4 juli Voor de kalender:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4 juli Voor de kalender:"

Transcriptie

1 Voor de kalender: 4 juli juli Laatste schooldag en uitzwaaien gr. 8 5 juli Laatste schooldag gr. 1 t/m 7; t/m 16 aug uur aanvang zomervakantie 19 aug. Eerste schooldag 2019/2020 In dit bulletin: Schooljaar 2018/2019: Samen sluiten wij het nu af!! Collega s team Wikveld Geslaagd! Rekenen in de zomervakantie De Wikveldapp; download nu de nieuwe versie! (rectificatie) Groep 8; we zwaaiden hen samen uit. Nieuws vanuit de MR Vakanties, vrije dagen en studiedagen (herhaald bericht) Museum geschiedenis project groep 7 Beste Vrienden Quiz finale! NK acrogym Schooljaar 2018/2019; Samen sluiten wij het nu af!! Nog 1 dag en dan sluiten we schooljaar 2018/2019 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie! De rapporten zijn mee, alle kinderen hebben een uurtje geoefend in hun nieuwe klas en met ieders hulp is er lekker opgeruimd en intern verhuisd. We zijn (bijna) klaar voor de vakantie. In dit laatste Wikveldbulletin graag nog uw aandacht voor een aantal zaken. Het is ook tijd om u te bedanken voor uw inzet en het vertrouwen het afgelopen schooljaar! Wij hebben behoorlijk woelige maanden achter de rug, maar met ons sterke team hebben wij dat goed doorstaan. Wij hebben alle vertrouwen dat wij in het nieuwe schooljaar weer verder kunnen bouwen aan (onderwijs)ontwikkeling in ons Kindcentrum. Na de vakantie praten wij u hierover bij. Maar voor nu wensen wij iedereen een heel fijne vakantie en zien we alle kinderen graag weer terug op maandag 19 augustus!

2 Collega s team Wikveld Zoals eerder gemeld, hebben juf Sandra, juf Marloes en meester Dirk de keuze gemaakt om te stoppen met werken op t Wikveld en een ander pad gekozen. Ook meester Luuk heeft een nieuwe, vaste baan gevonden. Van onze ondersteuners juf Jolanda den Otter en juf Gabri nemen wij helaas ook afscheid, omdat hun contract afloopt. Juf Anouk Wittenberg en meester Mats hebben het afgelopen jaar bij ons ingevallen en ronden nu hun werkzaamheden daarin af. Wij bedanken alle collega s voor hun inzet voor de kinderen van t Wikveld en wij wensen hen veel succes op hun nieuwe pad! Wij verwelkomen juf Nina van Dinther; zij is op t Wikveld met succes afgestudeerd en mag zij nu aan de slag in vervangingen. Zij gaat 2, 5 dag werken in groep 5B naast Léonie en 1 dag in groep 6/7 D naast Franca (vervanging Hester). Wij wensen Nina veel succes met deze nieuwe baan! Geslaagd! Zoals u wellicht weet zijn wij een academische opleidingsschool (AOS), wat onder andere betekent dat wij een intensieve samenwerking hebben met de Pabo en studenten deels opleiden binnen onze school. Daarnaast bieden we jaarlijks stageplaatsen aan studenten van het KW1College, die opgeleid worden tot onderwijsassistent. Wij zijn erg blij met deze aankomende collega s in de school. Hoe mooi is het dan nu, te kunnen vertellen, dat een aantal van hen nu het felbegeerde diploma heeft behaald! Wij feliciteren juf Nina van Dinther en juf Regina met hun Pabodiploma! Ook meester Gidian, juf Romy en juf Anne zijn nu afgestudeerd; zij zijn afgestudeerd als onderwijsassistent. Wij feliciteren hen van harte en wensen hen veel succes! Rekenen in de (zomer)vakantie Na een periode van hard werken is het dan zover. Zomervakantie! Zes weken lang geen schoolstress, misschien wel lekker op vakantie en zes weken lang doen waar je zelf zin in hebt. Tijdens deze periode heb je geen zin om bezig te zijn met school. Toch zijn er genoeg leuke manieren om ook in de vakantie te blijven oefenen met rekenen, zonder dat daar rekenboekjes en schriften aan te pas komen. Rekenen doen we eigenllijk de hele dag door. Denk aan afrekenen van de boodschappen, routes uitstippelen, berekenen van het aantal te rijden kilometers, hectometerpaaltjes aflezen, groentes/fruit afwegen in de supermarkt, afwegen bij het koken, tijdsplanning maken, enz... Juist doordat het rekenen onbewust en overal plaatsvindt, is het gemakkelijk om kinderen daarbij te betrekken. Door dit spelenderwijs te doen en aan te sluiten bij hun belevingswereld, zijn ze onbewust aan het rekenen, maar het voelt niet als leren. Daarnaast is natuurlijk de vakantieperiode de periode bij uitstek om leuk samen (bord)spelletjes te spelen. Een paar tips voor als je toch graag wilt oefenen: Oefen alleen als je kind ervoor open staat Spreek samen met je kind vaste momenten af Maak gebruik van apps en leuke computerprogramma s

3 De Wikveldapp; download nu de nieuwe versie! (rectificatie!) Er is een nieuwe Wikveldapp; wilt u deze alstublieft downloaden? Om toegang tot de app te krijgen; downloadt u de Basisschool App in de AppStore (ios) of de Google Play Store (Android). Nadat u deze gedownload heeft, klikt u op Ga verder. Vervolgens zoekt u Wikveld. Op deze wijze installeert u onze school app op uw telefoon. Daarna krijgt u de vraag om een login voor uzelf aan te maken. U klikt hiervoor op vraag een inlog aan. Vervolgens vult u uw eigen gegevens in en vult u de laatste 4 cijfers van het BSN nummer en de geboortedatum van uw kind in. Hierdoor koppelt u uzelf aan uw kind. U kunt na deze stap meerdere kinderen koppelen aan uw account. Uw wachtwoord aanvraag ontvangt u op uw adres. Controleer uw spambox wanneer u de mail niet kan vinden. Met deze gegevens kunt u vervolgens inloggen. U heeft nu toegang tot alle buttons in de app (zonder inlog heeft u beperkte toegang). Ook zijn er een aantal buttons gefilterd op klas gerelateerde informatie. Zo ziet u alleen de klassenpagina s en fotoalbums van de groepen waar u een kind (of kinderen) in heeft zitten. RECTIFICATIE aanvragen inlog Wikveldapp Hierboven staat beschreven hoe u de nieuwe app kunt downloaden en in gebruik kunt nemen. Wat hier niet bij staat is, dat wanneer u al een inlog heeft, u geen nieuwe hoeft aan te vragen, maar gewoon uw inloggegevens van de oude app nog kunt gebruiken. De stappen van het opnieuw aanvragen van een inlog kunt u dan gewoon overslaan (zie de rode tekst hierboven). Groep 8; we zwaaiden hen samen uit! Wat hebben we genoten van onze kanjers van groep 8, toen zij 2 weken geleden de musical Check dit dan! in huistheater D n As opvoerden. Toneel, zang, dans, film; alle sterren straalden! De afgelopen week beleefden de kinderen hun afsluitende kamp in Loon op Zand; zij troffen het erg met het weer. Gisteren zijn zij lekker moe, maar voldaan weer teruggekeerd op school. Vanmiddag was dan echt het moment aangebroken om afscheid te gaan nemen; we hebben hen massaal uitgezwaaid op het Ton de Vosplein. Zij vervolgen hun reis richting verschillende middelbare scholen. Wij wensen alle kinderen een mooie toekomst en alle geluk van de wereld! Maar vergeet het niet; Eens een Wikvelder, altijd een Wikvelder in het hart.

4 Nieuws vanuit de MR De afgelopen periode is hectisch geweest. De directe aanleiding was het bericht vanuit het schoolbestuur Signum dat we Bosch breed onder andere te maken hebben met een terugloop van het aantal leerlingen en dit raakte ook onze school. We moesten namelijk terug in het aantal groepen. Dit onderwerp heeft daarom op de agenda van de vergaderingen van de MR gestaan. We hebben uitgebreid gesproken over verschillende mogelijkheden om met deze bezuiniging om te gaan en hebben ons hierin kritisch opgesteld. Uiteindelijk heeft de volledige MR ingestemd met de formatie en het aantal groepen waarvan u inmiddels op de hoogte bent gebracht. Daarnaast heeft de MR ook ingestemd met het vakantierooster van We wensen u een fijne en zonnige zomervakantie! Groeten, MR KC t Wikveld Vakanties, vrije dagen en studiedagen schooljaar (herhaald bericht) Hierbij de vakanties, vrije dagen en studiedagen voor het volgend schooljaar. Na de vakantie ontvangt u van ons ook de nieuwe jaarkalender, met een overzicht van alle activiteiten, die er in het nieuwe schooljaar weer plaats gaan vinden. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 dec t/m 3 jan.2020 Carnavalsvakantie 24 t/m 28 februari e Paasdag 13 april 2020 Meivakantie 20 april t/m 1 mei 2020 Bevrijdingsdag 5 mei 2020 Hemelvaartsdag 21 en 22 mei 2020 Pinkstervakantie 1 t/m 5 juni 2020 Zomervakantie 13 juli t/m 21 aug Studiedagen: 20 september is de 1 e studiedag; de overige studiedagen delen we direct na de vakantie met u. Museum geschiedenis project groep 7 Sven uit groep 7 C en Max uit groep 7 B doen verslag: We moesten een folder maken van het onderwerp dat je had gekozen, bijvoorbeeld: de beeldenstorm, Filips de tweede, de 80 jarige oorlog en Maarten Luther. Daarna moest je een voorwerp van klei of iets anders maken, dat past bij dit onderwerp, bijvoorbeeld munten of hunebedden. De ouders en opa s en oma s konden komen kijken en dat was heel erg gezellig. De meeste kinderen hadden ook een quiz gemaakt op papier of op de ipad. We hadden een soort kring gemaakt waardoor ze langs alle dingen liepen. Sommige kinderen hadden ook snoep meegenomen. Als je bijvoorbeeld meer dan twee fouten had bij de quiz kreeg je geen snoepje maar bij een kahoot bijvoorbeeld kreeg je bij de 1000 punten een snoepje.

5 Beste Vrienden Quiz Finale! Robin en Martijn uit groep 8 maakten het mee: Wij hebben meegedaan met de Beste Vrienden Quiz. Jullie hebben ons in mei al 5 keer op de televisie kunnen zien. Deze voorrondes waren leuk, moeilijk en spannend. Hierbij hebben we veel weetjes vragen gehad over Donald Duck, Pompeï, rekenvragen, wetenschap, natuur, cultuur, de wereld. Daarnaast moesten we ook spelletjes doen. We waren heel goed in Pingpongklappen waarbij we met 2 bekkens geblinddoekt een pingpongballetje moesten vangen. Het bekendste spel is Zlatan. Dit is een grote spin die op een Rodeomanier beweegt. Eentje moest fietsen zodat de tijd korter werd en de ander moest in die tijd op Zlatan blijven zitten. Robin was een echter spinnenbezweerder en Martijn was de fietsmachine die aan de beademing moest ;-) In de 5 afleveringen hebben we elke keer Zlatan gehad, dat was een record. Daarvan hebben we Zlatan 3 keer verslagen, wat ook een record is!! Erg vermoeiend dus!!in deze voorrondes hebben we 5 keer gewonnen!! Dit heeft een bedrag van 580 euro opgeleverd waarvan de helft naar een goed doel gaat. Het goede doel wat wij hebben uitgekozen is Wikveld for Africa. Uiteindelijk zijn we geselecteerd voor de finaleweek van de Beste Vrienden Quiz!! Hierin hebben we nog meer geld verdiend. Gisteren (3 juli) waren we aan de beurt voor de finale en hebben we weer gewonnen! Vanmiddag komen we nog een keer op tv om te strijden voor de uiteindelijke overwinning dus KIJKEN!!!! Vandaag bij het afscheid van groep 8 hebben we al een cheque gegeven aan juf Sanne Verhagen met het bedrag dat we voor Wikveld for Africa hebben verdiend bij de BVQ: 350! Die andere 350 mogen we zelf houden, maar we weten nog niet wat we daar mee gaan doen. En we kregen van de kinderen die mee waren gegaan naar Oeganda allebei een mooie foto uit Oeganda en dat vonden we heel cool! Groetjes, Robin en Martijn

6 NK acrogym Fleur en Esmee uit gr. 6 A deden mee aan het NK acrogym: Hallo, wij zijn Fleur en Esmee. Wij hadden 23 juni het NK acrogym. Helaas ging het bij Fleur niet zo als we hadden verwacht. Daarom hadden wij geen podium plaats. Maar we zijn wel trots dat ik er mocht staan!! Gelukkig ging het bij Esmee heel goed. Daarom is ze natuurlijk Nederlands kampioen geworden!! Ze hadden punten aantal 26,100, dat is natuurlijk heel hoog. Ze had de hoogste punten van heel de dag! ( Voor de mensen die niet weten wat acro is een kleine uitleg) Acro is een team sport waarbij je salto s torens en sprongen maakt in een oefening. De oefening bestaat uit dans en trucjes!

7 juni Voor de kalender:

7 juni Voor de kalender: Voor de kalender: 7 juni 2019 10 juni 2 e Pinksterdag; vrij! 11 juni Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 14 juni Ouderbedankmiddag; 12.45-14.15 uur 14 juni Schoolverlaters(sport)dag gr. 8 17 juni Kennismakingsavond

Nadere informatie

Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie!

Nog even en dan sluiten we schooljaar 2017/2018 met elkaar af; de start van een heerlijke zomervakantie! Voor de kalender: 25 juni 2018 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep 1 t/m 7 29 juni Rapport mee 2 juli Schooldag voor

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten

In dit bulletin: De zorg voor uw kind; zo ronden we dit schooljaar af en starten we weer op! Rapporten 15 juni 2018 Voor de kalender: 18 juni Kennismakingsavond nieuwe ouders groep 1 25 t/m 27 juni Musical groep 8 in D n As 25 t/m 29 juni Oudergesprekken (facultatief) groep 2 t/m 6 28 juni Wenuurtje groep

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Juf Jeanny bezocht met haar groep 5A het Jheronimus Bosch Art Center in het kader van haar afscheid.

Juf Jeanny bezocht met haar groep 5A het Jheronimus Bosch Art Center in het kader van haar afscheid. 21 juli 2016 Voor de kalender: 22 juli Laatste schooldag gr. 1 t/m 7 25 juli t/m 2 sept. Zomervakantie! 5 sept. 1 e schooldag 2016-2017 3 okt. 1 e studiedag 2016/2017 * *direct na de vakantie ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update!

Wikveld App; tijd voor een persoonlijke update! Voor de kalender: 21 mei 2 e Pinksterdag; vrij 22 mei Studiedag: vrij 25 mei Sportdag groep 4 t/m 8 30 mei Sportdag groep 1 t/m 3 7 juni Ouderfeest 13 juni Schoolreis groep 1/2 14 juni Schoolreis groep

Nadere informatie

17 juli Voor de kalender: 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. Zomervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016!

17 juli Voor de kalender: 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. Zomervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016! Voor de kalender: 17 juli 2015 20 juli t/m 28 aug. 31 aug. omervakantie!!!!! Eerste schooldag 2015/2016! In dit bulletin: Afscheid nemen en vooruitzien Groep 8 afscheidsmusical Afscheid nemen van juffen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 39. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 39 Afscheid juf Trudy Na ruim 28 jaar met veel passie werkzaam te zijn geweest op de St. Odulfus, neemt juf Trudy in verband met pensioen afscheid van onze school en van het onderwijs.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Zoals u heeft kunnen lezen in Nieuwsbrief nummer 1 starten wij dit nieuwe schooljaar met de Basisschool apps:

Zoals u heeft kunnen lezen in Nieuwsbrief nummer 1 starten wij dit nieuwe schooljaar met de Basisschool apps: Basisschool DIERDONK Nijendaldreef 1 5709 RK Helmond Tel. 0492-51 20 21 Basisschool DIERDONK dierdonk@dierdonkschool.nl www.dierdonkschool.nl Nieuwsbrief 27 augustus 2018. jaargang 23 Extra editie 1 INTRODUCTIE

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

nieuwsbrief JUlI 2016

nieuwsbrief JUlI 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief JUlI 2016 Sponsorloop Digitaal schoolrapport Vakantie Gevonden voorwerpen Typecursus MR AC Extern nieuws Sponsorloop/pleininrichting Wat was 17 juni

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Aan ouders en verzorgers van nieuwe leerlingen. Bunnik, 12 september Betreft: ouderportaal Social Schools 3.0. Beste ouder/verzorger,

Aan ouders en verzorgers van nieuwe leerlingen. Bunnik, 12 september Betreft: ouderportaal Social Schools 3.0. Beste ouder/verzorger, Aan ouders en verzorgers van nieuwe leerlingen Bunnik, 12 september 2018 Betreft: ouderportaal Social Schools 3.0 Beste ouder/verzorger, We werken met het communicatieplatform van Social Schools. Social

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders

Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders Handleiding Persoonlijke Inbox voor ouders Handleiding Persoonlijke Inbox - Inhoudsopgave Korte handleiding ten behoeve van inloggen voor ouders 3 Waarom komen mijn pushberichten van de Persoonlijke Inbox

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick Kalender schooljaar 2016-2017 Vossenerlaan 7-924 AC Blerick - 077-3968308 info@extralent.kerobei.nl - www.extralent.kerobei.nl September 2016 Maandag september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Laatste editie: Het Praatpaaltje

Laatste editie: Het Praatpaaltje Laatste editie: Datum: 17 juli 2017 Groepen 8 worden uitgezwaaid. Donderdag 13 juli 2017 De laatste dag voor de leerlingen uit groep 8 op de Anderlechtlaan. Dat wilden wij toch niet onopgemerkt voorbij

Nadere informatie

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum... 1

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Bijlage overzicht margedagen en vakanties

Bijlage overzicht margedagen en vakanties In dit nummer - laatste infobulletin dit jaar - bericht van juf Alie - informatie van de Medezeggenschapsraad (MR) - lancering spacetime (app plusklas) - spelletjesmiddag groep 0/1/2 - muzieklessen conservatoriumstudente

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 SmdB De Ark Juli 2018: Dat betekent dat we aan het einde van het schooljaar zijn gekomen. Een drukke, spannende periode hebben we achter de rug. Een periode waar veel geleerd is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2010

Nieuwsbrief Juli 2010 Nieuwsbrief Juli 2010 Activiteitenkalender juli 2010 Datum: Activiteit: 12 juli t/m 22 augustus 2010 zomervakantie 15 september 2010 Groep 3 t/m 5 naar de Riethoekl 20 t/m 24 september De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 3: 31 oktober In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 3: 31 oktober In dit nummer: Nieuwsbrief 3: 31 oktober 2017 Van de directie Afgelopen weekend is de wintertijd ingegaan. De dagen worden korter en de komende periode breekt er een drukke, maar gezellige periode aan. In dit nummer:

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Schoolreisje. Muziekavond. Agenda. 917 april 2013 20132013ember. speelden de sterren van de hemel.

Schoolreisje. Muziekavond. Agenda. 917 april 2013 20132013ember. speelden de sterren van de hemel. Agenda 17 april: Antonieuwtje 9 1 april: Groep naar Nemo 19 april: Keuzecursus 3 gr. 5-19 april: Speurtocht 1.00-19.15 uur 24 april: 4 ste groepers doen de toptoets 25 april: Sportdag 3-4-5 gaat niet door

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Kalender. Nieuws uit de groepen. 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8

Kalender. Nieuws uit de groepen. 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8 Kalender 21 mei 2 de pinksterdag, kinderen vrij 25 mei Linge sponsorfietstocht groepen 6-8 Nieuws uit de groepen Wilhelminastraat 2 6687BA Angeren 026-3252725 E: marang@delinge.nl W: www.marang.nl Basisschool

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade 31 Deze week kennismakingsgesprekken September 2015 1 2 3 4 5 6 Kamp

Nadere informatie

20 augustus nummer 1. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

20 augustus nummer 1. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 20 augustus 2018 - nummer 1 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn weer begonnen! De kop is er af. Vanochtend hebben we iedereen enthousiast van harte welkom geheten. We staan uitgerust klaar voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 SEPTEMBER 2015 31 aug 1 2 3 4 5 6 Eerste schooldag 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Studiedag Informatieavond: 19.30-21.30 u 21 22 23 24 25 26 27 Start Herfst 10.21 uur 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 23, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom

Nieuwsbrief. In dit nummer: Data om te onthouden. Jaargang 23, nr juli Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Nieuwsbrief Een uitgave voor de ouders van Basisschool de Klimboom Jaargang 23, nr. 21 22 juli 2016 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie 1 Fietsen stallen 2 Schoolgids

Nadere informatie

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER 2017-2018 WELKOM TERUG!!! Beste ouders/verzorgers, Wat hebben we genoten van de kerstmarkt! Al die blije gezichten van de kinderen, opa s en oma s en de ouders; geweldig!

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie