SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo"

Transcriptie

1 Jaargang 52 NR 3 18 sept 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Rabo ClubSupport - Samen vieren we de winst! Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd ATB-tocht met start en finish in Grolloo Sportnieuws Drie wedstrijden, 9 punten! Volleybalseizoen start dit weeken met 4 wedstrijden Column Bert Oldenburger Vuilnisman mag deze drol ook mee?

2 REDACTIE SPORTBLAD Materiaal voor het sportblad AGENDA Het SGO sportblad is een uitgave van Sportvereniging Grolloo en omstreken. Elke week staat dit blad weer vol spannende, interessante, belangrijke en vooral sportieve verhalen. Om jullie op tijd van de nieuwste nieuwtjes te voorzien hanteren wij sportieve regels. Tijdens de vakanties is er GEEN SGO sportblad. We fluiten af op zondagavond uur Pass het materiaal door naar SGO sportblad niet ontvangen? Stuur een naar de redactie: Uiteraard zijn wij ook te volgen via het web en facebook ATB Tochten 20, 40 en 55 km 3 10 Dorpsmaaltijd Zuidlaardermarkt Herfswandeltocht Herfsconcert Zangvereniging De Vriendenkring CONTACT PERSONEN SGO Grolloo Hilbert Stel Voorzitter voorzitter@sgogrolloo.nl Hiske Andriessen Secretaris secretaris@sgogrolloo.nl Edwin Smit Penningmeester penningmeester@sgogrolloo.nl Bouwe de Boer Ledenadministratie ledenadministratie@sgogrolloo.nl Emke de Weerd Supportersvereniging supportersvereniging@sgogrolloo.nl Arjen Zeewuster Sponsoring sponsoring@sgogrolloo.nl Markehuis Clubhuis sportzaal velden De Pol 4 Grolloo Volleybal Annelies Klaassen Senioren volleybal@sgogrolloo.nl Richard Heling Jeugd volleybal@sgogrolloo.nl Eldina Everts Wedstrijdsecretaris wedstrijdvolleybal@sgogrolloo.nl Gymnastiek Marieke Schamper gymnastiek@sgogrolloo.nl Albertien Jansen gymnastiek@sgogrolloo.nl Voetbal Rick Tjassens Senioren seniorenvoetbal@sgogrolloo.nl Mariska Jagt Jeugd jeugdvoetbal@sgogrolloo.nl Rick Tjassens Wedstrijdsecretaris wedstrijdvoetbal@sgogrolloo.nl Loopgroep Jan Postema loopgroep@sgogrolloo.nl Kristian Maters loopgroep@sgogrolloo.nl Fitness Roelof Dilling & Kirsten Rosien fitness@sgogrolloo.nl

3 BESTUUR NIEUWS Van de bestuurstafel > Rabo ClubSupport - Samen vieren we de winst! Rabo ClubSupport - Samen vieren we de winst! Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt dit jaar ,- beschikbaar. Over Rabo ClubSupport Lid worden Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf verenigingen uit de regio. 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, Als SGO doen wij dit jaar mee aan Rabo vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je straks ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij jouw stem uit kunt brengen. rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport Lid worden > Zorg daarom dat je lid bent van de Rabobank zodat je kunt stemmen vanaf 27 september.

4 SPORTDORP GROLLOO Een leven lang fit! Dorpsmaaltijd > Dorpsmaaltijd > ATB-tocht met start en finish in Grolloo Daar zijn we weer: de dorpsmaaltijd. Goeie vakantie gehad? En lekker gegeten? Was het hollandse kost of patatjes van de friet boer? Of toch gesmuld uit de Italiaanse of Franse keuken? Of was het een real English breakfast waardoor u de lunch kon overslaan? Velen hebben in elk geval mee gesmuld van de grote brunch op 1 september bij de start van het grote dorpssportevenement. De R zit weer in de maand en de eerste dorpsmaaltijd van het nieuwe seizoen dient zich aan en wel op donderdag 3 oktober. Zonder vooraankondiging hebben zich al weer 25 personen aangemeld! Wilt u er ook bij zijn en nog niet aangemeld? Dat kan nog tot uiterlijk vrijdag 27 september via: het formulier op de balie van Het Markehuis of de volgende link: opgave-dorpsmaaltijd html Bellen met Roelof Dilling ( ). ATB-tocht met start en finish in Grolloo A.s. zondagmorgen 22 september vindt in Grolloo en omgeving een ATB toertocht plaats. Start en finish zijn in Het Markehuis. Deze tocht wordt georganiseerd door Toerfietsclub (TFC) t Kamrad uit Assen. Grolloo als startlocatie blijkt elk jaar een succes met zo n 500 deelnemers. De start is vanaf 8.30 uur tot uur. Eind controle is om uur. Onderweg word je goed verzorgd en na afloop is er gelegenheid om je fiets en jezelf weer schoon te spoelen. Er zijn voor de mountainbikers drie goed uitgepijlde routes van 20, 40 of 50 km door de prachtige omgeving van Grolloo. Het is een toertocht en geen wedstrijd. Deelname staat open voor iedereen. SGO-leden en niet-leden kunnen dus ook deelnemen. De inschrijfkosten voor de 20 km zijn 4, ; voor de 40 of 55 km betaal je 6,. Leden van de Nederlandse Toer Fiets Unie ontvangen 2, korting (of 1,- bij de tocht over 20 km). De jeugd tot en met 15 jaar kan gratis meedoen. De jeugdige deelnemers moeten bij de start wel even een inschrijfkaart invullen.

5 COLUMN Vuilnisman mag deze drol ook mee? BERT OLDENBURGER Vuilnisman mag deze drol ook mee? Zoals u ongetwijfeld weet is het in Nederland zo dat Als weidevogels vluchten voor honden, honden in de bebouwde kom aan de lijn moeten zijn de eieren of jonge kuikens een gemakkelijke prooi en is er een opruimplicht voor wat betreft de voor roofdieren. hondendrollen. De meeste mensen houden zich netjes aan deze wetsregel. Maar er blijven altijd Over honden wordt veel gepraat, maar de paarden mensen die met de hond gaan wandelen aangelijnd schijnen dermate edele viervoeters te zijn dat daar of niet die de uitwerpselen laten liggen in de tuinen veel minder over wordt gepraat. Nee u hebt gelijk, van anderen, in de gazons, waar vaak kinderen spelen die schijten niet bij u in de tuin of op het gazon, nee of in de bermen. Maaiers van de bermen krijgen vaak die schijten gewoon op straat. En de ruiter of de bij het maaien deze uitwerpselen tegen zich aan en koetsier die staat er bij, kijkt er naar en vervolgt zijn komen s avonds stinkend aan bij hun gezinnetjes. weg. Laatst in het bos op een fietspad zag ik weer Een typisch geval van stank voor dank. een schijtend paard zonder drollenvanger met een lul onder en er één boven op. Ik vroeg hem beleefd, Ook in de meeste natuurgebieden moeten honden ruim je deze paardendrollen niet op? Hij zei nee dat is worden aangelijnd. Natuurmonumenten zegt niet nodig, want een paardendrol bevat alleen maar hierover. Iedereen kan en mag van de natuur natuurlijke afvalproducten zoals stro en granen en genieten. Of je nu alleen bent, met familie, vrienden binnen de kortste keren wordt alles opgegeten door of met de hond. In veel gebieden van ons mag je de de insecten en de vogels. Ik zeg tegen hem dus in de hond meenemen, maar wel aan de lijn. tussentijd moet iedereen er maar om heen rijden of er door heen rijden. Ja zei hij en gaf het paard de sporen. Veel wandelaars en fietsers hebben geen last van Hij had er schijt aan. honden, maar sommige mensen vinden het niet prettig. Zij vinden het bijvoorbeeld niet leuk als een Vandaar mijn vraag: hond tegen ze opspringt, of luid blaffend achter de Vuilnisman mag deze drol ook mee. fiets aanrent. Ook paarden kunnen schrikken van honden. Dat willen wij voorkomen. Belangrijker nog is dat alle honden een jachtinstinct hebben. Bijna alle dieren in de natuur zijn bang voor honden, ook als ze niets doen. Herten, reeën, wilde zwijnen, hazen, dassen en andere dieren slaan op de vlucht wanneer ze zich bedreigd voelen door een hond. Soms lopen ze zich letterlijk dood op autowegen of tegen prikkeldraad. Honden bijten ieder jaar meerdere reeën dood.

6

7

8 SPORT NIEUWS Vanaf de velden > Drie wedstrijden, 9 punten! > Wedstrijdprogramma voetbal >Volleybalseizoen start ook dit weekend met vier wedstrijden Een vol programma voor onze voetballers vanmorgen Onze voetballers mochten weer aan de bak in een fantastisch lekker nazomer zonnetje en alle teams hebben gewonnen. Jo-9 mocht naar de Lange Leegte in Veendam, waar ze de voetballers met lege handen lieten staan. Een meer dan ruime overwinning: 14-2 voor SGO. SGO jo-9 is een ronde verder in de beker. Thuis werden twee wedstrijden afgewerkt. Eerst mocht jo-10 aantreden tegen fc Assen. Assen bleek niet opgewassen tegen het killers instict van SGO. Uitslag Voor jo-11 stond weer eens een onvervalste derby op het programma. Rolder boys heeft geprobeerd de punten mee naar huis te nemen, maar SGO bleek net even wat scherper in de afwerking dan onze gasten. Uitslag 5-2. Volgende week begint de competitie met een thuisduel voor al onze teams: jo-8, jo-9, jo-10 en jo-11.

9

10 Programma voetbal Wedstrijdprogramma jeugd Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :30 SGO JO11-1 Twedo JO11-1 GROLLOO :00 SGO JO10-1 Raptim JO10-2 GROLLOO :00 SGO JO9-1 EHS'85 JO9-1 GROLLOO :00 SGO JO8-1 Asser Boys JO8-1 GROLLOO Wedstrijdprogramma senioren Datum Tijd Thuisteam Uitteam Plaats :00 S.V. Hoogersmilde 3 SGO 1 HOOGERSMILDE Het volleybalseizoen start ook dit weekend! Aankomende weekend start het volleybalseizoen met twee thuis- en uitwedstrijden. Aanmoedigen mag!

11

12 NIEUWBOUW VERBOUW ONDERHOUD CONSTRUCTIEWERK Kampweg PE Ekehaar Tel Smilderweg AP Hooghalen Tel Industrieweg AA Appelscha Tel

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 52 NR 5 2 okt 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Rabo ClubSupport - Samen vieren we de winst! SGO is vanaf 01 oktober 2019 rookvrij Sportdorp

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 52 NR 4 25 sept 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Rabo ClubSupport - Samen vieren we de winst! Geboren: Silvan, zoon van onze fitnessleidster

Nadere informatie

SGO-blad SGO-BLAD. Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018

SGO-blad SGO-BLAD. Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018 Jaargang: 50 Nummer: 37 Datum: 19 juni 2018 SGO-blad SGO-BLAD In dit nummer o.a.: Column Lukas Koops Avondwandel4daagse Triatfun Textielactie RaboClubkasCampagne: word Rabo-lid en stem mee! Voor de agenda:

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 33 12 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Informatiebrief Holland International Blues Festival Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 29 24 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoordinator Grolloo Zorgt boerderij De Pol 6 Sportdorp Grolloo Fitness

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel AfterBlues. Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel AfterBlues. Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun Jaargang 51 NR 34 19 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel AfterBlues Column Olaf Olsman Girls just wanna have fun Uit het dorp Verhuisbericht IJzer

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 20 13 februari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Kiplekkere Dorpsmaaltijd Leden van de loopgroep trotseren storm Column Janick Meursing Tussen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd Jaargang 51 NR 31 15 mei 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportnieuws Wat een lekker weekend voor de voetbal pupillen Voetbalprogramma jeugd Uit het dorp Bluesfestival 14

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD. Sportnieuws Voetbalprogramma voetbal Een vol programma voor onze voetballers vanmorgen Column Jan Harbers Twee uurties of daarde helft

SGO SPORTBLAD. Sportnieuws Voetbalprogramma voetbal Een vol programma voor onze voetballers vanmorgen Column Jan Harbers Twee uurties of daarde helft Jaargang 52 NR 2 11 sept 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Grolloo Zorgt berichtje over de boerderij Berichten van de dorpscoördinator Sportdorp Grolloo

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 17 23 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Tumblingbaan Sportzaal Markehuis Samenwerking IJsvereniging en Sportdorp Column Inge Matthezing

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 32 22 mei 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoordinator Bluesfestival 2019 Supportersvereniging SGO stopt met innen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 6 17 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Vrijwilligers bij SGO... Geen sportblad tijdens herfstvakantie, wel aardappelactie Sportdorp

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 3 26 september 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Agenda Aanmelden Dorpsmaaltijd Rabobank MTB-tocht Column Lukas Koops Risico Sportnieuws Vanaf

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Even voorstellen...

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Even voorstellen... Jaargang 51 NR 4 3 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Even voorstellen... Sportdorp Grolloo Agenda Vacature: Fitnessleid(st)er Rabobank MTB-tocht

Nadere informatie

Honden aan de lijn, ook die niets doen. in samenwerking met de gemeenten Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen

Honden aan de lijn, ook die niets doen. in samenwerking met de gemeenten Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen Honden aan de lijn, ook die niets doen in samenwerking met de gemeenten Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen Je kent het wel, dat uitgelaten gevoel als je met de hond op stap gaat. Lekker lopen door het

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao Jaargang 51 NR 26 3 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Jan Harbers Mèeien met de zwao Sportnieuws Uitslagen en programma volleybal

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 13 12 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Oliebollenactie SGO Kort berichtje van de dorpscoordinator Sportdorp Grolloo Agenda Dorpsmaaltijd

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 24 20 maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Team Streuer start nieuw initiatief Column Olaf Olsman Toch wel een hele leuke voetbalavond

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 36 3 juli 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel 4 september ALV SGO Grolloo SGO-ers actief bij de TT Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 28 17 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Vakantie SGO bij de Superbikes Sportdorp Grolloo De dappere strijders van Loopgroep SGO Column

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie Jaargang 51 NR 9 14 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd De Boomhut Battle Column Inge Matthezing Traditie Sportnieuws Vanaf de velden

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 18 30 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd 5e loop van het Cross circuit in Gieten Column Jan Harbers Factsheet Sportnieuws

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 12 5 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Kerstbomen actie Column Janick Meursing V met een Hoofdletter Sportnieuws Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente

Nieuwsbrief Kidsclub FC Twente Pagina 1 In deze nieuwsbrief - Meld je aan om met een FC Twente speler het veld op te gaan! - Kidsclubpaspoort geldig tot 1 augustus - 70% korting op de gehele Nike collectie - Vrije verkoop seizoenskaarten

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 35 26 juni 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Bericht van de dorpscoördinator (Grolloer boekenkast) Sportdorp Grolloo Sportagenda 2019 en

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 16 16 januari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Bericht van de dorpscoördinator Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd 6 februari Column Olaf

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 37 10 juli 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Boerderij De Pol 6 - Aanvraag vergunning om te slopen Berichten van de dorpscoordinator Sportdorp

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten Jaargang 51 NR 25 27 maart 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Jong bakt... Jong en Oud eten Sportdorp Grolloo 20e Dorpsmaaltijd Column Inge Matthezing

Nadere informatie

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA

WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA WELKOM BIJ RKVV WILHELMINA In dit boekje vind je alle informatie over RKVV wilhelmina WELKOM BIJ de kanaries Fijn dat je gekozen hebt voor RKVV Wilhelmina. Onze voetbalvereniging bestaat al sinds 1897

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

SAMENWERKEN, NUT & NOODZAAK!

SAMENWERKEN, NUT & NOODZAAK! SAMENWERKEN, NUT & NOODZAAK! AGENDA 7 MEI 2019 Opening / opdracht Waarom Samenwerking? Cijfers en feiten Proces tot nu toe Schets samenwerking Hoe gaat het verder? Jullie vragen / opmerkingen Afsluiting

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Voorwoord. Sjoerd Scholte, direc evoorzi er Rabobank Assen en Noord-Drenthe. pagina 1

Voorwoord. Sjoerd Scholte, direc evoorzi er Rabobank Assen en Noord-Drenthe. pagina 1 Voorwoord Voor iedereen een groot welkom bij het Rabo ndoor Street Soccer Tournament (RSST) in de TT-Hal in Assen. Geweldig om te zien dat een heel groot deel van onze gesponsorde jeugdvoetbalverenigingen

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied Jaargang 51 NR 10 21 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Boomkroonpadcross Column Jan Harbers Tied Sportnieuws Vanaf de velden Uitslagen

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 7 31 oktober 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Even voorstellen... AED nieuws Bladbakken Handtekening tegen afschaffing... Sportdorp Grolloo

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur

: Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur AGENDA Vergadering Datum Locatie : Algemene Ledenvergadering SGO Jaarvergadering supportersvereniging : 26 juni 2013, aanvang 20.00 uur : Markehuis Agp. Onderwerp 1 Opening en vaststelling agenda Richard

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD. Het blad van Grolloo voor Grolloo LINES. Van de bestuurstafel Nieuwe leden Even voorstellen Siny Vink

SGO SPORTBLAD HEAD. Het blad van Grolloo voor Grolloo LINES. Van de bestuurstafel Nieuwe leden Even voorstellen Siny Vink Jaargang 51 NR 2 19 september 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Nieuwe leden Even voorstellen Siny Vink Sportdorp Grolloo 15e Dorpsmaaltijd Column Jan

Nadere informatie

Preekje - Gezinsdienst. Ik ben de goede herder. Jubilate - 22 april uur. Voorganger: ds. Bert de Wit

Preekje - Gezinsdienst. Ik ben de goede herder. Jubilate - 22 april uur. Voorganger: ds. Bert de Wit Preekje - Gezinsdienst Jubilate - 22 april 2018-10.00 uur Ik ben de goede herder Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Johannes 10:11-16 (Bijbel in Gewone Taal) Gemeente van onze Heer, Jezus Christus,

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter Jaargang 51 NR 8 7 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Afscheid Sanne Scheltes Column Egbert Meijers Tijdruiter Sportnieuws Vanaf de

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 19 6 februari 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd He j t al heurd? Door Bas Luinge Column Lukas Koops Boekenkast Sportnieuws Uitslagen

Nadere informatie

Inschrijfformulier Nieuwe leden.

Inschrijfformulier Nieuwe leden. Inschrijfformulier Nieuwe leden. Voor jeugdleden tot 18 jaar dient een van de ouders of verzorgers mede te ondertekenen. Naam: Voornaam voluit: Tussenvoegsels: Straat: Dit formulier met pasfoto en kopie

Nadere informatie

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden!

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Geloof in Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden 2018-2022 Lijst 5 Verkiezingsprogramma 2018-2022 in eenvoudige taal Op

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. 7 januari oliebollen toernooi. Wist je, bij badmintonwedstrijden. Azië is een publiek van mensen heel normaal is?

MINI DIGI SHUTTLE. 7 januari oliebollen toernooi. Wist je, bij badmintonwedstrijden. Azië is een publiek van mensen heel normaal is? NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE 7 januari oliebollen toernooi Nieuwsbrief 6 2016 Mijdrecht december-2016 De jeugd commissie en de recreanten commissie nodigen alle leden van de vereniging uit om gezellig

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 8 nr. 280 week NIEUWSBRIEF jaargang 8 nr. 280 week 44 2012 Rabobank Clubkas Campagne (door Nico Grubben) Wat is het? Rabobank Peel en Maas hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo. Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis Jaargang 51 NR 27 10 april 2019 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Koffiebezoek in Het Markehuis Sportdorp Grolloo Agenda en dorpsmaaltijd Column Lukas Koops

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 04 okt 2019 191004 volgnummer 07 Kinderboekenweek

Nadere informatie

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken

ENQUETE. Datum: 14 juli Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken ENQUETE Datum: 14 juli 2018 Aan de verenigingen in Grolloo en omstreken Tijdens de bijeenkomst van Grolloo Totaal op 22 mei 2018 kwamen enkele zaken naar voren die wij op deze wijze graag willen voorleggen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019

Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019 Jeugdmededelingen Juliana, 16 e jaargang nummer 20, 27 mei 2019 Kampioenschap Kampioenschap Juliana MO13-1??? De laatste competitieronde was bepalend. Op donderdag 23 mei speelde Juliana uit in Venhorst

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 14 19 december 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de Bestuurstafel Oliebollenactie SGO Grolloo Zorgt - Boerderij De Pol 6 Sportdorp Grolloo Fitness in de

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Huiswerk. Schoolvoetbal. Rommelmarkt, 17 juni

Kalender aanvullingen. Huiswerk. Schoolvoetbal. Rommelmarkt, 17 juni Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 21-04-2017 Kalender aanvullingen De schoolreis van groep 1 en 2 is verplaatst van woensdag 28 juni naar dinsdag 27 juni. Dinsdag 11 juli schoonmaakavond

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia

is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia is een held Fred Diks tekeningen ivan & ilia Voor Miranda, Ydwine en Alle 2018 Voetbal Nur 282/GGP051701 Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V. Tekst: Fred Diks Illustraties: ivan & ilia Omslagontwerp: Design

Nadere informatie

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken.

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. Augustus 2017 MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. De vereniging is opgericht op 17 maart 1917 en was zowel een voetbal- als een

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Hierbij de laatste nieuwsbrief van een zeer sportief

Nadere informatie

Vos. De kop-romplengte van 58 tot 90 cm met een staart van 32 tot 48 cm.

Vos. De kop-romplengte van 58 tot 90 cm met een staart van 32 tot 48 cm. Inheemse Roofdieren Vos De kop-romplengte van 58 tot 90 cm met een staart van 32 tot 48 cm. vos kan zich makkelijk aanpassen aan een leefgebied maar zijn favoriet is toch wel een bos met open gebieden.

Nadere informatie

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo

SGO SPORTBLAD HEAD LINES. Het blad van Grolloo voor Grolloo Jaargang 51 NR 11 28 november 2018 SGO SPORTBLAD Het blad van Grolloo voor Grolloo HEAD LINES Van de bestuurstafel Siny Vink Sportdorp Grolloo Dorpsmaaltijd Pietengym! Column Lukas Koops Onthaasting Sportnieuws

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het wordt al weer langer licht, de temperatuur

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

Koffie/thee ochtend voor al je vrienden

Koffie/thee ochtend voor al je vrienden Voorbeeldacties Algemene ideeën Koffie/thee ochtend voor al je vrienden Organiseer een koffie of thee ochtend (of high-tea) bij jou thuis voor je vrienden, familie of collega s. Vraag hierbij aan iedereen

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Welkom bij BAS Basketbal seizoen

Welkom bij BAS Basketbal seizoen Welkom bij BAS Basketbal seizoen 2017-2018 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Info lidmaatschap: De contributie bedraagt 25,00 per jaar.

Info lidmaatschap: De contributie bedraagt 25,00 per jaar. Club van Rijden & Glijden Noord Nederland april 2018 Sinds 1963 Rabobank NL43 RABO 0348 6083 57 K.V.K. nr. 40026136 Internet: www.rijdenenglijden.wordpress.com Clubmail: rijdenenglijden@gmail.com Agenda

Nadere informatie

S P O R T V E R E N I G I N G G R O L L O O. Vanuit de bestuurskamer

S P O R T V E R E N I G I N G G R O L L O O. Vanuit de bestuurskamer +6 Grote Clubactie S P O R T V E R E N I G I N G S G O G R O L L O O 45e jaargang no. 2 12 september 2012 Vanuit de bestuurskamer De verkoop van Grote Clubactie loten gaat op zaterdag 15 september beginnen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF V.V.BAREVELD

NIEUWSBRIEF V.V.BAREVELD N Uitgave juni - juli Pagina 1 Van het bestuur: H et seizoen 2011-2012 ligt weer achter ons. Een seizoen met zowel hoogte als dieptepunten. Inhoud: Mededelingen van het bestuur: 1 Telefoonnummers bestuur

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Beleidsplan SGO 2016-2020 Bijeenkomst 24-09-2016 Open vragen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 1. Plezier in sporten betekent voor mij

Beleidsplan SGO 2016-2020 Bijeenkomst 24-09-2016 Open vragen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 1. Plezier in sporten betekent voor mij Beleidsplan SGO 216-22 Bijeenkomst 24-9-216 Open vragen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 1. Plezier in sporten betekent voor mij - Ontspanning - Plezier misschien wel het belangrijkste - Gezelligheid motivatie

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 1 Van de voorzitter / redacteur Hallo allemaal, Een niet al te dik Rovertje deze week. We gaan weer lekker de zaal in, een moment waar velen,

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO HET WAS EEN FANTASTISCHE ZOMER! Aug 2017 EK in Amsterdam AGENDA! Hockeyclub UNO, wie zijn wij! Welkom + introductie Bestuur! De wedstrijddagen! De Training!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie