Gramsbergen!GroenGastvrijGezellig!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gramsbergen!GroenGastvrijGezellig!"

Transcriptie

1 IVT Gramsbergen 2016 Internationaal Vrouwenvoetbal Toernooi 21ste editie Gramsbergen!GroenGastvrijGezellig! Het internationale toernooi voor vrouwenteams, dat jaarlijks plaatsvindt in Gramsbergen, heeft in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd. In 2016 vindt alweer de 21ste editie van dit grote evenement plaats. Waarom meedoen aan dit fantastische toernooi: Iedereen (van topklasser tot vijfdeklasser) kan meedoen Een knallende openingsmanifestatie op vrijdagavond. Wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag onder leiding van KNVB scheidsrechters, waaronder ook (internationale) topscheidsrechters, zoals in voorgaande jaren oa, Eric Braamhaar, ex arbiter Dick Jol, Pol van Boekel en in 2015 Bas Bijhuis. Het toernooi wordt omlijst door bijvoorbeeld muziek van een dweilorkest en de prijsuitreiking met bekende Nederlanders. Op zaterdagavond is er een grote feestavond met een deejay. De toegang is gratis voor deelnemers en teamleiders. Funtoernooi op zondag (niet verplicht) In afgelopen jaren hebben vele bekende mensen hun weg naar Gramsbergen gevonden. Zo mochten we oa. Erica Terpstra, Gert Heerkes, Piet Paulusma, Daniël Lohues en Arne Slot ontvangen voor een prijsuitreiking of openingsact. De commissie, bestaande uit 7 enthousiaste mensen, streeft jaarlijks naar verrassingen en vernieuwingen. Aan dit toernooi moet je gewoon een keer hebben deelgenomen!!! Het toernooi kreeg in 2002 een onderscheiding van de toenmalige KNVB-voorzitter Jeu Sprengers in de Amsterdam ArenA. Deelnemers omschrijven het als het mooiste en gezelligste voetbaltoernooi van ons land. Er wordt veel zorg besteed aan het omlijstende programma. Het toernooi is een fantastische manier om met je team het seizoen af te sluiten. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om te overnachten, uiteenlopend van luxe bungalows op een recreatiepark tot grote groepstenten op de toernooicamping, met zeer aantrekkelijk prijzen voor een verblijf. Wegens enorme vraag naar tenten breiden we dit jaar onze toernooicamping groots uit. We hebben nu veel meer ruimte tot onze beschikking om er een geweldige toernooicamping van te maken. Super gezellig met allemaal teams om je heen. Hierbij tref je de nodige informatie aan over ons toernooi. Wil je deelnemen, stuur dan per mail het door de (wedstrijd)secretaris ondertekende inschrijfformulier terug. Voor informatie kun je terecht op de website: of onze facebookpagina: vrouwentoernooi Gramsbergen of contact opnemen via: ons mailadres: ivtgramsbergen@live.nl

2 T O E R N O O I I N F O R M A T I E Het toernooi vrijdagavond en zaterdag Op sportcomplex 't Hoge Holt wordt in 2016 voor de 21ste keer het internationaal vrouwenvoetbaltoernooi gehouden. De speeldagen zijn: vrijdagavond 10 juni, zaterdag 11 juni en zondag 12juni. Verplicht zijn wedstrijden op de vrijdagavond en zaterdag. Om te grote krachtsverschillen te voorkomen is het toernooi in 2016 voor de tweede keer opgedeeld in drie zelfstandige toernooien i.p.v. twee. A-toernooi bestemd voor seniorenteams uitkomend in de hoogste klassen. B-toernooi bestemd voor seniorenteams uitkomend in de middelste klassen. C-toernooi bestemd voor seniorenteams uitkomend in de lagere klassen. In alle toernooien wordt gespeeld in poules, waarna er plaatsingswedstrijden zijn om de eindstand te bepalen. Aan het einde van de middag vinden er 3 finales plaats om te bepalen wie zich de winnaar van 2016 mag noemen.. Het fun toernooi zondag Naar keuze kan ook op zondag worden gespeeld. Dan is er een funtoernooi met bijzondere voetbalwedstrijden en -spelletjes. Deelnemende teams kunnen op het inschrijfformulier aangeven of ze aan het zondagprogramma willen deelnemen.

3 Prijzen Prijzengeld A-toernooi Prijzengeld B-toernooi: Prijzengeld C-toernooi nr ,00 nr ,00 nr ,00 nr ,00 nr ,00 nr ,00 nr ,00 nr ,00 nr ,00 Wisselbeker Voor de winnaar van het A-toernooi, het B-toernooi en het C-toernooi. Extra prijzen Voor de beste speelster in het A-toernooi, het B-toernooi en het C-toernooi, aan te wijzen door een jury. Voor de beste doelvrouw in het A-toernooi, het B-toernooi en het C-toernooi, aan te wijzen door een jury. Voor de sportiefste ploeg van het gehele toernooi, aan te wijzen door de scheidsrechters. Gramsbergen Herinnering Voor alle deelnemende ploegen. Persoonlijk aandenken Voor alle deelnemende speelsters en teambegeleiders. Inschrijfgeld Voor deelname aan het toernooi is een inschrijfgeld van 50,00 per team verschuldigd. Het ruim 3600 inwoners tellende stadje Gramsbergen behoort tot de gemeente Hardenberg en ligt in het noordoosten van de provincie Overijssel aan de Duitse grens en aan het riviertje de Vecht. Er zijn diverse oude panden en kroegjes in het gezellige centrum. Gramsbergen is bekend geworden door inwoner, Erik Hulzebosch, de nummer twee van de laatste Elfstedentocht en winnaar van So You wanna be a Popstar. Een andere prominente sporter uit ons stadje is profwielrenner Albert Timmer,oa bekend van de tour de France. Sportvereniging Gramsbergen Sportvereniging Gramsbergen is opgericht op 1 september De vereniging beschikt over een prima accommodatie met vijf speelvelden, waarvan een kunstgrasveld (uit het stadion van Heracles Almelo) en één voorzien van een nieuwe tribune, twee trainingsvelden, twaalf ruime kleedkamers en een volledig nieuw, in twee verdiepingen gebouwd clubhuis.

4 I N F O R M A T I E V E R B L I J F Verblijf Omdat het toernooi in juni wordt gehouden en veel ploegen dan nog een uitstapje willen maken, is een meerdaags verblijf in Gramsbergen een mooie afsluiting van het seizoen. Er zijn in Gramsbergen en omgeving verschillende verblijfsmogelijkheden die wij tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Verblijf in bungalows: Direct naast ons sportpark ligt een recreatiepark met tientallen luxe bungalows. De toernooiorganisatie verhuurt tegen aantrekkelijke prijzen deze luxe bungalows. - Bungalowpark, 6-persoons huis, vrijdag uur - maandag uur 399,00 ( 66,50 p.p. bij maximale bezetting 6 personen). * Bovenstaande prijs is inclusief kosten voor administratie, boeking, verzekering, milieu en verblijfsbelasting, schoonmaak en bedlinnen. * Voor huur van accommodaties wordt aan huurders een borgsom van 200,00 in rekening gebracht. Kamperen op de toernooicamping: Groepstent met vloer en verlichting, maximaal 20 personen. Er is douchegelegenheid in kleedkamers aanwezig. Bij te boeken zijn oa tafels en banken. - Toernooicamping, groepstent max. 20 personen, vrijdag uur - maandag uur 675,00 ( 33,75 p.p bij maximale bezetting 20 personen). * Voor huur van tenten wordt aan huurders een borgsom van 100,00 in rekening gebracht. Kamperen op de toernooicamping: Zelf tenten en andere toebehoren meenemen. Er is douchegelegenheid in kleedkamers aanwezig. - Toernooicamping, eigen tenten, vrijdag uur - maandag uur 25,00 p.p. Verblijf in hotel / groepsaccommodatie: In de omgeving van Gramsbergen (maximaal 25 kilometer) zijn enkele hotels en groepsaccommodaties gevestigd, die wij kunnen boeken voor deelnemers. - Prijzen op aanvraag.

5 A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1. De door de FIFA/UEFA/KNVB vastgestelde reglementen voor (inter)nationale toernooien zijn van toepassing. 2. Aanmelding geschiedt via een door SV Gramsbergen te verstrekken inschrijfformulier, ondertekend door de (wedstrijd)secretaris van de betreffende vereniging. Zonder deze ondertekening wordt een formulier niet in behandeling genomen. 3. Een vereniging krijgt bericht van acceptatie van de aanmelding en dient vervolgens een bedrag van 50,00 per team over te maken op IBAN: NL69RABO BIC: RABONL2U Banknaam: Rabobank Groep t.n.v. SV Gramsbergen onder vermelding van de clubnaam. 4. Verenigingen die zich na de bevestiging van deelname door SV Gramsbergen alsnog terugtrekken kan een boete worden opgelegd van maximaal 1000,00 per team. Hiervan uitgesloten is een verplichting in bondsverband. Het inschrijfgeld wordt niet terugbetaald. NB: voor huisvesting en catering gelden andere voorwaarden. Zie hiervoor paragraaf 7 5. Betalingen voor verblijf dienen plaats te vinden volgens een door SV Gramsbergen te verstrekken financieel overzicht. 6. Wijzigingen of annuleringen voor huisvesting en catering dienen schriftelijk of per mail plaats te vinden. Als wijzigings - of annuleringsdatum geldt de dag van ontvangst door SV Gramsbergen. 7. Bij annuleringen voor huisvesting en catering worden de volgende kosten in rekening gebracht: tot 15 februari % van de verschuldigde kosten, tot 15 april % van de verschuldigde kosten, tot 15 mei % van de verschuldigde kosten, daarna het volledige bedrag. 8. Ieder team dient onder leiding te staan van een meerderjarige persoon, lid van de betreffende vereniging. Deze is aansprakelijk voor de schade aan eigendommen van derden, die ontstaan is door toedoen van een of meerdere personen van het team. 9. Indien een vereniging gebruikt maakt van een accommodatie, dienen de gebruikers zich te houden aan de daar geldende richtlijnen en dient een borgsom worden betaald. 10. Wanneer blijkt dat een deelnemer / begeleider voor overlast zorgt, kan de betreffende persoon van verdere deelneming of verblijf worden uitgesloten. Alle daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de betreffende persoon en/of vereniging. 11. SV Gramsbergen is niet aansprakelijk voor diefstal, letsel of schade, van welke aard dan ook, ontstaan tijdens het toernooi en het verblijf of in geval van gedeeltelijke of gehele afgelasting van het toernooi in verband met bijzondere (weers)omstandigheden. 12. Bij inschrijving van een team wordt aangenomen dat het bestuur van de betreffende vereniging (zie 2) en de aangewezen teamleider (zie 8) instemmen met de algemene voorwaarden, zoals hierboven omschreven.

Gramsbergen!GroenGastvrijGezellig!

Gramsbergen!GroenGastvrijGezellig! IVT Gramsbergen 2015 Internationaal Vrouwenvoetbal Toernooi 20ste editie Gramsbergen!GroenGastvrijGezellig! Het internationale toernooi voor vrouwenteams, dat jaarlijks plaatsvindt in Gramsbergen, heeft

Nadere informatie

Informatie boekje. 5e dames en heren toernooi. Sv waalkanters

Informatie boekje. 5e dames en heren toernooi. Sv waalkanters Informatie boekje 5e dames en heren toernooi Sv waalkanters Hallo sportvrienden, Het aftellen is weer begonnen. Nog een paar weken en het terrein van Waalkanters wordt weer omgebouwd tot een gezellig kampeer

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 30 mei 2019 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Na een onderbreking van een seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat

Nadere informatie

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014

Programmaboekje 29e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Programmaboekje 29 e s.v. De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014 Woord van welkom Namens s.v. De Meer Amsterdam heten wij u van harte welkom op het 29 e De Meer Jeugdvoetbal Paastoernooi 2014. Wederom

Nadere informatie

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 Sportpark t Vletgoor VOORWOORD Sportpark t Vletgoor is het decor voor de zestiende editie van het Holtense stratenvoetbaltoernooi nieuwe stijl. Het door v.v.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC

Jeugdtoernooi. Voetbalclub ZCFC Jeugdtoernooi Voetbalclub ZCFC 9 en 10 juni 2017 Sportvrienden, Namens het jeugdbestuur van ZCFC willen we alle spelers, begeleiders, trainers, ouders en supporters van harte welkom heten op ons jaarlijks

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Hallo voetballiefhebbers,

Hallo voetballiefhebbers, Hallo voetballiefhebbers, Ongeveer 6 jaar terug kwam het idee naar voren om een meerdaags voetbaltoernooi te organiseren voor A en B junioren. Nu 6 jaar later zijn we enorm trots dat we ons eerste lustrum

Nadere informatie

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur.

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur. Daar ben je bij!! Het gaat weer gebeuren in Noord-Holland: het grootste jeugd voetbaltoernooi voor de mini pupillen tot en met de jeugd onder 15 jaar. Zoals de voorgaande edities zijn de organisatoren,

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39 e keer wordt

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SPELREGELS POULE INDELING PRIJZEN

PROGRAMMABOEKJE SPELREGELS POULE INDELING PRIJZEN 11E EDITIE COUPE DE MEERN SENIOREN VOETBALTOERNOOI DAMES EN HEREN PROGRAMMABOEKJE SPELREGELS POULE INDELING PRIJZEN Hoofdsponsor Coupe De Meern VOORWAARDEN VERZEKERINGEN EN VERANTWOORDELIJKHEID Deelnemers

Nadere informatie

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk Reglementen Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Huishoudelijk reglement... 3 Toernooireglement... 4 Algemene opmerkingen voor leiders, begeleiders, spelers...

Nadere informatie

Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 8.30 uur

Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 8.30 uur Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 8.30 uur 1 Index Blz. 2 Info Blz. 3 Aanspreekpunt Blz. 4 Voorwoord Blz. 5 AVW 66 Blz. 6 Veldinfo Blz. 7 Poule indeling Blz. 8 Kleedkamer indeling Blz. 9 Toernooischema

Nadere informatie

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 Datum: 15 juni 2019 Aanvang: 13:30 uur Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen Voorwoord

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark

18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark BOOMWAIFEESTEN WOENSDAG 24 MEI: 19:30 uur: The road to Graauwrock wedstrijd voor beginnende bands. DONDERDAG 25 MEI: 18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark VRIJDAG

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 22 juni 2019

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 22 juni 2019 svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 22 juni 2019 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2019 voor JO8/JO9 teams. In verschillende klassen gaan we de strijd

Nadere informatie

MASTERS en JEUGDMASTERS 2017

MASTERS en JEUGDMASTERS 2017 Uitnodiging tot inschrijving voor de MASTERS en JEUGDMASTERS 2017 1. Data Jeugdmasters: 1 e en 2 e ronde: Finaleronde: Vrijdag 20 oktober 2017 Zaterdag 21 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 2. 3. Evenement

Nadere informatie

Programmaboekje. Jaarwisselingtoernooi

Programmaboekje. Jaarwisselingtoernooi boekje Jaarwisselingtoernooi 2014-2015 Speeldata Zaterdag 20 december 2014 Zaterdag 27 december 2014 Vrijdag 2 januari 2015 Zaterdag 3 januari 2015 Locatie Deelnemers Sporthal De Scheg Senioren heren Senioren

Nadere informatie

26 ste MARKERBEER TOERNOOI

26 ste MARKERBEER TOERNOOI 26 ste MARKERBEER TOERNOOI 24 MEI 2014 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 26 ste editie van het Markerbeertoernooi.

Nadere informatie

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI F C HARLINGEN FC HARLINGEN MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 Voorwoord. Beste sportvrienden, In navolging op het fc Harlingen jeugdtoernooi dat al sinds vele jaren het sluitstuk van de

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

Programmaboekje. Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april. MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april

Programmaboekje. Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april. MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april Programmaboekje Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april Adres: Clubhuis T.O.S.- Actief Sportpark Middenmeer Radioweg 63 1098 NG 020-6928314 Het Paastoernooi wordt

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 Voorwoord Geachte sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2017 Ook in 2017 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor JO19 en JO11 teams (vml E- en F-jes) te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 22 april 2019 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 27 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

20 mei 2017 Spuicup JO-11 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse

20 mei 2017 Spuicup JO-11 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse Spuicup 2017 1 WE L KOMS T W OO RD Beste Sportvrienden, Ten eerste willen wij jullie namens welkom heten op Sportpark Het Spui aan de Sportpolderweg 7 te Spijkenisse. Vandaag beleven we de Spuicup 2017.

Nadere informatie

geschiedenis Feesten en vooral roeien...

geschiedenis Feesten en vooral roeien... geschiedenis Feesten en vooral roeien... In 1985 werd de allereerste Merwede Trinity Cup (MTC) op het Merwedekanaal in Utrecht georganiseerd in het derde weekend van september. De aanleiding was dat er

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Mike Huisman Toernooi Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

20 mei 2017 Spuicup JO-9 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse

20 mei 2017 Spuicup JO-9 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse Spuicup 2017 1 WE L KOMS T W OO RD Beste Sportvrienden, Ten eerste willen wij jullie namens welkom heten op Sportpark Het Spui aan de Sportpolderweg 7 te Spijkenisse. Vandaag beleven we de Spuicup 2017.

Nadere informatie

Zaterdag 01 Juni 2019

Zaterdag 01 Juni 2019 VSV, JO9, JO10, JO11 Zaterdag 01 Juni 2019 Voetbalvereniging v.v.dob t Trefpunt, Vreelandseweg 22 te Nigtevecht Telefoonnummer 0294-254247 Inhoudopgave Voorwoord van de jeugdcommissie 3 Mededelingen 4

Nadere informatie

WELKOM WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG TOERNOOI!! Beste deelnemers,

WELKOM WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG TOERNOOI!! Beste deelnemers, WELKOM Beste deelnemers, We willen jullie alvast van harte welkom heten op het Dick van Elst International Tournament 2019. Na het succes van een kleine editie twee jaar geleden, dit jaar een tweedaags

Nadere informatie

Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017

Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 RABOBANK SALLAND Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

Programma BEST OF THE WEST 2009.doc 15-08-2009 BEST OF THE WEST

Programma BEST OF THE WEST 2009.doc 15-08-2009 BEST OF THE WEST BEST OF THE WEST 15 AUGUSTUS 2009 Welkom! Namens de toernooicommissie van Best of the West heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de tweede editie van het toernooi voor derde elftallen

Nadere informatie

Het wedstrijdreglement is van toepassing. Nijmegen, juni Organisatie en officials NSK Teams 2016

Het wedstrijdreglement is van toepassing. Nijmegen, juni Organisatie en officials NSK Teams 2016 Wedstrijdreglement NSK Teams 2016 Inleiding Het wedstrijdreglement van het NSK Teams 2016 is een verzameling spelregels en richtlijnen om dit kampioenschap technisch en organisatorisch in goede banen te

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly 1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden: Deze Algemene Voorwaarden van Sportonly. Sportonly: De eenmanszaak Sportonly gevestigd te Nieuw-Vennep. Deelnemer: de natuurlijke persoon die ingevolge de

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap Voltige Versie

Nederlands Kampioenschap Voltige Versie Datum: Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018 Accommodatie: Secretariaat: KNHS-Centrum Ermelo Prinses Amalia Hal De Beek 5 3852 PL ERMELO Stichting CVI Ermelo Tel: 06-465854 E-mail: Wedstrijdnummer(s): info@cviermelo.nl

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2015 Ook in 2015 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor E- F- en kabouterteams te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien commissie

Nadere informatie

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4 Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert editie 4 zondag 4 januari 2015 We zijn erg gelukkig met uw deelname aan ons toernooi op 4 januari 2015. We zullen er alles aan doen om deze dag tot een succes te

Nadere informatie

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO8/JO9 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO8/JO9-pupillen. Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 40e editie SPEELDATA 10 en 16 juni 2018 Deelnemers: Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2018 Poule A Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 1062018

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 38e editie SPEELDATA 22 en 28 mei 2016 Deelnemers: Fam. van Grandia DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2016 Fam. Grandia Poule A 2252013 Wedstrijden veld 1 (bij tent) Wedstrijden

Nadere informatie

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken. Voorwoord Beste deelnemers, Hartelijk welkom op het Rabobank Jeugdselectie toernooi van de vv S.E.H.! Wij zijn blij om jullie te mogen begroeten voor de 33 e editie van dit toernooi. Ook dit jaar denken

Nadere informatie

21 maart t/m 4 april 2015 haar 12e B-Klassentoernooi

21 maart t/m 4 april 2015 haar 12e B-Klassentoernooi Stichting organiseert van: 21 maart t/m 4 april 2015 haar 12e B-Klassentoernooi in Leiderdorp, in bowlingcentrum verdeeld in een 50- groep & een 50+ groep, onderverdeeld in 4 klassen per groep Voorronden

Nadere informatie

Invitatie Thailand Open 2009

Invitatie Thailand Open 2009 mail - Invitatie Thailand Open 2009 van 6 16-2-2009 20:32 Geb Kos Invitatie Thailand Open 2009 Andrew Tjon A Ong To: Andrew Tjon A Ong

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2017

VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2017 VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2017 De Toernooi Organisatie wenst iedereen een sportief en mooi toernooi toe met respect voor de spelregels en elkaar. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet,

Nadere informatie

Zaterdag 08 Juni 2019

Zaterdag 08 Juni 2019 JO14, JO17 Zaterdag 08 Juni 2019 Voetbalvereniging v.v.dob t Trefpunt, Vreelandseweg 22 te Nigtevecht Telefoonnummer 0294-254247 Inhoudopgave Voorwoord van de jeugdcommissie 3 Mededelingen 4 Dagprogramma

Nadere informatie

Rabobank Pupillentoernooi

Rabobank Pupillentoernooi PROGRAMMABOEKJE Rabobank Pupillentoernooi zaterdag 09 juni 2018 www.vv-elspeet.nl WELKOMSTWOORD Rabobank Pupillentoernooi 2015 Beste voetbalvrienden Namens het jeugdbestuur van de V.V Elspeet heten wij

Nadere informatie

Zaterdag 17 mei organiseert SV Hertha. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi. Programmaboekje

Zaterdag 17 mei organiseert SV Hertha. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi. Programmaboekje S portevents Zaterdag 17 mei 2014 organiseert SV Hertha Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi Programmaboekje Aanvang 9.30 uur Locatie: Sportpark de Molmhoek sv Hertha Mijdrechtsedwarsweg 4, 3645 GA Vinkeveen

Nadere informatie

B - Toernooi. 27 mei :00-21:30 uur

B - Toernooi. 27 mei :00-21:30 uur B - Toernooi 27 mei 2016 Avond Melden: 19:00-21:30 uur 18.30 uur Voor meer informatie: www.docos.nl en twitter @rksvdocos DoCoS Door Combinatie Sterk opgericht in 1937 - dankt zijn hoofdsponsors Voor de

Nadere informatie

VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2018

VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2018 VECHT CUP TOERNOOIREGLEMENT 2018 De toernooicommissie wenst iedereen een sportief en mooi toernooi toe met respect voor de spelregels en elkaar. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi

Mike Huisman Toernooi Mike Huisman Toernooi 28 mei 2011 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

Deelnemende Teams: Poule 1 Poule 1. Poule 2 Poule 2 ACV ME2. FC Assen ME1. Poule 3 Poule 3

Deelnemende Teams: Poule 1 Poule 1. Poule 2 Poule 2 ACV ME2. FC Assen ME1. Poule 3 Poule 3 1 Deelnemende Teams: MD ME Poule 1 Poule 1 ACV MD1 ACV ME1 Dwingeloo MD1 Gorecht ME2 VV Peize MD1 HFC'15 ME2 HFC'15 MD1 FC Assen ME2 Poule 2 Poule 2 FC Assen MD1 ACV ME2 Lycurgus MD1 VV Staphorst ME1 ONB

Nadere informatie

REGLEMENT DE STERKERIJ ZOMERAVOND COMPETITIE 2014

REGLEMENT DE STERKERIJ ZOMERAVOND COMPETITIE 2014 REGLEMENT DE STERKERIJ ZOMERAVOND COMPETITIE 2014 Namens het bestuur van de Sterkerij Zomeravond Competitie presenteren wij u hierbij het reglement voor het voetbaljaar 2014. Wij vragen u dit reglement

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2016 ASSELT, 18 en 19 juni 2016 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

Lagere elftallen toernooi. 30 Mei 2015 - VV Oldenzaal. Informatieblad

Lagere elftallen toernooi. 30 Mei 2015 - VV Oldenzaal. Informatieblad Lagere elftallen toernooi 30 Mei 2015 - VV Oldenzaal Informatieblad Voorwoord Met trots kunnen wij u mededelen dat het deelnemersveld van het toernooi compleet is. Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019

svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019 svcdw JO13 en JO15-TOPtoernooi Zondag 23 juni 2019 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw TOPtoernooi 2019 voor nieuwe JO13 en JO15 selectie teams seizoen 2019-2020. svcdw

Nadere informatie

IJSSELWEIDE CUP vrijdag 2 juni 2017 I zaterdag 3 juni 2017 I zondag 4 juni 2017

IJSSELWEIDE CUP vrijdag 2 juni 2017 I zaterdag 3 juni 2017 I zondag 4 juni 2017 vrijdag 2 juni 2017 I zaterdag 3 juni 2017 I zondag 4 juni 2017 Beste sportvrienden, In het pinksterweekend organiseren twee clubs uit het oosten van Nederland, v.v. SDOUC Ulft en v.v. Gendringen, voor

Nadere informatie

REVA ADO 20 Vrouwen/Meiden Toernooi 20 April 2019

REVA ADO 20 Vrouwen/Meiden Toernooi 20 April 2019 REVA ADO 20 Vrouwen/Meiden Toernooi 20 April 2019 Voorwoord Hartelijk welkom, We doen het niet vaak, maar als we het doen, dan doen we het goed. Met deze zin in gedachte is de eerste aanzet gegeven en

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

pupillen toernooi 04 juni 2016

pupillen toernooi 04 juni 2016 pupillen toernooi 1 2 pupillen toernooi pupillen toernooi 3 4 pupillen toernooi pupillen toernooi 5 Inhoudsopgave Voorwoord 7 E2 poule indeling en programma 9 E3 poule indeling en programma 11 E4 poule

Nadere informatie

WELKOM!! Dit jaar is FC Almere verkozen tot de gezelligste club van Flevoland en wij gaan deze naam vandaag waar maken.

WELKOM!! Dit jaar is FC Almere verkozen tot de gezelligste club van Flevoland en wij gaan deze naam vandaag waar maken. Beste sportvrienden, WELKOM!! Het doet FC Almere goed om u en uw club vandaag te mogen begroeten bij het Grootste Toernooi van Flevoland op Sportpark de Marken te Almere Haven. Dit jaar is FC Almere verkozen

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

D - Toernooi. Zaterdag 30 mei Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur

D - Toernooi. Zaterdag 30 mei Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur D - Toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur Voor meer informatie: www.docos.nl en twitter @rksvdocos DoCoS Door Combinatie Sterk opgericht in 1937 - dankt zijn hoofdsponsors

Nadere informatie

Rood-Wit International U10 Tournament Georganiseerd door RKSV Rood-Wit W Sportpark De Gagelrijzen te St. Willebrord

Rood-Wit International U10 Tournament Georganiseerd door RKSV Rood-Wit W Sportpark De Gagelrijzen te St. Willebrord Kwalificatietoernooi Rood-Wit International U10 Tournament 2017 Georganiseerd door RKSV Rood-Wit W Sportpark De Gagelrijzen te St. Willebrord Zondag 16 april 2017 (1 e Paasdag) Voor amateurverenigingen

Nadere informatie

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO10 en JO11 teams. Maar liefst 24 teams gaan in 3 verschillende

Nadere informatie

D - Toernooi. Zaterdag 30 mei Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur

D - Toernooi. Zaterdag 30 mei Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur D - Toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Ochtend 9:00-12:00 uur Melden: 8.30 uur Voor meer informatie: www.docos.nl en twitter @rksvdocos DoCoS Door Combinatie Sterk opgericht in 1937 - dankt zijn hoofdsponsors

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 2 april 2018 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 26 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

5e editie 13 januari Vivafloors Top E toernooi

5e editie 13 januari Vivafloors Top E toernooi 5e editie 13 januari 2018 Vivafloors Top E toernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 5. Scheidsrechters 8. Poule A 9. Poule B 10. Poule C

Nadere informatie

SC Emma Meidentoernooi. Zaterdag 21 mei 2016

SC Emma Meidentoernooi. Zaterdag 21 mei 2016 SC Emma Meidentoernooi Zaterdag 1 mei 016 Inhoudsopgave Voorwoord... 1 Adres... Deelnemende teams... Kleedkamerindeling... 4 Prijsuitreiking... 4 Veldindeling... 5 Toernooireglement... 6 Wedstrijdschema

Nadere informatie

Draaiboek Dunker toernooi. Draaiboek voor, tijdens en na het toernooi

Draaiboek Dunker toernooi. Draaiboek voor, tijdens en na het toernooi Draaiboek Dunker Draaiboek voor, tijdens en na het 1. Contact gegevens organisatie Organiserende Vereniging Email gegevens Locatie Datum locatie Rayonbureau Email gegevens Deelnemende Scholen Draaiboek

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

pupillen toernooi 04 juni 2016

pupillen toernooi 04 juni 2016 pupillen toernooi 1 2 pupillen toernooi pupillen toernooi 3 4 pupillen toernooi pupillen toernooi 5 Inhoudsopgave Voorwoord 7 E6 poule indeling en programma 9 ME poule indeling en programma 11 F2 poule

Nadere informatie

JO9 - Toernooi. 27 mei Middag 10:00 13:00 Melden: uur

JO9 - Toernooi. 27 mei Middag 10:00 13:00 Melden: uur JO9 - Toernooi 27 mei 2017 Middag 10:00 13:00 Melden: 09.30 uur Voor meer informatie: www.docos.nl en twitter @rksvdocos DoCoS Door Combinatie Sterk opgericht in 1937 - dankt zijn hoofdsponsors Voor de

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 6 Voetbaltoernooi 2015 6 juni 2015 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor en het toernooi-tijdperk breekt

Nadere informatie