De eerste digitale mini ontvanger ter wereld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De eerste digitale mini ontvanger ter wereld"

Transcriptie

1 De eerste digitale mini ontvanger ter wereld Comfort Digisystem Receiver DT10 De Receiver DT10 is een mini ontvanger met de onovertroffen Comfort Digisystem geluidskwaliteit. Het is gebruiksvriendelijk, makkelijk te configureren en produceert superieure geluidsweergave. De digitale revolutie gaat verder!

2 Heldere spraakwaarneming. Overal. De Comfort Digisystem Receiver DT10 is de eerste digitale mini ontvanger ter wereld en alweer een innovatie van Comfort Audio. Unieke geluidskwaliteit De Receiver DT10 brengt de voordelen van digitale radiotechnologie over naar het gehoorapparaat: Kristalhelder geluidsweergave Stabiele geluidsoverdracht Beveiligt tegen afluisteren Geluidsoverdracht zonder tijdvertraging Digitale technologie op maat voor gehoorproducten De Receiver DT10 is onderdeel van het Comfort Digisystem, een serie microfoons en ontvangers die het voor slechthorenden mogelijk maken beter te horen. Zelfs in de meest moeilijke hoorsituaties, zoals in klaslokalen, werkplekken en conferentiezalen, als ook tijdens telefoongesprekken. Comfort Digisystem gebruikt de digitale radio transmissie technologie SecureStream Technology (SST), die speciaal ontwikkeld werd voor gehoorproducten van Comfort Audio. Het systeem omvat een aantal functies die bijdragen tot een optimale geluidsweergave, inclusief een unieke digitale geluidsverwerkingtechnologie. Meer opties dan ooit tevoren De Receiver DT10 maakt de reeks ontvangers van Comfort Digisystem compleet. Het is een discreet en comfortabel alternatief voor degenen die mini ontvangers verkiezen boven de neklus of koptelefoon - maar die wel de optimale geluidweergave die Comfort Digisystem biedt, willen.

3 Een mini ontvanger met unieke functies Comfort Digisystem Receiver DT10 De mini ontvanger past op alle gehoorapparaten die uitgerust zijn met een audioschoen met Europlug input. De Receiver DT10 is te combineren met de meeste BTE gehoorapparaten op de markt, en zelfs met oudere modellen die een aparte input voor extern geluid missen. De ontvanger wordt gevoed door de batterij van het gehoorapparaat. Dit betekent dat voor het Comfort Digisystem (rode Punt) een hoger omslagpunt van de compressie gekozen kan worden dan bij traditionele FM systemen (grijze punt). Comfort Digisystem heeft een frequentiebereik van Hz, en de geluidsweergave presentatie is lineair tot 90 db SPL. Groot bereik De Receiver DT10 heeft een bereik van ongeveer 15 meter en is dus geschikt voor bijvoorbeeld een klaslokaal of vergaderruimte. Een klasse apart De digitale technologie biedt spraakweergave die uniek op de markt is. Het dynamische bereik dekt meer dan 60 db en in vergelijking met de traditionele FM techniek, is het signaal tot geluid ratio met 20 db verbeterd. Source: Delta Teknisk-Audiologisk Laboratorium, Denmark and internal measurement method. Configureer en test-luister draadloos Comfort Digisystem Programmer DT05 Programmeer instrument om draadloos de Receiver DT10 te configureren en te testen. Eenvoudig voor u, gemakkelijk voor de gebruiker De Programmer DT05 heeft een helder kleurenscherm en geïntegreerde software. Dit betekent dat voor de configuratie en het testen geen computer nodig is en dat deze taken dus uitgevoerd kunnen worden waar het voor de gebruiker het meest praktisch is - zoals op school of op het werk. Bovendien kan de Receiver DT10 geconfigureerd worden zonder het te verwijderenuit het oor. Het programmeer instrument kan ook gebruikt worden voor test-luisteren met een koptelefoon of als ontvanger met neklus. De Receiver DT10 is dan via de Europlug input aan de Programmer DT05 verbonden.

4 Actief deelnemen in alle situaties Slechthorenden denken vaak dat zij met het gehoorapparaat het maximum van hoe goed zij kunnen horen hebben bereikt. Alhoewel de huidige gehoorapparaten goede geluidsweergave bieden, ervaren vele gebruikers van gehoorapparaten in moeilijke hoorsituaties nog steeds de grenzen van het technisch haalbare. Van een wereld met hindernissen... Achtergrondgeluid en andere problemen met de geluidskwaliteit kunnen leiden tot spanninghoofdpijn en algehele vermoeidheid. Er kunnen zich ook sociale gevolgen voordoen; slechthorenden kunnen beginnen om al te veeleisende situaties en omgevingen te mijden. Dit zijn vaak vergaderingen en klaslokalen, maar ook telefoongespekken en andere vormen van sociale interacties die een hoge waarde hebben voor de kwaliteit van het leven en het gevoel erbij te horen....naar een wereld van mogelijkheden De eerste ontmoeting met het Comfort Digisystem is daarom voor de meeste mensen een emotionele ervaring. Plotseling is de wereld vrij van storende achtergrondgeluiden en de kans mee te doen neemt aanzienlijk toe. Hier zijn enige verhalen van gebruikers over hoe hun leven veranderde sinds zij de Receiver DT10 en andere Comfort Digisystem ontvangers gebruiken. Een veel zachter geluid! Het is een compleet andere geluidservaring. Ik draag een gehoorapparaat sinds mijn vierde en gebruik altijd hoorproducten in de les. Mijn nieuwe mini ontvanger maakt het comfortabeler om naar de stem van de leraar te luisteren. Deze harde en scherpe geluiden die soms doorkomen bij andere hoorproducten zijn er eenvoudig niet meer. Dus voor mij geen hoofdpijn meer.

5 Mijn collega s zijn verbaasd dat ik niet meer de hele dag Pardon? zeg. Toen ik mijn nieuwe mini ontvanger op het werk testte, was ik niet de enige die een positief effect voelde. Spraak was veel duidelijker te verstaan en het was plotseling makkelijk om een gesprek te volgen. Het was bevrijdend om je collega s niet aldoor te moeten vragen om zichzelf te herhalen. Telefoongesprekken! Het was een ongelooflijk gevoel om voor het eerst in 20 jaar te telefoneren. Ik had de hoop opgegeven om ooit nog te telefoneren. Met het Comfort Digisystem kan ik het begrijpen. De ontvanger met de neklus werkt prima met mijn cochleair implantaten. Voor de eerste keer hoorde ik de stem van mijn dochter aan de telefoon, ik kon het niet helpen, ik moest huilen. Nu kan ik haar elke week bellen. Comfort Digisystem heeft mijn leven echt veranderd!

6 07NL-1108 Comfort Digisystem een complete reeks van digitale hoorproducten Comfort Digisystem is een complete serie van draadloze, digitale microfoons en ontvangers, ontworpen om de best mogelijke geluidsweergave in elke situatie te bieden. De producten zijn uitgerust met geavanceerde technologie die geschikt is voor verschillende gebruikerssituaties. Dit maakt de Comfort Digisystemen flexibel en zorgt voor unieke situaties om deel te nemen in veeleisende hoorsituaties. Digitale geluidsverwerking en draadloze units De microfoons in Comfort Digisystemen vangen de spraak op rond een vergadertafel of van individuele geluidsbronnen, zoals een telefoon of een speaker, en bewerkt deze digitaal zodat spraak benadrukt wordt en het achtergrondgeluid onderdrukt wordt. Daarna wordt het geluid draadloos naar de digitale ontvanger gezonden en verder doorgegeven aan het gehoorapparaat van de gebruiker, gehoorimplantaat of koptelefoon. Gepatenteerde techniek Het geheim achter het Comfort Digisystem bestaat uit unieke technoligie zoals SecureStream Technology (SST) Beveiligt het product tegen afluisteren en maakt geluidsoverdracht zonder vertraging mogelijk. Perceptual Speech Enhancement (PSE) Een geavanceerde audio verwerkingstechniek om afleidende achtergrondgeluiden weg te filteren en spraak te benadrukken. Sinds 1994 ontwikkelt, produceert en brengt het zweedse bedrijf Comfort Audio hoorhulpmiddelen voor slechthorenden in de handel. Met toonaangevende technologie en vernieuwende oplossingen hebben wij ons tot taak gesteld om slechthorenden makkelijker te laten communiceren in alle situaties tijdens alle levensfasen. Wij zijn toegewijd, nieuwsgierig, zeer technisch gemotiveerd en gedreven door passie en vreugde. Dit heeft ons tot het toonaangevend bedrijf voor hoorhulpmiddelen gemaakt. Onze producten bieden grote flexibiliteit en zijn ontworpen voor werk, school, openbare ruimtes en het privéleven. Wij zijn gefocust op de klant en streven ernaar om de kwaliteit van leven voor slechthorenden te verbeteren. Comfort Audio AB Box 154 SE Halmstad Zweden Tel:

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Ontdek het plezier van telefoneren Comfort Digisystem Microphone DM90 - Ontdek het plezier van telefoneren Welkom bij de mobiele revolutie Een mobiele telefoon is tegenwoordig een groot deel van ons leven, we gebruiken hem op het werk,

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Nederlands. Comfort Digisystem. Speaker DS15

Installatiehandleiding. Nederlands. Comfort Digisystem. Speaker DS15 Installatiehandleiding Comfort Digisystem Speaker DS15 Nederlands Introductie De Speaker DS15 is een speakersysteem dat gebruikt kan worden in alle vrijwel situaties waar het nodig is om spraak akoestisch

Nadere informatie

CoMforT DigiSySTeM. Communicatie-apparatuur om de werkdag te vereenvoudigen

CoMforT DigiSySTeM. Communicatie-apparatuur om de werkdag te vereenvoudigen CoMforT DigiSySTeM Communicatie-apparatuur om de werkdag te vereenvoudigen Unieke oplossingen voor het arbeidsleven Met deze brochure willen wij graag iets vertellen over het Comfort Digisystem, onze serie

Nadere informatie

Comfort Digisystem. Unieke hoorapparaten voor op school

Comfort Digisystem. Unieke hoorapparaten voor op school Comfort Digisystem Unieke hoorapparaten voor op school 1 Een leven zonder begrenzingen Het leven zit vol betekenisvolle momenten en belangrijke gebeurtenissen. Veel van deze gebeurtenissen spelen zich

Nadere informatie

COMFORT DIGISYSTEM Digitaal communicatiesysteem voor op het werk

COMFORT DIGISYSTEM Digitaal communicatiesysteem voor op het werk COMFORT DIGISYSTEM Digitaal communicatiesysteem voor op het werk In het arbeidsproces tref je talloze geluidsomgevingen aan die belastend zijn voor mensen met een hoortoestel of hoorimplantaat. Het Comfort

Nadere informatie

Handleiding. Nederlands. Comfort Digisystem Micro Receiver DT20

Handleiding. Nederlands. Comfort Digisystem Micro Receiver DT20 Handleiding Nederlands Comfort Digisystem Micro Receiver DT20 Handleiding Inhoud Pagina Inleiding Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Micro Receiver DT20 3 Overzicht - Micro Receiver DT20 4 De input

Nadere informatie

HE T COMFORT DIGISYSTEM Voor op school

HE T COMFORT DIGISYSTEM Voor op school HE T C O MF O R T D I G I S Y S T E M Voor op school 2 We love sound. And people De eerste ter wereld de beste keus voor op school Goed kunnen horen op school is belangrijk voor het leerproces en voor

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. Comfort Digisystem. Receiver DT10. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. Comfort Digisystem. Receiver DT10. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding Comfort Digisystem Receiver DT10 Nederlands Handleiding Inhoud Pagina Inleiding Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Receiver DT10 3 Overzicht - Receiver DT10 4 De input

Nadere informatie

Werkplek aanpassing. Informatie over aanvullende communicatiemiddelen voor slechthorenden

Werkplek aanpassing. Informatie over aanvullende communicatiemiddelen voor slechthorenden Werkplek aanpassing Informatie over aanvullende communicatiemiddelen voor slechthorenden Inhoudsopgave Wat is een werkplekaanpassing? Is een hoortoestel wel voldoende? Solo-apparatuur...Pagina 3 Signaal-

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Microphone DM05. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Microphone DM05. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Microphone DM05 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Microphone DM05 3 Functies Microphone

Nadere informatie

COMFORT DIGISYSTEM Digitale communicatiemiddelen voor leeromgevingen

COMFORT DIGISYSTEM Digitale communicatiemiddelen voor leeromgevingen COMFORT DIGISYSTEM Digitale communicatiemiddelen voor leeromgevingen Het Comfort Digisystem stelt slechthorende leerlingen in staat om zowel docenten als klasgenoten goed te verstaan en om aan alle schoolactiviteiten

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden.

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden. Beltone Promise Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we kennis, middelen,

Nadere informatie

Hoor het Beste Advanced Bionics is wereldwijd marktleider voor de ontwikkeling van de meest geavanceerde cochleairimplantaatsystemen.

Hoor het Beste Advanced Bionics is wereldwijd marktleider voor de ontwikkeling van de meest geavanceerde cochleairimplantaatsystemen. Hoor het Beste Advanced Bionics is wereldwijd marktleider voor de ontwikkeling van de meest geavanceerde cochleairimplantaatsystemen. AB is in 1993 opgericht en in 2009 samengegaan met Phonak onder de

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Receiver DE10. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Receiver DE10. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Receiver DE10 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Receiver DE10 3 Functies Receiver

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. Comfort Digisystem. Programmer DT05. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. Comfort Digisystem. Programmer DT05. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding Comfort Digisystem Programmer DT05 Nederlands Handleiding Inhoud Pagina Inleiding Comfort Digisystem 3 Functies Programmer DT05 - professioneel hulpmiddel 4 Programmer DT05

Nadere informatie

Cochleaire implantatie bij volwassenen informatie voor werkgevers

Cochleaire implantatie bij volwassenen informatie voor werkgevers Cochleaire implantatie bij volwassenen informatie voor werkgevers Eén van uw werknemers/collega s is ernstig slechthorend. Op dit moment wordt door het CI-team VUmc beoordeeld of hij/zij baat zou kunnen

Nadere informatie

Draadloos verbonden met de wereld www.bernafon.com

Draadloos verbonden met de wereld www.bernafon.com SoundGate 2 Draadloos verbonden met de wereld www.bernafon.com De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Nederlands. Comfort Digisystem. Programmer DT20

Gebruiksaanwijzing. Nederlands. Comfort Digisystem. Programmer DT20 Gebruiksaanwijzing Nederlands Comfort Digisystem Inhoudsopgave 1. Introductie...5 Uw communicatiemiddel...5 SST...5 Overzicht...6 Meegeleverde accessoires...7 2. Aan de slag...9 Opladen...9 Aanzetten...11

Nadere informatie

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen.

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen. Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken, ontwikkelen we innovaties

Nadere informatie

COMFORT AUDIO DIGISYSTEEM. Korte instructies

COMFORT AUDIO DIGISYSTEEM. Korte instructies COMFORT AUDIO DIGISYSTEEM Korte instructies Wanneer gebruiken? 2 Bij problemen tijdens mondelinge communicatie tussen spreker en luisteraar(s). Problemen? Slechthorende luisteraar Afstand tussen spreker

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Receiver DH10. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Receiver DH10. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Receiver DH10 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 Functies Receiver DH10 4 Aan de slag 5 Het eerste gebruik

Nadere informatie

Power voor uw hersenen

Power voor uw hersenen Power voor uw hersenen POWER LINE Geniet van meer details in spraak - meer Power om deel te nemen aan het leven People First is our promise to empower people to communicate freely, interact naturally and

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd

Nadere informatie

Nieuwe keuzes voor een complete hoorsensatie

Nieuwe keuzes voor een complete hoorsensatie Nieuwe keuzes voor een complete hoorsensatie Phonak kondigt met plezier de nieuwste aanwinsten voor de algemeen erkende Phonak CROS-portfolio aan: Phonak CROS H2O en Phonak CROS 13. We zijn ervan overtuigd

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Nederlands. Comfort Digisystem. Microphone DM90

Gebruiksaanwijzing. Nederlands. Comfort Digisystem. Microphone DM90 Gebruiksaanwijzing Nederlands Comfort Digisystem Inhoudsopgave I. Handleiding voor de gebruiker...7 1. Introductie...9 Uw communicatiemiddel...9 2. Aan de slag...15 Opladen...15 Aanzetten...17 De neklus

Nadere informatie

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES GEWELDIG GELUID Het geweldige geluid van Vea is te danken aan geavanceerde audiologische functies. Het feedback managementsysteem gaat fluiten tegen, zelfs in lastige luistersituaties. En dat zonder in

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

Ponto Streamer. Nieuwe draadloze communicatiemogelijkheden. Ponto TM Het botverankerde hoorsysteem

Ponto Streamer. Nieuwe draadloze communicatiemogelijkheden. Ponto TM Het botverankerde hoorsysteem Ponto Streamer Nieuwe draadloze communicatiemogelijkheden Ponto TM Het botverankerde hoorsysteem Uw ideale Partner Nieuwe communicatiemogelijkheden Met Ponto Streamer heeft u toegang tot Oticon ConnectLine

Nadere informatie

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden DRAADLOZE CONNECTIVITEIT resound.com Geniet van nóg meer geluiden Hoor meer dan u ooit had durven dromen Dankzij de draadloze connectiviteit van ReSound heeft u contact met de wereld om u heen en leidt

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

twee oren samen horen

twee oren samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De nieuwe CLEAR 220 hoortoestellen van Widex zijn volledig draadloos. En net als onze oren communiceren ze voortdurend met elkaar.

Nadere informatie

Phonak CROS II. De slimme oplossing voor eenzijdig horen

Phonak CROS II. De slimme oplossing voor eenzijdig horen Phonak CROS II De slimme oplossing voor eenzijdig horen Mijn CROShoortoestellen lieten mij weer geluiden horen en gaven mij mijn leven terug. Horen met één oor Wanneer u zich in een ruimte met veel lawaai

Nadere informatie

De natuur gaf ons twee oren die samen horen

De natuur gaf ons twee oren die samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De natuur heeft ons twee oren gegeven die samenwerken. En net als onze oren, communiceren ook de nieuwe WIDEX CLEAR 440 hoortoestellen

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

Verrijk de luisterervaring. Portfolio accessoires 3.0

Verrijk de luisterervaring. Portfolio accessoires 3.0 Verrijk de luisterervaring Portfolio accessoires 3.0 Maak gebruik van de mogelijkheden Accessoires hebben meerwaarde Help uw patiënten optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van hun luisterervaring.

Nadere informatie

Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen. draadloze accessoires

Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen. draadloze accessoires Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen draadloze accessoires De moderne technologie voor hoortoestellen maakt het horen en verstaan in bijna alle situaties tot een prettige ervaring. Maar aan de

Nadere informatie

VERSTAANBAARHEID VERTROUWELIJKHEID CONCENTRATIE. Gids Voor De Akoestiek. De rol van plafonds in de actieve akoestiek

VERSTAANBAARHEID VERTROUWELIJKHEID CONCENTRATIE. Gids Voor De Akoestiek. De rol van plafonds in de actieve akoestiek VERSTAANBAARHEID VERTROUWELIJKHEID CONCENTRATIE Gids Voor De Akoestiek De rol van plafonds in de actieve akoestiek Waarom wordt actieve akoestiek aanbevolen? In een volledig absorberende omgeving (geen

Nadere informatie

Bewaar exemplaar. Roger Pen & Roger EasyPen Uitlevering aan cliënt

Bewaar exemplaar. Roger Pen & Roger EasyPen Uitlevering aan cliënt Bewaar exemplaar Roger Pen & Roger EasyPen Uitlevering aan cliënt maart 2015 Verstaan in gezelschap was nog nooit zo eenvoudig 2 Stap 1 (OPTIONEEL): Roger Pen toevoegen in Target module Selecteer de Roger

Nadere informatie

HULPMIDDELENINFO FM-GELUIDSOVERDRACHTSYSTEMEN

HULPMIDDELENINFO FM-GELUIDSOVERDRACHTSYSTEMEN HULPMIDDELENINFO FM-GELUIDSOVERDRACHTSYSTEMEN JANUARI 2011 Een beschrijving van een hulpmiddel of een aanpassing in deze tekst wil niet zeggen dat het hulpmiddel of de aanpassing terugbetaald wordt door

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Microphone DM80. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Microphone DM80. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Microphone DM80 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Microphone DM80 3 Functies Microphone

Nadere informatie

BiCROS. HT met zender. Slechte oor: microfoon aan. De klant is zich weer bewust van waarschuwingssignalen aan de kant van zijn of haar slechte oor

BiCROS. HT met zender. Slechte oor: microfoon aan. De klant is zich weer bewust van waarschuwingssignalen aan de kant van zijn of haar slechte oor Het CROS/BiCROS systeem dat het hele verhaal vertelt Aan elk verhaal zitten twee kanten De kracht van twee Mensen met volledig gehoorverlies in één oor missen dagelijks veel belangrijke geluiden. Deze

Nadere informatie

Geniet dubbel van het leven

Geniet dubbel van het leven Geniet dubbel van het leven In het leven hoef je geen kant te kiezen Volledig gehoorverlies in één oor is lastig en hindert u mogelijk in de activiteiten van uw dagelijks leven. Beperkingen van horen met

Nadere informatie

Phonak CROS B. Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on

Phonak CROS B. Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on Phonak CROS B Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on 'Mijn CROShoortoestellen lieten mij weer geluiden horen en gaven mij mijn leven terug.' Angie Aspinall, Phonak CROS-gebruiker

Nadere informatie

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg Ponto Gemaakt om te leven Ponto Gemaakt om te leven Oticon Medical past de meest recente technologie toe voor gebruikers van botverankerde hoorsystemen en

Nadere informatie

Konftel - laat uw vergadering spreken

Konftel - laat uw vergadering spreken Konftel - laat uw vergadering spreken Intelligent communications Voorzien van OmniSound - kristalhelder geluid De wereld rond - met Konftel U hoeft niet steeds te reizen naar elke afspraak. Niet meer in

Nadere informatie

Microphone DM30 Nederlands

Microphone DM30 Nederlands Comfort Digisystem Handleiding Microphone DM30 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Microphone DM30 3 Functies Microphone DM30 4 Aan de slag

Nadere informatie

Power én mooi. Plus Power. Plus Power 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL. Premium. Advanced. Essential.

Power én mooi. Plus Power. Plus Power 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL. Premium. Advanced. Essential. Power én mooi Premium Advanced Essential Basis 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL Onderscheiden Geweldige power én hoge natuurgetrouwheid MPO db SPL 138 138 138 Oticon 136

Nadere informatie

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg Ponto Gemaakt om te leven Ponto Gemaakt om te leven Oticon Medical past de meest recente technologie toe voor gebruikers van botverankerde hoorsystemen en

Nadere informatie

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert Phonak NaÍda Q Power die uw leven verandert Communiceren We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de

Nadere informatie

Wallenried, Zwitserland GA VOOR DE PERFECTE SCORE CHRONOS NANO RITE AUDIO EFFICIENCY TM

Wallenried, Zwitserland GA VOOR DE PERFECTE SCORE CHRONOS NANO RITE AUDIO EFFICIENCY TM Wallenried, Zwitserland GA VOOR DE PERFECTE SCORE CHRONOS NANO RITE AUDIO EFFICIENCY TM Alsof het een deel van jezelf is De perfecte slag van een golfer is een onbewuste en volkomen natuurlijk uitgevoerde

Nadere informatie

Basis Hoorzorg. - Nieuwe versie

Basis Hoorzorg. - Nieuwe versie Basis Hoorzorg - Nieuwe versie Richtinggevoeligheid... Lawaaireductie... OpenEar Acoustics......en meer! Welkom bij Go Pro Waarbij conventionaliteit op zijn kop wordt gezet. Het is onconventioneel om uitstekende

Nadere informatie

HÄHNEL MK200 VS. MYMYK SMARTMYK MICROFOONTEST

HÄHNEL MK200 VS. MYMYK SMARTMYK MICROFOONTEST HÄHNEL MK200 VS. MYMYK SMARTMYK MICROFOONTEST Filmen doen we tegenwoordig steeds minder met een videocamera. Met de ontwikkeling van de filmmogelijkheden van DSLR s en mirrorless camera s hebben zij in

Nadere informatie

Aangepast aan uw wereld vol geluiden

Aangepast aan uw wereld vol geluiden Aangepast aan uw wereld vol geluiden GEAVANCEERDE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential Leef uw leven met een hooroplossing die net zo uniek is als u Iedereen hoort anders. De manier waarop ieder

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

Goed horen voor een optimale ontwikkeling. Kinderen 0 5 jaar

Goed horen voor een optimale ontwikkeling. Kinderen 0 5 jaar Goed horen voor een optimale ontwikkeling Kinderen 0 5 jaar 2 Verbeterd horen dankzij technologie Het gehoor is een van de belangrijkste zintuigen van een kind. Het is wetenschappelijk aangetoond dat zonder

Nadere informatie

Sand storm (S6) Pewter (P7) Cinnamon (Q9) Amber suede (S2)

Sand storm (S6) Pewter (P7) Cinnamon (Q9) Amber suede (S2) Producten worden weergegeven op werkelijke grootte Teal blast (S7) Sand storm (S6) Platinum (P6) Pewter shine (S5) Pewter (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Cinnamon (Q9) Charcoal (P8) Beige (01) Amber

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL

CONNECTING PEOPLE PANASONIC SIP DECT MULTI CELL CONNECTING PEOPLE Panasonic SIP DECT Multi Cell Systems Panasonic DECT systeem op SIP basis Veel organisaties zijn er al in geslaagd grotere klanttevredenheid, kostenbesparingen, flexibiliteit en andere

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

Access DA20 Nederlands

Access DA20 Nederlands Comfort Digisystem Handleiding Access DA20 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 Presentatie van Access DA20 4 Kenmerken Access DA20 7 Montage muurbeugel/plaatsing

Nadere informatie

De GN 9300 reeks. Talk smart. Go wireless.

De GN 9300 reeks.  Talk smart. Go wireless. De GN 9300 reeks www.gnnetcom.nl Een revolutie in communicatie 2 Werken in vrijheid Het hectische tempo dat zo kenmerkend is voor het moderne kantoorleven vergt steeds meer van iedereen. Werknemers moeten

Nadere informatie

collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie

collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie ReSound Lex 1 Bijna onzichtbaar en eenvoudig te proberen ReSound Lex is geschikt voor mensen die jong van geest zijn en wiens zakelijk

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

CROS/BiCROS hoortoestellen. Het nieuwe Starkey geluid.

CROS/BiCROS hoortoestellen. Het nieuwe Starkey geluid. CROS/BiCROS hoortoestellen Het nieuwe Starkey geluid. Gemaakt voor eenzijdig horenden. Met onze nieuwe lijn Muse hoortoestellen biedt Starkey een optimale oplossing voor mensen die eenzijdig horen. De

Nadere informatie

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie.

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak Virto V Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak verlegt voortdurend de grenzen van technologie met innovatieve producten die uw

Nadere informatie

Gebruik. Geniet. Vergeet.

Gebruik. Geniet. Vergeet. Gebruik. Geniet. Vergeet. Communiceer, neem deel, wees uzelf Een wandeling door het park, hoor de bladeren ritselen in de wind. Een gesprek voeren in een gezelschap, neem deel en wees uzelf zonder moeite.

Nadere informatie

Acto een betere oplossing een beter leven

Acto een betere oplossing een beter leven Acto een betere oplossing een beter leven Oticon Acto, de betere oplossing in zijn klasse. Acto, onder andere leverbaar als miniliho, is gebouwd op het RISE 2 platform en stelt slechthorenden in staat

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Speaker DS10/DS20. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Speaker DS10/DS20. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Speaker DS10/DS20 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Speaker DS10/DS20 3 Functies Speaker

Nadere informatie

Mini O PLUS VERBIND DRAADLOOS EN NAADLOOS MET JE HUIS, BUREAU OF WINKEL. EN COMMUNICEER MET JE FAMILIE EN HUISDIEREN.

Mini O PLUS VERBIND DRAADLOOS EN NAADLOOS MET JE HUIS, BUREAU OF WINKEL. EN COMMUNICEER MET JE FAMILIE EN HUISDIEREN. Mini O PLUS VERBIND DRAADLOOS EN NAADLOOS MET JE HUIS, BUREAU OF WINKEL. EN COMMUNICEER MET JE FAMILIE EN HUISDIEREN. Met de Mini O Plus slaap je vanaf nu altijd op je twee oren. De Mini O Plus is een

Nadere informatie

Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon. Speech Documentation Solutions

Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon. Speech Documentation Solutions Speech Documentation Solutions Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon ooit. De RecMic II Hoogste niveau van nauwkeurigheid bij spraakherkenning, zelfs in een rumoerige omgeving dankzij

Nadere informatie

basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig.

basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig. de basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig. kleuren en typen: hd locator met Speech tracer Dit richtinggevoelige microfoonsysteem ondersteunt het lawaaionderdrukkingsysteem

Nadere informatie

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm

Handleiding. Sinner bluetooth scooterhelm Handleiding Sinner bluetooth helm Sinner bluetooth skihelm Sinner bluetooth scooterhelm Inhoudsopgave 1 Introductie bluetooth 1.1 Bluetooth helm controle knop 1.2 Ondersteunende profielen en functies 1.3

Nadere informatie

Roger TM. op het werk. Focus op het werk in plaats van op uw gehoor

Roger TM. op het werk. Focus op het werk in plaats van op uw gehoor Roger TM op het werk Focus op het werk in plaats van op uw gehoor 2 Communiceren, deelnemen en bijdragen De moderne werkplek kan een gecompliceerde luisteromgeving zijn. Het is ook een plek waar goede

Nadere informatie

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger Werkplekaanpassing Goed horen op het werk met Roger Januari 2015 Concentreer u op uw werk en niet op uw gehoor Phonak stelt zich als doel het algemene hoorvermogen en het spraakverstaan van slechthorenden

Nadere informatie

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Interactie Elke stem is belangrijk. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Goed horen op het werk

Goed horen op het werk Goed horen op het werk Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken,

Nadere informatie

Roger TM. in uitdagende luistersituaties. Beter verstaan in lawaai en op afstand

Roger TM. in uitdagende luistersituaties. Beter verstaan in lawaai en op afstand Roger TM in uitdagende luistersituaties Beter verstaan in lawaai en op afstand De brug naar beter verstaan Dankzij de moderne hoortoesteltechnologie wordt het steeds eenvoudiger om het spraakverstaan te

Nadere informatie

Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie

Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie 2 Integrus taaldistributiesysteem Ultiem comfort in digitale taaldistributie Geavanceerde digitale technologie voor een superieure luisterervaring

Nadere informatie

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF SUPREMIA Nieuwe perspectieven ontwikkelen Voor ieder van ons zijn geluiden belangrijk, maar voor kinderen zijn ze onmisbaar voor hun auditieve en cognitieve ontwikkeling. U

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers U kent het gevoel waarschijnlijk wel. U zit aan de eettafel en doet hard uw best

Nadere informatie

Uw weg naar een wereld van draadloze verbinding

Uw weg naar een wereld van draadloze verbinding Het innovatieve DNA van AB en Phonak is samengevoegd om gecombineerde, geavanceerde technologieën te ontwikkelen die de manier waarop u hoort, zullen veranderen. Referenties: 1. Jace Wolfe, Mila Morais,

Nadere informatie

e e n p e r s o o n l i j k e e r v a r i n g

e e n p e r s o o n l i j k e e r v a r i n g Baha Divino e e n p e r s o o n l i j k e e r v a r i n g De Baha Divino is ontworpen om in dagelijkse situaties een persoonlijke luisterervaring te creëren, zodat de kwaliteit van leven voor alle dragers

Nadere informatie

Conference Microphone DC10

Conference Microphone DC10 Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Conference Microphone DC10 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot het Comfort Digisystem 3 PSE (Perceptional Speech Enhancement)

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

Roger TM. voor thuis en sociale activiteiten. De brug naar beter verstaan

Roger TM. voor thuis en sociale activiteiten. De brug naar beter verstaan Roger TM voor thuis en sociale activiteiten De brug naar beter verstaan Geniet meer van belangrijke momenten Met moderne hoortoesteltechnologie kunt u vrienden en dierbaren horen als ze in de buurt zijn.

Nadere informatie

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger Werkplekaanpassing Goed horen op het werk met Roger Januari 2014 Concentreer u op uw werk en niet op uw gehoor Phonak stelt zich als doel het algemene hoorvermogen en het spraakverstaan van slechthorenden

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met oplossingen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet gehinderd wordt door uw gehoorverlies.

Nadere informatie

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld Maximale Productiviteit Bespaar tijd en geld met JABRA HEADSETS! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van een draadloze headset een gemiddelde tijdsbesparing per uur oplevert van

Nadere informatie

Roger op het werk. De brug naar een beter verstaan

Roger op het werk. De brug naar een beter verstaan Roger op het werk De brug naar een beter verstaan Concentreer u op het behalen van optimale resultaten en niet op uw gehoor De moderne werkplek kan een lastige luisteromgeving vormen, met uitdagende open-werkplekken,

Nadere informatie

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Sync DY10. Nederlands

Comfort Digisystem Handleiding. SecureStream Technology. Sync DY10. Nederlands Comfort Digisystem Handleiding SecureStream Technology Sync DY10 Nederlands Handleiding Inhoudsopgave blz. Inleiding tot Comfort Digisystem 3 Presentatie van de Sync DY10 4 Functies Sync DY10 5 Aan de

Nadere informatie

Voor elke hoorwens een product

Voor elke hoorwens een product Voor elke hoorwens een product CRISP Overzicht eigenschappen GELUIDSVERWERKING CRISP 2 CRISP 3 Wide Dynamic Range Compression - aantal banden 7 8 Aantal instelbare kanalen 6 6 Aantal modellen 13 15 (incl.

Nadere informatie

ReSoundVerso. Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

ReSoundVerso. Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft TM ReSoundVerso Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft De hoortoestellen filteren het geluid op zo'n manier dat ik me kan focussen op datgene waarin ik

Nadere informatie

widex super Het kan u ook helpen om te bepalen waar geluiden vandaan komen en u kunt zelfs geluiden horen die u al heel lang niet meer hebt gehoord.

widex super Het kan u ook helpen om te bepalen waar geluiden vandaan komen en u kunt zelfs geluiden horen die u al heel lang niet meer hebt gehoord. widex super Brengt het geluid waar het moet zijn direct in uw oor. WIDEX SUPER is een heel krachtig hoortoestel met het luidsprekertje in het oor. Dit z.g. receiver-inthe-ear hoortoestel is bedoeld voor

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

UNT EPamphlet_DT_V3:Layout 1 10/9/08 5:46 PM Page 3 Onbezorgd leven

UNT EPamphlet_DT_V3:Layout 1 10/9/08 5:46 PM Page 3 Onbezorgd leven Onbezorgd leven voetballen Power zonder compromis. Een onbezorgd leven. Dat is het verschil van 360 TM. 360e is er een super power hoortoestel dat solide, betrouwbare prestaties biedt voor de ernstig tot

Nadere informatie