Schoolkalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolkalender"

Transcriptie

1 Schoolkalender

2 SEPTEMBER aug Eerste schooldag Studiedag Informatieavond: u Start Herfst uur Opening Spiegel Spetter Spektakelweek Groep 5 t/m 8 Woutershof Groep 1 t/m 8 Woutershof Groep 7 en 8 Woutershof Deze maand: op de laatste dag van augustus start schooljaar Het is altijd weer even spannend om in een nieuwe groep te komen bij een andere meester of juf (ook voor de leerkrachten!). Even wennen dus, maar ook wel weer leuk! Studiedag: op maandag 14 september hebben de teamleden van De Spiegel hun eerste studiedag. Alle kinderen hebben dan vrij. Informatieavond: Tijdens de informatieavond vertellen de leerkrachten wat er in de groepen allemaal gaat gebeuren in het nieuwe schooljaar. De avond begint met een algemeen gedeelte waarin wordt verteld welke plannen de school heeft voor de komende periode. Spiegel Spetter Spektakelweek: voor de derde keer organiseren we een week die in het teken staat van ontmoeten. Er worden geen reguliere lessen gegeven, alle activiteiten staan in het teken van kennismaking en sfeer in de groep. Tijdens de week vinden ook de locatiedagen op de Woutershof plaats.

3 OKTOBER Afsluiting Margedag Dierendag Spiegel Spetter Spektakelweek Gr. 1 t/m 4 vrij Dag van de leraar Start Kinderboekenweek ANWB Lichtbrigade Einde Kinderboekenweek Margedag Margedag Margedag Margedag Margedag Wintertijd Gr. 1 t/m 4 vrij Gr. 1 t/m 4 vrij Gr. 1 t/m 4 vrij Gr. 1 t/m 4 vrij Gr. 1 t/m 4 vrij Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Deze maand: de kinderen van groep 1 t/m 4 hebben de eerste margedagen. Omdat de leerlingen van deze groepen minder lesuren hebben, krijgen ze af en toe extra vrij. Al sinds een paar jaar zijn een aantal margedagen gekoppeld aan de herfstvakantie. De kinderen hebben een week extra vakantie en die week valt samen met de vakantie in de andere delen van Nederland. Er zijn ook losse margedagen, de eerste op 2 oktober. Kinderboekenweek: van 7 t/m 18 oktober vindt de Kinderboekenweek plaats. Tijdens de Kinderboekenweek 2015 staan natuur, wetenschap en techniek centraal onder het motto Raar, maar waar!. In de groepen zal er aandacht zijn voor de Kinderboekenweek en wellicht wordt er ook een gezamenlijke schoolactiviteit ondernomen.

4 NOVEMBER Intocht Sinterklaas Meppel Studiedag 4 30 Deze maand: de eerste oudergesprekken vinden in november plaats. De leerkrachten zullen de ontwikkelingen van de kinderen in een 10 minutengesprek met de ouders delen. In de week voor de oudergesprekken verschijnen er lijsten bij de klassen waarop kan worden ingeschreven voor dit gesprek. Workshops: tijdens de kunst- en cultuurworkshops zijn de kinderen gedurende de donderdagmiddag bezig aan een onderwerp in verschillende kunstdisciplines; muziek, dans, toneel of beeldend. De workshops worden aangekondigd met posters en kinderen kunnen hierop intekenen. Er wordt groepsdoorbrekend gewerkt en de workshops worden gegeven door de leerkrachten, gastdocenten, ouders en stagiaires van culturele opleidingen.

5 DECEMBER Sinterklaas Workshopafsluiting uur Kerstvakantie Kerstvakantie Start Winter uur Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Eerste Kerstdag Tweede Kerstdag Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Oudjaarsdag Deze maand: Sinterklaas brengt ieder jaar traditioneel een bezoekje aan De Spiegel. Het is altijd weer de vraag op welke manier de Sint zal arriveren en of alles ook wel goed gaat. In ieder geval zal hij in de groepen 1 t/m 4 komen kijken naar wat de kinderen voor hem hebben voorbereid. Ook in groep 5 t/m 8 die met hun surprise bezig zijn, komt hij met zijn pieten een kijkje nemen. Workshopafsluiting: tijdens een sfeervolle bijeenkomst laten de kinderen zien wat ze tijdens de workshoprondes hebben gemaakt en gedaan. Er zijn tentoonstellingen en voorstellingen, alles onder het genot van een drankje en hapje dat verzorgd wordt door de Oudervereniging. De workshopafsluiting begint om uur en duurt tot uur.

6 JANUARI Kerstvakantie Nieuwjaarsdag Studiedag Nationale Voorleesdagen: voorleesontbijt Deze maand: de school begint na twee weken Kerstvakantie weer op 4 januari in het nieuwe jaar. Er is een studiedag gepland op 22 januari. Alle kinderen hebben dan weer vrij en de leerkrachten gaan aan de slag met een of meer onderwerpen uit het onderwijsprogramma. Nationale voorleesdagen: deze beginnen op 27 januari en eindigen op 6 februari. Op De Spiegel worden deze dagen traditioneel geopend met het voorleesontbijt.

7 FEBRUARI Carnavalsviering Einde Nationale Voorleesdagen Carnavalsvakantivakantivakantivakantie Carnavals- Carnavals- Carnavals- Carnavalsvakantie Valentijnsdag Rapport 1 29 Deze maand: het is weer carnaval. Op De Spiegel zal dit niet ongemerkt voorbijgaan. We maken ons op 5 februari op voor een leuk feestje waarbij we ongetwijfeld bezoek zullen krijgen van de Waterratte uit Heugem en misschien ook wel de Tempeleers. Alaaf!!! Kinder Vastelaovendsexpositie: ieder jaar organiseert stadscarnavalsvereniging De Tempeleers deze wedstrijd voor de Maastrichtse scholen. Iedere school ontwerpt een uitstalling met een of meerdere kunstwerken in carnavalssfeer. Deze worden tentoongesteld in de hal van het Academisch ziekenhuis. Rapport: het eerste rapport wordt uitgegeven en hier zijn oudergesprekken aan gekoppeld in de week van 29 februari en 7 maart. De ontwikkeling van de kinderen wordt weer besproken, dit keer toegelicht met een rapportage. Ook voor deze gesprekken kan ingeschreven worden middels een intekenlijst die bij de klas wordt opgehangen.

8 MAART Kom Lerendag Oudergeprekken Start Lente 05:30 uur Studiedag Eerste Paasdag Zomertijd Tweede Paasdag 5 Deze maand: Er is een studiedag gepland op 25 maart. Op die dag hebben alle kinderen vrij en een extra lang weekend omdat op Paasmaandag 28 maart ook al vrij is. Kom Leren-dag: OBS De Spiegel is onderdeel van Stichting Kom Leren. Deze stichting bestuurt ongeveer 20 scholen in Maastricht en het Heuvelland. Een keer per jaar komen alle personeelsleden van Kom Leren bij elkaar om van en met elkaar te leren. Op die dag hebben alle kinderen vrij. Workshops: voor de tweede keer dit schooljaar vinden er Kunst- en cultuurworkshops plaats. Ook nu wordt er weer iedere donderdagmiddag gewerkt aan een kunstdiscipline. Veel dans, muziek, toneel en beeldende kunst dus.

9 APRIL Theoretisch verkeersexamen Margedag Gr. 1 t/m 4 vrij Eindtoets Eindtoets Eindtoets Workshopafsluiting: uur Koningsspelen Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Koningsdag Deze maand: op donderdag 7 april wordt het theoretisch verkeersexamen afgenomen. De kinderen van groep 7 laten dan zien hoe het is gesteld met hun kennis van de verkeersveiligheid. Later in het schooljaar vindt ook de praktische verkeersproef plaats. Dan brengen de kinderen op de fiets hun opgedane kennis in de praktijk. Als beide proeven met succes zijn afgelegd, is er een welverdiend verkeersdiploma. Workshopafsluiting: op 21 april wordt de tweede ronde Kunst- en cultuurworkshops afgesloten. We nodigen dan speciaal ook de oma s en opa s uit zodat ook zij de werkstukken en voorstellingen van hun kleinkinderen kunnen komen bewonderen. Eindtoets: vlak voor de meivakantie vindt voor alle Nederlandse kinderen de Eindtoets plaats. De toets geeft de school een beeld over de resultaten van haar onderwijs en kan op die manier bijdragen aan de onderwijskwaliteit. Voor de kinderen van groep 8 is het een toetsing van hoe zij het op school gedaan hebben. De toets speelt een mindere rol bij de doorstroom naar het Voortgezet Onderwijs, maar kan wel, samen met het basisschooladvies, een beeld vormen van het niveau voor de vervolgopleiding. Koningsspelen: op vrijdag 22 april vinden landelijk Koningsspelen plaats. Hoe we hier op De Spiegel aandacht aan besteden is nog niet bekend. Er is in ieder geval dit schooljaar geen Nationale Sportweek. Deze is namelijk verplaatst naar september 2016.

10 MEI Meivakantie Meivakantie Meivakantie Dodenherdenking Meivakantie Bevrijdingsdag Hemelvaartsdag Meivakantie Moederdag Eerste Pinksterdag Tweede Studiedag Pinksterdag Deze maand: na twee weken meivakantie beginnen we weer op maandag 9 mei met school. Er is nog een extra vrije dag op Tweede Pinksterdag 16 mei en ook de dag erna op 17 mei, want dan is er een studiedag.

11 JUNI Margedag Gr. 1 t/m 4 vrij Vaderdag Start Zomer 00:34 uur Deze maand: de laatste margedag van dit schooljaar is op woensdag 8 juni. De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben dan een vrije dag.

12 JULI Opening project Studiedag Musical groep 8 Rapport Jaarsluiting: uur. Alle kinderen s middags vrij Laatste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Deze maand: de laatste studiedag staat gepland op woensdag 6 juli. Alle kinderen hebben dan vrij. Op 15 juli wordt het laatste rapport uitgereikt. De maand juli staat ook in het teken van afscheid nemen, vooral in groep 8. Zij doen dit onder anderen met de musical die gehouden wordt op 14 juli. Op 22 juli beginnen we aan een dik verdiende lange zomervakantie. Project: de laatste drie weken van het schooljaar wordt er gewerkt met het Project. Veel activiteiten in de groepen staan dan in het teken van een bepaald thema en er vinden ook gezamenlijke activiteiten en een rode draad plaats. Het project wordt zoals altijd ludiek geopend. Deze keer is dat op maandag 4 juli. Jaarsluiting: we sluiten het schooljaar af op een gezellige manier tijdens de jaarsluiting. Onder het genot van een hapje en drankje laten de kinderen zien wat ze tijdens het project hebben gedaan. Ook wordt er aandacht besteed aan een goed doel. De kinderen bedenken allerlei manieren om geld in te zamelen voor dit goede doel tijdens de jaarsluiting.

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 SEPTEMBER 2016 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag 12 13 14 15 16 17 18 Studiedag 19 20 21 22 23 24 25 Informatieavond: 19.30-21.30 u Start Herfst 16.21 uur 26 27 28 29 30 Deze maand:

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantivakantivakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantivakantivakantivakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantivakantivakantivakantie

Nadere informatie

September 2018 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

September 2018 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 2018 35 1 2 36 Start nieuwe schooljaar versierde fietsen/steppen 13.30 uur hapje en drankje 3 4 5 6 7 8 9 37 Start gesprekken entreetoets groep 8 10 11 12 13 14 15 16 38 17 18 19 20 21 22 23

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2017-2018 Waar je je thuis voelt Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Grenzeloos leren, dat doe Lavoor. Schoolkalender

Grenzeloos leren, dat doe Lavoor. Schoolkalender Grenzeloos leren, dat doe je @ Lavoor. Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35

Nadere informatie

September 2017 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

September 2017 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 2017 35 1 2 3 36 37 Start van het nieuwe schooljaar Leerlingen mogen met versierde fiets/step op school komen 1400 uur hapje en drankje voor ouders 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 OR vergadering

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 AUGUSTUS 2019 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 35 26 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2019 35 1 36 2 1 e schooldag 3 4 Hoofdluiscontrole 5 6 7 8 37 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Schooljaar 2018-2019 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Elk kind een kanjer! Schoolkalender

Elk kind een kanjer! Schoolkalender Elk kind een kanjer! Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3 4

Nadere informatie

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Joepie weer naar school AUGUSTUS DINSDAG MAANDAG week week week week week Weer naar school 0 WOENSDAG Luizencontrole DONDERDAG VRIJDAG 0 D Juf Margriet Leeuw SEPTEMBER VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG DINSDAG

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Hier telt ieder kind! Schoolkalender

Hier telt ieder kind! Schoolkalender Hier telt ieder kind! Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 Juf Helen Jarig Meneer Ralf Jarig 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 Juf Monique jarig 35

Nadere informatie

De basis en meer. Schoolkalender

De basis en meer. Schoolkalender De basis en meer Schoolkalender 2019-2020 Augustus 2019 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 Eerste schooldag Luizencontrole 35 26 27 28 29 30 31 1 Oudergesprekken

Nadere informatie

Schoolkalender JAARPLANNER IKC de Vincent

Schoolkalender JAARPLANNER IKC de Vincent Schoolkalender JAARPLANNER 2018-2019 2018 2019 IKC de Vincent Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018-2019 Luizencontrole 21 22 23 24 Groep

Nadere informatie

Groeien doen we samen. Schoolkalender

Groeien doen we samen. Schoolkalender Groeien doen we samen Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3

Nadere informatie

Waar je je thuis voelt. Schoolgids

Waar je je thuis voelt. Schoolgids Waar je je thuis voelt Schoolgids 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3 4 36

Nadere informatie

Groeien doen we samen. Schoolkalender

Groeien doen we samen. Schoolkalender Groeien doen we samen Schoolkalender 2019-2020 Augustus 2019 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 Eerste schooldag : Nieuwsbrief / Oversteken met brigadiers

Nadere informatie

Elk kind een ster. Schoolkalender

Elk kind een ster. Schoolkalender Elk kind een ster Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3 4 36

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS St. Pancratius Oude Eerbeekseweg 5 76971BL Brummen 0575-561906 www.stpancratius.nl directie@stpancratius.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Schoolkalender

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling. Schoolkalender Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 2017/2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1e schooldag Luizencontrole 28 29 30 31 Studiedag i.v.m. Brummense kermis Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Salto-basisschool. Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool. Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 20-2017 Tijdelijk: Humperdincklaan 4 5654 PA Eindhoven 040-24339 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl Zomervakantie Zomervakantie MR vergadering Prinsjesdag

Nadere informatie

augustus 2018 ma di wo do vr za zo 1 Zomervakantie Zomervakantie Juf Sanne jarig

augustus 2018 ma di wo do vr za zo 1 Zomervakantie Zomervakantie Juf Sanne jarig augustus 2018 1 Zomervakantie 2 31 42 53 64 75 86 Zomervakantie 97 10 8 11 9 12 10 13 11 14 12 15 13 Zomervakantie 16 14 Juf Sanne jarig 17 15 18 16 19 17 20 18 21 19 22 20 1e Zomervakantie schooldag 23

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Week 31. Week 32. Week 33. Week 34. Week

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Week 31. Week 32. Week 33. Week 34. Week Week 35 Week 34 Week 33 Week 32 Week 31 Augustus 2016 4. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 14. 1 16. 17. 19. 20. 2 2 2 29. 3 Week 39 Week 38 Week 37 Week 36 Week 35 September 2016 4. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig 2015-2016 Klein maar veilig Augustus 1. za 2. zo 3. ma 4. di 5. wo 6. do 7. vr 8. za 9. zo 10. ma 11. di 12. wo 13. do 14. vr 15. za 16. zo 17. ma 18. di 19. wo 20. do 21. vr 22. za 23. zo 24. ma 25. di

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2019-2020 creatief - persoonlijk - ontwikkeling - betrokken - vertrouwen Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 Juf Rosalie jarig 8 9 10 11 Zomervakantie 9 juli t/m 17 augustus 12 13 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof Kalender 2018-2019 OBS De Marshof Tichelmeesterlaan 45 8014 LA Zwolle De kunst van het leren telefoon: e-mail: website: www.marshof.nl Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. September

Nadere informatie

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand:

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: AUGUSTUS 2018 t/m 2 september (kinderen) 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 34 20 21 22 23 24 25 26 Offerfeest (?) 35 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2018 1 2 36 3 4 5 6 7 8 9 Eerste schooldag

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 207/208 Augustus 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag Luizencontrole Kanjerweek BBQ 8.00 uur 28 29 Schoolreisje groepen t/m 8 30 3 Algemene informatieavond

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Teamvergadering start schooljaar. 1 e schooldag

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Teamvergadering start schooljaar. 1 e schooldag Augustus 9 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 start schooljaar 7 8 9 e schooldag 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 communicatie gr -2 Ouderavond (lezing) Afscheid algemeen directeur SNB MR-vergadering Zomerfeest

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

Schoolkalender Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling

Schoolkalender Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling Schoolkalender 2015-2016 Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 36 31 1

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Fotografie Susan Swiggers Ontwerp Joyce Blommensteijn Sportlaantje 8 5076 AM Haaren (NB) Telefoon: 0411-622839 Email: info@dehasselbraam.nl Website: www.dehasselbraam.nl Facebook:

Nadere informatie

Schoolkalender Elk kind een kanjer!

Schoolkalender Elk kind een kanjer! Schoolkalender 2015-2016 Elk kind een kanjer! Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 36 31 1 2 3 4 5 6 1e schooldag

Nadere informatie

Augustus Bs. Petrus Canisius. ma di wo do vr za zo. "Een school met een bite" Show Mad Science

Augustus Bs. Petrus Canisius. ma di wo do vr za zo. Een school met een bite Show Mad Science Augustus 2018 31 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 34 20 21 22 23 24 25 26 08.30 uur: Begin nieuwe schooljaar. Kennismakingsactiviteit Show Mad Science Verkiezing leerlingenraad gr.

Nadere informatie

september 2016 ma di wo do vr za zo uur: Begin nieuwe schooljaar Opening nieuwe schooljaar Groep 7 excursie WML Show Mad Science gr 3 t/m 8

september 2016 ma di wo do vr za zo uur: Begin nieuwe schooljaar Opening nieuwe schooljaar Groep 7 excursie WML Show Mad Science gr 3 t/m 8 september 2016 35 1 2 3 4 36 5 6 7 8 9 10 11 08.30 uur: Begin nieuwe schooljaar Opening nieuwe schooljaar Groep 7 excursie WML 37 12 13 14 15 16 17 18 Show Mad Science gr 3 t/m 8 Start Jantje Beton Schoolfotograaf

Nadere informatie

Schoolkalender. Bijzonder wijs! KPO Speciaal Basisonderwijs

Schoolkalender. Bijzonder wijs! KPO Speciaal Basisonderwijs Schoolkalender 2015-2016 Bijzonder wijs! KPO Speciaal Basisonderwijs Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 Open uurtje

Nadere informatie

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 2018-2019 Reigerlaan 3 5613 CD Eindhoven 040-2433949 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie 1 17 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2014-2015 Waar je je thuis voelt Augustus 2014 31 27 28 29 31 1 2 3 32 4 5 6 7 8 9 10 33 11 12 13 14 15 16 17 34 18 19 20 21 22 23 24 35 25 26 27 28 29 30 31 1e schooldag + Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade

INFORMATIEKALENDER Schooljaar BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade INFORMATIEKALENDER Schooljaar 2013 2014 BASISSCHOOL Heilige Stefanus Wijnandsrade www.bs-stefanus.nl augustus 2013 WEES JEZELF ER ZIJN AL ZOVEEL ANDEREN week 31 week 32 week 1/33 week 2/34 week 3/35 maandag

Nadere informatie

Schoolkalender Groeien doen we samen

Schoolkalender Groeien doen we samen Schoolkalender 2014-2015 Groeien doen we samen Augustus 2014 31 27 28 29 31 1 2 3 32 4 5 6 7 8 9 10 33 11 12 13 14 15 16 17 34 18 19 20 21 22 23 24 35 25 26 27 28 29 30 31 1e schooldag + Op voeten en fietsen

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 2018 Week 31 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Week 32 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Juf Liesbeth jarig Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Week 33 13 14

Nadere informatie

Eén grote ontdekkingsreis. Schoolkalender

Eén grote ontdekkingsreis. Schoolkalender Eén grote ontdekkingsreis Schoolkalender 2019-2020 Augustus 2019 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 1e schooldag Start Gouden Weken 15.00 uur Kennismaken

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Augustus Teamvergadering start schooljaar. 17 Teamdag Cultuur e schooldag :30 uur Teamvergadering

Augustus Teamvergadering start schooljaar. 17 Teamdag Cultuur e schooldag :30 uur Teamvergadering Augustus 208 0 2 7 8 9 0 2 start schooljaar 7 Teamdag Cultuur 8 9 20 e schooldag 2 22 2 2 2 2 27 28 :0 uur 29 0 MR-beraad 7:00 uur Zomerfeest 2 Start thema nieuw schooljaar Bouwvergadering Studiedag.00

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 2017 Week 31 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Week 32 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Juf Liesbeth jarig Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER 2015-2016. Basisschool De Zonneboom

SCHOOLKALENDER 2015-2016. Basisschool De Zonneboom SCHOOLKALENDER 2015-2016 Basisschool De Zonneboom 7004E L Doetinchem augustus 2015 WEEK week 1 Binding week2 Binding 3 10 17 24 31 1 e schooldag Deze week: overvlieggesprekken 4 11 18 25 5 12 19 26 6 13

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

September ma di wo do vr za zo CO > Sieppe Studiedag, alle leerlingen zijn vrij!

September ma di wo do vr za zo CO > Sieppe Studiedag, alle leerlingen zijn vrij! September 2015 31 aug Deze week 10- minuten gesprek op aanvraag tussen 15.00-17.00 1 2 Luizencontrole 3 4 5 6 7 Deze week 10- minuten gesprek op aanvraag tussen 15.00-17.00 8 9 10 20.00 OR overleg 9.00-11.00

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 207/208 Augustus 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 e schooldag Luizencontrole 28 Deze week ouderstartgesprekken 22 23 24 25 29 30 3 27 September 207 2 3 4 Deze week ouderstartgesprekken

Nadere informatie

Augustus 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2

Augustus 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 WEEK 40 WEEK 39 WEEK 38 WEEK 37 WEEK 36 September 2015 31 augustus

Nadere informatie

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig 2014. 2015 Klein maar veilig Augustus 1 2/3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9/10 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 11 12 13 14 15 16/17 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht JAARKALENDER 2016 2017 Lindelaan 54 1231CM Loosdrecht 035-5823005 www.obsdelinde.nl info@obsdelinde.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Augustus 201 Week 31 1 2 3 Week 32 4 6 7 8 9 10 Week 33 12 13 14 1 16 17 Week 34 18 19 20 21 22 23 24 Week 3 2 26 27 28 30 September 201 31 Week 36 1 2 Luizencontrole 3 4 6 Speurtocht Ouderraad 7 Week

Nadere informatie

Oktober Weeknr Notities: Weekactiviteit Wintertijd. Maandag 7 Dag van de leraar.

Oktober Weeknr Notities: Weekactiviteit Wintertijd. Maandag 7 Dag van de leraar. Oktober 2019 Weeknr. 40 5 41 12 42 19 43 26 44 Notities: Maandag 7 Dag van de leraar 6 13 20 Wintertijd 14 Herfstvakantie 21 2 Dinsdag 1 Voorstelling opening kinderboekenweek Ouderpanel* Mad Science, cursus

Nadere informatie

Schoolkalender Speciaal, geborgen, uitdagend en opbrengstgericht

Schoolkalender Speciaal, geborgen, uitdagend en opbrengstgericht Schoolkalender 2019-2020 Speciaal, geborgen, uitdagend en opbrengstgericht Augustus 2019 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 Inloopuurtje 17.00u-18.00u. 34 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Schoolkalender Goed voor elkaar!

Schoolkalender Goed voor elkaar! Schoolkalender 2017-2018 Goed voor elkaar! Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 1e schooldag: u bent van harte welkom

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31) ) )

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31) ) ) Augustus 2017 31) 31 1 2 3 4 5 6 32) 7 8 9 10 11 12 13 33) 14 15 16 17 18 19 20 34) 21 22 23 24 25 26 27 1) 35) 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Koffiedrinken voor de ouders Schoolreis 5/6/7 naar Archeon

Nadere informatie

Schoolkalender Kbs De Horizon / ouders schooljaar Augustus 2016

Schoolkalender Kbs De Horizon / ouders schooljaar Augustus 2016 WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Juf Monique jarig Juf Lia jarig 15 16 17 18

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2019-2020 Ontdekken Groeien Uniek Samen Deze kalender is gedrukt door RIBW Brabant Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Juf Astrid jarig Zomervakantie 9 juli t/m 17 augustus 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender maandag dindag woensdag donderdag vrijdag zaterdag-zondag week 35 week 34 week 33 week 32 6 7 8 9 10 11 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 Einde zomervakantie 27 28 29 30 31 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

KALENDER DE ZUIDERPOORT. O.B.S. De Zuiderpoort. Kerkweg 19, 6717 EX Ede

KALENDER DE ZUIDERPOORT. O.B.S. De Zuiderpoort. Kerkweg 19, 6717 EX Ede KALENDER DE ZUIDERPOORT 2017-2018 Telefoon: 0318-630345 E-mail: directie.zuiderpoort@proominent.nl Internet: www.zuiderpoort-ede.nl O.B.S. De Zuiderpoort Kerkweg 19, 6717 EX Ede Beste ouders, Zoals u gewend

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Vooruitkomen is stappen zetten. Schoolkalender

Vooruitkomen is stappen zetten. Schoolkalender Vooruitkomen is stappen zetten Schoolkalender 2019-2020 Augustus 2019 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 Eerste schooldag / Start Gouden weken Ouder-

Nadere informatie

Schoolkalender. Daar voel je je thuis De Cortendijck

Schoolkalender. Daar voel je je thuis De Cortendijck Schoolkalender 2015-2016 Daar voel je je thuis De Cortendijck Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 36 31 1 2 3 4

Nadere informatie

activiteitenkalender Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel Tel: E:

activiteitenkalender Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel Tel: E: activiteitenkalender - Rotondaschool Hondsroos 00 TJ Tiel Tel: 0 E: directie.passewaaij@rotondaschool.nl www.rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland SEPTEMBER

Nadere informatie

JAARKALENDER Lindelaan 54, 1231 CM Loosdrecht Website:

JAARKALENDER Lindelaan 54, 1231 CM Loosdrecht Website: 2017 2018 Lindelaan 54, 1231 CM Loosdrecht 035-5823005 Website: www.obsdelinde.nl E-mail: info@obsdelinde.nl SEPTEMBER 2017 vrijdag 1 Zomervakantie zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 1 e schooldag Koffie/thee

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo 2 Zomervakantie Zomervakantie 9 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo 2 Zomervakantie Zomervakantie 9 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1e schooldag 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Nieuwsbrief ouders september 2015 1 2 3 4 Schoolreis gr 1 t/m 4 5 6 Informatieavond 18.30-19.30

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

augustus 2017 W MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

augustus 2017 W MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 3 2 3 4 6 32 7 8 0 2 3 33 4 6 7 8 20 34 2 22 23 24 2 26 27 3 28 Eerste schooldag Eerste 3 weken kennism. gesprekken gr. 3 t/m 8 (0 min. per gesprek) Inplannen via Ouderportaal. 2 30 3 augustus 207 3 groepen

Nadere informatie

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 2016/2017 Schoolkalender Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 4661 VE Halsteren T 0164-683 922 E debiezenhof@lpsnet.nl www.biezenhof.nl Schoolkalender

Nadere informatie

Schoolkalender Grenzeloos leren, dat doe Lavoor.

Schoolkalender Grenzeloos leren, dat doe Lavoor. Schoolkalender 0-0 Grenzeloos leren, dat doe je @ Lavoor. Augustus 0 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 0 0 0 Eerste schooldag Start Gouden weken Deze week controle hoofdluis opendeurdag

Nadere informatie

Augustus/September. 25 1 Studiemiddag: alle kinderen vrij! 26 2 typeles groep 7. week 35 week 36 zondag Kermis

Augustus/September. 25 1 Studiemiddag: alle kinderen vrij! 26 2 typeles groep 7. week 35 week 36 zondag Kermis 2014 Augustus/September week 35 week 36 Kermis 24 31 Eerste schooldag luizenscreening 25 1 Studiemiddag: alle kinderen vrij! 26 2 typeles groep 7 27 3 28 4 29 5 30 6 2014 September week 37 week 38 7 14

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Weekend / Vakantie / Nationale feestdag. Studiedag.

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Weekend / Vakantie / Nationale feestdag. Studiedag. KALENDER 2016-2017 AUGUSTUS 2016 01 Zomervakantie 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 juf Wilma jarig 29 30 31 01 02 03 04 Eerste schooldag SEPTEMBER 2016

Nadere informatie

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig - Klein maar veilig AUGUSTUS / / / / 0 SEPTEMBER / / Eerste schooldag/ hoofdluiscontrole Limburgse Landmarkt / / 0 Informatieavond groep / en / Informatieavond groep / Informatieavond groep / OKTOBER /

Nadere informatie

September Weeknr Notities: Weekactiviteit. Maandag Vergadering GMR. Dinsdag 3 Kennismakingsgesprek,

September Weeknr Notities: Weekactiviteit. Maandag Vergadering GMR. Dinsdag 3 Kennismakingsgesprek, September 2019 Weeknr. 31 36 7 37 14 38 21 39 28 40 Notities: 1 8 15 22 29 Maandag 2 9 16 23 30 Vergadering GMR Dinsdag 3 Kennismakingsgesprek, unit 2 t/m 4* Mad Science, cursus 14.45 uur Woensdag 4 Donderdag

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Augustus De Máximaschool, voor gelukkig lerende kinderen! ma di wo do vr za zo Eerste teamdag. 26 Kinderen weer naar school!

Augustus De Máximaschool, voor gelukkig lerende kinderen! ma di wo do vr za zo Eerste teamdag. 26 Kinderen weer naar school! Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Eerste teamdag 23 24 25 26 Kinderen weer naar school! 27 Start Gouden weken 28 29 30 31 De Gouden weken zijn bedoeld om goud te smeden

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar!

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Mad Science 27 28 29 30 31 Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 Infoavond alle groepen 19.00 uur 4 5 6 7 8 9 10 11 MR

Nadere informatie

De Stringen HA Akkrum

De Stringen HA Akkrum De Stringen 1 8491 HA Akkrum 0566-651687 obsakkrum@debasis.frl www.obsakkrum.nl Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Nieuwsbrief 1 27 28 29 Eerste schooldag 30

Nadere informatie

Schoolkalender Grenzeloos leren, dat doe Lavoor-Morelberg.

Schoolkalender Grenzeloos leren, dat doe Lavoor-Morelberg. Schoolkalender 2017-2018 Grenzeloos leren, dat doe je @ Lavoor-Morelberg. Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Week 31. Week 32. Week 33. Week 34. Week

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Week 31. Week 32. Week 33. Week 34. Week Week 35 Week 34 Week 33 Week 32 Week 31 Augustus 2016 4. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 14. 1 16. 17. 18. 19. 20. 2 2 2 29. 30. 3 Week 39 Week 38 Week 37 Week 36 Week 35 September 2016 4. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Eerste

Nadere informatie

September 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Week

September 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Week September 2016 Week 36 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Offerfeest Week 37 12 13 14 15 16 17 18 Deze week hoofdluiscontrole Informatieavond groep 8 Week 38 19 20 21 22 23 24 25 Juf Mieke jarig Vijf Eiken

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

MAANDAG KALENDERJAAR/-MAAND tel: EERSTE DAG VAN DE WEEK website:

MAANDAG KALENDERJAAR/-MAAND tel: EERSTE DAG VAN DE WEEK website: 2016 AUGUSTUS 01 02 03 04 05 06 07 ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER 08 09 10 11 12 13 14 ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER 15 16 17 18 19 20 21 ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER ZOMER

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Augustus 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Augustus 2016 Augustus 16 Week 31 1 OPA 2 3 4 5 6 7 Week 32 8 9 10 11 12 13 Week 33 15 OPA 16 17 18 19 Week 34 0 24 Week 35 1 29 OPA 30 31 1 e schooldag Je ziet weeknummers staan: het eerste is het nummer van de jaarkalender

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2017 September 201 1 2 3 4 3 1e schooldag Inloop 8.30-8.4 uur Screening hoofdluis deze week 7 8 Zomervakantie Zomervakantie 9 10 11 3 12 13 14 1 1 17 18 Deze week start Eenbes Plusklassen

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

Schoolkalender Daar voel je je thuis

Schoolkalender Daar voel je je thuis Schoolkalender 2015-2016 Daar voel je je thuis Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 Inloopuur van 10.30 tot 11.30

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2018-2019 // // info@ SEPTEMBER 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Eerste schooldag controle Papiercontainer kriebelmoeders 10 11 12 13 14 15 16 18 uur: snoeien schoolplein ochtend: groep 8 afname NIO-toets

Nadere informatie