Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 24, december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 24, december 2015"

Transcriptie

1 Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 24, december 2015 Van de voorzitter Ik weet dat het niet zo is, toch heb ik het gevoel dat een jaar steeds korter wordt. Alhoewel momenteel de buitentemperatuur soms doet denken aan de lente is het toch december en dus al ver in de herfst. Het afgelopen jaar hebben verenigingen en groepen voor (en door) hun leden weer veel activiteiten georganiseerd en ook de decembermaand zorgt weer voor het nodige werk. Sint Nikolaas, eindejaarsbijeenkomsten, kerstdiners, enz. Maar vaak is dat gezellige drukte. Dit jaar is door de eenheid Toeslagen de medewerking gevraagd van de postactieven bij het vormen en opstarten van een burgerforum rond Toeslagen. Een groepje in Utrecht heeft zich hiervoor aangemeld. Samen met de eenheid Toeslagen wordt e.e.a. verder uitgewerkt en vorm gegeven. Hun vorderingen leest u in dit Postactief Nieuws. Bestemd voor: Dienstverlaters Uitgave van de Belastingdienst Redactie Attie Otten Contact Servicebureau Postactieven (088) postactieven@hotmail.com Door achterstand bij de aanslagverwerking, de afhandeling van bezwaarschriften en nog openstaande vorderingen bij de belastingdiensten op Aruba, Curaçao en Sint Maarten, werd een beroep gedaan op de niet meer in actieve dienst zijnde maar op dit gebied nog wel ervaren postactieven onder ons. Helaas voor degenen die hieraan wilden meewerken werd dit traject vroegtijdig stop gezet. Uit het vorenstaande blijkt wel dat postactieven nog betrokken zijn bij de Dienst en zich hiervoor ook nu nog willen inzetten. Inmiddels is er een begin gemaakt met de organisatie van de landelijke ontmoetingsdag op woensdag 21 september Er wordt weer alles aan gedaan om ook deze Ontmoeting voor u weer onvergetelijk te maken. Op woensdag 28 oktober jl. heeft de Belastingdienst en hebben ook wij postactieven afscheid genomen van Peter Veld tot dan Directeur Generaal Belastingdienst.

2 Peter Veld Per 1 november 2015 is hij begonnen als consultant bij ABDTOPConsult. Onze nieuwe Directeur-Generaal Hans Leijtens heeft per 1 november zijn plaats ingenomen. Wij wensen beiden veel succes en voldoening in hun nieuwe functie. Hans Leijtens Ik wens u, en allen die u dierbaar zijn, een goede en gezegende kersttijd, een fijne jaarwisseling, een goede gezondheid en een voorspoedig 2016 toe. Met veel activiteiten en aandacht voor elkaar. Ab Versteeg. Postactieven innoveren Toeslagen Wat hebben postactieven, Eric Wiebes en studenten met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal kennis van Toeslagen, alleen de één meer dan de ander. Hoe delen ze deze kennis met anderen? Vaak is een verjaardag niet het moment om gezellig over toeslagen te babbelen. Het gaat eerder over familie, je nieuwe fiets of vakantie. Zonde, want veel mensen beschikken ongetwijfeld over goede kennis en tips die bruikbaar zijn voor heel veel anderen. Daarom wilden we deze kennis bundelen en beschikbaar maken voor een grote groep toeslagontvangers. Wie kon ons hierbij helpen? De term postactieven viel. Eerst wisten we niet eens wat postactieven waren, maar toen we wat verder nadachten leek het idee niet eens zo slecht en nu weten we dat de nadruk in postactief ligt op actief: een gemiddelde postactieve weet niet van ophouden! Hoe zit ons plan inmiddels in elkaar? De kern van het project vormt het nog te bouwen online burgerforum Toeslagen waarop kennis kan worden gedeeld. Het motto van dit forum is door burgers voor burgers. Het is dan ook niet de bedoeling dat Belastingdienst/Toeslagen zich als een strenge waakhond met het forum gaat bezighouden. Het is echter wel belangrijk dat er mensen op het forum te vinden zijn met een goede kennis van belastingen en goede contacten. En wie zijn daarvoor nou meer geschikt dan postactieve medewerkers?

3 Met een kernteam van ongeveer 10 postactieven uit de regio Utrecht hebben we al een paar keer om tafel gezeten om het plan verder uit te werken. Onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn de regels op het forum, de vraag hoe mensen het forum weten te vinden en de verbinding tussen de digitale wereld en de dagelijkse contacten in onder meer buurthuizen en bij ouderenbonden. Het leuke hierbij is dat de mensen uit het kernteam een uitgesproken mening en een goed gevoel voor humor hebben. Hierdoor zijn de bijeenkomsten inhoudelijk uitdagend maar ook gewoon heel gezellig. Van leeftijdsverschillen is vaak niet veel te merken. Ondanks de grote hoeveelheid kennis in de groep had niet iedereen ervaring met Toeslagen of het invorderingsproces. We hebben daarom een opleidingsdag georganiseerd op kantoor Utrecht. Na een aantal interessante presentaties zijn we op bezoek geweest bij verschillende behandelteams. De foto zegt het al: er werd uitvoerig kennis uitgewisseld. Al deze energie moet uiteindelijk leiden tot een succesvol forum, waarop iedereen elkaar helpt om de jungle van Toeslagen te trotseren. Als het aan het enthousiasme van de postactieven ligt gaat dat zeker lukken! Anco Barnhoorn & Ingeborg Benders, Belastingdienst/Toeslagen Stichting Personeelsfonds Ministerie van Financiën In de vorige nieuwsbrief is er aandacht besteed aan de Stichting Personeelsfond Ministerie van Financiën. Hierin werden een aantal redenen genoemd waarvoor het Personeelsfonds een gift kan verstrekken die niet meer van toepassing zijn. Gezien de wijziging in de wet Loonbelasting worden door het Personeelsfonds geen giften meer verstrekt voor ziektekosten, invaliditeit en overlijden. Deze giften mogen nietl anger belastingvrij worden verstrekt. De giften worden als loon beschouwd waarover loonheffingen zijn ver-schuldigd. Een bijkomend gevolg kan zijn dat een inkomensgrens voor toe-slagen wordt overschreden. Eén voor allen en allen voor één

4 Wat kan het Personeelsfonds voor jou en je (oud)collega s betekenen? Het Personeelsfonds kan op verschillende manieren bijstand verlenen. Er kunnen leningen en/of giften worden verstrekt. Leningen moeten binnen een periode van drie jaar worden afgelost. Giften worden verstrekt uit sociale overwegingen. Er wordt rekening gehouden met individuele omstandigheden zodat hulp op maat kan worden geboden. In sommige gevallen kan worden volstaan met immateriële hulp in de vorm van het geven van advies, het begeleiden bij budget beheer of het verwijzen naar andere instanties. Samen wordt naar een structurele oplossing gezocht. Het Personeelsfonds is onafhankelijk en kan daardoor geheimhouding waarborgen. Meer informatie over het Personeelsfonds en het aanvraagformulier kunt u vinden op de site of telefonisch opvragen ( ). Activiteitenkalender FPF Ook dit jaar worden weer leuke activiteiten georganiseerd. Een woord van dank richting onze Sport Activiteiten Commissie is dan ook zeker op zijn plaats. Evenals voorgaande jaren hopen wij weer veel aanmeldingen te krijgen. Als de omstandigheden net zo goed zijn als vorig jaar, dan worden het ongetwijfeld mooie dagen met sport, lekker eten en gezelligheid. Wees sportief en sociaal en houd je aan de spelregels die noodzakelijk zijn om deze dagen in de juiste banen te leiden. Het zijn dagen om zuinig op te zijn. Aansprakelijkheid Je neemt deel aan onze activiteiten voor eigen rekening en risico. FPF is niet aansprakelijk in geval van diefstal, verlies, ongeval, blessures en dergelijke. Namens de S.A.C. van de Federatie wensen wij iedereen fijne en gezellige dagen toe.

5 Kalender Vrijdag 22 jan. Schaatsen Flevonice Vrijdag 19 febr. Skiën in Zoetermeer Zaterdag 19 mrt Ontdek de Bush in Arnhem Zaterdag 23 apr. Natuurwandeling in Borger Zaterdag 07 mei Tecklenburg Rundfahrt wielrennen Maandag 06 juni Golf toernooi Zaterdag 18 juni Fiets- en wandeldag in Putten Vrijdag 25 juni Lustrum Tennistoernooi in Apeldoorn Vrijdag 29 juli Zeevissen vanuit Scheveningen Vrijdag 26 aug Wadloopweekend Ameland Vrijdag 30 sept. MTB weekend in Winterberg Zaterdag 15 okt Jubileum dag Federatie Zaterdag 29 okt Natuurwandeling met gidsen Zaterdag 05 nov Biljarten in Roosendaal Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met: Henk Noppert h.noppert@kpnmail.nl Dit is een voorlopige agenda, verdere details van de evenementen komen begin januari Op vindt u alle informatie. Belastingwerk / E-zine Alle postactieven hebben in juni 2015 de eerste editie van E-zine digitaal ontvangen. Tenminste indien hun adres op dat moment bij het Servicebureau bekend was. Hierop zijn veel positieve reacties ontvangen. Dit zal dan ook zeker een vervolg hebben maar dan wel in een andere vorm. De afdeling Communicatie van B/CKC is bezig om een nieuw platform (rijksbreed) te gebruiken voor het aanbieden van de e-zines. Een rijksbreed platform houdt in dat iedereen erbij kan! Momenteel is B/CKC bezig met een pilot en als dit goed gaat uitpakken, andere ministeries werken er al succesvol mee, is het de bedoeling om nog voor het einde van dit jaar de nieuwe e-zine op dit platform te publiceren. Op het moment dat een en ander gerealiseerd is ontvangt u hierover van het Servicebureau Postactieven een mail.

6 Achtste Landelijke dag 2016 Inmiddels is de werkgroep een aantal keren bijeen geweest, het programma begint inhoud te krijgen! Samen met het Nieuwegeins Business Center (NBC) is er gekeken naar de mogelijkheden om weer een mooie dag voor u te organiseren. Alles zal uit de kast worden gehaald om het daverende succes van 2014 te evenaren of zelfs te overtreffen. Een tip van de sluier: de dag zal in het teken staan van ouder worden, onze toekomst. Hoe kunnen we daar op een zo goed en zo gezond mogelijke manier invulling aan geven, met behulp van informatie over en gebruikmaking van de nieuwste technologische ontwikkelingen! Dit mag u niet missen! In mei zullen we de uitnodigingen en het complete programma weer gaan verzenden dus houdt uw brievenbus in de gaten! Reserveer alvast woensdag 21 september 2016 in uw agenda!!!

7 Sociale netwerken Wat te doen met mail en profielen na overlijden Miljoenen mensen maken gebruik van verschillende online netwerken zoals Facebook, LinkedIn, en Twitter. Wanneer nabestaanden niet beschikken over de inloggegevens van de overledene zullen ze contact moeten opnemen met het netwerk om het profiel aan te passen of te verwijderen. Per netwerk verschilt de manier waarop dat kan en zijn er ook verschillen tussen de service die de nabestaanden wordt geboden. Alle informatie over hoe te handelen bij het overlijden van een dierbare kunt u vinden op Bereikbaarheid Servicebureau Het Servicebureau is van 21 december tot 5 januari in verband met de kerstdagen en de jaarwisseling beperkt bereikbaar. Voor echt dringende zaken kan er een mailtje gezonden worden naar postactieven@hotmail.com of kunt u even bellen naar

8 Wij wensen een ieder fijne feestdagen en een gezond 2016!

Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 23, juni 2015

Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 23, juni 2015 Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 23, juni 2015 Van de voorzitter Juni 2015, een goed moment voor een Postactief Nieuws. Het jaar 2015 is inmiddels bijna halverwege. Jaarlijks door verenigingen en groepen

Nadere informatie

Postactief NIEUWSBRIEF IN EEN NIEUW JASJE. geheel niet voor iedereen goed leesbaar. We hebben er. daarom voor gekozen de kleurstellingen van de ringen

Postactief NIEUWSBRIEF IN EEN NIEUW JASJE. geheel niet voor iedereen goed leesbaar. We hebben er. daarom voor gekozen de kleurstellingen van de ringen Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 19 januari 2014 NIEUWSBRIEF IN EEN NIEUW JASJE. Op de vernieuwde nieuwsbrief nr. 18 (juli 2013) zijn verschillende reacties binnen gekomen. Naast reacties als ziet er

Nadere informatie

Nieuws. Postactief. Nieuwsbrief nr. 22, december 2014

Nieuws. Postactief. Nieuwsbrief nr. 22, december 2014 Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 22, december 2014 Van de voorzitter Het jaar 2014 loopt teneinde. Weer een jaar voorbij! Dagen gaan snel maar ook weken en zelfs maanden lijken voorbij te vliegen. Terugkijkend

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2009 Nieuwsbrief 2009-1 Beste

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie

Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar:

Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 5 oktober 2016 April 2014 Nieuwsbrief Hierbij de eerste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

HOORzaken december 2010 Kersteditie

HOORzaken december 2010 Kersteditie HOORzaken december 2010 Kersteditie Nog iets meer dan een week en dan is het al weer 2011. Het gaat snel dit jaar, vindt u ook niet? Ik aarzel al een paar dagen: ga ik nog even volle kracht vooruit om

Nadere informatie

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn.

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn. NIEUWSBRIEF 7 e jaargang juli/aug 2019 nr.3 onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Geachte Lezers, Inmiddels alweer mijn derde nieuwsbrief tevens de laatste voor onze zomerstop. Aangezien de tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Stuurgroep Jong

Nieuwsbrief. Stuurgroep Jong Nieuwsbrief Stuurgroep Jong IN DIT NUMMER Even voorstellen: Stuurgroep Jong Wat doet CNV onderwijs voor Jou? Op reis met Edukans Invallen Even wat anders! Nieuws: - Event 2014 - Netwerkbijeenkomsten Vacature

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer Nieuws van de school 2. Colofon 4 Bijlagen

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer Nieuws van de school 2. Colofon 4 Bijlagen Nieuws Nummer 2 2015-2016 15-12-2015 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Nieuws van de school 2 VSO winkel 2 Venlo on Ice 3 Kerstviering 3 Voorleesontbijt 3 Afscheid Marjo

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019

Sint Pancras. Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras Thema: Piraten! Herfstvakantie!! Maandag 21 t/m donderdag 24 oktober 2019 Bouwdorp Sint Pancras 2019 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice

Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Op zoek naar een woning? Zo werkt het bij Woonservice Bij Woonservice hebben we het vinden van een woning opgedeeld in 6 stappen. In deze brochure leest u er alles over. Op zoek naar een woning? Zo werkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001

Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001 Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001 in deze nieuwsbrief nieuws afsluiting beoordelen van internetsites reacties vakwijzertips tenslotte Nieuws Na een jaar community 3/4 kunnen we tevreden zijn over

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 6 2016-2017 Naar het V.O. Kaartjes Kidds Playground Prijs BSO Kinderstralen Basketbal Peuterspeelzaal Regenboogweg Ouderbijdrage Juf Ingrid Schoolbel Idee van Ben en Wen Sinterklaaspakhuis.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar 2017-2018 14-09-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Wijzigingen doorgeven - Schoolgids en kalender - Informatieavonden - Foto s op Facebook

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 In dit nummer: Aangepaste openingstijden Scipio Scipio Online CashflowPro (Foerage) Eindejaarssesie Nieuw: Werkkostenregeling Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief van december,

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Hertaling juni Door: Peter Eggen

Hertaling juni Door: Peter Eggen Hertaling juni 2017 Door: Peter Eggen Wie zijn wij, Het Regionaal Platform Ervaringskennis is gestart in 2013. Het RPE is een samenwerking tussen cliëntenraden en Wmo-raden in de regio Nijmegen. Mensen

Nadere informatie

DATUM: 15 januari 2017

DATUM: 15 januari 2017 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Jaarplan Datum: 4 april 17

Jaarplan Datum: 4 april 17 Jaarplan 2017 Datum: 4 april 17 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. ZORGAANBOD... 3 2.1 BEHANDELING IN GROEP (ZIN)... 4 2.2 BEGELEIDING IN GROEP (PGB)... 4 2.3 ONTWIKKELING DOOR INTERACTIE...

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Wk Maandag 30 aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept Vrijdag 3 sept Za/Zo 4/5 35 Start Schooljaar

Wk Maandag 30 aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept Vrijdag 3 sept Za/Zo 4/5 35 Start Schooljaar AcOA jaarrooster 2010-2011 Wk Maandag 30 aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept Vrijdag 3 sept Za/Zo 4/5 35 Start Schooljaar Spinoza Startbijeenkomst alle Lio s augustusstart en kennismaking

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 Een nieuw seizoen! Bekijk de nieuwe kalender en weekendflyers verderop in de nieuwsbrief! Binnenkort liggen ze weer in de brievenbus bij elke gemeente in Vlaanderen: de

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 In 2018 hebben we iets te vieren:

Nadere informatie

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n.

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Steunpunt Mantelzorg, Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Informatie, advies & bemiddeling Geachte lezer, Steunpunt Mantelzorg: iets voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 2de jaargang nr. 3 Zomer 2015 INHOUDSOPGAVE

NIEUWSBRIEF. 2de jaargang nr. 3 Zomer 2015 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE Voorwoord Verslag Familiedag 30 mei jl Website Medical Alert Oproep Vriendenboekje Steun hard nodig Conferentie SMs, Birmingham 2015 Evenementen Tips VOORWOORD Voor u "ligt" de 3de Nieuwsbrief,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN APRIL 2017 Onder andere in deze nieuwsbrief: Familiewandeling met brunch Foto s van 55+ uitje en Paaseieren zoeken Kinderdisco 1 MEDEDELINGEN UIT HET BESTUUR Beste leden, Leuk dat

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Agenda Nationale Burendag (iedereen) Organisatie: Wijkraad Gennep-Zuid Waar: Norbertplein Overige informatie nog onbekend

Agenda Nationale Burendag (iedereen) Organisatie: Wijkraad Gennep-Zuid Waar: Norbertplein Overige informatie nog onbekend Agenda 30-09-2019 Workshop macramé (volwassenen) Organisatie: Wijkraad Gennep-Zuid o.l.v. Wanda Daman Zaal open: 19.15 uur Start: 19.30 uur Einde: 21.00 uur Kosten: 7,50 p.p. inclusief éen consumptie Opgave

Nadere informatie

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken.

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken. December 2014. Lieve Allemaal, Het is alweer eventjes geleden dat wij contact met u hebben gehad middels de nieuwsbrief van KarMaatje. De laatste maand van het jaar 2014 willen wij deze lanceren onder

Nadere informatie

Wij kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2018.

Wij kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2018. Privacy Beleid De Stichting Fietsvierdaagse Hoeven (F4D), verzamelt en verwerkt diverse (persoons)gegevens bij het gebruik van haar website www.fietsvierdaagsehoeven.nl en de uitvoering van haar dienstverlening.

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 8 april 2016 GLOBE EDITIE: 15. De Globe IN DIT NUMMER: Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Het gaat goed met de Werkgroep

Het gaat goed met de Werkgroep Het gaat goed met de Werkgroep De Werkgroep bestaat inmiddels ruim 3 jaar en mede dankzij de nieuwe website die we in september hebben gelanceerd is het voor ons een stuk makkelijker geworden om te communiceren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 tweede jaargang 2014

Nieuwsbrief 2 tweede jaargang 2014 Nieuwsbrief 2 tweede jaargang 2014 Motto voor 2014: van ideaal naar een stadsdorp dat staat. Sinds januari is er weer van alles gebeurd. Er zijn ontwikkelingen rond de website, een subsidieaanvraag, de

Nadere informatie

3 maandag 14-jan 3 dinsdag 15-jan Verzending stukken DB & Regiodag 3 woensdag 16-jan DB RDOG HM 9:30-12:00 3 donderdag 17-jan 3 vrijdag 18-jan

3 maandag 14-jan 3 dinsdag 15-jan Verzending stukken DB & Regiodag 3 woensdag 16-jan DB RDOG HM 9:30-12:00 3 donderdag 17-jan 3 vrijdag 18-jan vakantie- & feestdagen wknr dag datum overleg tijd locatie Verzendactie of specifiek agendapunt Kerstvakantie 1 maandag 31-dec Nieuwjaarsdag 1 dinsdag 1-jan Kerstvakantie 1 woensdag 2-jan Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Heb je een inbox die nooit meer leeg lijkt te raken? Worstel je je elke dag door alle mail heen en kom je maar niet meer toe aan je echte werk?

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

PGB Special nov Goed voorbereid naar 2019

PGB Special nov Goed voorbereid naar 2019 PGB Special nov 2018 Goed voorbereid naar 2019 Het jaar 2018 is bijna voorbij. Samen met u werken we graag aan een goede overgang naar 2019. In deze special vertellen we wat u van ons kunt verwachten,

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 Het is bijna zover. In september gaat

Nadere informatie

Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei

Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei 2019 www.nahtrefpuntvoorneputten.nl Woensdag 17 april 2019 - Vrije inloop Wijkcentrum De Hoek te Spijkenisse Voorjaarsstukje?.paasstukje? Geef er maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie