Dankzij de zelf-ontspanner op de camera konden we onszelf, zittend in het prieel uit de foto rechtsboven, vastleggen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dankzij de zelf-ontspanner op de camera konden we onszelf, zittend in het prieel uit de foto rechtsboven, vastleggen."

Transcriptie

1 Maandag 27 januari. Waren we alweer vroeg uit de veren! Bij het aanbreken van de dag, 7.15 u. Gespannen keken we toe of de zon de vrij zware wolken kon wegduwen. Een stevig gevecht maar het lukte dan toch. De hemel werd blauw al waren er wel vrij veel wolken. De ochtendroutine werd uitgevoerd, nog even naar de plaatselijke Lidl, naar een Carrefour om de internetstick te voeden en toen door naar San Carles de la Rapita, gelegen aan de zuidzijde van de uitgebreide Ebro-delta. We vonden een leuke plek, tussen de haven en het zwembad. We konden toen nog niet bevroeden dat we daar rond uur weggestuurd zouden worden, temeer omdat er regelmatig politie voorbijgereden was. Aanvankelijk stonden we alleen, in de namiddag kwamen er een paar campers bij, waaronder een paar knoeperts die, dwarsgeplaatst, 3 parkeervakken in beslag namen. Vermoedelijk is dat de reden dat de politie ingreep. Gelukkig hadden we tijdens de uitgebreide verkenningswandeling een alternatieve plek gezien want de aanduiding van de politie was niet te volgen. Voor alle zekerheid informeerde Els bij een meneer die in een loods bij de nieuwe stek aan het werken was of het gepermiteerd was. Si, si, no problem. Een mooie wandeling, dus. Langs het zeer uitgebreid jachthavengebied, een stuk door de stad en later via de leuk aangelegde wandelpromenade. De stad was niet erg boeiend. De wandelpromenade des te meer. Mooi weer, al bleef het bij vlagen vrij stevig waaien. Na het wandelgebeuren ging Els aan het strand zitten lezen en deed Fred een tukkie om daarna nog wat klusjes in de camper te doen. Els was bezig met de bereiding van het avondeten, Fred was druk met foto s, verslagen en internet toen we dus hals over kop de zaken reiszeker moesten stellen ivm de gedwongen verkassing. In de loop van de avond begon de wind regelmatig met de camper te schudden maar daar waren we inmiddels al wat aan gewend. De voorgaande avond, het verslag was al klaar, was er nog een prachtige zonsondergang. We waren er nog niet uit of we nog langer op deze plek zouden blijven of wellicht een andere plaats zoeken in of aan de Ebro-delta. Dankzij de zelf-ontspanner op de camera konden we onszelf, zittend in het prieel uit de foto rechtsboven, vastleggen. Dinsdag 28 januari. Poehpoeh! Wat een nacht! Op de tweede plek in San Carles de la Rapita, niet erg fraai maar het mocht, stak kort na het avondeten de wind weer op. Eigenlijk elkaar met tussenpozen opvolgende lange reeks van rukwinden die de nachtrust wel wat verstoorde want we rolden af en toe bijna het bed uit, zo schudde de camper. Hier blijven we maar niet! We besloten door te rijden naar l Ampolla, aan de noordelijke begrenzing van de Ebro-delta.

2 We vertrokken met wat krakkemikkige coördinaten die aan geen van de drie mogelijke notaties van de navi voldeed. Dit leidde tot wat zoekwerk maar we vonden redelijk snel de gemeenteparking bij een groot sportcomplex. Mooi aangelegd gebied waar we, het was even zoeken naar een plekje waar we redelijk waterpas stonden, de camper plaatsten. Okee, vrij veel geluid van de kortbijgelegen autoweg en hogesnelheids spoorlijn maar daar was mee te leven. De wind leek zich hier wat beschaafder te gedragen en, ondanks redelijk veel bewolking, liet de zon zich regelmatig zien. Zoals gewoonlijk waren we al weer spoedig aan de wandel. Langs de vrij grote jachthaven en daarna langs een lange wandelboulevard, alweer mooi aangelegd. Duidelijk te zien dat Spanje de laatste 5 a 6 jaar stevig geïnvesteerd heeft om de boel mooi te maken. Er waren info-borden en kunstwerken geplaatst waarvan enkele onze extra aandacht trokken. Adrianus van Utrecht is in deze streek bisschop geweest totdat hij als paus benoemd werd. Hij was en is de enige Nederlandse paus die in Rome Witte rook heeft gekregen. Twee kunstwerken, de één bizar, de andere erg leuk. Na deze enigszins culturele wandeling ging het, deels door het stadje, naar de andere kant waar we weer een stuk boeiende kust vonden. Grillig, in vele kleurschakeringen. Dit was genieten!

3 Woensdag 29 januari. Ondanks de directe nabijheid van de autoweg, ondanks de regen hadden we een voortreffelijke nachtrust. Onze accu s weer opgeladen voor een volgende etappe, slechts 25 km rijden. Op de website van Campercontact vonden we een plaats die ons aansprak dus direct na de koffie reden we naar het nieuwe dag-doel dat weer moois beloofde. Het lag in een uitgestrekt natuurgebied, dat maakte dat de navi er niet goed mee wegkwam maar met even zoeken vonden we erg mooie en nog vrij nieuwe parkeerplaatsen. Nog nieuwer waren de borden dat er geen campers mochten staan. We vonden een grindvlakte waar géén verbodsborden stonden, daar stonden we prima. Eerst even een verlaat ontbijt of vroege brunch en toen kriebelde het om de omgeving te verkennen. En wat voor omgeving! Een kust gevormd door een aaneenschakeling van kleine baaitjes, de één nog grilliger dan de ander. Men was al flink gevorderd met de aanleg van mooie wandelpaden. Het hele gebied was nog in ontwikkeling tbv het toerisme, op veel fronten was men nog bezig. Mooie, verharde parkeerplaatsen, met elkaar verbonden door goede asfaltwegen en op veel plaatsen afvalvoorzieningen. In de zomer zal het hier zeker heel druk zijn, nu was het erg rustig. We stonden lang in ons uppie, in de namiddag kregen we camperburen. Onze wandeling ging zeker niet alléén over geplaveide paden. Hier en daar moesten onze berggeittalenten aangesproken worden. Maar wat was het weer prachtig. En. Wat was het weer prachtig! (geen verschrijving, meteorologisch gezien, dus.) Er lag ook een burchtruïne, die moest natuurlijk ook even bekeken worden. Els waagde zich héél even in een tunneltje, oorspronkelijk vermoedelijk een doorgang naar een uitkijkpost. Na de wandeling: Els aan het strandje zitten lezen totdat rond 3 uur de hemel dichttrok en Fred was weer even druk met de binnenkant van zijn oogleden bekijken. Avondeten?Gebakken mosselen!! Deze lagen nog in het vriesvak maar de LPG was op zonder dat we dit gemerkt hadden en daardoor de boel half ontdooid. Gelukkig konden we omkoppelen naar de propaanfles dus de koelkast kon er weer tegenaan. Ook het zonnepaneel had weer goed gegeten, afdeling energie weer helemaal okee!

4 Het prachtige plekje bood geen mogelijkheden voor saniservice, ook was er geen winkel te bekennen, dat betekende dat we de volgende dag weer een sprongetje zouden maken. Vroeg in de avond kwam er een Citroën Berlingo naast ons staan, gebruikt als camper-alternatief voor twee jonge Spaanse deernes. En waarachtig, ze hebben er ook in geslapen! Voor het slapengaan werd de camper nog even gedraaid, met de kop in de wind want die ging alweer (on-)behoorlijk tekeer. Of het gewenning was? Onze nachtrust werd hierdoor nauwelijks belemmerd. Donderdag 30 januari. Bij het opstaan: Blauwe hemel, stralende zon maar nog redelijk veel wind. Dat was een perfecte conditie om het bed weer eens degelijk uit te kloppen. Vlak voor het vertrek, we hadden nog een korte babbel met de twee deernes, ontdekten we achter de camper een processie van processierupsen. Veel over gehoord in ons eigen Limburg maar nog nooit gezien. Toch wel bijzonder! Allee, tijd om te vertrekken. Ons geplande doel was Salou, een stad waar we eerder waren en we de moeite vonden om nog eens te besnuffelen. Om kort te gaan: Heel Salou gezien, inclusief vele borden met Verboden voor campers maar de beoogde camperplaats? Noppes! Via de POI s op de navi Tarragona ingegeven. Moet een mooie stad zijn, dus waarom niet? Nu hebben ze het wegensysteem rond de stad grondig vernieuwd en dat leidde tot een herbe-herbe-her-herbere-her-her-herberekenen van de navi. Oef! Dan maar onder het rijden Sitges ingegeven, dat kenden we ook. Nog een heel dikke 65 km te gaan. Vanwege de vele vernieuwingen rond Tarragona duurde het nog even voordat deze stad ons uit haar greep liet.. Verschillende punten hebben we 2 of 3 keer gezien! Uiteindelijk reden we richting binnenland. Naarstig zoekende Els ontdekte een plaatsje aan de kust: Altafulla. Dit werd via een leuke, boeiende weg door het binnenland bereikt. In het stadje op de bonnefooi zoeken naar een plek, die vonden we bij het station. Pfffffff. Motor stop en aan de brunch, wel verdiend na bijna honderd enerverende kilometers! Fred ging op zoek naar een loosmogelijkheid voor de sani, vergeefs. Okee, het kon nog net. Altafulla. We wisten er niets van of over. Bleek het toch een verdraaid aardig stadje te zijn, zeker wat betreft de kustlijn. Eventjes verkennen werd een wandeling van twee uur. Van twee uur genieten! Hier en daar zagen we nog stukjes ruïne liggen die stamden uit de Romeinse tijd. Het was hier en daar wel weer klimwerk en over niet altijd geplaveide paden maar dat weerhield ons niet. Onderweg hadden we nog een gesprekje met een hengelaar die perfect Engels sprak. Dat bleef voor ons toch bijzonder want anderstaligen zijn naar onze ervaring zeldzaam in Spanje. Wel hoorden we Arabisch en talen uit donker Afrika maar daar konden we weinig mee.. We zagen een vuurtoren en dat zou ons keerpunt worden. Toen we dit bereikt hadden zagen we in de verte een burcht liggen.

5 Dat zou een mooi doel zijn voor een tweede dag maar vanwege de sani zouden we de volgende dag verder moeten naar Sitges. Daar zou bovendien een LPG-station zijn en de stad is zeker de moeite waard. Maar: Altafulla komt zeker op ons lijstje Herbezoeken. Onze plek bij het station riep herinneringen op aan de vele malen dat we aan de Rhein tussen Bonn en Bingen hebben gestaan: Daar horen voorbijrazende treinen er gewoon bij! Vrijdag 31 januari (Alweer een maand voorbij!) Wat waren we rap opweg! Blaas en bips werden tot minimale activiteit teruggebracht: Snel naar het (gekende) sani-station in Sitges. Daar werd leeggemaakt wat leeg moest (incl. blazen en bipsen)en gevuld wat er te vullen was. Opluchting! Nog even naar de nabijgelegen Lidl om daarna de andere parking op te zoeken. De officiële CP is echt ongeschikt: Rommelig en alleen met een partij blokken is de camper enigszins horizontaal te plaatsen. Bovendien een stevig eind van het strand en de boulevard en dat is toch wat Sitges zo aantrekkelijk maakt. De parking, alweer een groot uitgevallen mixparking op een grindplaat was ook niet mooi maar wel doelmatig en vrij kort bij het moois. Wat ons in Sitges zo bevalt is dat de boulevard bijna nostalgisch is. Ook in het oude stadsdeel staan snoepjes van gebouwen en er zijn leuke details te vinden. In de zomer zal het, vanwege het prachtige strand, zeker overlopen worden door toeristen. Nu was het aangenaam levendig maar niet druk en zo hebben wij het graag. Fred was weer druk met de camera, een klein deel van het resultaat vindt u in volgend verslagdeel want als het niet zou gaan sneeuwen (grapje!) zouden we zeker nog 1 a 2 dagen hier blijven. Ook leefden er plannen om zondag per trein naar Barcelona te gaan. Els, we schreven het al eerder, houdt niet van grote steden maar via Facebook werd ze door vrienden omgeturnt. Fred blij! Of het uiteindelijk gaat gebeuren.? WORDT VERVOLGD!

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

Verslag Overwintering 2014 2015 deel 3

Verslag Overwintering 2014 2015 deel 3 Verslag Overwintering 2014 2015 deel 3 Bij het ontwaken in Moraira ontdekten we een papier achter de wissers. Van de politie...benieuwd!!! In 4 talen, behalve Nederlands, werd duidelijk gemaakt dat we

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

Het tweede avontuur van Broer Vos en Broer Konijn

Het tweede avontuur van Broer Vos en Broer Konijn Het tweede avontuur van Broer Vos en Broer Konijn Oom Remus bron. Z.n., z.p. ca. 1950 Zie voor verantwoording: http://www.dbnl.org/tekst/remu001twee01_01/colofon.php 2010 dbnl / erven J.C. Harries 2 [Het

Nadere informatie

2012 Trip augustus-september DEEL 5. Zoals beloofd: Een plaatje van het openbare cachot en andere leuke plekjes in Rottenburg.

2012 Trip augustus-september DEEL 5. Zoals beloofd: Een plaatje van het openbare cachot en andere leuke plekjes in Rottenburg. Vervolg Woensdag 12 september. 2012 Trip augustus-september DEEL 5 Zoals beloofd: Een plaatje van het openbare cachot en andere leuke plekjes in Rottenburg. Na de stadverkenning was de temperatuur een

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Zondag 15 december Benajarafe Maandag 16 december

Zondag 15 december Benajarafe Maandag 16 december Zondag 15 december. Nog n dag Benajarafe. Typisch n dag waarover niets interessants te vertellen is. Toch wel leuk maar niets fotogenieks ontdekt en voornamelijk rustig aan gedaan. Maandag 16 december.

Nadere informatie

Verslag Overwintering 2014 2015 deel 2

Verslag Overwintering 2014 2015 deel 2 Verslag Overwintering 2014 2015 deel 2 De tweede nacht in Benicarlo werd er een van rammelen en schudden. Een stormachtige wind vond de camper kennelijk een leuk stoei-object. Gelukkig geen schade, alleen

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Vakantie Kreta mei 2016

Vakantie Kreta mei 2016 Vakantie Kreta mei 2016 Afgelopen meivakantie zijn we naar Kreta gegaan. Het bijzondere aan deze vakantie was dat we niet in een resort of een huisje verbleven maar dat we op pad gingen met een camper.

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo).

Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo). Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo). Aljezur. 11-15-2012. Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo). Na het ontbijt lopen we onder een strakblauwe hemel naar de markthal 100 m terug aan de

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV Zaterdag was het afbreekdag voor een groot deel van de Reuselse kolonie. Janneke keek aandachtig toe hoe papa de tent inpakte Zaterdag, 30 mei In de vroege morgen werden we verwelkomd door een orkest van

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

Leuke plaats, mooie huizen, spierwit of in warme terracottatinten.

Leuke plaats, mooie huizen, spierwit of in warme terracottatinten. Vrijdag 29 november. Er was twijfel Blijven we nog een dag in Punta Umbria of schuiven we weer een stuk? Nog een dag Punta Umbria betekende dat er gefietst moest worden om de verdere omgeving nader te

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Deel 4: Van burchtstadje Obidos tot Sagres, zuidwestpunt van Europa

Deel 4: Van burchtstadje Obidos tot Sagres, zuidwestpunt van Europa Deel 4: Van burchtstadje Obidos tot Sagres, zuidwestpunt van Europa Nadat we op dinsdag 1 december elkander iets uitbundiger Goede morgen hadden gekust vanwege onze 43e trouwdag gingen we, uiteraard pas

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Voor Olaf Bremer: bedankt voor de gezellige en leuke dagen in Spanje!

Voor Olaf Bremer: bedankt voor de gezellige en leuke dagen in Spanje! Voor Olaf Bremer: bedankt voor de gezellige en leuke dagen in Spanje! Proloog: 7 januari Van harte gefeliciteerd! Lindy sloeg haar armen om Mariëlle heen. Zestien! Nu mag je eindelijk op een scooter rijden.

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N O V E M B E R 2 0 1 3 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : 1 B I N N E N K O R T 2 O P R O E P P R O J E C T M U Z I S C H E V O R - M I N G 3 B E Z O E K A A N H E T G E M E E N T E H U I S

Nadere informatie

WERKWEEK AMELAND 2015

WERKWEEK AMELAND 2015 De eerste dag van de werkweek Veel regen gehad, maar de meeste tijd zaten we droog in de bus. Op de Afsluitdijk werd nog even de topografische kennis getest en daarover waren de juffen en meesters tevreden.

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig.

God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. zondag 1 januari NIEUWJAARSDAG God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. Psalm 67:2 God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. Wees bij ons en bescherm ons. Dan zal iedereen zien dat u

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

De steen die verhalen vertelt.

De steen die verhalen vertelt. De steen die verhalen vertelt. Heel lang geleden kenden de mensen geen verhalen, er waren geen verhalenvertellers. Het leven zonder verhalen was heel moeilijk, vooral gedurende de lange winteravonden,

Nadere informatie

Daags nadat Momgomery's troepen over de Rijn waren, stak Church.1i de rivier over in een Amerikaanse stormboot,

Daags nadat Momgomery's troepen over de Rijn waren, stak Church.1i de rivier over in een Amerikaanse stormboot, 23g2.. passeerden vanmiddag veel bommenwerpers en jagers in oostelijke richting. Vanavond naar Simonse geweest. Toen ik terug naar huis ging en nog maar juist de poort uit was, hoorde ik opeens iets, alsof

Nadere informatie

Geelzucht. Toen pakte een vrouw mijn arm. Ze nam me mee naar de binnenplaats van het huis. Naast de deur van de binnenplaats was een kraan.

Geelzucht. Toen pakte een vrouw mijn arm. Ze nam me mee naar de binnenplaats van het huis. Naast de deur van de binnenplaats was een kraan. Geelzucht Toen ik 15 was, kreeg ik geelzucht. De ziekte begon in de herfst en duurde tot het voorjaar. Ik voelde me eerst steeds ellendiger worden. Maar in januari ging het beter. Mijn moeder zette een

Nadere informatie

Reisverslag Pisa 2012

Reisverslag Pisa 2012 Reisverslag Pisa 2012 Door: Anne Marte Gardenier, vw5c DAG 1: om 10.40 kwamen we aan in het regenachtige Pisa. Het was gelijk weer erg gezellig met mijn italiaan. Het klikte ook goed met haar ouders. Daarna

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Juni 15

Vrije tijd. Walcheren Juni 15 Walcheren Juni 15 Middelburg: 1, 2, 3 en 4 juni Vrije Tijd Walcheren gaat weer mee doen met de Avond4daagse. Vier avonden achter elkaar 5 kilometer wandelen. Wie doet er mee? Er hebben zich al een aantal

Nadere informatie

Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten

Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten Etappe II: Kalte Herberge - Hinterzarten lengte 26 km, 465 m stijgen, 610 m dalen Hoogteprofiel Westweg Het zou vandaag weer een zonnige, warme dag worden met temperaturen boven de 30 graden. Onder een

Nadere informatie

Het paaltje van Oosterlittens Er stond weer een pot met bonen! Elke avond kreeg de schoenmaker van Oosterlittens bonen te eten. Maar de schoenmaker

Het paaltje van Oosterlittens Er stond weer een pot met bonen! Elke avond kreeg de schoenmaker van Oosterlittens bonen te eten. Maar de schoenmaker Het paaltje van Oosterlittens Er stond weer een pot met bonen! Elke avond kreeg de schoenmaker van Oosterlittens bonen te eten. Maar de schoenmaker klaagde nooit. Hij was te arm om vlees te kopen. Elke

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Turismo en Espan a. Wat?

Turismo en Espan a. Wat? Turismo en Espan a Wat? Bekijk aandachtig het filmpje (http://www.youtube.com/watch?v=gidhjyn9h5s) en de onderstaande foto s. 1. Welke soorten toerisme komen er voor in Spanje? Landschap in Asturië La

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme.

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. 24-10-2012. St.Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. We zijn er laat uit vandaag. Na 798 km rijden we om 9.50 van de camperplaats weg. 10.10 le Mayet d'ecole. Via Gannat

Nadere informatie

2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen

2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen 2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen isbn 978 90 488 3095 4 isbn 978 90 488 3096 1 (e-book) nur 273 www.mariannebusser-ronschroder.info

Nadere informatie

EN NU AAN DE SLAG JAN 15/02/2016

EN NU AAN DE SLAG JAN 15/02/2016 EN NU AAN DE SLAG JAN Jan is een man van 48 jaar, heeft chronische rugklachten en is reeds meer dan 5 jaar arbeidsongeschikt. Hij is hertrouwd met Lieve na een stukgelopen huwelijk. Lieve steunt haar man

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en

Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en ben zinnens om daar een hotelkamer te nemen met airco

Nadere informatie

Reis Frankrijk juni 2016

Reis Frankrijk juni 2016 Zoals altijd stonden onze wolfhondjes op vinkenslag toen ze ons de camper in orde zagen maken. Zonder hen vertrekken was geen optie. Onze route zou ons normaal voor 14 dagen naar het mooie Morvan gebied

Nadere informatie

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven.

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Water Egypte In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Ik ga naar een restaurant in Nederland. Daar bestel ik een glas water. De ober vraagt

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Donderdag 14 november Porto Covo Vrijdag 15 november Porto Covo

Donderdag 14 november Porto Covo Vrijdag 15 november Porto Covo Donderdag 14 november. Gewekt worden door blaffende honden is niet echt leuk, maar als je het gordijn opendoet en de zon schijnt in je snufferd dan ben je al snel weer goed geluimd. Er was niets te servicen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Verslag Overwintering 2014 2015 deel 5

Verslag Overwintering 2014 2015 deel 5 Verslag Overwintering 2014 2015 deel 5 Het werd vervelend en het was vervelend: Internet wilde het niet of nauwelijks doen. Vele uren zoeken en proberen hielpen hier niets aan. Voorlopige conclusie: Het

Nadere informatie

Dinsdag 8 april 2014

Dinsdag 8 april 2014 Maandag 7 april Wow de eerste dag in Rome, wat een dag. 's Morgens even ontbijten (één croissantje) en toen vanaf ongeveer half 10 op pad. We zijn in de binnenstad geweest en bij iedere kerk verbaasden

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Reisverslag BirdingBreaks macro weekend Viroinval België

Reisverslag BirdingBreaks macro weekend Viroinval België Reisverslag BirdingBreaks macro weekend Viroinval België 10-13 juli 2014 Georganiseerd door: www.birdingbreaks.nl Reisschema Dag 1 10-07-2014 Amsterdam Nismes Na zo n 2,5 uur rijden vanuit Utrecht reden

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Verslag BRM400 MURCIA (Sp) op 16/4/2019 door Claire & Bart

Verslag BRM400 MURCIA (Sp) op 16/4/2019 door Claire & Bart Verslag BRM400 MURCIA (Sp) op 16/4/2019 door Claire & Bart Na onze vorige BRM op Spaanse bodem (300 op 9/3/2019) was er een goede gelegenheid om een 400km brevet als voorbereiding op PBP2019 te rijden

Nadere informatie

Teamstage - Almunecar-La Herradura

Teamstage - Almunecar-La Herradura 28/02/2018 Teamstage - Spanje Jaargang 5 nr. 2 Teamstage - Almunecar-La Herradura Vrijdag 9 februari : begin Krokusverlof. 16.00u : vertrek Jos en ikzelf met overvol geladen bestelwagen richting Spanje.

Nadere informatie

LES 6. Nu zie je Hem wel, nu zie je Hem niet.

LES 6. Nu zie je Hem wel, nu zie je Hem niet. LES Nu zie je Hem wel, Sabbat Doe Lees Lukas 4. 40 nu zie je Hem niet. Heb je weleens een moment gehad dat je het gevoel had dat God heel dicht bij je was? Misschien door een liedje, een bijbelvers, een

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Sinterklaas

Nieuwsbrief van: Sinterklaas Sinterklaas Wat was het weer een mooi feest vandaag op Meander. Vanmorgen mochten we de Sint met zijn Pieten weer ontvangen en we stonden met de hele school klaar om hen te begroeten. Allemaal stralende

Nadere informatie

Dinsdag 10 december. De politie in Punta Paloma heeft ons gedoogd dus konden we gerust gaan slapen. Hoewel, gerust?? De wind heeft ons goed aan het

Dinsdag 10 december. De politie in Punta Paloma heeft ons gedoogd dus konden we gerust gaan slapen. Hoewel, gerust?? De wind heeft ons goed aan het Dinsdag 10 december. De politie in Punta Paloma heeft ons gedoogd dus konden we gerust gaan slapen. Hoewel, gerust?? De wind heeft ons goed aan het wiebelen gehouden! Desondanks zijn we toch ruim voldoende

Nadere informatie

Verslag van de 1ste etappe Regio Amsterdam zaterdag 28 april Overdracht van de Bourdon aan Regio Amsterdam door de Regio Bollenstreek.

Verslag van de 1ste etappe Regio Amsterdam zaterdag 28 april Overdracht van de Bourdon aan Regio Amsterdam door de Regio Bollenstreek. Verslag van de 1ste etappe Regio Amsterdam zaterdag 28 april 2018. Overdracht van de Bourdon aan Regio Amsterdam door de Regio Bollenstreek. Als we ( Marja Maas en Wil Combee) rond 10.00 uur aankomen bij

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk)

Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk) Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk) Onze reis werd gepland van 1 juli tot 31 juli. Voor aanvang van onze reis hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk treinen te reserveren. Gedurende onze

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Op eenvoudige trajecten zoals hier, draag ik een riem waar een wandelstick aan bevestigd is. Michel neemt dan het uiteinde van de wandelstick vast en

Op eenvoudige trajecten zoals hier, draag ik een riem waar een wandelstick aan bevestigd is. Michel neemt dan het uiteinde van de wandelstick vast en Op eenvoudige trajecten zoals hier, draag ik een riem waar een wandelstick aan bevestigd is. Michel neemt dan het uiteinde van de wandelstick vast en volgt mijn tred. Met de tweede stok kan hij, eventuele,

Nadere informatie

LES 4. Handelingen 12:1-19; Van Jeruzalem tot Rome: Verlost uit de gevangenis blz.109-116

LES 4. Handelingen 12:1-19; Van Jeruzalem tot Rome: Verlost uit de gevangenis blz.109-116 LES 4 Handelingen 12:1-19; Van Jeruzalem tot Rome: Verlost uit de gevangenis blz.109-116 De boodschap God hoort en verhoort onze gebeden voor elkaar. Leertekst: Terwijl Petrus onder zware bewaking zat

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie