INHOUD. Beste Lezers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUD. Beste Lezers,"

Transcriptie

1 Beste Lezers, Met trots presenteren wij u de nieuwe nieuwsmail van Goedbloed Auto s! Deze nieuwsmail is opgezet volgens onze nieuwe huisstijl en zal voortaan ook in deze vorm, dus altijd herkenbaar, naar uw mailbox verzonden worden. INHOUD Goedbloed auto s nieuws Gebruikte auto s Nieuwe Citroën C4 scoort! Wist u dat..? Internetsite DS3 racing Acties nieuwe auto s Citroën DS4 Wat doe jij nou.? Winter(banden)tijd In de vorige uitgave van de nieuwsmail heeft u al gelezen dat wij bezig waren met het opzetten van een Narrow Casting systeem. Dit systeem is inmiddels in gebruik genomen en wordt door middel van maar liefst twee LCD schermen onder uw aandacht gebracht bij binnenkomst in ons bedrijf. Wij trachten u met dit systeem nog beter op de hoogte te houden van alle actuele aanbiedingen en lopende acties. Daarnaast bieden wij u het laatste nieuws aan, verkeersinformatie en ook de weersverwachtigingen verschijnen met regelmaat op de twee schermen. Voorts vertonen wij de meest recent uitgebrachte promotiefilmpjes van de allernieuwste Citroën modellen. Ten slotte worden de gebruikte en demonstratie wagens mét foto, beknopte omschrijving en de prijs met regelmaat vertoond. Hier zijn wij heel blij mee omdat we hiervoor een koppeling hebben kunnen realiseren met onze gloednieuwe website. Daardoor ontvangt u altijd gelijkluidende informatie! Bent u nieuwschierig geworden? U bent uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen en Narrow Casting met eigen ogen te aanschouwen!

2 Wintertijd, Winterbanden! Ondanks dat u op dit moment misschien nog aan het (na)genieten bent van de zomer, zit de winter er aan te komen. De klok gaat binnenkort een uur terug en de wintertijd gaat in. Tijd voor het juiste bandenprofiel en dus ook tijd om na te denken over winterbanden. Winterbanden onder uw auto, heeft dit zin in ons land? Ja, het is namelijk zo dat bij een temperatuur onder 7 graden Celsius de prestaties van een winterband beter zijn dan die van een zomerband. Dit komt door de samenstelling van het rubber en het profiel van de winterband waardoor deze aanzienlijk meer grip heeft op een koud en sneeuwrijk wegdek. De remweg is behoorlijk korter dan wanneer u op zomerbanden rijdt. Er zijn testen uitgevoerd met twee exact dezelfde auto s met dezelfde bandenmaat waarvan er een uitgevoerd was met winter- en een met zomerbanden. Beide auto s accelereren tot een snelheid van 50 km/h, op dat moment wordt de rem volledig ingetrapt. De auto met winterbanden stond na 23 meter stil terwijl de auto met zomerbanden op dat moment nog een snelheid had van 45 km/h en uiteindelijk stilstond na een remweg van 55 meter. Wanneer u voor winterbanden kiest, krijgt u twee keer te maken met het omwisselen (1 x voorjaar en 1 x najaar) en dus ook twee keer met kosten. Het herhaaldelijk (de)monteren vergroot de kans op schade aan een band. U kunt er ook voor kiezen om een tweede set wielen aan te schaffen, of nog makkelijker, een complete winterbandenset. Natuurlijk is een complete winterbandenset een behoorlijke uitgave, maar het heeft ook juist voordelen. Voordelen het aanschaffen van een complete set: - Het wisselen kost minder tijd. - De banden hoeven niet steeds op de velg gewisseld te worden. - De bandenmaat hoeft niet hetzelfde te zijn. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor winterbanden, zowel los als band/velg combinaties. Net als elk jaar worden er speciale aanbiedingen voor u gemaakt voor wat betreft winterbandensets, waardoor wij u deze tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden en u verzekerd bent dat u de juiste velg/bandcombinatie op uw auto laat monteren. Aangezien het aflopen jaar een ware run is ontstaan op de verkoop van winterbanden, met als consequentie zeer lange levertijden, is het raadzaam om tijdig te informeren naar prijs en levertijd voor winterbanden(sets).

3 WAT DOE JIJ NOU.? Onze boekhoudster Carla Kroon werkt al jaren bij Goedbloed Auto s. Om u een kijkje in onze keuken te laten nemen, vraag ik in deze editie van Wat doe jij nou waar haar dagelijkse werkzaamheden uit bestaan. Wil jij als eerste iets over jezelf vertellen: Mijn naam is dus Carla Kroon en ik ben gehuwd en moeder van twee kinderen. Ik werk al jaren op basis van parttime bij ons bedrijf, hetgeen ik combineer met de dagelijkse bezigheden voor mijn gezin. Kun je omschrijven wat je werk als boekhoudster zoal inhoud? Ik verzorg de boekhouding, of anders gezegd: ik zorg dat de papierstroom van inkoop en verkoop op een juiste manier in ons systeem komt, zodat er uiteindelijk een rapport uit komt voor de directie, waardoor zij weten hoe het met ons bedrijf gaat en waar zij eventueel dienen bij te sturen. Tevens verzorg ik de belastingaangifte en de loonadministratie. Wat ben je op dit moment aan het doen? Op dit moment ben ik de bankafschriften aan het coderen, dat wil zeggen, kijken welke mutaties er staan op het afschrift en dan de juiste codes er bij. Dat kunnen rekeningen zijn die wij betalen (crediteuren) of klanten die aan ons betalen (debiteuren). Als ze gecodeerd en gecontroleerd zijn, ga ik ze boeken in ons computersysteem. Zijn er werkzaamheden die je niet, of juist wel leuk vindt? Het aller leukste werk vind ik de jaarafsluiting. Elk jaar moet er veel gecontroleerd worden alvorens wij de jaarrekening kunnen laten opmaken door de accountant. Verder ben ik een tevreden mens, ik heb in mijn werk geen dingen waar ik een hekel aan heb. Of wacht even, toch wel. Als het koffieapparaat kapot is!

4 NIEUWE C4 SCOORT! De nieuwe Citroën C4 heeft de maximale 5 sterren behaald in de EuroNCAP test. Met een score van 97% voor de hulpsystemen heeft deze auto het beste resultaat behaald onder de compacte berlines. De nieuwe C4 heeft niet alleen de beste score behaald op het gebied van veiligheidssystemen, maar biedt daarnaast nieuwe systemen die ten gunste komen van actieve en passieve veiligheid van bestuurder en passagiers: Uniek in het segment is het dodehoek controlesysteem. Dit systeem waarschuwt de berijder als er een voertuig is waargenomen in de dode hoek. Programmeerbare cruisecontrol en snelheidsbegrenzer (mogelijkheid om 5 verschillende snelheden in het geheugen in te stellen) De Créative Technologie van Citroën laat zich ook zien door middel van de nieuwe service CITROËN etouch, dat een scala aan services bevat. De noodoproep en pechhulp ter plekke zijn twee diensten die 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn dankzij een geïntegreerde SIM-kaart. Twee nieuwe diensten zijn tevens geïntegreerd: Een digitaal te raadplegen onderhoudsboekje en Eco-Driving (een dienst die je in staat stelt de nieuwe Citroën C4 zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk te bedienen). Beide systemen zijn toegankelijk is via internet.

5 GEBRUIKTE AUTO S Citroën C2 1.1 Seduction Bouwjaar : januari 2004 Km. Stand : km Prijs : 6.600, - Citroën DS3 1.6 THP Sport Chic Bouwjaar : Maart 2010 Km. Stand : km Prijs : , - Meer info op : Citroën C1 1.0 Seduction 3-drs Bouwjaar : Juni 2010 Km. Stand : km Prijs : 9.250, -

6 CITROËN DS3 RACING De Citroën DS3 racing komt in 2011 naar Nederland. De ontwerpers van Citroën hebben bij de totstandkoming van dit model gebruik gemaakt van de expertise die in de autosport is opgebouwd. De DS3 racing is voorzien van 100% race elementen zoals onderstel, remmen, koolstofvezel en een specifieke uitrusting die wordt gebruikt in de autosport. Door Citroën racing is een motor ontwikkeld die 207 pk levert waarmee de DS3 racing in 6,5 seconden van 0 naar 100 km/uur sprint. De DS3 Racing is uitgerust met 18 inch velgen die zich onderscheiden in twee kleurstellingen: Onyx Zwart met oranje of Blanc Banquise met matgrijs. Koostofvezel is toegepast in dashboard, stuurwiel, middenconsole en op de deurpanelen. De exclusiviteit van de DS3 Racing komt tot uiting dankzij de rugleuning van de speciaal gekuipte sportstoelen die in reliëf zijn voor zien van de tekst Citroën Racing.

7 CITROËN DS4 In de eerste helft van 2011 zal de Citroën DS4 het DS-gamma komen versterken. De nieuwe DS4 is een veelzijdige auto die moeiteloos voldoet aan een brede reeks verwachtingen en die boordevol dynamiek en aantrekkingskracht zit. Op de achterklep vinden we prominent het DS-logo en Led-dagrijverlichting behoort tot de standaarduitrusting. Voor het sportieve gevoel binnenin richt het dashboard zich naar de bestuurder toe. Door de panoramische voorruit hebben bestuurder en voorpassagier zicht naar boven in een hoek van 45 graden. De toegang tot de achterbank gaat via deuren met verborgen handgrepen. De kofferruimte heeft een inhoud van 370 liter. De DS-modellen onderscheiden zich van het overige Citroën gamma, door de mate van personalisering en de DS4 is hierop geen uitzondering. Er is keuze uit vijf ledercombinaties, waaronder ook tweekleurige. De auto heeft een chroomafwerking op het instrumentarium en de middenconsole, sfeerverlichting, aluminium pedalen en leder beklede deurgrepen. De DS4 zal bij de introductie worden geleverd met twee dieselmotoren met standaard roetfilter die aan Euro V voldoen: 1.6 HDif 110pk (de microhybride e-hdi versie) en de 2.0 HDi 160pk. Beschikbaar zijn bovendien drie benzinemotoren die eveneens aan Euro V voldoen: de 1.6 VTi 120 pk, de 1.6 THP 155 pk en de nieuwe 1.6 THP 200pk.

8 ACTIES NIEUWE AUTO S Bij aanschaf van een nieuwe Citroën gelden er op dit moment een aantal leuke actiekortingen. Wij geven u hieronder de kortingen weer, welke gelden op auto s die vanuit de landelijke voorraad leverbaar zijn: Model: Korting: Citroën C , - Citroën C3 Picasso 2.000, - Citroën C , - Citroën Xsara Picasso 2.000, - Citroën Nemo, geel kenteken 1.200, - Citroën Berlingo, geel kenteken 1.750, - Citroën C4 Picasso 2.000, - Citroën C4 Grand Picasso 2.000, - Citroën C , - Citroën C-Crosser 2.000, - Citroën C , - WIST U DAT?. Onze nieuwe website online is?. U deze kunt zien op: Wij open staan voor uw suggesties in deze?. Wij op 18 september (zaterdag) de gehele dag gesloten zijn?. Dit in verband met het huwelijk van de dochter van Cees en Irma?. De C3 Pluriel uit productie is genomen?. De nieuwe C4 einde van dit jaar zijn opwachting maakt?. De C3 en DS3 binnenkort te leveren zijn als Micro-Hybride?. Bovenstaande auto s uitgerust worden met een E-HDI motor?. Deze daardoor belastingvrij zijn en een bijtelling hebben van 14%?. Wij u dan nu drie belastingvrije types kunnen aanbieden?. Wij zaterdag 20 november weer een veiligheidsdag organiseren? Hiermee sluiten wij de nieuwsmail van september 2010 af. Wij bedanken u voor uw aandacht en zien gaarne uw suggesties of reacties tegemoet!

Editie: december 2012

Editie: december 2012 Editie: december 2012 Inhoud: Veiligheidsdag 2012 Nieuw plansysteem Einde jaar Avondje bowlen gewonnen Wist u dat. Occasions Anti Corrosie garantie Eenden nieuwtje Winterbanden VEILIGHEIDSDAG 2012 Op zaterdag

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten - Winterbanden - Sneeuwkettingen - Accu s - Vloeistoffen Winterbanden

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ BANDENSERVICE MOBIEL+ BANDENSERVICE Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING LINE UP MODELLEN UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen.

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2013 / 2014 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

INHOUD: Geachte lezer,

INHOUD: Geachte lezer, Geachte lezer, Het voorjaar is weer begonnen en over niet al te lange tijd kunnen we weer gaan genieten van een (hopelijk) mooie zomer. En wellicht een verdiende vakantie! De respons op het stukje in onze

Nadere informatie

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek Editie: Mei 2012 40-jarig jubileum Johan van den Hoek Op 1 april jl. was het 40 jaar geleden dat Johan in dienst trad bij Goedbloed Auto s. Dit is natuurlijk een gebeurtenis die we niet zomaar voorbij

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2011 / 2012 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota Winterwielen Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota winterwielen: maximale veiligheid voor u en andere weggebruikers! Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid.

Nadere informatie

NIEUWE INTERNETSITE NARROW CASTING. Editie: Juni 2010

NIEUWE INTERNETSITE NARROW CASTING. Editie: Juni 2010 GOEDBLOED AUTO S NIEUWSMAIL Editie: Juni 2010 Met deze keer in de nieuwsmail: Nieuwe Internetsite Narrow casting Resultaat enquête Airconditioning Ruimte wonders van Citroën Wat doe jij nou? Wist u dat?

Nadere informatie

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit Audi A4 Avant Loon naar werken Autotest Hard werken mag beloond worden. Een bijzondere auto kan het werk en het privé-leven immers een stuk aangenamer maken. Een product van hoge kwaliteit ziet er beter

Nadere informatie

WINTERAANBIEDINGEN AUDI / VOLKSWAGEN / VOLVO

WINTERAANBIEDINGEN AUDI / VOLKSWAGEN / VOLVO WINTERAANBIEDINGEN 2014-2015 AUDI / VOLKSWAGEN / VOLVO WINTERBANDEN Winterbanden zijn zorgen voor extra veiligheid voor de weersomstandigheden in de herfst en winter. De herfst is het seizoen waarin hevige

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

citroën Private Lease

citroën Private Lease Citroën Business Finance prijslijst juni 2013 citroën C1 t C1 3 drs 1.0i Attraction 36 10000 138,16 195,55 183,45 8,50 6,25 2,10 7,00 8,25 4,10 9,00 7,75 3,60 8,50 C1 5 drs 1.0i Attraction 36 10000 141,22

Nadere informatie

Editie: November 2011

Editie: November 2011 INHOUD: Editie: November 2011 10e Citroën voor Fam. Zijta Sponsor team MZC 11 Pupil van de Week Gebruikte Auto s Prijzen Citroën DS5 Beoordeel ons bedrijf Wist u dat..? Winterse omstandigheden Tot slot

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s

UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s Editie: maart 2013 UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s INHOUD: AUTOSHOW GOEDBLOED AUTO S DS3 CABRIO C4 TECHNOSPACE CONCEPT MYCITROËN DE NIEUWE CITROËN C3 GEBRUIKTE AUTO S VOORRUIT REPARATIES WIST U DAT?

Nadere informatie

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS 5-1-2015

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS 5-1-2015 binnen de bebouwde buiten de bebouwde C-Zéro Elektrisch 4% C-Zéro A 0,0 0,0 0,0 0,0 0 Nieuwe C1 Benzine 20% VTi 68 S&S 14/15 inch A 4,5 3,5 3,8 26,3 88 Benzine 20% VTi 68 ETG 14/15 inch B 5,0 3,8 4,2 23,8

Nadere informatie

MITSUBISHI BANDEN SERVICE

MITSUBISHI BANDEN SERVICE MITSUISHI NN SRVI MITSUISHI NNSRVI ZKRHI VN ORIINL ONRHOU Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Ford Winterbandensets

Ford Winterbandensets Ford Winterbandensets Een uitgebreid aanbod voor alle modellen Kortere remweg en meer grip Minder kans op schade De Ford dealer, uw bandenspecialist Go Further Automodel Inch Soort Winterset velg 1 nummer

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer

Toyota Winterwielen. Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota Winterwielen Altijd veilig op weg bij nat en koud weer Toyota winterwielen: maximale veiligheid voor u en andere weggebruikers! Al vanaf het najaar kunt u te maken krijgen met kou, regen en gladheid.

Nadere informatie

winter 2012 de reefhorst b.v.

winter 2012 de reefhorst b.v. winter 2012 de reefhorst b.v. winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A7 Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% 88.950 U BESPAART: 13.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A7 Kilometerstand: 1 km Kleur: overig Bekleding:

Nadere informatie

WINTERBANDEN. voor meer grip op uw veiligheid!

WINTERBANDEN. voor meer grip op uw veiligheid! WINTERBANDEN voor meer grip op uw veiligheid! Waarom winterbanden? De wisselende staat van het wegdek: droge weg, regen, nat wegdek, diepe waterplassen, verse sneeuw, ijzel, losgereden ijs, aangevroren

Nadere informatie

Opel Agila 1.2 Enjoy. Vrolijke verschijning

Opel Agila 1.2 Enjoy. Vrolijke verschijning Jarno van Maanen 2 september 2008 Vrolijke verschijning Om meteen maar met de deur in huis te vallen: van de oude Agila waren we niet echt gecharmeerd. En dat had vooral te maken met het ontwerp. Dit model

Nadere informatie

Kia cee'd 1.0 T-GDI GT-Line

Kia cee'd 1.0 T-GDI GT-Line Bjorn Blokzijl 18 januari 2016 Goede voortekenen Elke keer als je je bedenkt hoe het merk Kia zich heeft ontwikkeld in een korte tijd, kun je niets anders dan respect hiervoor hebben. Het modellengamma

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- - 10,- Kijk voor de laatste aanbiedingen op acties Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- - 15,- Accu s Kortingen op

Nadere informatie

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift

BMW X1 ( ) Nog 1x. Facelift BMW X1 (2009-2015) Nog 1x Rij-impressie Wel de lusten, niet de lasten. Dat is in grote lijnen het idee achter de BMW X1. Want de X1 biedt veel meer ruimte dan de doorsnee BMW, maar tegelijkertijd dezelfde

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- Ruitenwisserbladen + gratis montage. - 10,- - 15,- -20% Kijk voor de laatste

Nadere informatie

Citroën DS3 PureTech 110 S&S Inès de la Fressange

Citroën DS3 PureTech 110 S&S Inès de la Fressange Bjorn Blokzijl 21 september 2015 Vooral doorgaan! Citroën nam een grote gok om een aantal jaren geleden de naam 'DS' af te stoffen en te gebruiken voor een lijn luxueuze modellen. Puur kijkend naar de

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

cars4lease Riezebosweg 12, 8171 MG Vaassen

cars4lease Riezebosweg 12, 8171 MG Vaassen Volvo V40 D2 120pk 6-traps Geartronic INSCRIPTION Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo V40 D2 120pk 6-traps Geartronic INSCRIPTION. Exterieurkleur: 2 x Onyx Black Metallic.

Nadere informatie

Neem tijdig contact met uw Erkende Hersteller op om uw winterbanden te reserveren.

Neem tijdig contact met uw Erkende Hersteller op om uw winterbanden te reserveren. winter 2012 winterbanden NIET ALLEEN VEILIGER BIJ SNEEUW OF IJZEL Als de buitentemperatuur lager is dan 7 graden Celsius is het verstandig op winterbanden te rijden. Deze verkorten de remweg en vergroten

Nadere informatie

Kies uit onze wintervelgen selectie! Nu tot 200,- combikorting. bij aanschaf i.c.m. winterbanden!

Kies uit onze wintervelgen selectie! Nu tot 200,- combikorting. bij aanschaf i.c.m. winterbanden! Kies uit onze wintervelgen selectie! Nu tot 200,- combikorting bij aanschaf i.c.m. winterbanden! Enzo & Hybridrad velgen Profiteer nu van onze seizoensaanbieding: tot 100,- combikorting op Enzo velgen

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din navigatie. 3. Kenwood 2-Din navigatie.

1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din navigatie. 3. Kenwood 2-Din navigatie. Accessoires 1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din navigatie. 3. Kenwood 2-Din navigatie. 2 3 4 4. Zijwindschermen. 5. Lederen versnellingspook. 6. Parkeerhulp. 5 6

Nadere informatie

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun.

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun. SOUL_BE_NL.indd 1 20-01-2009 14:04:35 SOUL_BE_NL.indd 2 20-01-2009 14:05:00 4 4. Set zonnegordijnen. 5. Asbak. 6. Centrale armsteun. 5 6 Comfort Vergroot het rijplezier in uw Soul met één van deze comfortaccessoires.

Nadere informatie

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving

Seat Arona. Seat zoekt het hoger op. Vormgeving Seat Arona Seat zoekt het hoger op Autotest Seat heeft een succesformule gevonden. De nieuwste modellen van het Spaanse merk combineren vorm met functie, dynamiek met comfort, prijs met kwaliteit en plezier

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

Citroën DS3 1.6 THP Sport Chic

Citroën DS3 1.6 THP Sport Chic Dirk-Jan Dalhuisen 11 mei 2010 Goed gezelschap Het succes van de Mini is aan andere autofabrikanten niet onopgemerkt voorbijgegaan. Enkele jaren geleden werd Alfa Romeo door dit succes geïnspireerd tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR VERKOPERS

NIEUWSBRIEF VOOR VERKOPERS NIEUWSBRIEF VOOR VERKOPERS KLANTENFINANCIERING (CITROËN EN DS BETAALPLAN) 1. 3 JAAR 1,9% OP ALLE CITROËN VP EN DS 2. NU & LATER DEAL; 50/50 MET MAANDELIJKSE RENTEBETALING 3. LAGE RENTE OP ALLE CITROËN

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», EEN VERWIJZING NAAR HET RIJKE AUTOMOBIELE

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Toyota Aygo 1.0 VVT-i Comfort Navigator

Toyota Aygo 1.0 VVT-i Comfort Navigator Bjorn Blokzijl 31 december 2011 Kapers op de kust Toen in 2005 de drieling waar de Toyota Aygo een onderdeel van vormt werd geïntroduceerd op de Nederlandse automarkt, was de concurrentie voor deze A-segmenters

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- Ruitenwisserbladen + gratis montage. - 10,- - 15,- -20% Kijk voor de laatste

Nadere informatie

Comfort. 2 3 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din Navigatie. 3. Kenwood 2-Din Navigatie. 4. Set zijwindschermen.

Comfort. 2 3 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din Navigatie. 3. Kenwood 2-Din Navigatie. 4. Set zijwindschermen. ACCESSOIRES 1 4 5 2 3 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-Din Navigatie. 3. Kenwood 2-Din Navigatie. 4. Set zijwindschermen. 5. Parkeerhulp. Comfort Vergroot het rijplezier

Nadere informatie

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy Harold Rolloos 3 mei 2010 Tijden veranderen Het bescheiden Daihatsu staat tegenwoordig in ons land vooral bekend om haar zuinige modellen. In het verleden waren de Japanners vooral bekend om hun terreinwagens

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie.

1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie. Accessoires 1 1. Lederen bekleding in diverse kleuren en combinaties. 2. Pioneer 2-din Navigatie. 3. Kenwood 2-din Navigatie. 2 3 4. Parkeerhulp. 4 5. Zijwindschermen. 5 Comfort Extra rijplezier in uw

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Honda CR-V ( )

Honda CR-V ( ) Honda CR-V (2012-2017) Het avontuur van Honda Autotest Vijftien jaar geleden begon het avontuur voor Honda. Klanten wilden iets nieuws. Ze vroegen om een terreinauto, maar kochten die niet om mee in het

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Kia Picanto. Picanter. Ruimte

Kia Picanto. Picanter. Ruimte Kia Picanto Picanter Test Dit is de nieuwe Kia Picanto. Tenminste, zo schijnt het. De nieuwe Picanto is namelijk vrijwel even groot, ziet er vrijwel hetzelfde uit, bedient zich van vrijwel dezelfde techniek

Nadere informatie

Citroën C4. Onopvallend goed. Ergonomie

Citroën C4. Onopvallend goed. Ergonomie Citroën C4 Onopvallend goed Autotest Zoekt u een auto die iedere rit tot een ware sensatie maakt? Een auto die zo opvallend is dat hij de jaloezie en bewondering van al uw collega's uitlokt? Stop dan met

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Volkswagen Polo 1.4 Comfortline

Volkswagen Polo 1.4 Comfortline Jarno van Maanen 15 september 2009 Volwassen 'Kleine jongens worden groot', is de slogan die Volkswagen aan de nieuwe Polo verbindt. Dat mogen we heel letterlijk nemen, want de vijfde generatie van dit

Nadere informatie

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 15 maart t/m zondag 12 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Testwinnaars koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Nadere informatie

Citroën Berlingo ( )

Citroën Berlingo ( ) Citroën Berlingo (2008-2018) Blauw bloed Autotest In 1996 had Citroën een briljant idee. De Berlingo had zichzelf al bewezen als een ruime, functionele en voordelige bedrijfsauto. Met kleine aanpassingen

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Winterbanden en sneeuwkettingen

Winterbanden en sneeuwkettingen en sneeuwkettingen zijn onmisbaar in winterse omstandigheden. Het enige echte alternatief is de auto laten staan. Het verschil tussen standaard banden en winterbanden zit in de rubbersamenstelling en het

Nadere informatie

Renault Kangoo Be Bop v Fun

Renault Kangoo Be Bop v Fun Jarno van Maanen 17 mei 2009 Anders dan anders Een personenauto op basis van een kleine bestelwagen, dat is niets nieuws. Denk maar eens aan de Fiat Qubo, Peugeot Bipper Teepee en natuurlijk de Renault

Nadere informatie

Botsing >> Snelheid >> Kracht

Botsing >> Snelheid >> Kracht Botsing >> Snelheid >> Kracht Voorwoord; Allemaal hebben we wel eens na zitten denken. Hoe hard reed ik óf juist die ander nou? Hoe groot is de impact nou eigenlijk geweest? etc.etc. Dat is ook wel logisch

Nadere informatie

Citroën Berlingo ( )

Citroën Berlingo ( ) Citroën Berlingo (2008-2018) Blauw bloed Test In 1996 had Citroën een briljant idee. De Berlingo had zichzelf al bewezen als een ruime, functionele en voordelige bedrijfsauto. Met kleine aanpassingen kon

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

Lexus CT 200h. Onmogelijk goed. Prius in een net pak, maar die bewering wordt al na enkele meters rijden ontkracht"

Lexus CT 200h. Onmogelijk goed. Prius in een net pak, maar die bewering wordt al na enkele meters rijden ontkracht Lexus CT 200h Onmogelijk goed Autotest "Belasting betalen zou fiscaal aftrekbaar moeten zijn", sprak een grappenmaker ooit. Mensen hebben vaak de meest onmogelijke wensen. Zo zou een auto zeer snel en

Nadere informatie

bij een onderhoudsbeurt

bij een onderhoudsbeurt anbiedingen geldig van zondag 11 december t/m zondag 15 januari 2017 Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. "ombineer je PK met een onderhoudsbeurt en bespaar tijd en geld!" Boyke van Greunsven,

Nadere informatie

Kia pro_cee'd 1.6 CRDI Super Pack

Kia pro_cee'd 1.6 CRDI Super Pack Pawel Piotrowski 22 maart 2013 Cee'd er prima uit! De nieuwe Kia pro_cee'd valt niet alleen op door zijn eigenzinnige naam, maar ook door zijn sportief gelijnde koetswerk. Met zijn lage daklijn en afwijkende

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Met de auto naar Zwitserland, handige informatie.

Met de auto naar Zwitserland, handige informatie. Autobahn vignette Wie gebruik maakt van de Zwitserse autosnelwegen heeft een Autobahnvignette» nodig, die 40 Zwitserse francs (ca. 27, ) per jaar kost voor personenvoertuigen met een gewicht tot 3,5 ton.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot HDI XR

Finnik Autorapport Peugeot HDI XR 04-ZD-NF Finnik Autorapport Peugeot 207 1.4 HDI XR Deze Peugeot 207 komt uit 2008, werd geleverd van 01-03-2006 tot 31-01-2008 en kostte toen 20.400,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

BMW 5 Serie Touring 520d High Executive

BMW 5 Serie Touring 520d High Executive Jarno van Maanen 3 december 2010 Groter en groener Ondanks de verschillende modellen die BMW de laatste jaren in allerlei segmenten heeft geïntroduceerd, kan de 5 Serie nog steeds worden beschouwd als

Nadere informatie

Breeland. winter 2012

Breeland. winter 2012 Breeland winter 2012 winterbanden Daalt de temperatuur onder de zeven graden dan rijdt u veiliger op winterbanden. Op winterbanden bent u niet alleen in het voordeel bij sneeuw of ijzel maar ook bij regen

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Mercedes-Benz C-Klasse Estate Mercedes-Benz C-Klasse Estate Meer klasse Autotest "Meer klasse", dat is wat de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse kenmerkt. Voorheen was een C-Klasse namelijk niet alleen kleiner dan de grotere modellen, maar

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Renault Twingo ( )

Renault Twingo ( ) Renault Twingo (2007-2014) Fase 2 Rij-impressie Wat is de meest verkochte auto van Nederland? Nee, het is niet de Renault Twingo. Dat is "slechts" de nummer twee. Om daar verandering in te brengen heeft

Nadere informatie

Kia Niro. Het moet wel leuk blijven. Ruimte

Kia Niro. Het moet wel leuk blijven. Ruimte Kia Niro Het moet wel leuk blijven Autotest Verbeteren is prima, maar het moet wel leuk blijven. Een ruime auto is prettig, maar het moet er niet uitzien als een busje. Een bijzondere auto rijden is leuk,

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie