Service. Feel the. power

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Service. Feel the. power"

Transcriptie

1 Service Feel the power

2 Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedruk hydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Tegenwoordig ontwikkelen, produceren en testen we hydraulische gereedschappen en systemen die over de hele wereld worden gebruikt voor industriële toepassingen en technische hulpverlening. Bij alle producten van Holmatro draait het om het beheersen van enorme krachten. Bij iedere inzet en onder elke omstandigheid moet u daarop kunnen vertrouwen. Regelmatig onderhoud en periodieke keuring zijn daarbij essentieel. Maar ook het bewust en veilig gebruik van hydraulisch gereedschap. Want wie op een veilige manier werkt, werkt efficiënter en profiteert bovendien van een langere levensduur van het gereedschap. Als u uw kostbare tijd liever besteedt aan andere zaken dan reparatie, onderhoud en training, dan biedt het serviceprogramma van Holmatro uitkomst.

3 Holmatro serviceprogramma Totaaloplossing Voor alle merken hydraulische gereedschappen geldt dat er na verloop van tijd wel eens een storing of defect kan optreden. Om ervoor te zorgen dat uw gereedschappen gedurende hun hele levensduur optimaal en veilig inzetbaar blijven, zijn regelmatig onderhoud en een juist gebruik van groot belang. Holmatro wil u hierbij helpen. Als producent van hydraulische gereedschappen, zijn wij op dit gebied de servicespecialist bij uitstek. Als geen ander weten wij hoe belangrijk deskundig onderhoud is; niet alleen voor een optimale werking van de gereedschappen, maar ook voor de veiligheid van de mensen die ze gebruiken. Daarom biedt Holmatro een compleet serviceprogramma voor hydraulische gereedschappen van 500 tot bar, zoals: Industrieel gereedschap (cilinders, pompen en systeemcomponenten) Hydraulisch knipgereedschap NIEUW Hydraulische momentsleutels (bolting tools) Daarnaast bieden wij een serviceprogramma voor hydraulisch gieterijgereedschap. Het Holmatro serviceprogramma bestaat uit de volgende onderdelen: Periodiek onderhoud Reparaties Testen en certifi ceren Training en advies VCA* ISO 9001 Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw klantspecifieke serviceoplossing. Holmatro Testteam Bij Holmatro combineren we hogedruk hydrauliek met innovatief design en materiaalgebruik. Het resultaat is krachtig en toch lichtgewicht gereedschap. Hydrauliek is een vorm van aandrijftechniek. Kracht en beweging worden hierbij overgebracht en onder controle gehouden door middel van olie onder druk. Het Holmatro Testteam laat op luchtige wijze zien wat de mogelijkheden en gevolgen zijn van werken met hoge druk hydrauliek. Laat u verbazen door Holmatro s servicemonteurs en bekijk de fi lmpjes op onze website! Voor een blijvend goede werking van uw gereedschappen is vakkundig onderhoud en periodieke keuring door een specialist noodzakelijk.

4 Periodiek onderhoud 4 Periodiek onderhoud Veilig en betrouwbaar Als producent weten wij als geen ander hoe belangrijk goed functionerend gereedschap is. Correct onderhoud kan immers onnodige schade en kosten voorkomen. De frequentie voor periodiek onderhoud is in belangrijke mate afhankelijk van de gebruiksintensiteit, de omgeving waarin de gereedschappen worden gebruikt en de wijze waarop deze worden opgeslagen. Het gereedschap van Holmatro bevat dankzij het geavanceerde productieproces zeer slijtvaste componenten, evenals superieure afdichtingen en geleidingen. Dit draagt bij aan een extra lange levensduur van de producten. Toch is geen enkel product onderhoudsvrij, ook onze gereedschappen niet. Het onderhoud van hydraulische gereedschappen wordt vaak gezien als noodzakelijk kwaad; het vergt kostbare tijd en in het uiterste geval ligt het werk stil. Toch is het raadzaam hier serieus mee om te gaan. Hogedruk hydraulische werkzaamheden worden veelal uitgevoerd in de nabijheid van uw medewerkers dat extra risico s met zich meebrengt. Holmatro denkt mee met haar klanten en biedt daarom verschillende opties als het gaat om periodiek onderhoud om dit zo efficiënt mogelijk voor u te laten verlopen. Holmatro servicewerkplaats De servicewerkplaats van Holmatro wordt bemand door een enthousiast team van vakkundige monteurs. Nadat zij uw gereedschap hebben ontvangen, bepalen zij direct de conditie van uw gereedschap. In afstemming met u wordt de beste oplossingsrichting gekozen. De servicewerkplaats van Holmatro is uitgerust met professionele testbanken en -gereedschappen, zoals een 67 ton hefkussenframe, een dynamisch hydraulisch testframe tot 500 ton en kalibratie-apparatuur voor Bolting Tools. Allen inzetbaar voor alle merken. Ook bij u op locatie Onze servicebussen zijn dagelijks onderweg om klanten zoveel mogelijk te ondersteunen op de eigen locatie. Dit scheelt niet alleen tijd, maar u heeft meteen vakkundige kennis in huis. Iedere servicebus van Holmatro is uitgerust met professionele testbanken en -gereedschappen, zoals een 40 ton hefkussenframe, een dynamisch hydraulisch testframe tot 150 ton en kalibratieapparatuur voor Bolting Tools. Allen inzetbaar voor alle merken. Holmatro s servicebussen zijn volledig ingericht voor onderhoud en keuring op locatie.

5 Reparaties 5 Reparaties Advies Het serviceteam van Holmatro repareert het hydraulische gereedschap van alle merken. Bij eventuele afkeur wordt direct een alternatief geboden. Kleine reparaties kunnen vaak bij u op locatie uitgevoerd worden tijdens het keuringsbezoek. Hierdoor hoeft u de gereedschappen niet te missen en zijn deze weer snel inzetbaar. Grotere, complexere reparaties worden behandeld in de Holmatro Servicewerkplaats in Raamsdonksveer. Wordt uw gereedschap gerepareerd, dan kunt u vertrouwen op het gebruik van originele onderdelen, ook als dit niet-holmatro merken betreft. Binnen Holmatro staat veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn onze diensten VCA* en ISO 9001 gecertificeerd. Onze servicemonteurs kunnen u adviseren hoe u schade aan uw hydraulische gereedschappen voorkomt, zodat u langdurig en veilig gebruik kunt maken van onze gereedschappen. Specialistisch testapparatuur voor het snel vaststellen en verhelpen van problemen.

6 Testen en certificeren 6 Testen en certificeren CertiSafe, periodieke keuring Veiligheid, efficiëntie en een lange levensduur van onze producten, staan hoog in het vaandel binnen Holmatro. Om deze aspecten te kunnen handhaven, werken wij volgens de Holmatro keuringsprocedures ofwel CertiSafe. Met de Holmatro CertiSafe keuringsprocedure bent u ervan verzekerd dat uw gereedschappen jaarlijks op de meest grondige manier worden getest, gekeurd en gecertificeerd*. CertiSafe is een jaarlijks terugkerende service, volledig afgestemd met (en op het gebied van heffen uitvoeriger dan) de EKH en Arborichtlijnen. Het unieke van CertiSafe is de dynamische manier van testen. Dynamisch testen door Holmatro betekent o.a. het testen van uw cilinders over de volledige slaglengte door gebruik van een contra cilinder. Ook wordt de maximale gebruikssituatie (105% van de capaciteit) van uw gereedschap gesimuleerd, waardoor de overdrukbeveiliging van het systeem wordt aangesproken. Verborgen gebreken worden door deze manier van testen eerder gesignaleerd, wat onnodig uitval en gevaarlijke situaties op de werkvloer kan voorkomen. met door NMI gecertificeerde testbanken en -gereedschappen. Onze servicemonteurs geven tevens advies over het gebruik van het gereedschap en preventief onderhoud om gevaarlijke situaties te voorkomen. Speciaal voor onze boltingservice, zijn de Holmatro servicebussen uitgerust met gecertificeerd kalibratie-apparatuur voor alle merken bolting tools (hydraulische momentsleutels). U verzekert uzelf met onze service van betrouwbare en veilige inzet van uw bolting tools. Om uw werkzaamheden zo kort mogelijk te onderbreken, biedt Holmatro u de mogelijkheid de gereedschappen bij u op locatie te laten keuren en certificeren. De Holmatro CertiSafe servicebussen rijden door het hele land en zijn volledig uitgerust Met CertiSafe bent u zeker van goed werkend en veilig gereedschap. * De Nederlandse wet houdt werkgevers verantwoordelijk voor de veiligheid van hun personeel en het materieel. Artikel 7.4a van het Arbo-besluit wijst erop hefwerktuigen zo vaak als nodig is, moeten worden gekeurd door een deskundige. Eén maal per jaar is hierbij een veilige ondergrens. CertiSafe keuring: het dynamisch testen van een hydraulische cilinder.

7 _001 max. 720 bar BAR _001 max. X max BAR _000 Training en advies 7 Training en advies Veilig werken met hydrauliek Om langdurig en veilig te kunnen werken, is het belangrijk dat uw hydraulische gereedschappen op de juiste manier worden ingezet. Holmatro helpt u graag om uw medewerkers te trainen in het gebruik, en bewust te maken van de kracht (en potentiële gevaren) van hogedruk hydrauliek. Dit doen we aan de hand van: Trainingen Toolbox informatiepakketten en Toolbox-meetings Gebruikerstips en veiligheidsinstructies Periodieke service-nieuwsbrief Holmatro Testteam: advies door onze eigen servicemonteurs Toolbox informatiepakketten en Toolbox-meetings Een Toolbox-meeting is een periodieke bijeenkomst met als doel de arbeidsveiligheid in het dagelijks werk te bevorderen aan de hand van een specifi ek onderwerp. Volgens de VCA-richtlijn bent u als werkgever vereist om meerdere malen per jaar een VGMbijeenkomst, ofwel een Toolbox-meeting te organiseren voor uw medewerkers. Holmatro biedt diverse Toolbox-meetings op het gebied van hogedruk hydrauliek. Gebruikerstips en veiligheidsinstructies Op onze website kunt u gebruikerstips lezen en veiligheidsinstructies downloaden. Safety Guide Hydraulic cylinders Safety Guide Hoses and couplers Safety Guide Pumps Trainingen Trainingen worden op maat aangeboden. Kijkende naar uw behoeften en wensen, stellen wij samen met u een passende training voor u, uw klanten of uw medewerkers op. Heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0) of mail service@.com. Holmatro s trainingsruimtes zijn geschikt voor zowel theorie- als praktijktraining.

8 Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Holmatro Nederland Industrial equipment Lissenveld 30 Postbus AB Raamsdonksveer Nederland T +31 (0) E service@.com Holmatro Disclaimer Hoewel aan de inhoud van het drukwerk grote zorg is besteed, kan het voorkomen dat de inhoud van het drukwerk onjuist of onvolledig is. N.V. Holmatro en de aan haar gelieerde bedrijven (hierna: Holmatro) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheden of onjuistheden van de inhoud van het drukwerk. Bij onduidelijkheid over de juistheid of de volledigheid van de informatie dient u contact op te nemen met Holmatro (telefoonnummer: +31 (0) ). Er mag niets van dit drukwerk verveelvoudigd worden, op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Holmatro.

Aluminium cilinders. Het draagbare alternatief voor staal

Aluminium cilinders. Het draagbare alternatief voor staal Aluminium cilinders Het draagbare alternatief voor staal Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedrukhydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Tegenwoordig worden

Nadere informatie

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Handpompen Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp De werking van uw hydraulische gereedschap wordt vooral bepaald door de bijbehorende handpomp. U werkt graag met het beste gereedschap, dus hoort daar

Nadere informatie

Multifunctionele cilinders - veerretour. Feel the. power. 50 modellen. De hoogste kwaliteit De nieuwe standaard

Multifunctionele cilinders - veerretour. Feel the. power. 50 modellen. De hoogste kwaliteit De nieuwe standaard Feel the power 0 modellen De hoogste kwaliteit De nieuwe standaard Mastering power Al bijna een halve eeuw ontwikkelt, produceert, test en levert Holmatro hydraulische gereedschappen en systemen voor industriële

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN VERKOOP TOEPASSING TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR -INRICHTING VOOR ALLE MERKEN HYDRAULISCHE APPARATUUR, KRIKS EN HEFWERKTUIGEN. IMPORT - EXPORT Revisie

Nadere informatie

DOOR BLASTER HDB 90 ST

DOOR BLASTER HDB 90 ST DOOR BLASTER HDB 90 ST Door Blaster HDB 90 ST Hoe werkt het? 1 Compleet systeem wordt gedragen, geïnstalleerd en bediend door één persoon. 4 Stille en extreem snelle bediening op afstand. Deur is in seconden

Nadere informatie

CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY

CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY CE-ESTER YOUR CHOICE FOR SAFETY. CE-ESTER is een keurmerk van kwaliteit. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een veilige werk omgeving. CE-ESTER

Nadere informatie

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Handpompen Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Ontdek de nieuwe Holmatro handpompen Een serie innovatieve pompen voor alle industriële toepassingen Mastering power Al bijna een halve eeuw ontwikkelt,

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Holmatro. Compacte & lichte handpompen. Holmatro Rescue World

Holmatro. Compacte & lichte handpompen. Holmatro Rescue World Holmatro Compacte & lichte handpompen Holmatro Rescue World Over Holmatro Al bijna een halve eeuw ontwikkelt, produceert en test Holmatro hogedrukhydraulische gereedschappen en systemen voor industriële

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

Holmatro. Handbediende combitools HCT 5111 ST en HCT 5117 ST

Holmatro. Handbediende combitools HCT 5111 ST en HCT 5117 ST Holmatro Handbediende combitools HCT 5111 ST en HCT 5117 ST Handbediende combitools HCT 5111 ST & HCT 5117 ST Holmatro introduceert twee compacte, ultra-lichtgewicht combitools voor knip- en spreidtoepassingen

Nadere informatie

SERVICE IN NEDERLAND

SERVICE IN NEDERLAND SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

You can count on us, for life

You can count on us, for life Holmatro V-Strut Over Holmatro Al bijna een halve eeuw ontwikkelt, produceert en test Holmatro hogedrukhydraulische gereedschappen en systemen voor industriële toepassingen, technische hulpverlening, tactische

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Industrial equipment. Gieterijwiggen

Industrial equipment. Gieterijwiggen Industrial equipment Gieterijwiggen Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedrukhydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Tegenwoordig worden onze hydraulische producten

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Inhoudsopgave Voordelen van een servicecontract Calibratie contract Calibratie+ contract Support Contract Normen voor calibratie en onderhoud

Nadere informatie

HYDRAULISCHE APPARATUUR, CILINDERS, POMPEN EN GEREEDSCHAPPEN. COMPLETE UNITS, INSTALLATIES EN HEFWERKTUIGEN

HYDRAULISCHE APPARATUUR, CILINDERS, POMPEN EN GEREEDSCHAPPEN. COMPLETE UNITS, INSTALLATIES EN HEFWERKTUIGEN HYDRAULISCHE APPARATUUR, CILINDERS, POMPEN EN GEREEDSCHAPPEN. COMPLETE UNITS, INSTALLATIES EN HEFWERKTUIGEN REPARATIE-INRICHTING VOOR ALLE MERKEN HYDRAULISCHE APPARATUUR, KRIKS EN HEFWERKTUIGEN. IMPORT

Nadere informatie

SERVICE OVEREENKOMST ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING

SERVICE OVEREENKOMST ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING SERVICE OVEREENKOMST ONDERHOUD, REPARATIE EN KEURING UW ONDERHOUD, ONZE ZORG De voordelen van een serviceovereenkomst. Emgas BV biedt u een service die bestaat uit het repareren, onderhouden, keuren en

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

WWW.HUURHEFTRUCKS.NL

WWW.HUURHEFTRUCKS.NL "Handleiding voor schouderklopjes van uw accountant" Liftlease is één van Nederlands grootste verhuurders van intern transport materiaal. Daarnaast is Liftlease merkonafhankelijk dus een uitstekende bron

Nadere informatie

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com evisie & Onderhoud vos rotating is part of the vos industrial group Alles draait om service en revisie Vos otating voert met behulp van gespecialiseerd personeel en geavanceerde apparatuur alle reparatie-,

Nadere informatie

SERVICE. Onderhoud Reparatie Certificering Alle merken

SERVICE. Onderhoud Reparatie Certificering Alle merken SERVICE Onderhoud Reparatie Certificering Alle merken 2 Service, onderhoud, reparatie en certificering Bij JAN REILING BV vindt u alles onder één dak! JAN REILING BV, aangenaam! Jan Reiling BV is gevestigd

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

Service & Onderhoud. Een USP

Service & Onderhoud. Een USP Service & Onderhoud Een USP Waar gaat het om? Service en onderhoud is een unique selling point, dat is maar al te waar. Het is een toegevoegde waarde die vaak bepalend is voor keuzes die worden gemaakt

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

De best leesbare displays van Nederland

De best leesbare displays van Nederland De best leesbare displays van Nederland Missie De missie van Data Display is helder de openbare ruimte voorzien van hoogwaardige elektronische informatiesystemen. Daarbij onderscheidt Data Display drie

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING Pagina 1 van 6 Pagina 2 van 6 INHOUDSOPGAVE 1. OMSCHRIJVING... 3 2. ALGEMENE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 3 3. TECHNISCHE GEGEVENS... 3 4. INSTALLATIE EN BEDIENING... 3 5. ONDERHOUD... 5 6. ALGEMENE VOORWAARDEN...

Nadere informatie

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS)

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) - Versie 24 maart 2014 WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) MET HET CONTAINERBEHEERSYSTEEM WOORDEN MELDINGEN EN KOSTEN VAN EEN AFVALINZAMELSYSTEEM INZICHTELIJK

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

Totaaloplossingen in techniek

Totaaloplossingen in techniek Totaaloplossingen in techniek Maro Service Nederland BV te Barendrecht levert al sinds 1996 een zeer breed servicepakket op het gebied van technische diensten, maritieme werkzaamheden en detachering. Onze

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING. Met oliekoelers. Test! Thermometer in deze brochure

OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING. Met oliekoelers. Test! Thermometer in deze brochure OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING Met oliekoelers Test! Thermometer in deze brochure DE JUISTE TEMPERATUUR IN UW SYSTEEM Een optimale werktemperatuur is een belangrijke factor voor de levensduur

Nadere informatie

Service catalogus. Service en kalibratie dienst

Service catalogus. Service en kalibratie dienst Service catalogus Service en kalibratie dienst 02 Inhoud 03 Inhoudsopgave 03 Inhoud 04 Service, wat kunt u verwachten? 05 Wat is Metracare Plus? 07 Kalibreren en justeren 08 gmconline - uw vraagbaak 09

Nadere informatie

ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM

ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM 1 WWW.ROMBV.COM ROM COMBI INSTALLATIES Verscheidenheid aan uitvoeringen In de ROM COMBI installaties is de beproefde ROM hoge druk technologie gecombineerd met

Nadere informatie

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN VERKOOP REPARATIE TOEPASSING TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN HISTORIE Op 25 April 1955 werd het bedrijf opgericht en vestigde het zich in het hart van Rotterdam

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force V is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider.

Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider. Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider. Uw grossier, uw partner in business U stelt vakkundig en persoonlijk advies en een snelle levering van onderdelen op

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

Ambiance Zekerheidspakket

Ambiance Zekerheidspakket Ambiance Zekerheidspakket Kwaliteit en zekerheid dat is Ambiance Je schaft niet elke dag zonwering, rolluiken of één van de andere duurzame producten van Ambiance aan. Het is daarom belangrijk dat je voorafgaand

Nadere informatie

Het meest gespecialiseerde bedrijf in totaalonderhoud van rollend materieel!

Het meest gespecialiseerde bedrijf in totaalonderhoud van rollend materieel! Het meest gespecialiseerde bedrijf in totaalonderhoud van rollend materieel! DSP We zijn in 2001 ontstaan vanuit een passie voor treinen en in de jaren uitgegroeid tot een organisatie met circa 40 medewerkers

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Kerntaak 1: Onderhoud en modificaties uitvoeren

Kerntaak 1: Onderhoud en modificaties uitvoeren Kerntaak 1: Onderhoud en modificaties uitvoeren Werkproces 1.1: Bereidt de onderhoud- of modificatiewerkzaamheden voor De monteur ontvangt zijn werkopdrachten van zijn direct leidinggevende. De monteur

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers ondernemersplan Arbeidsongeschiktheid Arbeidsongeschiktheid De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse maakt ondernemen een stuk relaxter Als zelfstandig ondernemer of werkgever wilt u uzelf,

Nadere informatie

Specialist voor complexe en omvangrijke datamigraties

Specialist voor complexe en omvangrijke datamigraties Specialist voor complexe en omvangrijke datamigraties Zekerheid voor alles Specialist in datamigratie Zoekt u dé specialist in het correct en veilig converteren en migreren van data? Data excellence combineert

Nadere informatie

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING

DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING DRAAITAFEL DT-1000.INOX/ALU DT-1200.INOX/ALU DT-1500.INOX/ALU HANDLEIDING NL DRAAITAFEL DT-1000 / DT-1200 / DT-1500 INOX/ALU handleiding VOORWOORD Deze gebruiksaanwijzing is opgesteld door FT Solutions

Nadere informatie

Disclaimer Informatie op deze website Functioneren van deze website Uitsluiten van aansprakelijkheid Intellectuele eigendomsrechten

Disclaimer Informatie op deze website Functioneren van deze website Uitsluiten van aansprakelijkheid Intellectuele eigendomsrechten Disclaimer Het gebruik maken van en toegang verschaffen tot deze site betekent dat u als gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze begrijpt en daarmee instemt. Informatie op deze

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT liftforce SERVICElift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

BYPASS OIL CLEANER. TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner.

BYPASS OIL CLEANER. TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner. TRIPLE R OIL CLEANER: SERIES BYPASS OIL CLEANERS BYPASS OIL CLEANER TRIS Triple R Industrial Services Triple R Oil Cleaner Get in contact: Topaasstraat 5 7554 TJ Hengelo the Netherlands. T: +31(0)742428109

Nadere informatie

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken www.kavandaalenenzn.nl Grondig specialist en betrouwbare partner HET BEDRIJF Met onze kennis, goede service en een klantgerichte aanpak willen

Nadere informatie

Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager

Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager Werkgevers Uitstapverzekering. U voldoet aan uw verplichtingen als eigenrisicodrager Inhoud Even uw voordelen op een rij! 4 Als u al eigenrisicodrager bent of wilt worden. 5 U kunt rekenen op hulp en advies

Nadere informatie

Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Burki Lastechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme

Nadere informatie

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten

Kostenplanning Geen verrassingen, transparant in kosten Planning van toekomstige budgetten Rittal Service De juiste service waarborgt de betrouwbaarheid van uw industriële- & IT-applicatie en beschermt de gemaakte investeringen De werkelijke redenen waarom uw onderneming profiteert: Is het een

Nadere informatie

AFTERSALES & SERVICE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

AFTERSALES & SERVICE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER AFTERSALES & SERVICE EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

Burki Continu lastechniek & gereedschap

Burki Continu lastechniek & gereedschap Burki Continu lastechniek & gereedschap Burki Lastechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer 2 water in goede handen Als eigenaar of beheerder wilt u dat installaties in uw gebouw efficiënt en betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

100% kwaliteit. 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten

100% kwaliteit. 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten Servicecontracten De voordelen van de erkende 100% kwaliteit 2 wissner-bosserhoff Nederland B.V. Servicecontracten dienstverlening van WIBO Ligt in een veilig bed Heeft geen hinder van ongemakken veroorzaakt

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE MINDERVALIDE LIFT. liftforce. mindervalide lift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE MINDERVALIDE LIFT. liftforce. mindervalide lift DE VEILIGE EN BETROUWBARE MINDERVALIDE LIFT liftforce mindervalide lift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp,

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

ALTIJD EN OVERAL TOT UW DIENST. 24/7 service met landelijke dekking

ALTIJD EN OVERAL TOT UW DIENST. 24/7 service met landelijke dekking ALTIJD EN OVERAL TOT UW DIENST 24/7 service met landelijke dekking OPTIMALE INZETBAARHEID, MINIMALE KOSTEN Kwaliteit, betrouwbaarheid en een excellente service. Dat is wat u van uw leverancier mag verwachten.

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie