Het is gemakkelijker dan je denkt om de verkeerde accu voor je motor of scooter te bestellen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is gemakkelijker dan je denkt om de verkeerde accu voor je motor of scooter te bestellen."

Transcriptie

1 YUASA ACCU S MotoPort levert kwaliteitsaccu s van het merk YUASA*. Yuasa behoort tot de grootste fabrikanten van (motorfiets-)accu s ter wereld. Nagenoeg alle motorfietsen van de 4 grote motorfietsmerken Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha worden standaard voorzien van een Yuasa accu. Accu s zijn er in verschillende soorten zoals de klassieke droge accu met accuzuur, de onderhoudsvrije accu en de gel accu. Deze laatste kan ook op zijn kant gemonteerd kunnen worden. De accu van je motor vervangen: De juiste accu selecteren Het is gemakkelijker dan je denkt om de verkeerde accu voor je motor of scooter te bestellen. Neem deze spelregels in acht: Als je accu is uitgerust met een sensor, vervang de sensor dan ook op het moment dat je de accu vervangt. Vervang nooit een onderhoudsvrije accu voor een ander type accu, dit tenzij in de handleiding staat dat dit kan. Zorg er altijd voor dat je de juiste accu hebt alvorens je deze oplaadt en installeert. Gevulde en geladen accu s kunnen niet geruild worden. Laad een nieuwe accu altijd eerst alvorens deze in de motor te installeren Zorg er voor dat de accu schoon blijft en gebruik accuvet of vaseline op de accupolen om corrosie te voorkomen Het ontluchtingsslangetje moet goed geopend zijn en niet belemmerd worden Monteer altijd een accu die qua voltage en ampèrage geschikt is voor jouw motorfiets of scooter. Kijk hiervoor in de handleiding, of raadpleeg de techniekzoekmachine. Tref je daar je motorfietstype of accutype niet bij aan, informeer dan bij MotoPort voor de geschikte accu. Alle accu s dienen alvorens in de motorfiets gemonteerd te worden, altijd eerst geladen te worden.

2 Conventionele (navulbare) accu s: Deze dienen gevuld te worden met accuzuur. Zorg er voor dat de opening voor de ontgassing vrij is (verwijder het dopje of snijd het buisje af). Voor het vullen verwijder je de doppen en vul je de individuele cellen met behulp van het bijgeleverde slangetje tot het MAX niveau bereikt is. Laat een accu na het vullen minimaal 30 minuten geopend staan en vul indien nodig opnieuw bij tot het MAX niveau. Sluit de accu af door de doppen flink aan te draaien. Gebruik altijd beschermende handschoenen en een bril. Mocht je onverhoopt accuzuur spillen, verdun dit dan met veel water. Absoluut contact met huid en ogen vermijden. Laad de nieuwe accu gedurende 15 tot 20 uur alvorens deze in de motor te installeren en te gebruiken. Indien dit verzuimd wordt, dan gaat dit ten koste van de levensduur van de accu. Raadpleeg bij twijfel je MotoPort dealer of laat je MotoPort vestiging dit klusje netjes voor je verzorgen. Hiervoor kan een kleine vergoeding gevraagd worden. Mocht de inhoud van de accucellen te laag zijn, dan kunnen deze bijgevuld worden met gedemineraliseerd water. Geadviseerd wordt om regelmatig het zuurniveau te controleren en indien de motorfiets voor langere tijd niet gebruikt wordt, de accu aan een druppellader zoals de Optimate aan te sluiten. De droge accu s worden geleverd zonder accuzuur. Deze dien je er bij te bestellen. In de webshop wordt bij de accu de accuzuurfles en ook gedemineraliseerd water als suggestie getoond.

3 Onderhoudsvrije accu s: Deze worden geleverd met bijbehorend zuurpakket. Gebruik altijd beschermende handschoenen en een bril. Mocht je onverhoopt accuzuur spillen, verdun dit dan met veel water. Absoluut contact met huid en ogen vermijden. Verwijder de strip die de accu hermetisch afsluit. Verwijder de dopjes die het accupakket afsluit niet en druk ze ook niet door. Plaats het zuurpakket gewoon omgekeerd in de accu en duw stevig naar beneden, zodat de afsluiting doorbroken wordt. Het zuur vloeit in de cellen en bubbels komen boven. Verwijder of kantel het zuurpakket niet alvorens het volledig leeg gelopen is. Neem het dan pas uit de accu en zorg voor een veilige afvoer van het afval. Voeg nooit extra water of zuur toe. Laat een accu na het vullen minimaal 30 minuten geopend staan en plaats dan de verzegelende strip met doppen voor een hermetische sluiting. Deze strip mag nooit meer verwijderd worden. Verwijder eventuele zuurresten. Vervolgens dient de accu opgeladen te worden. Gedurende de levensduur van de accu is navullen niet nodig. Wordt de motor echter voor langere tijd niet gebruikt, gebruik dan een accudruppellader zoals de Optimate om de accuspanning vast te houden. Onderhoudsvrije accu s hebben de eigenschap om langer dan conventionele accu s de laadspanning vast te houden.

4 Gelaccu s: Een gelaccu is een gesloten accu die op de fabriek gevuld en gesloten is. Na aanschaf dient ook een gel accu opgeladen te worden, alvorens deze geïnstalleerd wordt. Wordt de motor voor langere tijd niet gebruik, gebruik dan een accudruppellader zoals de Optimate om de laadspanning vast te houden. Voordeel van een gel accu is dat deze op zijn kant gemonteerd kan worden en niet kan lekken. Lithium ION accu s Motorfietsaccu s met Lithium-ION technologie kenmerken zich door het compacte formaat, het lichte gewicht, het vermogen en zeer lange levensduur. De LBP accu met Li-ion techniek is speciaal ontworpen voor motorfietsen, quads, karts en scooters. Standaard lood accu s kunnen makkelijk worden vervangen door een kleinere en lichtere LBP! De LBP accu s zijn veel sneller te laden dan normaleloodaccu s: een loodaccu heeft 7-14 uur nodig. De LBP kan geladen worden binnen 30 minuten met 10A. De LBP modellen kunnen worden gebruikt in temperaturen tussen -10 en +50 graden Celsius! Dus ook geen koud-.weer startproblemen meer. De levensduur van de LBP accu s lopen op tot wel 10 jaar! Door de zeer lage zelfontlading kunnen deze accu s zelfs enkele jaren in opslag overleven zonder bijladen! Dus het is niet meer nodig om telkens weer een nieuwe accu te kopen als het seizoen weer van start gaat. Op lithium-ion accu s zit 5 jaar garantie (Bij normaal gebruik). Ontkoppelen / aankoppelen van een accu Schakel alle elektrische verbruikers uit. Koppel eerst de (-) pool af, dan pas de (+) pool. Reinig het accuplateau en de poolklemmen. Vet beide polen in met accuvet of vaseline. Zet de nieuwe accu veilig vast. Koppel dan eerst de (+) pool aan en dan pas de (-) pool. Kijk na of de klemmen goed vast zitten en dat het deksel de accupolen niet raakt bij het sluiten. Onderhoud Goed onderhoud kan de levensduur van een accu verlengen. Wanneer de motor gedurende een lange tijd niet gebruikt wordt, is het nuttig maandelijks de accuspanning te controleren. Nog beter is het om de accu aan eend druppellader te hangen. Die zorgt er voor dat de spanning op niveau blijft. Onderhoudsvrije accu s en gel accu s zijn gesloten. Verwijder hier nooit de doppen die de accu verzegelen. Bij conventionele accu s moet het zuurniveau gecontroleerd worden. Indien het niveau te laag is, dan moet dit aangevuld worden met gedemineraliseerd water tot het MAX niveau. Vul nooit bij met accuzuur of andere additieven.

5 Laden Volg de gebruiksaanwijzing van het laadtoestel. Wanneer de accu heet wordt, onderbreek dan het laadproces. Het laden met een niet-druppellader mag nooit langer dan 24 uur duren. Laat de accu ten minste 12 uur na het laden rusten en vermijd vonken na het laden, omdat in dit stadium explosieve gassen ontstaan. Oude accu s dienen gerecycled te worden. Je kunt deze inleveren bij de lokale milieustraat of bij een vestiging van MotoPort.

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing, waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voor gesloten batterijen met vast elektrolyt (AGM-technologie) voor motorfietsen.

Gebruiksaanwijzing, waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voor gesloten batterijen met vast elektrolyt (AGM-technologie) voor motorfietsen. Gebruiksaanwijzing, waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voor gesloten batterijen met vast elektrolyt (AGM-technologie) voor motorfietsen. Let op de aanwijzingen op de batterij, in de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING!

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! Algemene informatie over onderhoud aan accu's Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! De accu's bevatten bijtend zuur. De werkzaamheden moeten daarom met de grootste zorg en met geschikte

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing, waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voor batterijen met vloeibaar elektrolyt voor motorfietsen. (zuurpakket meegeleverd)

Gebruiksaanwijzing, waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voor batterijen met vloeibaar elektrolyt voor motorfietsen. (zuurpakket meegeleverd) Gebruiksaanwijzing, waarschuwingen en veiligheidsvoorschriften voor batterijen met vloeibaar elektrolyt voor motorfietsen. (zuurpakket meegeleverd) Let op de aanwijzingen op de batterij, in de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

2. Geadviseerde omgevingstemperatuur van 0 C tot 50 C.

2. Geadviseerde omgevingstemperatuur van 0 C tot 50 C. BT111 ACCU TESTER BT222 ACCU / LAADSTART / TESTER BEDIENINGSHANDLEIDING BELANGRIJK! 1. Voor het testen van 12 V accu's: SAE : 200~1200 CCA DIN : 110~670 CCA IEC : 130~790 CCA EN : 185~1125 CCA CA(MCA)

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING voor 12V lood-zuur accu s van 1 tot 85Ah

GEBRUIKSAANWIJZING voor 12V lood-zuur accu s van 1 tot 85Ah GEBRUIKSAANWIJZING voor 12V lood-zuur accu s van 1 tot 85Ah NL HARTELIJK GEFELICITEERD MET DE AANKOOP VAN DEZE EXIDE TECHNOLOGIES ACCULADER Deze acculader stelt u in staat om uw accu steeds in een optimale

Nadere informatie

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING!

Onderhoud aan accu's. Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! Algemene informatie over onderhoud aan accu's Algemene informatie over onderhoud aan accu's WAARSCHUWING! De accu's vevatten bijtend zuur. De werkzaamheden moeten daarom met de grootste zorg en met geschikte

Nadere informatie

Periodiek onderhoud. Olie aftappen. Oliefilters

Periodiek onderhoud. Olie aftappen. Oliefilters Periodiek onderhoud Periodiek onderhoud is het behoud van je machines. Het eerste gereedschap dat je daarbij nodig hebt is niet meer dan het instructieboekje en een goede draaiurenregistratie. Naast het

Nadere informatie

Batterijdiagnosetoestel voor het testen van alle types 12 V-batterijen.

Batterijdiagnosetoestel voor het testen van alle types 12 V-batterijen. CBT12XS BATTERIJTESTTOESTEL Batterijdiagnosetoestel voor het testen van alle types 12 V-batterijen. TESTVERLOOP / GEBRUIKSAANWIJZINGEN BELANGRIJK: 1. Voor het testen van de prestatie van 12 V-accu s (CCA:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING voor 12V lood-zuur accu s van 1 tot 150Ah

GEBRUIKSAANWIJZING voor 12V lood-zuur accu s van 1 tot 150Ah GEBRUIKSAANWIJZING voor 12V lood-zuur accu s van 1 tot 150Ah NL HARTELIJK GEFELICITEERD MET DE AANKOOP VAN DEZE EXIDE TECHNOLOGIES ACCULADER Deze acculader stelt u in staat om uw accu steeds in een optimale

Nadere informatie

Laad regulator SCR 24 Marine. Handleiding

Laad regulator SCR 24 Marine. Handleiding Laad regulator SCR 24 Marine Handleiding Hartelijk dank voor de aankoop van een superwind product. De SCR 24 Marine is een regelaar van de hoogste kwaliteit en zal perfect en betrouwbaar voor vele jaren

Nadere informatie

Elektrische installatie 12 Volt Auto/caravan

Elektrische installatie 12 Volt Auto/caravan Elektrische installatie 12 Volt Auto/caravan Auto-aansluiting Door een stekkerverbinding naast de trekhaak wordt de spanning en de signalisatie overgebracht naar de caravan. Kip past het 13-polige systeem

Nadere informatie

HandleIdInG GeFelICITeeRd opladen STeKKeR* VoedInGSKaBel CTeK CoMFoRT ConneCT oplaadkabel VolledIG opgeladen onderhoudsladen SToRInGS- lampje

HandleIdInG GeFelICITeeRd opladen STeKKeR* VoedInGSKaBel CTeK CoMFoRT ConneCT oplaadkabel VolledIG opgeladen onderhoudsladen SToRInGS- lampje 6V/0.8A HANDLEIDING GEFELICITEERD met de aanschaf van uw nieuwe professionele schakellader. Deze maakt deel uit van een serie professionele opladers van CTEK SWEDEN AB en beschikt over de nieuwste technologie

Nadere informatie

VOLTCRAFT Loodacculader

VOLTCRAFT Loodacculader Versie 05/05 Bestnr. 51 21 82 BC-012-15A 51 21 83 BC-012-20A 51 21 84 BC-024-10A VOLTCRAFT Loodacculader Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden.

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden. NETVOEDINGEN AC-1200 1200.190813 1201EL, 1202EL, 1203EXL, 1205EXL ALGEMENE INFORMATIE Deze netvoedingen zijn alleen bedoeld voor installatie door gekwalificeerde installateurs. Er zijn geen door de gebruiker

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 van 7 PULVERISATEUR DORSAL AUTONOME Elektrische autonome rugsproeier met continue druk KENMERKEN : o Het reservoir is uitgerust met een membraanpomp met Viton-afdichting die wordt bediend met

Nadere informatie

Hoogfrequent batterijladers. PM-24 serie. Handleiding

Hoogfrequent batterijladers. PM-24 serie. Handleiding Hoogfrequent batterijladers PM-24 serie Handleiding Inhoud. 1. Belangrijke veiligheidsinstructies 1.1 Algemeen 1.2 Voorzorgsmaatregelen bij het werken met batterijen 2. Eigenschappen 2.1 Algemene specificatie

Nadere informatie

Universele handleiding elektrisch rijdend speelgoed

Universele handleiding elektrisch rijdend speelgoed Universele handleiding elektrisch rijdend speelgoed (versie 3 februari 2017) Montage: 1. Controleer voordat u aan de slag gaat met de montage van uw kinderauto, quad of kindermotor of alle onderdelen volledig

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN

ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN ALGEMENE AANWIJZINGEN VOOR VERLICHTINGSARMATUREN VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK VEILIGHEIDSINSTRUCTIES De fabrikant adviseert een juiste toepassing van de verlichtingsarmaturen!

Nadere informatie

Hooiland pomp, Handleiding

Hooiland pomp, Handleiding Hooiland pomp, Handleiding Versie Maart 2012 Bom Aqua B.V. tel 078 6150402/ 06 120 945 36 Oosteind 47 Email info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Opvoerhoogte van 20-75

Nadere informatie

VEILIG WERKEN MET ACCU S

VEILIG WERKEN MET ACCU S VEILIG WERKEN MET ACCU S Bij het laden en installeren van accu s gebeuren veel ongelukken. Bij werkzaamheden aan de elektrische installaties van auto s en werktuigen ook. Met als mogelijke gevolgen: ernstig

Nadere informatie

Buispomp pomp T250 Handleiding

Buispomp pomp T250 Handleiding Buispomp pomp T250 Handleiding Versie November 2013 Bom Aqua B.V. Tel. 078-6150402 Oosteind 47 Email: info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Pomp Opvoerhoogte van 0-150

Nadere informatie

Gebruikershandleiding POWERXCHARGER XC3

Gebruikershandleiding POWERXCHARGER XC3 Gebruikershandleiding POWERXCHARGER XC3 Nederlands (origineel) Versie Oktober 2018 EmergoPlus BV Informaticastraat 20 NL 4538 BT Terneuzen Tel. +31 85 2018 158 Geachte klant, Dank u voor het kopen van

Nadere informatie

VEILIG WERKEN MET ACCU S

VEILIG WERKEN MET ACCU S VEILIG WERKEN MET ACCU S Bij het laden en installeren van accu s gebeuren veel ongelukken. Bij werkzaamheden aan de elektrische installaties van auto s en werktuigen ook. Met als mogelijke gevolgen: ernstig

Nadere informatie

Alles over accu's. Onderwerp: Accu Docutype: Alles over accu.doc Herzien:Februari 2007 blad 1 van 1

Alles over accu's. Onderwerp: Accu Docutype: Alles over accu.doc Herzien:Februari 2007 blad 1 van 1 Alles over accu's Gelukkig worden de accu's steeds beter en gaat de apparatuur steeds zuiniger om met stroom. Intussen worden we wel steeds afhankelijker van die accu. Als u geen stroom hebt, komt er geen

Nadere informatie

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Installeer het Rolgordijn/Eclips volgens onderstaande tekeningen Type 416B (steunen) alleen voor Rolgordijnen Type 426B (montageprofiel) Rolgordijn/Eclips

Nadere informatie

Slimme keuzes beter resultaat

Slimme keuzes beter resultaat Accu s Slimme keuzes beter resultaat Accu s voor elke uitdaging Passend bij elke behoefte en elk budget Veilig; geen ontgassing Onderhoudsvrij Makkelijk te installeren Altijd stroom over Mastervolt maakt

Nadere informatie

Voertuigaccu WAARSCHUWINGSSYMBOLEN VAN DE ACCU VERZORGING VAN DE ACCU

Voertuigaccu WAARSCHUWINGSSYMBOLEN VAN DE ACCU VERZORGING VAN DE ACCU WAARSCHUWINGSSYMBOLEN VAN DE ACCU Op het acculabel staan de volgende waarschuwingen: Niet roken, geen open vuur, geen vonken. De accu stoot vaak explosieve gassen uit. Uit de buurt van kinderen houden

Nadere informatie

Accu onderhoud zet je antwoorden in het rood tussen de tekst

Accu onderhoud zet je antwoorden in het rood tussen de tekst Accu onderhoud zet je antwoorden in het rood tussen de tekst NIVEAU 2 MAAKT VRAAG 1 T/M 25 NIVEAU 3 MAAKT VRAAG 1 T/M 42 NIVEAU 4 MAAKT VRAAG 1 T/M 65 1 Waarom moet je eerst in het instructieboek kijken

Nadere informatie

TIP Smeer uw rubbers in met vaseline dit verkleint de WWW.ROLLUIKEN-DISCOUNT.NL WWW.VERANDA-DISCOUNT.NL WWW.ROLLUIKEN-GOEDKOOP.NL

TIP Smeer uw rubbers in met vaseline dit verkleint de WWW.ROLLUIKEN-DISCOUNT.NL WWW.VERANDA-DISCOUNT.NL WWW.ROLLUIKEN-GOEDKOOP.NL BEDIENINGS- EN ONDERHOUDSHANDLEIDING (ELEKTRISCH) AANBEVELINGEN VOOR EEN LANG ROLLUIKLEVEN Leest U a.u.b voor de eerste bediening deze handleiding aandachtig door en let u vooral op de veiligheids-aanwijzingen.

Nadere informatie

Zonne-energie-accu. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Zonne-energie-accu. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 11 17 67 Zonneenergieaccu Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Zonne-energie-accu. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Zonne-energie-accu. Bestnr.: Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 11 17 75 Zonne-energie-accu Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

Veilig - Performant - Duurzaam - LiFePO4

Veilig - Performant - Duurzaam - LiFePO4 Veilig - Performant - Duurzaam - LiFePO4 WARRANTY/GARANTIE YEARS/A NS/JA H R/JA AR Power Sports Toepassingen WARRANTY/GARANTIE YEARS/A NS/JA H R/JA AR Lithium Ferro Fosfaat Technologie Lithium accu's hebben

Nadere informatie

Auto Onderhoud Tips. Het uitvoeren van algemene onderhoud technieken op het '98 -'02 Accord. Geschreven door: Miroslav Djuric

Auto Onderhoud Tips. Het uitvoeren van algemene onderhoud technieken op het '98 -'02 Accord. Geschreven door: Miroslav Djuric Auto Onderhoud Tips Het uitvoeren van algemene onderhoud technieken op het '98 -'02 Accord Geschreven door: Miroslav Djuric INTRODUCTIE Deze gids zal u tonen hoe te kleine onderhoudstechnieken op uw voertuig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING QUARTZWEKKER

GEBRUIKSAANWIJZING QUARTZWEKKER Wij danken u voor het kopen van deze quartzwekker. Ontwikkeld en ontworpen met innovatieve componenten en technieken, laat deze u altijd de juiste tijd zien. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door

Nadere informatie

Informatiebrochure Rebelcell Angling

Informatiebrochure Rebelcell Angling Informatiebrochure Rebelcell Angling De ultieme li-ion accu s voor de Hengelsport Contact: www.rebel-cell.com info@rebel-cell.com +31 (071) 7107424 De nieuwe Rebelcell Een krachtige serie li-ion accu s

Nadere informatie

NL- Gebruiksaanwijzing

NL- Gebruiksaanwijzing SW 801 NL- Gebruiksaanwijzing Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor een veilige installatie en gebruik. Vooral de teksten in de grijze vakken vragen om extra aandacht. De technische specificaties

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

Hoogfrequent batterijladers. KOP serie. Handleiding

Hoogfrequent batterijladers. KOP serie. Handleiding Hoogfrequent batterijladers KOP serie Handleiding Inhoud. 1. Belangrijke veiligheidsinstructies 1.1 Algemeen 1.2 Voorzorgsmaatregelen bij het werken met batterijen 2. Eigenschappen 2.1 Algemene specificatie

Nadere informatie

HELP, DE ACCU LOOPT LEEG. Technische Avond van Old-Timers Oirschot, Oirschot, 17 juni 2005 INHOUDSOPGAVE

HELP, DE ACCU LOOPT LEEG. Technische Avond van Old-Timers Oirschot, Oirschot, 17 juni 2005 INHOUDSOPGAVE HELP, DE ACCU LOOPT LEEG Technische Avond van Old-Timers Oirschot, Oirschot, 17 juni 2005 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Werking van het laadcircuit 3. Controle van het laadcircuit 4. Reparaties en afregeling

Nadere informatie

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300 S900 S902 S903 PS900 PS300 S901 S901-2D S901-4D S903 Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder

Nadere informatie

Zorg dat u alle items hebt die worden getoond in Afbeelding 1. (De etiketten in het pakket kunnen verschillend zijn.)

Zorg dat u alle items hebt die worden getoond in Afbeelding 1. (De etiketten in het pakket kunnen verschillend zijn.) Beknopte handleiding Zorg dat u alle items hebt die worden getoond in Afbeelding 1. (De etiketten in het pakket kunnen verschillend zijn.) Garantiekaart Beknopte handleiding Lithium-batterij D1 etikettencassette

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 Aan de eigenaar Gefeliciteerd met de aankoop van uw Haswing elektrische buitenboordmotor. Een Haswing is een duurzaam kwaliteitsproduct, ontworpen om topprestaties te leveren. Bovendien

Nadere informatie

Innovation Protection Conseil

Innovation Protection Conseil Pagina 1 sur 6 PULVERISATEUR AUTONOME Autonome elektrische sproeier met continue jet KENMERKEN o Het reservoir is voorzien van een membraanpomp met Viton-afdichting en kan worden bediend met een schakelaar.

Nadere informatie

ULA Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing...

ULA Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing... 5 6 7 4 ULA 14.4-18 3 2 1 Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing... 8 NL NEDERLANDS Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing 1 Algemene veiligheidsvoorschriften WAARSCHUWING Lees ter vermindering van het risico

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mini Salt

Gebruiksaanwijzing Mini Salt Gebruiksaanwijzing Mini Salt Informatie Elektrolyse apparaat Schrijf uw type van het elektrolyse apparaat in deze sheet Dit is belangrijk als u later vragen heeft over de werking van dit apparaat. Model

Nadere informatie

HANDLEIDING. Voeg desgewenst oplaadopties aan het oplaadprogramma toe door nog enkele malen op de MODE-knop te drukken.

HANDLEIDING. Voeg desgewenst oplaadopties aan het oplaadprogramma toe door nog enkele malen op de MODE-knop te drukken. HANDLEIDING GEFELICITEERD met de aanschaf van uw nieuwe professionele schakellader. Deze maakt deel uit van een serie professionele opladers van CTEK SWEDEN AB en beschikt over de nieuwste technologie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS

Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gebruikershandleiding Puch Radius, State of the Art, Boogy BMS Gefeliciteerd! U heeft gekozen voor een fiets met elektrische ondersteuning, de E-bike. Uw E-bike zal u door zijn elektrische ondersteuning

Nadere informatie

TRUCK COFFEE MAKER. User s manual. Check our website www.quintezz.com for more languages

TRUCK COFFEE MAKER. User s manual. Check our website www.quintezz.com for more languages TRUCK COFFEE MAKER User s manual GB FR D E Check our website www.quintezz.com for more languages IEIDING Geachte klant, U hebt gekozen voor de aankoop van een QUINTEZZ Truck koffiezetapparaat. Wij willen

Nadere informatie

STIGA ST

STIGA ST STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 NEDERLANDS NL VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN SYMBOLEN Op de machine staan de volgende symbolen om u eraan te

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie

Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie 1 Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing

KRUPS F380. Gebruiksaanwijzing KRUPS F380 Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 max. 30 cm 7 8 9 max. 3 /4 10 11 12 13 14 15 Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Het voltage

Nadere informatie

Toepassingen van een AxiWin onderhoudsvrije en gesloten accu:

Toepassingen van een AxiWin onderhoudsvrije en gesloten accu: AxiWin + De AxiWin accu is een absolute zorgenloze kwaliteitsaccu waaraan u geen onderhoud heeft. Deze accu s zijn geheel gesloten en onderhoudsvrij. U kunt de accu s na aanschaf direct aansluiten en gebruiken.

Nadere informatie

Accu s voor elke uitdaging

Accu s voor elke uitdaging Accu s Accu s voor elke uitdaging Leverbaar in AGM, gel en Lithium Ion Veilig; geen ontgassing Onderhoudsvrij Mastervolt Exclusive supplier of batteries for CAMPER with Emirates Team New Zealand in the

Nadere informatie

Bestnr. 11 01 73. Zonne-energie laadregelaar 12 V / 24 V 4A met diepontladingsbeveiliging

Bestnr. 11 01 73. Zonne-energie laadregelaar 12 V / 24 V 4A met diepontladingsbeveiliging Bestnr. 11 01 73 Zonne-energie laadregelaar 12 V / 24 V 4A met diepontladingsbeveiliging Belangrijk! Beslist lezen! Deze gebruiksaanwijzing is een integraal onderdeel van dit product. Er staan belangrijke

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B

1. Batterijpakket Onderdelen. Kabeltas. Batterijtas Laderstekker. Sleutels (2 stuks) Lader. Batterijstekker F B HANDLEIDING Inhoud 1. Batterijpakket... 4 1.1. Onderdelen... 4 1.2. Batterijpakket opladen... 5 2. Bediening... 7 2.1. Beveiliging... 7 2.2. Display... 7 2.3. Vullingsgraad... 7 2.4. Trapbekrachtiging...

Nadere informatie

Motor start niet. Startmotor defect Batterij leeg Elektrische aansluiting(en) defect. Startinrichting werkt niet

Motor start niet. Startmotor defect Batterij leeg Elektrische aansluiting(en) defect. Startinrichting werkt niet Motor start niet Startinrichting werkt niet Startmotor defect Batterij leeg Elektrische aansluiting(en) defect Motor draait te langzaam om aan te slaan Motor draait voldoende snel maar slaat niet aan Zie

Nadere informatie

Daarom is het zaak je accu in goede conditie te houden om een diep ontladen accu te voorkomen.

Daarom is het zaak je accu in goede conditie te houden om een diep ontladen accu te voorkomen. 40 Vaste prik: halverwege maart komen de eerste motorrijders mijn werkplaats binnen, met een blik in de ogen van een aap in een kapotte wekker. Roel, m n motor start niet meer! Geloof me: dat is tegenwoordig

Nadere informatie

SAFETY BULLETIN. Starten met starthulp of startkabels 1 INLEIDING

SAFETY BULLETIN. Starten met starthulp of startkabels 1 INLEIDING Starten met starthulp of startkabels 1 INLEIDING Nagenoeg alle voertuigen en grondverzetmachines zijn uitgerust met accu s om de elektrische systemen te voeden. Deze accu s kunnen onder bepaalde omstandigheden

Nadere informatie

AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven

AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven AHPO-6/18 GOLD Narijskast/oven Gebruikshandleiding Voor informatie of technische bijstand belt u: 011-314-231-1130 502366A INHOUD INLEIDING VAN DE FABRIKANT... 2 GEBRUIKSAANWIJZING RIJSKAST... 3 GEBRUIKSAANWIJZING

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

LiPo accu defect, wat nu?

LiPo accu defect, wat nu? LiPo accu defect, wat nu? Aan alles komt een eind dus ook een LiPo accu heeft niet het eeuwige leven. Zelfs als de LiPo accu altijd zeer goed behandeld is, altijd op de juiste manier op- en ontladen is,

Nadere informatie

1.1 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL

1.1 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL A VLEUGELOPENER INHOUD..2 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL INSTALLATIE A. STANDAARD INSTALLATIE B. AFSTANDEN TABEL C. ONDERDELEN VAN INSTALLATIE D. INSTALLATIE VAN GELICALISEERDE WAPENOPENER E. DRAADVERBINDING.

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

Thermostaat vervangen bij een M20 blok.

Thermostaat vervangen bij een M20 blok. Thermostaat vervangen bij een M20 blok. Wat heb je nodig? 1. Een vlakke ondergrond. 2. Een afgekoelde motor! 3. Een nieuwe thermostaat. 4. Een nieuwe O-ring (meestal word deze geleverd bij de thermostaat)

Nadere informatie

CYCLISCHE BATTERIJEN TRACTIE BATTERIJEN. Made in Europe 2 VOLT TRACTIECELLEN BATTERY SUPPLIES.BE

CYCLISCHE BATTERIJEN TRACTIE BATTERIJEN. Made in Europe 2 VOLT TRACTIECELLEN BATTERY SUPPLIES.BE CCLISCE BTTERIJEN TRCTIE BTTERIJEN Made in Europe 2 VOLT TRCTIECELLEN 2 Volt tractiecellen worden vnl. gebruikt in zware industriële elektrische toepassingen zoals: elektrische heftrucks, elektrische trekkers,

Nadere informatie

HANDLEIDING D250TS. Massa serviceaccu. Middenpunt serviceaccu's. Statussignaalkabel. Temperatuursensor. Serviceaccu 24 V+ Startaccu 2 4 V+ NL 33

HANDLEIDING D250TS. Massa serviceaccu. Middenpunt serviceaccu's. Statussignaalkabel. Temperatuursensor. Serviceaccu 24 V+ Startaccu 2 4 V+ NL 33 HANDLEIDING GEFELICITEERD Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe professionele CTEK 24 V DC/DC-schakellader, 12 V-converter en accu-equalizer. Dit apparaat maakt deel uit van een reeks professionele

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING GEFELICITEERD met de aanschaf van uw nieuwe professionele acculader met schakelmodus. Deze maakt deel uit van een serie professionele laders van CTEK SWEDEN AB en beschikt over de

Nadere informatie

1/13 AL-KO Mammut Mover M - Automaat 27 december 2015

1/13 AL-KO Mammut Mover M - Automaat 27 december 2015 1/13 AL-KO Mammut Mover M - Automaat 27 december 2015 Caravan mover Het grote voordeel van een caravan mover, ook wel rangeersysteem genoemd, is natuurlijk dat u heel eenvoudig de caravan op die plaats

Nadere informatie

Fold-E Gebruikshandleiding

Fold-E Gebruikshandleiding Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike. Wij raden u daarom aan om deze handleiding zorgvuldig door te lezen.

Nadere informatie

CYCLISCHE BATTERIJEN TRACTIEBATTERIJEN. Made in Europe 2 VOLT TRACTIECELLEN BATTERY SUPPLIES.BE

CYCLISCHE BATTERIJEN TRACTIEBATTERIJEN. Made in Europe 2 VOLT TRACTIECELLEN BATTERY SUPPLIES.BE CCLISCE BTTERIJEN TRCTIEBTTERIJEN Made in Europe 2 VOLT TRCTIECELLEN 2 Volt tractiecellen worden vnl. gebruikt in zware industriële elektrische toepassingen zoals: elektrische heftrucks, elektrische trekkers,

Nadere informatie

PACO VOLAUTOMATISCHE 7-STAPPEN ACCULADER

PACO VOLAUTOMATISCHE 7-STAPPEN ACCULADER PACO VOLAUTOMATISCHE 7-STAPPEN ACCULADER 1. KENMERKEN 7-STAPPEN AUTOMATISCH OPLADER Gebruiksaanwijzing Dit is een volledig automatische acculader met zeven fasen. Zodra de eindspanning de ondergrens bereikt,

Nadere informatie

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah

Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Voedingsbank met LED-display, 10.400 mah Handleiding 31892 SPECIFICATIES Capaciteit: 10.400 mah Batterij: lithium-ion Ingang: 5 V DC/1,3 A (1,5 A Max) Uitgang 1: 5 V DC 1 A Uitgang 2: 5 V DC 1 A Uitgang

Nadere informatie

PV-Systemen. Introductie. De Installatie. PV-Systemen 1/10

PV-Systemen. Introductie. De Installatie. PV-Systemen 1/10 PV-Systemen 1/10 PV-Systemen Introductie In afgelegen gebieden waar geen elektriciteit ter beschikking staat kunnen PV-installaties worden toegepast. PV is een afkorting van Photo Voltage. Door middel

Nadere informatie

HANDLEIDING EFFICIENT DATA MEMORY (EDM) single phase

HANDLEIDING EFFICIENT DATA MEMORY (EDM) single phase 11-2012 HANDLEIDING EFFICIENT DATA MEMORY (EDM) single phase INLEIDING De lader in uw bezit is volledig microprocessor gestuurde en is geschikt voor het automatisch opladen van lood-zuur batterijen. De

Nadere informatie

Open de pan niet met geweld. Let er op dat de binnendruk weer laag is, voordat u de pan opent

Open de pan niet met geweld. Let er op dat de binnendruk weer laag is, voordat u de pan opent Handleiding Hogedrukpan 118011/118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Lees voor gebruik de instructies Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een

Nadere informatie

In andere woorden: de elektrische ondersteuning zal starten als de fietser start met fietsen en stopt wanneer de pedalen weer stilstaan.

In andere woorden: de elektrische ondersteuning zal starten als de fietser start met fietsen en stopt wanneer de pedalen weer stilstaan. Extra info elektrische fietsen Wat is een Pedelec? Pedelec betekend Pedal Electric Cycle (Pedaal elektrische fiets). Terwijl de fietser de pedalen rond trapt geeft het elektrische systeem aanvullende kracht.

Nadere informatie

Speciaal de veiligheidsnormen en garantie voorwaarden

Speciaal de veiligheidsnormen en garantie voorwaarden Belangrijk!! Lees dit eerst. Voordat u de Nasa BM1of BM2 installeert dient u eerst de installatie voorschriften goed door te nemen. Let op de BM1 en BM2 lijken uiterlijk op elkaar maar zijn echt verschillende

Nadere informatie

Elektrische fiets Pedelec

Elektrische fiets Pedelec Versie 06/2010 Bestnr. 86 20 23 Elektrische fiets Pedelec Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

DOLPHIN SUPREME M5. Gebruiksaanwijzing

DOLPHIN SUPREME M5. Gebruiksaanwijzing 1 Nederlands DOLPHIN SUPREME M5 NL Gebruiksaanwijzing Dit model beschikt over een afstandsbediening. Informatie over het gebruik van de afstandsbediening vindt u in een afzonderlijk document. 8151288 8/2011

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kit met digitale manometer BHGP26A1

MONTAGEHANDLEIDING. Kit met digitale manometer BHGP26A1 MONTAGEHANDLEIDING Kit met digitale manometer BHGP6A BHGP6A Kit met digitale manometer Montagehandleiding INHOUD Pagina MONTAGE Accessoires... Montage... Werkwijze... De werking controleren... 3 Opsporen

Nadere informatie

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat :HAARSTIJLSET

Nadere informatie

BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER

BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER H O O F D S T U K D R I E BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER In dit hoofdstuk zul je leren over de grondbeginselen van energiebeheer en hoe je deze kunt toepassen om een langer batterijleven te verkrijgen.

Nadere informatie

De (Lood-Zuur) batterij

De (Lood-Zuur) batterij De (Lood-Zuur) batterij Een batterij is eigenlijk niets meer dan een vat vol energie. Deze energievaten kun je gebruiken om energie uit te halen en ook om energie er in te stoppen. Er zijn zeer veel batterijtypes

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Hartelijk dank voor uw aanschaf van dit Deense kwaliteitsproduct. Het doel van deze handleiding is tweeledig. Een: basisaanwijzingen en aanbevelingen

Nadere informatie

De autoaccu. Create PDF with GO2PDF for free, if you wish to remove this line, click here to buy Virtual PDF Printer

De autoaccu. Create PDF with GO2PDF for free, if you wish to remove this line, click here to buy Virtual PDF Printer De autoaccu In dit hoofdstuk behandelen we de functie van de autoaccu, hoe de autoaccu werkt. Dus wat er allemaal gebeurt tijdens het laden en het ontladen van de batterij. Wanneer je dit onderdeel van

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Chemische opslag van elektrische energie. Rudi Geerits ON7YT, Elien ON3EZ

Chemische opslag van elektrische energie. Rudi Geerits ON7YT, Elien ON3EZ Chemische opslag van elektrische energie Rudi Geerits ON7YT, Elien ON3EZ Historiek Zink koper + elektrolyt -> 1800 Loodaccu -> 1860 Droge cel zink koolstof cel -> 1880 Nikkel cadmium bat -> 1900 Alkaline

Nadere informatie

Spanning Capaciteit (mm) (mm) (g) (V) (mah) PR10-D6A PR70 1,4 75 5,8 3,6 0,3 PR13-D6A PR48 1,4 265 7,9 5,4 0,83 PR312-D6A PR41 1,4 145 7,9 3,6 0,58

Spanning Capaciteit (mm) (mm) (g) (V) (mah) PR10-D6A PR70 1,4 75 5,8 3,6 0,3 PR13-D6A PR48 1,4 265 7,9 5,4 0,83 PR312-D6A PR41 1,4 145 7,9 3,6 0,58 Product Zink-luchtbatterij Modelnaam IEC Nominaal Nominaal Diameter Hoogte Gewicht Spanning Capaciteit (mm) (mm) (g) (V) (mah) PR10-D6A PR70 1,4 75 5,8 3,6 0,3 PR13-D6A PR48 1,4 265 7,9 5,4 0,83 PR312-D6A

Nadere informatie

E-Propulsion. Elektrisch varen volgens Mastervolt. Complete systemen, tot elk gewenst vermogen Eén leverancier Wereldwijde service

E-Propulsion. Elektrisch varen volgens Mastervolt. Complete systemen, tot elk gewenst vermogen Eén leverancier Wereldwijde service E-Propulsion Elektrisch varen volgens Mastervolt Complete systemen, tot elk gewenst vermogen Eén leverancier Wereldwijde service T H E P O W E R T O B E I N D E P E N D E N T Elektrische aandrijving op

Nadere informatie

VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK

VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK INSTALLATIE INSTRUCTIES 12-2015 VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK Om veiligheid en een lange levensduur van dit product te garanderen, zal u de bijgesloten instructies strikt in acht moeten nemen. Uw garantie

Nadere informatie

Geschreven door: Phillip Takahashi

Geschreven door: Phillip Takahashi 1994-2009 Kawasaki Ninja 500 Oil Change Vervang de olie in uw '94 -'09 Kawasaki Ninja 500 tot prestaties van de motor en een lange levensduur te verbeteren... Geschreven door: Phillip Takahashi ifixit

Nadere informatie

ULTIMATE POWER + BATTERY SEALED MAINTENANCE FREE Toepassingen van een AW Accu onderhoudsvrije en gesloten accu:

ULTIMATE POWER + BATTERY SEALED MAINTENANCE FREE  Toepassingen van een AW Accu onderhoudsvrije en gesloten accu: SEALED MAINTENANCE FREE WWW.AXIWIN.COM De AW Accu accu is een absolute kwaliteitsaccu en is geheel gesloten en onderhoudsvrij. U kunt de accu na aanschaf direct aansluiten en gebruiken. Buiten de noodzakelijke

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic

Handleiding Euroflex Basic Handleiding Euroflex Basic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se RevaMed B.V. telefoon + 31 (0)

Nadere informatie