tel fax website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be"

Transcriptie

1 tel fax website: DE POTTELBERG Naam: Nr. kamer:

2 In voege vanaf: Pagina: 2 / 9 Het Woonzorgcentrum "De Pottelberg" vzw Pottelberg 1, 8500 Kortrijk dat het centrum voor kortverblijf (erkend onder het nummer KPE 732) beheert, vertegenwoordigd door dhr. Geert De Vooght, algemeen directeur, hierna het CKV genoemd en dhr./mevr. rijksregisternummer.. hierna "de bewoner" genoemd Facultatief: voor wie deze overeenkomst ondertekend wordt door: dhr./mevr., rijksregisternummer.., die hierbij voor de bewoner als vertegenwoordiger optreedt en als dusdanig in de plaats treedt voor het vervolgen van de rechten en plichten die uit deze overeenkomst voortvloeien. Artikel 1: ALGEMENE BEPALINGEN Het CKV verstrekt de gebruiker met ingang van t.e.m. (max. 60 opeenvolgende dagen en beschouwd over een periode van één jaar, in totaal max. 90 dagen ) huisvesting, de gebruikelijke huishoudelijke en gezinsverzorging en verzekert de bijzondere hulp alsook de verpleegkundige, paramedische, farmaceutische en medische zorgen. Als huisvesting wordt een éénpersoonskamer met kamernummer,, ter beschikking gesteld, met de daarbij behorende inboedel zoals vermeld in de inventaris in bijlage en ondertekend door beide partijen. De gebruiker erkent dat de woongelegenheid zich in goede staat bevindt, behoudens eventuele opmerkingen vermeld op de inventaris/plaatsbeschrijving. De gebruiker zal aan de kamer niets veranderen behoudens toestemming van het CKV. Artikel 2: PRIJS ( cf. Ministerieel besluit van 9 december 2009 tot bepaling van de samenstelling van de dagprijs, verschenen in het Belgisch staatsblad ) 2.1. Als vergoeding voor het verblijf, vermeld onder art. 1 is de bewoner een dagprijs verschuldigd aan het CKV van De dagprijs is verschuldigd vanaf de dag dat de kamer ter beschikking komt van de gebruiker. 2.3 In geval van afwezigheid langer dan 24 uur wordt de dagprijs verminderd met 6 per dag vanaf de eerste dag (voor de dag van vertrek en de dag van terugkomst samen, wordt de vermindering slechts voor één dag toegekend ).

3 In voege vanaf: Pagina: 3 / Onverminderd de toepassing van de bepalingen van de vigerende prijsreglementering volgt de dagprijs de schommelingen van het indexcijfer van de consumptieprijzen en wordt aangepast bij overschrijding van de spilindex (de spilindex is de index op basis waarvan de pensioenen aangepast worden). Benevens de hiervoor vermelde automatische koppeling aan het indexcijfer van de consumptieprijzen kan de dagprijs aangepast worden in geval de stijging van kosten, prijzen en lasten hoger ligt dan de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen, dit na goedkeuring van het Ministerie van Economische Zaken. Het CKV deelt de voorgenomen prijswijziging mee aan de gebruiker, ten minste 30 dagen voor de datum van toepassing. Dergelijke prijsaanpassingen worden niet beschouwd als een wijziging van de overeenkomst. 2.5 Bovenop de dagprijs kunnen bijkomende kosten worden aangerekend voor volgende diensten of goederen aangeboden door het CKV die op verzoek van de gebruiker worden verstrekt: - de kosten van de telefoongesprekken; - consumpties in de cafetaria; - inkomgelden en vervoerkosten voor deelname aan specifieke (externe) animatieactiviteiten; - maaltijden en consumpties van bezoekers; - producten voor persoonlijke verzorging die op verzoek van de gebruiker worden verstrekt (met uitzondering van zeep, shampoo en tandpasta die kosteloos door de voorziening worden verstrekt). 2.6 Bovenop de dagprijs kunnen bijkomende kosten worden aangerekend als voorschot ten gunste van derden, voor uitgaven die door het CKV voor rekening en op verzoek van de gebruiker worden verricht: - honoraria voor consulten huisarts, tandarts, specialist; - geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor zover ze niet door het RIZIV worden terugbetaald; - kinesitherapie; - persoonlijke was en linnen, met uitzondering van handdoeken en washandjes die door de voorziening worden verstrekt; - kapster en pedicure. 2.7 Het verschuldigd bedrag dient voldaan te worden binnen 8 kalenderdagen na de verzenddatum vermeld op de verblijfsnota door overschrijving op het rekeningnummer van het centrum. 2.8 De vertegenwoordiger die de overeenkomst ondertekent verklaart zich hierbij borg te stellen voor de gebruiker en verbindt zich ertoe, indien de gebruiker niet zelf betaalt,

4 In voege vanaf: Pagina: 4 / 9 hoofdelijk en ondeelbaar in te staan jegens het CKV voor betaling van al de bedragen waarvan sprake in deze overeenkomst. De borgstelling neemt een einde bij de beëindiging van bovengenoemde overeenkomst en na betaling van alle krachtens overeenkomst nog aan het CKV verschuldigde bedragen. 2.9 Bij laattijdige betaling zal er van rechtswege en zonder enige formele ingebrekestelling een conventionele verwijlintrest van 10 % per jaar op het opeisbare bedrag verschuldigd zijn. Bovendien zal bij gehele of gedeeltelijke niet-betaling van de schuld op de vervaldag, en na vergeefse ingebrekestelling, een forfaitaire schadevergoeding aangerekend worden van 10% op de vervallen schuld, met een minimum van 125 en een maximum van 500, ook bij toekennen van betalingsuitstel. Indien het WZC zijn contractuele verplichtingen niet nakomt, heeft de bewoner recht op een schadevergoeding naar gemeen recht. Artikel 3: INTERNE AFSPRAKENNOTA De gebruiker verklaart een exemplaar van de interne afsprakennota te hebben ontvangen. De gebruiker verbindt zich er toe de bepalingen in deze nota en de daarin aangebrachte wijzigingen, die hem/haar ter kennis zijn gebracht, na te komen. Artikel 4: MEDISCHE, FARMACEUTISCHE, PARAMEDISCHE EN VERPLEEG- KUNDIGE ZORG 4.1 De gebruiker kan zelf zijn huisarts aanwijzen. Deze arts dient zich ertoe te verbinden de afspraken ivm de medische organisatie in het CKV na te komen. 4.2 De gebruiker kan zelf zijn kinesist aanwijzen. Deze kinesist dient zich ertoe te verbinden hierover de nodige afspraken met het CKV te maken. 4.2 Behoudens de vrije keuze van arts en kinesist, aanvaardt de bewoner dat farmaceutische, paramedische en verpleegkundige zorg enkel wordt verstrekt door zorgverstrekkers die middels een overeenkomst zijn verbonden met het CKV. 4.3 De gebruiker kan op elk ogenblik zijn huisarts raadplegen of ontbieden. In het belang nochtans van de gebruiker of van andere gebruikers, mag het CKV vragen dat deze zich aan een medisch onderzoek en/of behandeling zou onderwerpen, telkens zich hiervoor ernstige aanwijzingen voordoen. Het blijft de gebruiker vrij hiervoor de geneesheer van zijn keuze te raadplegen of te ontbieden. 4.4 Verstrekkingen van dieetvoeding vinden uitsluitend plaats op medisch voorschrift. Het CKV kan hiervoor advies inwinnen bij een diëtist die door het WZC wordt aangewezen. 4.5 Het CKV kan in overleg met de behandelende geneesheer de gebruiker om medische redenen laten opnemen in een ziekenhuis.

5 In voege vanaf: Pagina: 5 / 9 Artikel 5: BEEINDIGING VAN DE OVEREENKOMST Beëindiging van de overeenkomst vóór de overeengekomen datum van opname. Bij annulering van een gepland kortverblijf binnen een periode van 60 kalenderdagen voorafgaand aan de opname, is de gebruiker een vergoeding verschuldigd gelijk aan 7 verblijfsdagen. Indien deze periode meer dan 60 kalenderdagen bedraagt, is er geen verbrekingsvergoeding verschuldigd. Deze vergoeding vervalt in geval van ziekenhuisopname of in geval van overlijden. Beëindiging van de overeenkomst tijdens de overeengekomen verblijfsperiode. De gebruiker heeft het recht de overeenkomst op te zeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 7 dagen. De opzegging dient aangetekend te gebeuren en gaat in op de eerste dag na de betekening ervan. Het CKV kan deze overeenkomst opzeggen d.m.v. een aangetekend schrijven met in acht name van een opzegtermijn van 14 dagen. Beëindiging van de overeenkomst in bijzondere omstandigheden Indien de lichamelijke of geestelijke gezondheidstoestand van de gebruiker zodanig is, dat het verblijf in het centrum niet langer mogelijk is, dan kan de overeenkomst vroegtijdig in onderling akkoord beëindigd worden. In deze omstandigheden verbindt het centrum er zich toe, in overleg met de gebruiker en/of zijn natuurlijke of rechtspersonen te zoeken naar een passende oplossing. In geval van ziekenhuisopname tijdens het kortverblijf kan de overeenkomst beëindigd worden met instemming van beide partijen. De gebruiker is geen dagprijs meer verschuldigd vanaf de datum van deze onderlinge overeenkomst. Bij niet-beëindiging loopt de overeenkomst verder tot en met de vooropgestelde einddatum. De overeenkomst eindigt automatisch bij het overlijden van de bewoner. De dagprijs, verminderd met 6, blijft verschuldigd tot de kamer ontruimd is. Indien één van de partijen zich schuldig maakt aan een zware fout in de uitvoering van deze overeenkomst, kan de andere partij er onmiddellijk een einde aan stellen.

6 In voege vanaf: Pagina: 6 / 9 Artikel 6: ZORGAFSTEMMING VOOR ONTSLAG Het CKV verbindt zich ertoe, voor ontslag van de gebruiker, de nodige afspraken te maken over de zorgafstemming met het thuismilieu, teneinde de continuïteit van de zorg te waarborgen. Artikel 7: AANSPRAKELIJKHEID 7.1 Het CKV verbindt zich ertoe de uitbatingsrisico s van de burgerlijke aansprakelijkheid ten aanzien van de gebruiker te verzekeren. Dit betreft lichamelijke en materiële schade die veroorzaakt is door personeel tewerkgesteld door het CKV en/of door vrijwilligers en/of door andere bewoners van het CKV. 7.2 De persoonlijke bezittingen van de gebruiker zijn tegen brand en aanverwante risico s verzekerd ten belope van maximaal 5000 (ABEX 670, index constructieprijzen 2010) Desgewenst dient de gebruiker voor kostbare bezittingen een aanvullende verzekering af te sluiten 7.3 Het CKV is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen van de bewoner. Artikel 8: VERTEGENWOORDIGING EN PERSOONSGEBONDEN ZORG 8.1 De gebruiker, of bij gebreke zijn vertegenwoordiger, verbindt er zich toe (om bij opname) één of meerdere personen aan te wijzen of te doen aanwijzen die, voor het geval de gebruiker om eender welke reden niet in staat zou zijn om zelf de nodige handelingen te stellen met betrekking tot het beheer van zijn goederen of om zelf beslissingen te nemen die nodig zijn met betrekking tot de zorg voor zijn persoon, wettelijk bevoegd zullen zijn om de gebruiker te vertegenwoordigen of om in het voordeel van de bewoner de nodige beslissingen te nemen. 8.2 Van die aanwijzing met betrekking tot de persoonsgebonden zaken zal aan het CKV kennis gegeven worden bij middel van een verklaring die zal opgesteld worden volgens het aan deze overeenkomst gehecht model. 8.3 Van die verklaring mag door het CKV kennis gegeven worden aan belanghebbende derden. Artikel 9: BESCHERMING VAN DE PERSOONLIJKE LEVENSSFEER. Het CKV stelt bij opname voor iedere gebruiker een geïndividualiseerd zorg- en begeleidingsplan op en legt een administratief dossier aan. Deze dossiers bevatten persoonlijke

7 In voege vanaf: Pagina: 7 / 9 gegevens en richtlijnen noodzakelijk om een optimale verzorging en behandeling te verzekeren, en zijn strikt vertrouwelijk. Het aanleggen en bewaren van deze bewonersdossiers gebeurt conform de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer en het medisch beroepsgeheim. De gebruiker beschikt over een direct inzagerecht in de administratieve gegevens van het dossier, en heeft de mogelijkheid om onjuiste gegevens te laten verbeteren. Indien de bewoner van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, dient hij of zij zich te wenden tot de directie van het CKV. Wat de medische, paramedische en verpleegkundige gegevens betreft, heeft de gebruiker, overeenkomstig art van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer en art. 9 2 wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt, een indirect inzagerecht. De gebruiker kan er ook voor opteren dit inzagerecht uit te oefenen via een door hem of haar gekozen vertrouwenspersoon. Artikel 10: BEVOEGDE RECHTBANK Voor alle geschillen die voortvloeien uit deze overeenkomst is de rechtbank van Brugge exclusief bevoegd. Artikel 11: WIJZIGINGEN AAN DE OVEREENKOMST Deze opnameovereenkomst kan enkel gewijzigd worden mits een schriftelijke instemming van het CKV en de gebruiker of zijn vertegenwoordiger. Deze wijzigingen dienen vastgelegd te worden in een nieuwe opname overeenkomst of een bijlage bij deze overeenkomst Opgemaakt in 2 exemplaren, te Kortrijk op.. Elk der partijen verklaart een exemplaar van deze overeenkomst ontvangen te hebben. Voor het WZC, De bewoner of zijn vertegenwoordiger Geert De Vooght Algemeen Directeur.

8 In voege vanaf: Pagina: 8 / 9 Handtekening(en) laten voorafgaan door de eigenhandig geschreven woorden gelezen en goedgekeurd Bijlage overeenkomst CKV INVENTARIS/PLAATSBESCHRIJVING Ondergetekende partijen bevestigen hierbij dat De kamer in het centrum voor kortverblijf van WZC De Pottelberg met nummer :, in gebruik genomen door : van tot zich op datum van ingebruikname in goede staat bevindt, met uitzondering van bestaande beschadiging aan:... Alles wat zich in de kamer bevindt is eigendom van de opgenomen bewoner met uitzondering van : * Bed * Inbouwkleerkast * Nachttafel met inbouwfrigo * Rustzetel * Tafel * 2 stoel(en) * TV kast * LCD Televisie toestel * Telefoontoestel die eigendom zijn van de instelling. Voor het CKV De bewoner, of zijn Geert De Vooght

9 In voege vanaf: Pagina: 9 / 9 De vertegenwoordiger Algemeen Directeur

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf Overeenkomst Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf VZW WOONZORGCENTRUM OLV ANTWERPEN De vzw Woonzorgcentrum O.-L.-V. Van Antwerpen, Pieter van Hobokenstraat 3, 2000 Antwerpen hierbij vertegenwoordigd

Nadere informatie

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen OVEREENKOMST De partijen Enerzijds De v.z.w. Woonzorgnet Dijleland die het dagverzorgingscentrum Hertog van Brabant beheert, hier vertegenwoordigd door Mevr. G. Robberechts, en hierna de v.z.w." genoemd

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF

OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF De VZW Woonzorgnet-Dijleland met woon- en zorgcentrum Dijlehof, die het Centrum voor

Nadere informatie

CvK Warmhof opnameovereenkomst

CvK Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB:

Nadere informatie

DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum. Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis

DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum. Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en vzw De Hazelaar De Hazelaar v.z.w. Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich Tel.

Nadere informatie

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST Sint-Jozef Rillaar Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST REGISTRATIENUMMER: 201.104.2.1 REGISTRATIEDATUM: 10.09.2007 TUSSEN

Nadere informatie

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB: PE 1242 - RVT: VZB 2104 -

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Tussen de ondergetekenden: enerzijds: OCMW Asse, beheerder van WZC Hingeheem, Gasthuisstraat 2 1730 Asse erkenningsnummers: ROB CE 521 RVT VZB 378 CVK KCE 521

Nadere informatie

RESIDENTIEEL VERBLIJF

RESIDENTIEEL VERBLIJF Home Sint Jozef vzw Grotesteenweg 112-114-116 2600 BERCHEM PE 1280 VZB 2413 RIZIV 76128073110 Ondernemingsnummer 464.810.538 OVEREENKOMST RESIDENTIEEL VERBLIJF Documentversie 1 februari 2012 Pagina 1 OPNAMEOVEREENKOMST

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: sam.vanormelingen@ocmwhoegaarden.be Directeur WZC Schriftelijke opnameovereenkomst

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest Tussen de ondergetekenden: 1. vertegenwoordigd door: en 2. Het OCMW van Grimbergen, vertegenwoordigd door mevrouw Trui Olbrechts, voorzitter en

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Cassiers

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Cassiers Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T 051 70 81 90 F 051 70 81 99 E-mail info@wzccassiers.be Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Cassiers IDENTIFICATIEGEGEVENS VAN

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf

Nadere informatie

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W.

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W. woensdag 20 juli 2016 BEGELEIDINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. De V.Z.W. Beschut Wonen Noord-Limburg, Burgemeester Laenenstraat 7 bus 25 3900 Overpelt, hier vertegenwoordigd door Fons Plas (ondergetekende),

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN VZW WOONZORGNET-DIJLELAND VOOR HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN VZW WOONZORGNET-DIJLELAND VOOR HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN VZW WOONZORGNET-DIJLELAND VOOR HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF VZW Woonzorgnet-Dijleland, WZC Dijlehof Ondernemingsnummer: 0500.952.540 Erkenningsnummer RVT: PE 1827

Nadere informatie

gebruiksovereenkomst

gebruiksovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 1 Aanpassing van de dagprijzen aan de index 24-11-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en Woonzorgcentrum Sint- Vincentius vzw

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en Woonzorgcentrum Sint- Vincentius vzw Opnameovereenkomst tussen de bewoner en Woonzorgcentrum Sint- Vincentius vzw, Dorpstraat 32 2180 Ekeren, Tel.: 03 543 61 60 Erkenningsnummers: WZC: PE769 Erkenningsnummer RVT: VZB 2171 RIZIV-nummer: 76076902-110

Nadere informatie

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME Woonzorgcentrum Ter Nethe Goedgekeurd door: Stuurgroep kwaliteitszorg Procedureverantw.: Anja Paepen SMK: privacy, waardigheid, autonomie, inspraak, keuzevrijheid, huiselijkheid, geborgenheid en klachtenrecht,

Nadere informatie

Mevrouw, de heer NAAM, rijksregisternummer NUMMER, hierna aangeduid als de bewoner (bij koppels gegevens van beide partners vermelden),

Mevrouw, de heer NAAM, rijksregisternummer NUMMER, hierna aangeduid als de bewoner (bij koppels gegevens van beide partners vermelden), Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Sint-Jozef vzw WOONZORGCENTRUM SINT-JOZEF vzw Molenaarsstraat 34, 9000 Gent 09 265 81 20 09 265 81 39 info@sintjozef-gent.be www.sintjozef-gent.be

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf. Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vzw

Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf. Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vzw Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf, Dorpstraat 32 2180 Ekeren, Tel.: 03 543 61 60 Erkenningsnummers: WZC: PE769 Erkenningsnummer RVT: VZB 2171 RIZIV-nummer: 76076902-110

Nadere informatie

Verblijfsadres (indien verschillend):. Wettelijk vertegenwoordigd door (naam):...

Verblijfsadres (indien verschillend):. Wettelijk vertegenwoordigd door (naam):... PROTOCOL BEWONERS INCLUSIEF WONEN (IWO) Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine Van Camp, Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest, vertegenwoordigd door Erik Peirelinck,

Nadere informatie

ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST- ALGEMEENHEDEN (1)

ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST- ALGEMEENHEDEN (1) VERBLIJFSOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM DOCUMENT: 09/2014 16/02/2015 Tussen enerzijds de VZW Woonzorgcentrum De Voorzienigheid, met zetel te Kerkhofstraat 31 te 3950 Bocholt, die het gelijknamige woonzorgcentrum,

Nadere informatie

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING CONFEDERATIE VAN IMMOBILIENBEROEPEN VLAANDEREN Document opgesteld door het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen vzw. Huidig document betreft een voorbeeld ter duiding van bepaalde passages

Nadere informatie

Opname - overeenkomst

Opname - overeenkomst Opname - overeenkomst Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2 1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol 1 Identificatiegegevens Tussen de ondergetekenden: Enerzijds:

Nadere informatie

Opnameovereenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen

Opnameovereenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen 4 4 1. ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST ALGEMEENHEDEN 2. WOONGELEGENHEID 3. DE ZORGVERLENING 4. HUISHOUDELIJK REGLEMENT 5. PERSOONLIJKE STEEKKAART 6. KOSTEN VERBONDEN AAN

Nadere informatie

Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis

Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Versie : 15-09-08 Pagina 1 van 18 Algemene bepalingen De vereniging zonder winstgevend doel, Witvrouwenveldstraat 1, 2550 Kontich die het rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dit exemplaar ondertekend terugbezorgen aan St.-Oda PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING I VERBLIJFSOVEREENKOMST NURSINGHOME (+21 JAAR) - OBSERVATIE-UNIT 1 IDENTITEIT VAN DE PARTIJEN Gegevens,

Nadere informatie

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder OCMW HARELBEKE Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Leie Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Gavers Vrijdomkaai 31 Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 8530 Harelbeke 056/735 200 056/735 391 CE nr. 358 VZB 2235 CE

Nadere informatie

Opnameovereenkomst dagverzorgingscentrum Hanswijk

Opnameovereenkomst dagverzorgingscentrum Hanswijk Opnameovereenkomst dagverzorgingscentrum Hanswijk Deze opnameovereenkomst wordt afgesloten tussen: Enerzijds Zorgbedrijf Rivierenland, Wilsonstraat 28a, 2860 Sint-Katelijne-Waver, dat het dagverzorgingscentrum

Nadere informatie

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Woonzorgnet-Dijleland VZW met exploitatiezetel : Minderbroedersstraat 9b Tel. 016/ Leuven Fax 016/29.14.

Woonzorgnet-Dijleland VZW met exploitatiezetel : Minderbroedersstraat 9b Tel. 016/ Leuven Fax 016/29.14. AFSPRAKENNOTA JURIDISCH STATUUT EN AARD VAN DE INSTELLING De VZW Woonzorgnet-Dijleland Wingerdstraat 14, 3000 Leuven - beheert de voorzieningen Dijlehof (RVT 76 individuele kamers,waarvan 6 kortverblijf),

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Woonzorgcentrum Ter Beke Beselarestraat 1 8940 GELUWE 056/95.29.00 elien.dejaegere@wzbwervik.be als woonzorgcentrum erkend onder nummer CE 677 als rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF OPENBAAR CENTRUM MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Woonzorgcentrum Bloesemhof Erkenning: CE 558 - RIZIV 76055819210 Graethempoort 3C, 3840 BORGLOON SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF Naam

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest A. Statuut van de instelling INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Het woonzorgcentrum is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen van de

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

M... geboren op... /... /... te... hierna de bewoner genoemd,

M... geboren op... /... /... te... hierna de bewoner genoemd, OVEREENKOMST ALGEMENE BEPALINGEN De vereniging zonder winstoogmerk FAC SIMILITER, met zetel te Langeveldstraat 151 te 1180 Brussel, die het rust- en verzorgingstehuis Nazareth, Waterloosesteenweg 961-1180

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE TIJDELIJKE RESIDENT EN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF MARIATROON

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE TIJDELIJKE RESIDENT EN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF MARIATROON OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE TIJDELIJKE RESIDENT EN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF MARIATROON Woonzorgcentrum Mariatroon Adres: Zuidlaan 24 te 9200 Dendermonde Tel.: 052/22.39.11. Erkenningsnummers WZC:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT Tussen: gsm:.. rijksregisternummer... hierna "verhuurder" genoemd, en: gsm:.. rijksregisternummer... gsm:.. rijksregisternummer... hierna "huurder(s)" genoemd,

Nadere informatie

PROTOCOL VAN RECHTSTREEKS TOEGANKELIJK VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING/ RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE HULP (RTH)

PROTOCOL VAN RECHTSTREEKS TOEGANKELIJK VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING/ RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE HULP (RTH) PROTOCOL VAN RECHTSTREEKS TOEGANKELIJK VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING/ RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE HULP (RTH) Dit Protocol wordt afgesloten tussen: Enerzijds het Koninklijk Instituut Woluwe Georges

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dit exemplaar ondertekend terugbezorgen aan St.-Oda PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING I OVEREENKOMST MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM (MFC) (-21 JAAR) - OBSERVATIE- EN BEHANDELINGSGROEP 1 IDENTITEIT

Nadere informatie

DE VRIJE VLINDER TEHUIS VOOR KORT VERBLIJF. Protocol van verblijf, opvang, behandeling of begeleiding

DE VRIJE VLINDER TEHUIS VOOR KORT VERBLIJF. Protocol van verblijf, opvang, behandeling of begeleiding DE VRIJE VLINDER TEHUIS VOOR KORT VERBLIJF Protocol van verblijf, opvang, behandeling of begeleiding 1. Identificatie van de partijen: Dit protocol wordt afgesloten tussen enerzijds, Dhr/Mevr.. die hiertoe

Nadere informatie

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be PROTOCOL TEHUIS WERKENDEN, TEHUIS NIET-WERKENDEN Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen:

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde 1. De opnameovereenkomst 1.1. Wat is een opnameovereenkomst? De opnameovereenkomst is de schriftelijke overeenkomst die door de bewoner

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW WIJNEGEM / Tussen: Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW Wijnegem / WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345 (RVT) en

Nadere informatie

ZORGOVEREENKOMST AANVANG EN BEËINDIGING VAN HET VERBLIJF, DE DAGOPVANG EN MOBIELE BEGELEIDING:

ZORGOVEREENKOMST AANVANG EN BEËINDIGING VAN HET VERBLIJF, DE DAGOPVANG EN MOBIELE BEGELEIDING: ZORGOVEREENKOMST IDENTITEIT: Tussen VZW Jeugdzorg Ter Elst, met maatschappelijke zetel: Zandstraat 10 te 2570 DUFFEL vertegenwoordigd door Mevrouw Vanessa Janssens, Directeur Zorg en Mevrouw en/of Mijnheer..................................................

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De Ceder a/d Gavers

Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De Ceder a/d Gavers OCMW HARELBEKE Woonzorgcentrum De Ceder a/d Gavers Centrum voor Kortverblijf (CKV) Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 056/735 391 KCE 2086 Opnameovereenkomst bij opneming in het Centrum voor Kortverblijf De

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat 51, beheerder van

Nadere informatie

Verblijfsadres (indien verschillend):. Wettelijk vertegenwoordigd door (naam):...

Verblijfsadres (indien verschillend):. Wettelijk vertegenwoordigd door (naam):... PROTOCOL LOGEREN EN KORTOPVANG Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine Van Camp, Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest, vertegenwoordigd door Erik Peirelinck, directeur,

Nadere informatie

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976

IBAN: BE08 3631 0166 3013 - BIC: BBRU BE BB - BTW: BE 844.231.976 1 Disclaimer en algemene voorwaarden SAMMAN Fonds vzw, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0841.212.605 SAMMAN VSO, Excelsiorlaan, 4B, 1930 Zaventem met ondernemingsnummer 0844.231.976

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

VERGOEDINGSOVERZICHT

VERGOEDINGSOVERZICHT VERGOEDINGSOVERZICHT Versie 2015.01 1 Versie 2015.01 2 Inhoudsopgave 1.Vergoeding...3 1.1.Voorschools kinderen...3 a)extra kosten... 3 b)schadevergoeding...4 c)indexatie...4 1.2.Naschoolse kinderen...4

Nadere informatie

BRUSSELS GEWEST

BRUSSELS GEWEST BRUSSELS GEWEST AANHANGSEL 4, deel 1 : MEDEHUUR TUSSEN a. Dhr/Mevr. (1)..... Dhr/Mevr. (1)...... OF b. N.V./B.V.B.A./V.Z.W. (1)...... représentée par Mr/Mme (1)....... (hierna genoemd «de verhuurder»)

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dit exemplaar ondertekend terugbezorgen aan St.-Oda PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING I VERBLIJFSOVEREENKOMST NURSINGTEHUIS (+21 JAAR) 1 IDENTITEIT VAN DE PARTIJEN Gegevens, hierna "wettelijke

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN HET WOONZORGCENTRUM MARIATROON

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN HET WOONZORGCENTRUM MARIATROON OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN HET WOONZORGCENTRUM MARIATROON Woonzorgcentrum Mariatroon Adres: Zuidlaan 24 te 9200 Dendermonde Tel.: 052/22.39.11. Erkenningsnummer WZC: PE 032 (69 RVT-39 ROB)

Nadere informatie

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST :

CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : CONSIGNATIE-OVEREENKOMST : 1 ) TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN TUSSEN: De Heer PARTIJ X, Geboren te op wonende te 8000 BRUGGE straatnaam ondernemingsnummer: 0000.000.000 Hierna genoemd : PARTIJ X EN: De Heer

Nadere informatie

Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder

Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder Woonzorgcentrum De Vlinder Centrum voor Kortverblijf (CKV) Kollegeplein 5 8530 Harelbeke 056/735 390 KCE 2086 Opnameovereenkomst Centrum voor Kortverblijf De Vlinder (Vastgesteld door de Raad van Bestuur

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dienst Rechtstreeks Toegankelijke Hulp

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dienst Rechtstreeks Toegankelijke Hulp Vrij Orthopedagogisch Centrum DE ROZENKRANS vzw Albert I-laan 54 8670 OOSTDUINKERKE Tel.: 058 / 52.12.52 Fax : 058 / 52.27.91 E-mail : info@vocderozenkrans.be PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

Nadere informatie

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR..

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.. SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BIJ OPNAME IN EEN SERVICEFLAT Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.... hierna de BEWONER genoemd, ofwel

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor), en hierna te

Nadere informatie

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN /

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN / Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be PROTOCOL DAGCENTRUM EN BEGELEID WERK Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W.

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W. woensdag 20 juli 2016 VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen : 1. De V.Z.W. Beschut Wonen Noord-Limburg, Burgemeester Laenenstraat 7 bus 25 3900 Overpelt, hier vertegenwoordigd door Fons Plas (ondergetekende), in

Nadere informatie

CONSIGNATIEOVEREENKOMST

CONSIGNATIEOVEREENKOMST CONSIGNATIEOVEREENKOMST Tussen:.... Vertegenwoordigd door: Mr/Mevr:.. Functie:.. hieronder genoemd de firma en... Vertegenwoordigd door: Mr/Mevr.... Algemeen directeur En Apotheker... Diensthoofd apotheek

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 - tweedelijnsbijstand Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 KORTRIJK, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat, en hierna te noemen

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te:

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te: HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... En: De huurder: Naam en voornaam : Wonende te: Tel: Gsm:. E-mail: Geboorteplaats

Nadere informatie

Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) volwassenen 1

Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) volwassenen 1 Begeleidingscentrum Spermalie - Het Anker maakt deel uit van vzw De Kade maatschappelijke zetel: Potterierei 42, 8000 Brugge, www.de-kade.be Versie 1/3/2018 Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks

Nadere informatie

Handelsagentuurovereenkomst

Handelsagentuurovereenkomst Handelsagentuurovereenkomst Tussen de ondergetekenden De vennootschap met maatschappelijke zetel te..., met ondernemingsnummer..., hierbij vertegenwoordigd door... in de functie van... ), hierna principaal

Nadere informatie

Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak

Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak Overig document Rubriek 1 Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak Bethanië, O/1/03.03, Zorgovereenkomst Hospice, versie 6.3, 12 augustus 2014 Pagina 1 van 5 Inhoud Inhoud 2 1. Verklaring zorgovereenkomst

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dit exemplaar ondertekend terugbezorgen aan St.-Oda PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING I OVEREENKOMST LOGEERFUNCTIE/KORTDURENDE BEGELEIDING (+21 JAAR) 1 IDENTITEIT VAN DE PARTIJEN Gegevens,

Nadere informatie

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE 1 REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE Inhoud A. Juridisch statuut van 'Ter Borre' en haar bestemming p.3. A.1. Juridisch statuut en aard van 'Ter Borre' A.2. Bestemming van 'Ter Borre B. Opnameprocedure

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw Opnameovereenkomst tussen de bewoner en het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw Woon- en zorgcentrum O.L.Vr. afgekort als WZC Adres : Gasthuisstraat 57, Tel. : 054/33.27.00 Beheerd door VZW : v.z.w.

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 23 november 2014 raad van bestuur van 01 december 2014 ingangsdatum: 1 januari 2015 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

DE VRIJE VLINDER. Protocol van verblijf, opvang, behandeling of begeleiding

DE VRIJE VLINDER. Protocol van verblijf, opvang, behandeling of begeleiding DE VRIJE VLINDER Protocol van verblijf, opvang, behandeling of begeleiding 1. Identificatie van de partijen: Dit protocol wordt afgesloten tussen enerzijds, Dhr/Mevr.. die hiertoe gemachtigd is namens

Nadere informatie

Licentieovereenkomst. Gevarenanalyse grondstoffen

Licentieovereenkomst. Gevarenanalyse grondstoffen Licentieovereenkomst Gevarenanalyse grondstoffen 26/11/2013 Licentieovereenkomst TUSSEN: Bemefa vzw, Gasthuisstraat 31, 1000 Brussel Hier vertegenwoordigd door de heer Yvan Dejaegher, directeur-generaal

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dit exemplaar ondertekend terugbezorgen aan St.-Oda PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING I OVEREENKOMST MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM (MFC) (-21 JAAR) 1 IDENTITEIT VAN DE PARTIJEN Gegevens, hierna

Nadere informatie

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat

Nadere informatie

casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar

casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar casapilot.com Overeenkomst van de Eigenaar A. Contracterende partijen Tussen (hierna CP genoemd), gedeponeerd merk van de vennootschap Greenbox N.V. met maatschappelijke zetel in L-9911 Troisvierges, 2

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt Overeenkomst tussen advocaat en cliënt Tussen : hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor) en hierna te noemen de cliënt(en) Wordt het volgende overeengekomen : 1. Voorwerp van de dienstverlening

Nadere informatie

Reglement renteloze leningen aan verenigingen

Reglement renteloze leningen aan verenigingen Reglement renteloze leningen aan verenigingen goedgekeurd door de gemeenteraad op 22 maart 2004 gepubliceerd op www.westerlo.be op 13 juni 2018 Hoofdstuk I Algemene bepalingen Artikel 1 Artikel 2 1 Artikel

Nadere informatie

Luik A: Identificatie van de gebruiker en contactpersoon of vertegenwoordiger. dag maand jaar

Luik A: Identificatie van de gebruiker en contactpersoon of vertegenwoordiger. dag maand jaar Huurovereenkomst mobiliteitshulpmiddel Vlaamse sociale bescherming /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

One Stop juridisch dienstverlening

One Stop juridisch dienstverlening One Stop juridisch dienstverlening Tussen : Blienberg Advocaten, met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen en met ondernemingsnummer BE0821.842.792 hierna genoemd: het advocatenkantoor

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN VAN WZC Zilverlinde

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN VAN WZC Zilverlinde OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN VAN WZC Zilverlinde Groep Assistentiewoningen (afgekort GAW): GAW Zilverlinde Adres: Sterrenwijzer 7, 2250 Olen Tel.: 014 / 26 26

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master Productions

Algemene voorwaarden Master Productions Verklaring van termen: Algemene voorwaarden Master Productions Artiesten: DJ s, MC s, instrumentalisten en presentatoren zullen worden aangeduid met de term Artiest. Diensten: Te leveren of geleverde apparatuur

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD OCMW BORGLOON Woonvoorziening Avondrood Nieuwe Steenweg 2, 3840 BORGLOON Erkenning: CE 1890 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD Naam + voornaam Ingangsdatum contract Nummer flat voorzitter

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF LET OP: Deze modelhuurovereenkomst voldoet niet aan de vereisten van de wet van 20 februari 1991 betreffende de huurovereenkomsten voor woningen die dienst doen

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie