Interpolis AOV voor medisch specialisten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Interpolis AOV voor medisch specialisten"

Transcriptie

1 Interpolis AOV voor medisch specialisten

2

3 Waarom dit aanbod? De Orde van Medisch Specialisten (OMS) heeft gericht gezocht naar manieren om vaste uitgaven, die de dagelijkse praktijk van medisch specialisten met zich meebrengt, structureel te verminderen. Zo is er nagedacht over hoe de kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verlaagd kunnen worden. Met de gerenommeerde combinatie van adviseur Meeùs en verzekeraar Interpolis is een aantrekkelijk alternatief ontwikkeld voor de tot op heden gangbare arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in de medische sector. Deze AOV is voor de leden van de OMS samengesteld. Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, dient u lid te zijn van de OMS. Bent u nog geen lid, dan kunt u dat eenvoudig regelen op Waarom Meeùs als adviseur? De afdeling Gezondheidszorg van Meeùs heeft ruime ervaring in het adviseren van zelfstandigen in de gezondheidszorg. Reeds medici zijn via Meeùs verzekerd. De adviseurs van Meeùs brengen individueel advies uit omtrent de dekking die het beste aansluit bij de wensen van de medisch specialist.

4 Waarom Interpolis als verzekeraar? Interpolis maakt als grote en stabiele verzekeraar deel uit van het Achmea-concern en is ontstaan vanuit het idee dat je sterker staat als je krachten bundelt en open kaart speelt. Interpolis heeft aantoonbare expertise en ervaring in de medische sector. En onderscheidt zich positief ten opzichte van de tot op heden leidende AOV-aanbieders voor medisch specialisten door een grote eigen arbeidsdeskundige dienst. Waarom kan deze AOV nu opeens zoveel goedkoper? Even wat feiten op een rij, die samen verklaren hoe dat kan: - Het is gebruikelijk dat een verzekeringsadviseur provisie ontvangt over de jaarpremie van een afgesloten AOV. Voor deze AOV ontvangt Meeùs geen provisie, maar geldt een aangepaste beloning voor de advisering. Jaarlijks wordt een fee van 350,- (exclusief btw) in rekening gebracht. En dat scheelt in de totale poliskosten. - Deze regeling voor alle leden van de OMS levert schaalvoordeel en daarmee een lagere premie op. - Dit aanbod is vastgelegd in een overeenkomst met de Orde van Medisch Specialisten. In deze overeenkomst is een garantie van de premiegrondslag bepaald gedurende de eerste 5 jaar van de overeenkomst.

5

6 De tarifering die Interpolis hanteert is glashelder en gebaseerd op jarenlange ervaring in de medische sector. In deze periode is de tariefstelling nooit aangepast. Ook betreft dit aanbod voor leden van de OMS geen eenmalig actieaanbod waarvan straks de premie verhoogd wordt. De kwaliteit en ervaring van Interpolis met individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden gehandhaafd en gekoppeld aan de persoonlijke en deskundige advisering van Meeùs. Waarom is de AOV van Interpolis een goede keuze? De aangeboden AOV is een verbeterde variant van het InkomensZekerPlan voor Vrije Beroepen van Interpolis. En

7 kenmerkt zich door uitstekende polisvoorwaarden en uitgebreide keuzemogelijkheden. Meer dan medici hebben in de afgelopen jaren het InkomensZekerPlan bij Interpolis afgesloten. Voor leden van de OMS is het product in dit aanbod op enkele punten verbeterd. Daarmee is: - Tot 90% van het inkomen te verzekeren. - Het acceptatiebeleid versoepeld. - Oversluiten vanaf een elders lopende AOV mogelijk tot 62 jaar. - De omschrijving van beroepsarbeidsongeschiktheid in positieve zin aangepast. - De periode verblijf in het buitenland verruimd naar 90 dagen (zonder meldingsplicht). De adviseurs van Meeùs geven u hierover graag meer uitleg. Daarbij is ook een vergelijking van tarieven en voorwaarden voorhanden. Op welke manieren kan ik een offerte aanvragen? U kunt een offerte aanvragen via of door de antwoordkaart te retourneren aan Meeùs. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de adviseurs van Meeùs. Zij helpen u graag verder. Hebt u op dit moment een AOV, dan kunt u ook een kopie van uw polis toesturen. Zo kan Meeùs een aanbod maken dat gebaseerd is op uw huidige polis.

8 Hoe werkt de overgang naar het InkomensZekerPlan? Bij de offerte van Meeùs ontvangt u tevens een aanmeldingsformulier. Wilt u gebruikmaken van het aanbod, dan kunt u dit formulier ingevuld en ondertekend retourneren. Mocht u bij de offerteaanvraag geen kopie van uw polis hebben toegestuurd, dan vragen wij u deze bij het aanmeldingsformulier mee te sturen. In het aanmeldingsformulier wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Voor startend medisch specialisten en medisch specialisten met een bestaande AOV zijn 2 gezondheidsvragen van toepassing. Kunt u beide vragen met nee beantwoorden, dan is medische acceptatie een feit. Hebt u op dit moment geen AOV en bent u geen startend medisch

9 specialist, dan worden 5 medische vragen gesteld. Ook hiervoor geldt dat wanneer u deze vragen met nee kunt beantwoorden, u toegang hebt tot de gekozen verzekering. Moet u een vraag met ja beantwoorden, dan zal een medewerk(st)er van Interpolis contact met u opnemen om telefonisch een gezondheidsverklaring af te nemen. Zo kan Interpolis snel gerichte vragen omtrent uw gezondheidssituatie stellen. De medisch adviseur van Interpolis zal vervolgens beoordelen of uw aanvraag medisch akkoord is. Is medische acceptatie akkoord, dan hebt u toegang tot de gekozen verzekering. Wat gebeurt er met mijn huidige AOV? De adviseurs van Meeùs helpen u om uw huidige AOV tijdig op te zeggen, zodanig dat altijd sprake is van een aaneensluitende dekking, zonder dubbele verzekering.

10 Hoe wordt mijn nieuwe AOV onderhouden? Meeùs maakt een aanbod dat gebaseerd is op uw huidige polis. Vervolgens zal een adviseur van Meeùs gedurende het eerste contractjaar een afspraak met u maken om te bespreken of deze AOV (nog) past bij uw persoonlijke wensen en financiële situatie. Gedurende de looptijd van de verzekering zal Meeùs deze check jaarlijks uitvoeren. Mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt raken, dan kunt u uiteraard ook rekenen op deskundige begeleiding. Hoe werkt het InkomensZekerplan van Interpolis? Het InkomensZekerPlan voor Vrije Beroepen biedt u een complete voorziening rond het risico van arbeidsongeschiktheid: - Flexibele inkomensbescherming. - Vastelastenverzekering. - Waarnemingskostenverzekering. - Zwangerschapsdekking. - Sabbaticaldekking. - Uitgebreide preventiediensten én 24-uursservice voor counseling. - Professionele hulp bij re-integratie.

11 De overheid vindt dat vrij beroepsbeoefenaars, zoals medisch specialisten, zelf verantwoordelijk zijn voor hun inkomen. Raakt u arbeidsongeschikt, dan is er geen wettelijke uitkering. Het InkomensZekerPlan voor Vrije Beroepen van Interpolis biedt u náást inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid ook professionele hulp om gezond te blijven. De continuïteit van uw praktijk staat daarbij voorop. De belangrijkste aspecten van het InkomensZekerPlan voor Vrije Beroepen zetten wij graag voor u op een rij.

12 Uw persoonlijke inkomen Deze AOV biedt u maximale mogelijkheden om de verzekering af te stemmen op uw persoonlijke wensen. U kunt tot 90% van uw fiscaal inkomen verzekeren, met een maximum van ,-. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om in het eerste jaar van arbeidsongeschiktheid een ander bedrag te verzekeren. Uw vaste lasten Met de Vastelastenverzekering verzekert u zich bij arbeidsongeschiktheid van een tijdelijke financiële tegemoetkoming voor uw vaste kosten. Bijvoorbeeld voor kosten van huisvesting, personeel en energie. U kunt maximaal ,- verzekeren en kiezen uit een uitkeringsduur van 1 of 2 jaar. Uw waarnemingskosten De Waarnemingskostenverzekering verzekert u van een tijdelijke financiële tegemoetkoming als u bij arbeidsongeschiktheid een beroepsgenoot als waarnemer inhuurt. Het verzekerde bedrag per jaar bedraagt maximaal ,- en de uitkeringsduur is naar keuze 1 of 2 jaar.

13 Preventiepakket Voorkomen is beter dan genezen. Het InkomensZeker- Plan voor Vrije Beroepen biedt u daarom ook een gedegen preventiepakket. Dat pakket bevat bijvoorbeeld een risico-inventarisatielijst waarmee we de risico s binnen uw praktijk in beeld brengen. Een medische checkup of fitheidtest helpt u uw gezondheid te bewaken. En met onze workshop Ontspannen Ondernemen leert u omgaan met de druk van alledag in de maatschap. Ook een training Stoppen met roken is mogelijk. Gratis 24-uursservice voor counseling Op tijd professionele hulp krijgen bij juridische, financiële of psychische problemen kan arbeidsongeschiktheid helpen voorkomen. Het InkomensZekerPlan voor Vrije Beroepen biedt daarom een uitgebreide counselingservice. U en uw gezinsleden kunnen gratis een beroep doen op onafhankelijke counselors. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

14 Professionele hulp bij re-integratie Als vooraanstaande verzekeraar op het gebied van arbeidsongeschiktheid heeft Interpolis jarenlange ervaring in de begeleiding van vrij beroepsbeoefenaars bij arbeidsongeschiktheid. U kunt rekenen op professionele hulp en persoonlijke begeleiding bij re-integratie. Samen met u wordt gezocht naar oplossingen tot u weer aan de slag kunt. Hiervoor maakt Interpolis gebruik van een eigen arbeidsdeskundige dienst. De interventies lopen uiteen van zorgbemiddeling, gedrags- en fysieke trainingen tot het aanpassen van de eigen bedrijfsvoering. Blijkt uitvoering van de eigen onderneming geen optie meer, dan bieden wij interventies voor omscholing en bemiddeling op de arbeidsmarkt. Eigenrisicoperiode Het moment waarop de uitkering moet ingaan, hangt af van uw persoonlijke wensen. U kunt kiezen voor een eigenrisicoperiode van een maand, maar ook voor 2 of 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar. Hoe langer de eigenrisicoperiode, hoe groter uw premievoordeel.

15 Indexering Wilt u dat uw verzekerde inkomen en de uitkering hun waarde behouden? Kiest u dan voor het indexeren van uw verzekerde inkomen en de uitkering. U kunt er ook voor kiezen om alleen de uitkering te indexeren. Kiest u voor indexering, dan kan het verzekerde inkomen en/of de uitkering groeien met een vast groeipercentage van 3% of met een jaarlijkse aanpassing op basis van het prijsindexcijfer. Eindleeftijd Het InkomensZekerPlan voor Vrije Beroepen houdt in alle opzichten rekening met uw persoonlijke wensen. Hoe lang wilt u een arbeidsongeschiktheidsuitkering krijgen? Tot uw 65 e? Of stopt u al eerder met werken? U beslist. Kiest u voor een lagere eindleeftijd, dan betekent dit natuurlijk ook een lagere premie.

16 Behalve voor een uitkering tot eindleeftijd kunt u ook kiezen voor een tijdelijke uitkeringsduur van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Eenvoudig verhogen bij stijging van uw inkomen U hebt een ruime mogelijkheid om het verzekerde inkomen eenmaal per jaar op soepele wijze aan te passen aan de stijging van uw inkomen. U kunt ieder jaar, tot uw 55 e, uw verzekerde inkomen met 10% verhogen zonder medische beoordeling. Uitkeringspercentage en -ondergrens Op basis van het arbeidsongeschiktheidspercentage wordt het uitkeringspercentage vastgesteld. Dit kan op twee manieren, namelijk arbeidsongeschiktheidsvolgend of via het 7-klassensysteem. Bij arbeidsongeschiktheidsvolgend is het uitkeringspercentage gelijk aan het arbeidsongeschiktheidspercentage. Of een verzekerde ook een uitkering

17 ontvangt, is afhankelijk van de gekozen ondergrens bij arbeidsongeschiktheid. Voor het 7-klassensysteem is een arbeidsongeschiktheidsschaal ontwikkeld met bijbehorende uitkeringspercentages. Ook bij het 7-klassensysteem kunt u kiezen uit verschillende ondergrenzen. Beoordeling van arbeidsongeschiktheid Interpolis beoordeelt in hoeverre u door ziekte of een ongeval niet in staat bent om de werkzaamheden in uw beroep uit te oefenen. Dus niet op basis van werk in een ander beroep. Dragerschap virus en/of bacterie Als medisch specialist loopt u het risico op besmetting door een virus of bacterie, waardoor u mogelijk uw werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren. Dit risico is meeverzekerd in het InkomensZekerPlan voor leden van de Orde van Medisch Specialisten. Uitkering bij zwangerschap en bevalling Vrouwelijke verzekerden ontvangen, na een zwangerschap van ten minste 20 weken, rondom de bevallingsdatum gedurende 16 weken een volledige uitkering, onder aftrek van de eigenrisicoperiode. Er geldt géén inloopperiode van 2 jaar.

18 Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid U betaalt minder premie als u langer dan een jaar arbeidsongeschikt bent. Deze premieverlaging is gebaseerd op het arbeidsongeschiktheidspercentage. Contractduur en opzegtermijn U kunt kiezen uit een contractduur van 1 of 3 jaar. Na deze periode is de contractduur 1 jaar en is de polis door u dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand. De verzekeraar kan de verzekering niet opzeggen. Fiscale aspecten De premie voor het InkomensZekerPlan is normaal gesproken in box 1 aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Op eventuele uitkeringen is Interpolis verplicht om loonheffingen in te houden. Hierop zijn uitzonderingen mogelijk. Meeùs vertelt u graag meer over de fiscale gevolgen van uw verzekering.

19 Wilt u meer informatie? Bijgaande informatie kunt u ook terugvinden op Daar treft u ook het offerteaanvraagformulier aan. Wilt u meer weten over deze Interpolis AOV voor leden van de Orde van Medisch Specialisten? Of direct een persoonlijk advies? Dan kunt u contact met Meeùs opnemen via telefoonnummer (076) Wij staan u graag te woord op werkdagen tussen 9.00 en uur en op zaterdag tussen en uur. Hoe word ik lid van de Orde van Medisch Specialisten? Deze AOV is voor leden van de Orde van Medisch Specialisten samengesteld. Wanneer u gebruik wilt maken van dit aanbod, dient u lid te zijn van de OMS. Bent u nog geen lid, dan kunt u dat eenvoudig regelen op Of door te bellen met de Infodesk van de OMS: (030)

20

InkomensZekerPlan vrije beroepen

InkomensZekerPlan vrije beroepen InkomensZekerPlan vrije beroepen De AOV voor zelfstandige medische professionals 1 Kenmerken 2 Financiële zekerheid 3 Voorkomen is beter dan genezen 4 Persoonlijke en deskundige hulp 5 Verzekering aanpassen

Nadere informatie

InkomensZekerPlan vrije beroepen

InkomensZekerPlan vrije beroepen InkomensZekerPlan vrije beroepen Bij arbeidsongeschiktheid van zelfstandige medische professionals 1 InkomensZekerPlan vrije beroepen 2 Wat is verzekerd 3 Wat is niet verzekerd 4 De keuze is aan u 5 Wat

Nadere informatie

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN Informatie voor ondernemers WAT U EERST MOET WETEN Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook risico

Nadere informatie

InkomensZekerheid. Bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers

InkomensZekerheid. Bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers InkomensZekerheid Bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers Wij zijn Interpolis Wij zijn gegroeid uit een behoefte. Aan zekerheid. Aan vertrouwen. Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw pensioen, uw

Nadere informatie

De AOV voor zelfstandig ondernemers

De AOV voor zelfstandig ondernemers Pag. 1/5 Delta Lloyd Schadeverzekering NV / September / 2011 De AOV voor zelfstandig ondernemers O 01.1.04-0911 Er zijn nauwelijks wettelijke voorzieningen voor ondernemers en directeuren grootaandeelhouders

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

InkomensZekerPlan. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

InkomensZekerPlan. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers InkomensZekerPlan De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Inhoud 1 Wat is het InkomensZekerPlan? 2 Hoe werkt het? 3 Wat u moet weten voordat wij u verzekeren 4 We helpen u graag om gezond

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico

Nadere informatie

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN Informatie voor ondernemers WAT U EERST MOET WETEN Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook risico

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico is dat

Nadere informatie

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV 12 350 15-06 Uw persoonlijke offerte voor de Reaal Ondernemers AOV U heeft een offerte voor de Ondernemers AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd.

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Voor een zelfstandig ondernemer zijn de financiële risico s bij arbeidsongeschiktheid aanzienlijk. Als u niets regelt, is de bijstand

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

DE VASTE LASTEN AOV VAN DE AMERSFOORTSE. Productinformatie

DE VASTE LASTEN AOV VAN DE AMERSFOORTSE. Productinformatie DE VASTE LASTEN AOV VAN DE AMERSFOORTSE Productinformatie WAT U EERST MOET WETEN Als u arbeidsongeschikt bent, kunt u nog maar voor een deel of zelfs helemaal niet meer werken. Dat kan grote gevolgen hebben

Nadere informatie

De Ondernemer ALLE. in één relaxed

De Ondernemer ALLE. in één relaxed De Ondernemer Productinformatie VERZEKERINGEN ALLE informatie in één relaxed overzicht wat u eerst moet weten Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook

Nadere informatie

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV U heeft een offerte voor de Reaal UNIM AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd. Wij hebben deze persoonlijke offerte voor u opgesteld naar aanleiding van

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als. ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

Ondernemers AOV. Welk inkomen kunt u verzekeren? Voor wie? Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Wat is arbeidsongeschiktheid?

Ondernemers AOV. Welk inkomen kunt u verzekeren? Voor wie? Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Wat is arbeidsongeschiktheid? Ondernemers AOV Voor wie? Startende ondernemers. Zelfstandigen zonder personeel. Vrije beroepsbeoefenaars zoals accountants, advocaten, architecten. Directeuren-grootaandeelhouders. Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

InkomensZekerPlan. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

InkomensZekerPlan. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers InkomensZekerPlan De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Wij zijn Interpolis Wij zijn gegroeid uit een behoefte. Aan zekerheid. Aan vertrouwen. Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw

Nadere informatie

(AOV) voor zelfstandig ondernemers

(AOV) voor zelfstandig ondernemers De AOV voor zelfstandig ondernemers Er zijn nauwelijks wettelijke voorzieningen voor ondernemers en directeuren grootaandeelhouders en mensen in vrije beroepen. Alleen de bijstand blijft over als u een

Nadere informatie

Allianz. Wagenparkmanagement. Arbeidsongeschiktheids- verzekeringen. Zekerheid over uw eigen inkomen. Allianz Inkomensverzekeringen

Allianz. Wagenparkmanagement. Arbeidsongeschiktheids- verzekeringen. Zekerheid over uw eigen inkomen. Allianz Inkomensverzekeringen Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen 1 Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Uw persoonlijke offerte voor De Reaal UNIM Plus AOV

Uw persoonlijke offerte voor De Reaal UNIM Plus AOV Uw persoonlijke offerte voor De Reaal UNIM Plus AOV 12 351 15-06 U heeft een offerte voor de UNIM Plus AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd. Wij hebben deze persoonlijke offerte voor u opgesteld

Nadere informatie

De adviesbrochure Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uw voorbereiding op ons advies

De adviesbrochure Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uw voorbereiding op ons advies De adviesbrochure Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Uw voorbereiding op ons advies Inhoud 1. Waarom is een goede voorbereiding belangrijk? 3 2. Wat kunt u wel en niet van ons verwachten? 4 3. Wat

Nadere informatie

Het Preventiepakket voor álle zelfstandige medische professionals

Het Preventiepakket voor álle zelfstandige medische professionals Het Preventiepakket voor álle zelfstandige medische professionals Interpolis is er niet alleen bij arbeidsongeschiktheid maar helpt ook om arbeidsgeschikt te blijven 1 Voorkomen is beter dan genezen 2

Nadere informatie

1. Het verzekerde bedrag Het verzekerde bedrag is het jaarbedrag dat u wenst uitgekeerd te krijgen wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid.

1. Het verzekerde bedrag Het verzekerde bedrag is het jaarbedrag dat u wenst uitgekeerd te krijgen wanneer er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Hieronder vindt u de verschillende variabelen waarmee u tijdens de vergelijking te maken krijgt. Deze variabelen zijn ieders van invloed op de premie de AOV. Aan de hand van deze variabelen kunt u uw AOV

Nadere informatie

Informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Inhoud. 1 Inleiding. 3 2 Het wettelijk kader en uw mogelijkheden. 5 2.1 U heeft verschillende mogelijkheden om de financiële risico s van arbeidsongeschiktheid

Nadere informatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie AEGON Woonlastenverzekering Productinformatie Inhoudsopgave AEGON Woonlastenverzekering in het kort 3 De belangrijkste kenmerken 3 Overige kenmerken 3 Kenmerken AEGON Woonlastenverzekering 4 Doelgroepen

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van de Koninklijke Metaalunie, Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat u inspireert. Want ondernemers

Nadere informatie

Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer. Een aandeel in elkaar

Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer. Een aandeel in elkaar Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer Een aandeel in elkaar Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer U heeft een onderneming en met de opbrengsten kunnen

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen 1 Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wagenparkmanagement

Allianz Inkomensverzekeringen. Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wagenparkmanagement Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Inkomenszekerheid voor iedere ondernemer U weet dat u niet onaantastbaar bent.

Nadere informatie

Voorbeeld adviesrapport

Voorbeeld adviesrapport Voorbeeld adviesrapport Wilt u een AOV afsluiten via AOV Online Advies van Centraal Beheer? Dan bent u vast benieuwd naar hoe het advies dat u krijgt er eigenlijk uitziet. In dit voorbeeld adviesrapport

Nadere informatie

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Wat leest u in deze productkaart? In deze productkaart vindt u informatie over de TVM transport AOV. De informatie in

Nadere informatie

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers

AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Net zo flexibel als ondernemers AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Net zo flexibel als ondernemers Net zo flexibel als ondernemers Zelf kiezen. Zelf beslissen. Zelf bepalen. Dat is waar u het als ondernemer voor doet. Dat is wat

Nadere informatie

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV voor de installatiebranche De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van UNETO-VNI Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer

Nadere informatie

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder Royaal Opstap AOV Informatiefolder De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende een goed verzekeringsadvies geven.

Nadere informatie

REAAL Ondernemers AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, zelfstandige ondernemers en DGA s

REAAL Ondernemers AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, zelfstandige ondernemers en DGA s REAAL Ondernemers AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, zelfstandige ondernemers en DGA s 2 REAAL Ondernemers AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandige ondernemers

Nadere informatie

Reaal UNIM AOV. Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Voor wie? Wat is arbeidsongeschiktheid? Wat verzekert u met de Reaal UNIM AOV?

Reaal UNIM AOV. Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Voor wie? Wat is arbeidsongeschiktheid? Wat verzekert u met de Reaal UNIM AOV? Reaal UNIM AOV Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Voor zelfstandigen is wettelijk vrijwel niets geregeld bij arbeidsongeschiktheid. Arbeidsongeschiktheid kan dus financiële gevolgen hebben.

Nadere informatie

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Nadere informatie

InkomensZekerheid. bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers

InkomensZekerheid. bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers InkomensZekerheid bij arbeidsongeschiktheid van ondernemers Kees Slagt, 56 jaar, Slagerij Slagt. Voor het slagersvak moet je goed in elkaar zitten. Het is best zwaar werk. Je loopt de hele dag te sjouwen.

Nadere informatie

Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer. Een aandeel in elkaar

Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer. Een aandeel in elkaar Uw advies over inkomen bij arbeidsongeschiktheid als ondernemer Een aandeel in elkaar Uw advies over inkomensrisico bij arbeidsongeschiktheid bij de Rabobank U heeft een onderneming en met de opbrengsten

Nadere informatie

Klantprofiel ten behoeve van VZP AOV stappenplan

Klantprofiel ten behoeve van VZP AOV stappenplan Klantprofiel ten behoeve van VZP AOV stappenplan Mijn persoonlijke gegevens Voorletters, Achternaam Geslacht Geboortedatum Straat, huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer

Nadere informatie

Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele vaste lasten Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Het Inkomens ZekerPlan. Inkomen én meer, bij arbeidsongeschiktheid

Het Inkomens ZekerPlan. Inkomen én meer, bij arbeidsongeschiktheid Het Inkomens ZekerPlan Inkomen én meer, bij arbeidsongeschiktheid Kees Slagt, 56 jaar, Slagerij Slagt. Voor het slagersvak moet je goed in elkaar zitten. Het is best zwaar werk. Je loopt de hele dag te

Nadere informatie

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse maakt ondernemen een stuk relaxter Als zelfstandig ondernemer of werkgever wilt u uzelf,

Nadere informatie

REAAL UNIM AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s

REAAL UNIM AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s REAAL UNIM AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s 2 REAAL UNIM AOV Inkomensbescherming bij ziekte of een ongeval voor zelfstandige ondernemers en mensen

Nadere informatie

Allianz Arbeidsongeschiktheids-

Allianz Arbeidsongeschiktheids- Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? U raakt arbeidsongeschikt. Of u verliest uw baan. Dat betekent dat uw

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Opstap AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de Royaal Opstap AOV. In deze folder leest u wat er van u verwacht wordt als u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

TAF Ondernemers AOV. Een betaalbare AOV op maat

TAF Ondernemers AOV. Een betaalbare AOV op maat TAF Ondernemers AOV Een betaalbare AOV op maat Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van TAF kiest u voor een betaalbare verzekering op maat. Een vangnet voor als u (tijdelijk) niet kunt werken door

Nadere informatie

Vastelasten- en waarnemingskostenverzekering Aanvullende voorwaarden. Uw Rechten & Plichten. Modelnummer: 42813

Vastelasten- en waarnemingskostenverzekering Aanvullende voorwaarden. Uw Rechten & Plichten. Modelnummer: 42813 Vastelasten- en waarnemingskostenverzekering Aanvullende voorwaarden Uw Rechten & Plichten Modelnummer: 42813 Avéro Achmea Postbus 101 7300 AC Apeldoorn Nederland www.averoachmea.nl 2 Wat wilt u weten?

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Plus AOV en Royaal AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Plus AOV en Royaal AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Plus AOV en Royaal AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In deze folder leest u wat er

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering. U leest wat dit voor

Nadere informatie

REAAL UNIM AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s

REAAL UNIM AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s REAAL UNIM AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s 2 REAAL UNIM AOV Inkomensbescherming bij ziekte of een ongeval voor zelfstandige ondernemers en mensen

Nadere informatie

Inkomenszekerheid van de AIOSpolis bij arbeidsongeschiktheid

Inkomenszekerheid van de AIOSpolis bij arbeidsongeschiktheid Inkomenszekerheid van de AIOSpolis bij arbeidsongeschiktheid MedFinD Koestraat 1 8051 GT Hattem T: 038-4433305 F: 038-4448360 E: info@medfind.nl WWW: www.medfind.nl Korte historie Halverwege 2005 werd

Nadere informatie

HOE SLUIT U ONZE AOV?

HOE SLUIT U ONZE AOV? HOE SLUIT U ONZE AOV? Wij zijn Movir. Een inkomensverzekeraar met een eigen kijk op aov. Onze aandacht gaat vooral uit naar het voorkomen en oplossen van arbeidsongeschiktheid. DE VERZEKERING AANVRAGEN

Nadere informatie

Met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering blijft de zaak gewoon draaien.

Met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering blijft de zaak gewoon draaien. Het Amersfoortse Ondernemersplan Met de Arbeidsongeschiktheidsverzekering blijft de zaak gewoon draaien. Arbeidsongeschiktheidsverzekering, wel of niet noodzakelijk? Als zelfstandige kunt u het zich niet

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Inhoud Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? pagina 3 U kiest voor flexibiliteit pagina 5 U verzekert zich voor

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Klaverblad Verzekeringen Arbeidsongeschiktheidsverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In deze folder leest u wat

Nadere informatie

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers U heeft een offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers bij uw financieel adviseur aangevraagd. Wij hebben deze persoonlijke offerte voor

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kort & Krachtig. Informatiebrochure

Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kort & Krachtig. Informatiebrochure Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Kort & Krachtig Informatiebrochure Wat leest u in deze brochure? 01 Inleiding 3 02 Het wettelijk kader en uw mogelijkheden 4 03 Wel of geen advies? 7 04 Welke stappen

Nadere informatie

Algemene informatie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Algemene informatie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Algemene informatie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Wij zetten de belangrijkste begrippen voor u op een rijtje: Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), de verschillende vormen... 2 De volledige AOV...

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Voorwaarden. Vastelasten- en waarnemingkostenverzekering. Aanvullende voorwaarden bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering Nummer: 43013

Voorwaarden. Vastelasten- en waarnemingkostenverzekering. Aanvullende voorwaarden bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering Nummer: 43013 Voorwaarden Vastelasten- en waarnemingkostenverzekering Aanvullende voorwaarden bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering Nummer: 43013 Waarom zijn deze voorwaarden belangrijk? Dit zijn de voorwaarden die

Nadere informatie

Productwijzer AOV. Wat is een AOV? Voor wie is een AOV? Wat is belangrijk bij een AOV?

Productwijzer AOV. Wat is een AOV? Voor wie is een AOV? Wat is belangrijk bij een AOV? Productwijzer AOV In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wat is een AOV? En wat is belangrijk bij een AOV? De antwoorden op deze

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidverzekeringen

Arbeidsongeschiktheidverzekeringen Algemene informatie Arbeidsongeschiktheidverzekeringen VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), de verschillende vormen De volledige AOV Deze verzekering biedt

Nadere informatie

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering (BBV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de Betalingsbeschermingsverzekering. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Gen e r a l i Ar b e i d s Ong e s c h i k t h e i d s Ver z e k e r i n g. Financiële zekerheid en een complete aanpak rondom arbeidsongeschiktheid

Gen e r a l i Ar b e i d s Ong e s c h i k t h e i d s Ver z e k e r i n g. Financiële zekerheid en een complete aanpak rondom arbeidsongeschiktheid Gen e r a l i Ar b e i d s Ong e s c h i k t h e i d s Ver z e k e r i n g Gen e r a l i Ar b e i d s Ong e s c h i k t h e i d s Ver z e k e r i n g Financiële zekerheid en een complete aanpak rondom

Nadere informatie

Reaal UNIM AOV. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: 1. Wat is verzekerd? 2. Waarom de Reaal UNIM AOV? 3. Zo blijf je gezond en veerkrachtig

Reaal UNIM AOV. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: 1. Wat is verzekerd? 2. Waarom de Reaal UNIM AOV? 3. Zo blijf je gezond en veerkrachtig Reaal UNIM AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Medicus en paramedicus. Adviseur, zoals accountant, notaris, belastingadviseur, financieel planner, advocaat, controller, organisatieadviseur.

Nadere informatie

Vrijwillige verzekering binnenland. Informatie over vrijwillig verzekeren voor de Ziektewet, WIA, WAO en WW

Vrijwillige verzekering binnenland. Informatie over vrijwillig verzekeren voor de Ziektewet, WIA, WAO en WW Vrijwillige verzekering binnenland Informatie over vrijwillig verzekeren voor de Ziektewet, WIA, WAO en WW Werk boven uitkering UWV verstrekt tijdelijk inkomen in het kader van wettelijke regelingen als

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van de Koninklijke Metaalunie, Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Overlijdensrisicoverzekering

Overlijdensrisicoverzekering Overlijdensrisicoverzekering Overlijdensrisico Voor een lage premie zorgt u voor een financiële opvang voor uw nabestaanden. Je partner verliezen, zelf overlijden. Dat zijn nu eenmaal dingen in het leven

Nadere informatie

Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg

Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg Speciaal voor de zelfstandigen in de zorg hebben wij een inkomens- vangnetverzekering ontwikkeld die uw inkomen bij ziekte garandeert. Het product is

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

Klantprofiel Arbeidsongeschiktheid

Klantprofiel Arbeidsongeschiktheid Klantprofiel Arbeidsongeschiktheid 1 Uw bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam Adres Postcode / Woonplaats Website Telefoonnummer zakelijk Telefoonnummer privé: E-mailadres KVK-nummer Is het bedrijf uw eigendom:

Nadere informatie

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument REAAL Uitgaven AOV Informatie voor de consument 2 Doorgaan met wat u zorgvuldig hebt opgebouwd REAAL Uitgaven AOV 3 Veel ondernemers denken niet aan arbeidsongeschiktheid. U heeft plezier in uw werk. U

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Informatiebrochure Wat leest u in deze brochure? 01 Inleiding 3 02 Het wettelijk kader en uw mogelijkheden 4 03 Wel of geen advies? 7 04 Welke stappen zet u? 9 05

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt. En dan? Inhoud Voor wie is deze folder bedoeld? 5 Ik heb een aanvraag tot uitkering ingediend. Wat gebeurt er nu? 5 Beroepsarbeidsongeschiktheid 5 Passende arbeid 5 Gangbare arbeid

Nadere informatie

txt De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt. Ondernemers-AOV

txt De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt. Ondernemers-AOV txt De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt. Ondernemers-AOV Ondernemers-AOV Als ondernemer houdt u ervan om initiatieven te nemen en het beste uit uzelf en uw bedrijf te halen. Dat geeft u energie. Maar

Nadere informatie

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING De Vaak Vergeten Vragen Top 10. Een handig boekje dat nu eens niet ingaat op de meest gestelde vragen, maar juist op de vragen die mensen vaak vergeten te stellen over

Nadere informatie

Vastelasten- en waarnemingskostenverzekering

Vastelasten- en waarnemingskostenverzekering Vastelasten- en waarnemingskostenverzekering Voorwaarden Aanvullende voorwaarden bij uw arbeidsongeschiktheidsverzekering, nummer: 43014 Klik op het de vraag hoofdstuk om om het antwoord er naar toe te

Nadere informatie

OndernemersPlan. Amersfoortse OndernemersPlan. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

OndernemersPlan. Amersfoortse OndernemersPlan. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers OndernemersPlan Amersfoortse OndernemersPlan De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse maakt ondernemen een stuk relaxter Als zelfstandig ondernemer of werkgever wilt u uzelf, uw bedrijf

Nadere informatie

De verzekering aanvragen

De verzekering aanvragen De verzekering aanvragen 1 De verzekering aanvragen Inzicht in het acceptatieproces Met het sluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering neemt de verzekeraar uw financiële risico over voor het geval

Nadere informatie

Vrijwillige verzekering binnenland. Informatie over vrijwillig verzekeren voor Ziektewet, WIA, WAO en WW

Vrijwillige verzekering binnenland. Informatie over vrijwillig verzekeren voor Ziektewet, WIA, WAO en WW Vrijwillige verzekering binnenland Informatie over vrijwillig verzekeren voor Ziektewet, WIA, WAO en WW Inhoud Waarom deze brochure? 2 Waarom zelf verzekeren? 2 Wanneer kunt u zich vrijwillig verzekeren?

Nadere informatie

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV voor de installatiebranche De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van UNETO-VNI Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Ondernemers AOV. Product- en proceskenmerken. Informatie voor het intermediair. Kenmerken. Dekking. Voor wie? Te verzekeren inkomen

Ondernemers AOV. Product- en proceskenmerken. Informatie voor het intermediair. Kenmerken. Dekking. Voor wie? Te verzekeren inkomen Informatie voor het intermediair Ondernemers AOV Product- en proceskenmerken 12 373 15-03 De Reaal Ondernemers AOV is speciaal gericht op Ondernemend Nederland. De Ondernemers AOV biedt uw klant een uitkering

Nadere informatie

Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid

Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid O p lo s s i n g e n v o o r ondernemers I n h o u ds o p g av e

Nadere informatie

arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder?

arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? 2 Arbeidsongeschikt Hoe nu verder? Deze brochure is voor u van belang als u een beroep wilt doen op uw arbeids

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheid Productinformatie voor de adviseur Algemeen Allianz Inkomensverzekeringen biedt vijf verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in drie categorieën:

Nadere informatie

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument

REAAL Uitgaven AOV. Informatie voor de consument REAAL Uitgaven AOV Informatie voor de consument 2 Doorgaan met wat u zorgvuldig hebt opgebouwd REAAL Uitgaven AOV 3 Veel ondernemers denken niet aan arbeidsongeschiktheid. U hebt plezier in uw werk. U

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt en nu?

Arbeidsongeschikt en nu? AEGON Arbeidsongeschiktheidsverzekering Arbeidsongeschikt en nu? Als u arbeidsongeschikt raakt, heeft u veel te regelen. U bent niet alleen bezig met beter worden, maar u heeft daarnaast nog de zorg over

Nadere informatie

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandig ondernemers en werkgevers

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Ondernemers-AOV Ondernemen is weloverwogen risico s nemen Als ondernemer houdt u

Nadere informatie