PROFESSIONAL PERFORMANCE FOR THE HOME

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFESSIONAL PERFORMANCE FOR THE HOME"

Transcriptie

1 PROFESSIONAL PERFORMANCE FOR THE HOME

2

3 Een aantal jaren geleden bracht Viking met het eerste Viking-fornuis professioneel koken in de keuken bij u thuis. U kunt nu allerlei professionele kookapparatuur in elke hoek van de keuken en zelfs in de tuin aantreffen. Koelkasten, vaatwassers, barbecues, pannen, potten, messen en keukenapparaten voor op het aanrecht, en dit zowel in de robuuste Professional serie als in de gestroomlijnde stijl van de Designer serie. Voldoende om van iedere keukenpiet een chef te maken.

4

5 P R O F E S S I O N A L S E R I E

6 P R O F E S S I O N A L S E R I E A S S O R T I M E N T Wanneer u uw vrienden vertelt dat u de aanschaf van een Viking-keuken overweegt dan zal dit bij hen ongetwijfeld niet zonder enige vorm van jaloersheid het beeld van de Professional Serie opwekken. Met de gedurfde professionele vormgeving van deze serie brengt Viking professioneel kookvermogen bij u thuis. Kookliefhebbers, waar ook ter wereld zijn verkocht zodra ze eenmaal aan een precisieknop van dit originele, 122 cm brede fornuis hebben gedraaid. Gasfornuis met elektrische oven, breedte 76 cm Elektrisch fornuis, breedte 76 cm Gasfornuis met elektrische oven, breedte 91 cm Gasfornuis met elektrische oven, breedte 122 cm Met ultrahoogwaardige onderdelen zoals hoogpresterende gasbranders (0,2 4,4 kw), convectieoven en infraroodgrill, kunnen alle gewenste recepten zonder enig probleem worden bereid. Van crème brûlée tot lamskoteletjes. De Professional Serie werd uitgebreid om u 76, 91 en 122 cm brede gasrangetop 76 cm brede elektrische rangetop een volledige Viking-keuken aan te bieden. De gasfornuizen en elektrische fornuizen zijn nu verkrijgbaar in een uitgebreide reeks maten en vormen. Rangetops zorgen voor soepelere toepassing van de Viking-prestaties en laten u toe uw keuken in te richten volgens 76 en 91 cm brede inbouwkookplaten op gas uw kookgewoontes. De kookplaten hebben een soortgelijke functie maar passen netjes in de 76 en 91 cm brede elektrische inbouwkookplaten daarvoor reeds bestaande openingen. Wokbrander, 61 cm breed (8,1 kw)

7

8

9 68, 76 en 91 cm brede multifunctionele opbergkasten De inbouwovens op gas en elektriciteit zorgen eveneens voor hoogwaardig bakken en braden met uitvoeringen die geschikt zijn 68, 76 en 91 cm brede enkele of dubbele elektrische ovens voor elke keuken. Het pure gemak van de warmhoudlade zal u met 90 cm brede gasoven 68, 76 en 91 cm brede elektrische warmhoudlade verbazing doen afvragen hoe u het zolang zonder heeft kunnen stellen. De multifunctionele opbergkast is ideaal voor het opbergen van kleine keukenapparaten, potten en pannen of kruidenrekken. Wanneer u forellen aan het bakken bent, zult u ongetwijfeld blij zijn dat u een Viking-ventilatiesysteem hebt. Uiteraard is geen keuken compleet zonder een overgrote koelkast die voldoende ruimte biedt voor al uw verse Wandafzuigkappen en eilandafzuigkappen etenswaren. De gecombineerde koelkasten/vriezers van Viking zijn het neusje van de zalm in koelvermogen. De gekoelde drankenkasten en wijnkasten komen uiterst van pas wanneer u dorstige gasten in huis hebt. En wanneer het feestje voorbij is, hoeft u enkel nog uw Vikingvaatwasser aan te zetten en het licht uit te doen. Stainless Steel Black White Almond Biscuit Stone Gray Graphite Gray Burgundy Lemonade Mint Julep Forest Green Viking Blue Cobalt Blue Eggplant 107 en 122 cm brede side-by-side inbouwkoel/vrieskast 91 cm brede bottom-mount inbouwkoel/vrieskast 76 cm brede inbouwwijnkelderkast 61 cm brede 60 cm brede, volledig wijnkoeler of geïntegreerde, onderbouwkoelkast geluidsarme Quiet Clean vaatwasser (deuren optioneel verkrijgbaar in Viking-kleuren)

10

11 D E S I G N E R S E R I E

12 D E S I G N E R S E R I E A S S O R T I M E N T Hoewel in de Designer Serie duidelijk voor een strakke vormgeving werd gekozen, kunt u ervan verzekerd zijn dat geen enkel kilowatt van professioneel kookvermogen werd opgeofferd aan vormgeving. Dit is een 68 en 76 cm brede multifunctionele opbergkasten high-power, high-design assortiment. Door de geraffineerd eenvoudige belijning en contouren passen deze ovens op elegante wijze bij uw keuken, 68 en 76 cm brede enkele of dubele elektrische ovens terwijl elementen zoals de prachtig afgewerkte knoppen en de multifunctionele analoge/digitale TimePiece Dubbele elektrische ovens, breedtes 68 en 76 cm 68 en 76 cm brede elektrische warmhoudlade klok u uitnodigen om direct aan "nouvelle cuisine" te beginnen. De Designer Serie is een inbouwlijn die 76 en 91 cm brede inbouwkookplaten op gas met doorlopend rooster het mogelijk maakt om elke keuken naar ieders behoefte en smaak op een eenvoudige wijze in te richten. Voor een ultiem kookcomfort kunt u uw oven combineren met een multifunctionele opbergkast en een warmhoudlade. De inbouwkookplaten op 76, 91 en 114 brede inbouwkookplaten op gas gas met hoogpresterendebranders zijn eveneens uitgevoerd in dezelfde gestroomlijnde vormgeving en stijl. De even stijlvolle elektrische inbouwkookplaten zijn uitgerust met QuickCook elementen die in drie seconden hun volle vermogen bereiken. Het assortiment van ventilatiesystemen vervolledigt de Designer Serie voor vormgeving en functionaliteit. 76, 91 en 114 brede elektrische inbouwkookplaten Wandafzuigkappen en eilandafzuigkappen

13

14

15 Wanneer het op koelen aankomt biedt de Designer Serie een veelvoud van keuzemogelijkheden die allen zonder meer magnifiek zijn. De 107 en 122 cm brede side-by-side inbouwkoel/vrieskast (verkrijgbaar met dispenser, volledig integreerbare modellen verkrijgbaar) 91 cm brede Bottom-Mount inbouwkoel/vrieskast (volledig integreerbare modellen verkrijgbaar) 76 cm brede inbouwwijnkelderkast (volledig integreerbare modellen verkrijgbaar) 61 cm brede wijnkoeler of onderbouwkoelkast koelkasten/vriezers zijn verkrijgbaar in zij aan zij uitvoering of met vriezervak onderaan. Als optie kunt u modellen kiezen die zich perfect in uw keukendecor integreren. De wijnkelderkast en de wijn/koelkast houden uw favoriete drankjes gereed om te serveren en zijn het je van het voor stijlvolle feestjes. U kunt zelfs een bijpassende Quiet Clean vaatwasser installeren die wegens de omzeggens geluidsarme werking in elke omgeving past. Eindelijk hebben haute couture en haute cuisine 60 cm brede, volledig geïntegreerde, geluidsarme Quiet Clean vaatwasser (deuren optioneel verkrijgbaar in Viking-kleuren) elkaar ontmoet. Stainless Steel Black White Biscuit Stone Gray Graphite Gray

16 G A S B A R B E C U E S

17

18 P R O F E S S I O N A L S E R I E G A S B A R B E C U E S De Viking-gasbarbecues brengen professioneel koken buiten de keukenmuren. De roestvrijstalen branders van 6,5 kw zorgen voor een perfect kookvermogen, voldoende om elke onverwachte gast te voeden die toevallig even langskomt na de 76 cm brede gasbarbecue geur van de overheerlijke gegrilde steaks opgesnoven te hebben. Het krachtige draaispit aanvaardt elke uitdaging tot roosteren, van een perfecte tonijnfilet tot een 11 kg wegende kalkoen. En de hoogwaardige zijbranders nemen al uw 105 cm brede gasbarbecue bijgerechten voor hun rekening, of u nu verse champignons wilt sauteren 135 cm brede gasbarbecue of gewoon een pot bonen laat sudderen. Alle barbecues kunnen in een gepaste nis worden ingebouwd of op een roestvrij stalen wagentje naar buiten Stainless Steel Viking Blue Forest Green Graphite Gray worden gerold.waarom nog naar het restaurant gaan als alles zo lekker en gezellig kan in uw eigen tuin?

19

20 P R O F E S S I O N A L S E R I E C U L I N A I R E P R O D U C T E N

21

22 P R O F E S S I O N A L S E R I E C U L I N A I R E P R O D U C T E N Viking levert niet alleen al het benodigde om op te koken, maar ook het nodige om mee te koken. Alle potten, pannen en messen van Viking worden vervaardigd naar de eisen van de beste professionele chef-koks ter wereld. U zult verbluft zijn door hun perfecte functionaliteit. De volledige lijn van potten en pannen is ontworpen in Amerika en wordt vervaardigd in België uit een exclusief uit 7 lagen bestaand materiaal (vijf lagen voor bouillonketels). Deze speciaal ontworpen Exclusieve constructie uit meerdere lagen lagen, vervaardigd uit roestvrij staal en aluminiumlegeringen, bieden voor elk kookvlak, inductie inbegrepen, het beste van het beste, zowel op het gebied van schoonmaken als voor wat warmteverdeling betreft. De door ons speciaal ontworpen ergonomische handvaten zijn zo vervaardigd dat ze de hitte tegenhouden voordat deze uw handen kan bereiken. Het volledige messenassortiment is handgemaakt in Solingen, Duitsland. De handgeslepen Koksmes, 25 cm lemmeten hebben hoge vanadium-, koolstof- en chroomgehaltes die voor een ultrascherp en tegelijkertijd Broodmes, 20 cm stevig roestvrij staal zorgen. Het lemmet is over de ganse lengte stevig uitgevoerd en zorgt voor een perfect evenwicht van het mes in de hand. De Viking-messen zijn verkrijgbaar met een slipvrij handvat uit polyurethaan of in een volledig roestvrijstalen uitvoering. Als u het juiste kookgereedschap hebt, kunt u alles bereiden dat u zich kunt inbeelden. Met potten, pannen en messen van Viking bij de hand, zult u wellicht uzelf verbazen.

23

24

25 Het heeft ontelbare uren aan ontwerp gekost, maar het designteam van Viking is erin geslaagd professionele prestaties in een keukenapparaat onder te brengen. Deze staande mixer is uitgerust met het professionele vermogen en de ultrahoogwaardige elementen die men van een Viking-product mag verwachten 800 watt (4,7 l model) 1000 watt (6,6 l model) en is krachtig genoeg om zelfs het zwaarste deegrecept onder de Roestvrijstalen kom met handvat Roestvrijstalen V-mengarm Roestvrijstalen garde Roestvrijstalen deeghaak knie te krijgen. Maar uzelf zult geen krachttoeren dienen uit te halen dankzij de aan de achterkant gemonteerde exclusieve Easy-Glide wieltjes die moeiteloos verplaatsen toelaten. De exclusieve roestvrijstalen V-mengarm, garde, deeghaak en ergonomische kom worden standaard meegeleverd. Optionele accessoires omvatten vleesmolen/vulapparaat, pastamaker, menger, fruitpers en schaaf/raspschijf. Met zijn stevige constructie zal hij blijven Menger (optionele ccessoire) mixen voor vele generaties. Gelukkig maar dat er zes tijdloze kleuren verkrijgbaar zijn. White Black Stainless Gray Graphite Gray Cobalt Blue Bright Red

26 Voelt u zich geïnspireerd? Met een volledige Viking-keuken tot uw beschikking voert de chef van uw favoriete restaurant niet langer de boventoon. Kom eens langs bij de dichtstbijzijnde Viking Europe showroom. Of neem contact met ons op en wij zullen u aanvullende informatie sturen. Tel: +33 (0) of viking@viking-europe.com

27

28 Viking Europe SAS Espace Européen de l Entreprise 7, rue de Copenhague F Schiltigheim Frankrijk Distributie in België: Ets Abel Falisse 26 avenue Emile Digneffe 4000 Liège Belgique Tel: + 32 (0) (0) viking@viking-europe.com Fax: + 32 (0) trade@abel-falisse.be Distributie in Nederland: 2005, Viking Range Corporation Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Viking Nederland Sasdijk 14a 8281 BM Genemuiden Tel: + 31 (0) (38) Sommige modellen zijn niet overal verkrijgbaar. Fax: + 31 (0) (38) info@vikingrange.nl F DU

Openluchtgrills op gas van Viking

Openluchtgrills op gas van Viking Openluchtgrills op gas van Viking Professionele resultaten bij u thuis TM Openluchtgrills op gas DVGBQ 76 cm, 104 cm EN 135 cm BREED Kookvermogen type professioneel Branders uit roestvast staal van 6,5

Nadere informatie

Professional Performance for the Home

Professional Performance for the Home Professional Performance for the Home Het doet er niet toe wat de fotoreportages in tijdschriften u willen laten geloven, maar het genot van het koken wordt altijd gevolgd door het opruimen van de vaat.

Nadere informatie

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES. Als designer van professionele kookapparatuur voor huishoudelijk gebruik presenteert

AFMETINGEN EN SPECIFICATIES. Als designer van professionele kookapparatuur voor huishoudelijk gebruik presenteert 60,8 cm 67,3 cm 196 cm 13,7 cm Min. 91,1 cm Max. 95,6 cm tot bovenkant rooster steun 2,9 cm 129,3 cm 30,5 cm 3,8 cm 2,5 cm 45,7 cm 60,8 cm 59,5 cm 26,8 cm 15,2 cm 10,2 cm 24 of 27 (61,0 cm of 68,6 cm)

Nadere informatie

Conventionele Collectie

Conventionele Collectie Conventionele Collectie Masterchef XL Freestanding Module Six-Four Masterchef XL Niemand begrijpt beter dan hoe belangrijk de perfecte mix van vorm en functie is. De Masterchef XL heeft alle kenmerken

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke STAINLESS STEEL CREATIONS Wonderful worktops from Franke 2 RVS WERKBLADEN Een roestvrijstaal werkblad brengt naast een hoge functionaliteit ook een extra dimensie in uw keuken. Franke is specialist in

Nadere informatie

195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1. CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER

195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1. CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER 195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page 1 04/06/10 14:56 Page1 La Cornue 1908 CornuFé INVESTEER IN KOOKPLEZIER w w w. c o r n u f e. c o m w w w. l a - c o r n u e. c o m 195x195_Cornufe 8p_NED_Mise en page

Nadere informatie

Professional Performance for the Home

Professional Performance for the Home Professional Performance for the Home Te koude Chardonnay is nooit de perfecte aanvulling op een maaltijd. Niet-verse cilantro wordt in geen enkel recept gebruikt. Als eten uw passie is en u van plan bent

Nadere informatie

Château HET LEGENDARISCHE FORNUIS VAN L A CORNUE. www. lacornue. com

Château HET LEGENDARISCHE FORNUIS VAN L A CORNUE. www. lacornue. com Château HET LEGENDARISCHE FORNUIS VAN L A CORNUE www. lacornue. com Château DE CHÂTEAU LIJN VORMT HET PRONKSTUK VAN ONZE PRODUCTIE. De luxe van de materialen en onze knowhow staan volledig in dienst van

Nadere informatie

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw.

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw. Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en toch slechts een diepte van 600 mm voor elektrische- en 650 mm voor gasapparatuur. De elegante vormgeving

Nadere informatie

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af.

* Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. * Foto prototype, design definitieve model wijkt mogelijk licht af. Collezione Fuori LIGORIO De Boretti designtopper De Ligorio is de designtopper van onze Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

Majestic. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Majestic. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Majestic Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professioneel koken met gevoel voor stijl ILVE fornuizen onderscheiden zich door de kwalitatieve details. De fornuizen zijn vervaardigd uit hoogwaardig

Nadere informatie

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti

Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens. Bueno Bravo Boretti Collezione Fuori - 2016 Outdoor Kitchens Bueno Bravo Boretti Geniet in stijl en ontdek hoe u met Boretti uw tuin in een giardino verandert Binnen onze Fuori collectie vindt u meer eigentijdse en modern

Nadere informatie

KOOPHULP KUNGSFORS. serie

KOOPHULP KUNGSFORS. serie KOOPHULP KUNGSFORS serie Een strakke workflow in de keuken met slimme opbergers De KUNGSFORS serie biedt open opbergers die je kookgerei, kruiden en recepten - mooi in het zicht - een plaatsje geven aan

Nadere informatie

APPARATUUR / BAK- & KOOKAPPARATUUR

APPARATUUR / BAK- & KOOKAPPARATUUR APPARATUUR / BAK- & KOOKAPPARATUUR Gastro-M 600 Serie De Gastro-M serie is robuust, krachtig, energiezuinig, eenvoudig te reinigen en heeft een eigentijdse moderne uitstraling. Alle apparaten zijn uitgevoerd

Nadere informatie

Verrassend slim koken

Verrassend slim koken Verrassend slim koken Sergio Herman The Jane, Antwerpen EINDEJAARSTOPPERS NIEUW GEZOND BAKKEN KADOTIPS WWW.DEMEYERE-NEDERLAND.NL KOKEN MET DEMEYERE ATLANTIS KOOKPAN MET DEKSEL EN STOOMINZET 20 CM TWV 229

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384

Foto beschrijving artikelnr. Afwerking Prijs Xenon 223 Xenon 227 Premium 323 Premium 325 Premium 327 Freedom 384 Xenon 223 *Uitsparing voor 5 kg gasfles B01403920A 449,00 *56 cm x 39 cm kookoppervlak *Drie geëmailleerde grillroosters Xenon 227 *Uitsparing voor 5 kg B04514720A 549,00 *gasfles in bodem *76 cm x 39

Nadere informatie

STAAFMIXERS NIEUW RESTAURANTS - INSTELLINGEN - TRAITEURS

STAAFMIXERS NIEUW RESTAURANTS - INSTELLINGEN - TRAITEURS STAAFMIXERS NIEUW RESTAURANTS - INSTELLINGEN - TRAITEURS MINI 250 W 270 W 220 W COMPACT CMP 400 W 350 W 310 W MP Ultra 440 W 500 W UITGEBREID ROESTVRIJSTALEN MOTORBLOK Nieuw nog ergonomischer handvat 750

Nadere informatie

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak

OptiVend instant koffieautomaten: dé keuze voor gebruiksgemak AUTOMATEN Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit

Nadere informatie

STAAFMIXERS NIEUW RESTAURANTS - INSTELLINGEN - TRAITEURS

STAAFMIXERS NIEUW RESTAURANTS - INSTELLINGEN - TRAITEURS STAAFMIXERS NIEUW RESTAURANTS - INSTELLINGEN - TRAITEURS COMPACT CMP MP Ultra UITGEBREID ROESTVRIJSTALEN MOTORBLOK Nieuw nog ergonomischer handvat MINI 750 W 850 W 500 W NIEUW 350 W 400 W 440 W NIEUW 220

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst in een nostalgisch jasje

Klaar voor de toekomst in een nostalgisch jasje 2 Adek exclusieve keukenapparaten Klaar voor de toekomst in een nostalgisch jasje Koken op het allerhoogste niveau is wat de eigenaars van deze keuken voor ogen hadden. De vormgeving mag dan wel een tikje

Nadere informatie

instant koffieautomaten

instant koffieautomaten Het koffiemoment een rustpunt in de dag. Je even weer opladen onder het genot van een kopje koffie. Natuurlijk moet ook aan gasten koffie geserveerd worden die uitstekend van smaak en kwaliteit is. Én,

Nadere informatie

Het hoogtepunt voor de ambitieuze keuken

Het hoogtepunt voor de ambitieuze keuken Het hoogtepunt voor de ambitieuze keuken Introductie Een hout gestookte oven verandert je levensstijl van koken en maakt het gezamelijk koken voor familie en vrienden tot een belevenis. Het brengt je terug

Nadere informatie

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid

Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid Planeetmengers Onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid De mengers van Hobart zijn over de hele wereld bekend. Van de kleine 5-liter bankmenger tot en met de indrukwekkende 140-liter reus. Onze bank-

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij:

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij: e 2.669,- Spirit compact keuken Starterskeuken, maar toch al compleet met alles wat een ieder nodig heeft in de meest gebruikte ruimte, de keuken. Maatvoering 270 cm lang, zoals afgebeeld voor e 3.099,-.

Nadere informatie

Uitzonderlijk lange levensduur

Uitzonderlijk lange levensduur STAAFMIXERS nieuw Restaurants - instellingen - traiteurs MIXER FUNCTIE CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Functies: aan/uit schakelaar afhankelijk van het model, variabele snelheid speciaal ontwikkeld voor flexibel

Nadere informatie

OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN. Dometic kookplaten. Reken op ons.

OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN. Dometic kookplaten. Reken op ons. OVENS, KOOKTOESTELLEN EN SPOELBAKKEN Dometic kookplaten Auerhaan Lelystad is een bedrijf met een zeer lange historie; opgericht in 1885, is het bedrijf een bekende en betrouwbare toeleverancier van producten

Nadere informatie

Voor de perfecte bereiding, altijd!

Voor de perfecte bereiding, altijd! Voor de perfecte bereiding, altijd! De Southbend Infraroodbroiler zorgt voor de beste kwaliteit steaks, burgers, worsten en kip BROILERS Southbend heeft meer dan 115 jaar ervaring in deze industrie. Die

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

Plancha& Grill. GrilL. De plancha... gevarieerde en feestelijke keuken! Prestige

Plancha& Grill. GrilL. De plancha... gevarieerde en feestelijke keuken! Prestige Plancha GrilL Plancha& Grill Prestige De plancha... Een gezonde, gevarieerde en feestelijke keuken! Prestige Prestige de mooiste plancha FORGE ADOUR Plaat in 1 stuk met een dikte van 6 mm in geëmailleerd

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

Bentlon Podo Platinum. Reaching revolutionary heights!

Bentlon Podo Platinum. Reaching revolutionary heights! Bentlon Podo Platinum Reaching revolutionary heights! Bentlon Podo Platinum Reaching revolutionary heights! De Bentlon Podo Platinum is de meest geavanceerde behandelstoel in zijn klasse! Deze pedicurestoel

Nadere informatie

Algemene catalogus 2013-2014

Algemene catalogus 2013-2014 Algemene catalogus 2013-2014 België Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze catalogus

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

GASFORNUIS 6/8 PITS - GASOVEN

GASFORNUIS 6/8 PITS - GASOVEN De Electrolux 900-Lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de eisen van institutionele cateraars, de grotere restaurants en hotel keukens. Door de flexibiliteit van

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

o u b r Voor alles. Voor iedereen. LET OP: De in deze brochure vermelde consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op 19% BTW.

o u b r Voor alles. Voor iedereen. LET OP: De in deze brochure vermelde consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op 19% BTW. 2E E D M I T IE 0 EI 2 12 2 brochure 201 2 201 b re r o c hu LET OP: De in deze brochure vermelde consumentenadviesprijzen zijn gebaseerd op 19% BTW. Houdt u er rekening mee dat vanaf 1 oktober 2012 het

Nadere informatie

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI

CADAC SKOTTELBRAAI. Bestelcode Omschrijving Prijs 8309-10 Cadac Skottel Braai 94,00 CADAC GRILL2BRAAI CADAC SKOTTELBRAAI Cadac is bekend geworden dankzij de populaire Cadac Skottelbraai. Deze komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar boeren een oude ploegschaar boven een vuur plaatsten om eten te bereiden.

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Individueel slaapcomfort Persoonlijk samenstellen Auping Criade De Criade combineert vormgeving met techniek. Je persoonlijke smaak en comfort staan centraal.

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Koninklijk: 125 jaar innovatie en passie voor slapen Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed

Nadere informatie

Boretti Barilo 349,00

Boretti Barilo 349,00 Collezione Fuori 2015 Collezione Fuori Een onverslijtbare bondgenoot Met zijn 1,5 mm dikke stalen wanden is de Barilo een onverslijtbare bondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën.

Nadere informatie

vrijdag 3 zaterdag 4 JAN. 10.00-16.00 JAN. 12.00-16.00 JAN. 10.00-16.00 Kitchener 90 fornuis

vrijdag 3 zaterdag 4 JAN. 10.00-16.00 JAN. 12.00-16.00 JAN. 10.00-16.00 Kitchener 90 fornuis professioneel deskundig advies concurrerende prijzen groot assortiment WIJ ZIJN EXTRA OPEN OP DV vrijdag 27 DEC. 10.00-16.00 zaterdag 28 DEC. 10.00-16.00 maandag 30 DEC. OPEN HUIS OPEN HUIS 16.00-18.00

Nadere informatie

KOKEN HOUDT UW KEUKEN

KOKEN HOUDT UW KEUKEN KOKEN HOUDT UW KEUKEN 48 KOKEN Geurvrij In de keuken brengen wij steeds meer waardevolle tijd door met familie en vrienden. Er wordt dan natuurlijk niet alleen gekookt of gegeten. Daarom wilt u dat het

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Besparen in stijl 16352/93/16

Besparen in stijl 16352/93/16 PHILIPS EcoMoodsGeweldig Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor van Philips. Het prachtige warmwitte

Nadere informatie

Gasfornuizen 4-6 branders - oven

Gasfornuizen 4-6 branders - oven De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

Uitzonderlijk lange levensduur

Uitzonderlijk lange levensduur STAAFMIXERS Restaurants - instellingen - traiteurs MIXER FUNCTIE CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Toerenregelaar bovenop het apparaat voor het gemakkelijk en zichtbaar instellen van de snelheid (alleen bij

Nadere informatie

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1 display vogels.com/professional - 1 Gemotoriseerde Accessoires PFTE 7111 Gemotoriseerde display-trolley met kast PFTE 7112 Gemotoriseerde display-trolley PFWE 7150 Gemotoriseerde display-wandsteun PFA

Nadere informatie

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra

Mini MP - CMP - MP Ultra - MP FW Ultra 440 W. 350 mm. 300 mm. 280 mm. MP 450 Combi Ultra C O M PA C T C U I T G E B R E I D 1000 W M I N I 850 W 750 W 500 W 400 W 440 W 350 W 310 W 220 W 240 W 270 W 290 W 165 mm 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm 740 mm Micromix

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens Trendy keuken Het model dat alles slaat. Een trendy keuken 300 cm lang, half hoge kast met nis 88 cm koelkast daarboven een combinatie oven/magnetron en oven in één daarboven afgewerkt

Nadere informatie

Braadpannen voor inductiekoken

Braadpannen voor inductiekoken Braadpannen voor inductiekoken Inductiekoken Bij de aanschaf van een pan is het erg belangrijk dat je pan geschikt is voor de juiste warmtebron. Een moderne warmtebron die snel aan populariteit wint is

Nadere informatie

1 [ 100% ] Rollators

1 [ 100% ] Rollators [ 100% ] Rollators 1 2 3 Gemino 100% rollator voor u! Bent u op zoek naar een rollator die helemaal bij u past en waarmee u comfortabel en vol vertrouwen kunt wandelen, of u nu onderweg bent of thuis?

Nadere informatie

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat

Kooktafels gas Kooktafels elektrisch Kooktafels keramisch/ inductie en inductiewok Kooktafels met gloeiplaat Algemeen De 900-lijn kenmerkt zich door de elegante vormgeving in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. Het afwerkingsniveau is gebaseerd op betrouwbaarheid, veiligheid, hygiëne en gebruikersgemak.

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot CASHBACK VOUCHER Cashback-actie voor de particulier Dit najaar hebben we een unieke cashback-actie op Radson-radiatoren met vlakke voorplaat, zowel horizontaal als verticaal. Deze actie biedt een cashback

Nadere informatie

@ Van Assche Distribution Schaarbeeklei 638, B-1800 Vilvoorde Tel.: 02 255 17 11 Fax: 02 252 29 83 http://www.a-line.be e-mail: amana@a-line.

@ Van Assche Distribution Schaarbeeklei 638, B-1800 Vilvoorde Tel.: 02 255 17 11 Fax: 02 252 29 83 http://www.a-line.be e-mail: amana@a-line. NAJAARSPROMOTIES 2009 Geldig voor bestellingen vanaf 1 november t.e.m. 31 december 2009 - Fakturatie vóór 31 januari 2010 @ Van Assche Distribution Schaarbeeklei 638, B-1800 Vilvoorde Tel.: 02 255 17 11

Nadere informatie

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen SERELIS ONE De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen ALL IN ONE Voor een gezonde en smakelijke maaltijd Lekker

Nadere informatie

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Slechts 300gr briketten Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Binnen 2 minuten bakken, grillen, koken, wokken en braden. Zonder stroom of gas Topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Nadere informatie

100% individualiteit product design award 2011

100% individualiteit product design award 2011 De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving

comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving Niko, comfort en kwaliteit in elke woon- en werkomgeving In een wereld waarin alles snel-snel moet gaan, stellen klanten steeds hogere eisen aan comfort. Zowel in hun woon- als in hun werkomgeving. Met

Nadere informatie

Kanaalboulevard Urmond

Kanaalboulevard Urmond JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET Kanaalboulevard Urmond JOUW SMAAK VOOR ELK BUDGET Datum: 21-02-2017 WONEN AAN KANAALBOULEVARD URMOND MET EEN KEUKEN VAN NUVA Wonen aan Kanaalboulevard Urmond wordt dagelijks

Nadere informatie

KOOKPLATEN / KENMERKEN

KOOKPLATEN / KENMERKEN catalogus Candy inbouwapparaten - KOOKPLATEN 17 KOOKPLATEN KOOKPLATEN / KENMERKEN Inductie Vitrokeramische kookplaat op glas kookplaten Bij inductie genereert de bodem van de pan warmte door het magnetische

Nadere informatie

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen

Pas het verwarmingsoppervlak aan aan al uw potten en pannen 18 KOKEN: INDUCTIEKOOKPLATEN Inductiekookplaten MODERN EN ULTRASNEL Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt

Nadere informatie

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The OptiFresh Next generation De OptiFresh van Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG OptiFresh NG OptiFresh NG Fresh

Nadere informatie

A R T E F L A M E 2019 A social experience

A R T E F L A M E 2019 A social experience ARTEFLAME 2019 ARTEFLAME geeft een totaal nieuwe dimensie aan Outdoor Cooking! Gezelligheid, functionaliteit en schoonheid gecombineerd in één product. Samen genieten van (plaat)grillen, bakken, koken

Nadere informatie

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV 42 Koken NAAR WELKE KOOKPLAAT GAAT UW VOORKEUR UIT Het kiezen van een kookplaat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kiest u voor gas of toch liever voor keramisch of inductie. Welke breedte had u

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

Gasfornuizen 2-4-6 branders - top

Gasfornuizen 2-4-6 branders - top De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING Bij verwarming door middel van gasgestookte donkere stralingsbuizen worden oppervlaktes verwarmd - geen volumes meer - zonder lucht- en / of stofverplaatsing. Dit biedt tal van mogelijkheden en voordelen,

Nadere informatie

VRIJSTAAND KAMERSCHERM

VRIJSTAAND KAMERSCHERM VRIJSTAAND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het vrijstaande kamerscherm Facet is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN)

The Next. Fresh Brew. Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) The Next Generation in Fresh Brew Animo introduceert de nieuwe Optifresh (BEAN) De OptiFresh van Animo OptiFresh Bean NG OptiFresh Bean NG Fresh Brew heeft een nieuw gezicht gekregen: de van Animo. De

Nadere informatie

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen HANGEND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het Facet hangende kamerscherm is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

21% Great taste in waste. korting* (zie ook achterzijde) * Actie geldig t.e.m. 31 oktober 2013. Extra voorwaarden zie achterzijde.

21% Great taste in waste. korting* (zie ook achterzijde) * Actie geldig t.e.m. 31 oktober 2013. Extra voorwaarden zie achterzijde. Great taste in waste (zie ook achterzijde) * Actie geldig t.e.m. 3 oktober 203. Extra voorwaarden zie achterzijde. 327299_Waste folder v2.indd 02/09/3 5:6 Pedaalemmers bewezen kwaliteit Onze pedaalemmers

Nadere informatie

Productpresentatie. Classic Deck Oven

Productpresentatie. Classic Deck Oven Productpresentatie Classic Deck Oven Classic. Waarschijnlijk de beste deckoven ter wereld. De Classic deckoven kan met recht een klassieker genoemd worden. Het eerste model is in 1992 ontwikkeld en vandaag

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

DOLCE STIL NOVO. SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn

DOLCE STIL NOVO. SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn DOLCE STIL NOVO SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn SMEG bewijst dat koper ook een prachtige trendkleur in de keuken is. De nieuwe Dolce Stil Novo lijn van SMEG is uitgevoerd in zwart glas en

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

100% individualiteit

100% individualiteit De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Rolsnijmachine Compact Cut A4

Rolsnijmachine Compact Cut A4 Snijmachines s Compact Cut A4 Snijdt tot 5 blad (ft A4) van 80 g/m 2. Beschermd mes. Gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Inclusief 2 messen. Geassorteerde transparante kleuren: lichtblauw/donkerblauw

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

BATIBOUW 2011. Batibouw Promoties BEWAREN OP DE JUISTE TEMPERATUUR

BATIBOUW 2011. Batibouw Promoties BEWAREN OP DE JUISTE TEMPERATUUR BATIBOUW 2011 Batibouw Promoties Geldig vanaf 24 februari tot 31 mei 2011, facturatie voor 30 juni 2011. BEWAREN OP DE JUISTE TEMPERATUUR Batibouw Promoties 2011 AC22GB-CLZ Amana side by side koelkast

Nadere informatie

N GASBRANDERS ZANUSSI SAMENSTELLING VAN HET GAMMA KENMERKEN

N GASBRANDERS ZANUSSI SAMENSTELLING VAN HET GAMMA KENMERKEN SAMENSTELLING VAN HET GAMMA N: een gamma van meer dan 100 modellen ontworpen voor de professionele gebruiker en dat garant staat voor hoge prestaties, betrouwbaarheid, energiebesparing, veiligheid en ergonomie.

Nadere informatie

Professionele precisie thuis

Professionele precisie thuis 2 Sub-Zero/Wolf Professionele precisie thuis Een professionele kookruimte voor een veeleisende gastheer met een bewuste levensstijl, passend bij de sfeer van de rest van het huis. Dat was de uitdaging

Nadere informatie

Ontdek onze nieuwe kaart

Ontdek onze nieuwe kaart Ontdek onze nieuwe kaart boordevol culinaire cadeaus! 25 JAAR CULINAIRE EVOLUTIE Spaarprogramma 2013 voor culinaire cadeaus met Hollandia en Debic 25 JAAR CULINAIRE EVOLUTIE Ook in 2013 heeft Hollandia

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN

TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN TRADITIONEEL BAKKEN OP STEEN NL Klanten willen authentiek vloerbrood en baguettes op de stenen vloer gebakken U ziet steeds meer klanten die op zoek zijn naar de echte smaak van langzaam gerezen brood

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie