Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Vijfde jaargang Nr. 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Vijfde jaargang Nr. 7"

Transcriptie

1 Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Vijfde jaargang Nr. 7

2 MG TF met 160 Pk. van John Dekker

3 Pagina 3 Minder dan 1000 cc: vroege Midgets Tekst: Jacques van den Bergh Foto s Renske van den Bergh, Jacques van den Bergh In dit korte artikel kijken we naar een viertal vroege MG s. Natuurlijk vallen de verschillen op maar we hebben als eerste gezocht naar een overeenkomst tussen de vier auto s. Behalve het feit dat het allemaal MG Midget s zijn is er nog een gemeenschappelijk iets: ze hebben allemaal een motor met een cilinderinhoud die kleiner is dan 1000cc oftewel een liter. We zullen de auto s stuk voor stuk bespreken. MG M De auto met nummer 227 is volgens het programmaboekje van Brooklands Double Twelve een MG M uit Het is de oudste van de hier getoonde wagens. Met een motorinhoud van 748 cc. Zoals je kan zien is de auto bruin en crèmekleurig. In de jaren dertig was er een zogenaamd creamcracker team dat aan allerlei races deelnam met MG M types die allemaal in die kleur waren gespoten. Deze auto hadden we een paar jaar geleden ook al gezien. Tijdens een MG dag op Brooklands. Toen werden we er door een oude knorrige heer op gewezen dat deze M type geen originele creamcracker was. In ieder geval oogt de auto leuk in die kleurstelling. Let ook eens op de aparte tailgate met de puntige vorm. Dat had men gedaan om een betere luchtweerstand te realiseren.

4 Pagina 4

5 Pagina 5

6 Pagina 6 MG J2 Nummer 11 is een J2 uit Daar ligt een motor in met een inhoud van 848 cc. Het is leuk dat er een nummerbord op de auto zit dat begint met MG. Dat kan immers in Engeland. De J2 werd in verschillende uitvoeringen geleverd. Er waren ook eigenaren die zelf wijzigingen doorvoerden. Zo kon je kiezen uit verschillende schermen. Deze auto is uitgerust met de zogenaamde cyclewings. De zwaardere schermen liepen verder om de wielen heen en hadden daar ook treeplanken tussen zitten. Op deze auto zit weer wel een complete voorruit gemonteerd. Die werd vaak vervangen door het zogenaamde Brooklands ruitje.

7 Pagina 7

8 Pagina 8

9 Pagina 9 MG PA Nummer 119 is een MG PA uit De auto is dus inmiddels 80 jaar oud. Natuurlijk is hij niet meer in de originele staat en inmiddels al één of meerdere keren gerestaureerd. In de PA zit een 850 cc motor. Maar deze auto heeft ook een supercharger. Dat kan je zien aan het gedeelte dat voor de radiateur zit. Je ziet dat de carburateur daar uit steekt. Verder is de auto ontdaan van alle schermen en is hij uitgerust met een speciale achteruitkijkspiegel met een stroomlijn. Dit is in deze uitvoering een echte racewagen.

10 Pagina 10 MG PB Nummer 21 heeft ook een apart nummerbord. De PB is uit 1936 en heeft een motor onder de kap liggen van 939 cc. Naast de MG PB zie je een witte auto staan die is uitgerust met grote schermen en treeplanken. (Zie de foto hieronder). Die bieden veel meer comfort maar zijn dus ook zwaarder en dat kost snelheid!

11 Pagina 11

12 Pagina 12

13 JEUGD HERINNERINGEN (5) Pagina 13 " W A A L H A V E N " toen en nu. Reeds geruime tijd volgde ik bij het wachten op het vliegtuig naar Portugal de bouw van een Horecabedrijf aan het einde van de start/landingsbaan van het vliegveld Rotterdam The Hague Airport (oftewel "Zestienhoven"). Tegen de tijd van het gereed komen van het gebouw vernam ik in de aankondiging, dat het een café-restaurant annex vergaderruimten zou gaan worden onder de naam "Brasserie WAALHAVEN". Waarom Waalhaven? De basis van het gebouw is opgetrokken aan de hand van de oorspronkelijke bouwtekeningen van het toenmalige restaurant van het Rotterdamse vliegveld, destijds aan de Waalhaven. Tezamen met SCHIPHOL nam deze luchthaven een enorme vlucht in de jaren '20 / '30. Helaas, tijdens de meidagen van 1940 viel het doek definitief voor dit fraaie centrum voor internationale luchtverbindingen, sportvliegerij en eveneens voor de militaire luchtactiviteiten (bijv. met de legendarische "G-1" met de dubbele romp!). In de latere naoorlogsjaren werd op het terrein van het voormalige vliegveld aan het Parmentierplein de vestiging geopend van GENERAL MOTORS CONTINENTAL, Netherlands Branch incl. Training Center. Recentelijk ben ik met mijn eega en vrienden na de opening van deze Brasserie aldaar op verkenning gegaan. Een nostalgische onderneming! De herkenning van dit gebouw, dat een replica is van het oorspronkelijke restaurant uit vroegere jaren: een eerbetoon aan het verleden! Medio jaren '30 gingen wij, mijn ouders + broer en ik, veelal op zondagmiddag daar heen, alvorens een bezoek te brengen aan mijn grootouders aan de Kruiskade ( t.o. de Diergaarde). Via Delft, de weg langs de Schie, Zweth, en de tol bij Overschie ging het richting de pont ("Wagenveer") naar Rotterdam -Zuid. (de Maastunnel werd pas in 1942 in gebruik genomen).

14 Eenmaal op het terras aangekomen namen mijn ouders een "kannetje" thee, terwijl mijn broer en ik "Ranja" met een rietje of "Fosco" (= koude chocolade melk in een flesje) mochten nuttigen. De vliegtuigen stonden op "steenworp afstand" van het terras: zelfs vandaag de dag is het op het vliegveld Rotterdam -The Hague Airport een vrijwel zelfde situatie: vanaf het Panoramaterras van het stationsgebouw kan men familie en/of vrienden bij het in- en uitstappen toezwaaien... net als toen! Dat was en is het begrip "Waalhaven"... (ter voorkoming van misverstanden: de Brasserie "Waalhaven" staat geheel los van het vliegveldterrein en is alleen buiten om het vliegveld te bereiken!) Ingezonden door Dick Weeda Pagina 14 Nieuwjaarsreceptie Regio West luidt levendig 2015 in Op de traditionele vrijdagavond 9 januari presenteerde regiocoördinator Roel Stassen een uitgebreide terugblik op het jaar Als beloning voor hun redactionele bijdragen werd de Zilveren Ganzenveer toegekend aan Wim en Pinet Arends. Zij hebben deze onderscheiding voor de derde keer verdiend en evenaarden daarmee het record van Gerrit en Catharina van Herk. Helaas waren Wim en Pinet niet aanwezig op deze Nieuwjaarsreceptie in verband met andere bezigheden elders en zij zullen deze Zilveren Ganzenveer bij de volgende gelegenheid ontvangen. Het beheerdersechtpaar Wim en Wilma van Op Moer (zie foto hiernaast) werd in de bloemetjes gezet vanwege hun onvermoeide inspanningen sinds 2008 om het onze leden naar de zin te maken. 2 Teamleden, Edward Zwier en Joop Postma traden na vele jaren uit het regio team. Edward was regiocoördinator van 2007 t/m 2011 en actief als bestuurslid en organisator van 2012 t/m 2014, daarbij ondersteund door Marjon. Naast zijn kwaliteiten als bestuurder en organisator was Edward de initiator tijdens zijn regiocoördinatorschap van de Power Point presentaties en de rode outfit voor de bestuursleden. Joop Postma was volgens Roel onovertroffen als techneut. Hij beheerst de techniek van zowel navigatie als onze auto s. Hij fungeerde van 1997 t/m 2014 als bestuurslid, ondersteund door Janny. Zijn bijdragen op die gebieden zijn belangrijke elementen van het lidmaatschap van de MG Car Club.

15 Pagina 15 De leegte in het team is opgevuld door Henk Stout en Ad Stuurman. Al deze mensen werden met luid applaus beloond. Henk Stout en Ad Stuurman kregen bij hun installatie een nieuw bestuursvest, nu in het blauw. Ook de andere bestuursleden leverden hun rode vest in en kregen een nieuw blauw exemplaar. Al deze ceremoniën werden afgesloten met een toost op het nieuwe jaar. (Er was enige twijfel over de juiste schrijfwijze, maar volgens het groene boekje slaat toast op het broodrooster). Vervolgens maakte Roel de plannen voor 2015 bekend. Het gaat daarbij om de bijeenkomsten in op Moer in Moerkapelle en de ritten. Bijzonderheden worden natuurlijk via de diverse media bekendgemaakt. In Moerkapelle werden de volgende data bekendgemaakt: na de Nieuwjaarsbijeenkomst van 9 januari, Quizavond op 6 februari, Systematiek van het Navigeren op 6 maart, MG by the Sea in Italië op 1 mei verzorgd door Ad & Jannecke van der Horst -, Praatavonden op 6 juni en 3 juli, EZ Powersteering ( ) en Papieren bloemen ( ) - op 4 september Gonnie Westdijk beijvert zich om deelname van onze vrouwen te stimuleren -, 2 oktober Kegelavond en op 6 november Route 66 een reisverslag van John en Pia van Lit. Het rittenschema ziet er zo uit: 29 maart openingsrit seizoen 2015, 26 april Voorjaarsrit, 10 mei landelijke rit, 22 augustus Monsterrit, 27 september Nazomerrit en 17 oktober Snertrit. Op veler verzoek wordt op 28 november een slotdiner (Annual Dinner) georganiseerd, waarvoor de inschrijving vanaf 1 augustus wordt opengesteld. hiermee de grootste in de MG Car Club Holland. Roel sloot af met een toost op de 565 leden van Regio West, zonder wie er geen clubleven bestaat. De Regio West is Het regiobestuur kreeg verdiende hulde van de aanwezige leden. Dank zij dit stel echtparen Henk en Niesje de Haas, Roel en Willemijn Stassen, Wim en Toos van Blitterswijk, Henk en Ineke Stout, Ad en Anneke Stuurman is Regio West niet alleen in ledental, maar ook in kwaliteit een topper! Pim van der Veer

16 Pagina 16 De Nieuwjaars receptie werd druk bezocht met 72 leden. Het werd een gezellige avond met een terugblik op 2014 en een presentatie van het programma (2) Voldaan met weer volle oliemagen reizen wij af naar Op Moer voor de presentatie van het komende MG jaar en natuurlijk de traditioneel geworden PowerPoint MG terugblik op Storm, regen en rukwinden trotserend in ons Opeltje, onze B moet nog drie jaartjes opgehokt worden in de maanden december, januari en februari, om onze economie weer niet al te snel te laten groeien. Na vele bekenden de handen geschud, gebokst, ge-hifyfed en gekust te hebben, begint onze Regio Voorzitter met zijn relaas van afgelopen jaar en verwelkoming van de nieuwe MG-rianen op deze club avond van West. Na de 2014-evenementen doorgenomen te hebben, proostten wij allen al dan niet alcoholisch op de gezondheid en een voorspoedig Nieuwjaar belooft weer een veelbelovend jaar te worden gezien de evenementenkalender en de betere afstemming van MG-Carclub Holland voor de weekend bezettingen over alle regio`s. Veel vaker zullen wij met andere Regio`s nu eveneens kunnen rijden. Na deze mooie berichtgeving helaas een minder puntje. Edward & Marjan Zwier en Joop & Janny Postma vertrekken uit het regiobestuur na vele, vele dienstjaren en mede gezorgd te hebben voor regio West zoals die nu is en zo aantrekkelijk maakt. Nogmaals dank voor de vele uren en hoge inzet boordevol MG-passie. Gelukkig hebben twee vrijwilligers zich beschikbaar gesteld om het gat in het bestuur weer op te vullen Henk Stout en Ad Stuurman. Een verwelkomend applaus valt hun ten deel. De Zilveren Ganzenveer wordt voor het afgelopen MG-schrijfjaar uitgereikt aan de familie Arends, die vele malen hun Poëzie en Proza heeft aangeleverd ter eer en meerdere glorie van de Regio. Om Once Upon a Time in West niet op te laten drogen, mag, kan, moeten en kunnen we natuurlijk allen zorg dragen dat initiator Gerard Neijts tot in lengte van dagen, voorzien is van uw, onze en indrukwekkende MG foto`s en verhalen. Op deze avond vindt nog een happening plaats, het bestuur, de Ridders van de rode tafel veranderen van kleding en worden goed gemutste smurfen. Volgens Grote Smurf R.S. een Bugatti-kleur blauw. Trots met de borst(en) en het MG embleem vooruit lopen de vrouwelijke en mannelijke bestuursleden in het mooie tenue langs de vele keuvelende tafels dit alles onder het toeziend/bedienend oog van Wim & Wilma. Die natuurlijk eveneens in het zonnetje werden gezet voor hun gastvrijheid en het goed thuis gevoel gevend, aan dit MG onderkomen in Op Moer. Met Groet, Gerrit & Catharina

17 Pagina 17 Nieuwjaarsbijeenkomst 9 januari 2015 (3) Na zo n 80 handen te hebben geschud vergezeld met evenzovele beste wensen, richtte onze sympathieke en bekwame regio coördinator, met weliswaar een aanloopje, zich met uiteraard alles wat wenselijk is voor 2015, tot zijn gewillig gehoor. Hij had zich ook dit maal zeer kundig omringd met technische hulpmiddelen. Via de achteruitkijkspiegel blikte hij terug op al die gezellige en ontspannende evenementen en gebeurtenissen, die de saus vormen van onze gezamenlijke hobby. Met een zelfde voortvarendheid en enthousiasme gunde Roel ons een blik in de toekomst en de activiteitenkalender. Deze belooft veel goeds in de vorm een navigatiecursus, de traditionele toer- en puzzelritten, thema- en praatavonden. Helaas kan ook Regio-West niet ontkomen aan enige bezuiniging waardoor m.n. de nachtrit (helaas) van het tableau verdween. Daar staat, laten we het hopen, een evenement als het Annual-dinner tegenover, bij andere regio s inmiddels gemeengoed, maar bij ons zeker een wens van velen. ( houd uw post-in vak rond 1 augustus goed in de gaten ). Na enkele ceremoniële plichtplegingen, was het tijd om afscheid te nemen van twee zeer ervaren bestuursleden (met hun partners) t.w. Edward Zwier en Joop Postma. Onder luid applaus mochten zij de fel begeerde trofeeën + bloemen in ontvangst nemen. Gelukkig konden hun plaatsen onmiddellijk worden in genomen door twee veel belovende opvolgers Henk Stout en Ad Stuurman. Wim en Wilma die altijd met natjes en droogjes in Op Moer voor ons klaarstaan werden tenslotte heel terecht even uit hun pantry gehaald en bedankt voor hun service. Evert Reedijk

18 Gezelligheid Troef! Pagina 18

19 Pagina 19

20 Pagina 20

21 Pagina 21 Nieuwe samenstelling van Regioteam West, in de nieuwe outfit.

22 Pagina 22 De afscheidstrofeeën van Edward Zwier als bestuurder met visie, en van Joop Postma als onovertroffen techneut. Zij verlieten het Regioteam.

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Vijfde jaargang Nr. 9

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Vijfde jaargang Nr. 9 Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Vijfde jaargang Nr. 9 De MG A van Sjaak Kenbeek, foto genomen bij de distilleerderij van Famous Grouse in Schotland Pagina 3 De MG Bellevue

Nadere informatie

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zevende jaargang Nr. 12

Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zevende jaargang Nr. 12 Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zevende jaargang Nr. 12 Pagina 2 *Het is mooi geweest* Na 7 jaar, 84 edities en 88 Extra edities, stop ik met de maandelijkse afleveringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts

Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zevende jaargang Nr. 2 Extra Editie Pagina 2 Museumreis 3-8 mei 2015 Deze museumreis was de meest recente in de r reeks

Nadere informatie

D E L T A I M p U L S

D E L T A I M p U L S D E L T A I M p U L S jaargang 2009-3 Inhoudsopgave ROSEMA SPORTPRIJZEN Kievitstraat 27 8446 GN Heerenveen tel: 0622802708 Email:info@rosemasportprijzen.nl Website: www.rosemasportprijzen.nl Het adres

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Dat was ie dan, de Landelijke rit van Regio West!

Dat was ie dan, de Landelijke rit van Regio West! Extra editie Nr. 2 Dat was ie dan, de Landelijke rit van Regio West! Was nog beter dan best! 13 maart 2016 Alles zat mee, het weer, de organisatie, de deelnemers voorop, met Roel aan kop. In opperste stemming

Nadere informatie

Inleiding: De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010.

Inleiding: De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010. Inleiding: Geacht Bestuur, De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010. De Stichting heeft ten doel: 1. Het verwerven, aanwenden en beheren van financiële middelen

Nadere informatie

Harley-Davidson Club Nederland

Harley-Davidson Club Nederland Harley-Davidson Club Nederland Harley rijden... én meer! Harley-Davidson Club Nederland De Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN), opgericht 31 maart 1962, is een van de oudste en grootste H-D clubs van

Nadere informatie

Tekst: Luna Andrea Foto s: Gerard Neijts

Tekst: Luna Andrea Foto s: Gerard Neijts Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts Derde jaargang Nr. 8 In deze aflevering: Walhalla van klassieke auto s Tekst: Luna Andrea Foto s: Gerard Neijts Pagina 2

Nadere informatie

Jaarverslag. 2013 40 jarig jubileum. Mc Flying Boetoe. MC Flying Boetoe

Jaarverslag. 2013 40 jarig jubileum. Mc Flying Boetoe. MC Flying Boetoe Jaarverslag Mc Flying Boetoe 2013 40 jarig jubileum MC Flying Boetoe Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2012 Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari was er een korte terugblik op het motorsport seizoen van

Nadere informatie

U bent vandaag hier bijeen om met elkaar te praten over een. gezonde leefomgeving. Ik wil daarom beginnen met u iets te

U bent vandaag hier bijeen om met elkaar te praten over een. gezonde leefomgeving. Ik wil daarom beginnen met u iets te 1 Goeiemorgen dames en heren! U bent vandaag hier bijeen om met elkaar te praten over een gezonde leefomgeving. Ik wil daarom beginnen met u iets te vertellen over de leefomgeving van mijn jeugd. Ik ben

Nadere informatie

Goodwood Pressday. 3 e Jaargang, extra editie. Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts. In deze aflevering:

Goodwood Pressday. 3 e Jaargang, extra editie. Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts. In deze aflevering: Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts 3 e Jaargang, extra editie In deze aflevering: Goodwood Pressday Tekst: Jacques van den Bergh, Foto s: Renske en Jacques

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. In deze aflevering:

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. In deze aflevering: Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts Derde jaargang Nr. 9 In deze aflevering: de Tocht der Honderd Tekst: Jacques van den Bergh Foto s: Renske en Jacques van

Nadere informatie

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA

Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA Met enthousiasme op weg naar succes! Uw eerste stappen bij JAFRA JAFRA STARTPROGRAMMA voor nieuwe Consulenten JAFRA STARTPROGRAMM 1 JAFRA wij maken u graag enthousiast! Het kopen van cosmetica is een zaak

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Verzamelde verhalen en. verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zesde jaargang Nr. 11

Verzamelde verhalen en. verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zesde jaargang Nr. 11 Verzamelde verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zesde jaargang Nr. 11 Pagina 2 Beste MG vrienden; de voorraad foto s voor Foto van de maand is op! Vandaar deze trapauto Stuur a.u.b.

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts. 3 e Jaargang Nr. 7

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts. 3 e Jaargang Nr. 7 Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts 3 e Jaargang Nr. 7 ALV MG Car Club 2013 Zondag 3 maart 2013. Vooropgesteld dat ik geen journalist ben, en zeker niet een

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen.

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen. 16 april Het was een lekkere frisse golfdag. Zo n dag van een extra jasje aan of uit. In het zonnetje en een beetje luwte was het aangenaam vertoeven, maar op de ruimte moest je niet zijn. Qua temperatuur

Nadere informatie

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden,

Vriendenbulletin. Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1. Beste vrienden, Vriendenbulletin Brielle, mei 2015 16e jaargang. Nr.1 Beste vrienden, Het afgelopen halfjaar heeft het bestuur zich ingezet om de in het vorige bulletin genoemde projecten te kunnen realiseren. Mede door

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

RON BOSMA. bij TwInSpark EVEN VOO;RSTE~ door Jan en Saskia Verwaal. in het Nationaat Militair Museum. KNAC nieuws en FEHAC nieuws.

RON BOSMA. bij TwInSpark EVEN VOO;RSTE~ door Jan en Saskia Verwaal. in het Nationaat Militair Museum. KNAC nieuws en FEHAC nieuws. bij TwInSpark R door Jan en Saskia Verwaal N in het Nationaat Militair Museum EVEN VOO;RSTE~ LEN RON BOSMA -- Verder in dit nurnmc o.a. EvenementenkaLender, Nationale dubratly, Technische clubmeeting,

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

1 van 13 18-11-2012 20:02

1 van 13 18-11-2012 20:02 1 van 13 18-11-2012 20:02 SLEUTELCAFE ANGEREN 9 MEI 2009 Geschreven door Arjan Verheul. Gisteren was het zover. Mijn eerste sleutelcafé. Ik was extra vroeg opgestaan omdat ik een druk CB500f programma

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor:

Jullie gaan natuurlijk niet alleen op wereldreis, jullie zullen samen de wereld rondreizen met 3 leuke leiders. We stellen ons kort even voor: Dag allerliefste Dolfijntjes Na een lange periode zonder KSA is het gelukkig weer tijd om aan een nieuw KSA-jaar te beginnen. Jullie speelkleren kunnen jullie alvast mooi klaarleggen want dit is het eerste

Nadere informatie

Terugblik op 'Uit Eten' - 2013

Terugblik op 'Uit Eten' - 2013 Nieuwsbrief voorjaar 2014 Terugblik op 'Uit Eten' - 2013 Vanaf vrijdag 1 november 2013 waren de Rossenbackers tien dagen in touw om de toneeluitvoering van de eenakters 'Uit Eten' voor het voetlicht te

Nadere informatie

Saab Historic Rally Team

Saab Historic Rally Team Saab Historic Rally Team Inhoudsopgave 1. Saab Historic Rally Team 1.1 Aanleiding 1.2 Doelstelling 1.3 Doelgroep 2. Teamleden SHRT 2.1 Lidmaatschap 2.2 Rechten en plichten teamleden 3. Saab Club Nederland

Nadere informatie

Inholland Fietstocht 2017!

Inholland Fietstocht 2017! Inholland Fietstocht 2017! Vrijdag 25 augustus 2017 was het dan zover dat de locatie van Inholland Haarlem uit alle delen van het land docenten en medewerkers kon verwelkomen voor de traditionele jaarlijkse

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Betreft: Sponsoring Lorenzo van Riet Karting. Beste ondernemer, familie, vrienden en kennissen. Mijn naam is Lorenzo van Riet en ben op dit moment 13 jaar. Mijn

Nadere informatie

Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen

Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen Printed by Aqua ski Geel gaat nogmaals voor een European cup en gaat met zijn programma de kaap van 15000 toeschouwers trachten naar Geel te halen Sinds een zevental jaar richt onze club Aqua ski Geel

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zesde jaargang Nr. 8

Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. Zesde jaargang Nr. 8 Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zesde jaargang Nr. 8 Mooi plaatje van de MG B van Cees van de Lee Pagina 2 Vruchtbare week 26 2014 (deel 6) Bezoek aan

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1

2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1 2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1! " #$% & #& '$' '& + ()" *% $, $ -% 1 H. Jagersma en M. Vervenne, Inleiding in het Oude Testament, Kampen, 1992. J. Bowker, Het verhaal

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni

1945-2015. Korfbalvereniging SIOS. 70 jaar. 12 & 13 juni 1945-2015 Korfbalvereniging SIOS 70 jaar 12 & 13 juni Dit weekend is mogelijk gemaakt door: De Feestcommissie De Activiteitencommissie De Kantinecommissie A-Selectie 2014-2015 Hoe het allemaal begon Op

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. 3 e Jaargang Nr. 9

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. 3 e Jaargang Nr. 9 Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts 3 e Jaargang Nr. 9 Pagina 2 Tekst Jacques van den Bergh, foto s Renske en Jacques van den Bergh Op zaterdag 4 mei 2013 vond

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam.

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr. 2013

Nieuwsbrief febr. 2013 Nieuwsbrief febr. 2013 Vertrokken! Op zondag 10 februari stroomt het plein in het centrum van Bakel vol met volgepakte barrels. Het is koud maar de zon schijnt! De bestuurders staan te trappelen om te

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

JOURNAAL. Odoorn, maandag 3 augustus 2015. Op naar SIVO 2016! Nummer 6 www.sivofestival.nl

JOURNAAL. Odoorn, maandag 3 augustus 2015. Op naar SIVO 2016! Nummer 6 www.sivofestival.nl Odoorn, maandag 3 augustus 2015 Nummer 6 www.sivofestival.nl JOURNAAL Op naar SIVO 2016! De weergoden waren het SIVO festival goed gezind op zondag. Het zonnetje scheen al volop in Odoorn toen de eerste

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. 3 e Jaargang Nr. 5. In deze aflevering: Pompeblêdden Tocht

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. door Gerard Neijts. 3 e Jaargang Nr. 5. In deze aflevering: Pompeblêdden Tocht Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts 3 e Jaargang Nr. 5 In deze aflevering: Pompeblêdden Tocht Pompeblêdden Weekend 2009 Pagina 2 Afgelopen weekend hebben 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2010

NIEUWSBRIEF Oktober 2010 NIEUWSBRIEF Oktober 2010 Beste Albin Motorboot Vaarders, Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief, editie najaar 2010. Veel leesplezier, en u weet het: elke reactie van u is welkom op ons e-mail adres

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zevende jaargang Nr. 3

Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zevende jaargang Nr. 3 Verzamelde oude en nieuwe verhalen en verslagen van Regio West door Gerard Neijts Zevende jaargang Nr. 3 Le Pagina 2 de Monsterrit no.18, 28 augustus 2016. Een fantastische rit over circa 170 kilometer,

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

DRAKENBOOTRACES SAIL 2015

DRAKENBOOTRACES SAIL 2015 DRAKENBOOTRACES SAIL 2015 Zaterdag 22 aug. 2015 13.30 17.00 uur op het Oosterdok te Amsterdam voor floating restaurant Sea Palace Daar waar de drakenbootsport in 1990 voor NL begon Drakenbootraces De boten

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015 Familie Hoogendoorn Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief 18 september 2015 Familie Hoogendoorn Bekijk deze email in uw browser Nieuwsbrief 18 september 2015 Familie Hoogendoorn Bekijk deze email in uw browser beste gemeenteleden, We zijn op de Logos Hope en varen naar Myanmar! En wat hebben we veel beleefd in de weken die achter

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT DISTRICTCONFERENTIE-COMMISSIE SCHRIJFT SAVE THE DATE - 11 APRIL 2015

DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT DISTRICTCONFERENTIE-COMMISSIE SCHRIJFT SAVE THE DATE - 11 APRIL 2015 DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT Deze keer een speciale uitgave van de Maandbrief geschreven door de DISCON-commissie. De Districtsconferentie 2015 in Rotterdam

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

Nr. 41: 9 september 2012 Een digitaal platform voor mensen die elkaar ontmoeten bij de Perronmeetings

Nr. 41: 9 september 2012 Een digitaal platform voor mensen die elkaar ontmoeten bij de Perronmeetings Spoor ❶ Het begin Nr. 41: 9 september 2012 Een digitaal platform voor mensen die elkaar ontmoeten bij de Perronmeetings B & W: Bid en Werk De vakantieperiode is voor bijna iedereen weer voorbij. Een heerlijke

Nadere informatie

MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl

MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl November 2009 MS Vereniging Nederland Regio Brabant West Paganinistraat 11 5144 XN Waalwijk T 0416-333074 www.msvereniging.nl Beste Leden, Met deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen

Nadere informatie

Smartphonegebruik in de auto

Smartphonegebruik in de auto Samenvatting Onderzoeksrapport Smartphonegebruik in de auto Juli 2014 1 Onderzoeksopzet Methode Doelgroep: beginnende bestuurders auto in de leeftijd 17 tot en met 34 jaar; Doelgroep is afgezet tegenover

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland De samenstellingen van de besturen van de afdelingen in 2013

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Terugblik Uit: Het Rotary Jaarboek Lieve vrienden en vriendinnen,

Terugblik Uit: Het Rotary Jaarboek Lieve vrienden en vriendinnen, Terugblik 2011-2012 Door uittredend voorzitter Bir Muste en de Webmaster Uit: Het Rotary Jaarboek 2012-2013 Lieve vrienden en vriendinnen, Voor ons ligt weer een nieuw Rotaryjaar, met een nieuwe voorzitter

Nadere informatie

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt.

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 Tijdens de gezellige eerste Pronkzitting is ons nieuwe jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. Sam Maassen en Anne de Beijer, beiden geboren Dwarsliggers, zullen de komende

Nadere informatie

Dit ben ik Naam: juf Alma van den Bergh School: o.b.s. de Torenuil Groep: 7a Datum: juni 2015

Dit ben ik Naam: juf Alma van den Bergh School: o.b.s. de Torenuil Groep: 7a Datum: juni 2015 Dit ben ik Naam: juf Alma van den Bergh School: o.b.s. de Torenuil Groep: 7a Datum: juni 2015 Inhoudsopgave Inleiding blz. 2 Hoofdstuk 1: Mijn stamboom blz. 3 Hoofdstuk 2: Mijn tijdlijn blz. 5 Hoofdstuk

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Noot 12 Voorbeeldselectie van thema s en vragen voor zeven groepsgesprekken

Noot 12 Voorbeeldselectie van thema s en vragen voor zeven groepsgesprekken Noot 12 Voorbeeldselectie van thema s en vragen voor zeven groepsgesprekken Bijeenkomst 1: Kennismaking 1 Bijeenkomst 2: Familie en vrienden Gesprek over subthema 1: Ouders en Grootouders : Wie was uw

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Verslag Hosinsul Seminar Schotland 2013

Verslag Hosinsul Seminar Schotland 2013 Verslag Hosinsul Seminar Schotland 2013 Hoe trots kan je zijn als je door een Grandmaster ( Peter Harkess IX Dan) wordt uitgenodigd om Hosinsul seminars te komen geven in Schotland. Ik kan je zeggen heeeeeeeeeeeeel

Nadere informatie

Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009. Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000.

Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009. Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000. Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009 Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000. Roy, Yvonne, Nicole, Rob, Hanneke, Lilian, Jaap, Arie, Lissy, Irma, Rens, Ingrid, Gert, Gerrit en Sjaan

Nadere informatie

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden 1 van 7 06/04/2011 18:46 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuws Bijgewerkt op: 6-04-2011 18:38 Link naar de printversies van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

kalender Doe het zelf: Prik of perforeer hier een gaatje, zodat je de kalender makkelijk kunt ophangen >

kalender Doe het zelf: Prik of perforeer hier een gaatje, zodat je de kalender makkelijk kunt ophangen > kalender 2015 Doe het zelf: Prik of perforeer hier een gaatje, zodat je de kalender makkelijk kunt ophangen > Een héél gelukkig 2015! Best Ei-lid, U heeft nu de kalender 2015 van t Eendeëi in handen. Op

Nadere informatie

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. door Gerard Neijts Vierde jaargang Nr. 11

Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West. door Gerard Neijts Vierde jaargang Nr. 11 Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts Vierde jaargang Nr. 11 Geslaagd debuut van Rotterdam Auto Salon Tekst en Foto s: Pim van der Veer Toen bekend werd dat de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Vivarium 2015: Lucky #7

Vivarium 2015: Lucky #7 Nieuwsbrief nr.1 Maart 2015 Vivarium 2015: Lucky #7 Na de zeer succesvolle terugkeer van Vivarium in 2014, zijn de voorbereiding op de komende editie al weer in volle gang. Wie de gehele historie van Vivarium

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

narratieve zorg Elder empowering the elderly

narratieve zorg Elder empowering the elderly narratieve zorg Elder empowering the elderly huisbezoek 1: KENNISMAKING - 2 - KENNISMAKING - huisbezoek 1- a kennismaking huisbezoek 1: KENNISMAKING a vertrouwelijkheid individueel in teamverband naar

Nadere informatie

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID

PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID PROFIEL TOERISTISCHE EN INFORMELE TAALVAARDIGHEID Deel B: Schriftelijk gedeelte Voorbeeldexamen 3 Naam: Voornaam: Beginletter andere voornamen: Geboortedatum: Naam van de instelling waar het examen plaatsheeft:

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Samenvatting toespraak 2 november Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen,

Samenvatting toespraak 2 november Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Samenvatting toespraak 2 november 2017 Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 56 ste reünie van harte welkom. Een speciaal woord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie