Nieuws. Postactief. Nieuwsbrief nr. 22, december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws. Postactief. Nieuwsbrief nr. 22, december 2014"

Transcriptie

1 Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 22, december 2014 Van de voorzitter Het jaar 2014 loopt teneinde. Weer een jaar voorbij! Dagen gaan snel maar ook weken en zelfs maanden lijken voorbij te vliegen. Terugkijkend op het bijna voltooide jaar blijkt dat er toch heel wat is gebeurd of in gang is gezet. Veranderingen of voorgenomen veranderingen met betrekking tot de belastingwetgeving en de zorgverzekering, deze zal ik maar niet becommentariëren. Daarover hebben zich inmiddels al genoeg deskundigen en politici gebogen of zullen dit vast nog doen. Bestemd voor: Postactieven van de Belastingdienst Uitgave van de Belastingdienst Redactie Attie Otten Rose Esmeijer Contact Servicebureau Postactieven (088) of Het afgelopen jaar hebben zich weer nieuwe leden bij de verenigingen en groepen aangemeld. Ook zijn er leden overleden. Ieder voor zich heeft herinneringen aan de overledenen hetzij als nabestaande of als oud collega. Velen van ons kenden Joop Parson, grondlegger en eerste voorzitter van de Commissie Postactieven Belastingdienst. In dit voorjaar, op dinsdag 22 mei, overleed hij. Alle dit jaar die zijn overledenen herdenken wij op onze eigen manier. Er veranderen in de loop van de tijd ook dingen die vertrouwd zijn geworden. Neem nu Belastingwerk het Magazine om als medewerkers maar zeker ook als postactieven op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen onze Belastingdienst. Ik weet wel, er komen steeds meer voor ons onbekenden (ook foto s) in voor maar dat ligt aan de tijd die er ligt tussen ons actief zijn binnen de dienst en het moment van ons afscheid. Tja, je wordt nu eenmaal ouder.

2 Velen van de nu nog actieven lezen liever van papier. Zelf gehoord! Op je gemak onderuit op de bank of in een (lig)stoel. Een PC-scherm bezorgt je alleen maar kleine oogjes en last van je rug of zelfs RSI. Dit laatste wordt veroorzaakt door de muis die we gebruiken. Tenminste, dat vertellen ons de deskundigen. Gelukkig heeft de commercie daar iets op gevonden. Een varia aan muizen die hiervoor immuun zouden zijn. Geen zorgen! Belastingwerk blijft! Weliswaar gedigitaliseerd en gefuseerd met de landelijke Beeldkrant maar de voeling met de werkvloer, maar met name met ons als postactieven blijft hopelijk. Dan blijven ook wij op de hoogte met de veranderingen binnen de belastingdienst en gelukkig hebben wij daarnaast ook nog de immune muizen. Lastiger is het probleem van de huisvesting. Ik bedoel onze vergaderruimten. Ook die (b)lijken postactief te worden. Op het gebied van huisvesting zullen er de komende jaren veel veranderingen plaatsvinden. Dit vermeldt het ondernemersbesluit (DGB) van 13 november jl. Dit besluit geeft streefdata aan van het uiterlijk vertrek van de Belastingdienst uit een aantal vestigingsplaatsen. Helaas gaat dit ook ten koste van een aantal van onze huidige vergaderruimten. De postactieve verenigingen en groepen die hierdoor getroffen worden zullen hiermee creatief om moeten gaan. Was er tot nu toe sprake van een gebruik van vergaderruimten omniet, nu zal ruimte gezocht en gevonden moeten worden die (misschien) betaald moet worden. De kosten hiervoor zullen ook voldaan moeten worden uit de inkomsten van die groep of vereniging.

3 Een alternatief is (misschien) het samenvoegen van verenigingen en groepen. Ik realiseer mij dat deze optie niet altijd haalbaar is en ook niet altijd het probleem oplost. Toch zullen wij zelf een oplossing moeten zoeken. De 7e Ontmoetingsdag op woensdag 24 september 2014 was een succes. Ik kan hier weinig aan toevoegen. De reacties waren lovend. Een groot aantal bezoekers, gevarieerde activiteiten met als hoogtepunt André Kuipers. En ook dit keer weer een hoog reünie gehalte. Het jaar 2014 is bijna voorbij. Ook al realiseer ik mij dat dit niet in alle gevallen zo zal zijn, toch hoop ik dat dit jaar u heeft gebracht wat u ervan verwachtte en hoopte. Ik wens u, en met u degenen die u lief zijn, heel goede Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gezond, gezegend en actief 2015 toe. Schenk ook komend jaar weer de nodige aandacht aan collega s die door hun gezondheid en ouderdom niet aan georganiseerde activiteiten kunnen deelnemen of dit niet zonder uw hulp kunnen. Ab Versteeg

4 Landelijke dag 24 september jl. Op woensdag 24 september werd voor de zevende keer de tweejaarlijkse ontmoetingsdag voor postactieven georganiseerd. Vanuit alle delen van het land kwamen oud-collega s met hun partner naar het Nieuwegeins Business Center. De opening werd verricht door directeur generaal Peter Veld. Hij praatte de postactieven bij over de huidige trends binnen de dienst. Traditiegetrouw verzorgde de Douane Harmonie Nederland het ochtendprogramma. Op het muzikale programma stond dit keer onder meer een medley uit de musical My fair lady en een Tribute to Gershwin. Evenals vorige keren had het orkest een gast-soliste gecontracteerd. Dit keer de Limburgse zangeres Brigitte Heitzer die in 2007 een hoofdrol won in het televisieprogramma Op zoek naar Evita.

5 Hoogtepunt van het programma was de lezing van ruim een uur van André Kuipers. Aangekondigd door theatergezelschap Living History nam hij de bezoekers mee op zijn weg naar de ruimte en vertelde hij zijn verhaal over de aanloop, de missie en zijn blik vanuit de ruimte op onze planeet. Na afloop konden enkele gelukkigen met de ruimtevaarder op de foto. Naast het hoofdprogramma hebben een aantal postactieven de aanwezigen kennis laten maken met hun hobby. Alle presentaties en workshops, van houtbewerken, beeldhouwen, schilderen, Jeu de Boules, kaarten en sieraden maken, tot het verzamelen van lucifersmerken en een verbouwing van een oud Fries jacht, werden druk bezocht. Ook het verkeer en de verkeersveiligheid is onder de aandacht gebracht. Zo kon er een testritje gemaakt worden in een rijsimulator, ervaren hoe je uit een gekantelde auto kunt komen en een proefritje maken op de elektrische fiets. Daarnaast werd, door middel van een alcoholbril de aandacht gevestigd op het gebruik van alcohol en wat dit met je doet. De aanwezigheid van Belastingwerk, het Belasting & Douane Museum, Gezond Belast, de PvCF en het Personeelsfonds maakten de dag zoals iedere ontmoetingsdag compleet. Met een andere opzet (meer activiteiten door de postactieven zelf georganiseerd) en bezoekers is ook deze dag weer zeer geslaagd te noemen. Foto s van de landelijke dag kunt u bekijken op Hou deze site in de gaten, binnenkort komt er ook een filmimpressie van deze dag. De commissie hoopt in september 2016 weer net zo n geweldige dag te kunnen organiseren.

6 Lezersonderzoek mogelijke opvolger Belastingwerk In juni 2014 heeft het Managementteam Belastingdienst ingestemd met het samenvoegen van de papieren editie van Belastingwerk en de digitale Beeldkrant in een nieuwe digitale omgeving. Hierdoor kon een deel van de doelgroep van Belastingwerk, de postactieven, niet langer bediend worden. Het team Onderzoek & Marketing van B/CKC heeft daarom in opdracht van team Bedrijfscommunicatie een onderzoek gedaan naar de informatiebehoefte van postactieven. Dat onderzoek vond plaats in de maanden augustus en september. Ongeveer postactieven zijn per brief uitgenodigd een (digitale) enquête in te vullen. 638 postactieven vulden de vragenlijst in, een respons van 25%. Daarvan gaf 90% aan graag op de hoogte te blijven van nieuws en ontwikkelingen binnen de Belastingdienst. De overige respondenten, bijna 10% wil het bedrijfsblad niet meer ontvangen, meestal omdat men al te lang uit dienst is. 61% geeft er de voorkeur aan om de opvolger van Belastingwerk digitaal te ontvangen. Slechts 30% van de respondenten wil de opvolger van Belastingwerk toch nog graag op papier blijven ontvangen. De respons op dit onderzoek was dus zonder meer goed. Dat bleek overigens niet alleen uit het aantal ingevulde enquêteformulieren, maar ook uit het grote aantal telefoontjes naar het Servicebureau Postactieven en naar team Bedrijfscommunicatie. En ook tijdens de postactievendag De Ontmoeting in Nieuwegein hebben veel oud-collega s bij de stand van team Bedrijfscommunicatie aangegeven graag geïnformeerd te willen blijven. Dank aan allen daarvoor!! Op basis van uw respons doet het team Bedrijfscommunicatie een voorstel aan de leiding van onze organisatie. Wat dit voorstel is en of het Managementteam Belastingdienst hiermee akkoord gaat, zullen wij in een later stadium bekendmaken. Waar u ook nog even op moet wachten, is de uitslag van de prijsvraag. Bijna alle respondenten hebben wel een suggestie gedaan voor de naam van het nieuwe e-zine voor postactieven. Wat die naam wordt, houden wij nog even achter, totdat het management een besluit genomen heeft. Dan ook zullen we de winnaar van de prijsvraag bekend maken. Stichting vrienden van het Belasting & Douane Museum U hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van het Belasting & Douane Museum aan de Parklaan in Rotterdam. Misschien bent u er wel eens geweest en heeft u kunnen zien wat er allemaal vastgelegd en bewaard is van ons verleden. Het museum is in de afgelopen jaren compleet vernieuwd, de zalen zijn ingrijpend veranderd en de collectie is anders ingericht. Dat was een grote klus, maar het museum ziet er nu weer prachtig uit. Het bestuur van de stichting Vrienden van het Belasting & Douane Museum is er dan ook best trots op. Zeker nu ze, ter gelegenheid van de heropening het museum, in de gelegenheid is gesteld om - met geld van de Vrienden - een prachtig schilderij aan de collectie toe te voegen.

7 Het is een groot schilderij en er zijn vijf heren op afgebeeld, die bezig zijn met het waarmerken van zilver. Het is in 1701 geschilderd door Juriaen Pool en heeft als naam De overlieden van het Amsterdams gouden zilversmidsgilde. Maar waarom dit verhaal? Wel, het bestuur van de stichting Vrienden van het Belasting & Douane Museum (bestaande uit Ger Fuchs, Hans Bakker, Fred Imhof, Rinus Schillemans en Ton Groenendijk), doet haar best om de naamsbekendheid van het museum te vergroten en om gelden voor het museum bijeen te brengen voor het op peil houden en uitbreiden van de collectie. Mocht uw belangstelling gewekt zijn, neem dan contact op met een van onderstaande adressen. Rinus Schillemans Ton Groenendijk De overlieden van het Amsterdamse goud- en zilversmidsgilde Inventarisatie Het komt regelmatig voor dat bij het Servicebureau onbestelbare post wordt afgeleverd. De meest voorkomende melding hierop is dat de betrokkenen is verhuisd of betrokkene is overleden. Om te voorkomen dat er post wordt gezonden met een verkeerde tenaamstelling of adressering, wordt in februari 2015 aan alle bij het servicebureau bekende postactieven een brief gezonden met het verzoek de gegevens te controleren. Belangrijk is de antwoordstrook altijd terug te zenden, ook al kloppen de gegevens! Alleen door uw medewerking zijn we zeker van een goed bijgewerkt bestand.

8 Activiteiten Net als voorgaande jaren organiseert de FPF ook in 2015 weer een aantal sportactiviteiten. Hieronder alvast een voorlopig overzicht. Kalender (data onder voorbehoud) 23 januari Vrijdag Schaatsen bij Flevonice Biddinghuizen 18 april Zaterdag Natuurwandeling Maasduinen 15 mei Vrijdag Amstel Gold Race toerversie Valkenburg 1 juni Maandag Golf open 20 juni Zaterdag Fiets- en Wandeldag Diessen 31 juli Vrijdag Zeevissen Scheveningen 7 augustus Vrijdag Kernwasser Wunderland augustus Vr t/m zon Wadlopen Ameland Hollum 11 september Vrijdag Tennistoernooi Apeldoorn 19 september Zaterdag Natuurwandeling Borculo 2 4 oktober Vr t/m zon MTB tochten België 24 oktober Zaterdag Natuurwandeling Doornenburg 7 november Zaterdag Biljart kampioenschap Roosendaal Op vindt u alle informatie. De website is besloten en uitsluitend toegankelijk voor (oud)medewerkers van de Belastingdienst en het ministerie van Financiën. Bereikbaarheid Servicebureau Het Servicebureau is van 22 december tot 5 januari in verband met de kerstdagen en de jaarwisseling beperkt bereikbaar. Voor echt dringende zaken kan er een mailtje gezonden worden naar postactieven@hotmail.com of kunt u even bellen naar Wij wensen een ieder fijne feestdagen en een gezond 2015!

Postactief NIEUWSBRIEF IN EEN NIEUW JASJE. geheel niet voor iedereen goed leesbaar. We hebben er. daarom voor gekozen de kleurstellingen van de ringen

Postactief NIEUWSBRIEF IN EEN NIEUW JASJE. geheel niet voor iedereen goed leesbaar. We hebben er. daarom voor gekozen de kleurstellingen van de ringen Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 19 januari 2014 NIEUWSBRIEF IN EEN NIEUW JASJE. Op de vernieuwde nieuwsbrief nr. 18 (juli 2013) zijn verschillende reacties binnen gekomen. Naast reacties als ziet er

Nadere informatie

Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 23, juni 2015

Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 23, juni 2015 Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 23, juni 2015 Van de voorzitter Juni 2015, een goed moment voor een Postactief Nieuws. Het jaar 2015 is inmiddels bijna halverwege. Jaarlijks door verenigingen en groepen

Nadere informatie

Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 24, december 2015

Nieuws. Postactief. Van de voorzitter. Nieuwsbrief nr. 24, december 2015 Postactief Nieuws Nieuwsbrief nr. 24, december 2015 Van de voorzitter Ik weet dat het niet zo is, toch heb ik het gevoel dat een jaar steeds korter wordt. Alhoewel momenteel de buitentemperatuur soms doet

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2009 Nieuwsbrief 2009-1 Beste

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

De Ontmoeting. Nieuwegeins Business Center, 24 september 2014. Belastingdienst

De Ontmoeting. Nieuwegeins Business Center, 24 september 2014. Belastingdienst De Ontmoeting Nieuwegeins Business Center, 24 september 2014 Belastingdienst Graag nodigen we u uit voor Inhoudsopgave De ontmoeting 2014 Net als voorgaande jaren staat vooral de ontmoeting met oud-collega

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2014-2015 nummer 20 16 januari 2015 Inhoud Agenda komende periode... 1 Vanuit de schoolleiding...

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2015

Nieuwsbrief 13 mei 2015 16 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Beste ouder/verzorger, De examens zijn begonnen! Voor de kandidaten een spannende periode, maar ook een onrustige in verband met de meivakantie en de vrije dagen. Genoeg tijd

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2011 Nieuwsbrief 2011-1

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 104 Mw. Hokse Hengsteboer Met ingang van D.V. 1 november neemt mw. Hokse-Hengsteboer afscheid van de school. Ze heeft vanaf september 2005 haar deel in

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Openingstijden Stadswinkels 2008

Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 René van Duin & Maaike Dujardin Centrum voor Onderzoek en Statistiek (COS) december 2008 In opdracht van Publiekszaken afdeling Beleid

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Januari 2014. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Januari 2014. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Januari 2014 Beste ouder(s) / verzorger(s), Een rustige maand voor de leerlingen, ook wel eens fijn na alle drukte. Wij, als team, hebben in deze maand hard gewerkt om alle kerndocumenten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 6

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 6 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Inschrijven broertjes en zusjes pag. 2 Te laat op school pag. 2 Huisvesting pag. 2 Trefwoord pag. 3 Open Dag pag. 3 Ouderbetrokkenheid pag. 4 Kinderatelier pag. 5 Voorleespret

Nadere informatie

Vragenlijst bewoners (18 jaar en ouder) t.b.v. Buurtschapshuus in Halle-Heide

Vragenlijst bewoners (18 jaar en ouder) t.b.v. Buurtschapshuus in Halle-Heide Vragenlijst bewoners (18 jaar en ouder) t.b.v. Buurtschapshuus in Halle-Heide Aan de bewoners van Halle-Heide en het omliggende buitengebied, Geachte heer/mevrouw, Zoals u wellicht weet zijn we bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Klanttevredenheid consultatiebureaus Careyn

Klanttevredenheid consultatiebureaus Careyn Klanttevredenheid consultatiebureaus Careyn Klanten van Careyn over het consultatiebureau Inhoud: 1. Conclusies 2. Algemene dienstverlening 3. Het inloopspreekuur 4. Telefonische dienstverlening 5. Persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Groenwier 2 2318 AG Leiden : 071-5210070 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2015 Nieuwsbrief 2015-1 Beste

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor

Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord. Nieuwe leidinggevenden bij SDW stellen zich voor SDWNIEUWS Informatie voor cliënten, ouders en cliëntvertegenwoordigers oktober 2010 BELANGRIJKE Informatie voor jou, lees dit blad goed! Directeur/bestuurder Peter Meijs aan het woord > Lees verder op

Nadere informatie

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven:

Deze week wordt (op resp. woensdag, donderdag en vrijdag) het volgende schoolfruit aan de leerlingen gegeven: Datum: 18 december 2017 Geachte ouders en verzorgers, U ontvangt hierbij nieuwsbrief nummer 17. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Kijk eerst naar jezelf. 2. Schoolfruit

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2012 Nieuwsbrief 2012-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012 BESTE VRAAG- EN GASTOUDERS Hierbij ontvangt u de winter editie van de nieuwsbrief van het gastouderbureau SKB. We wensen u veel plezier met lezen. DESKUNDIGHEIDSAVONDEN Tijdens de deskundigheidsavonden

Nadere informatie

Jaargang 11, nummer 3 Donderdag 08-09-2011. Beste ouders,

Jaargang 11, nummer 3 Donderdag 08-09-2011. Beste ouders, Jaargang 11, nummer 3 Donderdag 08-09-2011 Beste ouders, Dinsdag 27 september: VOORTGANGSGESPREKKEN Over enkele weken zijn er weer voortgangsgesprekken. Wij zien graag dat wij elk schooljaar alle ouders

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is ook online te lezen: http://www.levensbewustzijn.nl/nieuwsbrieven-en-artikelen/nieuwsbrieven.

Deze nieuwsbrief is ook online te lezen: http://www.levensbewustzijn.nl/nieuwsbrieven-en-artikelen/nieuwsbrieven. Levenslessen Deze nieuwsbrief is ook online te lezen: http://www.levensbewustzijn.nl/nieuwsbrieven-en-artikelen/nieuwsbrieven. Basisworkshop te Beernem, België: Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 So Mikado Stiemensweg 175 Meivakantie; Na een lang blok van 10 weken met enerverende activiteiten kan ik u vertellen dat we als team echt toe zijn aan de meivakantie! Afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PATIËNTENKRING GRONINGEN

NIEUWSBRIEF PATIËNTENKRING GRONINGEN NIEUWSBRIEF PATIËNTENKRING GRONINGEN Nr.18, september 2013 BERICHT VAN DE ADMINISTRATIE PATIËNTENKRING Het bankrekeningnummer voor het overmaken van uw ledenbijdrage is: 38 32 533 ten name van Patiëntenkring

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Onze activiteiten in beeld. 3. Financiële verslaglegging. 4. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Onze activiteiten in beeld. 3. Financiële verslaglegging. 4. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt v 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Onze activiteiten in beeld 3. Financiële verslaglegging 4. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt Voorwoord Beste vrienden, 2014 was een jaar waarin er veel

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Infopunt 9 4 maart 2016

Infopunt 9 4 maart 2016 Infopunt 9 4 maart 2016 Afgelopen maand februari is er geen Infopunt verschenen omdat wij druk bezig waren met: analyseren van de gegevens uit de CITO toetsen, maken van nieuwe groepsplannen, maken van

Nadere informatie

Dat staat toch in de schoolgids goed geïnformeerd is beter betrokken

Dat staat toch in de schoolgids goed geïnformeerd is beter betrokken Dat staat toch in de schoolgids goed geïnformeerd is beter betrokken Kort verslag van het onderzoek over de communicatie op De Bataaf uitgevoerd tussen december 2009 en februari 2010 Paul Beumer, directeur

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014

Beste lezer, NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 NIEUWSBRIEF Nr. 14-3 e JAARGANG uitgave nr. 4 van 2014 opmaak: 29 mei 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang oecumenische basisschool Stellingmolen 19-21 1135 KA Edam Post: Postbus 32 1135 ZG Edam tel.: 0299-351351 fax: 0299-351352 DE TRIMARAN Dependance: Langemeerstraat 14b 1135 JE Edam tel.: 0299-323284 Inventarisatie

Nadere informatie

Samenvatting toespraak 2 november Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen,

Samenvatting toespraak 2 november Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Samenvatting toespraak 2 november 2017 Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 56 ste reünie van harte welkom. Een speciaal woord

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer!

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! Veel leesplezier Het KieKeBoe en Kids & Go team! 2014 K IEK E B O E E N K I D S & G O D E L E U K S T E K I N D E R O P V A N G V A N A A L S

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR. Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015.

DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR. Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015. DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015. Vereniging Kunstkring Zeewolde, nieuw bestuur. Foto: Klaas Bouma Op de foto het nieuwe bestuur

Nadere informatie

VERON afdeling Amsterdam

VERON afdeling Amsterdam Afz: VERON afd. Amsterdam P/A Tolkamerstraat 105 1107 PC Amsterdam Zuidoost. 1 Voorwoord voorzitter Beste Amsterdamse radioamateurs, Na een onderbreking van enkele jaren hebben wij op 7 en 8 september

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Vragenlijst t.b.v. Haalbaarheidsonderzoek dorpshuisfuncties in Baak (27-11-2015)

Vragenlijst t.b.v. Haalbaarheidsonderzoek dorpshuisfuncties in Baak (27-11-2015) Vragenlijst t.b.v. Haalbaarheidsonderzoek dorpshuisfuncties in Baak (27-11-2015) Beste inwoners van Baak, Zoals u wellicht weet zijn we bezig met de plannen voor het realiseren van een dorpshuis in Baak,

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 20 nummer 4 17 oktober 2015

Nieuwsbrief. jaargang 20 nummer 4 17 oktober 2015 Nieuwsbrief jaargang 20 nummer 4 17 oktober 2015 Studiedag Tijdens de afgelopen studiedag heeft het team met elkaar de visie van de school onder de loep genomen. We hebben gekeken naar ontwikkelingen in

Nadere informatie

WELKOM. op de NVN Themadag (Pre) dialyse en je sociale leven. 14 september 2013

WELKOM. op de NVN Themadag (Pre) dialyse en je sociale leven. 14 september 2013 1 WELKOM op de NVN Themadag (Pre) dialyse en je sociale leven 14 september 2013 2 Mededelingen Gelieve uw mobiele telefoon uit te schakelen 3 Ochtendprogramma 10.30 10.45 Welkom 10.45 10.50 Ludiek filmpje

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

Federatie Dierenambulances Nederland

Federatie Dierenambulances Nederland Maarn, 21 maart 2014. Op maandag 3 februari jl. hebben de eerste drie dierenambulances: Dierenambulance Amsterdam, Dierenambulance Nijmegen (DAN) en Dierenambulance OverGelder, alle drie FDN leden, het

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009.

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009. Betreft: bevraging jonge gezinnen in Herent Mogen wij een beetje van uw tijd vragen voor deze vragenlijst? Deze enquête kunt u anoniem invullen. De vragenlijst bestaat uit drie delen: een eerste algemeen

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Postbus 907 7301 BD Apeldoorn : 071-8870183 Leiderdorp, september 2013 Nieuwsbrief 2013-2 De warme maanden juli en augustus hebben we weer achter de rug,

Nadere informatie