6 september Voor de kalender:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6 september Voor de kalender:"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 6 september september Studiedag; kinderen gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 14 september Actiedag Water4Africa (zie oudermail 31 aug.) 17 t/m 21 sept. Startgesprekken (facultatief) 27 en 28 sept. Kamp groep 7 1 oktober Voorstelling Het bos draaft door gr. 4 in Perron 3 3 t/m 12 oktober Kinderboekenweek 8 en 9 okt. Drempeltest groep 8 In dit bulletin: Zorg voor uw kind en startgesprekken EHBO: Helpt u groep 7 en 8? Jaarkalender; deze keuzes hebben wij gemaakt Bericht vanuit de Ouderraad(OR) Ingezonden bericht: Kinderyoga(gr. 4 t/m 8) Zorg voor uw kind en startgesprekken We berichtten u al eerder, dat de zorg voor uw kind persoonlijk is overgedragen door de vorige leerkracht naar de huidige groepsleerkracht(en) van uw kind. Deze overdracht is er op gericht om de begeleiding van uw kind in het komende schooljaar voort te zetten. Ook hebben wij u tijdens de Informatie avond afgelopen dinsdag uitgebreid op de hoogte gebracht van ons programma en de gang van zaken op school; bovendien was er een ruime keuze aan informatierondes te bezoeken. Erg fijn dat we velen van u hebben mogen ontmoeten en bijzonder om samen geproost te hebben op een nieuw schooljaar. De volgende stap in de opstart van het schooljaar zijn de facultatieve startgesprekken. Deze vinden plaats van maandag 17 t/m vrijdag 21 september na schooltijd. Wij vragen u alleen een afspraak in te plannen als u nieuwe informatie heeft, die belangrijk is voor de nieuwe leerkracht(en) en als deze informatie niet eerder op school bekend was. Mocht de leerkracht naar aanleiding van de eerder extra geboden zorg nieuwe ontwikkelingen zien en/of de begeleiding voor dit schooljaar met u willen bespreken, dan kan hij/zij ook het initiatief nemen om u uit te nodigen voor een gesprek. Een startgesprek is dus facultatief en niet voor alle kinderen nodig.

2 Wat moet u doen om uzelf (digitaal) in te schrijven voor een startgesprek (facultatief)? U hebt een persoonlijke mail ontvangen met daarin een inlognaam en wachtwoord om in te tekenen voor de gesprekken. (Wanneer u de mail niet direct ziet; kijk dan in het mapje Overig/onbelangrijk in uw mailbox) U kunt inschrijven vanaf maandag 10 sept., 7.00 uur t/m dinsdag 11 sept, uur. Ga dan via de Wikveldapp naar Oudergesprek of ga naar Vul de inlognaam en het wachtwoord in en log in. Klik op de openstaande planning en selecteer de door u gewenste tijd (Wie het eerst komt ) Vul eventueel een opmerking in, ter voorbereiding van de leerkracht; Laat uw adres en telefoonnummer achter; U ontvangt, als u dat wenst, een bevestiging per . Het telefoonnummer gebruiken wij om snel contact met u op te nemen, wanneer onverhoopt het gesprek niet door kan gaan. Heeft u nog vragen, dan kunt contact op nemen met Sanne Verhagen (ict@wikveld.nl). EHBO; Helpt u groep 7 en 8? Al meer dan 10 jaar worden er op KC t Wikveld jeugd EHBO-lessen verzorgd door een aantal leden van de EHBOvereniging van Empel in de groepen 7 en 8. De leerlingen van groep 7 gaan aan de slag met de theorie van EHBO; zij krijgen ook twee praktijklessen om hen enthousiast te maken voor het praktijkgedeelte, wat volgt in groep 8. Ter afsluiting doen ze een EHBO theorie-examen. De groepen 8 gaan vooral aan de slag met het toepassen van de EHBO. Zij krijgen tien tot twaalf praktijklessen, één lotus les (hierin worden wonden levensecht geschminkt, om kinderen zo EHBO te leren toepassen). Zij leggen afsluitend een praktijkexamen af. Met een Diploma Jeugd Eerste Hulp zijn ze in staat om eerste hulp te verlenen! Om dit samen op KC t Wikveld te kunnen voortzetten, zijn wij op zoek naar 5 (groot)ouders (meer zijn natuurlijk altijd welkom) die met ondersteuning van onze bestaande EHBO-vrijwilligers de lessen voor bovenstaande groepen willen verzorgen. Gedurende een periode van 20 weken, zullen er ongeveer 14 lessen worden gegeven. Dit neemt één ochtend per week in beslag. Bij voldoende EHBO-vrijwilligers kan dit zelfs een keer in de twee á drie weken zijn. De periode en het dagdeel zullen in overleg worden afgestemd. Wanneer u iemand kent of zelf enthousiast bent geworden kunt u voor meer informatie of aanmelding graag vóór maandag 24 september mailen naar: danielle@wikveld.nl.

3 Jaarkalender; deze keuzes hebben wij gemaakt Vandaag ontvangt u onze Wikveld Jaarkalender, het jaaroverzicht met alle activiteiten, studiedagen en vakanties. In t Wikveld bulletin ontvangt u tweewekelijks een update van onze agenda, zodat u steeds op de hoogte bent. Hierbij geven wij u graag de volgende toelichting: Keuzes in activiteiten: Wij merken de laatste jaren dat er steeds meer activiteiten op ons pad komen; leerkrachten ervaren hierdoor werkdruk en druk op het onderwijsprogramma. Het is daarom nodig als team kritische keuzes te maken, uitgaande van onze visie. Keuzes in onze schoolontwikkeling, waarbij we u eerder hebben gepolst; denk aan de avonden Een kijkje in de keuken, waarbij u ook uw stem kon laten horen. We hebben in overleg met onze team en de leerkrachtspecialisten (deskundigen op het gebied van de diverse vakgebieden) een afgewogen activiteitenoverzicht samengesteld, waarbij we sommige activiteiten jaarlijks, om het jaar, of helemaal niet meer organiseren. Dit geeft ruimte om wat we doen goed te doen! Hierdoor ontstaat een evenwichtige verdeling van activiteiten over 2 jaar; dat er voor de komende 2 jaar zo uit ziet: Aandachtsgebied: Activiteit: Vindt plaats: (Voor)Lezen Kinderboekenweek Jaarlijks Voorleesontbijt (peuters, gr. Jaarlijks 1-2-3) Rekenen Rekendag Jaarlijks Kangoeroewedstrijd (gr. 3-8) Jaarlijks Sport Sportdag Om het jaar: Koningsspelen (met ontbijt) Om het jaar: Verkeer Verkeersweek Om het jaar: Betekenisvol onderwijs Buitenlesdag Jaarlijks Kunst en cultuur Kunstweken/NEXT Dit schooljaar in ontwikkeling Sociaal-emotionele Week van de Lentekriebels Om het jaar: ontwikkeling/gezondheid/ Week tegen pesten Om het jaar: opvoeding Week van de Mediawijsheid Jaarlijks Nationaal Schoolontbijt Niet Ik eet het beter (gr. 5 t/m 8) Niet Week van het geld Niet Overig Schoolreis Om het jaar: Overige keuzes en aandachtspunten: Studiedagen: data zoals eerder in t Wikveldbulletin verschenen, behalve in december: 5 dec. is de Sinterklaasviering; 6 en 7 december zijn dan studiedagen( zie jaarkalender). Ouderbedankmoment: aan het eind van het schooljaar bedanken wij samen met de kinderen u op een middag voor uw inzet! Vader- en moederdag: De kinderen van de groepen 1 t/m 4 verrassen hun ouders met een zelfgemaakt cadeau (Dus vanaf groep 5 niet meer.) Verjaardag leerkracht: Kleinschalig evenement (bijv. een middag) in de eigen groep of met de parallelklas; de OR zorgt voor een cadeautje. Overige vieringen: Vanzelfsprekend schenken we aandacht aan de vieringen, zoals u dat van ons gewend bent; zie de Jaarkalender.

4 Bericht vanuit de Ouderraad(OR) Graag informeren wij u vanuit de Ouderraad(OR) wat betreft onze rol in de school en hoe u ons kunt ondersteunen. De OR bestaat uit 14 leden, ouders van leerlingen van beide locaties: MWW en Zeis. Juf Dorinda woont de vergaderingen bij van de OR namens het team. We komen 6 x per jaar bij elkaar voor een openbare vergadering, waarvan 1 x per jaar een Algemene Leden Vergadering. Deze vindt plaats op 23 oktober a.s. De OR ondersteunt het schoolteam met uitvoeren van activiteiten en andere taken. Denk aan: Alle versieringen met feestdagen zoals Kerst/Sinterklaas/Carnaval Viering van Sinterklaas/Kerst Schoolfotograaf Schoolreisje Attenties voor het personeel Inrichting buitenruimte van de school De OR kan zijn taken uitvoeren door middel van de vrijwillige ouderbijdrage. We kunnen altijd extra hulp van jullie als ouders gebruiken, zoals bij: Versieren van de school met feestdagen Buitenruimtecommissie; schoolplein up to date houden Contact/vragen met de OR kan via een mail te sturen naar: orwikveld@gmail.com Ook kun je altijd een OR lid aanspreken, onze namen vind je op de Wikveld-app. Ingezonden bericht: Kinderyoga (gr. 4 t/m 8) Met veel plezier heb ik dit voorjaar een workshop kinderyoga gegeven bij kindcentrum t Wikveld. Vanwege de enthousiaste reacties van de kinderen wil ik hier graag een vervolg aan geven. Deze herfst start ik daarom met een nieuwe workshop kinderyoga. Via deze weg wil ik me nogmaals aan u voorstellen. Mijn naam is Susanne Haan en sinds 2014 ben ik gediplomeerd yogadocente voor volwassenen en kinderen. Woensdag 3 oktober start de naschoolse workshop kinderyoga bij t Wikveld aan de Meerwijkweg. In de maanden oktober en november kunnen jongens en meisjes uit groep 4 t/m 8 kennismaken met kinderyoga. Elke woensdagmiddag begint de yogales om uur in de kleine speelzaal. Daar zullen we een uur lang aan de hand van wisselende thema s alle facetten van yoga doorlopen. Tijdens kinderyoga leren kinderen te ontspannen door middel van yoga lichaamshoudingen, ademhalings-, concentratie en visualisatieoefeningen.

5 Waarom yoga voor kinderen? Leren ontspannen Bewust worden van lichaam en ademhaling Zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten Concentratieverbetering Rustig worden Beter slapen Bewegen zonder competitie Voor een soepel en sterk lichaam De 8 yogalessen vinden plaats op 3, 10, 24 en 31oktober, 7, 14, 21 en 28 november. De groepsgrootte is minimaal 3 en maximaal 8-10 kinderen. Afhankelijk van de belangstelling zal er gekeken worden naar een eventueel extra lesuur. De kosten voor de workshop kinderyoga bedragen 60,00 per kind. Lijkt het uw kind leuk om mee te doen met de workshop kinderyoga? Dan zie ik de aanmelding graag vóór woensdag 26 september tegemoet. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@laluna-yoga.nl met daarin naam, leeftijd en groep van uw zoon of dochter. Voor meer informatie

1 februari Voor de kalender:

1 februari Voor de kalender: Voor de kalender: 1 februari 2019 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en gr. 8 19 feb. Voorstelling groep 6 en 7 1 maart Carnaval

Nadere informatie

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week.

Hierbij alle belangrijke data tot aan de Herfstvakantie; de volledige jaarkalender ontvangt u volgende week. Voor de kalender: 6 september 2019 16 september Informatieavond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 23 t/m 27 sept. Week tegen pesten 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten 15 juni 2018 Voor de kalender: 18 juni Kennismakingsavond nieuwe ouders groep 1 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 Maandag 27 Augustus Eerste schooldag Woensdag 29 Augustus Koffie-thema ochtend Kennismaken met elkaar 10 minuten Inloopmiddag ouders Donderdag 30 Augustus Instructie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

29 sept In dit bulletin:

29 sept In dit bulletin: 29 sept. 2017 Voor de kalender: 2 okt. Informatie avond gr. 3/4 2 t/m 11 okt. Kinderboekenweek op KC t Wikveld 2 okt. Opening Kinderboekenweek Gruwelijk eng 3 okt. Boekenmarkt loc. Zeis; bezoek schrijver

Nadere informatie

-De ouderavond in oktober. Deze avond staat in het teken van een nieuwe schoolontwikkeling waarover we u graag informeren.

-De ouderavond in oktober. Deze avond staat in het teken van een nieuwe schoolontwikkeling waarover we u graag informeren. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2017-2018 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

Een school met hart voor kinderen! PCBS De Rank

Een school met hart voor kinderen! PCBS De Rank Een school met hart voor kinderen! Is één van de scholen van Beste ouders, In deze ouderkalender vindt u alle data voor het schooljaar 2018 2019. Deze data vindt u ook terug in de digitale agenda van uw

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo 3 zomervakantie 31 juli zomervakantie 2 Zomervakantie 6 zomervakantie 4 Zomervakantie 1 Zomervakantie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo 3 zomervakantie 31 juli zomervakantie 2 Zomervakantie 6 zomervakantie 4 Zomervakantie 1 Zomervakantie augustus 2017 31 juli 1 Zomervakantie 2 Zomervakantie 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 1e schooldag 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 kennismaken met ouders 1 sept 2 sept 3 sept

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 207-208 Hoofdlocatie: 5 3085 PA Rotterdam Tel: 00-4803603 IBAN: NL 68 INGB 0004237502 Nevenlocatie: Schere 39 3085 DT Rotterdam Tel: 00-480929 IBAN: NL 43 INGB 0007324 Beste ouders van O.B.S.

Nadere informatie

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd.

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2018-2019 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

18 januari Voor de kalender:

18 januari Voor de kalender: Voor de kalender: 18 januari 2019 21 jan. Voorleesontbijt voor PA/KDV/groep 1-2-3 (0-7 jaar) 4 feb. Studiedag; alle kinderen van gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 18 t/m 22 feb. Ouder- en adviesgesprekken gr. 2 en

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 209-2020 Augustus 209 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 Deze maand is het nog zomervakantie! We starten woensdag 4 september om

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

augustus 2015 Telefoon: 036-5214791 E-mail: info@archipel.asg-almere.nl directie: F. Gubbels en C. Heusen Maldivenweg 45 1339 PP Almere

augustus 2015 Telefoon: 036-5214791 E-mail: info@archipel.asg-almere.nl directie: F. Gubbels en C. Heusen Maldivenweg 45 1339 PP Almere augustus 205 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 eerste schooldag 8 9 20 2 22 23 24 9: OR-vergadering 25 26 27 studiedag (alle ll vrij) 28 studiedag (alle ll vrij) 29 3 september 205 Week van uitwisselings gesprekken

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

JAARKALENDER CBS DE BURCHT Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

JAARKALENDER CBS DE BURCHT Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag JAARKALENDER CBS DE BURCHT 2018- Augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Week -/31 1 2 3 4 5 Week -/32 6 7 8 9 10 11 12 Week -/33 13 14 15 16 17 18 19 Week -/34 20 21 22 23 24 25 26 Week 1/35

Nadere informatie

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Joepie weer naar school AUGUSTUS DINSDAG MAANDAG week week week week week Weer naar school 0 WOENSDAG Luizencontrole DONDERDAG VRIJDAG 0 D Juf Margriet Leeuw SEPTEMBER VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG DINSDAG

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

17 mei Voor de kalender:

17 mei Voor de kalender: Voor de kalender: 17 mei 2019 21 t/m 23 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij!

Nadere informatie

Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in!

Belangrijk nieuws; oudergesprekken van 20 t/ 24 maart; schrijf u vanaf vrijdag 10 maart in! Voor de kalender: 9 maart 2017 10 t/m 15 maart Inschrijven oudergesprekken! Wie het eerst komt 16 maart Kangoeroewedstrijd rekenen gr. 3-8 17 maart Rapport 2 mee naar huis (gr. 3 t/m 7) 20 t/m 24 maart

Nadere informatie

augustus 2016 Ma Di Wo Do Vr Za Zo Zomervakantie Ouderinloop uur Start van de Gouden Weken

augustus 2016 Ma Di Wo Do Vr Za Zo Zomervakantie Ouderinloop uur Start van de Gouden Weken augustus 206 2 4 6 7 8 9 0 2 4 6 7 8 9 20 2 22 2 24 2 27 28 29 0 8.20-8.0 uur Start van de Gouden Weken De Capelle; Rode Kruisstraat 8, 02 KN Amsterdam; 020-66772 - Kalender schooljaar 206-207 September

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Info ochtend gr 4-6 * Info ochtend gr 7-8 *

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Info ochtend gr 4-6 * Info ochtend gr 7-8 * augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Start Gouden weken 27 28 29 30 31 Info ochtend gr. 3 * Kennismaken gr. 3 * Kennismaken gr 5 * Info ochtend

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE POORTE. Basisschool De Poorte Berglaan VH Woensdrecht. Telefoon:

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE POORTE. Basisschool De Poorte Berglaan VH Woensdrecht. Telefoon: SCHOOLKALENDER DE POORTE AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 19.30 uur MRvergadering informatieavond Inloopochtend

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2017 September 201 3 3 37 1 e schooldag, opening Kindcentrum Ouders welkom vanaf 08.30 u 12 KC Kleurenweek: Kleur geel Kapstokregel 1 Start Nederlandse Week tegen Pesten 19 Thema: Een

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

i n f o k a l e n d e r

i n f o k a l e n d e r i n f o k a l e n d e r augustus 4 Platinadijk 4706 LK Roosendaal maandag dinsdag Tel: (065) 534287 woensdag info@deklimroos.nl donderdag www.deklimroos.nl vrijdag zaterdag 2 zondag 3 week 3 4 5 6 7 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 7, maart 2019 AGENDA APRIL 1 10 12 16 en 17 18 19 t/m 03-05 Start thema Een goed doel Groepspresentatie groep 5 Koningsspelen IEP Eindtoets groep 8 Lunch, leerlingen met ouderen Meivakantie MEI

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

September week 35 t/m 39

September week 35 t/m 39 September week 35 t/m 39 Fijn dat jullie (weer) op school zijn! In de eerste schoolweek is er luizencontrole in alle groepen Ook dit schooljaar is elke woensdag weer: Kraanwaterdag! Vanaf 1 september starten

Nadere informatie

-Open lessen in oktober: U wordt uitgenodigd om lessen in de groep van uw kind(eren) bij te wonen. U ontvangt bericht om hiervoor in te tekenen.

-Open lessen in oktober: U wordt uitgenodigd om lessen in de groep van uw kind(eren) bij te wonen. U ontvangt bericht om hiervoor in te tekenen. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2015-2016 van obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 Eerste schooldag Gr 1 t/m 8 thema mijn klas 6 7 Luizencontrole Nieuwsbrief 1 Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 8 9 10 11 36 MR vergadering en OR vergadering 12

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

10 11 Wk 36/1 Start schooljaar kriebelcontrole. 18 Wk37/2. Gruitendag ORvergadering Wk 38/3 Start typelessen.

10 11 Wk 36/1 Start schooljaar kriebelcontrole. 18 Wk37/2. Gruitendag ORvergadering Wk 38/3 Start typelessen. September Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag - startbijeenkomst Zaterdag Zondag 5 11 Wk 3/1 Start schooljaar kriebelcontrole Jaaropening Cindy 15 1 Wk3/2 NB.00 15.15-.30 Kinderrondleiding 1.45

Nadere informatie

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE STAPPEN. Basisschool De Stappen Bloemenlaan AD Hoogerheide. Telefoon:

AUGUSTUS 2018 SCHOOLKALENDER DE STAPPEN. Basisschool De Stappen Bloemenlaan AD Hoogerheide. Telefoon: AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag we openen gezamenlijk op het Hoofdluiscontrole informatieavond groep 3 19.30 uur schoolplein om 8.30

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat 21 2593 RM Den Haag (070) 385 49 72 hoogstraten@scoh.nl 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ZOMERVAKANTIE 27 28 29 30 Inleveren overblijfovereenkomst

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019

Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019 Nieuwsbrief 6 week 41, 11 oktober 2019 kalender oktober / november 2018 vrijdag 12 oktober - vanaf 14.00u afsluiting Kinderboekenweek maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober - herfstvakantie maandag 29 oktober

Nadere informatie

Schoolkalender VSO

Schoolkalender VSO Schoolkalender VSO 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 Luizencontrole 21 22 23 24 25 26 Start oudergesprekken t/m 6 september 27 28 29 30 31 september

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

September week 36 t/m 39

September week 36 t/m 39 September week 36 t/m 39 Welkom (weer terug) op school! 3 1 e Schooldag 4 5 6 7 8 9 In de eerste schoolweek is er luizencontrole in alle groepen 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Prinsjesdag; 17:00-18:00 Klasinformatie

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo 4 vakantie 11 vakantie 18 vakantie 25 vakantie

ma di wo do vr za zo 4 vakantie 11 vakantie 18 vakantie 25 vakantie augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag 30 31 september 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 sportdag gr 1 en 2 15 16 17 18 19 workshops

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

23 augustus Voor de kalender:

23 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 23 augustus 2019 25 augustus De Romeinen in Empel 16 september Informatie avond groep 1 t/m 8 20 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn vrij! 26/27 september Kamp groep 7 30 sept. t/m

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016 ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Versie maart 2016 Vakantierooster 2016/2017 Zomervakantie vrijdagmiddag 8 juli t/m vr. 19 augustus 2016 Jaarmarkt wo. 21 september 2016 Herfstvakantie maandag 17 oktober t/m

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Beste ouders van Twickel, 28 29 30 31 Het team van OBS Twickel In deze jaarkalender vindt u de planning voor dit schooljaar.

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

september 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 Kindvrije dag studiedag team 6 -Eerste school dag -Start thema 1

september 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 Kindvrije dag studiedag team 6 -Eerste school dag -Start thema 1 september 2016 1 2 4 6 -Eerste school dag -Start thema 1 7 8 9 10 11 12 1 -Schoolfotograaf -19.0 uur: Informatieavond ouders Klaar voor de start 14 1 Hoofdluiscontrole 16 19 20 21 22 2 Startactiviteit

Nadere informatie

KALENDER DE ZUIDERPOORT. O.B.S. De Zuiderpoort. Kerkweg 19, 6717 EX Ede

KALENDER DE ZUIDERPOORT. O.B.S. De Zuiderpoort. Kerkweg 19, 6717 EX Ede KALENDER DE ZUIDERPOORT 2017-2018 Telefoon: 0318-630345 E-mail: directie.zuiderpoort@proominent.nl Internet: www.zuiderpoort-ede.nl O.B.S. De Zuiderpoort Kerkweg 19, 6717 EX Ede Beste ouders, Zoals u gewend

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht

Activiteitenoverzicht In het schooljaar 2018-2019 rdt weer veel georganiseerd. De belangrijkste activiteiten hebben we voor u op een rijtje gezet. Naast de vaste planning enen er zich gedurende het schooljaar ook steeds nieuwe

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Jaarplanner voor ouders

Jaarplanner voor ouders Jaarplanner 2019-2020 voor ouders Week 35 Ma 26 aug Di 27 aug Wo 28 Do 29 aug Vr 30 aug Za 31 aug Zo 1 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op de Wilgetak, Luizen pluizen Ouders krijgen Parro bericht

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER DE POORTE. Inloopochtend groep 1 t/m uur

SCHOOLKALENDER DE POORTE. Inloopochtend groep 1 t/m uur AUGUSTUS 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole 26 27 28 29 30 31 Castenmiller (CJG) 08.30 uur Info-avond groep 1/2 en 3 19.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Kalender schooljaar 2015-2016

Kalender schooljaar 2015-2016 Kalender schooljaar 2015-2016 Basisschool St. Jan de Doper Rijnhuizenlaan 2-4, 3523JA Utrecht Telefoon 030-2882375 www.ksu-stjandedoper.nl email: info.stjandedoper@ksu-utrecht.nl Augustus 2015 29 t/m 34

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie