Perfecte Reis Podium Op safari met bus, tram en metro 6, 11 & 13 februari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfecte Reis Podium Op safari met bus, tram en metro 6, 11 & 13 februari 2014"

Transcriptie

1 Perfecte Reis Podium Op safari met bus, tram en metro 6, 11 & 13 februari 2014

2 Fijn dat er auditieve ondersteuning is. Echter is de knop erg lastig te vinden. Wat is de functie van de gele pijlen voor mensen met een visuele beperking? Het ontbreekt op de halte aan geleidestroken die hier zeer wenselijk zijn i.v.m. de drukke weg en het fietspad.

3 De halte is vrij smal terwijl er regelmatig veel mensen staan te wachten. De ABRI zou iets naar achter geplaatst kunnen worden om meer ruimte te creëren.

4 Het frame is blijkbaar te groot voor de inhoud. Als oplossing is gekozen het frame op te vullen met een triplex plaat. De bedoeling is goed, maar de uitvoering oogt enigszins onprofessioneel. Ook aan de overzijde van de weg is het frame te groot voor de inhoud.

5 De vele huisstijlen op de haltepalen maken de informatievoorziening erg onoverzichtelijk. Een meer uniforme uitstraling is wenselijk; dit vergroot de leesbaarheid van de informatie.

6 Reisinformatie is verre van actueel. De poster in de bus die de reiziger wijst op de nieuwe dienstregeling stamt uit 2012.

7 De dynamische informatie in de bus is erg prettig! Het biedt goed overzicht van actuele tijd, aankomsttijd, volgende haltes en overstapmogelijkheden.

8 Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs die ook nog eens zorgen voor een comfortabele reis. De chauffeurs: wachten op aankomende reizigers, hanteren een vloeiende rijstijl en vertrekken pas als iedereen zit. Twee complimenten!

9 Het ontbreekt op Kralingse Zoom aan volledige informatievoorziening (bus). Oriëntatie is alleen mogelijk op basis van lijnnummer & eindbestemming. Een reiziger die op zoek is naar een tussenliggende halte vindt deze niet.

10 Het busplatform op Kralingse Zoom oogt wat rommelig met veel kauwgom & vogelpoep op de weg en haltes. In de stationshal daarentegen is het prettig verblijven: de hal is goed verlicht en zeer schoon.

11 De ABRI s en de haltepalen op Kralingse Zoom zitten onder de vogelpoep

12 Er is (permanent) geen servicepersoneel aanwezig op station Kralingse Zoom. Het servicepunt wekt wel de indruk open te zijn. In de praktijk komt het voor dat reizigers hier soms wachten in de veronderstelling dat de medewerker elk moment terug kan komen.

13 De geleidestrook leidt nergens naar toe. Blinden worden recht op de prullenbak afgestuurd.

14 Geen weergave van stations. Tijdsweergave in metro is niet correct. Het is 9:40 uur in plaats van 14:22 uur.

15 De print op de deuren en wanden van de metro oogt zeer vriendelijk / vrolijk. Dit maakt het verblijf in de metro prettig.

16 Een leraar die met zijn klas reist, geeft aan niet op de hoogte te zijn van de scholenkaart dat beschikbaar is. De scholieren reizen ieder met een eigen OV-chipkaart.

17 Reizigers worden op het perron goed geïnformeerd over de vervolgreis / reismogelijkheden middels de routevork en de lijnennetkaart. Bevestiging geeft rust!

18 Op station Blaak zijn wat losse papiertjes met plakband op de muur gehangen. Inhoudelijk is de boodschap duidelijk maar het komt enigszins onprofessioneel over.

19 De OV Miles worden te sterk benadrukt. Pas al je voor de zuil staat, wordt duidelijk dat je er voor meer dan alleen OV Miles terecht kunt.

20 Servicemedewerkers zijn erg behulpzaam en staan goed verspreid over de stationshal. Bijkomend effect: ze staan niet met elkaar te praten en zijn zodoende benaderbaar.

21 Retail (broodjes/koffie) geeft een dubbel gevoel: fijn dat je tijdens het wachten een kop koffie kan halen, maar tijdens het reizen is eten en drinken niet toegestaan. Ook op Zuidplein mag je op het perron eten kopen maar vervolgens niet nuttigen.

22 Inschatting is dat weinig reizigers de informatie over de lengte van de aankomende trein op de dynamische borden koppelen aan de nummerplaatjes op de stationswand. Werkt het principe daardoor goed?

23 De omgevings- en lijnennetkaart zijn niet voorzien van hier staat u markering. Praktijk leert dat veel reizigers dit nodig hebben om zich te oriënteren op de (vervolg)reis. Een goede omgevingskaart is bovendien voorzien van herkenbare 3D-landmarks, deze ontbreken.

24 De metro-ingang biedt ruimte aan reizigers om comfortabel (uit de wind) te kunnen wachten.

25 Conducteurs zijn servicegericht en kunnen veel informatie verstrekken / uitlezen. Tip voor verbetering: adviseer reizigers automatisch opladen (AO) indien dit product nog niet geactiveerd is. AO draagt in sterke mate bij aan de tevredenheid van het gebruik van de OV-chipkaart.

26 Zeer behulpzame servicemedewerkers op station Blaak krijgen een compliment. Ze helpen goed en hebben een vriendelijke uitstraling. De aanwezigheid van deze medewerkers geeft een veilig gevoel.

27 ABRI is ongelukkig op de geleidestrook geplaatst.

28 Wederom een leraar die met een klas reist. De school heeft 20 anonieme OV-chipkaarten. Bij het uitchecken levert dit stress op om, voordat de tram vertrekt, alle kaarten op tijd uitgecheckt te hebben. De leraar is niet bekend met de scholenkaart.

29 De halte praktisch naast het verkeerslicht zorgt voor een onlogische situatie. Als de tram vertrekt maar moet wachten voor het verkeerslicht, mag de bestuurder geen passagiers meer binnen laten. Voor passagiers lijkt het alsof de tram nog halteert. Verplaatsing van de halte zou het probleem oplossen.

30 De gele metro M is vanuit de looprichting niet goed te zien. De M een kwartslag draaien, zou het probleem oplossen.

31 De entree van het station is niet uitnodigend. Het is er rommelig en zeker s avonds is het er erg donker. Iemand geeft aan: Ik denk dat veel mensen het donkere hoekje van de lift vermijden.

32 Nuttige informatie maar erg slordig opgehangen in een beschadigd frame. Het laat een verwaarloosde indruk achter.

33 Elders op Zuidplein is dezelfde kaart zodanig opgehangen dat de lijnnummers verstopt zijn achter het frame. De kaart verliest daardoor zijn functie; belangrijke informatie is niet zichtbaar.

34 Informatievoorziening is niet volledig. De dynamische panelen geven alleen vertrekkende bussen van Arriva weer. Een reiziger die met RET verder wil reizen, vindt hier niet de informatie die hij hier verwacht.

35 Op de vraag hoe we het snelst aan een OV-chipkaart kunnen komen, antwoordt één van de medewerkers: dan kunt u het beste naar Amersfoort reizen. Het zal grappig bedoeld zijn, maar zo kwam het niet over. We voelden ons niet echt serieus genomen.

36 Op meerdere stations blijkt het glas een drempel te zijn om servicepersoneel te benaderen. Nadat de betreffende medewerker naar buiten kwam, kreeg hij het ineens druk. Reizigers stappen dan sneller op medewerkers af. Van achter het glas zijn medewerkers ook niet altijd goed te verstaan.

37 De ramen van het servicepunt zijn bedekt met reisinformatie. Dit gaat ten koste van de zichtbaarheid en benaderbaarheid van de servicemedewerkers.

38 Boek erbij deed best; andere medewerker dacht ook direct De servicemedewerkster mee. Lijnnummer, gaf goed richting antwoord op een bijna onmogelijke vraag. Haar reisadvies was zeer volledig: het was duidelijk welke lijnnummers, eindbestemmingen en haltes gevolgd moesten worden. Een compliment waard!

39 WIFI beschikbaar in de bus, fijn!

40 Servicemedewerkers lijken niet echt benaderbaar aangezien ze allen gefocust zijn op hun computer en niet op de reiziger. De linten voor de rij hebben na de spits geen functie; reizigers moeten onnodig zigzaggen naar het loket. Deze linten na de spits weghalen zou prettiger zijn. De geleidelijnen sturen reizigers met visuele beperking nu de linten in.

41 Halte P+R Beverwaard wordt op vijf verschillende manieren aangeduid! Zeer verwarrend voor reizigers die hier niet bekend zijn.

42 Het voelt enigszins onlogisch om eerst een app te moeten downloaden om een reis te plannen. Waarom niet verwijzen naar een mobiele website?

43 De dynamische reisinformatie is alleen zichtbaar voor mensen die vooruit rijden.

44

45 Tram halteert ver bij de auditieve ondersteuning vandaan. Bovendien wordt alleen de eerst volgende geplande tram omgeroepen. Dat was in dit geval lijn 25, terwijl lijn 8 eerder aan kwam. Iemand met een visuele beperking stapt eenvoudig het verkeerde voertuig in.

46 Algemene indruk Rotterdam Blaak: het is onoverzichtelijk en rommelig. Het is er niet echt prettig verblijven.

47 Bijzondere informatievoorziening op Station Blaak.

48

49 Gevaarlijke hoge halte

50 Capelsebrug oogt alles behalve uitnodigend. Het is aan te raden te communiceren over de verbouwing; dan snapt de reiziger dat de situatie wordt verbeterd. Veel spinnenwebben Veel graffiti Verbouwing?

51 Heeft dit bord écht meerwaarde of staat het zeker bij drukte in de weg? Ahoy is al opgenomen in de reguliere bewegwijzering. Bij evenementen volgen reizigers logischerwijs de drukke loopstroom.

Metro Indicatoren + normering

Metro Indicatoren + normering Metro Indicatoren + normering Indicatoren vertrek / aankomst station Op het station is duidelijk aangegeven van welk perron de metro in mijn richting vertrekt De roltrappen op het station werken correct

Nadere informatie

Tram Indicatoren. halte. Zitgelegenheid bij de halte is schoon

Tram Indicatoren. halte. Zitgelegenheid bij de halte is schoon Tram Indicatoren Indicatoren vertrek / aankomsthalte De stoep / openbare weg bij de halte is schoon Ruiten van de abri zijn heel Er ligt geen zwerfvuil (blikjes, zakjes, papier, etc.) bij de halte Ruiten

Nadere informatie

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten?

Stap maar in! Breng wordt steeds toegankelijker. Ook als je een beperking hebt. Contact, informatie, vragen of klachten? Contact, informatie, vragen of klachten? Breng Klantenservice Openbaar Vervoer Antwoordnummer 2125 8270 WB IJsselmuiden U kunt ons ook volgen via Twitter: @Brengov Telefoon: 0900-266 63 99 (lokaal tarief)

Nadere informatie

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat

Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Het idee van reisadviezen uit de Kaartautomaat Na het kopen van een kaartje / opladen van een chipkaart krijgt men direct een precies advies naar de eindbestemming. Mogelijke optie: automaten krijgen het

Nadere informatie

De RAR is tot een algemeen oordeel gekomen met daarnaast op een aantal detail punten kritiek en/of voorstellen voor verbetering.

De RAR is tot een algemeen oordeel gekomen met daarnaast op een aantal detail punten kritiek en/of voorstellen voor verbetering. aan het college van burgemeester en wethouders gemeente Zaanstad postbus 2000 1500 GA ZAANDAM datum : 21 juni 2011 uw kenmerk : - ons kenmerk : 2011/3478/bm-rar bijlage(n) : 1 onderwerp : reactie inrichting

Nadere informatie

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein Onze aangepaste reis Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Beperkt metroverkeer bij : houd rekening met drukte, overstappen en extra reistijd. Reis tussen De Akkers

Nadere informatie

Reizen met een beperking.

Reizen met een beperking. Goed om te weten Reizen met een beperking www.ret.nl Bent u slecht ter been, slechtziend of slechthorend? Ook dan kunt u met de RET op reis. In deze folder leest u alles over de voorzieningen in onze metro

Nadere informatie

Wayfinding veel voorkomende issues

Wayfinding veel voorkomende issues Wayfinding veel voorkomende issues Wayfinding OV-knooppunten > September 2013 Format. Toelichting Visualisaties lopend ) Bij Amstelveenseweg wachten mensen op het fietspad door gebrek aan ruimte bij de

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 245 Kralingse Zoom - Ridderkerk 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi

Nadere informatie

Geachte heer Meijer, aan gemeente Amsterdam Dienst IVV t.a.v. projectmanager E. Meijer postbus HB Amsterdam

Geachte heer Meijer, aan gemeente Amsterdam Dienst IVV t.a.v. projectmanager E. Meijer postbus HB Amsterdam aan gemeente Amsterdam Dienst IVV t.a.v. projectmanager E. Meijer postbus 95089 1090 HB Amsterdam datum : 21 juni 2011 uw kenmerk : - ons kenmerk : 2011/3479/bm-rar bijlage(n) : 1 onderwerp : reactie inrichting

Nadere informatie

Reizen met een beperking. www.ret.nl

Reizen met een beperking. www.ret.nl Reizen met een beperking www.ret.nl Heeft u een beperking? Bijvoorbeeld omdat u niet (goed) kunt lopen, zien of horen? Ook dan kunt u met de RET op reis. In deze folder leest u alles over de voorzieningen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 83 Kralingse Zoom - Keizerswaard 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 712 Maassluis West - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 712 Maassluis West - Schiedam Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 712 Maassluis West - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk

Nadere informatie

Op Voeten en Fietsen 1

Op Voeten en Fietsen 1 Op Voeten en Fietsen 1 Hoe ga jij naar school? Een uitgave van Veilig Verkeer Nederland, schooljaar 2017-2018 groep 5/6 Je ziet de hoofdingang van een school. Op de weg en de stoep voor de school zie je

Nadere informatie

Reizigersoverleg Brabant. 1) Klanttevredenheidsonderzoek april 2015 Aan het onderzoek hebben 440 panelleden deelgenomen.

Reizigersoverleg Brabant.  1) Klanttevredenheidsonderzoek april 2015 Aan het onderzoek hebben 440 panelleden deelgenomen. Geacht panellid, In heeft u deelgenomen aan één of meerdere onderzoeken van het digitaal reizigerspanel. 1) Klanttevredenheidsonderzoek 1 7 april en 1 mei 2) Informatievoorziening 20 juli 17 augustus 3)

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 47 Station Blaak via Noordereiland Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 47 Station Blaak via Noordereiland Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 47 Station Blaak via Noordereiland Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 47 Station Blaak via Noordereiland 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 143 Zuidplein - Ridderkerk - Dordrecht 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 67 Zuidplein - Pendrecht Geldig vanaf 14 maart

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 67 Zuidplein - Pendrecht Geldig vanaf 14 maart Goed om te weten Dienstregeling Bus 67 Zuidplein - Pendrecht Geldig vanaf 14 maart 2018 www.ret.nl Bus 67 Pendrecht - Zuidplein 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 144 Zuidplein - Ridderkerk 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Reizigershandvest. Welke kwaliteit bieden wij u? Punctualiteit. Beschikbaarheid vervoer

Reizigershandvest. Welke kwaliteit bieden wij u? Punctualiteit. Beschikbaarheid vervoer Dit is het gezamenlijke reizigershandvest van de HTM en HTMbuzz. Het handvest geldt voor al het openbaar vervoer dat wordt uitgevoerd door de HTM en HTMbuzz in opdracht van de Metropoolregio Rotterdam

Nadere informatie

Reizen met een beperking.

Reizen met een beperking. Reizen met een beperking www.ret.nl Bent u slecht ter been, slechtziend of slechthorend? Ook dan kunt u met de RET op reis. In deze folder leest u alles over de voorzieningen in onze metro s, trams en

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 711 - Schiedam Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 711 - Schiedam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 711 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 711 - Schiedam Geldig vanaf 9 mei 2017 www.ret.nl Bus 711 - Schiedam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 79 Poortugaal via Delta Psychiatrisch Centrum Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 79 Poortugaal via Delta Psychiatrisch Centrum Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 79 Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 79 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 77 Zuidplein - ss Rotterdam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 146 Zuidplein - Ridderkerk 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 20 Lombardijen - Rotterdam Centraal Geldig vanaf 19 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 20 Lombardijen - Rotterdam Centraal Geldig vanaf 19 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 20 Lombardijen - Geldig vanaf 19 december 2017 www.ret.nl Tram 20 Lombardijen - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Provincie Utrecht T.a.v. heer A. Dekker Postbus TH Utrecht

Provincie Utrecht T.a.v. heer A. Dekker Postbus TH Utrecht Provincie Utrecht T.a.v. heer A. Dekker Postbus 803000 3508 TH Utrecht Betreft: resultaten schouw way finding Utrecht CS Utrecht, 3 januari 2017. Geachte heer Dekker, Het ROCOV Utrecht heeft op verzoek

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 36 Alexander - Kralingse Zoom 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 98 Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 98 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 66 Zuidplein via Feijenoord Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 66 Zuidplein via Feijenoord Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 66 Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 66 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 183 Kralingse Zoom - Zuidplein Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 183 Kralingse Zoom - Zuidplein Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 183 Kralingse Zoom - Zuidplein Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 183 Kralingse Zoom - Zuidplein 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 97 Capelsebrug via Krimpen a/d 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 76 Zuidplein - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 76 Zuidplein - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 76 Zuidplein - Keizerswaard Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 76 Zuidplein - Keizerswaard 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling zaterdag 17 zondag 25 oktober 2009 Gewijzigde dienstregeling Rond Deventer omreizen of bus in plaats van trein in de herfstvakantie Groningen Leeuwarden Zwolle Wierden Almelo Wijhe Rijssen Olst Hengelo

Nadere informatie

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl Onze stad ntdekhet v.nl Gemeente Groningen Onze nieuwe bussen Vanaf 13 december vernieuwt het OV Even voorstellen: uw nieuwe busvervoerders Vanaf 13 december 2009 rijden nieuwe busvervoerders in uw regio.

Nadere informatie

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger

Connexxion Reisgids Alle informatie voor de reiziger Connexxion wijst de weg Waar u ook heen wilt en wat u ook wilt weten, Connexxion is uw reisgids. Als service voor onze reizigers hebben we in deze folder alle soorten reisinformatie verzameld en toegelicht.

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 717 Hoek van Holland Strand - Vlaardingen Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 717 Hoek van Holland Strand - Vlaardingen Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 717 - laardingen Centrum Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 717 - laardingen Centrum 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

in September 2012 door: Bas v. Agten, David Hutten en Jonathan Marchal.

in September 2012 door: Bas v. Agten, David Hutten en Jonathan Marchal. Bijlage van Adviesrapport van Hot naar Her In deze bijlage vindt u de onderzoeksresultaten waar in het adviesrapport aan Designthinkers naar verwezen wordt en de bevindingen aan zijn afgeleid. Dit onderzoek

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport - Meijersplein. Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport - Meijersplein. Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport - Meijersplein Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 33 Rotterdam Centraal - Rotterdam The Hague Airport -

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 98 Capelsebrug via Krimpen a/d IJssel Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 98 Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 98 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport Beide richtingen Alleen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 121 Hof van Spaland - Woudhoek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

DE WET GELIJKE BEHANDELING OP GROND VAN HANDICAP OF CHRONISCHE ZIEKTE EN TOEGANKELIJKHEID VAN HET OPENBAAR VERVOER

DE WET GELIJKE BEHANDELING OP GROND VAN HANDICAP OF CHRONISCHE ZIEKTE EN TOEGANKELIJKHEID VAN HET OPENBAAR VERVOER DE WET GELIJKE BEHANDELING OP GROND VAN HANDICAP OF CHRONISCHE ZIEKTE EN TOEGANKELIJKHEID VAN HET OPENBAAR VERVOER Toegankelijk openbaar vervoer betekent dat mensen met een functiebeperking die zelfredzaam

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 29 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 29 december Goed om te weten Dienstregeling Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 29 december 2017 www.ret.nl Metro E Den Haag Centraal - Slinge 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 713 Schiedam Centrum - Hoek van Holland Strand Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 713 Schiedam Centrum - Hoek van Holland Strand Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 713 Schiedam - Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 713 - Schiedam 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

We hebben een nieuwe dienstregeling

We hebben een nieuwe dienstregeling Goed om te weten We hebben een nieuwe dienstregeling Vanaf zondag 9 december gaat onze nieuwe dienstregeling van start. Weten wat er voor jou verandert? Plan je reis op www.ret.nl ret.nl/nieuwedienstregeling

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Rapportage OV Monitoring U-OV

Rapportage OV Monitoring U-OV Bestuur Regio Utrecht Eindrapportage Rapportage OV Monitoring U-OV Kwartaal 3, 2014 Bestuur Regio Utrecht Eindrapportage Rapportage OV Monitoring U-OV Kwartaal 3, 2014 Datum 21 oktober 2014 Kenmerk BRU192/Ebm/1524.03

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 716 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 716 Hoek van Holland Strand - Schiedam Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 716 - Schiedam Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 716 - Schiedam 33 Bus 25 Tram B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague irport Beide

Nadere informatie

Reizigershandvest Welkom bij Connexxion!

Reizigershandvest Welkom bij Connexxion! Reizigershandvest Welkom bij Connexxion! Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Haarlem-IJmond Welkom bij Connexxion, uw busvervoerder in de regio Haarlem-IJmond. Fijn

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 718 Hoek van Holland Strand - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 718 Hoek van Holland Strand - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei Goed om te weten Dienstregeling Bus 718 - Maassluis Centrum Geldig vanaf 15 mei 2017 www.ret.nl Bus 718 - Maassluis Centrum 33 Bus 25 Tram B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 30 Alexander - Schollevaar Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 30 Alexander - Schollevaar Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 30 Alexander - Schollevaar Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 30 Alexander - Schollevaar 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 53 Woudhoek - Station Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 53 Woudhoek - Station Schiedam Centrum Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 53 Woudhoek - Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 53 Woudhoek - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague Airport

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 69 Zuidplein - Pernis Metro Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 69 Zuidplein - Pernis Metro Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 69 Zuidplein - Pernis Metro Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 69 Zuidplein - Pernis Metro 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Gouden Tips Beleving Openbaar Vervoer. 18 november 2015

Gouden Tips Beleving Openbaar Vervoer. 18 november 2015 Gouden Tips Beleving Openbaar Vervoer 18 november 2015 1 Schone omgeving Kracht van de schone omgeving Zichtbaar schoonhouden van de totale omgeving Gescheiden afvalinzameling draagt bij aan duurzaamheidsgevoel

Nadere informatie

Reizigershandvest Noord-Holland Noord

Reizigershandvest Noord-Holland Noord Reizigershandvest Noord-Holland Noord Aangenaam, wij zijn Connexxion, waar wilt u vandaag naartoe? Onze beloftes Connexxion brengt meer dan een miljoen mensen op hun bestemming. Iedere dag opnieuw. Het

Nadere informatie

User Centred Design Blokopdracht blok 1

User Centred Design Blokopdracht blok 1 User Centred Design Blokopdracht blok 1 Door: Klas: Datum: Arjen Tienkamp en Wesley Versteegen 01 Zwart 20 oktober 2011 Inhoudsopgave Inleiding Persona van de gebruikersgroep Problemen van de gebruikersgroep

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Rijssen - Nijverdal Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte van

Nadere informatie

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Lijn Holten - Goor - Haaksbergen Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste gedeelte

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 170 Rodenrijs - Zoetermeer 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018

Almelo, Stadsdienst Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Almelo, Stadsdienst Lijn 21 t/m 24 26 Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling in Twente van start. Hoewel het grootste

Nadere informatie

Reizen met het openbaar vervoer. In gesprek over reizen met het openbaar vervoer

Reizen met het openbaar vervoer. In gesprek over reizen met het openbaar vervoer Reizen met het openbaar vervoer In gesprek over reizen met het openbaar vervoer Reizen met het openbaar vervoer In gesprek over reizen met het openbaar vervoer februari 2010 Zorgbelang Gelderland Alle

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Metro E Den Haag Centraal - Slinge Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Metro E Den Haag Centraal - Slinge 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op

Nadere informatie

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Neede - Almelo - Oldenzaal. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 66 Neede - Almelo - Oldenzaal Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem Dienstregeling geldig vanaf 4 maart 2018 Gewoon een nieuwe dienstregeling Op zondag 4 maart gaat de nieuwe dienstregeling

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 37 Alexander - Capelsebrug Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 37 Alexander - Capelsebrug Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 37 Alexander - Capelsebrug Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 37 Alexander - Capelsebrug 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord

Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Dienstregeling 2012 Regio Noord-Holland Noord Auteursrecht voorbehouden. Het geheel of gedeeltelijk overnemen of kopiëren van de inhoud van deze dienstregeling is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Enschede, Stadsdienst

Enschede, Stadsdienst Enschede, Stadsdienst Lijn 1 t/m 9 Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Route lijn 1 tijdens evenementen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 44 Zuidplein - Centraal Station Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 44 Zuidplein - Centraal Station Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 44 Zuidplein - Centraal Station Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 44 Zuidplein - Rotterdam Centraal 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Tram 21 De Esch - Woudhoek Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Tram 21 De Esch - Woudhoek 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste wijzigingen m.i.v. 13 december 2015

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 september

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 september Goed om te weten Dienstregeling Bus 156 - Vijfsluizen Geldig vanaf 18 september 2017 www.ret.nl Bus 156 - Vijfsluizen 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 37 Alexander - Capelsebrug Geldig vanaf 13 januari

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 37 Alexander - Capelsebrug Geldig vanaf 13 januari Goed om te weten Dienstregeling Bus 37 Alexander - Capelsebrug Geldig vanaf 13 januari 2018 www.ret.nl Bus 37 Alexander - Capelsebrug 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Tram 24 De Esch - Holy Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Tram 24 De Esch - Holy 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 156 Vlaardingen West - Vijfsluizen Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 156 - Vijfsluizen Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 156 - Vijfsluizen 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam The Hague

Nadere informatie

Dienstregeling 2015-2016

Dienstregeling 2015-2016 Zeeland Tholen Dienstregeling 2015-2016 Geldig vanaf 30 augustus 2015 Kernnet 102 Bergen op Zoom - Tholen - Oude-Tonge 107/108 Bergen op Zoom - St. Maartensdijk Buurtbus 214/614 Anna Jacobapolder - Steenbergen

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 40 Rotterdam Centraal - Station Delft Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 40 Rotterdam Centraal - Station Delft Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Bus 40 Rotterdam Centraal - Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Bus 40 Rotterdam Centraal - 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station Rotterdam

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 2 Keizerswaard - Charlois Geldig vanaf 21 augustus

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 2 Keizerswaard - Charlois Geldig vanaf 21 augustus Goed om te weten Dienstregeling Tram 2 Keizerswaard - Charlois Geldig vanaf 21 augustus 2017 www.ret.nl Tram 2 Keizerswaard - Charlois 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS

De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS De OV-chipkaart Reizen met de OV-chipkaart bij NS Kijk ook eens op ns.nl/ovchipkaart De OV-chipkaart: wel zo handig De OV-chipkaart. Eén kaart waarmee u kunt reizen in al het openbaar vervoer in Nederland.

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 9 december

Goed om te weten. Dienstregeling. Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 9 december Goed om te weten Dienstregeling Bus 32 Overschie - Station Zuid Geldig vanaf 9 december 2018 www.ret.nl Bus 32 Overschie - Station Zuid 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 2 Keizerswaard - Charlois Geldig vanaf 18 januari

Goed om te weten. Dienstregeling. Tram 2 Keizerswaard - Charlois Geldig vanaf 18 januari Goed om te weten Dienstregeling Tram 2 Keizerswaard - Charlois Geldig vanaf 18 januari 2018 www.ret.nl Tram 2 Keizerswaard - Charlois 33 Bus 25 Tram A B C D E Metro Rolstoeltoegankelijk WiFi op station

Nadere informatie

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn de nieuwe dienstregeling per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn d Nieuw: Snel en comfortabel, lijn 320 Hilversum - Huizen - Amsterdam ]] Regio Gooi

Nadere informatie

Veolia Transport Reizigerspanel. Samenvatting klanttevredenheidsonderzoeken 2011

Veolia Transport Reizigerspanel. Samenvatting klanttevredenheidsonderzoeken 2011 Veolia Transport Reizigerspanel Samenvatting klanttevredenheidsonderzoeken 2011 In 2011 heeft Veolia Transport Limburg een aantal klanttevredenheidsonderzoeken en discussieavonden georganiseerd. Bij deze

Nadere informatie

Rapportage online raadpleging OV Lijnennet 2018

Rapportage online raadpleging OV Lijnennet 2018 Rapportage online raadpleging OV Lijnennet 2018 In oktober 2016 organiseerde de Stadsregio Amsterdam een publieksraadpleging over het nieuwe OV Lijnennet. Een online vragenlijst maakte onderdeel uit van

Nadere informatie

Reizigershandvest Welkom bij Connexxion! Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Amstelland & Meerlanden

Reizigershandvest Welkom bij Connexxion! Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Amstelland & Meerlanden Reizigershandvest Welkom bij Connexxion! Betrouwbaar, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam op reis met de bus in Amstelland & Meerlanden 10 december 2017 Welkom bij Connexxion, uw busvervoerder in de regio

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018

Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijn 61 Overdinkel - Enschede Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Vanaf december 2013 verzorgt Syntus, onder de naam Twents, in opdracht van provincie Overijssel jouw openbaar vervoer. Wij vinden

Nadere informatie