23 augustus Voor de kalender:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "23 augustus Voor de kalender:"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 23 augustus augustus De Romeinen in Empel 16 september Informatie avond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m 4 okt. Startgesprekken In dit bulletin: Schooljaar 2019/2020 is begonnen; welkom! Babynieuws op t Wikveld! Informatie avond gr. 1 t/m 8 op 16 sept. De Wikveldapp; zorg dat u hem heb(t)! Gymmen op t Wikveld; volop in beweging! ICT migratie Met Vreedzame school bouwen wij aan een fijne groep! Veilig naar school! Bericht vanuit de verkeerscommissie Kinderziektes; graag op de hoogte Bieb weer open. Nieuws van de leescoördinatoren Ingezonden bericht: De Romeinen in Empel /vanuit de Parochie: Communie Schooljaar 2019/2020 is begonnen: welkom! Het was even wennen, maar afgelopen maandag zijn wij weer fijn gestart, met een warm welkom voor kinderen en ouders aan de deur. Op onze nieuwe Wikveldroze lopers maakte iedereen zijn, of haar entree. De eerste week is nu achter de rug, tijd om alle indrukken even te verwerken en bij te komen. Bij een goede start hoort de juiste informatie; dit kunt u de komende weken van ons verwachten: schoolkalender inclusief studiedagen, informatie avond, startgesprekken en deze en volgende week een uitgebreid Wikveldbulletin. Wij wensen uw kind(eren) en u een fijn schooljaar op KC t Wikveld!

2 Babynieuws op t Wikveld! Gedurende de vakantie hebben er maar liefst 2 collega s een kindje gekregen: Op 7 juli zijn juf Hester en haar partner Rolf de trotse ouders geworden van dochter Fenne. Fenne woog bij haar geboorte 3620 gram en was 50 cm lang. Hun zoontje Loet is nu een grote broer geworden. Op 30 juli is Bo geboren! Bo is de dochter van juf Nina, haar partner Bas en het kleine zusje van Sam en Liv. Bo woog bij haar geboorte 4270 gram en was 53 cm lang. Wij wensen de beide gezinnen heel veel geluk met hun dochter en zusje! Fenne! Bo! Informatie avond gr. 1 t/m 8 op 16 sept.; save the date! Wij informeren u graag wat betreft de gang van zaken op school en in de specifieke (jaar)groep van uw kind(eren). Vandaar dat wij u uitnodigen voor onze informatie avond, op maandag 16 september a.s. tussen en uur. In maximaal 40 minuten informeert de groepsleerkracht van uw kind u over het programma van dit schooljaar en de gang van zaken in de groep; een mooie gelegenheid om kennis te maken. Ook leden van MR/OR/MT kunt u ontmoeten op de pleinen in de school. Dus; heeft u meerdere kinderen op school, we bieden u in slechts één avond alle informatie; noteert u de datum! Het specifieke programma volgt! De Wikveldapp; zorg dat u hem heb(t)! Sinds afgelopen juni is er een nieuwe Wikveldapp; handig om via uw telefoon snel en optimaal geïnformeerd te worden! Uw kind ziek melden en verlof aanvragen; dit doet u allemaal via de Wikveldapp! Onder de knop Formulieren hebt u dat zo voor elkaar! De meldingen komen dan centraal bij onze administratief medewerker Marjan terecht; zij stelt de betrokken leerkracht(en) op de hoogte. Om toegang tot de app te krijgen; downloadt u de Basisschool App in de AppStore (ios) of de Google Play Store (Android). Nadat u deze gedownload heeft, klikt u op Ga verder. Vervolgens zoekt u Wikveld. Op deze wijze installeert u onze school app op uw telefoon.

3 Wanneer u nog niet eerder de vorige app had, maakt u nu een inlog aan, zie de volgende stappen. Had u deze app al, dan kunt u de inloggegevens van de vorige app gewoon weer gebruiken. U krijgt de vraag om een login voor uzelf aan te maken. U klikt hiervoor op vraag een inlog aan. Vervolgens vult u uw eigen gegevens in en vult u de laatste 4 cijfers van het BSN nummer en de geboortedatum van uw kind in. Hierdoor koppelt u uzelf aan uw kind. U kunt na deze stap meerdere kinderen koppelen aan uw account. Uw wachtwoord aanvraag ontvangt u op uw adres. Controleer uw spambox wanneer u de mail niet kan vinden. Met deze gegevens kunt u vervolgens inloggen. U heeft nu toegang tot alle buttons in de app (zonder inlog heeft u beperkte toegang). Ook zijn er een aantal buttons gefilterd op klas gerelateerde informatie. Zo ziet u alleen de klassenpagina s en fotoalbums van de groepen waar u een kind (of kinderen) in heeft zitten. Gymmen op t Wikveld; volop in beweging! Ook dit schooljaar zullen de gymlessen weer gegeven worden door onze vakleerkracht bewegingsonderwijs; (meester) Rick van de Pas. Alle kinderen vanaf groep 3 krijgen regelmatig les van meester Rick; afgewisseld met een les van de eigen groepsleerkracht. Ook de kleuters gaan de komend winter gymmen met meester Rick. De kleutergroepen gymmen in de speelzaal op de eigen locatie en hebben daarvoor slechts gymschoenen nodig, bij voorkeur instap-, of klittenbandschoenen. Deze bewaren we op school. Vanaf groep 3 gymmen de kinderen in de sporthal naast de locatie Meerwijkweg, echter bij goed weer kunnen wij ook gebruik maken van de velden van Emplina. De groepen van de Meerwijkweg gymmen 2 x 45 minuten en de groepen op de Zeis gymmen 1 x 1,5 uur (i.v.m. de looptijd vanaf de Zeis). De kinderen hebben gymschoenen (geen zwarte zool), een gymbroekje en shirt nodig. De gymspullen te voorzien van naam is handig, er raakt nog wel eens iets kwijt. In onderstaand rooster kunt u zien, wanneer de groep van uw zoon/dochter aan de beurt is: Tijd/dag Maandag Donderdag Vrijdag b - 3/4c 4b 8b 8c c 5d 3a 4a 6/7d 7c a 5b 3a 4a 6c a 5b 6a 6/7b 5c 5d c 6/7d 6a - 6/7b MRT b 8c 7a 8a 3/4c 4b) c 7a 8a 3b ICT-migratie Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus staat er een grote ICT-migratie op de planning. We zullen deze dagen helaas geen gebruik kunnen maken van de computers en digiborden op beide locaties, omdat deze opnieuw geïnstalleerd en ingesteld moeten worden. Zo bent u weer op de hoogte.

4 Met Vreedzame School bouwen wij aan een fijne groep! We informeren u graag over de opbouw van de eerste periode van dit nieuwe schooljaar. Op t Wikveld staan de eerste weken in alle klassen in het teken van het vormen van de groep. Met het doel om voor alle leerlingen een omgeving te creëren die sociaal-emotioneel leren stimuleert, daarmee probleemgedrag voorkomt en voorwaarden schept om tot leren en presteren te komen. Een prettig leefklimaat zorgt immers ook voor een prettig leerklimaat! Om van een klas een positieve, hechte groep te maken, spelen we de weken tot aan de herfstvakantie intensief in op de eerste drie fasen van groepsvorming, te weten: Forming: dit is de fase van kennismaken en oriënteren. Norming: in deze fase ontstaan gezamenlijke normen over wat wel en niet gewenst is. Storming: in deze fase zoeken de kinderen hun positie in de groep. Een klas wordt niet vanzelf een positieve groep. Op t Wikveld worden in alle klassen daarom ook bewust activiteiten aangeboden die passen bij de fase van groepsvorming, waarin de groep zich op dat moment bevindt. We hanteren hiervoor de methode De Vreedzame School. We starten in alle groepen met Blok 1: We horen bij elkaar. Tijdens dit blok staat het samen werken aan een positief klimaat centraal. Naast de algemeen geldende schoolregels maken leerkrachten en kinderen samen afspraken hoe je met elkaar omgaat en over de inrichting en ordelijk houden van de klas. Om van een klas een groep te maken, is het nodig dat elk kind het gevoel heeft dat hij/zij erbij hoort. Kinderen hebben iets met elkaar als ze elkaar goed kennen en waarderen. Ze leren over opstekers en afbrekers. Je geeft een opsteker als je een aardige opmerking over iemand maakt; daar wordt je vrolijk van. Een afbreker is een onaardige opmerking, de ander krijgt er een vervelend gevoel van. De kinderen leren dat iedereen samen verantwoordelijk is voor de sfeer en de klas in de school. En ook dat iedereen zijn eigen mening moet kunnen uiten en verdedigen en iedereen respect moet hebben voor de mening van anderen. Er wordt over regels en afspraken gesproken en de kinderen denken mee over afspraken en taken in de klas. Om de sfeer direct goed neer te zetten hebben de kinderen de eerste twee weken iedere dag een Vreedzame Schoolles. Bij de andere blokken hebben de kinderen iedere week één les. In de hal bij de hoofdingang (beide locaties) hangen de informatieborden van de Vreedzame School, deze borden informeren u over het thema van het moment en welke doelen daarbij horen. Ook kunt u zien wie de mediatoren van onze school zijn en kunt u inspiratie opdoen via de kletskaarten. Veilig naar school! Bericht vanuit de verkeerscommissie De scholen zijn weer begonnen!!! Graag vragen we uw aandacht voor de verkeersafspraken die we rondom de school hebben gemaakt: Op de fiets: - Op de stoepen rondom de school mag niet gefietst worden. Stap daarom af en geef de kinderen het goede voorbeeld!

5 Loc. Zeis: - De groepen die beneden zitten zetten hun fiets bij de hoofdingang en gaan daar naar binnen. - De groepen die boven zitten zetten hun fietsen onder aan de trap bij de zandbak en gaan via de zij trap naar binnen. Loc. Meerwijkweg: - De groepen 1 tot en met 4 van de zetten de fiets voor de gymzaal. Let op dat de fietsen niet voor de deur van de gymzaal of de ingang van het schoolplein staan! - De groepen 5 tot en met 8 zetten de fietsen in de rekken, binnen de hekken, aan de straatkant. Ook hier natuurlijk niet recht voor de in- en uitgangen! Onder het afdak, bij de hoofdingang aan de Meerwijkweg, parkeren medewerkers en bezoekers hun fiets. Met de auto: - Parkeer uw auto alleen in de daarvoor bestemde vakken, of maak, aan de Meerwijkweg, gebruik van de Kiss and Ride strook, dus kind(eren)uit laten stappen en meteen doorrijden. Als u uw kind(eren) komt ophalen is het belangrijk dat wij een goed overzicht hebben. Blijft u aan de Meerwijkweg daarom achter de rode streep wachten en aan de Zeis onder aan de trap. Uw kind komt dan naar u toe. Wilt u dit alstublieft ook doorgeven aan de opa s en oma s of andere oppassen. Laten we zo, met z n allen, zorgen voor een verkeersveilige schoolomgeving!! Kom daarom ook zoveel mogelijk, op de fiets of te voet naar school!! O ja, In Empel mag u maar 30 km per uur binnen de bebouwde kom rijden. Houd u zich daar alstublieft aan! Kinderziektes; graag op de hoogte! Regelmatig hebben kinderen last van besmettelijke (kinder-)ziektes. Wanneer dit het geval is bij uw kind, vragen wij u dit snel door te geven aan de leerkracht. Wij kunnen dan andere ouders van de desbetreffende groep via mail op de hoogte stellen, zodat we besmetting kunnen beperken en een ieder op de hoogte is wat te doen. Dit doen we middels deurbriefjes van de GGD. Dit is met name belangrijk bij sommige van onze leerlingen die extra kwetsbaar zijn wat betreft hun weerstand. Ook bij zwangere vrouwen vormen een aantal kinderziektes een risico. Om deze ziektes gaat het met name: kinkhoest, 5 e ziekte, waterpokken, krentenbaard. Wanneer een ziekte op grotere schaal voorkomt, informeren wij tevens de GGD. Meer info: Ingezonden berichten: zie volgende pagina s

6 De Romeinen in Empel

7

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

1 sept Voor de kalender: 18 t/m 26 sept. Startgesprekken 12 en 13 okt. Studiedagen, gr. 1 t/m 8 is vrij! 16 t/m 20 okt.

1 sept Voor de kalender: 18 t/m 26 sept. Startgesprekken 12 en 13 okt. Studiedagen, gr. 1 t/m 8 is vrij! 16 t/m 20 okt. 1 sept. 2017 Voor de kalender: 18 t/m 26 sept. Startgesprekken 12 en 13 okt. Studiedagen, gr. 1 t/m 8 is vrij! 16 t/m 20 okt. Herfstvakantie In dit bulletin: Schooljaar 2017/2018; We zijn fijn gestart!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

7 juni Voor de kalender:

7 juni Voor de kalender: Voor de kalender: 7 juni 2019 10 juni 2 e Pinksterdag; vrij! 11 juni Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 14 juni Ouderbedankmiddag; 12.45-14.15 uur 14 juni Schoolverlaters(sport)dag gr. 8 17 juni Kennismakingsavond

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week.

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week. Voor de kalender: 6 september 2019 16 september Informatieavond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 23 t/m 27 sept. Week tegen pesten 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders

Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders Handleiding Persoonlijke Inbox - Inhoudsopgave Korte handleiding ten behoeve van inloggen voor ouders 3 Waarom komen mijn pushberichten van de Persoonlijke Inbox

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

4 juli Voor de kalender:

4 juli Voor de kalender: Voor de kalender: 4 juli 2019 4 juli Laatste schooldag en uitzwaaien gr. 8 5 juli Laatste schooldag gr. 1 t/m 7; t/m 16 aug. 12.00 uur aanvang zomervakantie 19 aug. Eerste schooldag 2019/2020 In dit bulletin:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

17 mei Voor de kalender:

17 mei Voor de kalender: Voor de kalender: 17 mei 2019 21 t/m 23 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij!

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Team Pantarijn heet alle leerlingen en hun ouders van harte welkom. in het nieuwe schooljaar! groep½a Juf Aly, Juf Jorien

Nieuwsbrief. Team Pantarijn heet alle leerlingen en hun ouders van harte welkom. in het nieuwe schooljaar! groep½a Juf Aly, Juf Jorien Nieuwsbrief Jaargang 16 Nummer 1 24 08 2015 Team Pantarijn heet alle leerlingen en hun ouders van harte welkom in het nieuwe schooljaar! groep½a Juf Aly, Juf Jorien groep ½b Juf Maartje,Juf Rolieke groep

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2018

NIEUWSBRIEF. nr september 2018 NIEUWSBRIEF nr. 1 11 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Personeel De vreedzame school Ziek melden / buikgriep Kindcentrum Leeuwesteyn Oproepje van juf Saskia van het atelier

Nadere informatie

Augustus Beste ouders, De eerste schooldag is al bijna weer achter de rug! In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Augustus Beste ouders, De eerste schooldag is al bijna weer achter de rug! In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Beste ouders, De eerste schooldag is al bijna weer achter de rug! In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Sommigen (en niet alleen kinderen ) vonden het best spannend zo n eerste schooldag. Maar gelukkig..alles

Nadere informatie

29 sept In dit bulletin:

29 sept In dit bulletin: 29 sept. 2017 Voor de kalender: 2 okt. Informatie avond gr. 3/4 2 t/m 11 okt. Kinderboekenweek op KC t Wikveld 2 okt. Opening Kinderboekenweek Gruwelijk eng 3 okt. Boekenmarkt loc. Zeis; bezoek schrijver

Nadere informatie

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2 Naar de basisschool Informatieboekje groep 1 en 2 O.B.S. t Swarte Meer De Blokken 22 7894 CL Zwartemeer Tel: 0591-390213 locatieleider@obs-swartemeer.nl De basisschool Meestal gaat een kind vlak na zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn!

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn! Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 1 2-9-2014 Wat fijn om iedereen weer terug te zien! Veel blije, uitgeruste kinderen en wat is iedereen gegroeid! We hebben zin in een nieuw schooljaar waar we afgelopen maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Zoals u heeft kunnen lezen in Nieuwsbrief nummer 1 starten wij dit nieuwe schooljaar met de Basisschool apps:

Zoals u heeft kunnen lezen in Nieuwsbrief nummer 1 starten wij dit nieuwe schooljaar met de Basisschool apps: Basisschool DIERDONK Nijendaldreef 1 5709 RK Helmond Tel. 0492-51 20 21 Basisschool DIERDONK dierdonk@dierdonkschool.nl www.dierdonkschool.nl Nieuwsbrief 27 augustus 2018. jaargang 23 Extra editie 1 INTRODUCTIE

Nadere informatie

6 september Voor de kalender:

6 september Voor de kalender: Voor de kalender: 6 september 2018 12 september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en

Nadere informatie

Informatie over groep 1/

Informatie over groep 1/ Informatie over groep 1/2 2016-2017 Van harte welkom op de Nicolaasschool en we wensen u en uw kind een fijne tijd. In groep 1/2 speelt een aantal ontwikkelingsaspecten een grote rol, maar de belangrijkste

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Week 5 31 januari Kleur bekennen

Week 5 31 januari Kleur bekennen Kleur bekennen De termijn van de ouderenquête is gesloten. Het helpt de school om kritisch te zijn op de punten die als niet voldoende of matig worden ervaren. En deze weer mee te nemen in het schoolplan

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 2 september 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: * donderdag 15 september informatieavond alle groepen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig

INFO. Jaargang 24, Nummer 1, Maandag 04 september Eerste schooldag. Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 1, 5-9-2017 Maandag 04 september Eerste schooldag Dinsdag 05 september Woensdag 06 september Donderdag 07 september Directie aanwezig Vrijdag 08 september Maandag 11 september

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr.3, blok 1 maandag 22 september 2014

HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr.3, blok 1 maandag 22 september 2014 Update verbouwing De leerlingen en ouders die regelmatig ons gebouw aan de Jupiterstraat bezoeken hebben gemerkt dat de verbouwing bijna klaar is. Het bouwbedrijf is bezig met de laatste kleine aanpassingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren -

Belangrijke data. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 04 maandag 17 september Kennismakingsgesprekken. - U praat, wij luisteren - Nr. 04 maandag 17 september 2018 Belangrijke data Maandag 17 september: Start kinderboekenweek Dinsdag 18 september: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Locatie Elegaststraat. Thema Nieuwbouw Donderdag 20 september:

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 13 september 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Vorig schooljaar

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten 15 juni 2018 Voor de kalender: 18 juni Kennismakingsavond nieuwe ouders groep 1 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep

Nadere informatie

Informatieblad

Informatieblad Informatieblad 2017-2018 Groep 6 Tijdens de informatie avond die aan het begin van het schooljaar wordt georganiseerd informeren we de u, als ouder van deze groep, over allerlei zaken. Maar het is natuurlijk

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Aan ouders en verzorgers van nieuwe leerlingen. Bunnik, 12 september Betreft: ouderportaal Social Schools 3.0. Beste ouder/verzorger,

Aan ouders en verzorgers van nieuwe leerlingen. Bunnik, 12 september Betreft: ouderportaal Social Schools 3.0. Beste ouder/verzorger, Aan ouders en verzorgers van nieuwe leerlingen Bunnik, 12 september 2018 Betreft: ouderportaal Social Schools 3.0 Beste ouder/verzorger, We werken met het communicatieplatform van Social Schools. Social

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Leerkrachten groep 1-2 De Kameleon 01-10-2017 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP ONZE SCHOOL... 2 2 WENBELEID... 2 3 DE EERSTE SCHOOLDAG... 2 4 BRENGEN EN HALEN VAN KINDEREN... 3 5 PARKEREN...

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie