Kennismakingsbrochure. ThyssenKrupp Liften NEX# LEVEL FEELING GOOD. ThyssenKrupp Liften

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kennismakingsbrochure. ThyssenKrupp Liften NEX# LEVEL FEELING GOOD. ThyssenKrupp Liften"

Transcriptie

1 Kennismakingsbrochure NEX# LEVEL FEELING GOOD

2 Uw partner voor transportinstallaties is een toonaangevende serviceverlener en leverancier op het gebied van liften en roltrappen. Met betrouwbare en degelijke producten zijn wij u met optimale bedrijfszekerheid voor nieuwbouw, modernisering en service van dienst. Wij, als, zijn ervan overtuigd dat economisch succes alleen wordt bereikt in combinatie met tevreden klanten, kwaliteitsborging van onze producten, gezonde en gemotiveerde medewerkers en de duurzame bescherming van het milieu. Vanuit dit standpunt groeit voor ons een verregaande maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorgplicht, zowel naar klanten als naar onze medewerkers en de maatschappij. Next Level is onze belofte om perfecte oplossingen te bieden, geheel afgestemd op uw wensen en met een ambitieus doel. Wij willen dat u met ons een sprong vooruit maakt qua kostenefficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid, duurzaamheid en design. Of u nu op zoek bent naar de beste lift- of roltrapinstallatie voor een nieuw gebouw of dat u uw bestaande installatie(s), ongeacht type en fabrikaat, gereed wilt maken voor de toekomst of dat u simpelweg altijd en overal op uw servicepartner wilt kunnen vertrouwen: wij bieden u oplossingen die de standaard in de branche verreweg overtreffen. Wij nodigen u van harte uit ons aan deze belofte te houden en met ons naar het volgende niveau te reizen. Historie Op 8 juli 1953 legde Koos de Reus met de oprichting van zijn bedrijf Advies- en Ingenieursbureau J. de Reus de grondslag voor het huidige BV. Na talrijke fusies, waaronder met Thyssen Alkmaar, zijn we sinds 1 januari 2003 onder onze huidige naam actief. Met onze rijke historie en onze jarenlange ervaring op het gebied van liften en roltrappen zijn wij al jaren een gevestigde naam op de Nederlandse markt. Als zelfstandig opererende organisatie, die onderdeel uitmaakt van het wereldwijde ThyssenKrupp concern, is bovendien alle knowhow, R&D en productie van transportinstallaties al jaren binnen ons eigen concern aanwezig.

3 Organisatie heeft haar activiteiten geografisch onderverdeeld in regio s, door ons ook wel branches genoemd: Noord (Apeldoorn) Zuid West (Rotterdam Capelle aan den IJssel) Zuid Oost (Eindhoven) Roltrappen (Nationaal opererend) Als klant heeft u te maken met één vaste contactpersoon: dit is uw aanspreekpunt binnen onze organisatie. Samen met zijn team van professionele en vakbekwame collega s zorgen wij er gezamenlijk voordat uw wensen op de best mogelijke manier worden gerealiseerd Met drie kantoren in het land, het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel waar ook de branches Zuid-Holland en Roltrappen zijn gevestigd, Apeldoorn en Eindhoven, zijn we altijd dichtbij u. Vast aanspreekpunt Door onze regionale benadering zijn we in staat om snel en marktgericht te werken en optimaal op uw wensen en verwachtingen in te spelen. Met minimale reisafstanden voor zowel onze accountmanagers als onze monteurs dragen we ook ons steentje bij aan duurzaam en energie-efficiënt ondernemen en daarmee aan het milieu

4 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Binnen het gehele ThyssenKrupp concern is er uitgebreide aandacht voor het spaarzaam omgaan met het leefmilieu. Minimaal verbruik van grondstoffen en energie, optimale product- en procesprestaties, nieuwe energiezuinige producten en het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving, zijn onze speerpunten. Zo zijn onze Synergy en Evolution BLUE liften mooie voorbeelden van producten die een energie A-Label zonder meer mogelijk maken. Ook behoort het maximale BREEAM punten voor uw liftinstallatie tot de mogelijkheden. Verder zijn we ISO gecertificeerd wat inhoudt dat ons milieumanagementsysteem jaarlijks door een onafhankelijke instantie wordt getoetst op het door ons gevoerde milieubeleid. Energy efficiëntie klasse Verder zijn we lid van het Dutch Green Building Council. Deze organisatie heeft als doel om de gebouwde omgeving te verduurzamen. Het grote voordeel is dat we hierdoor altijd als eerste weten wat er speelt en hier op kunnen inspelen. NEX# LEVEL ECO-FRIENDLY

5 Bedrijfsactiviteiten heeft haar bedrijfsactiviteiten als volgt onderverdeeld: Nieuwbouw Service Modernisering Nieuwbouw Service Modernisering w Nieuwbouw Onze liftinstallaties voor personen en/of goederenvervoer zowel elektrisch als hydraulisch, maar ook onze roltrappen en rolpaden worden geproduceerd in onze Europese fabrieken. Doordat de productie in West-Europa plaatsvindt, zijn korte levertijden mogelijk en wordt het milieu tijdens het transport van onze fabriek naar de eindbestemming zo minimaal mogelijk belast. Ons productspectrum omvat zowel diverse standaardinstallaties als ook maatwerk. Met onze kwalitatief hoogwaardige producten hebben we vrijwel voor elke situatie een passende oplossing. Ons unieke TWIN systeem, waarbij twee liften in één schacht onafhankelijk van elkaar bewegen, is een voorbeeld van onze hedendaagse hoogstaande technologie. Wij leveren producten voor allerlei verschillende toepassingsgebieden, zoals kantoren, winkelcentra, trein- en metrostations, scholen, ziekenhuizen, luchthavens, fabrieken en natuurlijk wooncomplexen. De onderdelen van onze installaties zijn vrij op de markt verkrijgbaar. Service Service is onze core business. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van onderhoud van transportinstallaties en we zijn gefocust op een optimale serviceverlening, waarbij de wensen van u als klant centraal staan. Preventief onderhoud zorgt voor een grotere beschikbaarheid van uw installatie. Onze ervaren en periodiek bijgeschoolde monteurs werken met de grootste zorg aan uw installatie. Om storingen en slijtage tot een minimum te beperken, zijn juist, tijdig en kwalitatief goed onderhoud onze maatstaven. Onze monteurs zijn uitgerust met een handcomputer, PDA genaamd. Doordat de PDA informatie digitaal uitwisselt, kunnen we u én sneller en optimaler van dienst zijn én besparen we papier. Modernisering Het doel van is om nauw met u samen te werken om de beste oplossing voor uw gebouw te vinden. Voor elk type bestaand lift- of roltrapsysteem, ongeacht fabrikant of leeftijd. Flexibiliteit is tenslotte een van onze grootste krachten. De redenen voor modernisering zijn velerlei: ouderdomsslijtage, naleving van de huidige veiligheidsnormen, energiebesparing, verhoging van transportcapaciteit of een vernieuwde uitstraling. Bij elk moderniseringsproject houden we ons strikt aan de wettelijke vereisten en proberen we de bouwwerkzaamheden op uw locatie beperkt te houden. U kunt er op vertrouwen dat onze nauwkeurige, intelligente oplossingen in al uw behoeften voorzien tot in het kleinste detail. Om u inzicht te geven in de te verwachten kosten om de installatie ook in de toekomst veilig, comfortabel en operationeel te houden, stellen wij graag een meerjarenonderhoudsbegroting voor u op.

6 ITS Dankzij International Technical Services (ITS) zijn we ook in staat om niet-thyssenkrupp installaties op een goede en degelijke manier te onderhouden en repareren. Een unicum in de liftenwereld. ThyssenKrupp Elevator is namelijk de enige speler op de markt met drie eigen kenniscentra die via reversed engineering, oftewel eigen omgekeerd technisch onderzoek, weten hoe niet-thyssenkrupp installaties functioneren en hoe deze onderhouden en gerepareerd moeten worden. Dankzij de bijdrage van deze ITS kenniscentra en de trainingen die onze monteurs daar genieten, zijn wij in staat om alle fabricaten liftinstallaties op een goede en degelijke manier te onderhouden en te repareren. Naast het produceren van gedetailleerde technische documentatie en het geven van trainingen aan onze monteurs, kan ITS ook direct technische ondersteuning bieden aan de monteurs in het veld, mocht dit nodig zijn. Daarnaast kan ITS binnen 24 uur onderdelen aanleveren en indien nodig een deskundige engineer ter beschikking stellen om assistentie ter plaatse te verlenen. Klantenondersteuning Naar gelang uw wensen, de huidige staat van uw installatie(s) en de gebruiksfrequentie ervan, adviseren wij u graag welke contractsoort het beste bij uw situatie past. Ook in het geval van buitengewone omstandigheden of specifieke situaties denken wij graag out of the box met u mee om snel een gepaste oplossing te vinden. Indien uw installatie aangesloten is op ons geavanceerde Teleservice-systeem zijn wij in staat uw installatie op afstand te bewaken en eventuele storingen vroegtijdig waar te nemen voordat ze tot stilstand leiden. In het geval dat u toch assistentie ter plaatse nodig heeft, bieden wij u eersteklas service. Ons customer service centre is altijd te bereiken via: Ons servicenummer: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar tegen 0,- bereikbaar Door onze goede landelijke dekkingsgraad wonen en werken onze servicemonteurs ongetwijfeld altijd bij u in de buurt. Op deze manier kunnen we én een snelle responstijd garanderen én ontzien we vanwege de korte reisafstanden ook zoveel mogelijk het milieu. Om ook de communicatielijnen kort te houden, is de serviceaccountmanager uw aanspreekpunt voor al uw vragen over keuringspunten, budgetten, serviceovereenkomsten etc. Preventief en periodiek onderhoud zorgen voor een optimale levensduur, maar toch kan het voorkomen dat een onderdeel vervangen moet worden. Indien de vervanging niet gedekt wordt door het servicecontract, ontvangt u van onze reparatieafdeling een voorstel. Binnen ons logistiek concept met onder andere nachtbevoorrading van monteurs, is het mogelijk om al de volgende dag over de juiste onderdelen te beschikken als deze niet in de autovoorraad van de service- en reparatiemonteurs aanwezig zijn.

7 Veiligheid In de Europese Richtlijn Liften en de hieraan gerelateerde normen is vastgelegd aan welke eisen liftstallaties moeten voldoen om veilig gebruikt te kunnen worden. Wij beschikken over de juiste kennis die nodig is om ervoor te zorgen dat uw installatie voldoet aan de gestelde regelgeving, zodat uw aansprakelijkheidsrisico geminimaliseerd is. Niet alleen de veiligheid van de gebruikers staat bij ons hoog in het vaandel, maar zeker ook de veiligheid van onze eigen monteurs. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om montage, onderhoud of reparatie. Onze hoogopgeleide en periodiek bijgeschoolde monteurs dienen zich te houden aan strenge veiligheidsvoorschriften om veilige werkomstandigheden voor alle betrokkenen te garanderen. Uw partner HEALTH & SAFETY FI R S T Met onze insteek de beste serviceorganisatie te zijn, zijn we er van overtuigd dat de partner is die u zoekt voor. Met voortdurende optimalisatie én onze jarenlange kennis en ervaring hebben we alles in huis om u continu zonder zorgen naar een volgend niveau van comfort en zekerheid te brengen. Welkom bij de Next Level! Interesse? Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld: een meerjarenonderhoudsbegroting? een vergelijking met uw huidige servicecontract? uw mogelijkheden voor energiebesparing? een second opinion omtrent uw huidige onderhoud? het laten beoordelen van de status van uw lift? een informatief gesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: Telefoon: +31 (0) of info.tkenl@thyssenkrupp.com NEX# LEVEL FEELING GOOD

8 BV Postbus 81051, 3009 GB Rotterdam Telefoon +31 (0) Fax+31 (0) Geprint in Nederland De beweringen in deze brochure zijn alleen bij uitdrukkelijke schriftelijke bevestiging bindend. Reproductie, nadruk en opslag alleen met toestemming van de uitgevers.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen NEX# LEVEL ECO-FRIENDLY Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen NEX# LEVEL SUSTAINABILITY ThyssenKrupp Liften Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Meer dan een visie alleen Duurzaamheid, milieu en spaarzaam

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

LED-verlichting NEX# LEVEL SERVICE. ThyssenKrupp Liften

LED-verlichting NEX# LEVEL SERVICE. ThyssenKrupp Liften ThyssenKrupp Liften BV Postbus 81051, 3009 GB Rotterdam Telefoon +31 (0)88 4479 200 Fax+31 (0)88 4479 297 www.thyssenkruppliften.nl info.tkenl@thyssenkrupp.com Geprint in Nederland 10-2011 De beweringen

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Professioneel Het Servicecontract voor beheerders op het gebied van gezondheid, zorg enbedrijfsgebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence -Woningen Het servicecontract voor de professionele appartementenbeheerder en beheerder van woongebouwen Voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen

Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen 2 Al meer dan 30 jaar geeft Jowitherm deskundig advies op het gebied van elektrisch verwarmen. Als volwaardig partner en adviseur van onder andere installatie

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Individual Het Servicecontract voor klanten met individuele behoeften Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

Wij zijn uw partner om het verticale transport te beheren, waaronder in gebouwen als kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, VVE en winkelcentra.

Wij zijn uw partner om het verticale transport te beheren, waaronder in gebouwen als kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, VVE en winkelcentra. 2017 Onze onderneming is opgericht in 1988 door de heer J. Moolevliet en opereert onder de naam Moolevliet Elevator Services afgekort MES Liften bv. En is sinds Juni 2013 is de onderneming overgegaan naar

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT liftforce SERVICElift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

Corda Liften B.V. "HET CORDA CONCEPT!" Duurzaam. Besparen. Vrijheid. Liftbeheer volgens Corda Liften B.V.

Corda Liften B.V. HET CORDA CONCEPT! Duurzaam. Besparen. Vrijheid. Liftbeheer volgens Corda Liften B.V. Corda Liften B.V. Duurzaam Besparen "HET CORDA CONCEPT!" Vrijheid Liftbeheer volgens Corda Liften B.V. KWALITEIT D st D Centraal in het Corda Concept staan duurzaamheid en kostenbesparing. De eerste stap

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES. KONE Care

ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES. KONE Care ONDERHOUD VAN LIFTEN, DEUREN, ROLTRAPPEN EN GEVELLIFTINSTALLATIES KONE Care KONE Care pakt problemen preventief aan Onderhoud door KONE biedt u de kwaliteit en meerwaarde van een betrouwbare partner. KONE

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Componenten van de aandrijfketting

Componenten van de aandrijfketting Componenten van de aandrijfketting Perfect vertand voor uw succes. De inhoud van deze brochure is wettelijk niet bindend en is uitsluitend bedoeld ter informatie. In zoverre wettelijk geoorloofd is de

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging 1 Op elk gebied het verschil maken Hempel beschermt al sinds 1915 staal, mensen en bedrijven in de zwaarste omstandigheden, en, op zee en aan land. Met onze HEMPACORE

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

SLM. Tractielift met machinekamer

SLM. Tractielift met machinekamer SLM Tractielift met machinekamer Flexibiliteit Het type SLM biedt alle gebruikelijke opties, maar gaat verder waar de concurrentie stopt. Zo kan de SLM worden uitgevoerd met o.a.: Afwijkende maatvoeringen

Nadere informatie

MKM. Machinekamerloze tractielift

MKM. Machinekamerloze tractielift MKM Machinekamerloze tractielift EEN LIFT WAARVAN U ZELF DE UITVOERING BEPAALT. ONBEPERKTE KEUZE UIT MATERIALEN, VORMGEVING EN TOE TE PASSEN COMPONENTEN. ALLES GEHEEL VOLGENS UW EIGEN WENS. De MKM is zowel

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Een passie voor zorg. Een partner voor u.

Een passie voor zorg. Een partner voor u. Een passie voor zorg. Een partner voor u. Linde Healthcare Benelux De Keten 7, 5651 GJ Eindhoven Tel. +31.40.2825825, Fax +31.40.2816875 info.healthcare.nl@linde.com, www.linde-healthcare.nl 1100_004 (0713/1500)

Nadere informatie

GMP+ PRODUCTEN DEDICATED LOGISTIC SOLUTIONS

GMP+ PRODUCTEN DEDICATED LOGISTIC SOLUTIONS DEDICATED LOGISTIC SOLUTIONS GMP+ PRODUCTEN Of het nu gaat om sojaolie, zalmolie of methionine: wij transporten uw grondstoffen voor de diervoederindustrie volgens de normen van GMP+ International. Zo

Nadere informatie

Introductie van de nieuwe Un

Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe UniTrane ventilatorconvector En de expertise erachter onderneming die wor Van een onderneming die wordt gedreven door uw visie Zoals de meeste succesvolle

Nadere informatie

www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs

www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs www.motrac.be Motrac Occasies: zo goed als nieuw tegen een zeer aantrekkelijke prijs Koop risicovrij Voor bedrijven die op zoek zijn naar eersteklas hef-en magazijntrucks, maar (nog) niet in nieuwe trucks

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

http://nbd.host.diskad.nl/data/nbd0004/ldbs/6701.html

http://nbd.host.diskad.nl/data/nbd0004/ldbs/6701.html PractiWall Ridderkerk bv http://nbd.host.diskad.nl/data/nbd0004/ldbs/6701.html pagina 1 van 2 16-04-2007 Korte beschrijving PractiWall produceert en levert al jarenlang verplaatsbare scheidingswanden,

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Optimale service dat is ons doel!

Optimale service dat is ons doel! Gloning Krantechnik Gloning Krantechnik GmbH is opgericht in 1983 en heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende aanbieders van speciale kranen in Europa. Dankzij

Nadere informatie

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER WWW.VSC.NL VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION VOORTMAN INHOUD INHOUD OVER VOORTMAN Pagina 4 DISTRIBUTIECENTRA Pagina 8 ONZE

Nadere informatie

Slimme intern transport oplossingen

Slimme intern transport oplossingen Slimme intern transport oplossingen heffiq.nl Excelleren in intern transport De technologie van intern transport wordt steeds geavanceerder en de continuïteit steeds belangrijker. U wilt excelleren in

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

PRODUCT- CATALOGUS > > > TRILBLOKKEN VARIABEL MOMENT HOOGFREQUENT NORMAALFREQUENT AGGREGATEN KLEMMEN

PRODUCT- CATALOGUS > > > TRILBLOKKEN VARIABEL MOMENT HOOGFREQUENT NORMAALFREQUENT AGGREGATEN KLEMMEN PROUT- TLOGUS > > > TRILLOKKN VRIL MOMNT HOOGFRQUNT NORMLFRQUNT GGRGTN KLMMN SamenwerkinG ankzij een intensieve samenwerking met onze klanten, hebben we informatie uit de eerste hand over behoeften en

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek

Service & Support. Informatie. Bosch Thermotechniek Service & Support Informatie Bosch Thermotechniek 2 Service & Support Ervaar de service en de support van Bosch Bosch is internationaal toonaangevend op het gebied van cv- en warmwater oplossingen voor

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE

Generating Powerful Solutions Pon Power CUSTOMER SERVICE G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s CUSTOMER SERVICE PAGINA 2 CUSTOMER SERVICE Een Caterpillar is een hoogwaardige, betrouwbare krachtbron die is ontworpen om te presteren en vooral om

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften. Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde Schindler vestiging, bezoek

Nadere informatie

Onderhoud of vervanging installatie met resultaatverbintenis (totale waarborg)

Onderhoud of vervanging installatie met resultaatverbintenis (totale waarborg) Onderhoud of vervanging installatie met resultaatverbintenis Marc Van Isterdael 17 februari 2009 Operations Manager Axima Services Bestuurder Sportoase Totale waarborg, een basiselement van het dienstenaanbod

Nadere informatie

MODERNISERING. ThyssenKrupp Liften

MODERNISERING. ThyssenKrupp Liften 2 MODERNISERING ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen te bieden, geheel afgestemd op uw wensen en met een ambitieus doel: wij willen dat u met ons een sprong

Nadere informatie

Milieubeleidsverklaring

Milieubeleidsverklaring Milieubeleidsverklaring 2016 Inleiding Over Möhringer Liften BV Möhringer is een onderneming die zich richt op het ontwerpen, fabriceren, leveren en plaatsen van liftinstallaties, alsmede de nazorg in

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen

Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen www.inventum.com ENERGY INNOVATION FIRST Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Die belofte begint bij de bevlogenheid

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

Besam automatische deuren

Besam automatische deuren Besam automatische deuren EN16005 Veiligheid van automatische deuren voor personenverkeer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De EN16005 Per 10 april 2013 geldt de nieuwe EN16005 richtlijn.

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

AUTOLIFT. Hydraulische lift

AUTOLIFT. Hydraulische lift AUTOLIFT Hydraulische lift Hydraulisch liftsysteem Het hydraulisch liftsysteem biedt een oplossing voor hefhoogtes tot ca. 25 meter. De hefvermogens variëren van 4000 kg tot 5000 kg. Flexibiliteit Onze

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alle toegangsoplossingen Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

EEN KLEINE UPGRADE. EEN GROTE VERANDERING. EEN TOTALE VERNIEUWING. MODERNISEREN VOOR EEN COMPLEET NIEUWE EN VEILIGE LIFT.

EEN KLEINE UPGRADE. EEN GROTE VERANDERING. EEN TOTALE VERNIEUWING. MODERNISEREN VOOR EEN COMPLEET NIEUWE EN VEILIGE LIFT. Modernisering Waarom Zelfs met goed en regelmatig onderhoud hebben liftinstallaties niet het eeuwige leven. Verschillende componenten van de installatie hebben een beperkte levensduur en moeten op een

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Service catalogus. Serviceafdeling en geaccrediteerde kalibratie dienst

Service catalogus. Serviceafdeling en geaccrediteerde kalibratie dienst Service catalogus Serviceafdeling en geaccrediteerde kalibratie dienst Bij het leveren van technisch hoogwaardige producten is het onontbeerlijk om een goede service afdeling te hebben. Een afdeling waar

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

De monteur van de toekomst

De monteur van de toekomst BSH Home Appliances Group De monteur van de toekomst SMART REPAIR EVENT 05-11-2018 BSH HOME APPLIANCES GROUP BSH Huishoudapparaten B.V. Even voorstellen Rob Walthaus Head of Technical Support and Training

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT liftforce klein goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp,

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie