Het Lebuïnusblad. Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek."

Transcriptie

1 Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip voor Thuis: Thuis kunt u ook meedoen met het oefenen van deze regel, bijv. door ervoor te zorgen dat uw kind op tijd van huis gaat. Veel kinderen vinden het fijn om voor schooltijd nog even een paar minuten te kunnen spelen met klasgenootjes. Kinderboekenweek Op donderdag 9 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met een prachtige tentoonstelling op het Eiland. Het was fijn dat heel veel ouders, opa s en oma s zijn gekomen om het werk van alle kinderen te bewonderen. Het thema van de Kinderboekenweek was feest. Nog meer foto s vindt u op Uit de Ouderraad Beste ouders, Als ouderraad van deze school willen we leuke activiteiten organiseren voor uw en onze kinderen. We hebben van veel ouders gehoord dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten, of een pleinfeest met een thema. Wij zijn de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest om zo n pleinfeest op te zetten. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet te gaan doen met de kinderen, vanwege het feit dat wij daar te weinig geld voor hebben. Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij persoonlijk de ouderbijdrage geïnd, zoals eerder aangegeven was in de nieuwsbrief. Er hebben op deze dagen 15 ouders de ouderbijdrage bij ons betaald. Ondanks dat wij erg blij zijn met de ontvangen bijdrage, is dit te weinig en hebben wij besloten om geen nieuwe activiteiten op te zetten, zodat we de vaste activiteiten wel door kunnen laten gaan (Sinterklaas, Kerst enz.). Wij vinden dit erg jammer, we willen graag dat de kinderen naast al het leren ook leuke activiteiten hebben op school. Voor een overzicht van al onze activiteiten verwijzen wij u dan nogmaals naar ons jaarverslag, deze ligt ter inzage bij de directie. Als u recht heeft op Stichting Leergeld, kan de ouderbijdrage ook hiervan betaald worden. U kunt de formulieren hiervan vinden in het folderrek tegenover de kamer van de directie. We hopen dat er meer ouderbijdrage binnenkomt zodat er niet meer activiteiten komen te vervallen en dat we de vaste activiteiten door kunnen laten gaan zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Ouderraad St. Lebuinus.

2 Het Lebuïnusblad Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Sint Lebuïnus op Facebook Onze school heeft een eigen Facebook-pagina. Kijk op: Herfstvakantie De Herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 11 oktober t/m maandag 20 oktober. We verwachten de kinderen weer op dinsdag 21 oktober. Voor de agenda Maandag 20 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verjaardagen De komende twee weken vieren we de verjaardag van: 11 oktober Jamal Jubar (10 jaar) 18 oktober Mert Cil (9 jaar) Baran Yeseler (9 jaar) 22 oktober Jayden Schippers (6 jaar) 23 oktober Marit Rouw (11 jaar) 26 oktober Senna Straaten (9 jaar) Van harte gefeliciteerd! Alle bladeren verzamelen! Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Bennie Bladman van de Deventer Schoon Familie houdt een spannende Bladverzamelwedstrijd. En onze school doet ook mee! Van maandag 20 oktober t/m donderdag 30 oktober staat er een bladkorf op het schoolplein. Daarin mag je alle bladeren gooien die je maar vinden kan. Pas wel op dat er geen afval bij zit, want dat is niet de bedoeling. Donderdag 30 oktober is de finale. Dan wordt om uur gemeten hoe hoog de bladberg in de korf is. Spannend, want op alle scholen wordt tegelijk gemeten. De school die de hoogste berg heeft, wint de Bladbokaal 2014.

3 Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip voor Thuis: Thuis kunt u ook meedoen met het oefenen van deze regel, bijv. door ervoor te zorgen dat uw kind op tijd van huis gaat. Veel kinderen vinden het fijn om voor schooltijd nog even een paar minuten te kunnen spelen met klasgenootjes. Kinderboekenweek Op donderdag 9 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met een prachtige tentoonstelling op het Eiland. Het was fijn dat heel veel ouders, opa s en oma s zijn gekomen om het werk van alle kinderen te bewonderen. Het thema van de Kinderboekenweek was feest. Nog meer foto s vindt u op Uit de Ouderraad Beste ouders, Als ouderraad van deze school willen we leuke activiteiten organiseren voor uw en onze kinderen. We hebben van veel ouders gehoord dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten, of een pleinfeest met een thema. Wij zijn de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest om zo n pleinfeest op te zetten. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet te gaan doen met de kinderen, vanwege het feit dat wij daar te weinig geld voor hebben. Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij persoonlijk de ouderbijdrage geïnd, zoals eerder aangegeven was in de nieuwsbrief. Er hebben op deze dagen 15 ouders de ouderbijdrage bij ons betaald. Ondanks dat wij erg blij zijn met de ontvangen bijdrage, is dit te weinig en hebben wij besloten om geen nieuwe activiteiten op te zetten, zodat we de vaste activiteiten wel door kunnen laten gaan (Sinterklaas, Kerst enz.). Wij vinden dit erg jammer, we willen graag dat de kinderen naast al het leren ook leuke activiteiten hebben op school. Voor een overzicht van al onze activiteiten verwijzen wij u dan nogmaals naar ons jaarverslag, deze ligt ter inzage bij de directie. Als u recht heeft op Stichting Leergeld, kan de ouderbijdrage ook hiervan betaald worden. U kunt de formulieren hiervan vinden in het folderrek tegenover de kamer van de directie. We hopen dat er meer ouderbijdrage binnenkomt zodat er niet meer activiteiten komen te vervallen en dat we de vaste activiteiten door kunnen laten gaan zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Ouderraad St. Lebuinus.

4 Het Lebuïnusblad Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Sint Lebuïnus op Facebook Onze school heeft een eigen Facebook-pagina. Kijk op: Herfstvakantie De Herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 11 oktober t/m maandag 20 oktober. We verwachten de kinderen weer op dinsdag 21 oktober. Voor de agenda Maandag 20 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verjaardagen De komende twee weken vieren we de verjaardag van: 11 oktober Jamal Jubar (10 jaar) 18 oktober Mert Cil (9 jaar) Baran Yeseler (9 jaar) 22 oktober Jayden Schippers (6 jaar) 23 oktober Marit Rouw (11 jaar) 26 oktober Senna Straaten (9 jaar) Van harte gefeliciteerd! Alle bladeren verzamelen! Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Bennie Bladman van de Deventer Schoon Familie houdt een spannende Bladverzamelwedstrijd. En onze school doet ook mee! Van maandag 20 oktober t/m donderdag 30 oktober staat er een bladkorf op het schoolplein. Daarin mag je alle bladeren gooien die je maar vinden kan. Pas wel op dat er geen afval bij zit, want dat is niet de bedoeling. Donderdag 30 oktober is de finale. Dan wordt om uur gemeten hoe hoog de bladberg in de korf is. Spannend, want op alle scholen wordt tegelijk gemeten. De school die de hoogste berg heeft, wint de Bladbokaal 2014.

5 Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip voor Thuis: Thuis kunt u ook meedoen met het oefenen van deze regel, bijv. door ervoor te zorgen dat uw kind op tijd van huis gaat. Veel kinderen vinden het fijn om voor schooltijd nog even een paar minuten te kunnen spelen met klasgenootjes. Kinderboekenweek Op donderdag 9 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met een prachtige tentoonstelling op het Eiland. Het was fijn dat heel veel ouders, opa s en oma s zijn gekomen om het werk van alle kinderen te bewonderen. Het thema van de Kinderboekenweek was feest. Nog meer foto s vindt u op Uit de Ouderraad Beste ouders, Als ouderraad van deze school willen we leuke activiteiten organiseren voor uw en onze kinderen. We hebben van veel ouders gehoord dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten, of een pleinfeest met een thema. Wij zijn de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest om zo n pleinfeest op te zetten. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet te gaan doen met de kinderen, vanwege het feit dat wij daar te weinig geld voor hebben. Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij persoonlijk de ouderbijdrage geïnd, zoals eerder aangegeven was in de nieuwsbrief. Er hebben op deze dagen 15 ouders de ouderbijdrage bij ons betaald. Ondanks dat wij erg blij zijn met de ontvangen bijdrage, is dit te weinig en hebben wij besloten om geen nieuwe activiteiten op te zetten, zodat we de vaste activiteiten wel door kunnen laten gaan (Sinterklaas, Kerst enz.). Wij vinden dit erg jammer, we willen graag dat de kinderen naast al het leren ook leuke activiteiten hebben op school. Voor een overzicht van al onze activiteiten verwijzen wij u dan nogmaals naar ons jaarverslag, deze ligt ter inzage bij de directie. Als u recht heeft op Stichting Leergeld, kan de ouderbijdrage ook hiervan betaald worden. U kunt de formulieren hiervan vinden in het folderrek tegenover de kamer van de directie. We hopen dat er meer ouderbijdrage binnenkomt zodat er niet meer activiteiten komen te vervallen en dat we de vaste activiteiten door kunnen laten gaan zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Ouderraad St. Lebuinus.

6 Het Lebuïnusblad Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Sint Lebuïnus op Facebook Onze school heeft een eigen Facebook-pagina. Kijk op: Herfstvakantie De Herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 11 oktober t/m maandag 20 oktober. We verwachten de kinderen weer op dinsdag 21 oktober. Voor de agenda Maandag 20 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verjaardagen De komende twee weken vieren we de verjaardag van: 11 oktober Jamal Jubar (10 jaar) 18 oktober Mert Cil (9 jaar) Baran Yeseler (9 jaar) 22 oktober Jayden Schippers (6 jaar) 23 oktober Marit Rouw (11 jaar) 26 oktober Senna Straaten (9 jaar) Van harte gefeliciteerd! Alle bladeren verzamelen! Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Bennie Bladman van de Deventer Schoon Familie houdt een spannende Bladverzamelwedstrijd. En onze school doet ook mee! Van maandag 20 oktober t/m donderdag 30 oktober staat er een bladkorf op het schoolplein. Daarin mag je alle bladeren gooien die je maar vinden kan. Pas wel op dat er geen afval bij zit, want dat is niet de bedoeling. Donderdag 30 oktober is de finale. Dan wordt om uur gemeten hoe hoog de bladberg in de korf is. Spannend, want op alle scholen wordt tegelijk gemeten. De school die de hoogste berg heeft, wint de Bladbokaal 2014.

7 Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip voor Thuis: Thuis kunt u ook meedoen met het oefenen van deze regel, bijv. door ervoor te zorgen dat uw kind op tijd van huis gaat. Veel kinderen vinden het fijn om voor schooltijd nog even een paar minuten te kunnen spelen met klasgenootjes. Kinderboekenweek Op donderdag 9 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met een prachtige tentoonstelling op het Eiland. Het was fijn dat heel veel ouders, opa s en oma s zijn gekomen om het werk van alle kinderen te bewonderen. Het thema van de Kinderboekenweek was feest. Nog meer foto s vindt u op Uit de Ouderraad Beste ouders, Als ouderraad van deze school willen we leuke activiteiten organiseren voor uw en onze kinderen. We hebben van veel ouders gehoord dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten, of een pleinfeest met een thema. Wij zijn de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest om zo n pleinfeest op te zetten. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet te gaan doen met de kinderen, vanwege het feit dat wij daar te weinig geld voor hebben. Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij persoonlijk de ouderbijdrage geïnd, zoals eerder aangegeven was in de nieuwsbrief. Er hebben op deze dagen 15 ouders de ouderbijdrage bij ons betaald. Ondanks dat wij erg blij zijn met de ontvangen bijdrage, is dit te weinig en hebben wij besloten om geen nieuwe activiteiten op te zetten, zodat we de vaste activiteiten wel door kunnen laten gaan (Sinterklaas, Kerst enz.). Wij vinden dit erg jammer, we willen graag dat de kinderen naast al het leren ook leuke activiteiten hebben op school. Voor een overzicht van al onze activiteiten verwijzen wij u dan nogmaals naar ons jaarverslag, deze ligt ter inzage bij de directie. Als u recht heeft op Stichting Leergeld, kan de ouderbijdrage ook hiervan betaald worden. U kunt de formulieren hiervan vinden in het folderrek tegenover de kamer van de directie. We hopen dat er meer ouderbijdrage binnenkomt zodat er niet meer activiteiten komen te vervallen en dat we de vaste activiteiten door kunnen laten gaan zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Ouderraad St. Lebuinus.

8 Het Lebuïnusblad Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Sint Lebuïnus op Facebook Onze school heeft een eigen Facebook-pagina. Kijk op: Herfstvakantie De Herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 11 oktober t/m maandag 20 oktober. We verwachten de kinderen weer op dinsdag 21 oktober. Voor de agenda Maandag 20 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verjaardagen De komende twee weken vieren we de verjaardag van: 11 oktober Jamal Jubar (10 jaar) 18 oktober Mert Cil (9 jaar) Baran Yeseler (9 jaar) 22 oktober Jayden Schippers (6 jaar) 23 oktober Marit Rouw (11 jaar) 26 oktober Senna Straaten (9 jaar) Van harte gefeliciteerd! Alle bladeren verzamelen! Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Bennie Bladman van de Deventer Schoon Familie houdt een spannende Bladverzamelwedstrijd. En onze school doet ook mee! Van maandag 20 oktober t/m donderdag 30 oktober staat er een bladkorf op het schoolplein. Daarin mag je alle bladeren gooien die je maar vinden kan. Pas wel op dat er geen afval bij zit, want dat is niet de bedoeling. Donderdag 30 oktober is de finale. Dan wordt om uur gemeten hoe hoog de bladberg in de korf is. Spannend, want op alle scholen wordt tegelijk gemeten. De school die de hoogste berg heeft, wint de Bladbokaal 2014.

9 Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip voor Thuis: Thuis kunt u ook meedoen met het oefenen van deze regel, bijv. door ervoor te zorgen dat uw kind op tijd van huis gaat. Veel kinderen vinden het fijn om voor schooltijd nog even een paar minuten te kunnen spelen met klasgenootjes. Kinderboekenweek Op donderdag 9 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met een prachtige tentoonstelling op het Eiland. Het was fijn dat heel veel ouders, opa s en oma s zijn gekomen om het werk van alle kinderen te bewonderen. Het thema van de Kinderboekenweek was feest. Nog meer foto s vindt u op Uit de Ouderraad Beste ouders, Als ouderraad van deze school willen we leuke activiteiten organiseren voor uw en onze kinderen. We hebben van veel ouders gehoord dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten, of een pleinfeest met een thema. Wij zijn de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest om zo n pleinfeest op te zetten. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet te gaan doen met de kinderen, vanwege het feit dat wij daar te weinig geld voor hebben. Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij persoonlijk de ouderbijdrage geïnd, zoals eerder aangegeven was in de nieuwsbrief. Er hebben op deze dagen 15 ouders de ouderbijdrage bij ons betaald. Ondanks dat wij erg blij zijn met de ontvangen bijdrage, is dit te weinig en hebben wij besloten om geen nieuwe activiteiten op te zetten, zodat we de vaste activiteiten wel door kunnen laten gaan (Sinterklaas, Kerst enz.). Wij vinden dit erg jammer, we willen graag dat de kinderen naast al het leren ook leuke activiteiten hebben op school. Voor een overzicht van al onze activiteiten verwijzen wij u dan nogmaals naar ons jaarverslag, deze ligt ter inzage bij de directie. Als u recht heeft op Stichting Leergeld, kan de ouderbijdrage ook hiervan betaald worden. U kunt de formulieren hiervan vinden in het folderrek tegenover de kamer van de directie. We hopen dat er meer ouderbijdrage binnenkomt zodat er niet meer activiteiten komen te vervallen en dat we de vaste activiteiten door kunnen laten gaan zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Ouderraad St. Lebuinus.

10 Het Lebuïnusblad Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Sint Lebuïnus op Facebook Onze school heeft een eigen Facebook-pagina. Kijk op: Herfstvakantie De Herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 11 oktober t/m maandag 20 oktober. We verwachten de kinderen weer op dinsdag 21 oktober. Voor de agenda Maandag 20 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verjaardagen De komende twee weken vieren we de verjaardag van: 11 oktober Jamal Jubar (10 jaar) 18 oktober Mert Cil (9 jaar) Baran Yeseler (9 jaar) 22 oktober Jayden Schippers (6 jaar) 23 oktober Marit Rouw (11 jaar) 26 oktober Senna Straaten (9 jaar) Van harte gefeliciteerd! Alle bladeren verzamelen! Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Bennie Bladman van de Deventer Schoon Familie houdt een spannende Bladverzamelwedstrijd. En onze school doet ook mee! Van maandag 20 oktober t/m donderdag 30 oktober staat er een bladkorf op het schoolplein. Daarin mag je alle bladeren gooien die je maar vinden kan. Pas wel op dat er geen afval bij zit, want dat is niet de bedoeling. Donderdag 30 oktober is de finale. Dan wordt om uur gemeten hoe hoog de bladberg in de korf is. Spannend, want op alle scholen wordt tegelijk gemeten. De school die de hoogste berg heeft, wint de Bladbokaal 2014.

11 Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip voor Thuis: Thuis kunt u ook meedoen met het oefenen van deze regel, bijv. door ervoor te zorgen dat uw kind op tijd van huis gaat. Veel kinderen vinden het fijn om voor schooltijd nog even een paar minuten te kunnen spelen met klasgenootjes. Kinderboekenweek Op donderdag 9 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met een prachtige tentoonstelling op het Eiland. Het was fijn dat heel veel ouders, opa s en oma s zijn gekomen om het werk van alle kinderen te bewonderen. Het thema van de Kinderboekenweek was feest. Nog meer foto s vindt u op Uit de Ouderraad Beste ouders, Als ouderraad van deze school willen we leuke activiteiten organiseren voor uw en onze kinderen. We hebben van veel ouders gehoord dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten, of een pleinfeest met een thema. Wij zijn de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest om zo n pleinfeest op te zetten. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet te gaan doen met de kinderen, vanwege het feit dat wij daar te weinig geld voor hebben. Afgelopen dinsdag en woensdag hebben wij persoonlijk de ouderbijdrage geïnd, zoals eerder aangegeven was in de nieuwsbrief. Er hebben op deze dagen 15 ouders de ouderbijdrage bij ons betaald. Ondanks dat wij erg blij zijn met de ontvangen bijdrage, is dit te weinig en hebben wij besloten om geen nieuwe activiteiten op te zetten, zodat we de vaste activiteiten wel door kunnen laten gaan (Sinterklaas, Kerst enz.). Wij vinden dit erg jammer, we willen graag dat de kinderen naast al het leren ook leuke activiteiten hebben op school. Voor een overzicht van al onze activiteiten verwijzen wij u dan nogmaals naar ons jaarverslag, deze ligt ter inzage bij de directie. Als u recht heeft op Stichting Leergeld, kan de ouderbijdrage ook hiervan betaald worden. U kunt de formulieren hiervan vinden in het folderrek tegenover de kamer van de directie. We hopen dat er meer ouderbijdrage binnenkomt zodat er niet meer activiteiten komen te vervallen en dat we de vaste activiteiten door kunnen laten gaan zoals u gewend bent. Met vriendelijke groet, Ouderraad St. Lebuinus.

12 Het Lebuïnusblad Foto s op Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Sint Lebuïnus op Facebook Onze school heeft een eigen Facebook-pagina. Kijk op: Herfstvakantie De Herfstvakantie is dit jaar van zaterdag 11 oktober t/m maandag 20 oktober. We verwachten de kinderen weer op dinsdag 21 oktober. Voor de agenda Maandag 20 oktober Studiedag voor het team. Alle kinderen zijn vrij. Verjaardagen De komende twee weken vieren we de verjaardag van: 11 oktober Jamal Jubar (10 jaar) 18 oktober Mert Cil (9 jaar) Baran Yeseler (9 jaar) 22 oktober Jayden Schippers (6 jaar) 23 oktober Marit Rouw (11 jaar) 26 oktober Senna Straaten (9 jaar) Van harte gefeliciteerd! Alle bladeren verzamelen! Het is herfst en de blaadjes vallen van de bomen. Bennie Bladman van de Deventer Schoon Familie houdt een spannende Bladverzamelwedstrijd. En onze school doet ook mee! Van maandag 20 oktober t/m donderdag 30 oktober staat er een bladkorf op het schoolplein. Daarin mag je alle bladeren gooien die je maar vinden kan. Pas wel op dat er geen afval bij zit, want dat is niet de bedoeling. Donderdag 30 oktober is de finale. Dan wordt om uur gemeten hoe hoog de bladberg in de korf is. Spannend, want op alle scholen wordt tegelijk gemeten. De school die de hoogste berg heeft, wint de Bladbokaal 2014.

Het Lebuïnusblad. Positief Bezig zijn op School

Het Lebuïnusblad. Positief Bezig zijn op School Positief Bezig zijn op School Goed gedrag kun je leren. De komende week gaan we de volgende regel oefenen op school: Voor groot en klein zullen we aardig zijn Ik praat met een rustige stem en gebruik normale

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 november 2015 inhoud nieuwsbrief -Natuurweek groep 7 -Sparen voor de schoolbieb -Bladactie 2015 -Schaatsen voor water -Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij INFO Jaargang 24, Nummer 5, 26-9-2017 Maandag 25 september Directie aanwezig Dinsdag 26 september Directie aanwezig Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 27 september Donderdag 28 september Directie aanwezig

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3.

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3. AGENDA Oktober 2014 Activiteit woensdag t/m vrijdag 1 Kinderboekenweek thema: Feest 10 Openbare bibliotheekbezoek groep 3A en 3B donderdag 2 Uitgifte email nieuwsbrief 2. vrijdag 3 Bezoek Scheepvaartmuseum

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 23 OKTOBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl

MONCHY MAGAZINE 23 OKTOBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl MONCHY MAGAZINE 23 OKTOBER 2015 KENNISMAKEN MET DE OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Hallo allemaal! Er is dit schooljaar op school veel veranderd, zo ook in de ouderraad. Wij zijn dit jaar gestart met

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 30-09-2016 Agenda Wo. 05-10: Studiedag, de kinderen zijn vrij Do. 06-10: Start van de kinderboekenweek Di. 11-10: Hulpouderavond Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit!

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Ankeveen, 16 oktober 2012

Nieuwsbrief 3 Ankeveen, 16 oktober 2012 Nieuws over gezond eet- en drinkgedrag op de Joseph Lokinschool Nieuwsbrief 3 Ankeveen, 16 oktober 2012 Beste ouders, Het is alweer herfst. De kinderen zijn gewend aan de nieuwe groep, de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Schoolreis. Gevonden voorwerpen. In dit nummer: 08 september 205 Nieuwsbrief In dit nummer: Schoolreis Op dinsdag 5 september a.s. zullen de groepen 3 t/m 8 op schoolreis naar de Efteling gaan. De kinderen worden om 08.30 uur in de klas verwacht, waarna

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens weer een flink aantal nieuwsberichten. 1 springt

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Thema: Daar zorg ik voor! We lezen deze weken over koning Saul en de herdersjongen David. Met zijn harpspel kan David de sombere koning opvrolijken. Hij verslaat de reus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

s Ochtends bezoek GGD aan groep 2 14 januari Open huis AJC s avonds (leerlingen groep 8 en ouders) 14 januari Natuurexcursie groep 7a

s Ochtends bezoek GGD aan groep 2 14 januari Open huis AJC s avonds (leerlingen groep 8 en ouders) 14 januari Natuurexcursie groep 7a Jrg. 15 nr. 8 5 december 2013 Agenda 9 december 10 december Voorlichtingsavond AJC om 19:00 uur (havo, atheneum en gymnasium) Voorlichtingsavond AJC om 19:00 uur (vmbo tl(mavo) en havo) 11 december Voorlichtingsavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2016

Kinderboekenweek 2016 Kinderboekenweek 2016 Het is u vast niet ontgaan! Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Voor altijd jong. Dit jaar staan alle opa s en oma s centraal. Het valt op dat naast de stereotype opa s

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inmiddels zijn wij al bijna anderhalve maand in het nieuwe schooljaar en starten wij met onze thema-activiteiten voor dit schooljaar. Wij hebben afgelopen tijd veel mooi weer gehad

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 OVERZICHT Algemeen Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot In de afgelopen maand hebben we 2 ouderavonden georganiseerd die druk bezocht zijn en daar zijn

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Gon s middags afwezig i.v.m. scholing; versiermiddag Sinterklaas;

Gon s middags afwezig i.v.m. scholing; versiermiddag Sinterklaas; Nieuwsbrief november 2015 juni 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Versiermiddag Sinterklaas 3. Wist u dat? 4. De informatieavond over de Kanjertraining 5. De studie bijeenkomsten van het team

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Schooljournaal 7 september 2018 nummer 2

Schooljournaal 7 september 2018 nummer 2 Schooljournaal 7 september 2018 nummer 2 Agenda Agenda 2018 Maand September 05-09 Oud Papier Actie 05-09 Hoofdluis controle 06-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 Stakingsdag (alle leerlingen vrij) 13-09

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

B R A K K E N S T E I N - I N F O

B R A K K E N S T E I N - I N F O Basisschool Brakkenstein Heemraadstraat 2 6525 TH ijmegen 024-3553559 www.bsbrakkenstein.nl info@bsbrakkenstein.nl B R A K K E S T E I - I F O Jarigen Datum aam Groep Datum aam Groep 14-10 Senne uij 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 4, jaargang 5, 6 oktober 2016

NIEUWSBRIEF Editie 4, jaargang 5, 6 oktober 2016 Agenda 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie 7 november Studiemiddag; de leerlingen zijn vanaf 12:00 uur vrij 11 november Nationaal schoolontbijt Versieren Sint 17 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie