SCHOONOORD. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCHOONOORD. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op 06-51669500."

Transcriptie

1 SCHOONOORD NR 1 JANUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het belooft weer een leuk en gezellig jaar te worden, met vele activiteiten. Zoals u inmiddels weet gaat locatie Schoonoord per maandag 7 maart verhuizen naar CBS De Slagkrooie. In deze nieuwsbrief vindt u nogmaals de informatie. Wij kijken uit naar onze nieuwe locatie. Wij hopen u ook! Schoonoord gaat verhuizen! Dagopvanglocatie Schoonoord gaat verhuizen. Met ingang van maandag 7 maart is dagopvanglocatie Schoonoord. In de school beschikt Pinokkio over een eigen groepsruimte met buitenspeelplaats. Net als Pinokkio vindt de school zorg en aandacht belangrijk en wil ze graag een veilige en vertrouwde omgeving voor het kind bieden. Wat zijn de voordelen? CBS De Slagkrooie ligt middenin Schoonoord. De mogelijkheden voor een wandeling door het dorp of naar het bos, worden hierdoor gemakkelijker. De locatie heeft een zelfstandige ingang en behoudt haar eigen leidsters. Pinokkio mag tevens gebruik maken van de gymnastiekzaal en het buitenmateriaal van de school. Adres en openingstijden Ons nieuwe adres is: Ringstraat BW Schoonoord Telefonisch zijn we te bereiken op Om beter aan te sluiten op de schooltijden openen we op maandag, woensdag en vrijdag om uur en starten we om uur. U kunt uw kind (eren) halen tussen en uur. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat deze ontwikkelingen vragen bij u oproept. Wij staan u natuurlijk graag te woord! Loop gewoon even binnen bij de leidsters op locatie of neem contact op met ons kantoor op telefoonnummer Met vriendelijke groet, Leidsters dagopvanglocatie Schoonoord Directie/management KDV Pinokkio Pinokkio blijft zelfstandig Dagopvanglocatie Schoonoord blijft zelfstandig en neutraal. Kinderdagverblijf Pinokkio bereidt uw kind (eren) voor op welke basisschool dan ook.

2 Terugblik op 2015 Sinter-Kerst! Het is al weer eventjes geleden, die drukke decembermaand, maar oh wat was het een spannende en gezellige tijd! We hebben hard gewerkt om de groep mooi te versieren. Sommige knutselwerkjes zijn mee gegaan naar huis en sommige bewaren we natuurlijk om te verzamelen voor het eind mapje. Het eindmapje met knutselwerkjes gaat altijd mee zodra kinderen hun laatste dag op Pinokkio hebben. De Kerst high tea was ook een groot succes. Alle ouders hadden lekkere dingetjes mee gebracht om van te smikkelen. Suikerbroodjes, plakjes worst, kaas, soesjes, tomaten, komkommer, chocolade enzovoort. Voor ieder wat wils en een heerlijke afwisseling tussen zoet en hartig. De kinderen mochten in hun feestkleding komen zodat ze heerlijk los konden gaan in onze Kerstdisco. Activiteiten en thema s Op de groep werken we dit keer aan het thema Winter. De sneeuw en de ijzelpret na de kerstvakantie was hier natuurlijk een goed begin van.

3 lezen In het boekje Nijntje in de sneeuw leren we dat vogeltjes het ook koud hebben in de winter. Nijntje vindt dit zielig voor de vogels en gaat daarom een vogelhuisje bouwen. knutselen We zijn ook begonnen met het maken van een vogelhuisje. Verschillende technieken en materialen komen hier bij aan bod. We gaan verf stempelen met kurk, plakken watjes op het dak voor de sneeuw en kleuren twee vogels in met wasco en plakken deze weer in het vogelhuisje. Het resultaat is te zien op de groep. Iedere week hebben we een winters knutselwerkje gekoppeld aan een verhaal over de winter. De kinderen leren hierdoor verschillende technieken zoals: knippen, plakken, propjes maken, vouwen etc. zingen We zingen ook over de winter. We hebben 3 basisliedjes die zich steeds herhalen. Het is winter bibber bibber, dag meneer de sneeuwman en In ons tuintje staat een sneeuwpop. Door de herhaling merk je dat de kinderen de liedjes al snel oppikken en mee gaan zingen. In de kring praten we over de winter en zo leren de kinderen verschillende begrippen over de winter. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal in de winter? Wat dragen we voor kleding in de winter? Ook doen we spelletjes in de kring zoals sneeuwballen gooien en tellen en een pinguïn van ijsschots naar ijsschots laten springen. Zo zijn we spelenderwijs bezig met het Thema winter en leren we steeds beter tellen. Het nieuwe jaar Inloop Nieuwjaarsborrel Dit jaar hadden we een gezellige Nieuwjaarsborrel met alle ouders en kinderen van de groep. De kinderen hadden mooie waxinelichthouders geknutseld en deze stonden allemaal sfeervol op de groep te branden. Onder het genot van een kopje soep en broodjes knakworst was er tijd voor een gesprek met ouders en er was ruimte om vragen te stellen aan de leidsters. De kinderen konden de groep aan hun broertjes en of zusjes laten zien en gezellig met elkaar spelen. Dit leverde een vrolijke drukte op! Ook lag er een exemplaar van ons observatiemodel ter inzage en we hadden wat spulletjes neergezet van een thema van Puk. Al met al hebben we veel complimenten mogen ontvangen van de ouders over hoe we het momenteel doen, en dit is natuurlijk altijd erg fijn om te horen.

4 Nieuwe neuzen We hebben ook weer een aantal nieuwe kinderen mogen verwelkomen op Pinokkio. Lisa, Sophie, Keano en Manuela zijn nieuw bij ons op de groep. Ze beginnen al aardig hun draai te vinden en doen al heel goed met het ritme mee. We hopen dat ze een leuke tijd bij ons hebben. Per 1 februari komt Dion Schuiling bij ons op de groep. We wensen hem alvast een plezierige tijd toe bij Pinokkio. Natuurlijk worden er ook een aantal kinderen 4 jaar. Zij gaan ons straks verlaten en mogen zich verder ontwikkelen op de basisschool. We wensen ze een plezierige en leerzaam tijd toe. Oudercommissie Pinokkio is gestart met een nieuwe opzet voor de oudercommissie. We werken nu met lokale oudercommissie en een centrale oudercommissie. Voor onze locatie Schoonoord hebben we twee ouders gevonden die zich enthousiast hiervoor hebben aangemeld. Yvonne(moeder Kyen) en Lisanne (moeder Stacy) gaan dit op zich nemen. We zijn erg blij met deze inzet, zodat we goed weten wat er onder de ouders leeft. Aangezien we nog in de startende fase zijn, is het nog even zoeken hoe dit precies vorm gaat krijgen. De eerste vergadering met de locatiecoördinator en de leden van de lokale oudercommissie heeft inmiddels plaatsgevonden. In de volgende nieuwsbrief volgt hier meer informatie over. Activiteitenkalender 10 februari uitstapje naar de bibliotheek (meer informatie volgt) 27 februari tot en met 6 maart Voorjaarsvakantie 7 maart Verhuizing naar nieuwe locatie 2 april Kraammarkt WZA Pinokkio s Club Express NIEUW! PINOKKIO S CLUB EXPRESS ONS VERVOER UW GEMAK Pinokkio s Club Express is een speciale vervoersservice van Kinderdagverblijf Pinokkio voor kinderen die tijdens onze naschoolse opvang naar een club of vereniging in Assen moeten. We vinden het belangrijk dat kinderen hun talenten ontdekken op het gebied van sport- en spel, muziek of dans, ook als ze bij ons in de opvang zijn. Met ons eigen Fit&Fun activiteitenprogramma proberen we hieraan zelf een steentje bij te dragen. Maar ook buiten de opvang zijn de kinderen natuurlijk actief bij sport- en hobbyclubs en muziek- en dansscholen en dat steunen wij van harte. In toenemende mate zien we dat onze opvang samenvalt met het bezoek van uw kind aan de club of vereniging. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met andere trainingsdagen of tijden van de club als gevolg van seizoensverandering of het ouder worden van uw kind. In dit soort situaties komt u wellicht met uw planning in de knel en biedt Pinokkio s Club Express dan ook een uitkomst! We brengen namelijk uw kind vanuit onze opvang gratis naar de club of vereniging in Assen (de brengservice) en halen het tegen een geringe vergoeding eventueel daarna ook weer op (de haalservice). Dat doen we met eigen chauffeurs en veilige auto s & bussen. Ga voor meer informatie en de algemene voorwaarden naar onze website

5 Huishoudelijke mededelingen We zijn open vanaf 9 uur. De inloop is tot 9.15 uur en om 9.15 uur willen wij graag starten. Knutselwerkjes die op de tafel liggen mogen mee naar huis. Denk er om dat de porties fruit en drinken afgestemd zijn op wat de kinderen thuis ook eten. We zien dat de portie soms erg groot zijn en dus dan ook niet op gaan. Wat er over is, geven we altijd mee terug. Voor de kinderen die net leren drinken uit een grote beker geldt dat de beker niet te vol moet zijn, anders gaat het wel eens mis. Wilt u zorgen voor een setje reserve kleding in de tas? Graag een gewone luier in de tas, geen luierbroekjes. Blijf goed het whiteboard, in de gang, in de gaten houden. Hier staan altijd belangrijke mededelingen op. Als u vragen heeft, mag u deze altijd stellen tijdens het breng/haalmoment. Als dit geen geschikt moment blijkt te zijn, kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken. Wijzigingen Wilt u het op de groep doorgeven als er iets veranderd? Het is voor ons belangrijk om over gegevens te beschikken die up to date zijn. Dus graag adreswijzigingen of nieuwe telefoonnummers aan ons doorgeven. ONTDEK DE WERELD VAN PINOKKIO IN SCHOONOORD! Dagopvang voor 2 tot 4 jaar in een verticale groep Programma Uk en Puk Muziek maken, knutselen, lezen, peutergym, buiten spelen Geopend op maandag, woensdag en vrijdag van tot uur Per 7 maart 2016 gevestigd in CBS De Slagkrooie veel ruimte om buiten te spelen wandelingen naar de kinderboerderij, speeltuin en door het dorp goede samenwerking met de nabijgelegen basisscholen enthousiast team van vaste leidsters met jarenlange ervaring persoonlijke aandacht samenwerking met Openluchtmuseum Ellert en Brammert spelenderwijs leren kinderfeestje of gewoon een middagje spelen? Kijk eens op OP DE HOOGTE BLIJVEN? facebook twitter youtube volgende nieuwsbrief mei/juni 2016

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik KDV MAASSTRAAT NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Het nieuwe jaar heeft een onstuimige start gekend! Ijzel, ijzel en nog eens ijzel. Scholen die drie dagen dicht waren, auto s die niet van hun

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

SCHOONOORD. Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier!

SCHOONOORD. Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier! SCHOONOORD NR 2 MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de tweede nieuwsbrief van 2016 van Kinderdagverblijf Pinokkio locatie Schoonoord. Veel leesplezier! Terugblik Open Huis We hebben een drukbezocht

Nadere informatie

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Beweegfeest in beeld

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Beweegfeest in beeld KDV/ BSO BOVENSMILDE NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Bovensmilde. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen. De voorjaarsvakantie

Nadere informatie

KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016

KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016 KINDCENTRUM DE BORG NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Kindcentrum de Borg. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen.

Nadere informatie

BSO/KDV PR. IRENESTRAAT

BSO/KDV PR. IRENESTRAAT BSO/KDV PR. IRENESTRAAT NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Irenestraat. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed zijn begonnen. De

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016

KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 KDV MAASSTRAAT NR 2 MEI 2016 Beste ouders, verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Maasstraat. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op

Nadere informatie

KDV LAUWERS 4. Week van het jonge kind

KDV LAUWERS 4. Week van het jonge kind KDV LAUWERS 4 NR 2- MEI 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van dagopvanglocatie Lauwers 4. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de

Nadere informatie

BSO LAUWERS 4A/6. Terugblik op vorig jaar

BSO LAUWERS 4A/6. Terugblik op vorig jaar BSO LAUWERS 4A/6 NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Lauwers 4a en 6. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. We gaan er weer een gezellig jaar

Nadere informatie

KDV/BSO IRENESTRAAT. Wouter Fidder Directeur Pinokkio

KDV/BSO IRENESTRAAT. Wouter Fidder Directeur Pinokkio KDV/BSO IRENESTRAAT NR 2 april 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 1 februari 2016

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 1 februari 2016 KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 1 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2016 van locatie Kindcentrum De Scharmhof. We hopen dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 2 juni 2016

KDV/BSO KINDCENTRUM DE SCHARMHOF NR 2 juni 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/ BSO locatie De Scharmhof. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de dag- en buitenschoolse opvang!

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

BSO MFA PITTELO. Gezellig samen eten in de voorjaarsvakantie. Paasbrunch. Thema s en activiteiten. Een terugblik in beeld.

BSO MFA PITTELO. Gezellig samen eten in de voorjaarsvakantie. Paasbrunch. Thema s en activiteiten. Een terugblik in beeld. BSO MFA PITTELO NR 02 mei 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van BSO locatie MFA Pittelo. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Welkom op de peuterspeelzaal

Welkom op de peuterspeelzaal Welkom op de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Het Groene Kikkertje Witte de Withstraat 85 2518 CR Den Haag Telefon: (070) 4129598 E-Mail: pszhetgroenekikkertje@scoh.nl www.cbsdespiegel.nl Wat houdt de Haagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst

De afgelopen weken zijn wij op het KDV druk bezig geweest met de thema s: Sinterklaas en Kerst KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Welkom Pieter en Eden zij begin januari bij

Nadere informatie

KDV/BSO DE BUITENBORG

KDV/BSO DE BUITENBORG KDV/BSO DE BUITENBORG NR 2 april 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen

Nadere informatie

Nog de beste wensen voor iedereen en we wensen de peuters weer veel speelplezier bij ons op de groep!

Nog de beste wensen voor iedereen en we wensen de peuters weer veel speelplezier bij ons op de groep! Locatie-nieuwsbrief PSG Schakel Hoeve Hierbij ontvangt u de locatie-nieuwsbrief van PSG Schakel Hoeve. In deze nieuwsbrief vindt u algemene informatie en leuke weetjes over de PSG. Contactgegevens PSG

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

De Hasselbode Winter 2011

De Hasselbode Winter 2011 De Hasselbode Winter 2011 Geachte ouders, U ontvangt de Hasselbode van De Hasselbraam. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op De Hasselbraam. De kinderdagverblijfgroepen

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal t Beldertje

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal t Beldertje Informatieboekje van Peuterspeelzaal t Beldertje PEUTERSPEELZAAL `T BELDERTJE Adres : Raamweg 71 a Telefoon : 0345 575704 De Leidsters van peuterspeelzaal t Beldertje zijn: Coby Ebben Gerestein 41 4158

Nadere informatie

Informatie voor Ouders

Informatie voor Ouders Informatie voor Ouders Tjil! Kinderopvang Vermeulenstraat 52 5012 HB Tilburg 013-455 92 98 www.tjil.net info@tjil.net Voorwoord: Dit document bevat algemene informatie over Tjil! Kinderopvang. Tjil! Kinderopvang

Nadere informatie

KDV/ BSO TUINSTRAAT. Nieuwe neuzen Het wordt steeds gezelliger op de Tuinstraat en

KDV/ BSO TUINSTRAAT. Nieuwe neuzen Het wordt steeds gezelliger op de Tuinstraat en KDV/ BSO TUINSTRAAT NR 2 JUNI 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), Het is alweer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! Wat vliegt de tijd, juni 2016 alweer! Heerlijk genieten van de meivakantie en dan aftellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B

Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B Groep 1B is druk bezig met het thema Sneeuw en ijs. Wij hopen dan ook dat het héél snel gaat sneeuwen in Dalfsen! In de kring spelen we spelletjes, zingen we liedjes

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016!

Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig en gezond 2016! BSO de Triangel: Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO de Triangel Allereerst wensen wij iedereen nog een heel gelukkig

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Welkom bij de voorschool van IKC Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame tijd te

Nadere informatie

Kinderdagverblijf (KDV) Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

Kinderdagverblijf (KDV) Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Prinsjes Ons kinderdagverblijf is gevestigd aan de Prinsegracht in het centrum van Den Haag. Achter het pand bevindt zich een ruime buitenspeelplaats en op loopafstand is er een kinderboerderij. De buitenschoolse

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: februari 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN

INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN INFORMATIEBROCHURE PEUTERSPEELZAAL DE BINNENHAVEN 2 Wanneer u uw kind naar de peuterspeelzaal brengt wilt u natuurlijk niets minder dan de best mogelijke zorg voor uw kind. Daarvoor bent u bij MAX Kinderopvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

Hoofdstuk II: 2Penselen

Hoofdstuk II: 2Penselen Versie juni 2014 Hoofdstuk II: 2Penselen 2Penselen ligt in de Schilderswijk, naast basisschool t Palet en het Hannemanplantsoen. Het kindercentrum is kleinschalig en gezellig, zodat de kinderen zich thuis

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Welkom bij de voorschool van IKC Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame tijd te

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Peuteropvang Dolfijn

Peuteropvang Dolfijn Peuteropvang Dolfijn Samen spelen, leren en ontdekken VVE Leuk en leerzaam Vriendjes maken Voorwoord Beste ouders en peuters, In deze brochure kunt u allerlei praktische informatie lezen over onze peutergroep.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterstap 28-1-2015

Informatieboekje. Peuterstap 28-1-2015 2015 Peuterstap 28-1-2015 INHOUDSOPGAVE 1 Welkom... 3 2 Peuterspeelzaal Peuterstap... 4 2.1 Doelstelling... 4 2.2 Aanbod... 4 3 VVE (Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie)... 5 3.1 Doel VVE... 5 4 Programma

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van Voorschool De Vijf Sterren

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van Voorschool De Vijf Sterren Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van Voorschool De Vijf Sterren Welkom bij Voorschool De Vijf Sterren. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame tijd te geven. In het begin

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

De pedagogisch medewerker kan deze tijd tevens gebruiken voor rapportage en het bieden van individuele ondersteuning.

De pedagogisch medewerker kan deze tijd tevens gebruiken voor rapportage en het bieden van individuele ondersteuning. Dit werkplan is aanvullend op het pedagogisch beleid dagopvang. In het pedagogisch beleid wordt omschreven waar Shezaf voor staat en wat pedagogische visie is. In dit werkplan is voor Het Kompas uitgewerkt

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Wouter Fidder Directeur Pinokkio. Activiteiten en thema s

KDV VUURVOGEL. Wouter Fidder Directeur Pinokkio. Activiteiten en thema s KDV VUURVOGEL NR 2 mei 2015 Beste ouders/ verzorgers, Voorzichtig kunnen we stellen dat we de recessie achter de rug hebben. Pinokkio gaat nieuwe uitdagingen aan en er zijn positieve ontwikkelingen voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJVEN BLUB, ZEGT DE VIS

KINDERDAGVERBLIJVEN BLUB, ZEGT DE VIS KINDERDAGVERBLIJVEN BLUB, ZEGT DE VIS Blub, zegt de vis zijn gezellige, kleinschalige en huiselijke kinderdagverblijven. De kinderdagverblijven bestaan uit groepen die opvang en verzorging bieden aan kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes!

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes! NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 www.mikz.nl Mikz helpt Villa Pardoes! Breng oude kleren en schoenen naar de kledingcontainer van Villa Pardoes op locaties de Rups, de Carrousel en de Duinsprong en

Nadere informatie

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd blijf januari 2019 Nr. 36 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, We willen jullie allemaal een heel fijn 2019 wensen! De feestdagen zijn inmiddels voorbij en de winter

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage

Informatieboekje van. Peuterspeelschool De Plantage Informatieboekje van Peuterspeelschool De Plantage Dit boekje informeert u over de huisregels van ; Peuterspeelschool De Plantage. De leidsters op de Dreumeldoos zijn: Kitty Delsink Migo Kitty werkt op

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Informatie voor Ouders

Informatie voor Ouders Informatie voor Ouders Tjil! Kinderopvang Eilenbergstraat 176 5011 EB Tilburg 013-455 92 98 06-54 77 43 68 www.tjil.net info@tjil.net Voorwoord: Voor U ligt een informatieboekje van Kinderopvang Tjil!.

Nadere informatie

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Activiteiten en thema s. Week van het jonge kind

KDV/ BSO BOVENSMILDE. Activiteiten en thema s. Week van het jonge kind KDV/ BSO BOVENSMILDE NR 2 juni 2016 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2016 van KDV/ BSO locatie Bovensmilde. De eerste maanden liggen weer achter ons en wat is er een hoop gebeurd

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 Januari 2014

Nieuwsbrief nummer 18 Januari 2014 Nieuwsbrief nummer 18 Januari 2014 Belangrijke data Dinsdag 1 juli: afscheid Marlies Maandag 14 juli: oudergesprekken Maandag 28 juli t/m donderdag 14 augustus kdv gesloten (zomervakantie) Maandag 20 t/m

Nadere informatie

2Kabouters. 1. Adresgegevens Kindercentrum 2Kabouters van der Spiegelstraat 23a 2547AE Den Haag Telefoon:

2Kabouters. 1. Adresgegevens Kindercentrum 2Kabouters van der Spiegelstraat 23a 2547AE Den Haag Telefoon: 2Kabouters 2Kabouters is een knus en gezellig kindercentrum, gelegen in de kleurrijke en actieve wijk Zeeheldenkwartier, nabij het centrum van Den Haag. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een grote

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon:

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: Informatieboekje Peuterspeelzaal De Grutterij Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: 06-44397688 www.psz-steenwijkerland.nl Beste ouder/verzorger, In dit informatie boekje vindt u alles wat u moet weten

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Informatieboekje van Peuterspeelzaal t Hummeltje

Informatieboekje van Peuterspeelzaal t Hummeltje Informatieboekje van Peuterspeelzaal t Hummeltje - 1 Peuterspeelzaal t Hummeltje Rhenoyseweg 34a 4152 EL Rhenoy 0345-680805 ; hethummeltje@tele2.nl Peuterspeelzaal t Hummeltje Geachte ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen

Informatieboekje van. Peuterspeelschool Opijnen Informatieboekje van Peuterspeelschool Opijnen Welkom Voor u ligt het informatieboekje van peuterspeelschool Opijnen. Wij wensen u veel plezier met het doorlezen van dit boekje en hopen uw peuter en u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes Kidsz - krant! Jaargang 4 nr. 4 Samenvoegen een succes De afgelopen herfstvakantie bewees dat de kinderen van de Sporadenlaan en de Odyssee geen moeite hebben met het samenvoegen. Sterker nog, ze genoten

Nadere informatie

Informatie en werkwijze Kinderdag centrum

Informatie en werkwijze Kinderdag centrum Informatie en werkwijze Kinderdag centrum Franchise Kinderdagverblijf Kalle is een franchiseonderneming van kindercentra LOKOWO bv. Het is een kleinschalig kinderdagcentrum dat net even iets meer kan bieden

Nadere informatie

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool

Maart / april Nieuwsbrief BSO Esreinschool Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

belangrijke data september 2018 nr. 2

belangrijke data september 2018 nr. 2 belangrijke data..... 13 september 2018 nr. 2 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Voorschool Balou. Gambiadreef 60 3564 ES Utrecht Telefoon: 06-13135876

Voorschool Balou. Gambiadreef 60 3564 ES Utrecht Telefoon: 06-13135876 Voorschool Balou Voorschool Balou Gambiadreef 60 3564 ES Utrecht Telefoon: 06-13135876 Algemeen Spelenderwijs Utrecht Niasstraat 6-c 3531 WP Utrecht info@spelenderwijsutrecht.nl Telefoon algemeen 030-820

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie