HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr."

Transcriptie

1 HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.)

2 INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek

3 Algemeen Onder auspiciën van de KNZB worden jaarlijks de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen georganiseerd. De N.K. toernooien bestaan er voor zowel Jongens als Meisjes: onder 11 (gemengd), onder 13 (gemengd), onder 15 (meisjes en jongens) en onder 19 jaar (alleen jongens). Alle toernooien bestaan uit een kwalificatieronde en een finale weekend. Voor de speelwijze etc. verwijzen wij naar het wedstrijdreglement. Inschrijving: Volgens een vaste verdeelsleutel kunnen regio s teams inschrijven Jaarlijks ontvangen de regio s van de KNZB informatie over deelname aan het N.K.. Inschrijving betekent automatisch beschikbaarheid op de geplande wedstrijddagen De wedstrijden: Elk toernooi bestaat uit een kwalificatieronde, een finale ronde en de final four. De leeftijden: De leeftijdsgrens voor deelname aan een N.K. wordt bepaald volgens de Waterpolo reglement, artikel E4. De juiste leeftijdsgrens wordt jaarlijks bekendgemaakt via de competitie bepalingen. FINANCIËLE REGELINGEN Inschrijvingskosten: De kosten voor deelname worden jaarlijks vastgesteld. Na het betreffende toernooi wordt de depotrekening van de betreffende club hiermee belast. De organiserende verenigingen zijn vrijgesteld van het betalen van inschrijfgeld. Toernooikosten: * De reiskosten van de (hoofd)scheidsrechter(s) zijn voor rekening van de KNZB. * De kosten voor medailles, beker etc. zijn voor rekening van de KNZB. * De kosten voor badhuur, jury en verdere verblijfkosten (officials) ten tijde van het toernooi, zijn voor rekening van de organiserende regio/vereniging. Uitvoering: Zodra de data van de toernooien zijn vastgesteld en er is bepaald welke regio/vereniging(en) de organisatie verzorgd, wordt aan de hand van het draaiboek de organisatie besproken. De organiserende instantie (regio/vereniging) zorgt voor: - het zwembad (speelveld) - tribune - de jury - het wedstrijdmateriaal ((ballen tc.) - de medewerkers - de EHBO De KNZB zorgt voor: - de (hoofd)scheidsrechter(s) - het wedstrijdschema - publicatie website - de bekers/medailles - de wedstrijdformulieren Na afloop van het toernooi worden de volgende zaken naar het KNZB bondsbureau gezonden: de uitslagen de standen alle ingevulde wedstrijdformulieren

4 In ieder geval moeten de uitslagen op de daaropvolgende maandagochtend per aan het bureau zijn doorgegeven. Ceremonieën: Door de organisatie wordt aan het begin van het toernooi een welkomstwoord gesproken. Tijdens het toernooi worden de uitslagen en standen publiekelijk vermeld. Prijsuitreiking: de prijsuitreiking geschiedt direct na afloop van de laatste wedstrijd de ploegen verzamelen zich onder begeleiding van muziek de prijzen worden uitgereikt door een KNZB vertegenwoordiger (eventueel in overleg vastgesteld met de betreffende regio en/of vereniging de nummers 1, 2 en 3 houden zich gereed voor de prijsuitreiking achtereenvolgens worden de nummers 3, 2 en 1 door de speaker opgeroepen, waarna de medailles en de beker (nr. 1) worden uitgereikt. Algemene aandachtspunten: zorg voor een ontvangst van de ploegen en de officials bij binnenkomst (wegwijs maken in accommodatie etc.) vaag hierbij naar de spelersopgave en de legitimatiekaarten informeer regelmatig publiek en/of spelers over standen en uitslagen geef na afloop de ploegen een kopie van de wedstrijdformulieren, alsmede een totaaloverzicht van uitslagen en standen mee organiseer de lunches voor jury en (hoofd)scheidsrechter(s), afgestemd op het evenement.

5 WEDSTRIJDREGLEMENT Toernooi Deelname Spelregels Legitimatiekaarten Speeltijd Caps Protesten 30 seconden regeling NK A/C/D/E jeugd (D en E jeugd = gemengd) Iedere regio is gerechtigd teams af te vaardigen volgens de jaarlijks te bepalen plaatsingslijst. Aan het N.K. wordt deelgenomen door verenigingsteams, die hebben deelgenomen aan de regiocompetitie.er kunnen uitsluitend teams ingeschreven worden die ook aan de betreffende regiocompetitie van die leeftijdsgroep deelgenomen hebben Deelname na goedkeuring regio. Het N.K. wordt gespeeld onder de geldende KNZB spelregels. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist tijdens de wedstrijd de scheidsrechter; daarbuiten, indien aangesteld, de hoofdscheidsrechter. Alle spelers en speelsters, die deelnemen aan het N.K. dienen in het bezit te zijn van een geldige waterpolo legitimatiekaart. De legitimatiekaarten dienen een half uur voor de wedstrijd ingeleverd te worden bij de jury/(hoofd)scheidsrechter De speeltijd bedraagt bij alle wedstrijden: E jeugd:1 e ronde (poulewedstrijden) 2 x 6 minuten bruto, 2 e ronde 2 x 10 minuten bruto, finales, 4 x 3 minuten bruto D jeugd: 4 x 5 minuten netto (final four 4 x 6) C jeugd: 4 x 6 minuten netto A jeugd: 4 x 8 minuten netto Deelnemende verenigingen moeten zelf zorgen voor genummerde caps. Deze zijn niet toegestaan. De 30 seconden regeling wordt toegepast bij de A, B en C jeugd. Bij de D en E jeugd wordt geen 30 seconden regeling toegepast. Time out Voor de coaches is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de time-out regeling ( 1 per periode). M.u.v. de D en E jeugd. Speelveld Het speelveld heeft de volgende afmeting: 25m X min 15m/max. 20m. X 1,80m (lengte X breedte X diepte). Voor de E jeugd gelden afwijkende afmetingen. Tijdschema Scheidsrechters Wedstrijdjury Entree Alle ploegen moeten zich aan het tijdschema houden. Indien een ploeg niet op tijd aanwezig is, verliest deze de wedstrijd met 5 0. Deze worden aangesteld door de KNZB De organiserende vereniging/regio zorgt voor een jury; deze personen dienen in het bezit te zijn van een geldige W -kaart. Voor de bezoekende ploegen dient gratis toegang tot het bad te worden verleend aan spelers/speelsters en begeleiding tot een maximum van 18 personen.

6 Resultaat In de finale ronde levert elke overwinning 3 wedstrijdpunten op; elk gelijkspel 1 punt; elk verlies 0 punten. De rangorde wordt bepaald door het totaal aan wedstrijdpunten. Winnaar wordt het team met de meeste wedstrijdpunten. In geval van een gelijk aantal wedstrijdpunten bij twee teams wordt de rangorde bepaald aan de hand van onderstaande volgorde: 1. het resultaat van de onderlinge wedstrijd. 2. Als dit een gelijkspel was, volgt het saldo van de doelpunten (aantal doelpunten voor min het aantal doelpunten tegen). 3. Als dit verschil even groot is, geldt het aantal gescoorde doelpunten. 4. Bij een mogelijk gelijk aantal gescoorde doelpunten, wordt de rangorde bepaald door het lot. In geval van een gelijk aantal wedstrijdpunten bij meer dan twee teams wordt de rangorde bepaald aan de hand van onderstaande volgorde: a) het saldo van de doelpunten (aantal doelpunten voor min het aantal doelpunten tegen). b) Als dit verschil even groot is, geldt het aantal gescoorde doelpunten. c) Mocht dit aantal gelijk zijn, dan wordt de rangorde bepaald door het onderling resultaat van de twee betrokken teams. d) Mocht in een uiterst geval bovenstaande regeling niet tot een vaststelling van de rangorde leiden, dan beslist het lot. Bij (kruis-) finales geldt, dat indien na de reguliere speeltijd de stand gelijk is er strafworpen genomen worden door vijf spelers/speelsters. In het geval van een nog steeds gelijke stand, wordt er beurtelings een strafworp genomen totdat een van beide ploegen een strafworp niet kan omzetten in een doelpunt. (Uiteraard krijgen beide ploegen evenveel beurten ).

7 Nederlands Kampioenschap Waterpolo Jeugd Deelname Teams a. Er nemen zes teams mee aan de finaleronde van het NK waterpolo. b. Om te komen tot deze teams wordt de uitslag van het voorgaande NK als uitgangspunt genomen. c. De drie beste regio s van het voorgaande NK mogen hun beste team afvaardigen, deze teams zijn direct geplaatst voor de finaleronde. Als één regio met twee teams bij de eerste drie geëindigd is, worden er dus ook twee teams van hen direct geplaatst d. De regio van het winnende team mag tevens ook de nummer 2 van de competitie afvaardigen. Ook dit team is direct geplaatst voor de finaleronde. - Als er van de regio s al twee teams direct geplaatst zijn, gaat dit recht over op het tweede team van nummer twee van het voorgaande jaar. - Is ook dit team afkomstig uit dezelfde regio (dus waren zij voorgaand jaar nummer 1 en 2) mogen zij in dat geval een derde team leveren, wat dan in de kwalificatieronde mag uitkomen. - In dat geval wordt het vierde direct gekwalificeerde team geleverd in de vorm van de nummer 2 van de regio dat vorig jaar derde werd. e. Voor de overige twee finaleplaatsen zullen de nummers één van de overige regio s spelen tegen de nummers twee van de drie beste regio s van het voorgaande NK, met daarbij gesteld de opmerking bij punt c en d. f. De kwalificatie van de teams bij punt e. vindt plaats door middel van een thuis- en uit wedstrijd. De twee winnaars van deze kwalificatie wedstrijden plaatsen zich voor de finaleronde van de NK. g. Bij terugtrekking van een team, wordt tussen de verliezers van de kwalificatiewedstrijden een beslissingswedstrijd gespeeld voor deelname aan de finale ronde h. Per regio mogen max. 3 teams deelnemen aan de NK. Te allen tijde zal een 3e team van een regio kwalificatiewedstrijden spelen. i. Er kunnen uitsluitend teams ingeschreven worden die ook aan de betreffende regiocompetitie van die leeftijdsgroep deelgenomen hebben. j. Indien er in een regio geen competitie voor de betreffende leeftijdsgroep heeft plaats gevonden kan er dus ook niet deelgenomen worden. k. Ploegen die aan de regiocompetitie met dispensatiespelers hebben deelgenomen kunnen zich nooit kwalificeren voor deelname aan NK s. l. Combinatieteams kunnen alleen aan de NK s deelnemen als zij als zodanig deelgenomen hebben aan de regiocompetitie. m. Voor spelers geldt dat zij qua leeftijd speelgerechtigd moeten zijn in de betreffende leeftijdsklasse. Mochten zij gedurende de reguliere regiocompetitie in een hogere leeftijdsklasse ingedeeld zijn geweest, of zich daar vast gespeeld hebben, mogen zij wel aan de NK deelnemen. n. Spelers die per 1 juni overgeschreven zijn/worden mogen met de nieuwe vereniging aan de NK deelnemen. Op het moment van deelname moeten zij al wel overgeschreven zijn. o. Spelers die per 1 juni overgeschreven zijn/worden mogen nog met de oude vereniging aan de NK deelnemen. p. Een speler mag slechts voor één vereniging uitkomen in de NK, ongeacht welke leeftijdscategorie. Speelschema (organisatie) NK A, C en D jeugd Er wordt gespeeld in 2 poules van 3 teams De finale ronde (halve competitie) vindt plaats op zaterdag. De final four op zondag De nummers 1 en 2 van poule A en poule B gaan door naar de final four. Bij de final four speelt de winnaar van Poule A tegen de verliezer Poule B en de verliezer van Poule A tegen de winnaar Poule B. De winnaars zullen op zondag om plaats 1 en 2 spelen, en tevens wordt er een troostfinale gespeeld voor de plaats 3 en 4 en tevens om de plaatsen 5 en 6 (nrs. 3 van de poules). Voor de speelduur van de wedstrijden verwijzen wij naar het wedstrijdreglement. Bij gelijk eindigen zie het wedstrijdreglement.

8 finale ronde zaterdag Poule A Poule B 1.Team 1 Team 2 2. Team 1 Team 2 3.Team 2 Team 3 4. Team 2 Team 3 5.Team 3 Team 1 6. Team 3 Team 1 final four zondag 1.Team A1 Team B2 3.Nr. Poule A- nr. 3 Poule B 4.Verliezer A1/B2 Verliezer A2/B1 2.Team A2 Team B1 Plaats 5/6 Plaats Winnaar A1/B2 Winnaar A2/B1 Plaats 1 2 Speelschema E jeugd Wordt later bekendgemaakt

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen!

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen! WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Elke vereniging wordt verzocht zich bij aankomst te melden bij de wedstrijdleiding. Zij krijgen dan tevens de wedstrijdbriefjes voor de verenigingsscheidsrechters. 2. Alle wedstrijden

Nadere informatie

KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018

KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018 KNVB BEKER VROUWEN BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze Bekercompetitie kan worden deelgenomen door de teams die in seizoen 2018/ 19 uitkomen in de

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND B - JEUGD ZAALKORFBAL 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND B - JEUGD ZAALKORFBAL 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND B - JEUGD ZAALKORFBAL 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT artikel 1. artikel 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels van

Nadere informatie

KNVB-district Noord - Bekerbesluit 2018/'19. Reserve-elftallen categorie A Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B

KNVB-district Noord - Bekerbesluit 2018/'19. Reserve-elftallen categorie A Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B KNVB-district Noord - Bekerbesluit 2018/'19 Reserve-elftallen categorie A Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B Uitgave: 2018-2019 Datum: augustus 2018 Bekerbesluit Reserve-elftallen mannen categorie

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. KNVB district Oost. Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. KNVB district Oost. Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Oost Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B Reglement beker mannen senioren teams categorie B Artikel 1 Aan

Nadere informatie

PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL WEDSTRIJDREGLEMENT

PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJDREGLEMENT PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL artikel 1. artikel 2 artikel 3. artikel 4. artikel 5. artikel 6. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële

Nadere informatie

KNVB WEST BEKERBESLUIT SEIZOEN A-cat Mannen (m.u.v. standaard elftallen) Vrouwen Jeugd

KNVB WEST BEKERBESLUIT SEIZOEN A-cat Mannen (m.u.v. standaard elftallen) Vrouwen Jeugd KNVB WEST BEKERBESLUIT SEIZOEN 2018-2019 A-cat Mannen (m.u.v. standaard elftallen) Vrouwen Jeugd Artikel 1 Deelname Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door de voor de districtscompetitie ingeschreven

Nadere informatie

KNVB BEKER VROUWEN REGLEMENT. Uitgave nr. : seizoen 2016/'17 Datum : 1 augustus 2016

KNVB BEKER VROUWEN REGLEMENT. Uitgave nr. : seizoen 2016/'17 Datum : 1 augustus 2016 KNVB BEKER VROUWEN REGLEMENT Uitgave nr. : seizoen 2016/'17 Datum : 1 augustus 2016 Artikel 1 Aan deze Bekercompetitie kan worden deelgenomen door de elftallen die in seizoen 2016/ 17 uitkomen in de eredivisie

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND DISTRICTS A, B en C - JEUGD VELDKORFBAL 2010 WEDSTRIJDREGLEMENT

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND DISTRICTS A, B en C - JEUGD VELDKORFBAL 2010 WEDSTRIJDREGLEMENT KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND DISTRICTS A, B en C - JEUGD VELDKORFBAL 2010 WEDSTRIJDREGLEMENT artikel 1. artikel 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële

Nadere informatie

BEKERCOMPETITIE JO19, JO17, JO15, MO19, MO17 en MO15 (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

BEKERCOMPETITIE JO19, JO17, JO15, MO19, MO17 en MO15 (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 BEKERCOMPETITIE JO19, JO17, JO15, MO19, MO17 en MO15 (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze bekercompetitie kan worden deelgenomen door

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. De eindrangschikking in de poules wordt vastgesteld volgens het bepaalde in Rangordebepaling

WEDSTRIJDREGLEMENT. De eindrangschikking in de poules wordt vastgesteld volgens het bepaalde in Rangordebepaling EINDTOERNOOIEN 1 e klasse B en C -JEUGD VELDKORFBAL 2016 WEDSTRIJDREGLEMENT artikel 1. artikel 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels

Nadere informatie

KNVB beker vrouwen Bekerreglement 2015/'16

KNVB beker vrouwen Bekerreglement 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB beker vrouwen Bekerreglement 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze competitie kan worden deelgenomen door de elftallen die in seizoen 2015/ 16 uitkomen

Nadere informatie

BEKERCOMPETITIE VROUWEN CATEGORIE B BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

BEKERCOMPETITIE VROUWEN CATEGORIE B BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 BEKERCOMPETITIE VROUWEN CATEGORIE B BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze bekercompetitie kan worden deelgenomen door de voor de voor de reguliere competitie

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND D - JEUGD ZAALKORFBAL 2018

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND D - JEUGD ZAALKORFBAL 2018 KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND D - JEUGD ZAALKORFBAL 2018 WEDSTRIJDREGLEMENT artikel 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels van de IKF,

Nadere informatie

KNVB district West 2 Bekerreglement 2015/'16 (m.u.v. standaard mannen)

KNVB district West 2 Bekerreglement 2015/'16 (m.u.v. standaard mannen) KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district West 2 Bekerreglement 2015/'16 (m.u.v. standaard mannen) knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door: de voor de

Nadere informatie

KNVB BEKER VROUWEN 1 E,2 E,3 E KLASSE

KNVB BEKER VROUWEN 1 E,2 E,3 E KLASSE KNVB BEKER VROUWEN 1 E,2 E,3 E KLASSE REGLEMENT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 21 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze competitie kunnen de teams deelnemen die in seizoen 2018/ 19 uitkomen in de tweede

Nadere informatie

Reglement Nacompetities seizoen

Reglement Nacompetities seizoen Reglement Nacompetities seizoen 2009-2010 Met ingang van het huidige seizoen zal er voor wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden

Nadere informatie

KNVB district West II

KNVB district West II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district West II Bekerreglement 2017-2018 (m.u.v. standaard mannen) knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door: de voor de

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND B, C en D - JEUGD ZAALKORFBAL 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT

KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND B, C en D - JEUGD ZAALKORFBAL 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND B, C en D - JEUGD ZAALKORFBAL 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT artikel 1. artikel 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Dames Jeugd Challenge

Dames Jeugd Challenge Dames Jeugd Challenge < 16 jaar, < 14 jaar, < 12 jaar Speelschema Ronde 1 = nr. 2 voorgaande challenge nummer 3 voorgaande challenge Ronde 2 = verliezer ronde 1 winnaar voorgaande challenge Ronde 3 = winnaar

Nadere informatie

KNVB beker vrouwen 1 e /2 e /3 e kl. Bekerreglement 2015/'16

KNVB beker vrouwen 1 e /2 e /3 e kl. Bekerreglement 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB beker vrouwen 1 e /2 e /3 e kl. Bekerreglement 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze competitie kunnen de elftallen deelnemen die in seizoen 2015/

Nadere informatie

BEKERCOMPETITIE RESERVE-ELFTALLEN MANNEN (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

BEKERCOMPETITIE RESERVE-ELFTALLEN MANNEN (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 BEKERCOMPETITIE RESERVE-ELFTALLEN MANNEN (CATEGORIE B) BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze bekercompetitie kan worden deelgenomen door de voor de

Nadere informatie

REGIO BEKERTOERNOOI. Halve Finale Zaterdag 19 april Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud)

REGIO BEKERTOERNOOI. Halve Finale Zaterdag 19 april Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud) REGIO BEKERTOERNOOI Finale Zaterdag 19 april 2014 Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud) UITSLAGEN 11 + 12 JAN 2014 poule veld Waddixnveen Uitslagen 09.15 uur X2 A 1 Wadd Flyers 2 Lokomotief 2

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. De eindrangschikking in de poules wordt vastgesteld volgens het bepaalde in Rangordebepaling

WEDSTRIJDREGLEMENT. De eindrangschikking in de poules wordt vastgesteld volgens het bepaalde in Rangordebepaling EINDTOERNOOIEN 1 e klasse B en C -JEUGD ZAALKORFBAL 2016 WEDSTRIJDREGLEMENT artikel 1. artikel 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële spelregels

Nadere informatie

Aan: Geïnteresseerde verenigingen voor deelname aan de landelijke B-competitie (2014-2015); de Eredivisie B-Jeugd.

Aan: Geïnteresseerde verenigingen voor deelname aan de landelijke B-competitie (2014-2015); de Eredivisie B-Jeugd. Nieuwegein, 20 mei 2014 Aan: Geïnteresseerde verenigingen voor deelname aan de landelijke B-competitie (2014-2015); de Eredivisie B-Jeugd. Inleiding Geachte heer/mevrouw, In het seizoen 2014-2015 gaat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. 3 Wedstrijdreglement. Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen. Versie juni

Wedstrijdreglement. 3 Wedstrijdreglement. Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen. Versie juni 3 Wedstrijdreglement Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen Versie juni 2014 1 Inhoud 3.5.1 Algemeen... 3 3.5.2 Opbouw... 3 3.5.3 Inschrijven... 3 3.5.4 Samenstellen team... 4 3.5.5 Deelname

Nadere informatie

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie B, 2015/'16

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie B, 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie B, 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Reglementen nacompetitie seizoen 2011/ 12. Algemene opmerkingen

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Reglementen nacompetitie seizoen 2011/ 12. Algemene opmerkingen Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Reglementen nacompetitie seizoen 2011/ 12 Wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden zal er sprake

Nadere informatie

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement vrouwen categorie B, 2015/'16

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement vrouwen categorie B, 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 2 Bekerreglement vrouwen categorie B, 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door de elftallen die

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. 6: voorgift... 4 Art. 7: planning & afspraken... 4 Art.

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

KNVB WEST BEKERBESLUIT SEIZOEN B-categorie Senioren mannen Veteranen G-Voetbal Jeugd

KNVB WEST BEKERBESLUIT SEIZOEN B-categorie Senioren mannen Veteranen G-Voetbal Jeugd KNVB WEST BEKERBESLUIT SEIZOEN 2018-2019 B-categorie Senioren mannen Veteranen G-Voetbal Jeugd Artikel 1 Deelname Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door de voor de districtscompetitie ingeschreven

Nadere informatie

BEKERCOMPETITIE JO13, MO13, JO12, JO11, MO11 JO10, JO9 en JO8 BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018

BEKERCOMPETITIE JO13, MO13, JO12, JO11, MO11 JO10, JO9 en JO8 BESTUURSBESLUIT. Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 BEKERCOMPETITIE JO13, MO13, JO12, JO11, MO11 JO10, JO9 en JO8 BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 17 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze bekercompetitie kan worden deelgenomen door alle

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 40e editie SPEELDATA 10 en 16 juni 2018 Deelnemers: Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2018 Poule A Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 1062018

Nadere informatie

REGLEMENT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SNOOKER

REGLEMENT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SNOOKER REGLEMENT NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP SNOOKER Dit reglement beschrijft het Nederlands Kampioenschap welke onder auspiciën van de KNBB wordt gespeeld. Versie: 3.03 Status: Definitief Datum: 16 april 2019 Bijlagen

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 38e editie SPEELDATA 22 en 28 mei 2016 Deelnemers: Fam. van Grandia DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2016 Fam. Grandia Poule A 2252013 Wedstrijden veld 1 (bij tent) Wedstrijden

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

Reglement Biljart Artistiek

Reglement Biljart Artistiek Reglement Biljart Artistiek Artikel 1: Algemene bepalingen a. Dit reglement is van toepassing op alle officiële wedstrijden Biljart Artistiek, die onder verantwoordelijkheid van de KNBB Vereniging Carambole

Nadere informatie

Toernooireglement Petanque

Toernooireglement Petanque Toernooireglement Petanque BIJLAGE 07: PILOT NATIONAAL KAMPIOENSCHAP TÊTE-À-TÊTE MET VOORRONDEN IN DE VORM VAN DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN Vastgesteld door het bondsbestuur op 12 oktober 2018; Inwerkingtredend

Nadere informatie

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4 Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert editie 4 zondag 4 januari 2015 We zijn erg gelukkig met uw deelname aan ons toernooi op 4 januari 2015. We zullen er alles aan doen om deze dag tot een succes te

Nadere informatie

KNVB districtsbeker amateurs Bekerreglement 2015/'16

KNVB districtsbeker amateurs Bekerreglement 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB districtsbeker amateurs Bekerreglement 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door de voor de competitie ingeschreven

Nadere informatie

KNVB district Zuid 1 Bekerreglement 2015/'16 Districtsbeker veldvoetbal vrouwen (4e en 5e klasse)

KNVB district Zuid 1 Bekerreglement 2015/'16 Districtsbeker veldvoetbal vrouwen (4e en 5e klasse) KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 1 Bekerreglement 2015/'16 Districtsbeker veldvoetbal vrouwen (4e en 5e klasse) knvb.nl Artikel 1 Aan deze bekerwedstrijden kan worden

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL handbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

Richtlijn 3.6 N0JK Competitievorm en Inschrijfvoorwaarden

Richtlijn 3.6 N0JK Competitievorm en Inschrijfvoorwaarden Richtlijn 3.6 N0JK Competitievorm en Inschrijfvoorwaarden WR artikel 3.5.2.3 De competitievorm wordt door de Organisator bij richtlijn vastgesteld. WR artikel 3.5.3.4 Een vereniging kan een eenmaal ingeschreven

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2018-2019 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

KNVB districtsbeker amateurs

KNVB districtsbeker amateurs KNVB districtsbeker amateurs BESTUURSBESLUIT Uitgave nr. : seizoen 2018/'19 Datum : 22 augustus 2018 Artikel 1 Aan deze bekercompetitie kan worden deelgenomen door de voor de competitie ingeschreven standaardelftallen

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2019-2020 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement pupillen en meisjespupillen 2015/'16

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement pupillen en meisjespupillen 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 2 Bekerreglement pupillen en meisjespupillen 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door alle voor

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het toernooi op 18 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor

Nadere informatie

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken. Voorwoord Beste deelnemers, Hartelijk welkom op het Rabobank Jeugdselectie toernooi van de vv S.E.H.! Wij zijn blij om jullie te mogen begroeten voor de 33 e editie van dit toernooi. Ook dit jaar denken

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2017-2018 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales KNVB Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

Reglement KNVB Nacompetities seizoen 2016/ 17

Reglement KNVB Nacompetities seizoen 2016/ 17 Reglement KNVB Nacompetities seizoen 2016/ 17 Wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden zal er sprake zijn van dezelfde werkwijze

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2016 2017 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 De KNVB Schoolvoetbalreglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales

Nadere informatie

Reglement KNVB Oost Nacompetities seizoen 2013/ 14

Reglement KNVB Oost Nacompetities seizoen 2013/ 14 Reglement KNVB Oost Nacompetities seizoen 2013/ 14 Wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden zal er sprake zijn van dezelfde werkwijze

Nadere informatie

MASTERS en JEUGDMASTERS 2017

MASTERS en JEUGDMASTERS 2017 Uitnodiging tot inschrijving voor de MASTERS en JEUGDMASTERS 2017 1. Data Jeugdmasters: 1 e en 2 e ronde: Finaleronde: Vrijdag 20 oktober 2017 Zaterdag 21 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 2. 3. Evenement

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

SCHOOL- VOETBALTOERNOOI 2018

SCHOOL- VOETBALTOERNOOI 2018 Meisjes - 7x7 Spec. onderwijs SCHOOL- VOETBALTOERNOOI 2018 Sportstimuleringapeldoorn.nl VOORWOORD Leuk dat u mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi 2018! Het schoolvoetbaltoernooi voor in Apeldoorn gaat

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Spelregels KNVB Schoolvoetbal 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

RABO BANK SCHOOLVOETBAL CASTRICUM 2019

RABO BANK SCHOOLVOETBAL CASTRICUM 2019 CATEGORIE JONGENS GROEP 7&8 woensdag 03-4-2019 14:00 VOORRONDES tot / 16:40 FINALES tot /17:30 PRIJSUITREIKING MODUS: DE 14 PLOEGEN, zitten in 3 POULES, 2 met 5 teams en 1 met 4 teams, spelen resp. 4 en

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 Versie 7.0: 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden

Nadere informatie

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 Sportpark t Vletgoor VOORWOORD Sportpark t Vletgoor is het decor voor de zestiende editie van het Holtense stratenvoetbaltoernooi nieuwe stijl. Het door v.v.

Nadere informatie

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16

KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Zuid 2 Bekerreglement reserve-elftallen mannen categorie A, 2015/'16 knvb.nl Artikel 1 Aan deze wedstrijden kan worden deelgenomen door

Nadere informatie

Beker van Antwerpen Seniors

Beker van Antwerpen Seniors Algemeen... 3 Bepalingen... 3 Teams... 3 Poule-indeling en ronden... 3 Verlengingen Gelijke stand... 3 Voorgift... 3 Planning & afspraken... 4 Speelschema & meldingen... 4 Finales... 4 Ontvangsten... 5

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2017-2018 MANNEN SENIOREN POULE D ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2017 SPORTHAL TUINWIJK TE BERGEN OP ZOOM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID WBB Giants VOORWOORD Op zaterdag

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

Regio Junioren - Jeugd - Senioren C ircuit Bepalingen

Regio Junioren - Jeugd - Senioren C ircuit Bepalingen Algemeen Aan de Junioren en Jeugdwedstrijden nemen jongens junioren 1 t/m 4, jeugd 1 t/m 2 en senioren, meisjes junioren 1 t/m 3, jeugd 1 t/m 2 en senioren deel. Ook gehandicapte zwemmers kunnen deelnemen

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

De deelname van de WK 2014 poule is voor leden en niet leden 5,-. Het is toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren.

De deelname van de WK 2014 poule is voor leden en niet leden 5,-. Het is toegestaan om als deelnemer meerdere deelname formulieren in te leveren. Het algemeen reglement De regels Het formulier moet voor 10 juni ingeleverd worden bij één van de contactpersonen van PV de Continenten. Is dit niet tijdig gebeurd dan is uw deelname ongeldig. De deelname

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 - WOENSDAG 12 APRIL JONGENS 1E RONDE - MEIDEN Poule E Meander M1 1 Springschans M1 2 Radboud

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2016-2017 VROUWEN SENIOREN/VROUWEN U22 POULE B ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2016 SPORTHAL DE CROSSER TE WERKENDAM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID BC VIRTUS VOORWOORD

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT art. 1 Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen richt een bekercompetitie in voor seniors heren, seniors dames en jeugd jongens en meisjes onder de benaming: Beker

Nadere informatie

Reglement NK Sevens Seizoen

Reglement NK Sevens Seizoen Reglement NK Sevens Seizoen 2015-2016 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 Inschrijving... 3 Artikel 3 Kwalificatie... 4 Artikel 4 Toernooireglement...

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BZA

Wedstrijdreglement BZA Wedstrijdreglement BZA Algemeen 1. Het Bedrijfs - & Zomeravondvoetbal 2013 - nader te noemen BZA wordt namens ZVV Urk door de Commissie Recreatief georganiseerd. De organisatie heeft het mandaat om beslissingen

Nadere informatie

Hoofdsponsor Viking 2

Hoofdsponsor Viking 2 22 april 2017 1 Hoofdsponsor Viking 2 Schoolkorfbaltoernooi 2017 Richtlijnen begeleiders Van harte welkom op ons 37e schoolkorfbaltoernooi. Wij zijn blij met uw hulp als begeleider. Om het begeleiden van

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Programma van het toernooi voor jongens groep 7/8 op Woensdag 3 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag

Nadere informatie

Richtlijn R3.6 N0JK Competitievorm en Inschrijfvoorwaarden

Richtlijn R3.6 N0JK Competitievorm en Inschrijfvoorwaarden WR artikel 3.5.2.3 De competitievorm wordt door de Organisator bij richtlijn vastgesteld. WR artikel 3.5.3.4 Een vereniging kan een eenmaal ingeschreven team terugtrekken onder door de Organisator bij

Nadere informatie

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur.

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur. Daar ben je bij!! Het gaat weer gebeuren in Noord-Holland: het grootste jeugd voetbaltoernooi voor de mini pupillen tot en met de jeugd onder 15 jaar. Zoals de voorgaande edities zijn de organisatoren,

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Kleedkamerindeling 2 3. Toernooi reglement 3 4. Veldindeling JO-15 toernooi zaterdag 16 juni 2018 4 5. Poule-indeling en wedstrijdschema JO-15 teams zaterdag

Nadere informatie

RABO BANK SCHOOLVOETBAL CASTRICUM 2019

RABO BANK SCHOOLVOETBAL CASTRICUM 2019 CATEGORIE MEISJES GROEP 7&8 woensdag 27-03-2019 13:45 VOORRONDES tot / 16:25 FINALES tot /17:15 PRIJSUITREIKING MODUS: DE 17 PLOEGEN, zitten in 4 POULES, 1 met 5 teams en 3 met 4 teams, spelen resp. 4

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 Versie 4.0: November ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap,

Nadere informatie

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F Programma 12-06-2019 Sportpark BFC www.gooisemerenbeweegt.nl 1 Colofon Contactgegevens

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019.

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Seizoen 2018-2019 Inhoudstafel Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand...

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 De data van de nacompetitie zijn onder voorbehoud. Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse.

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie