BEPERKTE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK ONDPROM2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BEPERKTE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK ONDPROM2009"

Transcriptie

1 BEPERKTE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK ONDPROM2009 Onderwerp : Promotiecampagne van het Nederlandstalig onderwijs in het Brussels hoofdstedelijk gewest in Opdrachtgevend bestuur: Vlaamse Gemeenschapscommissie, Algemene directie Onderwijs en Vorming, Technologiestraat 1, te 1082 BRUSSEL (Sint-Agatha-Berchem). Meer inlichtingen kunnen ingewonnen worden bij de Algemene directie Onderwijs en Vorming op het nummer 02/ DE OPENING DER OFFERTES vindt plaats op dinsdag 10 juni 2008 om 14 uur in de vergaderzaal van het administratiehuis van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, Algemene directie Onderwijs en Vorming, Technologiestraat 1 te 1082 Sint-Agatha-Berchem - 3 de verdieping.

2 DEEL I ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN HET KB VAN 8 JANUARI 1996 Artikel 1 - BESTEK - BERICHTEN EN VERBETERDE BERICHTEN - INSCHRIJVINGEN BESCHEIDEN - ERKENNING EN KEUZE VAN DE AANNEMER. A. BESTEK Op de aanneming zijn van toepassing de voorschriften van dit bestek en van het typebestek nr. VL 100 van 1998 van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, dat er een integrerend deel van uitmaakt, alsmede, voor zover er door voornoemde bestekken niet wordt van afgeweken, de bepalingen en voorwaarden van het KB van 26 september 1996 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies van openbare werken. Zijn eveneens van toepassing : 1. De wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten. 2. Het KB van 8 januari 1996 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken. 3. Het KB van 26 september 1996 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken. 4. Alle wijzigingen en aanvullingen van voormelde voorschriften, normen, omzendbrieven, enz zijn van toepassing indien ze minstens 30 kalenderdagen vóór de datum der aanbesteding bekend gemaakt werden. B. AANBESTEDENDE OVERHEID Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC genoemd) Algemene directie Onderwijs en Vorming Technologiestraat BRUSSEL (Sint-Agatha-Berchem) C. AARD VAN DE OPDRACHT Voor de toepassing van de reglementering betreffende de overheidsopdrachten dient deze opdracht te worden beschouwd als een opdracht voor aanneming van diensten. D. WIJZE VAN GUNNEN VAN DE OPDRACHT De opdracht zal worden gegund volgens de procedure van de beperkte offerteaanvraag.

3 E. DUUR VAN DE OVEREENKOMST De opdracht wordt toevertrouwd voor één jaar, vanaf 1 september 2008 tot en met 31 augustus De overeenkomst kan evenwel met één of twee jaar verlengd worden, zoals bepaald in artikel 17, 2,2,b, van de wet van 24 december In dat geval zal op basis van een herbespreking een nieuw voorstel geformuleerd worden. De kredieten worden jaarlijks door de Vlaamse Gemeenschapscommissie bepaald. F. PRIJSBEPALING De aanneming betreft -een opdracht voor een globale prijs G. INSCHRIJVINGEN Uitgezonderd de visualiseringen moeten de offertes op acht exemplaren bezorgd worden. Eén exemplaar wordt gekenmerkt als het origineel, de andere als kopieën. Het inschrijvingsbiljet moet worden opgemaakt op het model gevoegd bij het huidig bestek. De inschrijvingen worden ofwel onder enkele envelop, die definitief gesloten moet zijn, afgegeven op de Algemene directie Onderwijs en Vorming van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, ofwel onder dubbele envelop gericht aan de VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE Algemene directie Onderwijs en Vorming - Technologiestraat 1-3 de verdieping Brussel (Sint-Agatha-Berchem) (1). De binnenste envelop draagt de vermelding : Offerteaanvraag onderwijspromotie 2009 INSCHRIJVING VOOR : vrijdag 6 juni 2008 DATUM OPENING : dinsdag 10 juni 2008 om 14 uur. De buitenste envelop, die u bij deze aanbestedingsdocumenten ontvangt en die verplicht dient gebruikt te worden voor het opsturen van de offerte, draagt behalve het adres vermeld onder (1) eveneens OFFERTE + ONDERWERP + DATUM EN UUR VAN OPENING. Voor de inschrijvingen die ter zitting afgegeven worden zal de envelop hetzelfde opschrift dragen als voor de binnenste envelop waarvan sprake hierboven. De inschrijving dient uitsluitend in het Nederlands opgesteld te worden. Enkel de inschrijvers of hun vertegenwoordigers worden tot het lokaal van opening der offertes toegelaten. H. STUKKEN TE VOEGEN BIJ DE INSCHRIJVING De aannemer is verplicht de volgende stukken bij zijn inschrijving te voegen: 1. een attest van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid dat zijn toestand weergeeft dat ten laatste daags vóór de opening van de inschrijving is opgemaakt en waaruit blijkt dat hij voldaan heeft aan de voorschriften inzake bijdragen voor de Sociale Zekerheid en de Bestaanszekerheid tot en met die welke slaan op het voorlaatste afgelopen kalenderkwartaal ten opzichte van de dag van de opening van de inschrijvingen. Dit attest van de RSZ dient te beantwoorden aan artikel 90 3 van het KB van 8 januari (Het is enkel vereist wanneer het inschrijvingsbedrag hoger ligt dan EUR zonder btw),

4 2. al de stukken die mogelijk worden geëist bij het algemeen bestek, het bijzonder bestek en de beschrijvende opmeting, 3. de planning en de termijnen voor de uitvoering 4. een volledige en uitvoerige documentatie 5. verlangde bewijsstukken inzake de juridische situatie: verklaring op eer van de betrokkene dat hij zich niet bevindt in staat van faillissement, vereffening of overeenstemmende toestand en dat hij voldaan heeft aan de nationale wetgeving en reglementering 6. verlangde bewijsstukken inzake technische bekwaamheid: studie en beroepskwaliteit en dienstverlening; gemiddelde personeelsbezetting en specialisatie; opsomming van materiaal, werktuigen en technische uitrusting; referentielijst van gelijkaardige opdrachten de laatste drie jaar en een getuigschrift van goed uitvoering 7. de lijst van de eventuele onderaannemers De ingediende projecten blijven eigendom van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. BELANGRIJKE OPMERKING De Vlaamse Gemeenschapscommissie behoudt zich het recht voor een onvolledige inschrijving zonder meer te weren bij gebrek aan beoordelingsgegevens die van essentieel belang zijn voor de conformiteit van de inschrijving. I. GUNNINGSCRITERIA Bij de gunning van de opdracht wordt rekening gehouden met de volgende gelijkwaardige criteria: de strategie de mediamix de kostprijs per medium de visualisering het organiseren van een studiekeuzebeurs TSO en BSO het versterken van de communicatie naar ouders toe samenwerking met beroepssectoren De definitieve visualisering is onderworpen aan overleg met het opdrachtgevend bestuur. J. GELDIGHEIDSDUUR DER INSCHRIJVINGEN In afwijking van de bepalingen van artikel 116 van het KB van 8 januari 1996 blijven de inschrijvers gebonden door hun inschrijving gedurende een termijn van 180 kalenderdagen. De andere bepalingen blijven geldig. K. KENNISGEVING VAN DE KEUZE VAN DE INSCHRIJVER De opdracht is gegund wanneer aan de betrokken inschrijver kennis is gegeven van de goedkeuring van zijn inschrijving. Deze kennisgeving geschiedt bij een aangetekende brief. L. ONDERAANNEMERS De aannemer deelt aan de Algemene directie Onderwijs en Vorming van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, uiterlijk vóór de aanvang van de opdracht, de namen mee van zijn eventuele onderaannemers. De onderaannemers moeten eveneens geregistreerd en erkend zijn overeenkomstig de aard en de omvang van de door hun uitgevoerde werken.

5 Elke inbreuk op deze verplichting zal beschouwd worden als een tekortkoming van de leverancier aan de bepalingen van zijn contract, tenzij hij, in toepassing van artikel 54 van het voornoemde KB en voor de aanvang der werken, een vrijstelling van die verplichting heeft verkregen. UITVOERINGSREGELS - HET KB VAN 26 SEPTEMBER 1996 Het K.B. van 26 september 1996 tot bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken, is integraal van toepassing op deze opdracht met de volgende restricties of verduidelijkingen: ARTIKEL BEDRAG VAN DE BORGTOCHT De borgtocht is vastgesteld op 5 % van het bedrag van de overeenkomst, zoals bepaald in artikel 5 1 van de algemene aannemingsvoorwaarden van het KB van 26 september Het bedrag wordt naar het hogere tiental afgerond. ARTIKEL BORGTOCHTSTELLING EN BEWIJS VAN BORGTOCHT Binnen dertig kalenderdagen volgend op de dag waarop de goedkeuring van zijn inschrijving werd betekend, dient de aannemer aan de Vlaamse Gemeenschapscommissie Algemene directie Onderwijs en Vorming - Technologiestraat 1 te 1082 Sint-Agatha-Berchem het bewijs te leveren van de borgtochtstelling, overeenkomstig artikel 5 3 van de algemene aannemingsvoorwaarden van het KB van 26 september ARTIKEL VRIJGAVE VAN DE BORGTOCHT De 1 ste helft van de borgtocht wordt vrijgegeven na de voorlopige oplevering. De 2 de helft na de definitieve oplevering en dit telkens op schriftelijk verzoek van de aannemer gericht aan de Algemene directie Onderwijs en Vorming van de Vlaamse Gemeenschapscommissie. ARTIKEL 13 - VERSCHILLENDE KOSTEN EN PRIJSSCHOMMELINGEN Er wordt geen prijsherziening toegepast. Er wordt enkel voorbehoud aanvaard in verband met eventuele wijzigingen van taksen, rechten of omrekeningskoersen van buitenlandse munten indien zij uitdrukkelijk vermeld zijn in de prijsofferte. ARTIKEL 15 - BETALING De betaling geschiedt slechts tegen voorlegging van een gedagtekende en ondertekende factuur vergezeld van een gedetailleerde staat van prestaties. Tussentijdse facturatie die betrekking heeft op deelopdrachten die als voltooid kunnen beschouwd worden, is mogelijk. De vervaldatum voor betaling van de factuur wordt vastgesteld op vijftig dagen na ontvangst. ARTIKEL 25 - TOEPASSING VAN DE BTW De aannemers worden er attent op gemaakt dat ten gevolge van de inwerkingtreding van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (btw) met ingang van 1 januari 1971, de door de aanneming op te geven prijzen moeten berekend worden exclusief belasting, dit wil zeggen exclusief btw. Prijzen dienen zowel inclusief als exclusief in de offerte te worden vermeld.

6 ARTIKEL 28A - UITVOERING VAN DE OPDRACHT Het bevel van aanvang van de opdracht zal door de Algemene directie Onderwijs en Vorming aan de aannemer gegeven worden per aangetekende brief. De werken zullen volledig beëindigd zijn binnen de termijn van 1 jaar. ARTIKEL ONDERBREKINGEN De Vlaamse Gemeenschapscommissie heeft het recht om meerdere malen de uitvoering te schorsen ten belope van maximum 1/20 van de uitvoeringstermijn (minimum 10 werkdagen) en dit zonder schadevergoeding aan de aannemer verschuldigd te zijn. ARTIKEL 67 ELEMENTEN DIE IN DE PRIJZEN BEGREPEN ZIJN Van de inschrijver wordt verondersteld dat hij zowel in zijn eenheidsprijzen als in zijn globale prijzen alle kosten en om het even welke heffingen die op de diensten wegen te hebben inbegrepen, met uitzondering van de belasting op de toegevoegde waarde. Dit zijn onder meer: de administratie- en secretariaatskosten, de verplaatsings-, vervoers- en verzekeringskosten, de kosten voor de documentatie die betreffende de diensten en eventueel door de aanbestedende overheid wordt geëist, de levering van documenten of van stukken die gepaard gaan met de uitvoering van de diensten, de tol- en accijnsrechten betreffende het gebruikte materiaal en de producten, de kosten voor verpakking, de keurings- en de opleveringskosten.

7 DEEL II TECHNISCHE BEPALINGEN 1. Concept 1.1 Doelstellingen - bijdragen tot een positief imago van het Nederlandstalig onderwijs in het Brusselse hoofdstedelijke gewest; - een kwantitatieve versteviging van het Nederlandstalig secundair onderwijs in het Brusselse hoofdstedelijke gewest met een speciale aandacht voor de rekrutering voor het technisch en beroepssecundair onderwijs; - het organiseren van een studiekeuzebeurs kies-en-keur-je-vak voor de studierichtingen van het technisch- en beroepsonderwijs in het Brussels Nederlandstalig secundair onderwijs - het versterken van de communicatie naar ouders toe Het is aanbevelenswaardig om de doelstellingen afzonderlijk te benaderen, ook in functie van het budget (zie hierna). 1.2 Doelgroepen De doelgroepen verschillen naargelang van de bovengenoemde doelstellingen en kunnen grosso modo als volgt bepaald worden: - Nederlandstalige gezinnen en gezinnen met een positieve en bewuste oriëntatie naar een opvoeding van hun kinderen in het Nederlands; - Speciale aandacht moet gaan naar de werving van leerlingen voor het secundair onderwijs, specifiek het technisch en beroepsonderwijs. De eerste betrokkenen zijn: - schoolverlaters van het lager onderwijs - de tweedejaars secundair onderwijs - de ouders Strategie De leerlingen uit het zesde leerjaar en uit het tweede jaar in het secundair onderwijs staan voor een belangrijke keuze: welke studierichting willen ze in het secundair onderwijs (verder) volgen? Het kiezen van een passende studierichting is belangrijk voor de motivatie van de leerlingen. Ook kunnen negatieve effecten, zoals het watervalsysteem, het zittenblijven of vervroegde schooluitval erdoor vermeden worden. De jongeren, het gaat normaal gezien om 12 en 14 jarigen, moeten in de eerste plaats geïnformeerd worden over de mogelijkheden die het secundair onderwijs in Brussel aanbiedt. Het aanbod van de ASO-richtingen is meestal gekend, de afstudeerrichtingen TSO en BSO veel minder. De TSO en BSO richtingen leiden vaak tot onmiddellijke tewerkstelling daar het afstudeerrichtingen betreft die aanleiding geven tot de invulling van knelpuntenberoepen. Bovendien blijven alle deuren open voor een verder zetten van een studie hoger onderwijs.

8 Het is belangrijk dat bovengenoemde jongeren en hun ouders op de hoogte gebracht worden van de rijke waaier van mogelijkheden in het TSO en BSO. Dit gebeurt tijdens een studiekeuzebeurs. Daar worden de afstudeerrichtingen van het TSO en BSO in de Brusselse regio visueel en actief voorgesteld. Deze beurs kadert in een globale promotiecampagne voor het Nederlandstalig onderwijs in Brussel. Daarom wordt het Nederlandstalig secundair onderwijs voorgesteld als een evidentie voor kinderen die Nederlandstalig basisonderwijs in Brussel volgen en als een ernstig te overwegen keuzemogelijkheid voor leerlingen, die schoollopen in het lager onderwijs in de rand rond Brussel. De campagne dient ook nadruk te leggen op de meerwaarde van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel: cultureel aanbod, Europese dimensie, bereikbaarheid, taalbad, multiculturaliteit De medewerking van het lager onderwijs en de secundaire scholen die ook ASO en KSO aanbieden is onontbeerlijk. De specifieke aandacht voor het TSO en BSO mag hier geen afbreuk aan doen. 1.4 Boodschap Nederlandstalig onderwijs te Brussel is kwaliteitsonderwijs, biedt een brede waaier aan studiemogelijkheden, ook in het hoger onderwijs. Elke boodschap en visualisering moet de identiteit, eigenheid en de unieke situatie van het Nederlandstalig onderwijs onderstrepen. De aandacht wordt specifiek gericht op het TSO en BSO en zijn toekomstmogelijkheden. De boodschap moet uitsluitend in het Nederlands opgesteld worden. 1.5 Timing De beslissingsperiode voor de schoolkeuze loopt van februari tot eind augustus. De campagne moet in de mate van het mogelijke inspelen op de verschillende stadia die te onderkennen zijn in het beslissingsproces. Dit gegeven sluit een jaaroverbruggende actie niet uit. 1.6 Media Mogelijke media zijn: - de gidsen voor het secundair onderwijs en het basisonderwijs in Brussel - affichage - reclame op de bussen, trams en metro in en rond Brussel - specifieke media voor de studiekeuzebeurs - specifieke media voor ouders Hoewel het voorstellen van de media en de mediastrategie grotendeels behoren tot de bevoegdheid van de reclamebureaus, dienen zij er rekening mee te houden dat in het secundair onderwijs bijna 50% van de leerlingen hun woonplaats heeft buiten het Brussels hoofdstedelijk gewest. Het basisonderwijs rekruteert voornamelijk binnen het gewest. 2 Projectbeschrijving Onder project wordt verstaan: een overzichtelijk voorstel van promotiecampagne met bepaling van slogan, affichagebeeld, strategie, mediamix en kostprijs per medium.

9 3 Budget Voor de realisatie van het project dient uitgegaan te worden van een budget van maximum EUR, btw inbegrepen. Dit betekent dat het budget niet noodzakelijk volledig zal toegekend worden. De kosten voor een persconferentie en, indien gesuggereerd door de indiener van de offerte, voor de realisatie en de verspreiding van een regeringsmededeling waarin de promotiecampagne wordt voorgesteld, moeten in het budget opgenomen worden. Gezien om gevoegd te worden bij het collegebesluit 08/136 van 20 maart 2008 houdende de goedkeuring van het bijzonder bestek en het uitschrijven van een beperkte offerteaanvraag voor de promotiecampagne voor het Nederlandstalig onderwijs in het Brussels hoofdstedelijk gewest. De Collegeleden, Brigitte GROUWELS Pascal SMET Guy VANHENGEL

Bijzonder bestek promotiecampagne Word leerkracht in het Brussels hoofdstedelijk gewest in 2009 BEPERKTE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK LKPROM2009

Bijzonder bestek promotiecampagne Word leerkracht in het Brussels hoofdstedelijk gewest in 2009 BEPERKTE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK LKPROM2009 BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bijzonder bestek promotiecampagne Word leerkracht in het Brussels hoofdstedelijk gewest in 2009 BEPERKTE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK LKPROM2009 Onderwerp : Promotiecampagne Word

Nadere informatie

OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK

OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK BIJLAGE Bijlage nr. 1 BESTEK OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK VOOR DE BEGELEIDING VAN KUNSTINTEGRATIE IN DE NIEUWBOUW VAN KASTERLINDEN Opdrachtgevend

Nadere informatie

Openbare aanbesteding IRT Project Levering van 86 Microsoft Office licenties

Openbare aanbesteding IRT Project Levering van 86 Microsoft Office licenties Openbare aanbesteding IRT Project Levering van 86 Microsoft Office licenties DEEL 1 - PRAKTISCHE GEGEVENS Voorwerp van de opdracht Deze opdracht behelst het leveren van 86 Microsoft Office Standaard licenties.

Nadere informatie

ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING OPDRACHT TOT EVALUATIE VAN DE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN DE POM OOST-VLAANDEREN

ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING OPDRACHT TOT EVALUATIE VAN DE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN DE POM OOST-VLAANDEREN ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING OPDRACHT TOT EVALUATIE VAN DE ALGEMEEN DIRECTEUR VAN DE POM OOST-VLAANDEREN ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN EEN OVERHEIDSOPDRACHT VAN

Nadere informatie

Bijzonder bestek nr. WG/2008/01 betreffende een opdracht voor aanneming van diensten via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking

Bijzonder bestek nr. WG/2008/01 betreffende een opdracht voor aanneming van diensten via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bijzonder bestek nr. WG/2008/01 betreffende een opdracht voor aanneming van diensten via onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking BIJZONDER BESTEK nr. WG/2008/01. Begeleidingsopdracht

Nadere informatie

OPENBARE AANBESTEDING BIJZONDER BESTEK Nr. 2008/ADOV/JDOO/KLEDIJ

OPENBARE AANBESTEDING BIJZONDER BESTEK Nr. 2008/ADOV/JDOO/KLEDIJ OPENBARE AANBESTEDING BIJZONDER BESTEK Nr. 2008/ADOV/JDOO/KLEDIJ Onderwerp: onderhoud van de werkkledij en het linnen van de Elishout-Coovi-campus, E. Gryzonlaan 1 te 1070 Brussel (Anderlecht), gedurende

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Collegebesluit nr. 04/607 23 december 2004 Besluit houdende de gunning van een opdracht voor de verbouwing van een kantoorgebouw, Marcqstraat 16 te 1000 Brussel, tot een huis voor het Nederlandstalig onderwijs.

Nadere informatie

ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG

ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG BIJZONDER BESTEK nr. 2007/002 Consultancy voor het adviseren en begeleiden bij de opmaak van een personeelsplan, transitieplan en regieplan in het kader van de herstructurering

Nadere informatie

ALGEMENE OFFEERTEAANVRAAG VOOR EEN ONDERZOEK INZAKE (LAAG)GELETTERDHEID IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

ALGEMENE OFFEERTEAANVRAAG VOOR EEN ONDERZOEK INZAKE (LAAG)GELETTERDHEID IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST BIJLAGE Bijlage nr. 1. ALGEMENE OFFEERTEAANVRAAG VOOR EEN ONDERZOEK INZAKE (LAAG)GELETTERDHEID IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST BIJZONDER BESTEK OND/GELETTERDHEID/001 Opdrachtgevend bestuur: Vlaamse

Nadere informatie

STUDIEOPRACHT VOOR DE SANERING EN RENOVATIE VAN GEMEENSCHAPSCENTRUM DE MALBEEK KLOKTORENSTRAAT 22/24 TE 1040 ETTERBEEK

STUDIEOPRACHT VOOR DE SANERING EN RENOVATIE VAN GEMEENSCHAPSCENTRUM DE MALBEEK KLOKTORENSTRAAT 22/24 TE 1040 ETTERBEEK BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bijzonder Bestek STUDIEOPRACHT VOOR DE SANERING EN RENOVATIE VAN GEMEENSCHAPSCENTRUM DE MALBEEK KLOKTORENSTRAAT 22/24 TE 1040 ETTERBEEK BIJZONDER BESTEK SELECTIEFASE NR GCMBK0901

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Collegebesluit nr. 07/484 13 december 2007 Besluit houdende de toekenning van de elfde verlenging van de uitvoeringstermijn, de goedkeuring van de verrekeningen nr. 11 (in meer) en het afsluiten van een

Nadere informatie

BEPERKTE WEDSTRIJDOFFERTEAANVRAAG ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR EEN OVERHEIDSOPDRACHT VAN DIENSTEN EN LEVERINGEN

BEPERKTE WEDSTRIJDOFFERTEAANVRAAG ALGEMENE ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VOOR EEN OVERHEIDSOPDRACHT VAN DIENSTEN EN LEVERINGEN HET REALISEREN, HET ONTWERPEN EN DE PRODUCTIE VAN EEN OF MEERDERE GESCHENKVERPAKKINGEN VOOR HET RELATIEGESCHENK VAN HET BELGISCHE EU-VOORZITTERSCHAP 2010 BEPERKTE WEDSTRIJDOFFERTEAANVRAAG ALGEMENE ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

OCMW POPERINGE. Deel 11 : Los Meubilair Algemene Offerteaanvraag.

OCMW POPERINGE. Deel 11 : Los Meubilair Algemene Offerteaanvraag. OCMW POPERINGE BOUWEN SOCIAAL HUIS Deel 11 : Los Meubilair Algemene Offerteaanvraag. INSCHRIJVINGSBILJET / OFFERTE De ondergetekende: (naam en voornamen) Hoedanigheid of beroep:.. Nationaliteit:. Woonplaats

Nadere informatie

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438

Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1. Bijzonder Bestek nr. 1438 Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1035 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. 1438 Net RAAMOVEREENKOMST VOOR ONDERHOUDSWERKEN VAN SIGNALISATIE VOOR BLINDEN EN

Nadere informatie

VOLLEDIGE STUDIEOPRACHT VOOR

VOLLEDIGE STUDIEOPRACHT VOOR BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bijzonder bestek voor selectiefase VOLLEDIGE STUDIEOPRACHT VOOR DE VERBOUWING VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM ELZENHOF, KROONLAAN 12 TE 1050 BRUSSEL (ELSENE), EN VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM

Nadere informatie

BESTEK WERKEN VERNIEUWEN VLOERENOPBOUW GEBOUW AB BREDE SCHOOL NIEUWLAND NIEUWLAND 198 TE 1000 BRUSSEL

BESTEK WERKEN VERNIEUWEN VLOERENOPBOUW GEBOUW AB BREDE SCHOOL NIEUWLAND NIEUWLAND 198 TE 1000 BRUSSEL BESTEK WERKEN VERNIEUWEN VLOERENOPBOUW GEBOUW AB BREDE SCHOOL NIEUWLAND NIEUWLAND 198 TE 1000 BRUSSEL BIJZONDER BESTEK NR OINWL1201A02 ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING ALGEMENE ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

MAATSCHAPPIJ VOOR INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL

MAATSCHAPPIJ VOOR INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL MAATSCHAPPIJ VOOR INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL M.I.V.B. Speciale Studiedienst Koningsstraat 76 1000 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. MIVB/SSD/1400 RAAMOVEREENKOMST VOOR VERSTERKING VAN PERRONNEUZEN

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER. : Diverse gebouwen van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

DEEL III: OFFERTEFORMULIER. : Diverse gebouwen van de Vlaamse Overheid in Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL Domein Werk Besteknummer : Diverse gebouwen

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK VM/B 97

BIJZONDER BESTEK VM/B 97 VLAAMSE MAATSCHAPPIJ VOOR SOCIAAL WONEN. KOLONIENSTRAAT 40 1000 BRUSSEL BIJZONDER BESTEK VM/B 97 van toepassing op de overeenkomsten inzake werken afgesloten door de sociale huisvestingsmaatschappijen

Nadere informatie

Plaatsen van vuilroosters, zandvang en aanpassing constructie op de onbevaarbare waterlopen van 2 de categorie in de Provincie Antwerpen

Plaatsen van vuilroosters, zandvang en aanpassing constructie op de onbevaarbare waterlopen van 2 de categorie in de Provincie Antwerpen PROVINCIE ANTWERPEN OFFERTEFORMULIER Plaatsen van vuilroosters, zandvang en aanpassing constructie op de onbevaarbare waterlopen van 2 de categorie in de Provincie Antwerpen Gebruikte eenheid in het inschrijvingsbiljet:

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK VM/B 97

BIJZONDER BESTEK VM/B 97 VLAAMSE MAATSCHAPPIJ VOOR SOCIAAL WONEN. KOLONIENSTRAAT 40 1000 BRUSSEL BIJZONDER BESTEK VM/B 97 van toepassing op de overeenkomsten inzake werken afgesloten door de sociale huisvestingsmaatschappijen

Nadere informatie

Bijzonder Bestek nr Raamovereenkomst voor de signalisatie voor blinden en slechtzienden in verschillende stations van het net

Bijzonder Bestek nr Raamovereenkomst voor de signalisatie voor blinden en slechtzienden in verschillende stations van het net BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST Mobiel Brussel (B.U.V.) Directie Infrastructuur van het Openbaar Vervoer C.C.N. Vooruitgangstraat,80 (bus 1) 1030 BRUSSEL 1 Bijzonder Bestek nr. 1348 Raamovereenkomst voor

Nadere informatie

ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG aanstelling aannemer dakwerken, betonherstellingen en schrijnwerk - raamcontract

ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG aanstelling aannemer dakwerken, betonherstellingen en schrijnwerk - raamcontract AG VESPA autonoom gemeentebedrijf vastgoed en stadsprojecten Antwerpen Bestek: Opdracht voor aanneming van werken. ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG aanstelling aannemer dakwerken, betonherstellingen en schrijnwerk

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie

OFFERTEFORMULIER. Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie PROVINCIE ANTWERPEN OFFERTEFORMULIER Leveren en plaatse afstandsbewaking op technische infrastructuur waterlopen 2 de categorie Gebruikte eenheid in het inschrijvingsbiljet: EURO De ondergetekende : (Naam

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding

OFFERTEFORMULIER. AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016. open aanbesteding AANLEG VAN HET VICTORIA REGIAPARK IN GENTBRUGGE/GENT Besteknummer GD 09/2016 open aanbesteding OFFERTEFORMULIER Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld.. Het totaalbedrag (excl.

Nadere informatie

Bijzonder bestek conceptuele ontwikkeling van websites voor het Brussels Nederlandstalig onderwijs

Bijzonder bestek conceptuele ontwikkeling van websites voor het Brussels Nederlandstalig onderwijs BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bijzonder bestek conceptuele ontwikkeling van websites voor het Brussels Nederlandstalig onderwijs OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Collegebesluit nr. 04/263 13 mei 2004 Besluit houdende het sluiten van een overeenkomst bij onderhandelingsprocedure voor het ontwikkelen van de websites erfgoedwijzer.be en erfgoednet.be Het College,

Nadere informatie

De Vennootschap (Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel) :

De Vennootschap (Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel) : Provincie Stad Aanbestedende overheid Benaming van de opdracht Limburg Sint-Truiden Wegen en Verkeer Limburg Aanpassing N3 Rotonde Stayen OFFERTEFORMULIER De ondergetekende (Naam en voornaam) : Hoedanigheid

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE)

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR LEVERING MET ALS VOORWERP VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) Opdrachtgevend bestuur Europese School

Nadere informatie

AANBESTEDENDE OVERHEID POM OOST-VLAANDEREN

AANBESTEDENDE OVERHEID POM OOST-VLAANDEREN Bestek DRG 2 2011-01-31 1 ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG BESTEKNUMMER DRG 2 OPDRACHT VAN AANNEMING VAN DIENSTEN VAN ARCHITECTEN EN BOUWKUNDIGEN VOOR HET DUURZAAM BOUWEN VAN EEN DOORGANGSGEBOUW IN MALDEGEM ALGEMENE

Nadere informatie

Project : VTS-site Collegestraat en O.L.V. plein 9100 Sint-Niklaas Bijzonder bestek nr. : Perceel nr. : Bouwrijp maken en strippen van het gebouw

Project : VTS-site Collegestraat en O.L.V. plein 9100 Sint-Niklaas Bijzonder bestek nr. : Perceel nr. : Bouwrijp maken en strippen van het gebouw OFFERTEFORMULIER. Project : VTS-site Collegestraat en O.L.V. plein 9100 Sint-Niklaas Bijzonder bestek nr. : Perceel nr. : Bouwrijp maken en strippen van het gebouw Bouwheer INTERWAAS Lamstraat 113 9100

Nadere informatie

VOLLEDIGE STUDIEOPRACHT VOOR

VOLLEDIGE STUDIEOPRACHT VOOR BIJLAGE Bijlage nr. 1 Gunningsverslag VOLLEDIGE STUDIEOPRACHT VOOR DE VERBOUWING VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM ELZENHOF, KROONLAAN 12 TE 1050 BRUSSEL (ELSENE), EN VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM DE MAALBEEK,

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK WERKEN OOSTENDE SYNTRA WEST - NIEUWBOUW HOTELSCHOOL OPEN AANBESTEDING. GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

BIJZONDER BESTEK WERKEN OOSTENDE SYNTRA WEST - NIEUWBOUW HOTELSCHOOL OPEN AANBESTEDING. GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR WERKEN MET ALS VOORWERP OOSTENDE SYNTRA WEST - NIEUWBOUW HOTELSCHOOL OPEN AANBESTEDING Opdrachtgevend bestuur GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Ontwerper

Nadere informatie

Uitnodiging tot inschrijving

Uitnodiging tot inschrijving Raad van de Europese Unie Secretariaat-generaal Uitnodiging tot inschrijving Aanbesteding UCA-17/009 Gunning via onderhandelingen Huur van een schietbaan Het secretariaat-generaal van de Raad van de Europese

Nadere informatie

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP RENOVATIE/UITBREIDING VAN EEN TEHUIS VOOR NIET-WERKENDEN/NURSING Belangrijk : dit formulier dient volledig te worden ingevuld

Nadere informatie

RAAMCONTRACT DAKWERKEN BETONHERSTELLINGEN SCHRIJNWERK (1)

RAAMCONTRACT DAKWERKEN BETONHERSTELLINGEN SCHRIJNWERK (1) RAAMCONTRACT DAKWERKEN BETONHERSTELLINGEN SCHRIJNWERK (1) TUSSEN: Het Autonoom Gemeentebedrijf Vastgoed en Stadsprojecten Antwerpen, Generaal Lemanstraat 55, 2018 Antwerpen, hierbij vertegenwoordigd door

Nadere informatie

LEVERING VAN HANDELSGOEDEREN : VRIJETIJDS KINDER-, DAMES- EN HERENSCHOENEN

LEVERING VAN HANDELSGOEDEREN : VRIJETIJDS KINDER-, DAMES- EN HERENSCHOENEN Bijzonder bestek LEVERING VAN HANDELSGOEDEREN : VRIJETIJDS KINDER-, DAMES- EN HERENSCHOENEN ten behoeve van het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer te Mol Aanbestedende overheid: Provinciaal Recreatiedomein

Nadere informatie

OPDRACHTGEVEND BESTUUR. Gemeente Lint Koning Albertstraat Lint. BRANDVEILIG MAKEN ontmoetingscentrum De Witte Merel FASE 4

OPDRACHTGEVEND BESTUUR. Gemeente Lint Koning Albertstraat Lint. BRANDVEILIG MAKEN ontmoetingscentrum De Witte Merel FASE 4 OPDRACHTGEVEND BESTUUR Gemeente Lint Koning Albertstraat 41 2547 Lint BRANDVEILIG MAKEN ontmoetingscentrum De Witte Merel FASE 4 INSCHRIJVINGSBILJET. Gebruikte eenheid in het inschrijvingsbiljet: EURO.

Nadere informatie

: Groenonderhoud in bedrijventerrein Gullegem-Moorsele; uitbreiding noordwest INSCHRIJVINGSBILJET

: Groenonderhoud in bedrijventerrein Gullegem-Moorsele; uitbreiding noordwest INSCHRIJVINGSBILJET 1 Opdrachtgever Aard van de opdracht : Intercommunale LEIEDAL : Groenonderhoud in bedrijventerrein Gullegem-Moorsele; uitbreiding noordwest Bestek nr. : H3 GM 54 40 INSCHRIJVINGSBILJET - De ondergetekende

Nadere informatie

OPDRACHT VAN AANNEMING VAN WERKEN. Inrichting stookplaats en aanpassingen i.f.v. legionella-wetgeving. openbare aanbesteding

OPDRACHT VAN AANNEMING VAN WERKEN. Inrichting stookplaats en aanpassingen i.f.v. legionella-wetgeving. openbare aanbesteding departement Logistiek dienst Patrimonium OPDRACHT VAN AANNEMING VAN WERKEN Inrichting stookplaats en aanpassingen i.f.v. legionella-wetgeving openbare aanbesteding Bijzonder bestek nr. L01/2005-0054/t11tp0019/tp

Nadere informatie

Aanleg fietspad te Lochristi langs spoorlijn Gent-Antwerpen

Aanleg fietspad te Lochristi langs spoorlijn Gent-Antwerpen Provinciaal Administratief Centrum "Het Zuid" directie Ruimte Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent Tel. 09-267 76 00 - fax 09-267 76 99 Offerte R03-LAF-2010-008 Lochristi Aanleg fietspad te Lochristi langs

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 1431

BIJZONDER BESTEK NR. 1431 MAATSCHAPPIJ VOOR HET INTERCOMMUNAAL VERVOER TE BRUSSEL MIVB KONINGSTRAAT 76 1000 BRUSSEL (1) BIJZONDER BESTEK NR. 1431 Aanpassing van het bovengrondse net Kleine reparaties aan de halten en beddingen

Nadere informatie

OPDRACHTGEVEND BESTUUR : VZW Katholiek Basisonderwijs H. Hart Winterslag-Genk Margarethalaan Genk

OPDRACHTGEVEND BESTUUR : VZW Katholiek Basisonderwijs H. Hart Winterslag-Genk Margarethalaan Genk STAD : Genk OPDRACHTGEVEND BESTUUR : VZW Katholiek Basisonderwijs H. Hart Winterslag-Genk Margarethalaan 70 3600 Genk BENAMING VAN DE OPDRACHT : GT-160490-66 Infrastructuurwerken Omgevingswerken Kleuterschool

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 44 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL OFFERTEFORMULIER Domein Adres Werk Besteknummer

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER BIJZONDER BESTEK NR.2006/VGC/wsch/002/Sint Ur sula

INSCHRIJVINGSFORMULIER BIJZONDER BESTEK NR.2006/VGC/wsch/002/Sint Ur sula INSCHRIJVINGSFORMULIER BIJZONDER BESTEK NR.2006/VGC/wsch/002/Sint Ur sula Onderwerp : Basisschool Sint Ursula Dieudonné Lefévrestraat 41 te 1020 Brussel (Laken) Leveren en plaatsen van een tweedehands

Nadere informatie

DEEL III: OFFERTEFORMULIER

DEEL III: OFFERTEFORMULIER 18 DEEL III: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Studie en Advies Boudewijngebouw Boudewijnlaan 30 - bus 60 1000 BRUSSEL OFFERTEFORMULIER Domein Adres Werk

Nadere informatie

RENOVATIE PLATTE DAKEN

RENOVATIE PLATTE DAKEN INSCHRIJVINGSFORMULIER aanbesteding 14/06/2011 BESTEK NUMMER: 260411 IN OPDRACHT VAN: GEBOUW / LIGGING: WERK: VRIJE BASISSCHOLEN DE WIJNGAARD VZW SINT ANNA 41 8500 KORTRIJK Tel 056 35 40 96 ST. VINCENTIUS

Nadere informatie

LEVEREN VAN BRANDSTOFFEN VOOR DIENSTVOERTUIGEN Bestek (LOG-06/2014)

LEVEREN VAN BRANDSTOFFEN VOOR DIENSTVOERTUIGEN Bestek (LOG-06/2014) POLITIEZONE REGIO TIELT ARDOOIE- LICHTERVELDE-PITTEM- RUISELEDE-TIELT-WINGENE LEVEREN VAN BRANDSTOFFEN VOOR DIENSTVOERTUIGEN Bestek (LOG-06/2014) OPEN OFFERTEVRAAG INHOUDSOPGAVE 1. DEEL I. ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345 Digipolis - opdrachthoudende vereniging Generaal Armstrongweg 1 B 2020 Antwerpen Tel.++32 3 338 76 11 Fax ++32 3 338 79 00 http://www.digipolis.be - aankoop@digipolis.be Selectiedocument met het oog op

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 337

BIJZONDER BESTEK NR. 337 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 337 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht heeft betrekking op de levering en indienststelling

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER Perceel 1

OFFERTEFORMULIER Perceel 1 BESTEK HOUDENDE DE VOORWAARDEN VOOR HET AANSTELLEN VAN EEN NOTARIS MET BETREKKING TOT DE DIENSTEN VAN JURIDISCHE AARD TEN BEHOEVE VAN DE STAD GENT Open offerteaanvraag met bekendmaking OFFERTEFORMULIER

Nadere informatie

Open offerteaanvraag voor het aankopen van bestelwagens voor de Vlaamse overheid

Open offerteaanvraag voor het aankopen van bestelwagens voor de Vlaamse overheid 151 DEEL IV: OFFERTEFORMULIER VLAAMSE OVERHEID Agentschap Facilitair Bedrijf Afdeling Centrale Facilitaire Diensten Boudewijnlaan 30 bus 60 1000 BRUSSEL Bestek nr. 2014/HFB/OO/29354 Open offerteaanvraag

Nadere informatie

BIJLAGE. Bijlage nr. 1. Reglement houdende de ondersteuning van jeugdinfrastructuur. HOOFDSTUK 1: Algemene bepalingen

BIJLAGE. Bijlage nr. 1. Reglement houdende de ondersteuning van jeugdinfrastructuur. HOOFDSTUK 1: Algemene bepalingen BIJLAGE Bijlage nr. 1 Reglement houdende de ondersteuning van jeugdinfrastructuur HOOFDSTUK 1: Algemene bepalingen Artikel 1.- Dit besluit wordt genomen in uitvoering van de verordening nr. 11-02 van 20

Nadere informatie

(van toepassing vanaf ) HOOFDSTUK I. - Definities.

(van toepassing vanaf ) HOOFDSTUK I. - Definities. Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 januari 1999 betreffende het verlaagd tarief van de successierechten in geval van overdracht van kleine en middelgrote ondernemingen (van toepassing

Nadere informatie

VOETBALTERREIN GELEGEN STOKKELSESTEENWEG

VOETBALTERREIN GELEGEN STOKKELSESTEENWEG Openbare Werken 1 Administration communale de WOLUWE-SAINT-PIERRE Charles Thielemanslaan 93 1150 BRUSSEL Gemeentebestuur van SINT-PIETERS-WOLUWE : 02.773.06.24 : 02.773.18.19 : mvaneechaute@woluwe1150.irisnet.be

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER. OFWEL (1) De Vennootschap (handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel):.

OFFERTEFORMULIER. OFWEL (1) De Vennootschap (handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit, zetel):. Bouwheer : VZW Daarkom, Prinsenstraat, 8 te 1000 Brussel Opdracht : Herinrichting van La Gaité tot een Vlaams Marokkaans Culturenhuis Lot 5 : De uitvoering van de werken : liften Tekstmodel van offerteformulier

Nadere informatie

B-Brussel: Bouwwerkzaamheden 2011/S AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken

B-Brussel: Bouwwerkzaamheden 2011/S AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken 1/6 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:227584-2011:text:nl:html B-Brussel: Bouwwerkzaamheden 2011/S 137-227584 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I:

Nadere informatie

BESTEK TL 2012-20. A a n b e s t e d e n d e o v e r h e i d. G e m e e n t e Z e d e l g e m. B e n a m i n g v a n d e d i e n s t

BESTEK TL 2012-20. A a n b e s t e d e n d e o v e r h e i d. G e m e e n t e Z e d e l g e m. B e n a m i n g v a n d e d i e n s t , dienst financiën TL 2012-20 04/04/2012 1/6 BESTEK TL 2012-20 ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING A l g e m e n e a d m i n i s t r a t i e v e b e p a l i n g e n e n v o o r w a a r d e n v

Nadere informatie

Drukken van Scripta Botanica Belgica 50

Drukken van Scripta Botanica Belgica 50 1 Ministerie van Middenstand en Landbouw NATIONALE PLANTENTUIN VAN BELGIE Domein van Bouchout B 1860 Meise Drukken van Scripta Botanica Belgica 50 BIJZONDER BESTEK HOOFDSTUK 1: IDENTIFICATIE: 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Driesstraat Bornem OFFERTEFORMULIER

Driesstraat Bornem OFFERTEFORMULIER BESTEK NUMMER: 0888-1 IN OPDRACHT VAN: VOORWERP OPDRACHT: GEBOUW / LIGGING: PERCEEL: vzw Katholieke Scholen Groot-Bornem Driesstraat 10 2880 Bornem Verantwoordelijke inrichtende macht : dhr Frans De Laet

Nadere informatie

Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk.

Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk. BESTEK ref / Georges-Henri Park : Georges Henripark: hekken en poorten in siersmeedwerk. Overheidsopdracht voor leveringen met het doel de levering van een omheining in siersmeedwerk met de toegangshekken

Nadere informatie

TUSSEN: Het Autonoom Gemeentebedrijf Vastgoed en Stadsprojecten Antwerpen, Generaal Lemanstraat 55, 2018 Antwerpen, hierbij vertegenwoordigd door

TUSSEN: Het Autonoom Gemeentebedrijf Vastgoed en Stadsprojecten Antwerpen, Generaal Lemanstraat 55, 2018 Antwerpen, hierbij vertegenwoordigd door RAAMCONTRACT GROENONDERHOUD TUSSEN: Het Autonoom Gemeentebedrijf Vastgoed en Stadsprojecten Antwerpen, Generaal Lemanstraat 55, 2018 Antwerpen, hierbij vertegenwoordigd door hierna genoemd AG Vespa EN:,

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK van DIENSTEN ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG NR. BINF/INV/2010.01/AB HOGESCHOOL GENT

BIJZONDER BESTEK van DIENSTEN ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG NR. BINF/INV/2010.01/AB HOGESCHOOL GENT DEPARTEMENT BEDRIJFSINFORMATIE SCHOONMEERSSTRAAT 52 9000 GENT EN DEPARTEMENT TOEGEPASTE INGENIEURSWETENSCHAPPEN SCHOONMEERSSTRAAT 52 9000 GENT BIJZONDER BESTEK van DIENSTEN ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG NR.

Nadere informatie

VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE

VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE BIJLAGE Bijlage nr. 1 VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE -------------- BESTEK NR. 2011/003 ONDERHANDELINGSPROCEDURE voor busvervoer tijdens de paas- en zomervakantie 2012 Uiterste datum voor het indienen van

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK nr. CULT/DGC/2007-03

BIJZONDER BESTEK nr. CULT/DGC/2007-03 BIJLAGE Bijlage nr. 1 BIJZONDER BESTEK nr. CULT/DGC/2007-03 Consultancy voor de opmaak van een bestek voor de aankoop van een geïntegreerde softwarepakket voor de 22 gemeenschapscentra en de dienst Gemeenschapscentra

Nadere informatie

Autonoom Gemeentebedrijf STADSPLANNING ANTWERPEN Herinrichting Hollebeekvallei te Hoboken/Wilrijk

Autonoom Gemeentebedrijf STADSPLANNING ANTWERPEN Herinrichting Hollebeekvallei te Hoboken/Wilrijk DEEL E. FERTEFORMULIER Autonoom Gemeentebedrijf STADSPLANNING ANTWERPEN Herinrichting Hollebeekvallei te Hoboken/Wilrijk Bestek: AGSTAN/OD/SP/HB/BE02 Programma Openbaar domein/strategische Projecten (natuurlijke

Nadere informatie

DEEL III OPMETING DER WERKEN

DEEL III OPMETING DER WERKEN DEEL III OPMETING DER WERKEN dossier B693X lot lasafzuiging i g project lasatelier PTI ninove bouwheer Provincie i Oost-Vlaanderen.X1.1 hoog vacuüm afzuigarm omschrijving stuks aantal totaal 21.00 21 Totaal

Nadere informatie

OPEN OFFERTEAANVRAAG BESTEKNUMMER DRG 11

OPEN OFFERTEAANVRAAG BESTEKNUMMER DRG 11 1 OPEN FERTEAANVRAAG BESTEKNUMMER DRG 11 UITVOERING VAN WERKEN : BOUWEN VAN EEN DOORGANGSGEBOUW VOLGENS DE BREEAM-METHODIEK FERTEFORMULIER AANBESTEDENDE OVERHEID POM OOST-VLAANDEREN 2 OPDRACHTGEVER : POM

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSBILJET. * Naam van het project: Opvang 2DWA-riolering Tomme + aansluiting op bestaande riolering in Ottenburg

INSCHRIJVINGSBILJET. * Naam van het project: Opvang 2DWA-riolering Tomme + aansluiting op bestaande riolering in Ottenburg INSCHRIJVINGSBILJET * Projectnr./lot:.595 * Naam van het project: Opvang DWA-riolering Tomme + aansluiting op bestaande riolering in Ottenburg * Aanbestedingsdatum: XX-XX-XXXX A. IDENTITEIT EN VERBINDING.

Nadere informatie

Daenshuis Uitbreiding en verbouwing van een WGC Offerteformulier Blz.: O. 1 van 6. Sinte Annalaan 41 bus Aalst

Daenshuis Uitbreiding en verbouwing van een WGC Offerteformulier Blz.: O. 1 van 6. Sinte Annalaan 41 bus Aalst Daenshuis Uitbreiding en verbouwing van een WGC Offerteformulier Blz.: O. 1 van 6 BESTEK NUMMER: IN OPDRACHT VAN: GEBOUW / LIGGING: WERK / PERCEEL: 1407 Bouw en afwerking Wijkgezondheidscentrum Daenshuis

Nadere informatie

- Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten)

- Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten) Ref. Ares(2014)1829175-04/06/2014 - Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten) Aankondiging van een opdracht: 2014/S 105-184206

Nadere informatie

RAAMCONTRACT VOOR OPDRACHT VAN DIENSTEN: ENERGIEDESKUDIGE

RAAMCONTRACT VOOR OPDRACHT VAN DIENSTEN: ENERGIEDESKUDIGE RAAMCONTRACT VOOR OPDRACHT VAN DIENSTEN: ENERGIEDESKUDIGE TUSSEN: Het Autonoom Gemeentebedrijf Vastgoed en Stadsprojecten Antwerpen, Generaal Lemanstraat 55, 2018 Antwerpen, hierbij vertegenwoordigd door

Nadere informatie

offerteformulier Overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten

offerteformulier Overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten offerteformulier Overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten openbare aanbesteding Opdracht: Aanstellen van een aannemer voor de werken renovatie administratieve lokalen en kleutersanitair

Nadere informatie

Lot centrale verw arm ing, san itair en ventilatie in het gemeen schapscentru m de P iano fabriek, Fortstraat 35 te B ru ssel (Sint Gillis)

Lot centrale verw arm ing, san itair en ventilatie in het gemeen schapscentru m de P iano fabriek, Fortstraat 35 te B ru ssel (Sint Gillis) BI JLAGE Bijlage nr. 1 Lot centrale verw arm ing, san itair en ventilatie in het gemeen schapscentru m de P iano fabriek, Fortstraat 35 te 10 60 B ru ssel (Sint Gillis) Technisch aanbestedingsverslag Gunningsmotivatie

Nadere informatie

Bestek nr. : INF Dossier nr. : WA 2012/0538/02 OFFERTEFORMULIER

Bestek nr. : INF Dossier nr. : WA 2012/0538/02 OFFERTEFORMULIER Aanbestedende overheid: Sociale Huisvestingsmaatschappij Vooruitzien cvba Burgemeester Geyskensstraat 1 3580 Beringen Opdracht: Verkavelingsproject aan Kleuterweg, Heusden-Zolder Bestek nr. : INF2016-0038

Nadere informatie

Overheidsopdracht bij onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking BESTEK Organisatie VGC-studiedag TAAL

Overheidsopdracht bij onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking BESTEK Organisatie VGC-studiedag TAAL BIJLAGE Bijlage nr. 1 Bestek Organisatie VGC-studiedag TAAL Overheidsopdracht bij onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking BESTEK Organisatie VGC-studiedag TAAL Onderwerp: Organisatie VGC-studiedag

Nadere informatie

Algemene Offerteaanvraag IRT Project 86 multifunctionals

Algemene Offerteaanvraag IRT Project 86 multifunctionals Algemene Offerteaanvraag IRT Project 86 multifunctionals DEEL 1 - PRAKTISCHE GEGEVENS Voorwerp van de opdracht Deze opdracht behelst het leveren van 86 multifunctionals. De twee loten zijn afzonderlijk

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; collegebesluit nr. 01/517 20 december 2001 Besluit houdende goedkeuring van het bijzonder bestek en het uitschrijven van een beperkte offerteaanvraag voor de promotiecampagne voor de twee Elishoutscholen

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP

BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR DIENSTEN MET ALS VOORWERP OPROEP TOT KANDIDAATSTELLING TER OPMAAK VAN EEN LIJST VAN GEGADIGDEN TEN BEHOEVE VAN DIVERSE HERSTELLING- EN ONDERHOUDSWERKEN EN

Nadere informatie

INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG

INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG BV/PDT/juli 2013 INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON RENOVATIE VAN 22 KAMERS EN GANG OFFERTEFORMULIER VOOR AANNEMINGEN VAN WERKEN BESTEK NUMMER: 2016-1 IN OPDRACHT VAN: INTERNAAT MARIAVREUGDE BORGLOON Nieuwland

Nadere informatie

Lot 2 dakrenovatie gebouw 3 werkplaats bouw, werkplaats logistiek en gebouw 15 schoolrestaurant

Lot 2 dakrenovatie gebouw 3 werkplaats bouw, werkplaats logistiek en gebouw 15 schoolrestaurant B A R T V A N D E K E R C K H O V E A R C H I T E C T E N V E N N O O T S C H A P Lot 2 dakrenovatie gebouw 3 werkplaats bouw, werkplaats logistiek en gebouw 15 schoolrestaurant Offerteformulier voor aanneming

Nadere informatie

KATHOLIEKE BASISSCHOOL VAN ZEMST VZW

KATHOLIEKE BASISSCHOOL VAN ZEMST VZW KATHOLIEKE BASISSCHOOL VAN ZEMST VZW Project Verbouwing en vernieuwing van sanitaire installaties met inbegrip van installaties voor regenwaterrecuperatie. Kadaster Zemst 1e afdeling, sectie B, nummer

Nadere informatie

België-Antwerpen: Bouwwerkzaamheden 2017/S Aankondiging van een opdracht. Werken

België-Antwerpen: Bouwwerkzaamheden 2017/S Aankondiging van een opdracht. Werken 1 / 5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:149623-2017:text:nl:html België-Antwerpen: Bouwwerkzaamheden 2017/S 077-149623 Aankondiging van een opdracht Werken Richtlijn

Nadere informatie

BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER BIJLAGE: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP PERCEEL 1: ALGEMENE RENOVATIEWERKEN Openbare aanbesteding Belangrijk: dit offerteformulier dient volledig te worden ingevuld en

Nadere informatie

De opdracht werd gepubliceerd op 27 oktober 2016 in het Bulletin der Aanbestedingen nr 275 publicatienummer

De opdracht werd gepubliceerd op 27 oktober 2016 in het Bulletin der Aanbestedingen nr 275 publicatienummer Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0448 22-12-2016 BIJLAGE Bijlage nr. 1 Gunningsverslag met betrekking tot de open offerteaanvraag voor de studieopdracht voor de opmaak van outputspecificaties

Nadere informatie

GESCHIKTMAKINGSWERKEN

GESCHIKTMAKINGSWERKEN Opdrachtgever: VZW KATHOLIEK SECUNDAIR ONDERWIJS REGIO TESSENDERLO Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo Project: SCHOOLCOMPLEX PIUS X COLLEGE Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo GESCHIKTMAKINGSWERKEN PERCEEL

Nadere informatie

OFFERTEBILJET. * Projectnr. AG Vespa: AGVESPA/OD/EIL/CN/BE01. * Projectnr. Rio-Link: RI3A235. * Naam van het project: Cadix Noord

OFFERTEBILJET. * Projectnr. AG Vespa: AGVESPA/OD/EIL/CN/BE01. * Projectnr. Rio-Link: RI3A235. * Naam van het project: Cadix Noord OFFERTEBILJET * Projectnr. AG Vespa: AGVESPA/OD/EIL/CN/BE0 * Projectnr. Rio-Link: RI3A235 * Naam van het project: Cadix Noord A. IDENTITEIT EN VERBINDING. Natuurlijke persoon: - De ondergetekende... (naam

Nadere informatie

AGION V.O. 11712.1.2 Bestek nr. 0915 RENOVATIE BUITENSCHRIJNWERK OFFERTEFORMULIER

AGION V.O. 11712.1.2 Bestek nr. 0915 RENOVATIE BUITENSCHRIJNWERK OFFERTEFORMULIER BESTEK NUMMER: 0915 IN OPDRACHT VAN: GEBOUW / LIGGING: WERK: Katholiek Onderwijs Gent-Zuid Lange Violettestraat 29 9000 GENT tel: 09/ 225 47 44 fax: 09/ 223 49 38 Onze-Lieve-Vrouwcollege Langestraat 66

Nadere informatie

VZW VRIJE BASISSCHOLEN VAN DE ZUSTERS VAN BERLAAR MARKT 13

VZW VRIJE BASISSCHOLEN VAN DE ZUSTERS VAN BERLAAR MARKT 13 BUITENSCHRIJNWERK TURNZAAL SOLLEVELDEN 2 2590 BERLAAR Lot 20.1 VERNIEUWEN BUITENSCHRIJNWERK TURNZAAL MEI 2016 VZW VRIJE BASISSCHOLEN VAN DE ZUSTERS VAN BERLAAR MARKT 13 2590 BERLAAR THV Scholenbouw : ELD

Nadere informatie

OPDRACHTGEVEND BESTUUR : GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Scholengroep Antwerpen 1 Thonetlaan 106A te 2050 Antwerpen

OPDRACHTGEVEND BESTUUR : GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Scholengroep Antwerpen 1 Thonetlaan 106A te 2050 Antwerpen GEMEENTE : Antwerpen OPDRACHTGEVEND BESTUUR : GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Scholengroep Antwerpen Thonetlaan 06A te 050 Antwerpen BENAMING VAN DE OPDRACHT : Vernieuwen van sanitair speelplaats

Nadere informatie

Deel F: Indeling offertedossier

Deel F: Indeling offertedossier Deel F: Indeling offertedossier Inhoudsopgave U1: Een volledig ingevuld en ondertekend offerteformulier - ingeval van tijdelijke handelsvennootschap: ondertekening door alle leden deel uitmakende van de

Nadere informatie

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN Hoofdstuk V GOEDEREN INLEIDING OVERHEIDSOPDRACHTEN BEHEER EN BESCHIKKING VAN GOEDEREN WERKEN AAN GEBOUWEN PREMIES EN SUBSIEDIES SCHENKINGEN, LEGATEN EN STICHTINGEN 2. OVERHEIDSOPDRACHTEN 504. De kerkfabriek

Nadere informatie

STUDIEOPRACHT VOOR DE AFWERKING EN INRICHTING VAN DE CASCO-NIEUWBOUW VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM DEN DAM, WAVERSESTEENWEG TE 1160 BRUSSEL (OUDERGEM)

STUDIEOPRACHT VOOR DE AFWERKING EN INRICHTING VAN DE CASCO-NIEUWBOUW VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM DEN DAM, WAVERSESTEENWEG TE 1160 BRUSSEL (OUDERGEM) STUDIEOPRACHT VOOR DE AFWERKING EN INRICHTING VAN DE CASCO-NIEUWBOUW VAN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM DEN DAM, WAVERSESTEENWEG TE 1160 BRUSSEL (OUDERGEM) BIJZONDER BESTEK SELECTIEFASE NR GCDAM0701A91 BEPERKTE

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Collegebesluit nr. 05/338 14 juli 2005 Besluit houdende de subsidiëring van projecten in het kader van het erfgoedconvenant voor de eindrealisatie van de Weik van t Brussels 2005 (tweede fase) en voorbereiding

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0727 22-06-2017 COLLEGEBESLUIT Collegebesluit houdende de goedkeuring van de meerwerken nr. 2 voor de fase 2 van de renovatie van Brede School

Nadere informatie

GESCHIKTMAKINGSWERKEN

GESCHIKTMAKINGSWERKEN Opdrachtgever: VZW KATHOLIEK SECUNDAIR ONDERWIJS REGIO TESSENDERLO Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo Project: SCHOOLCOMPLEX PIUS X COLLEGE Stationsstraat 125 3980 Tessenderlo GESCHIKTMAKINGSWERKEN PERCEEL

Nadere informatie

Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr BIJLAGE. Bijlage nr. 3. Protocolakkoord

Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr BIJLAGE. Bijlage nr. 3. Protocolakkoord Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20182019-0014 27-09-2018 BIJLAGE Bijlage nr. 3 Protocolakkoord 1 Protocolakkoord Beeldkwaliteitsplan voor de publieke ruimte van het Kanaalgebied in het

Nadere informatie

Raamcontract Financieel economische ondersteuning

Raamcontract Financieel economische ondersteuning Vlaamse Overheid Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Stafdienst voor de Vlaamse Regering Kenniscentrum Publiek Private Samenwerking... Algemene offerteaanvraag Bestek nr. PPS/2008/008

Nadere informatie