Persoonlijk Sponsorplan FC UTRECHT VROUWEN Adopteer nu uw favoriete speelster en steun het FC Utrecht vrouwenvoetbal bij haar ontwikkeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persoonlijk Sponsorplan FC UTRECHT VROUWEN Adopteer nu uw favoriete speelster en steun het FC Utrecht vrouwenvoetbal bij haar ontwikkeling"

Transcriptie

1 Persoonlijk Sponsorplan FC UTRECHT VROUWEN Adopteer nu uw favoriete speelster en steun het FC Utrecht vrouwenvoetbal bij haar ontwikkeling

2 Stichting Vrouwen Voetbal Utrecht Stichting Vrouwenvoetbal Utrecht (SVVU) is in 2011 opgericht om vrouwenvoetbal in Utrecht op het hoogste niveau te behouden. De stichting neemt en toont maatschappelijke verantwoordelijkheid door het vrouwenvoetbal in Utrecht te steunen en te laten groeien. Zeker nu dat vrouwen voetbal de meest snelst groeiende sport is in Nederland. De geboorte van de FC Utrecht vrouwen De Eredivisie vrouwen werd in het seizoen 2006/2007 voor het eerst gespeeld. FC Utrecht ging een samenwerkingsverband aan met Saestum en was zo vanaf de eerste minuut betrokken bij de Eredivisie voor vrouwen. Sinds de start van de Eredivisie heeft FC Utrecht vrouwen 1x de landelijke beker en 1x de super cup weten te bemachtigen. Na het seizoen kwam het vrouwen voetbal niet meer voor in de plannen van FC Utrecht. De club had geen financiële middelen om deze tak binnen de club te behouden. Met de komst van de stichting heeft het vrouwen voetbal in de provincie Utrecht een doorstart weten te maken en geeft de Stichting Vrouwen Voetbal Utrecht (SVVU) jonge talentvolle meiden de kans om ooit te mogen acteren in de eredivisie. Saestum vrouwen Sinds het begin van de Eredivisie vrouwen heeft Saestum als satellietclub van FC Utrecht gefungeerd. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat speelster die (nog) net niet goed werden bevonden voor de Eredivisie toch voor FC Utrecht konden worden behouden. Bij Seastum is doorgroei mogelijk en kunnen speelsters om welke reden dan ook blijven acteren op het hoogste amateur niveau (Topklasse). Saestum vrouwen heeft sinds de start van de vrouwenafdeling, ruim 30 jaar geleden, 8x de titel, 9x de beker, 2x de supercup en 1x de 1/4e finale van UEFA Women s Cup weten te behalen. Scouting en bekendheid De SVVU wil zich de komende jaren richten op het scouten en opleiden van meisjes om ze zo een weg naar de top te bieden, maar ook zal de stichting het vrouwenvoetbal meer onder de aandacht willen brengen onder meer door het organiseren van voetbalclinics, voetbaldagen en talentendagen. Voor deze activiteiten is uiteraard de steun nodig van bedrijven die zichzelf willen conformeren aan dit fantastische project.

3 Waarom het Persoonlijke Sponsorplan FC Utrecht Vrouwen? Het beleid van SVVU is erop gericht om het Vrouwenvoetbal in Utrecht en omstreken op de kaart te zetten en bovendien de grootste talenten de mogelijkheid te bieden om te presteren op het hoogste niveau. Door deze talenten naar FC Utrecht te halen ontstaat er een hoge mate van betrokkenheid in de directe omgeving van de speelster. Denk hierbij aan familie, MKB-bedrijven, amateur verenigingen en of andere firma s en bedrijven. Het is uiteraard niet alledaags dat een speelster uit uw stad, dorp of regio een speelster komt die voetbalt op het allerhoogste niveau in Nederland. Denk hierbij ook nog even aan de bereidheid die bij de speelster is om op top niveau te sporten (6x in de week) op amateurbasis. Dat de meiden naast hun sportprestatie ook gewoon hun eigen geld moeten verdienen of moeten studeren om op maatschappelijk gebied nu en in de toekomst de touwtjes aan elkaar te kunnen knopen. De neergelegde doelstelling voor de FC Utrecht Vrouwen is deze tak verder uitbreiden en te professionaliseren om in eerste instantie ook jonge meisjes deze toekomstdroom te kunnen bieden en wellicht in de toekomst constant mee te kunnen draaien in de top 3 van de Eredivisie voor Vrouwen. Hierbij telt het behalen van de landstitel als absoluut doel. Zeker met de recente ontwikkeling waarbij de Eredivisie voor Vrouwen is omgetoverd tot de revolutionaire BeNeLeague wordt het platform voor Vrouwen Voetbal steeds groter. De BeNeLeague is een competitie waarin 8 ploegen uit Nederland en 8 ploegen uit België uiteindelijk strijden om de landstitel der lage landen. Kortom, vrouwenvoetbal zit in de lift! Vol trots presenteren wij u dan ook het Persoonlijk Sponsorplan FC Utrecht Vrouwen

4 Wat houdt het Sponsorplan in? Om in de toekomst het vrouwen voetbal in Utrecht en omstreken structureel op topniveau te kunnen aanbieden heeft de SVVU de hulp nodig van bedrijven die gezamenlijk dit platform willen creëren. Standaard Pakket Naast het aanbieden van verschillende sponsorpakketten biedt SVVU nu ook de mogelijkheid om uw favoriete speelster te adopteren en zo uw betrokkenheid te personaliseren. Denk hierbij aan een speelster uit uw regio die het heeft gepresteerd om dit topniveau te kunnen bereiken en waar u trots op bent. Het idee is als volgt. Adopteer een FC Utrecht speelster voor een bedrag van 500, - (excl. BTW) pers seizoen en ontvang hiervoor de mogelijkheid om uw naamsbekendheid en of steun te vergroten op het FC Utrecht business platform. Persoonlijke Sponsorplan PLUS pakket Naast dit standaard pakket bestaat er een mogelijkheid om voor een totaal bedrag van slechts 1.500, - (excl. BTW) per seizoen persoonlijk shirtsponsor te worden van uw favoriete speler. Voor een gedetailleerde weergave van de inhoudt van deze pakketten verwijs ik u verderop in dit document.

5 Persoonlijke Sponsorplan FC Utrecht Vrouwen Standaard Pakket Steun uw favoriete FC Utrecht speelster in dit pakket. Dit kunt u al doen tegen een bedrag van 500, - (excl. BTW). Uiteraard blijft deze ondersteuning niet alleen bij het een symbolische ondersteuning en ontvangt u als persoon, bedrijf of firma een tegenprestatie vanuit SVVU. What s in for you; Vermelding van uw bedrijfsnaam in de Businesslounge bij de FC Utrecht vrouwen. Officiële Club foto van uw gesteunde speelster met daaronder uw bedrijfsnaam. Officiële derbystar wedstrijdbal met alle handtekeningen van de speelsters. Gratis toegang bij de thuiswedstrijden van FC Utrecht vrouwen. Toegang tot de business lounge voorafgaand en na afloop van thuiswedstrijden van de FC Utrecht vrouwen. Eén keer per jaar een geheel verzorgde busreis naar een uitwedstrijd (België) Uiteraard bestaat er een mogelijkheid om gezamenlijk te kijken of deze tegenprestatie volledig past bij uw wensen. In overleg kunnen er contractueel afspraken worden gemaakt over bepaalde wensen die u gerealiseerd wil hebben voor dit bedrag. Zie hieronder een voorbeeld van een handtekeningenkaart waarop uw bedrijfsnaam op zal worden gepubliceerd. Uw bedrijfsnaam zal hierdoor nog prominenter in beeld komen en door de gehele regio onder de aandacht worden gebracht.

6 Persoonlijk Sponsorplan FC Utrecht Vrouwen Plus Pakket Dit Persoonlijk Sponsorplan FC Utrecht Plus Pakket is weggelegd voor slecht één ondernemer. Naast het gebruikelijke standaard pakket ontvangt de afnemer op een goedkope manier een grote mate van vergroting van naamsbekendheid. Steun uw favoriete FC Utrecht speelster voor een bedrag van 1.500, - (excl. BTW). Deze 1.500, - is onder te verdelen in het volgende; 500, - sponsorbijdrage voor het standaard pakket , - als bijdrage voor persoonlijke shirtsponsor van uw favoriete speelster. Dit betekent dat naast de standaard tegenprestatie van; Vermelding van uw bedrijfsnaam in de Businesslounge bij de FC Utrecht vrouwen. Officiële Club foto van uw gesteunde speelster met daaronder uw bedrijfsnaam. Officiële derbystar wedstrijdbal met alle handtekeningen van de speelsters. Gratis toegang bij de thuiswedstrijden van FC Utrecht vrouwen. Toegang tot de business lounge voorafgaand en na afloop van thuiswedstrijden van de FC Utrecht vrouwen. Eén keer per jaar een geheel verzorgde busreis naar een uitwedstrijd (België) U nu ook met uw bedrijfsnaam/logo het gehele seizoen op de achterkant van uw favoriete speelster te vinden bent. Dit houdt in dat u voor een totaal bedrag van 1500, - uw bedrijfsnaam/logo het gehele seizoen prominent in beeld heeft. Denk hierbij aan samenvattingen van wedstrijden van de Vrouwen Voetbal bij regionale omroepen naast de vele publicaties op websites, kranten en andere media.

7 Voorwaarden van dit Persoonlijke Sponsorplan De deelname aan dit Persoonlijke Sponsorplan is voor de duur van één voetbalseizoen en kan stilzwijgend verlengd worden. Een voetbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende jaar. Het bedrag dat u, uw favoriete speelster sponsort hangt af van de afspraken die met u als rechtspersoon is gemaakt. De deelname van deze actie is opzegbaar mits dit schriftelijk kenbaar wordt gemaakt aan de Stichting FC Utrecht Vrouwen, KvK Utrecht , vóór 1 mei van elk jaar. Mocht er een speelster van FC Utrecht aan het einde van het seizoen besluiten de Club te verlaten of is de Stichting Vrouwen Voetbal Utrecht overeengekomen met de speelster niet langer door te willen gaan dan kunt zijn er twee mogelijkheden die worden geboden. Beëindiging van deelname aan het Persoonlijk Sponsorplan FC Utrecht Vrouwen Voorzetting door middel van ondersteuning van een andere speelster uit de selectie Wanneer de bovengenoemde situatie zich bij FC Utrecht zal voordoen dan zal SVVU dit schriftelijk kenbaar maken bij u als deelnemer aan het Persoonlijk Sponsorplan FC Utrecht Vrouwen. In het geval van beëindiging van het contract gedurende een seizoen vindt er GEEN restitutie plaats.

8 Ter afsluiting Wij hopen dat u middels dit document geïnspireerd bent geraakt in de manier waarop de Stichting FC Utrecht Vrouwen probeert zowel meisjes als Vrouwen hun uiteindelijke droom te verwezenlijken. Onthoudt goed dat de liefde voor de sport bij zowel de Vrouwen van FC Utrecht als het voltallige bestuur enorm groot is en dat zij er alles aan doen om het Vrouwen Voetbal platform in Utrecht breed te dragen. Sleutelwoorden bij dit enthousiasme zijn onder andere; loyaliteit, begrip en vrijwilligheid. Wij rekenen dan ook op uw steun en zullen proberen om ook uw steun breed kenbaar te maken bij het publiek. Voor meer informatie of eventuele tot stand komen van een overeenkomst kunt u altijd e- mailen naar info@vrouwenvoetbalutrecht.nl of uiteraard contact opnemen met één van uw favoriete speelster die wellicht u warm heeft gemaakt. Ook voor eventuele andere sponsoractiviteiten kunt u hier altijd terecht.

TelsTar. 50 jaar Telstar

TelsTar. 50 jaar Telstar TelsTar d e w i t t e l e e u w i n n e n 50 jaar Telstar S P O NS O R W O R D E N V A N D E W I T T E L E E U W I N N E N Vrouwen en meisjes voetbal is de snelst groeiende sport in Nederland (132.000

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

VROUWEN. één team één passie één doel

VROUWEN. één team één passie één doel VROUWEN één team één passie één doel Je hoeft geen visionair te zijn om te zien dat je hier met een enorme groeimarkt te maken hebt. Dat schept ook nieuwe kansen voor Roetgerink Mode en Schoenen. Paul

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016

Sponsorbrochure. Seizoen 2015-2016 Seizoen 2015-2016 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig houdt

Nadere informatie

ADO Den Haag Vrouwen KIES POSITIE SPONSOR MOGELIJKHEDEN

ADO Den Haag Vrouwen KIES POSITIE SPONSOR MOGELIJKHEDEN ADO Den Haag Vrouwen KIES POSITIE SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2 KIES POSITIE! Bij de start van de Eredivisie Vrouwen in 2007 heeft ADO Den Haag heel nadrukkelijk positie gekozen voor het vrouwenvoetbal. Vóór

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen

Sponsorbrochure. Seizoen Seizoen 2017-2018 Voorwoord Almelo Futsal Combinatie (Almelo FC) is een jonge en ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Almelo. Het idee was om een voetbalvereniging op te richten, die zich fulltime bezig

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Sponsorplan BV Voorne

Sponsorplan BV Voorne 2014 Sponsorplan BV Voorne Basketball Vereniging Voorne Brielle 26-09-2014 P. 1 Versiehistorie Versie Datum Wijzigingen Auteur 0.1 21-1-2013 Eerste Opzet J.J. Holwerda 0.2 15-2-2013 Aanvulling en wijzigingen

Nadere informatie

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21

KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 Sponsorbrochure Stichting Rotterdam Volleybal Freek van Leeuwenstraat 1 3059 TN Rotterdam KvK 24470061 BTW NL151091264B01 IBAN NL90 RABO 0152 3988 21 www.rotterdamvolleybal.nl info@rotterdamvolleybal.nl

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Korfbalvereniging DVS 69

Korfbalvereniging DVS 69 Korfbalvereniging DVS 69 USPONSORMOGELIJKHEDENU Geachte mevrouw/mijnheer, Bij deze vragen wij uw aandacht voor de korfbalvereniging DVS 69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vereniging is in 1969 opgericht

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Seizoen 2013-2014 Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Inhoudsopgave 1. Over Volleybalvereniging Turfstekers Drachten 3 2. Sponsormogelijkheden 4 2.1 Kledingsponsoring 5 2.2 Adverteren 7

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW

ALGEMENE INFORMATIE ADRES WEDSTRIJDVELDEN + TRAINGSVELDEN ONDERBOUW ALGEMENE INFORMATIE - Clubnaam : F.C. TORPEDO HASSELT - Stamnummer : 06803 - Opgericht in : 2005 - Taal : Nederlandstalig - BTW-nr : 0877.552.268 - Clubkleuren : Rood Blauw - Website : www.torpedohasselt.be

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

BROCHURE TALENTENWANDSPONSORING JEUGDSPELERS VVV-VENLO. Inleiding

BROCHURE TALENTENWANDSPONSORING JEUGDSPELERS VVV-VENLO. Inleiding BROCHURE TALENTENWANDSPONSORING JEUGDSPELERS VVV-VENLO Inleiding VVV-Venlo is zich er terdege van bewust dat de continuïteit en kwaliteit van haar jeugdopleiding in de huidige situatie, waarin de club

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging versie februari 2018 Hoornse Badminton Vereniging In 1956 is de Hoornse Badminton Vereniging (HBV) opgericht, de benodigde attributen werden aangeschaft en ging

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE

DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE DVO KORFBAL SPONSORINFORMATIE INHOUD 04 06 08 10 12 14 16 Rijk verleden en een mooie toekomst In de Korfbal League Introductie sponsoring Media aandacht en Korfbal League Sponsorpakketten Diamond en Gold

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Sponsorplan OACN 2012 2013

Sponsorplan OACN 2012 2013 Sponsorplan OACN 2012 2013 INHOUDSOPGAVE 1. DE VERENIGING EN HAAR HISTORIE... 3 1. DE VERENIGING... 3 2. DE TOEKOMST... 3 2. SPONSORING... 5 1. WAAROM OACN?... 5 2. SOORTEN SPONSORING... 5 3. WAAR HEEFT

Nadere informatie

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Rik Landhuis 06-11953338 Thijs van den Barg 06-24444400 Ramon Post 06-25044354 Sponsorbrochure AKC Almelo Seizoen 2015 2016 Voorwoord De korfbalclub AKC Almelo (kortweg AKC) heeft in haar ruim 100 jarig bestaan in de stad Almelo en de regio steeds een prominente plaats ingenomen.

Nadere informatie

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN

SPONSORMAP VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN SPONSORMAP 2016-2017 VOLLEYBALVERENIGING TURFSTEKERS-DRACHTEN Inhoudsopgave Voorwoord 3 Over Volleybalvereniging Turfstekers-Drachten 4 Sponsormogelijkheden 5 Pakket 1 Adopteer een team 6 Pakket 2 Trainingspakken

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

SPONSORmagazine 1

SPONSORmagazine 1 sponsorplan VZC waterpolo 2018-2019 SPONSORmagazine 1 INTRODUCTIE vzc waterpolo VZC is al meer dan 80 jaar de zwemsportvereniging van Veenendaal en omgeving. Ooit startte de vereniging in het Bergbad in

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken.

MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. Augustus 2017 MOC 17 is met meer dan 1250 leden en ruim 70 elftallen de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. De vereniging is opgericht op 17 maart 1917 en was zowel een voetbal- als een

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

De Witte LeeuWinnen telstar

De Witte LeeuWinnen telstar telstar voorwoord Bij Telstar speelt het vrouwenvoetbalteam De Witte. Een primeur voor het meiden- en vrouwenvoetbal is de oprichting van de vrouwen Businessclub De Witte in november 2013. Dit is de eerste

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING // : :

Sponsor Brochure 2016/2017 VOLLVERIJS VOLLEYBALVERENIGING //  : : 2016/2017 Sponsor Brochure Sporthal De Paasberg Het Veld 30 7061 DD Terborg Mail Web : sponsor@vollverijs.nl : www.vollverijs.nl VOLLEYBAL // WWW..NL VOLLEYBAL VOOR JONG EN OUD, MET ELKAAR VOOR ELKAAR

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2016/ 17

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2016/ 17 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2016/ 17 Artikel 1 De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19 Artikel 1 Europees ticket 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na

Nadere informatie

Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017

Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017 Sponsorplan FC Hoensbroek Seizoen 2012 2017 FC Hoensbroek Sportpark Overbroek Frederikstraat 50 6433 GL Hoensbroek FC Hoensbroek, een begrip in de Hoensbroekse sportwereld FC Hoensbroek, opgericht 1 oktober

Nadere informatie

Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar

Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar Projecten die we willen realiseren in de komende 5 jaar het niveau van Belgisch rolstoelbasketbal opnieuw verhogen door een goede technische en tactische opleiding een nauwere samenwerking met het valide

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18 Artikel 1 Europees ticket 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na

Nadere informatie

Stichting Ontwikkeling Vrouwenvoetbal Nederland

Stichting Ontwikkeling Vrouwenvoetbal Nederland 2015 Stichting Ontwikkeling Vrouwenvoetbal Nederland TEXTBOOK COMPETITIESTRUCTUUR WERKGROEP VV3HOEK VV3HOEK donderdag 28 mei 2015 Textbook van het ideale ecosysteem van COMPETITIESTRUCTUUR voor de echte

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE SEIZOEN

SPONSOR BROCHURE SEIZOEN SPONSOR BROCHURE SEIZOEN 2015-2016 VOORWOORD Voor u ligt de sponsorbrochure van de Amstelveense Rugby Club (ARC) voor het seizoen 2015-2016. In deze brochure besteden wij uitgebreid aandacht aan wat de

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Wij hopen dat ook u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club!

Sponsorbrochure. Wij hopen dat ook u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club! Sponsorbrochure Sponsorbrochure Om u als bedrijf inzicht te geven in de mogelijkheden qua sponsoring bij v.v. Oene, hebben wij deze sponsorbrochure gemaakt. In deze brochure vindt u het profiel van onze

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier VOLLEYBALCLUB Sponsordossier 1.Visie en voorstelling VC GEEL: Wil een Geelse volleybalclub zijn die volleybalbegeleiding wil bieden aan elke speler op zijn/haar niveau. Wil een rol spelen in het regionaal,

Nadere informatie

Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Op weg naar de Olympische Spelen 2024 sponsorbrochure Thomas Sibbald Badminton seizoen 2018-2019 Inhoudsopgave Wie ben ik? pag. 3 Behaalde resultaten pag. 4 Als u mij sponsort levert dat geld op. pag.

Nadere informatie

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo:

Voorwoord. Contactpersonen Sponsorcommissie AKC Almelo: Sponsorbrochure AKC Almelo Seizoen 2016 2017 Voorwoord De korfbalclub AKC Almelo (kortweg AKC) heeft in haar ruim 100 jarig bestaan in de stad Almelo en de regio steeds een prominente plaats ingenomen.

Nadere informatie

WAT VINDEN DE BEZOEKERS VAN FUTSALTV VAN HET ZAALVOETBAL IN NEDERLAND?

WAT VINDEN DE BEZOEKERS VAN FUTSALTV VAN HET ZAALVOETBAL IN NEDERLAND? WAT VINDEN DE BEZOEKERS VAN FUTSALTV VAN HET ZAALVOETBAL IN NEDERLAND? Het is al enige tijd geleden dat Nederland meedeed aan een EK/WK zaalvoetbal. Tijdens de kwalificatie dit jaar in Rotterdam was Nederland

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

Sponsorpakketten AFC 34

Sponsorpakketten AFC 34 Sponsormogelijkheden 23 november 2016 AFC 34 Een club waar je bij wil horen! Sponsorpakketten AFC 34 Hoofdsponsor in overleg nader vast te stellen Maatwerkpakket in samenspraak met u en tegen een nader

Nadere informatie

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be

Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be Contactpersoon: Frederik Ghesquiere Remi Ghesquierestraat 37 8940 Geluwe Gsm:0497/613670 frederik.ghesquiere@skynet.be The Gullegem Jets Vzw Oscar Seynaevelaan 14 8560 Gullegem www.thejets.be WELKOM ALS

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

FEYENOORD ROTTERDAM VROUWENVOETBAL

FEYENOORD ROTTERDAM VROUWENVOETBAL FEYENOORD ROTTERDAM VROUWENVOETBAL Feyenoord Vrouwenvoetbal Eredivisie Vrouwenvoetbal bij Feyenoord mogelijk maken: wat is daarvoor nodig? Eerst geld, of dus begin je bij de financiën of draagvlak binnen

Nadere informatie

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties.

Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Samen werken aan sportieve prestaties. Sponsorbeleid Zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols Samen werken aan sportieve prestaties. Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van zaalvoetbalvereniging DVO Wognum Nicols. Een initiatief van het bestuur

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

LIVE STREAMING Almere Roda livestream kijken gratis naar online Dutch Playoffs uitzending fox tv

LIVE STREAMING Almere Roda livestream kijken gratis naar online Dutch Playoffs uitzending fox tv LIVE STREAMING Almere Roda livestream kijken gratis naar online Dutch Playoffs uitzending fox tv 10-05-2018 almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw opgezet als tweede grotere stad in de provincie

Nadere informatie

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club

Since 1930. Een Sponsor overeenkomst tussen : U misschien? Amsterdam s Premier Rugby Club Een Sponsor overeenkomst tussen : & U misschien? AAC Amsterdam Rugby 2011 Waarom sponsor worden? Als sponsor verbindt u zich aan AAC Rugby Amsterdam, de eerste en enige burger rugbyclub in Amsterdam.

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare SPONSORMAP seizoen 2019-2020 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

Sport Vereniging Herveld Andelst Sponsor Informatieplan. Versie: 2014 Q3 definitief

Sport Vereniging Herveld Andelst Sponsor Informatieplan. Versie: 2014 Q3 definitief Sport Vereniging Herveld Andelst Sponsor Informatieplan Versie: 2014 Q3 definitief Inhoudsopgave 1. Inleiding. Pagina 3 2. Sponsormogelijkheden Pagina 4 3. Tarieven. Pagina 6 4. Contactgegevens. Pagina

Nadere informatie

Waterpolo Federatie Nederland

Waterpolo Federatie Nederland 2014-2015 (Kick-off) Agenda: Doel & uitgangspunten Deelnemende teams Gastspelers Wedstrijdschema Kampioenschap Doel Talentontwikkeling stimuleren, weerstand verhogen, grote uitslagen regiocompetities voorkomen;

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Op donderdag 14 januari 2016 wordt de wedstrijd in de Dutch Basketball League tussen BSW en ZZ Leiden live uitgezonden door Ziggo Sport Vanaf 19:00

Op donderdag 14 januari 2016 wordt de wedstrijd in de Dutch Basketball League tussen BSW en ZZ Leiden live uitgezonden door Ziggo Sport Vanaf 19:00 Op donderdag 14 januari 2016 wordt de wedstrijd in de Dutch Basketball League tussen BSW en ZZ Leiden live uitgezonden door Ziggo Sport Vanaf 19:00 uur bijna 2 uur live basketball op de Nederlandse televisie.

Nadere informatie

SPECO Sport & Media Essay: Vrouwenvoetbal Waarom investeert de KNVB zoveel geld in het vrouwenvoetbal?

SPECO Sport & Media Essay: Vrouwenvoetbal Waarom investeert de KNVB zoveel geld in het vrouwenvoetbal? SPECO Sport & Media Essay: Vrouwenvoetbal Waarom investeert de KNVB zoveel geld in het vrouwenvoetbal? Modulecode: Modulenaam: G11023 Sportbusiness; Wereld van de sport Studentnummer: 2740273 Studentnaam:

Nadere informatie

businessclubreis, bedrijfsbezoeken en netwerksessies worden onze businesspartners actief aan elkaar verbonden.

businessclubreis, bedrijfsbezoeken en netwerksessies worden onze businesspartners actief aan elkaar verbonden. Een wedstrijd van ZZ Leiden is een ware belevenis: spectaculaire acties, entertainment en een altijd enthousiaste supportersschare zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De ZZ Leiden Businessclub is

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers

MHC Leusden. Naast de A Leden Gezelligste club. Regionale & lokale ondernemers SPONSOR CONTRACT MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid! Daarom

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Eindfeest Digiweken. Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL

Eindfeest Digiweken. Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL Eindfeest Digiweken Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL 7 juli 2012 Veilingmeester: Maarten van Meerten Hoe werkt de veiling? 1.Onze fantastische veilingmeester gaat beginnen met omschrijving van het veilingstuk

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE

SPONSORINFORMATIE SPONSORINFORMATIE 2017-2018 MHC Leusden MHC Leusden is een club waar families al jaren samen komen om te hockeyen, plezier te hebben en te genieten. Het is een club met clubgevoel. Kernwoord? Gezelligheid!

Nadere informatie

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 29 juli 2015 knvb.nl 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

MOC 17 is de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken.

MOC 17 is de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. September 2016 MOC 17 is de grootste voetbalclub van Bergen op Zoom en omstreken. De vereniging is ontstaan uit een fusie van de Rooms Katholieke voetbal- en atletiekvereniging Moed En Volharding Overwint

Nadere informatie

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014

TOPVOLLEY ANTWERPEN. BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN BUSINESS, SPORT en EMOTIE IN DE ARENA MARKETINGPRESENTATIE TOPVOLLEY ANTWERPEN business club 2013-2014 TOPVOLLEY ANTWERPEN EEN STRATEGISCH PRODUCT Topvolleybalteam met een nationale

Nadere informatie

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen: Geel gearceerd de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wat is Super Elf? Super Elf is een voetbalcompetitie in spelvorm (soort van Coach van het Jaar, zoals dit gespeeld wordt bij het Noord-Hollands

Nadere informatie