De kracht van bewezen technologie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kracht van bewezen technologie"

Transcriptie

1 De kracht van bewezen technologie

2 De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar leveren wij pompen aan tal van industrieën. Dat doet Rodelta vanuit Hengelo, waar zowel het verkoopkantoor als het productiebedrijf is gevestigd. De kracht van Rodelta is dat we in staat zijn om voor iedere specifieke toepassing en situatie een pompsysteem te leveren. Daarvoor gebruikt Rodelta Pumps International BV bij voorkeur haar standaard leveringsprogramma. Die standaardproducten worden vervolgens klantspecifiek geengineerd en geproduceerd. Het grote voordeel is dat de afnemer zo altijd verzekerd is van centrifugaalpompen met bewezen technologie.

3 Procesoptimalisatie Er komt veel kijken bij het tailor-made engineren en produceren van horizontale en verticale centrifugaalpompen. Het uitgangspunt van Rodelta is altijd dat de te leveren pomp of pompen bij moeten dragen aan proces-optimalisatie. Uiteindelijk gaat het toch om de total costs of ownership. Dat vraagt al in de adviesfase om een optimale uitwisseling van informatie en specificaties tussen opdrachtgever en Rodelta. Wat is de beoogde standtijd van een pomp? Welke prestaties worden van een pomp verwacht? Welke aanvullende of specifieke eisen heeft een opdrachtgever? Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we in deze oriënterende fase vaak al waardevolle en kostenbesparende adviezen aan onze opdrachtgevers geven. Toegevoegde waarde Ons doel is om altijd een gewaardeerde gesprekspartner te zijn, die daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt. Daarom hechten we zeer aan een goede en intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. Of we nu aan tafel zitten met eindgebruikers, engineeringbureaus, contractors of distributeurs, we investeren graag in duurzame relaties, onder andere door het uitwisselen van kennis en ervaring over procestechnologie.

4 Kennisontwikkeling De historie van Rodelta gaat terug tot Toen werd het bedrijf opgericht onder de naam Pompenfabriek Delta NV. In 1971 werd het bedrijf overgenomen door Sulzer Pumps. Een volgende overname diende zich aan in Vanaf dat moment sierde de naam VDA de gevel van het Hengelose pand. In 2007 kreeg het bedrijf haar huidige naam, Rodelta Pumps International BV. Wat in al die jaren niet veranderde was de kwaliteit en duurzaamheid van onze pompen. Die bleef op een eenzaam hoog niveau. Ter illustratie, Rodelta-pompen met een standtijd van meer dan 25 jaar zijn geen uitzondering. Integendeel zelfs. En dat is nu precies wat we bedoelen met de kracht van bewezen technologie. Rodelta werkt voortdurend aan toepassingen die de prestaties van haar centrifugaalpompen kunnen verbeteren. Daarvoor beschikt het ISO 9001-gecertificeerde Rodelta over een team van goed opgeleide en ervaren engineers, die werken met moderne apparatuur. Maar ook heeft Rodelta in de loop der jaren waardevolle contacten opgebouwd met gerenommeerde kennisinstituten en hogescholen. Zo investeert Rodelta op eigen wijze in kennisontwikkeling. Investeringen die zich vandaag of morgen terugbetalen in pompen met nog betere prestaties. Energiebesparing Brandstoffen worden steeds schaarser. Reden waarom Rodelta continue op zoek is naar energiebesparende toepassingen in haar pompen. Zonder dat daarmee de duurzaamheid of betrouwbaarheid in het geding komt, dat spreekt vanzelf. Onnodig te zeggen dat daarmee fikse besparingen in de total costs of ownership zijn te realiseren. Daarmee loopt Rodelta nu al voor op het streven om in 2014 een energiebesparing van minimaal 20% te realiseren.

5 Service en technische ondersteuning Alleen een zeer hoge kwaliteit van onze centrifugaalpompen is geen garantie voor succes. Een uitmuntende service en technische ondersteuning zijn minstens zo belangrijk. Door de jaren heen heeft Rodelta ook hierin een goede reputatie opgebouwd. De basis hiervoor is een uitermate flexibel ingerichte organisatie, waarmee Rodelta (en haar zusterbedrijf Rotaserve) snel kan inspelen op veranderende situaties of op kan treden bij calamiteiten. Onze servicemonteurs zijn dan snel ter plekke of we geven technische ondersteuning op afstand. Dat geldt ook voor de installatie van onze pompen. Met andere woorden, ook voor onze service en technische ondersteuning geldt dat we die klantspecifiek kunnen uitvoeren.

6 Waterbehandelingsindustrie Rodelta is actief in vele industriële markten. Ruwweg is een indeling te maken in de drinkwater- en waterbehandelingsindustrie, de papier- en pulpindustrie, de olie- en gasindustrie en de chemische en petrochemische industrie. Daarnaast levert Rodelta ook nog klantspecifieke centrifugaalpompen aan tal van andere afgeleide industrieën, waaronder sinds kort ook de farmaceutische industrie. Door de hedendaagse kijk op onze milieuproblematiek, is juist deze industrie onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen en veranderende wetgeving. Dat leidt tot steeds meer en betere afvalwaterbehandelingsinstallaties. Hiervoor levert Rodelta een brede range aan centrifugaalpompen die stuk voor stuk robuust zijn uitgevoerd. Met capaciteiten tot m 3 /h en opvoerhoogtes tot 160 m zijn die uitstekend toe te passen in de gehele keten van de behandeling van rioolwater en behandeld rioolwater. Olie- en gasindustrie Als er één industrie is die extreem zware eisen stelt aan haar pompen, dan is het wel de olie- en gasindustrie. Als het gaat om betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid worden de zwaarste eisen gesteld aan de centrifugaalpompen. Dat heeft geresulteerd in een range ruimteen gewichtsbesparende pompen die volledig voldoen aan de meest recente API 610- en API 682- specificaties. Daarmee zijn bepaalde Rodelta-pompranges bij uitstek geschikt voor de off-shore.

7 Papier- en pulpindustrie Inmiddels beschikt Rodelta over meer dan 60 jaar ervaring in deze branche. Als geen ander weet Rodelta dat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van centrifugaalpompen absolute voorwaarden zijn in deze industrie. Daarom zijn de centrifugaalpompen van Rodelta bijvoorbeeld zeer goed bestand tegen abrassieve en corrosieve omstandigheden. De pompen zijn leverbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Maar allemaal blinken ze uit in robuustheid. Drinkwaterindustrie Rodelta Pumps International heeft een reeks van pompen ontwikkeld met zeer hoge rendementen, die aan de meest strenge eisen voldoen die van toepassing zijn in deze industrie. Onze centrifugaalpompen kunnen zowel horizontaal en verticaal worden geengineerd en geproduceerd. Die keuze is onder andere afhankelijk van de gewenste opstelling. Deze reeks van Rodelta-pompen vindt haar toepassing onder andere in de algemene industrie, drinkwatersystemen en spoelsystemen, als boosterpomp, filtratie-, injectieen reversed osmosis-systemen. Chemische en petrochemische industrie Rodelta biedt een ruime keuze aan zowel horizontale als verticale centrifugaalpompen in dit marktsegment met een grote mate van energie-efficiëntie, veiligheid, betrouwbaarheid en met oog voor milieuaspecten. De pompen zijn uitgevoerd volgens de ISO 2858 norm en zijn uitgevoerd volgens het zogenaamde back pullout design. Verder biedt Rodelta keuze uit een groot aantal materiaalsoorten. Zo kunnen opdrachtgevers, al gelang naar de toepassing, kiezen voor roestvast staal, Duplex of Super Duplex, Hastelloy C of Alloy 20. Andere materiaalsoorten zijn op aanvraag leverbaar. Het assortiment centrifugaalpompen voor deze industrie wordt gecompleteerd met een reeks van magneet aangedreven pompen.

8 Meer informatie Wilt u meer weten over wat Rodelta voor u kan betekenen? Dat kan. Belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak. In een verhelderend gesprek leggen wij graag alle mogelijkheden aan u voor. Kijkt u anders ook eens op onze website rodelta.com. Daar vindt u tevens een aantal brochures met uitgebreide informatie over onze centrifugaalpompen. De kracht van bewezen technologie Enschedesestraat CM Hengelo Postbus AR Hengelo Tel.: Fax:

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Producten. vos rotating is part of the vos industrial group.

Producten. vos rotating is part of the vos industrial group. Producten vos rotating is part of the vos industrial group ITT Goulds Pompen Technologisch leiderschap ITT onderscheidt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Dankzij de innovatieve technologieën

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Your service in piping

Your service in piping Your service in piping Steuer Nederland b.v. is leverancier en voorraadhouder van buizen, fittingen en flenzen in roestvast, duplex, gelegeerd en koolstofstaal. Het bedrijf Steuer Nederland b.v. is projectleverancier.

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

VDL Bewegwijzering. Kracht door samenwerking

VDL Bewegwijzering. Kracht door samenwerking VDL Bewegwijzering Kracht door samenwerking VDL Bewegwijzering BEWEGWIJZERING IS EEN VAK. EEN VAK DAT GAAT OVER FUNCTIONELE SPECIFICATIES, MAAR OOK OVER HET AANSTUREN VAN DE LOGISTIEKE KETEN. VDL BEWEGWIJZERING

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Een nieuwe kijk op houtenergie

Een nieuwe kijk op houtenergie Een nieuwe kijk op houtenergie HOUT EEN MODERNE ENERGIEBRON AUTHENTIEK EN TOEKOMSTGERICHT In Europa is hout de primaire bron van duurzame energie. Duizenden gezinnen hebben een houtkachel ter beschikking.

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie de dynamiek van water producten en diensten voor industrie 2 dynamiek is onze uitdaging Zoveel vragen als er zijn vanuit de industrie, zoveel oplossingen heeft Duijvelaar Pompen. Ons standaard assortiment

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp Centrifugaalpompen 191 Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpompen De Verdermag pompenreeks is een zeer complete serie magneetgedreven centrifugaalpompen. De

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Klima

Kracht door samenwerking. VDL Klima Kracht door samenwerking VDL Klima VDL Klima De voortgang van uw processen en uw productie, daar draait het om bij VDL Klima. Soms kunnen we die voortgang waarborgen met een standaardproduct. Veel vaker

Nadere informatie

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING STERK IN STAAL STA AL EN STAALBEWERKING ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STREKMETAAL WERELD VAN STAAL Eén dienstenpakket De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en stalen

Nadere informatie

VVS KOPPELINGEN

VVS KOPPELINGEN VVS KOPPELINGEN WWW.VVS-TECHNIEK.NL AMMLOCK klemverbindingen, made by MAV Onderneming AMMLOCK klembussen worden geproduceerd door het Italiaanse MAV. Sinds 1989 heeft deze producent een uitstekende reputatie

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Kracht door samenwerking VDL Wientjes VDL Wientjes KUNSTSTOF HEEFT ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN. VDL WIENTJES KENT ZE. BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN IN GRONDSTOFFEN EN VERWERKINGSTECHNIEKEN?

Nadere informatie

EFFEC T. lawaaibeheersing. toegangstechniek. operator omgeving. productiemogelijkheden. kennis & ontwikkeling. één visie, één locatie, vele markten

EFFEC T. lawaaibeheersing. toegangstechniek. operator omgeving. productiemogelijkheden. kennis & ontwikkeling. één visie, één locatie, vele markten I N Z I C H T EFFEC T 4 7 lawaaibeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator omgeving Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen.

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com evisie & Onderhoud vos rotating is part of the vos industrial group Alles draait om service en revisie Vos otating voert met behulp van gespecialiseerd personeel en geavanceerde apparatuur alle reparatie-,

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G

M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G M E N G & P R O C E S T A N K S O P S L A G T A N K S D R U K V AT E N S P E C I A A L B O U W S K I D B O U W / T U R N K E Y R O E R W E R K E N G E B R U I K T E T A N K S Tank & Procestechniek Altermij

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0 GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing Allconnect Pressure 2.0 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

EGEPLAST SLM 3.0 DE NIEUWE GENERATIE BESCHERMENDE MANTELBUISSYSTEMEN

EGEPLAST SLM 3.0 DE NIEUWE GENERATIE BESCHERMENDE MANTELBUISSYSTEMEN EGEPLAST SLM 3.0 DE NIEUWE GENERATIE BESCHERMENDE MANTELBUISSYSTEMEN De nieuwe generatie beschermende mantelbuissystemen Het product De nieuwe generatie beschermende mantelbuizen Egeplast SLM 3.0 is de

Nadere informatie

Stalen en roestvaststalen buizen

Stalen en roestvaststalen buizen Stalen en roestvaststalen buizen Betrouwbaar en veelzijdig Amari Metals BV in Vianen is al meer dan dertig jaar een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten,

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG Goederenverwerking & Logistieke oplossingen SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Toonaangevend leverancier van gebiedsafscherming

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG

VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG VOEG VEILIGHEID & WAARDE TOE AAN UW GOEDERENVERWERKING & OPSLAG Goederenverwerking & Logistieke oplossingen SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Toonaangevend leverancier van gebiedsafscherming

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Hoe zit het nu? Tweede druk, 05-01-2015

Hoe zit het nu? Tweede druk, 05-01-2015 Hoe zit het nu? Hoe zit het nu? Tweede druk, 05-01-2015 Kolmer Elektromotoren B.V. Industrieweg 16 3881 LB Putten (NL) Tel. +31 (0)341 369696 Fax +31 (0)341 369690 E-mail: info@kolmer.nl Website: www.kolmer.nl

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

+31 (0) F +31 (0) E

+31 (0) F +31 (0) E wkk toepassingen Rookgaskoelers/condensors Geluiddempers Schoorstenen Complete uitlaatgassystemen voor WKK-installaties Enalco systemen gaan verder Specialist in rendement Energie staat in het middelpunt

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner Bij BOAL Systems staat Partnership & Innovation hoog in het vaandel. Zo beschikken wij over een krachtig netwerk van zorgvuldig gekozen partners waar

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld Kracht door samenwerking VDL Steelweld VDL Steelweld VDL Steelweld staat op het gebied van productieautomatisering bekend als de innovatieve systeemintegrator. Wij hebben deze reputatie gedurende de afgelopen

Nadere informatie

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing LZ OLIEVRIJE compressor Een volmaakte olievrije persluchtoplossing Topprestaties Zuigercompressoren zijn altijd overtuigende machines geweest: robuust, weinig onderhoud en energie-efficiënt. Maar deze

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Introductie AFEC pompen, een complete lijn dompelpompen brengt u the best return on investment. AFEC Pompen is een ISO gecertificeerde

Nadere informatie

Produceren zonder zorgen

Produceren zonder zorgen Produceren zonder zorgen PRODUCEREN ZONDER ZORGEN Bakker & Co is één van de meest gespecialiseerde technische toeleveranciers van Nederland en België en werkt voor toonaangevende bedrijven in een groot

Nadere informatie

HUWA-Vandersanden bakt, u bouwt

HUWA-Vandersanden bakt, u bouwt HUWA-Vandersanden bakt, u bouwt HUWA-Vandersanden bakt, u bouwt Ontwerpers, opdrachtgevers, bouwers en leveranciers: we staan dagelijks voor de taak een harmonieuze woon- en werkomgeving te creëren. Steden,

Nadere informatie

Ultra dun en duurzaam

Ultra dun en duurzaam Ultra dun en duurzaam Old Style Duurzaamheid en authentiek Old Style is ultra dun glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style is dat bestaande gevelaanzichten,

Nadere informatie

Excelleren. op eenzame hoogte

Excelleren. op eenzame hoogte Excelleren op eenzame hoogte Excellent op hoog niveau Waar op hoogte gewerkt wordt, werkt Amendex. Wij ontwerpen klim- en valbeveiliging voor elke werkomgeving. Onderscheidend en innovatief, welke voldoen

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Duurzaam van nature. bakstenen met een warm hart

Duurzaam van nature. bakstenen met een warm hart Duurzaam van nature Caprice. Het hart op de juiste plaats Caprice is een groeiend en onafhankelijk familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van bakstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. Een veelzijdig

Nadere informatie

Maatwerk in telemetrie en automatisering

Maatwerk in telemetrie en automatisering Maatwerk in telemetrie en automatisering Datawatt. Specialisten in vanzelfsprekendheden Wat gebeurt er wanneer onverwacht de elektriciteit uitvalt? Wat zijn de consequenties als er plotseling geen water

Nadere informatie

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators

Tzerra. Nieuw. the comfort innovators Tzerra Nieuw the comfort innovators Tzerra De cv-ketel heruitgevonden! Met de Tzerra zet Remeha opnieuw dé standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Emmen

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL Wientjes Emmen Kunststof heeft oneindig veel mogelijkheden. VDL Wientjes Emmen kent ze. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in grondstoffen en verwerkingstechnieken?

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

PID sensoren DrägerSensoren

PID sensoren DrägerSensoren PID sensoren DrägerSensoren PID sensoren zijn de juiste keuze voor het detecteren van lage concentraties vluchtige organische verbindingen. Een PID (fotoionisatie detector) wordt gebruikt om groepen gevaarlijke

Nadere informatie

The source of every solution. Pompen en onderwatermotoren.

The source of every solution. Pompen en onderwatermotoren. The source of every solution Pompen en onderwatermotoren www.pleuger.nl Pompen en onderwatermotoren Topkwaliteit en uiterst betrouwbaar in veeleisende omstandigheden Pleuger Water Solutions is dé specialist

Nadere informatie

Malen Omvangsreductie

Malen Omvangsreductie Custom Powders heeft de reputatie Europa s Center of Excellence te zijn op het gebied van maaldiensten. We beschikken over meer dan 25 jaar ervaring met een breed scala aan producten op een zeer breed

Nadere informatie

Onze visie op uw vraag? tsb - bescom bv Postadres Bezoekadres tsb - bescom bv

Onze visie op uw vraag? tsb - bescom bv Postadres Bezoekadres tsb - bescom bv tsb - bescom bv Beweging tsb-bescom realiseert the best move voor u. Oftewel: voor het zo slim mogelijk auto matiseren van bewegingen. Om dit te bereiken, leveren we alle apparatuur op het gebied van sensoren,

Nadere informatie

Nefit SolarLine II zonneboilers. SolarLine II Warm water met zonneenergie

Nefit SolarLine II zonneboilers. SolarLine II Warm water met zonneenergie Nefit SolarLine II zonneboilers SolarLine II Warm water met zonneenergie Nefit SolarLine II zonneboiler Eindeloos profiteren van de zon Thermische zonne-energie is noodzakelijk voor een duurzame toekomst.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten MINIMUM SIZE MAXIMUM POWER Waarom investeren in kostbare hogedrukpompen wanneer u hogedrukprestaties uit een bestaande lagedrukkrachtbron kunt halen

Nadere informatie

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading.

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading. verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers Over Nooteboom Trading Nooteboom Trading in Zeewolde Nooteboom Trading in Zeewolde importeert

Nadere informatie

EDILON Dex Assortiment

EDILON Dex Assortiment Assortiment Chemisch verankeren Vlakverlijmen Ondergieten-betonreparatie Slijtvaste toepassingen Spoortoepassingen www.edilondex.nl De EDILON Dex lijmsystemen worden al meer dan 30 jaar in Haarlem ontwikkeld

Nadere informatie

P r o d u c t c a t a l o g u s

P r o d u c t c a t a l o g u s P r o d u c t c a t a l o g u s 2017 www.sonnenstromfabrik.com UITMUNTENDE COMBINATIE GROTER VERMOGEN, ZEER BETROUWBAAR, AANTREKKELIJK UITERLIJK HOOGSTE STABILITEIT PANEELOPBOUW MET EXTRA GLAS ACHTERZIJDE

Nadere informatie

http://nbd.host.diskad.nl/data/nbd0004/ldbs/6701.html

http://nbd.host.diskad.nl/data/nbd0004/ldbs/6701.html PractiWall Ridderkerk bv http://nbd.host.diskad.nl/data/nbd0004/ldbs/6701.html pagina 1 van 2 16-04-2007 Korte beschrijving PractiWall produceert en levert al jarenlang verplaatsbare scheidingswanden,

Nadere informatie

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWEREND ZELFHERSTELLENDE SNELLOOPDEUR Onze volledig zelfherstellende snelloopdeuren worden voorzien van een flexibele onderloopbeveiliging. De kans op beschadigingen,

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie