel

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl Hotel De Reiskoffer Vergaderen Feesten Dineren www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

O ja?! Event Space. Actief vergaderen Thirty Tree Geschikt voor: Faciliteiten. Blijf slapen TIP PER DAGDEEL

O ja?! Event Space. Actief vergaderen Thirty Tree Geschikt voor: Faciliteiten. Blijf slapen TIP PER DAGDEEL Meetings & Events Event Space O ja?! Energie, lef en nieuwsgierigheid. Als bedenker van creatieve hospitality concepten weten wij als geen ander dat dát te allen tijde zorgt voor de allerbeste ideeën,

Nadere informatie

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt.

VERGADEREN. Bovenkerkerweg 81 Amstelveen (+31)(0)20-645 55 57 sales@dekegel.nl www.dekegel.nl www.grandhotelamstelveen.nl www.tgeregt. VERGADEREN Zalen: Op het terrein van de Bovenkerkerweg 81 in Amstelveen vindt u Grand Hotel Amstelveen, Sport- en Partycentrum De Kegel en Restaurant 'TgeregT. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativia Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie