VERSLAG KAMPEERWEEK BEEKBERGEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG KAMPEERWEEK BEEKBERGEN."

Transcriptie

1 VERSLAG KAMPEERWEEK BEEKBERGEN. Dit jaar zijn we neergestreken in Beekbergen, dichtbij Apeldoorn op camping Lierderholt. We zijn met een grote groep van 21 personen. De zeven caravans staan op een leuk veldje op een rij dicht bij het toiletgebouw. De vier gehuurde cottages staan aan de andere kant van het complex in een onbegrijpelijke volgorde. Deze lange week wordt georganiseerd door Gerarda en Marianne. Tot vrijdagmiddag zijn alleen de kampeerders in Beekbergen. Op donderdagmorgen drinken we samen een bakje koffie in de zon en spreken af om s middags gezamenlijk een fietstocht te maken in de omgeving. Op de volgende bladzijde een impressie.

2 Toeren door het gebied van Hoenderloo, Loenen, Oosterhuizen, Lieren en Beekbergen.

3 VRIJDAG Op vrijdag doet ieder zijn eigen dingetje tot een uur of vier. Het programma gaat los om 16:00 uur. Iedereen is op tijd gearriveerd, zodat we voltallig aan de week kunnen beginnen. We verzamelen bij de receptie voor de oriënterende wandeling. We wandelen in het bos tegenover de camping. Het zonnetje doet nog steeds mee. We zijn hier in een heel mooi stukje Nederland. Na afloop komen we op het kampeerveld samen voor het eerste Happy Hour. Het is wel aan de frisse kant, maar we zitten toch lekker buiten in het zonnetje. Gerarda heet iedereen welkom namens de organisatie en deelt mee, wat er morgen, zaterdag, op het programma staat. Marianne heeft geïnformeerd naar een mogelijkheid om het HH (= het samen zijn) aan het eind van de middag in het Grand Café van de camping te doen. Dat kan, dus zijn we niet meer afhankelijk van het weer. Rond half zeven gaat iedereen terug naar zijn verblijfplaats. Volgende afspraak: zaterdagmorgen met de fiets bij het hoofdgebouw.

4 ZATERDAG frisse wind. Bos en heidevelden wisselen zich af. Prachtige vergezichten. We verzamelen om elf uur bij het hoofdgebouw, zoals afgesproken. We gaan op weg voor een pittige fietstocht van ruim 44 km. Al snel komen we er achter, dat het op de Veluwe voortdurend op en af gaat. Zelden is het een lange tijd achter elkaar vlak. Al snel raakt de batterij van Jan leeg en moet die (van de gehuurde fiets) worden vervangen. Dat geeft geen vertrouwen en dat doet Nel besluiten om met Jan terug te gaan. Wij fietsen verder met zijn 19- en. Het weer houdt zich goed. Half bewolkt met een zonnetje én een Na een stukje door het Deelerwoud komen we bij de vliegbasis Deelen. Nu een museum. Daar wordt even gepauzeerd.

5 Verder gaat het dan door een heel mul stuk zand langs militair oefenterrein. Aan het eind van dit veld wordt een motortrialparcours aangelegd. Er liggen op landmijngelijkende stenen bollen langs de weg. Obstakels voor de motoren, die in het parcours worden verwerkt. De middagstop doen we op een mooie open plek. Ook hier staat de deur aardig ver open. Gelukkig schijnt er wel steeds even het zonnetje. Het tweede deel gaat weer door prachtige stukken, maar het voortdurende op-en-af fietsen vraagt veel van de non-e-bikers. We zijn op tijd terug om nog even te rusten of in het zonnetje te zitten of beide. Om half 5 houden we ons HH in het Grand Café van de camping. Gezellig napraten over deze geslaagde dag. Volgende afspraak: zondag 11 uur met de fiets of later met de auto voor een bezoek aan de bierbrouwerij in Apeldoorn. ZONDAG Door het mindere weer besluiten de meesten om met de auto te gaan. Een zestal gaat toch heel stoer op de fiets. middag. Om 2 uur zijn we allemaal gearriveerd aan de Vlijtseweg in Apeldoorn bij de brouwerij. We worden welkom geheten door een medewerker, die ons vertelt hoe een en ander in zijn werk zal gaan deze

6 We starten met een proeverij. Het eerste biertje is een pilsener, het gewone pilsje. Dan wordt het opgebouwd met een blond biertje om via een overheerlijk amberbiertje te eindigen met een zware triple. We laten het ons goed smaken. Voor de niet-bier drinkers is er ook wat anders te krijgen. Na een uurtje krijgen we een korte rondleiding, waarin we horen en zien hoe deze ambachtelijke brouwerij werkt. Zelfs de etiketten worden met de hand geplakt. Na afloop van deze presentatie zetten we het proeven nog even door, nu vergezeld van een lekker stukje kaas. Om iets over 4 gaan we terug naar de camping. Vandaag geen HH. Er is immers net al genoeg gedronken én om 6 uur wacht ons de bekerfinale. Met een flinke ploeg zitten we klaar in de kantine van de camping. Helaas niet in het gedeelte met het grote scherm, maar daar is de wedstrijd niet minder om. Met zijn af en toe veel emotie kabbelt de wedstrijd voort. Geen goed spel, maar de stand houdt het de hele wedstrijd spannend. Gelukkig voor de meesten van onze club trok 010 aan het langste eind. Volkomen verdiend overigens. Volgende afspraak: maandagochtend voor een wandeling bij de Loenen waterval. MAANDAG Vandaag staat de wandeling bij de Loenense waterval op het programma. Een deel van de groep gaat met de fiets, een ander deel met de auto. Van de parkeerplaats bij de waterval maken we twee lussen. De eerste gaat via en langs de waterval en komt dan aan de andere zijde van de beek met een boog terug. Die boog blijft voor ons verborgen. Wij wandelen steeds langs de beek. Het zonnetje doet zijn best en kijkt achter de sluierwolken toe, als Jacqueline even een buiteling maakt. Terug bij de waterval eten we onze boterhammen op. Als we daarna weer vertrekken voor de tweede lus begint het een beetje te druppelen. Als het even later overgaat in regenen, komen de regenbroeken tevoorschijn. We lopen de groene route. Bijna volledig door het bos en lekker vlak. Na 4,5 km. zijn we terug bij de parkeerplaats. Het blijft een beetje regenen. We keren allen terug naar Beekbergen, al dan niet via de AH. Om half vijf verzamelen we voor ons HH in het Grand Café. Volgende afspraak: dinsdagmorgen half elf in het restaurant

7 DINSDAG Om half elf drinken we gezamenlijk een bakje koffie met eigen gebakken eierkoek. Pia en André zijn ook gearriveerd en doen een daagje mee. Gezellig. Na de koffie maken we een wandeling in de omringende bossen. Eerst een stuk van de blauwe route om dan over te steken naar de gele. Redelijk vlak terrein, waarin het jonge groen zich niets te lijkt aan te trekken van de winterse omstandigheden. De middagstop houden we gedeeltelijk staande en zittende. Niet te lang. iedereen zijn tijd zelf in. We vervolgen de wandeling en lopen in een grote boog richting het vakantiepark Miggelenberg. We missen even daarna de doorsteek naar de blauwe wandeling en komen uiteindelijk uit bij de lunchplek. Inmiddels hebben we er 12,5 km. opzitten. We besluiten terug te gaan naar de camping. Als het niet helemaal duidelijk is, welke weg we moeten inslaan, biedt Google Maps uitkomst. Na 2 km. bereiken we de camping. Tot het avondeten vult Om half zeven worden we in het restaurant verwacht, waar een plek voor ons is gereserveerd. We zitten er heel gezellig en eten is voortreffelijk. Gerarda en Marianne worden vrijgehouden door de groep als dank voor hun inspanningen onder deze moeilijke kampeeromstandigheden. Rond tien nemen we afscheid van Pia en André. Zij keren terug naar Spijkenisse. Bijna vergeten nog het reetje, dat Jacqueline zag op deze morgen. Volgende afspraak: woensdag om half elf met de fiets bij poort 2.

8 WOENSDAG Vandaag hebben we een cultureel getint dagje. We vertrekken met een deel van de groep op de fiets. Met een kleine omzwerving komen we bij papierfabriek de middelste molen aan. De autoreizigers zitten al te wachten. We worden welkom geheten door Cees Schneider, één van de vele vrijwilligers. Hij leidt ook de rondleiding en dat doet hij met heel veel enthousiasme. Het hele procedé wordt uitgebreid doorgenomen. Aan het eind wordt ook papier geschept. Henk laat zien, dat hij uit het goede papier is gesneden. Aan het eind van de rondleiding keren we terug naar de kantine (bezoekerscentrum) en passeren daarbij een pakketje olifantendrollen, dat ook gebruikt worden bij de fabricering van papier. We drinken een lekker warm bakje koffie, want het was goed fris in de fabriek. Ook eten we even iets. Doordat we wat later zijn begonnen met het bezoek aan de Middelste Molen, blijft er geen tijd over om een hapje te eten in Apeldoorn.

9 We fietsen naar het museum CODA (Cultuur Onder Dak Apeldoorn ). Daar worden we verwacht en een dame verzorgt een rondleiding. Moderne eigentijdse kunst wordt van deskundig commentaar voorzien. Vooral de architectuur van CODA maakt indruk. Na afloop gaan we in groepen terug naar de camping.

10 In de loop van de avond worden er her en der plannen gesmeed voor de dag van morgen. Een vrije dag. Verschillende mensen doen de ronde en voeren overleg. Tot laat in de avond gonst het van de activiteiten. Resultaat: een groepje doet Otterlo aan en gaat daarna een stadswandeling maken in Apeldoorn. Een andere groep gaat op de fiets ook richting Otterlo. DONDERDAG Als om 10 uur het zonnetje het kampeerveld in bezit neemt, nemen afscheid van Nelly en Jan, die terug gaan naar Hellevoetsluis. Het was leuk, dat ze een deel van de week hebben kunnen meedoen. We vertrekken naar Otterlo, dat vandaag in het teken staat van het eten aan een lange tafel. Vorig jaar, de eerste editie van Aan Tafel met Van Gogh. De Dorpsstraat wordt omgetoverd tot een groot restaurant met 1 lange eettafel in de buitenlucht. Zekerheidshalve wordt deze wel overdekt door tenten. Met eten, drinken en entertainment vindt er een levendig vermaak plaats in de stijl van Van Gogh. Tegen twaalven ontmoeten we elkaar toevallig allemaal in de Waldhoorn in de dorpsstraat van Otterlo, waar we genieten van een lekker bakkie met, met/met, met/zonder en zonder.

11 Betty, Louise, Jacqueline, Tom, Aad en Rob zijn met de auto gekomen en gaan aansluitend naar Apeldoorn voor een Nouveau Art wandeling.. De fietsers splitsen ook op. Een deel fietst terug naar de camping met een extra lus over de heide. Yarka mag vandaag ook mee. Een ander groepje maakt een tocht via Harskamp en Radio Kootwijk. Ook heel mooi. Gerarda en Richard zijn vandaag niet mee in verband met een medische afspraak in Amsterdam. Iedereen is op tijd terug voor ons laatste HH in Beekbergen. Gerarda neemt de week nog even door en hoopt dat we genoten hebben. Marianne bedankt voor de attentie van de groep voor de organisatie van deze kampeerweek. Het applaus van de groep toont aan, dat iedereen het zeer heeft gewaardeerd. Gerarda geeft aan het stokje door te geven aan.. Helaas meldt zich (nog) niemand voor de organisatie van volgend jaar. Wie meldt zich??????? (Aanmelden bij Gerrit)

12 VRIJDAG Op vrijdag moeten de huisjesmensen hun verblijf verlaten. Ineke en Henk gaan als eerste op weg naar de Randstad. Betty, Tom, Jacqueline en Rob gaan nog mee met een wandeling naar het Deelerwoud. We fietsen met zijn zessen naar de parkeerplaats bij de Woeste Hoeve. De anderen komen met de auto. We maken een prachtige wandeling en spotten veel reeën. Heel leuk om te zien. Als we naar een aantal uren terug zijn, gaan Betty, Tom, Jacqueline en Rob gaan naar huis.

13 De kampeerders sluiten de week af met een kleine HH in de Lierderhoeve. Op zaterdagmorgen staan de auto s al vroeg op een rijtje. Gelukkig is het mooi weer en kunnen de resterende luifels redelijk droog worden ingepakt. Om een uur of elf is iedereen vertrokken en zit het er echt op. Ondanks de kou en het buiige weer hebben we het toch weer uitstekend naar de zin gehad. Gerrit.

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN

PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN PROGRAMMABOEKJE ATLAS VAN APELDOORN: LOENEN Loen n, trugge in de tied DOORLOPEND MEI SEPTEMBER Fietsroute Loen n, trugge in de tied Overig: Een fietsroute van 19 kilometer langs cultuurhistorische hoogtepunten

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Lentewandeling met excursie Biberbunker in de duinen van Oostvoorne op 9 april 2017.

Lentewandeling met excursie Biberbunker in de duinen van Oostvoorne op 9 april 2017. Lentewandeling met excursie Biberbunker in de duinen van Oostvoorne op 9 april 2017. Voor de wandeling van vandaag is gekozen voor de duinen van Oostvoorne met daarin gelegen 96 bunkers uit de 2 e Wereldoorlog

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km.

HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km. HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km. Beleef de Biesbosch Ontdek dit waterrijke gebied met prachtige flora en fauna. Laat u tijdens Happen en Trappen vergezellen door de vele vogels en geef uw

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Januari 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Verrassingsreis Noord Duitsland

Verrassingsreis Noord Duitsland Verrassingsreis Noord Duitsland Op maandagmorgen 7 september jl. werden wij verwelkomt door Theo en Els op de camping Campotel In Bad Rothenfelde en we kregen een mooie plaats. Meer dan de helft van de

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV Zaterdag was het afbreekdag voor een groot deel van de Reuselse kolonie. Janneke keek aandachtig toe hoe papa de tent inpakte Zaterdag, 30 mei In de vroege morgen werden we verwelkomd door een orkest van

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

VVMN Weekend 2017, Bomal sur Ourthe

VVMN Weekend 2017, Bomal sur Ourthe VVMN Weekend 2017 Bomal sur Ourthe, Belgie Begin september was het dan eindelijk zover, het jaarlijkse vis weekend van de VVMN (Vliegvis Vereniging Midden Nederland). Dit jaar is gekozen voor de Ourthe

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Mooi Gelderland van 8 tot 15 juli 2016

Mooi Gelderland van 8 tot 15 juli 2016 Mooi Gelderland van 8 tot 15 juli 2016 Mooi Gelderland! Mooi Gelderland dat wordt genieten, tenminste als het weer een beetje meezit. We zullen zien. Maar we stellen ons eerst even voor. Wij zijn Frank,

Nadere informatie

Tsjechië Reis 1. Hella is met ons naar de Moser glasfabriek geweest, erg heet binnen, er werden mooie spullen gemaakt, maar het was erg duur.

Tsjechië Reis 1. Hella is met ons naar de Moser glasfabriek geweest, erg heet binnen, er werden mooie spullen gemaakt, maar het was erg duur. Tsjechië Reis 1 Op 16 mei druppelden de eerste caravans binnen. Ook Agnes en Jo, maar die waren niet blij, wat was het geval zij waren al hun papieren en geld vergeten, lagen nog op de kast. Na veel heen

Nadere informatie

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley Lianne Marieke Jacco Bep Peter Ien Marina Rein Shirley Vrijdag 09-08-2019 Rond 13:00 zijn we vanuit Arnhem vetrokken richting Veenendaal, samen met Lianne, Bep, Marieke en Peter. Met helaas wat minder

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

De Blokpers nummer 188 Pagina 5

De Blokpers nummer 188 Pagina 5 Hoi, Jongens en Meisjes van Jong Nederland Beesel. Ik ben een Zwarte Piet, jullie kennen mij wel. Ik ben die lange Zwarte Piet met dat vage brilletje die ieder jaar naar de Blokhut komt omdat er Sinterklaasbivak

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen

*weet je dat. Stichting ZaaiGoed laat ouderen GROEN DOET GOED *weet je dat.. Stichting ZaaiGoed laat ouderen opbloeien! Met krasse ouderen, ouderen met dementie en/of een visuele beperking gaan we de natuur in en doen binnen aan de hand van de opgedane

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Uitwisseling met Italië

Uitwisseling met Italië Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli De Bezige Belt Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli Dag allemaal! Mijn naam is Eekie en ik ben een grote eekhoorn, en ik woon al héél lang op De Kleine Belties.

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom De Lummel

Landelijk Brabant Langenboom De Lummel Landelijk Brabant Langenboom De Lummel 5 tot 12 juli 2019 Deelnemers; Rob, Ramona, Rob, Toon, Frank en Wil Samen met; Wilma, Frieda, Jack, Mathieu, Jannie Vrijdag 5 juli De eerste vakantiedag, een dag

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

KAMPEERWEEK 2014 - vrijdag 25 april.

KAMPEERWEEK 2014 - vrijdag 25 april. KAMPEERWEEK 2014 - vrijdag 25 april. Vanaf dinsdagmiddag zijn An en ik op locatie bezig met de voorbereidingen voor de kampeerweek. We hebben er prachtige dagen gehad en volop genoten van alle moois. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

uur Iedereen uur Iedereen Kliederclub Sprokkelplaats Kliederclub Sprokkelplaats

uur Iedereen uur Iedereen Kliederclub Sprokkelplaats Kliederclub Sprokkelplaats Vrijdag 19 oktober Zaterdag 20 oktober Kliederclub Kliederclub natuurlijk een 14.00-15.30 uur Iedereen 11.30-11.45 uur Magische Elfjes Dag als het mag Middag! Sprookjesvrienden lezen voor Voordat we aan

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom,

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, 10 t/m 16 aug Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design Woord voor Woord is een programma mondelinge vaardigheden NT2 voor analfabete beginners. Het omvat 12 lessen. De ontwikkeling van het programma en de daarbij behorende video s is mogelijk gemaakt door

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

L I O N S C L U B N I J M E G E N LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari programma

L I O N S C L U B N I J M E G E N LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari programma L I O N S C L U B N I J M E G E N 2 0 16-2 0 17 LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari 2017 programma Dinsdag 20 december 2016 18.00 uur, Lions Kerstviering, partners welkom Zondag 8 januari

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Verslag gemaakt door Gerarda tijdens ons verblijf op camping Reusterman.

Verslag gemaakt door Gerarda tijdens ons verblijf op camping Reusterman. Verslag gemaakt door Gerarda tijdens ons verblijf op camping Reusterman. Kampeerweek Barchem 21 april 2012 Zaterdag met regen vanuit Spijkenisse vertrokken met het vooruitzicht van nog meer regen. Halverwege

Nadere informatie

Activiteitenweekend. VanDrielRunners

Activiteitenweekend. VanDrielRunners Activiteitenweekend. VanDrielRunners Hoenderloo. 5-6-7 October. VanDrielRunners beleven 4 december 2018 het 8 e levensjaar. Op de oprichtingsfoto, heel bijzonder, VanDrielRunners van het eerste uur. Leden

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!!

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!! ARNSBERG 2017 Op vrijdag 30 juni was het weer zover, het weekendje Arnsberg werd om 19.00 uur aangevangen. Met 4 personen reden we naar het Landsberger hof in Arnsberg. De bedoeling was dat we 1 of 2 glaasjes

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus.

ZVG kamp 2009 in. 19 augustus. 19 augustus. ZVG kamp 2009 in Om kwart over negen verzamelen we op, of eigenlijk onder station Voorburg. Als de koffers in het busje zijn geladen vertrekken we met de trein. We moeten twee keer overstappen.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Junior Rangers (4-8) 11.30u Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) 11.30u Ardennen Rangers (8+) 15:30u Uw entertainers

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 01. Foto van de maand ZOMER met als thema ZOMERS ETEN EN DRINKEN. Aanvullende info Foto van de maand : 1. Foto maken in de hoogste resolutie (beste camerastand). 2. In

Nadere informatie

E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007.

E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007. E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007. door: Dick Baars Deze meeting werd gehouden van uit het midden van het land richting het oosten. De start is in Hotel de Wipselberg te Beekbergen,

Nadere informatie

BIJGEWERKT: OVERZICHT ACTIVITEITEN 2019 ONS IDEAAL

BIJGEWERKT: OVERZICHT ACTIVITEITEN 2019 ONS IDEAAL April 2019 14 1 2 3 4 5 6 7 2, 9, 16, 21, 28-april - Soosmiddag 13.30-16.00 uur 15 8 9 10 11 12 13 14 Woensdagen - Klus- & groenteam complex (WP) 9.00 uur 16 15 16 17 18 19 20 21 3, 10, 17, 24-april -

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Ardennen Rangers (8+) Junior Rangers (4-8)

Gros Bisou. Het Ranger Programma. Hartelijk welkom, Ardennen Rangers (8+) Junior Rangers (4-8) 24 t/m 30 aug Gros Bisou Het Ranger Programma Hartelijk welkom, Namens het entertainment team heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Junior Rangers (4-8) Ardennen Rangers (8+) Uw entertainers

Nadere informatie

Groetjes Amber. BROK caravan verhuur. Info: Natasja Brok. Tel. 06-29586295. Camping De Moraine Moraineweg 20 9417 TB Spier

Groetjes Amber. BROK caravan verhuur. Info: Natasja Brok. Tel. 06-29586295. Camping De Moraine Moraineweg 20 9417 TB Spier Beste Moraine gasten! De zomer van 2015 komt er weer aan! Deze zomer kom ik, Amber Faber, van de opleiding Leisure & Hospitality (recreatie en toerisme) van het Noorderport college uit Groningen stage

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie