Beste Ouders. Inhoudsopgave: Afspraak. van de maand:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste Ouders. Inhoudsopgave: Afspraak. van de maand:"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Sint Martinusoptocht Doe je mee met Sjors? Project Nicaragua Notulen MR Verkeersouders: tips voor lopen in het donker Bezoek Techno Promo groep 7 Adresgegevens Vertrouwenspersonen Bij dezen het nieuwste info-blad. Het schooljaar is al weer wat weken oud want we gaan al richting herfstvakantie. Er is in de afgelopen weken een aantal zaken van belang geweest: Een aantal kinderen heeft het Offerfeest gevierd. We hebben begrepen dat dit een heel leuk feest was. De Kinderboekenweek ging dit jaar over natuur, wetenschap en techniek. Dat waren natuurlijk interessante onderwerpen waar veel over te lezen en te leren viel. Er zijn alweer diverse toetsen afgenomen. De verwarming was kapot maar is gelukkig weer gerepareerd zodat we het niet koud hoeven te hebben. Omdat er computers kapot waren door de blikseminslag zijn er nieuwe computers besteld die intussen ook al geleverd zijn. Ouders, leerkrachten en leerlingen van de groepen 5 t/m 8 hebben een uitnodiging gehad van Lijn83 om mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek. De leerlingen vullen de vragenlijst onder leiding van de leerkracht klassikaal in. Zoals u wellicht gehoord zult hebben, gaat het met meester Tejo gelukkig al weer veel beter. Hij is daarom al veel op school aanwezig. Wanneer hij zijn werkzaamheden weer helemaal gaat oppakken, is momenteel nog niet bekend. We houden u natuurlijk op de hoogte. Aan de lezer: De informatiefolder InfoBlad verschijnt twee-wekelijks én digitaal. Geïnteresseerden kunnen zich abonneren voor ontvangst via het adres: info@bs-mariagoretti.nl. Stukjes van onze leerlingen houden wij zo authentiek mogelijk. De bijdrage van ieder van onze leerlingen is voor dát kind een knappe persoonlijke prestatie. De thema-avond die gepland staat voor woensdag 21 oktober, gaat niet door. We willen wel zo snel mogelijk een nieuwe thema-avond plannen. Wanneer de datum bekend is, zullen we u daarover, én natuurlijk over het thema, informeren. Onze administratief medewerker Riekje Bernards, moet haar werkzaamheden helaas per 1 december beëindigen. We leenden Riekje in via de gemeente/intos en laatstgenoemden hebben dit besluit genomen. We vinden dit natuurlijk ontzettend jammer en zullen Riekje zeker gaan missen want ze doet heel veel voor de school. Natuurlijk zullen we over een paar weken uitgebreid afscheid van Riekje nemen. Afspraak Met vriendelijke groet, Gerold Baan, directeur a.i. van de maand:

2 Pagina 2 Sint Martinusoptocht Hallo kinderen, Zoals ieder jaar is er in november Sint Martinusfeest. Ook dit jaar is er op zondag 8 november weer een FAKKELOPTOCHT. s Middags vanaf 15.00u tot 16.30u kunnen jullie bij Jong-Nederland aan de Irenestraat in Gennep fakkels maken. Voor de grotere jeugd van een voederbiet. En de kleinere jeugd kunnen met een melkpak/papier een fakkel knutselen. Alle jeugd mag hieraan deelnemen; je hoeft geen lid te zijn van Jong-Nederland. Dit jaar vertrekken wij om 17.00u vanaf de Doelen Gennep (parkeerplaats achter de bibliotheek). Na afloop van de optocht is er een Sint Martinusvuur en voor ieder kind met een fakkel is er een traktatie. Tot ziens op 8 november! Het Sint Martinus-Gilde. Doe je mee met Sjors? Hoi allemaal! Het is weer bijna zover, het nieuwe Sjorsboekje vol met leuke sportieve en creatieve activiteiten komt er aan! Jij mag in dit boekje lekker rondneuzen naar leuke activiteiten. Misschien ga je wel samen met vriendjes of vriendinnetjes naar een coole activiteit? De activiteiten van Sjors beginnen na de herfstvakantie en lopen helemaal door tot het einde van dit schooljaar. Veel verenigingen en andere aanbieders bij jouw uit de buurt hebben een aanbod geplaatst in dit boekje. Daarnaast zijn er ook weer uitdagende, superleuke naschoolse activiteiten van stichting Doejemee. Alle basisschoolkinderen uit de gemeente kunnen zich vanaf 21 oktober weer gaan inschrijven voor hun favoriete activiteit uit dit boekje! Het tijdstip waarop je deze dag kunt gaan inschrijven vind je terug in het boekje. Vlak voor de herfstvakantie komen we de boekjes uitdelen op de scholen, je kunt er dan alvast doorheen bladeren om te kijken waarvoor jij je wilt inschrijven. Zorg dat je er op tijd bij bent want vol = vol.! Tot gauw! Toedeledoki! Sjors.

3 Pagina 3 Project Nicaragua Week 43 en week 45 staan geheel in het teken van het project: STOP de kinderarbeid. School, de beste werkplaats. Het project wordt gestuurd door stichting GESP Gennep. Middels leskisten gaan we onze kinderen kennis laten maken met het dagelijkse leven van kinderen in Nicaragua. Ook komen 2 mensen van GESP en de schrijver Gerard Sonnemans gastlessen verzorgen in de groepen. Van 2 november tot 6 november gaan de kinderen van groep 5 t/m 8 van onze school met de kunstschilder Manuel de Jesús Alániz Gámez een prachtig kunstwerk maken passend bij dit thema. De Nicaraguaanse Manuel doet dit in het kader van de stedenbanden Nederland-Nicaragua. Op vrijdag 6 november zal het gemaakte kunstwerk op ons schoolplein worden onthuld. Ouders en belangstellende zijn hiervoor van harte welkom. Ook afgevaardigden van B&W, NIMA TV en andere pers zal hierbij aanwezig zijn. In november hopen we ook nog met de groepen 5 t/m 8 een bezoek te kunnen brengen aan het wereldpaviljoen in Steyl. Dat is ook een hele beleving! Voor meer info zie de site van GESP Gennep en op de site van het Wereldpaviljoen in Steyl

4 Pagina 4 Notulen MR Notulen MR vergadering Mieke Toonen, Geertje Unlandt, Rowena Anker, Bart Kroon, Inge Jansen - van Rixtel Lijn 83. De MR krijgt deze z.s.m. ter inzage. Vooroverleg met de directeur Er is een telefonisch vooroverleg geweest met de directeur. De jaarverslagen worden aangeleverd bij Tejo Tejo gaat re-integreren en zal voorlopig twee dagdelen per week op school zijn. Over een week of drie vindt er een evaluatie plaats en dan zal worden bekeken of uitbreiding mogelijk is. Jaarverslag Interne Contactpersonen Het jaarverslag Interne contactpersonen is ter kennisgeving aangeboden. Roos en Mieke gaan een cursus interne contactpersonen volgen. Werkplan MR Het werkplan van de MR is bijgesteld en zal in de volgende MR vergadering opnieuw worden besproken. Rowena blijft de unaniem gekozen voorzitter SOP (SchoolOndersteuningsProfiel) Het SOP is besproken in het team, goed gekeurd door de MR en ligt op school ter inzage. Jaarlijks overleg ouderraad De ouderraad vergadert op 19 november. Rowena stelt een mailtje op naar de OR om vragen te stellen over de financiën. Volgende MR vergadering Even voorstellen Onlangs is Anita Franken gestopt als lid van de MR. Via deze weg willen we haar nogmaals bedanken voor de inzet. Met het vertrek van Anita kwam er een plek vrij en deze is ingevuld door Inge Jansen.

5 Pagina 5 Vervolg notulen MR Even voorstellen! Sinds september ben ik op het schoolplein vertegenwoordigd, omdat mijn zoon Sep bij Geertje in de klas mag zitten. Naast het fulltime moederen (3 kinderen, Fabe (2,5) en Romee (9 maanden), denk ik met mijn marketingadviesbureau 'Marketinge', mee met ondernemers over marketingvragen in de breedste zin van het woord; van strategie tot een 'simpele' direct mailing. Graag wilde ik actief worden binnen de school, omdat ik een bijdrage wil leveren aan de omgeving waar mijn kinderen een groot deel van hun tijd door (gaan) brengen. Bij een eerste bijeenkomst op de school hoorde ik dat een functie in de MR vacant was en zo gezegd zo gedaan! Heb je vragen, ben je het ergens niet mee eens op school of heb je juist positieve suggesties? Je kunt me niet missen op het schoolplein...ik sta altijd met die brede bakfiets in de weg! Verkeersouders: tips voor lopen in het donker De dagen worden weer korter! Met de volgende tips valt u op in het donker: Draag contrasterende (felgekleurde of lichte) kleding Kies een route met straatverlichting. Dan wordt u beter gezien en heeft u zelf beter zicht. Gebruik reflecterende strips, armbanden e.d. op jas / tas / kleding / schoenen; denk ook aan reflecterende sleutelhanger o.i.d. Draag een lampje om de arm als u op donkere wegen of paden loopt (wit licht aan voorkant en rood aan achterkant). Bijzonder nuttig op onverlichte wegen buiten de kom Let in het donker extra goed op; wees voorzichtig als u voor mag gaan (zebra / rechtdoor op dezelfde weg); automobilisten en (brom)fietsers zien u mogelijk minder snel Let extra goed op de weg; obstakels, kuilen, paaltjes, richels en randjes zijn in het donker slechter te zien Loop altijd op het trottoir; is er geen trottoir of fietspad? Loop dan aan de uiterste zijde van de rijbaan. Ga bij tegenliggers in de berm staan. Ga er altijd van uit dat automobilisten u niet hebben gezien. Laat u in het donker de hond uit? Zorg dan dat ook de hond zichtbaar is, bijvoorbeeld door een reflecterende halsband of riem. Wie echt goed wil opvallen in het donker kan een reflecterend veiligheidshesje dragen.

6 Pagina 6 Verslag vanuit groep 8 Techno promo Door: Casper en Taufik Op woensdag gingen wij naar techno promo. We kwamen op school en we vertrokken om: 09:00.We waren er al eerder geweest maar dit jaar was het veel leuker. Wij mochten bijvoorbeeld een wastafel repareren en op het dak werken en een stoep maken. En nog veel meer. Taufik en ik begonnen met als werkstuk een bootje maken van hout. Daarnaar was het wel wat ingewikkelder we moesten een wastafel repareren. Dat was ontzettend tof! Ik zou jullie echt aanraden om met een kinderfeestje er naar toe gaan. Dit was het verslag van Casper en Taufik. 14 Oktober waren wij met groep 8 naar techno promo in Cuijk. Iedereen was erg enthousiast. We konden niet wachten om te gaan! Eenmaal aangekomen begonnen we met technische opdrachten zoals: Robot programmeren en dingen op de computer ontwerpen enz. Na een nodige pauze werden er leuke werkstukken gemaakt zoals: een bootje van hout een naamplaatje(van hout) Harry potter en een fotolijstje. Doe opdrachten waren er ook dit deden we als het werkstuk af was. De mensen die daar werkten waren erg aardig. Het kwam neer op een gezellige en geslaagde dag! Gemaakt door: Valerie en Jill Kinderboekenweek raar maar waar Van 7 oktober tot 18 oktober is de kinderboeken week het thema van dit jaar is raar maar waar. In deze week is het bedoelt om meer kinderen aan het lezen te krijgen, ook leer je deze week allemaal dingen over raar maar waar. Kinderen voor kinderen heeft weer een nieuw lied gemaakt en het heet raar maar waar. Bibliotheken en scholen over heel Nederland hebben deze week veel activiteiten. Op veel scholen vieren ze de opening van de kinderboeken week. Op veel scholen maken ze werkstukken over de kinderboeken week. Op 18 oktober eindigt de kinderboeken week Sanne & Milangela

7 Pagina 7 Verslag vanuit groep 8 Korenslag De afgelopen 6 weken zijn we in groep 8 bezig geweest met `Korenslag`. Er zijn 2 nummers ingestudeerd, en er wordt op dit moment een clip van gemaakt. Er doen verschillende scholen aan mee. De clip en de dvd krijgt u binnenkort te zien! Het waren leuke lessen! GROETJES, groep 8!! Jaargang : 24 Uitgave: 04 Publicatiedatum Inleverdatum volgende kopij:

8 Pagina 8 Bezoek Techno Promo groep 7 Techno promo groep 7 woensdag 7 oktober 2015 Groep 7 ging naar techno promo, we hebben allemaal activiteiten gedaan! Zoals kabeltjes verbinden en hout bewerken. Techno promo is een werkplaats waar je allemaal dingen kunt leren en maken,je kan er zelfs kinderfeestjes geven. We gingen ook huisjes bouwen en dakpannen leggen. Groep 7 vond het super leuk! We kregen goeie uitleg over elektriciteit J Verslag van Kimberly & Evelin!

9 Pagina 9 Jarigen Michelle Hu gr 1/ Stan Gietemans gr Evelin v. Ophuizen gr 6/7 Team: Mieke Toonen Guusje Achterberg gr 6/ Layla Godsland gr 1/ Mylan Huang gr 3/ Lorraina Willems gr 3/4 Allemaal van harte gefeliciteerd! Tom Peters gr 3/ Senne v. Arensbergen gr 6/ Dian Janssen gr 3/ Milangela van Erp gr Sanne Tissen gr Karlijn v.d. Goor gr 1/2 Komende activiteiten: t/m 30-10: Herfstvakantie en 11-11: Eerste ronde oudergesprekken

Tips van de verkeersouders: fietsvoorzieningen

Tips van de verkeersouders: fietsvoorzieningen Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Tips van de verkeersouders: fietsvoorzieningen Speeltuinroutes! Kinderboekenweek Adresgegevens Vertrouwenspersonen 2 4 4 5 Geachte ouders, Zo lijkt een schooljaar

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Www.cito.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Lange broeken 1-4 Ouderbijdrage CJJ GMM YouTech Festival Komende activiteiten Verjaardagen Adresgegevens

Nadere informatie

School Lesbrief 2015

School Lesbrief 2015 School Lesbrief 2015 Weer naar School Na zes weken vrij weer naar school! Weer vroeg opstaan, ontbijten en aankleden En dan naar school: wel op een veilige manier! Hoe zorg je ervoor dat je in het verkeer

Nadere informatie

Oktober 2014. Nieuwsbrief

Oktober 2014. Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Staat voor onderwijs dat meegroeit! Belangrijke data 8 oktober Martha Ploegstra afwezig 8 oktober Vergadering MR 9 oktober Sluiting KBW 13 t.e.m.17 oktober Herfstvakantie 31 oktober

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je luistert goed. Inhoudsopgave: Beste ouders 1. Beste ouders en kinderen,

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je luistert goed. Inhoudsopgave: Beste ouders 1. Beste ouders en kinderen, Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Even voorstellen Van de verkeersouders Project Nicaragua deel 1 Kunstveiling voor Doejemee Cadeautje! Project Nicaragua deel 2 Helaas Adresgegevens Vertrouwenspersonen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

H utnieuws 2 2015-2016

H utnieuws 2 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 2 oktober 2015 H utnieuws 2 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Just BEe Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van. de maand: Zeg alleen aar- dige woorden tegen elkaar. Inhoudsopgave:

Beste Ouders. Afspraak van. de maand: Zeg alleen aar- dige woorden tegen elkaar. Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Harmonie U&F Tips van de verkeersouders Bieb op school 2 2 Nieuws uit groep 3/4 4 3 Beste Ouders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. We wensen alle ouders en kinderen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je helpt een ander. Inhoudsopgave: Beste ouders 1

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je helpt een ander. Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Maria Goretti weer een prinsje rijker! Ouderinfo-avond en Open Huis Nieuws van de verkeersouders: moet ik stoppen? Jarigen Komende activiteiten Aan de lezer: De informatiefolder

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 9-10-2015

Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Activiteiten komende weken 14 oktober groep 6 uitstapje naar Weerterbos 18 oktober kledingbeurs 26 t/m 30 oktober herfstvakantie Nieuwe leerlingenraad Hallo allemaal Wij zijn

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 14 januari 2016 Wetenswaardigheid 8 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Vol energie zijn we allemaal na de kerstvakantie weer aan de slag gegaan. Na een eerste korte week en een lang weekend wordt er

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Kun je het samen niet oplossen, dan ga je naar de juf of meester. Inhoudsopgave: Beste ouders 1

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Kun je het samen niet oplossen, dan ga je naar de juf of meester. Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste ouders 1 Zomerkamp SSK Pasen op school Nieuws uit groep 1/2 Tips van de verkeersouders: onveilige plekken in jouw buurt. Jarigen Inhoudsopgave: Komende activiteiten Aan de lezer: De informatiefolder

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Beste Ouders. Infoblad bs Maria Goretti. Uitnodiging Jaarvergadering OV. Interessante links

Beste Ouders. Infoblad bs Maria Goretti. Uitnodiging Jaarvergadering OV. Interessante links B S M A R I A G O R E T T I * * * * P I C A R D I E 6 4 * * * * G E N N E P Inleverdatum kopij: 28-10-2011 bij Tejo! Datum nieuwsbrief 13-10-2011 Jaargang 20, nummer 04 Infoblad bs Maria Goretti Het is

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 11 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Op vrijdag 16-02-2018 worden de rapporten meegegeven. Uw kind krijgt het rapport op papier mee. Kort voordat het tweede rapport uitkomt,

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016

Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 Ouderinfo donderdag 25 februari 2016 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 5 Geplande evenementen [Datum] 29-02-2016 Start muziekweek 11-11-2015 11-03-2016 Boeken- en spelletjesmarkt 18-03-2016

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 OVERZICHT Algemeen Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot In de afgelopen maand hebben we 2 ouderavonden georganiseerd die druk bezocht zijn en daar zijn

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Ik Val Op! Jarigen November. Info 3: 26 Oktober Hartelijk gefeliciteerd!

INFO De Toverlaars. Ik Val Op! Jarigen November. Info 3: 26 Oktober Hartelijk gefeliciteerd! INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 3: 26 Oktober 2017 Ik Val Op! NOVEMBER 3 Groep 2 VRIJ 7 Schoolfotograaf 9 OV 20:00 16 MR 20.00 17 Groep 2 VRIJ

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011.

Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. Verslag Leerlingenenquête 2010 2011. In het kader van de kwaliteitszorg op de RK Daltonbasisschool St. Plechelmus houden we eenmaal per 4 jaar een leerlingenenquête. In het schooljaar 2010-2011 is deze

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsflits. september 2015. Jaargang 3 nummer 6. Agenda

Nieuwsflits. september 2015. Jaargang 3 nummer 6. Agenda Nieuwsflits september 2015 Jaargang 3 nummer 6 Agenda Donderdag 1 oktober informatieavond groep 3 GD Donderdag 8 oktober informatieavond groep 3 NP Woensdag 7 oktober start van de kinderboekenweek Raar

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie