Het omarmen van Heilige Heerschappij. Het goddelijke pad van kalibratie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het omarmen van Heilige Heerschappij. Het goddelijke pad van kalibratie"

Transcriptie

1 Het omarmen van Heilige Heerschappij. Het goddelijke pad van kalibratie AA Metatron via Tyberonn ~ Groeten Geliefden: Ik ben Metatron, Heer van Licht, en we verwelkomen jullie op deze bijeenkomst. We omringen ieder van jullie in een speciaal gemaakt vector van Onvoorwaardelijke Liefde. Een vector van niet-lineaire ruimte die uniek wordt geopend als een ieder van jullie deze woorden leest in je eigen ruimte en je zelf gekozen tijdstip. De huidige fase van de lineaire tijd op jullie planeet is een uniek en geschikt moment voor zelfreflectie en gekozen ealleen-zijn. Meesters, velen van jullie, met name die boven de leeftijd van 49, de zevende 7 jaar cyclus,bevinden zichzelf in een staat van eenzaamheid, nadat echtgenoten zijn voorbijgekomen, relaties zijn beëindigd en huwelijks- contracten zijn beëindigd. En hoewel dit pad soms heel eenzaam is, heel moeilijk en 'onnatuurlijk' kan voelen voor velen van jullie, heeft het toch een doel. Dus we raden jullie aan deze tijd verstandig te gebruiken en te omarmen. Jullie zijn aan de vooravond van een grootse opwaardering. Nu is er een terugkerende boodschap in veel van julie religieuze teksten die zegt: "Voor elk doel onder de hemel" is er een seizoen en tijd. Inderdaad, er is een tijd van eenzaamheid. Goddelijke Solitude is een nobele voorwaarde, en een die kwantumsprongen biedt in termen van groei, indien het doel wordt begrepen en erkend.

2 Je ziet het Goddelijke-Zelf is uiteindelijk definitief alleen in het streven naar almacht. Zoals jullie het zeggen: de ziel komt alleen op aarde en de geest vertrekt alleen van de aarde Opgestegen Meesters die op aarde zijn, hebben tijdens hun incarnaties duizenden jaren in eenzaamheid doorgebracht tijdens hun zoektocht naar Meesterschap. Zo is het met velen van u nu. Dierbaren, Velen van jullie die op het moment alleen zijn, denken dat ze een partner moeten vinden Velen van jullie zijn op zoek naar hun 'soulmate' uw tweelingziel. Maar wij zeggen jullie, dat in veel gevallen onder de gevorderde zielen, jullie alleen zijn omdat jullie het zo gepland hebben. En ja, het is een bijzondere en nobele onderneming. Het is tijd voor de Goddelijke Solitude. Diegenen die op zoek zijn naar Geheiligd Licht, ook wel genoemd 'ingewijde verlichting' zullen er voor kiezen bepaalde perioden in hun leven alleen te zijn. Dit betekent niet dat je altijd alleen zult blijven, het betekent gewoon dat je er tijdelijk voor hebt gekozen om aan Het Zelf te werken, en zo te leren van JeZelf te houden. Onder de zielen die op zoek zijn naar Meesterschap, is een op de drie of vier levens er een van levenslange eenzaamheid. Velen van jullie met een Christelijke achtergrond hebben niet geleerd van zichzelf te houden. Het christendom met zijn leer van de erfzonde heeft je geleerd dat je besmet bent, dat je vergeving nodig hebt. Levenslang hebben jullie om vergeving moeten vragen voor wie jullie zijn. Jullie verloren je gevoel van je goddelijkheid en vonden het makkelijker te geven dan te ontvangen. De balans was ver zoek. Wij kunnen jullie vertellen dat als de aarde transformeert naar het nieuwe Kristallijnen tijdperk er een vermindering zal zijn van de invloed van de dualiteit / polariteit voor diegenen onder jullie die ervoor hebben gekozen om te ascenderen uit de derde dimensie Je kunt je afvragen wat is een grotere vooruitgang voor de ziel: eenzaamheid of partnerschap. De vraag is met name relevant voor velen van jullie die aan het begin staan van de ascentie Het korte antwoord is dat zowel partnerschap als eenzaamheid hun goddelijk doel hebben... en we benadrukken het woord BEIDE. Er is veel geleerd in liefdevolle relaties. Dit is op aarde de meest natuurlijke situatie. Maar Meesters, wij zeggen jullie dat er ook een groot doel schuilt in eenzaamheid. Het is in feite een vereiste.

3 Het is geen vergissing dat grote aantallen van jullie tijdens de laatste stappen op het pad van verlichting alleen zijn. De Hemelvaart/Ascentie staat voor de deur. Voor diegenen die in dit stadium verkeren is eenzaamheid misschien wel de meest ideale situatie. Misschien is het zoals het moet zijn en is het zoals jullie het hebben gepland. Velen van jullie vinden de eenzaamheid moeilijk te dragen en denken dat ze een partner nodig hebben... de ongrijpbare tweelingvlam. Geliefde zielen, er is veel verwarring rond het concept van de tweelingvlam, de 'soul mate', en de rol en van een perfect partnerschap in de groei naar Meesterschap van het Zelf. De periode van eenzaamheid is bedoeld als sublieme verering van Je Zelf. Je leven en je ervaring tijdens eenzaamheid, is je eigen creatie, je eigen levens- tapijt, geweven door geloof in JeZelf. Tijdens eenzaamheid, wordt de ziel gevraagd controle te nemen over zichzelf en krijgt de gelegenheid om diep onder te gaan in de stroom van je leven. Om te zwemmen in de oceaan van het zelf, en daarmee de liefde binnen in je Zelf te herontdekken, de Godsvonk die je in wezen bent. Door relaties kun je je zelf leren kennen. Het kan je een spiegel voorhouden en zo leren wat voor jou wel of niet werkt. Onthechting echter maakt het noodzakelijk je innerlijk te onderzoeken, en dit vereist soevereiniteit. Soevereiniteit is de weg naar Meesterschap, Een relatie tussen twee onafhankelijke, zelfstandige mensen heeft meer kans tot slagen dan een relatie tussen twee mensen die afhankelijk zijn van elkaar. Begrijpelijk toch!! Uiteindelijk zal iedere ziel het Zelf moeten leren kennen om er Meester over te worden. Meesterschap te verwerven. Zelfmeesterschap wordt verkregen tijdens periodes van onthechting. Tijdens periodes van onthechting leert men vanuit deugdzaam/onberispelijk te handelen. Men leert zichzelf écht kennen. Alleen zo komt men tot Meesterschap over het Zelf. Door eenzaamheid, zonder schouder om op te leunen komt men in het grote niets, in leegte. In de leegte begint de grote zoektocht naar standvastigheid en zelfstandigheid. Dit proces leidt tot HeelHeid en Zelfverwerkelijking!! Begrijp mij niet verkeerd. Een partnerschap met een zielsverwant kan grote waarde hebben. Echter de weg naar Meesterschap gaat men uiteindelijk zelfstandig en onthecht.

4 Men wordt pas Verlicht wanneer men het fysieke Zelf overstijgt. Daarom is het noodzakelijk een deugdzaam/onberispelijk Leven te leiden. Deugdzaamheid cq. onberispelijkheid is noodzakelijk om Meester te worden over Het Zelf. Het is het loslaten van iedere afhankelijkheid, het loslaten van alles wat jullie Goddelijkheid niet dient. Het is een herprogrammering van alles wat je bent. Door deugdzaamheid/onberispelijkheid wordt men Kristallijn, verkrijgt men een Goddelijk Bewustzijn. Vraag aan Metatron: Bedoel je dat liefdevolle relatie s niet de ultieme vereniging zijn? In termen van dualiteit : Ja In de Hogere Sferen ben je een Verenigd Meervoudig Bewustzijn, Ben je Heilige Eenheid. Liefdevolle relaties zijn een Heilig vreugdevol instrument naar het bereiken van Meesterschap, maar uiteindelijk is soevereiniteit vereist voor iedere Ziel. Iemand die soeverein is, is volledig onafhankelijk en heeft geen behoefte aan een ander. Afhankelijkheid is de grootste belemmering op de weg naar Meesterschap. Wanneer je volledig soeverein bent geworden kom je uiteindelijk samen met je andere helft, je tweelingvlam Dit is een vereiste vereniging en heeft bij velen reeds plaatsgevonden voor het begin van Een zielsverwant is iets anders dan een tweelingziel/vlam. De zielsverwant is iemand waarmee je hebt afgesproken om samen te groeien binnen je fysieke dualiteit. De tweelingziel/vlam is de andere helft van de ziel en de twee helften zijn zeer zelden samen in lichamelijkheid. Een relatie tussen twee onafhankelijke soevereine mensen, geeft meer vreugde, meer evenwicht, meer interactie met het Goddelijke en een grotere kans op vooruitgang dan een relatie op basis van co-afhankelijkheid. NU, in deze tijd zijn vele van jullie daadwerkelijk samengekomen met jullie etherische (niet fysieke) tweelingziel/vlam en verenigen jullie je Goddelijkheid in één lichamelijkheid om zo in eenheid de kristallijnen sfeer binnen te gaan. In de meeste gevallen komt deze hereniging tot stand in eenzaamheid óf in een soevereine, onafhankelijke relatie.

5 Dus zeg ik: Omarm de door JeZelf gekozen periode van soevereine eenzaamheid, het teken dat je ziel het Kristallijnen Mer-Ka-Na Meesterschap wil aangaan. Ik voeg hieraan toe dat de meeste vrouwen onder jullie een speciale rol spelen bij het uitbalanceren van de planeet. Millennia lang werd de planeet overheerst door patriarchale energieën, omdat vrouwen het zwakke geslacht zouden zijn. Niets is minder waar!!! Het ideaal voor de planeet is de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. De Overziel is écht androgyn, zelfbewust, zelfvoorzienend. Dat betekent niet dat Liefde niet de basis is. Het is zelfs de hoogste vibratie. De geascendeerde ziel zal in het bereiken van Almacht, onvoorwaardelijke Liefde uitstralen. Dat is Ascentie. Het uiteindelijk afstuderen van de ziel wordt niet gedaan in paren. Het wordt gedaan binnen het Goddelijk Zelf, in Universele Harmonie met Al Wat Is. Dat is wie Je Bent Het is de Ik ben, die Ik Ben. Belangrijk is dat wanneer je alleen bent, om dan ook het waarom te herkennen. Het doel waarom je alleen bent. Wanneer je in een relatie bent, verfijn die dan in een mooiere, grotere Liefde van On-Afhankelijk-Heid. Je zult ontdekken dat een onafhankelijke relatie beter werkt, dan een onevenwichtige afhankelijke relatie. Een afhankelijk relatie is er een van éénrichtingsverkeer. Een soeverein mens zal zichzelf als heel zien en niet als eigendom of betere helft van de partner en zal zijn/haar geheel geïntegreerde Zelf in de relatie inbrengen. Helaas komt dit nog niet vaak voor. Wanneer je een relatie aangaat kun je vooraf afspraken maken. Bepaalde punten overeenkomen die vrijheid van keuze en verandering mogelijk maken, ook als die verandering het beëindigen van het partnerschap betekent. Soevereine mensen delen het beste van zichzelf, zonder compromissen te sluiten. Ieder zal de Goddelijkheid van de ander her-kennen en de integriteit van Het Zelf behouden. Zij hebben hun eigen keuzes en beloftes vanuit het nieuwe paradigma en indien nodig kunnen deze worden aangepast.

6 Sommige relaties die zo begonnen zijn, die vooraf bepaalde voorwaarde hebben vastgelegd gaan een leven lang mee, anderen niet. Maar het archetype van de soevereine mens zal beter ondersteund worden op basis van keuzes die gemaakt worden met wederzijdse instemming. De meeste mensen begrijpen hun Ziel, hun Goddelijke Zelf niet. Zij worden geregeerd door hun ego. Het is waar dat steeds meer mensen ontwaken, maar het is nog steeds maar 10% van de wereld-bevolking. Het is voldoende voor de ascentie, maar er moet nog veel gebeuren. Religies moeten veranderen en de aard gaan erkennen van de Ziel, de Goddelijkheid van de Ziel. Op dit moment zoekt de mens vuriger dan ooit op de planeet. Helaas zijn er maar weinig goede religieuze leraren. Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen. Kijk naar binnen en vind je eigen Goddelijkheid in je Hart. Iedereen kan zijn Hoger Zelf channelen. Studeer, kijk, luister, onderscheid, beoordeel en accepteer alleen wat resoneert met jou! De weg naar Goddelijkheid gaat via de Heilige Soevereiniteit van Het Zelf en door het zoeken naar Het Goddelijk Aspect in ieder van jullie. Dit verlangen, deze zoektocht is ingebed in De Ziel. Studeer, zoek en werk! Er is weinig hoop op vooruitgang als je ervoor kiest lusteloos of lui te zijn. Er is inspanning nodig om boven de dualiteit uit te stijgen. Het is nooit anders geweest en zal nooit anders zijn. Wordt een échte Lichtwerker in de dualiteit. De echte strijd is Meester te worden over Het Zelf. Die ligt binnen in JeZelf. Die weg is niet makkelijk. Maar eenmaal Meester over Het Zelf, ontdek je een mooie energie die je alles zal geven wat je nodig hebt om te ascenderen. Bewustzijn groeit altijd. Ontdek de weg, Ontdek JeZelf. Houd van JeZelf. Houd van de Goddelijkheid binnenin jou en binnenin ieder ander. Ontdek het multi-dimensionele aspect van je Ziel. Dat is de Goddelijke Gave van Eenzaamheid. Een hoewel de weg van tijd tot tijd moeilijk en eenzaam is, weet dat het de uitdaging is van de dualiteit, maar bovenal je bent HEEL en hebt Alles. In Hoger Sferen, Meesters, zijn jullie in je heilige natuur van geïntegreerde Heelheid, compleet en uitbundig gelukzalig.

7 We zijn altijd bij jullie. Wij geven onvoorwaardelijke Liefde. Behandel JeZelf en Ieder Ander met Liefde en Respect. Ik Ben Metatron. Heer van Het Licht en ik deel deze Waarheid met jullie. Jullie zijn Geliefd. vert. Marijke van Meer

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid

De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld door Geoffrey Hoppe www.crimsoncircle.com Inspiring Consciousness De Twaalf Tekenen van Jouw Ontwakende Goddelijkheid Tobias gechanneld

Nadere informatie

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen

Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Een Bekrachtigende Tijd van Ziele-Overgang voor Iedereen Geschreven door auteur Geen Reacties Gepubliceerd: december 28th, 2013 Natalie Glasson Aartsengel Metatron, met Natalie Glasson Binnenin jouw wezen

Nadere informatie

HET MEESTERPLAN. De Hereniging met je Goddelijke Tweelingstraal

HET MEESTERPLAN. De Hereniging met je Goddelijke Tweelingstraal HET MEESTERPLAN De Hereniging met je Goddelijke Tweelingstraal Velen van ons hebben lang en ver gereisd om opnieuw samen te smelten met onze andere complete helft die we zijn. Om de dualiteit te kunnen

Nadere informatie

Kingdom Faith Cursus ------------------------------------------------------------------------------------------------ HEILIG, HEILIG, HEILIG

Kingdom Faith Cursus ------------------------------------------------------------------------------------------------ HEILIG, HEILIG, HEILIG Kingdom Faith Cursus KF09 ------------------------------------------------------------------------------------------------ HEILIG, HEILIG, HEILIG Colin Urquhart ------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa

Zeven hulpbronnen van vertrouwen. Door: Carlos Estarippa Zeven hulpbronnen van vertrouwen Door: Carlos Estarippa Geïnspireerd door het boek van Bertie Hendriks Dagboek van de Ziel. De zeven levensfasen (Hendriks, 2013) wil ik in onderstaand artikel beschrijven

Nadere informatie

leren omgaan met Diversiteit In je gemeente

leren omgaan met Diversiteit In je gemeente Bijbelstudie 1 Korintiërs Diversiteit in de kerk is van alle tijden. En nu onze cultuur en de kerk minder goed op elkaar aansluiten dan wel eens gedacht, worden we vaker bepaald bij de verschillen tussen

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Het zijn lezingen die er niet om liegen, vandaag. Mozes, die het volk de wet voorhoudt, als een keus tussen leven en dood. En Jezus lijkt er nog een

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Celia Fenn- Aartsengel Michael De Frequentie van Goud Dec.2013/Jan.2014

Celia Fenn- Aartsengel Michael De Frequentie van Goud Dec.2013/Jan.2014 Celia Fenn- Aartsengel Michael De Frequentie van Goud Dec.2013/Jan.2014 Geschreven door auteur 1 Reactie Gepubliceerd: december 25th, 2013 Geliefde Familie van het Licht, in deze maand van december 2013

Nadere informatie

Heer, leer ons biddden (Lucas 11, 1). Deze vraag stelden de

Heer, leer ons biddden (Lucas 11, 1). Deze vraag stelden de GGebed Heer, leer ons bidden! Heer, leer ons biddden (Lucas 11, 1). Deze vraag stelden de leerlingen aan Jezus, nadat ze een tijd met Hem op weg waren gegaan. Ze waren tot de ontdekking gekomen dat Jezus

Nadere informatie

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen

Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Martha Veerbeek Moeder Maria en Maria Magdalena vertellen Boodschappen voor vrouwen van nu Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 9 Welkom 11 Vrije wil 14 Onvoorwaardelijke liefde 18 De hemel op aarde 26 Het

Nadere informatie

Je soulmate of tweelingziel vinden

Je soulmate of tweelingziel vinden Je soulmate of tweelingziel vinden Voorwoord Ik, Brigitte Peters ben sinds 2014 eigenaresse van Livemediums. Livemediums is dé spirituele hulp & coaching lijn die verder gaat dan voorspellingen. Je kunt

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan.

De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. De gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. Eerst lezen. Daarna volgen er vragen en opdrachten. Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel dingen

Nadere informatie

Heling in de nieuwe tijd

Heling in de nieuwe tijd Heling in de nieuwe tijd Op zoek naar jouw ware zelf Zoals we hier bij elkaar zijn, zijn we allemaal lichtwezens. We zijn in ons diepste wezen allemaal al heel. Door het proces van de dualiteit wat we

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha

Leven. Akasha. vanuit je. Een workshop in boekvorm. Thorsten Weiss. Uitgeverij Akasha Leven vanuit je Akasha Een workshop in boekvorm Thorsten Weiss Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 1 Wacht niet op 2012 9 2 Volg de stem van je hart 15 2.1 Oefening: Je grote visioen 20 3 Activeer je

Nadere informatie

Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie?

Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie? Wat is Keuzeloos Gewaarzijn ofwel Meditatie? door Nathan Wennegers Trefwoord: zelfkennis / meditatie 2015 Non2.nl Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever mag niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn

Op weg naar 2012. Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn Op weg naar 2012 Groeicursus in het Nieuwe Bewustzijn 29 oktober 2011 tot 21 december 2012 De mensheid en Moeder Aarde staan aan de vooravond van een enorme sprong in de evolutie. Het Aquariustijdperk

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Een brief aan mensen die ontwaken.

Een brief aan mensen die ontwaken. Een brief aan mensen die ontwaken. Een brief aan mensen die ontwaken. En zo is het, dierbare vrienden, dat we jullie oproep hebben gehoord. We hebben jullie gebeden ge-hoord. We hebben jullie pijn gevoeld

Nadere informatie

Wie kwaad smeden, komen zij niet op een dwaalweg? Wie goed doen, oogsten zij geen liefde en trouw?

Wie kwaad smeden, komen zij niet op een dwaalweg? Wie goed doen, oogsten zij geen liefde en trouw? Spreuken 3,3 Mogen liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals, schrijf ze in je hart. Spreuken 14,22 Wie kwaad smeden, komen zij niet op een dwaalweg? Wie goed doen, oogsten zij geen liefde

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Niets te verliezen, dat is het ware geluk voor mij Het is een zin uit een lied van Stef Bos. Ik moest hieraan denken, toen ik bezig was met de voorbereidingen

Nadere informatie

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE MENTOR

Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DISCIPLE MENTOR Wie ben ik in het koninkrijk? les 1 DEEL 4 DISCIPLE MENTOR In Gen 1, 2 en 3 lezen we direct hoe God denkt over de mens. Hij laat zien wie we zijn, waar we voor gemaakt zijn en wat onze bestemming in het

Nadere informatie

de Cirkel plattegrond van het leven

de Cirkel plattegrond van het leven 1 de Cirkel plattegrond van het leven De Cirkel is een universeel energetisch model dat is opgebouwd als een analoge klok. Elk van de twaalf posities vertegenwoordigt een karakter en heeft een positieve

Nadere informatie

Voor David, de liefde van mijn leven

Voor David, de liefde van mijn leven Voor David, de liefde van mijn leven Ik ben gewoon gaan zitten en luisterde naar zijn stem. En in de liefdevolle woorden herkende ik Hem. Mijn God, mijn Goede Herder, U wil ik volgen, Heer. Leid mij op

Nadere informatie

LIEFDE VERANDERT ALLES!

LIEFDE VERANDERT ALLES! LIEFDE VERANDERT ALLES! De 4 sleutels naar liefdevol leven en werken ROELIEN DEKKER Auteur: Roelien Dekker 2017 Ontwerp kaft en binnenwerk: Roelien Dekker Uitgeverij: Paris Books Website auteur: www.liefdevolorganiseren.nl

Nadere informatie

De eerste liefde van God

De eerste liefde van God De eerste liefde van God Trouwpreek over 1 Johannes 3:16 (ds. Jos Douma) gehouden in de trouwdienst van Jeroen en Marjoke Wij hebben Gods liefde, die in ons is, leren kennen en vertrouwen daarop. God is

Nadere informatie

Voorwoord Met oprechte blijdschap schrijf ik het voorwoord voor dit boek. Ik ken Henk Rothuizen al vele jaren en heb hem zien opgroeien tot een man van God, met een bediening die verder reikt dan zijn

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

wat is passend? naar aanleiding van Paulus brief aan de Kolossenzen wil ik dat uitwerken voor 4 categorieën vier kringen

wat is passend? naar aanleiding van Paulus brief aan de Kolossenzen wil ik dat uitwerken voor 4 categorieën vier kringen vandaag wil ik dit gebod toepassen op het geloofsgesprek onderwerp van de gemeenteavond komende week onze overtuiging is dat zulke gesprekken hard nodig zijn voor de opbouw van onze gemeente tegelijk is

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Zondag 8 november 2015 Sint Maarten de oogst van ons leven

Zondag 8 november 2015 Sint Maarten de oogst van ons leven Zondag 8 november 2015 Sint Maarten de oogst van ons leven Lezing: Marcus 12 : 28 34 De herfst brengt voor veel mensen een zekere weemoedigheid.: de bladeren vallen, de zomer is echt voorbij. In de herfst

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

assie voor het leven Noteer voor jezelf een aantal opmerkingen en kernwoorden Lees de tekst nog eens door en bespreek met elkaar als groep

assie voor het leven Noteer voor jezelf een aantal opmerkingen en kernwoorden Lees de tekst nog eens door en bespreek met elkaar als groep Galaten 5: 13 en 14, 16 en 17, 22 tot 25 Broeders en zusters, u bent geroepen om vrij te zijn. Misbruik die vrijheid niet om uw eigen verlangens te bevredigen, maar dien elkaar in liefde, want de hele

Nadere informatie

Het dubbelgebod en de zin van ons bestaan (22 februari 2009)

Het dubbelgebod en de zin van ons bestaan (22 februari 2009) 1 Het dubbelgebod en de zin van ons bestaan (22 februari 2009) De achtergrond van de vraag naar het belangrijkste gebod De vraag waar wij vanochtend mee te maken hebben is de vraag naar het grote of anders

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Kruistocht van gebed (22) Katholieke priesters handhaaf de Leer van de Kerk

Kruistocht van gebed (22) Katholieke priesters handhaaf de Leer van de Kerk Kruistocht van gebed (22) Katholieke priesters handhaaf de Leer van de Kerk Vrijdag 28 januari 2012 23.50u Mijn dochter, Ik geef de wereld dit kruistochtgebed (22) om gebeden te worden door de katholieke

Nadere informatie

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider?

SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? SPIRITUELE INTELLIGENTIE: Welke betekenis wil je hebben als leider? LEVENDAAL 11, 6715 KJ EDE - TELEFOON 06 21 24 22 55 leidjew@xs4all.nl - www.leidjewitte.nl SPIRITUALITEIT De aangeboren menselijke behoefte

Nadere informatie

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook

Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt ook Module 1. Bewustwording Dag 3. Van twijfel naar helderheid: luister naar de instructies van je ziel. Er is een stem in je die WEET. Je hoeft alleen stil te staan en te luisteren. Makkelijk, en dat lukt

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

De gelijkenis van de twee zonen. Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten

De gelijkenis van de twee zonen. Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten De gelijkenis van de twee zonen Lees : Mattheüs 21:28-32 Eerst lezen Daarna volgen er vragen en opdrachten Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld om de mensen veel

Nadere informatie

Universiteit van het leven

Universiteit van het leven Universiteit van het leven Eerste druk, april 2012 2012 Lucien M. Verkooijen Corrector: Elly van de Vlugt Fotografie: Fred van Welie Coverbeeld: schilderij De Parel, olieverf op paneel, door Lia Vonk isbn:

Nadere informatie

Wat ben en zie je werkelijk in de Spiegel

Wat ben en zie je werkelijk in de Spiegel Spiegeltje, spiegeltje in de hand of aan de wand wie is er. Iedereen is je spiegel. Dit is het grootste van alle relatie geheimen en het enige dat je echt nodig hebt om te begrijpen en om al je relaties

Nadere informatie

verzoeking = verleiden om verkeerde dingen te doen dewijl = omdat wederstand doen = tegenstand bieden de overhand behouden= de overwinning behalen

verzoeking = verleiden om verkeerde dingen te doen dewijl = omdat wederstand doen = tegenstand bieden de overhand behouden= de overwinning behalen Zondag 52 Zondag 52 gaat over de zesde bede. Leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want van U is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid, in der eeuwigheid. Amen. Lees de tekst

Nadere informatie

Het huis van de angst en het huis van de liefde Preek van Jos Douma over Romeinen 8:15

Het huis van de angst en het huis van de liefde Preek van Jos Douma over Romeinen 8:15 Het huis van de angst en het huis van de liefde Preek van Jos Douma over Romeinen 8:15 U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als slaven in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods kinderen

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld meer liefde 39 Oefen je met de buitenwereld meer evenwicht

Nadere informatie

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God?

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God? Geliefde mannen, Nog een poosje en dan wordt de mannenconferentie van 2015 gehouden. Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar

Nadere informatie

OPDRACHT: Lees de vier tekstgedeelten en beantwoord de 4 bijbehorende vragen. Luk 15:11-32 Joh 3:14-17, Joh 15:9-17 Matt 5:43-48, Joh 13:33-35

OPDRACHT: Lees de vier tekstgedeelten en beantwoord de 4 bijbehorende vragen. Luk 15:11-32 Joh 3:14-17, Joh 15:9-17 Matt 5:43-48, Joh 13:33-35 God en je naasten liefhebben LES 3 DEEL 5 DISCIPLE OPDRACHT: Lees de vier tekstgedeelten en beantwoord de 4 bijbehorende vragen. Luk 15:11-32 Joh 3:14-17, Joh 15:9-17 Matt 5:43-48, Joh 13:33-35 Wat leer

Nadere informatie

Vandaag is rood. Pinksteren 2014. Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen

Vandaag is rood. Pinksteren 2014. Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Vandaag is rood. Pinksteren 2014 Rood is al lang het rood niet meer Het rood van rode rozen De kleur van liefde van weleer Lijkt door de haat gekozen Dat mooie rood was ooit voor mij Een kleur van passie

Nadere informatie

Werkboek Heilige Geometrie in de mandala

Werkboek Heilige Geometrie in de mandala Werkboek Heilige Geometrie in de mandala DE PLATONISCHE VORMEN Ineke Reinalda Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord door Janosh 7 Dankbaarheid 9 Uitnodiging 11 Heilige geometrie 13 Voorbeelden van Heilige

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

Wat is JATOV? Jatov wordt uitgegeven in vier delen. In ieder deel staat één woord centraal. De opbouw is als volgt: kennen. Bijbel te lezen.

Wat is JATOV? Jatov wordt uitgegeven in vier delen. In ieder deel staat één woord centraal. De opbouw is als volgt: kennen. Bijbel te lezen. JaTov 1 Inhoud Wat is Jatov? 5 Wat betekent Jatov? 6 Voor jou 8 1. Het doel 10 2. De Bijbel 16 3. Wat is zonde? 22 4. FF Checken 28 5. Redding 30 6. Geloof 36 7. Vergeving 42 8. FF Checken 48 9. Bidden

Nadere informatie

Channeling van de Witte Broederschap door Kathrin Knispel op zondag 7 april in Vught.

Channeling van de Witte Broederschap door Kathrin Knispel op zondag 7 april in Vught. Channeling van de Witte Broederschap door Kathrin Knispel op zondag 7 april in Vught. Op 7 april verzorgde Kathrin Knispel, een Duits trance-medium dat ik sinds 2004 regelmatig raadpleeg, een channeling

Nadere informatie

Er zijn beelden die spreken, er zijn beelden die fluisteren, er zijn er die heel stil zijn. Ze spreken geen geheimtaal, ze zijn invoelbaar.

Er zijn beelden die spreken, er zijn beelden die fluisteren, er zijn er die heel stil zijn. Ze spreken geen geheimtaal, ze zijn invoelbaar. De beelden van 13 Adriaan Brouwers Er zijn beelden die spreken, er zijn beelden die fluisteren, er zijn er die heel stil zijn. Ze spreken geen geheimtaal, ze zijn invoelbaar. Ze hebben geen titels of namen.

Nadere informatie

Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen...

Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen... Waar de hemel de aarde raakt daar wordt de mens bewogen... Ton Schulten Woord vooraf Al van jongs af heeft Ton Schulten zich aangetrokken gevoeld tot schilderkunst en vormgeving. Op 53-jarige leeftijd

Nadere informatie

Effectmeting onder leerlingen en leraren 2014-2015

Effectmeting onder leerlingen en leraren 2014-2015 Effectmeting onder leerlingen en leraren 2014-2015 Gegevens meting leraren Respons : 45 leraren, 21 mannen & 24 vrouwen Scholen : Blariacum College (Venlo) Summa College (Eindhoven) Vakcollege Tilburg

Nadere informatie

Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht. De Energieën voor april 2010

Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht. De Energieën voor april 2010 Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht De Energieën voor april 2010 Aartsengel Michaël door Celia Fenn, vertaald uit het Engels door Oscar Woudsma Geliefde Familie van Licht, in deze

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

LEER HEM KENNEN 27 bewaarexemplaar. Wijkgemeente Ichthus Noordwijk. Ds. F. van Roest zondag 26 april

LEER HEM KENNEN 27 bewaarexemplaar. Wijkgemeente Ichthus Noordwijk. Ds. F. van Roest zondag 26 april LEER HEM KENNEN 27 bewaarexemplaar Wijkgemeente Ichthus Noordwijk 1 Ds. F. van Roest zondag 26 april Voeg U bij Hem, bij de levende stenen die door de mensen werd afgekeurd maar door God werd uitgekozen

Nadere informatie

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42.

Eén ding is nodig. Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. Eén ding is nodig Deze geschiedenis kun je lezen in Lukas 10 : 38 42. We hebben met elkaar nagedacht over de wonderen die de Heere Jezus heeft gedaan toen Hij op de aarde was. Grote wonderen! Weet je t

Nadere informatie

Wonderen, Werk & Geld

Wonderen, Werk & Geld Wonderen, Werk & Geld Marianne WilliaMson UitGeverij de Zaak oorspronkelijke titel: the law of divine Compensation, On Work, Money and Miracles Copyright 2012 Marianne Williamson Published by arrangement

Nadere informatie

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren.

glijden. Ik zie ze zachtjes wegstromen, oplossen en verdwijnen, om nooit meer terug te keren. INLEIDING Welkom in de affirmatiewereld. Je hebt ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van het gereedschap dat in dit boek beschreven wordt en je hebt daarmee de bewuste beslissing genomen om je leven

Nadere informatie

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo. Relaties HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.org Relaties kunnen een belangrijke rol spelen bij het omgaan

Nadere informatie

1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie

1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie Agenda Februari 2019 1 februari, vrijdagavond, Kennismakingsworkshop: Verbindende Communicatie Wil je leren hoe je empatisch kunt luisteren? Hoe je kunt communiceren met mededogen en begrip voor de ander,

Nadere informatie

BIJBELSTUDIE Hoe versterk ik mijn relatie met God. Door het jongerenbestuur van de Moeder Godskerk

BIJBELSTUDIE Hoe versterk ik mijn relatie met God. Door het jongerenbestuur van de Moeder Godskerk BIJBELSTUDIE Hoe versterk ik mijn relatie met God Door het jongerenbestuur van de Moeder Godskerk 1 GEBED 2 Welkom Hoe versterk ik mijn relatie met God Methodes en technieken delen hoe dit te bereiken

Nadere informatie

Het sacrament van de ziekenzalving.

Het sacrament van de ziekenzalving. Het sacrament van de ziekenzalving. Vooraf rustige muziek. 1. Kruisteken en vredeswens door pater Gerard. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen Vrede zij u allen en allen die u lief

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Als je een peuter en tussen 3 en 5 jaar bent. Als je een kleuter en tussen 6 en 8 jaar bent

Inhoudsopgave. Inleiding. Als je een peuter en tussen 3 en 5 jaar bent. Als je een kleuter en tussen 6 en 8 jaar bent Kind-In-Zicht Inhoudsopgave Inleiding Als je een peuter en tussen 3 en 5 jaar bent Als je een kleuter en tussen 6 en 8 jaar bent Als je een tiener en tussen 9 en 12 jaar bent Als je een puber en tussen

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

DEEL I. Bewustwording

DEEL I. Bewustwording DEEL I Bewustwording Als we ons denken en onze overtuigingen verruimen, kan onze liefde vrij stromen. Als we bang zijn, kan onze liefde niet stromen. 1 onze innerlijke Kracht Hoe meer je contact maakt

Nadere informatie

Stel jezelf niet onder de Wet!

Stel jezelf niet onder de Wet! Dit document is een script van onderwijs dat is bedoeld om via video te worden getoond. In de video worden relevante tekst, dia s, media en afbeeldingen getoond om de presentatie te vereenvoudigen. Daarom

Nadere informatie

GEMEENTEVISIE EVANGELISCHE GEMEENTE ALBLASSERWAARD JOZUA. Geleid door de Geest

GEMEENTEVISIE EVANGELISCHE GEMEENTE ALBLASSERWAARD JOZUA. Geleid door de Geest GEMEENTEVISIE EVANGELISCHE GEMEENTE ALBLASSERWAARD JOZUA Gered door Jezus Geleid door de Geest Gezonden in de wereld In dit document verwoorden we onze visie voor de gemeente. Het is ons verlangen dat

Nadere informatie

HC zd. 6 nr. 32. dia 1

HC zd. 6 nr. 32. dia 1 HC zd. 6 nr. 32 wie Jezus wil kennen moet de verhalen over hem lezen beschreven door Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes terecht worden ze evangelisten genoemd ze beschrijven het evangelie ze vertellen

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

Open je hart en verwacht een wonder van Jezus!

Open je hart en verwacht een wonder van Jezus! Open je hart en verwacht een wonder van Jezus! Voordat je het onderstaande gaat doorlezen wil ik je vragen om het onderstaande gebed te bidden: Almachtige God, Schepper van hemel en aarde, ik mag op dit

Nadere informatie

"HUWELIJK" Het bijbelse huwelijk

HUWELIJK Het bijbelse huwelijk "HUWELIJK" Het bijbelse huwelijk - En God schiep de mens naar zijn beeld; naar Gods beeld schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij hen. (Gen.1:27) De almachtige God schiep de verborgenheid van man en vrouw,

Nadere informatie

De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1

De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1 De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit De Dans van Seksualiteit en Spiritualiteit Johan Muijtjens M.Sc. 1 Twee-Eenheid In de dans van twee personen ontwikkelt zich een twee-eenheid eenheid: er zijn

Nadere informatie

Versluierde boodschappen van Jezus in het Thomas Evangelie (392, 406, 407, 408, 409)

Versluierde boodschappen van Jezus in het Thomas Evangelie (392, 406, 407, 408, 409) Versluierde boodschappen van Jezus in het Thomas Evangelie (392, 406, 407, 408, 409) 392. De versluierde boodschap van Jezus 22-02-2015 Deze preek is gebaseerd op het Evangelie van Thomas (Codex II, Boek

Nadere informatie

Een Visioen van Liefde

Een Visioen van Liefde Een Visioen van Liefde Orthen, april 2012 WIE ZIJN WIJ? De oorsprong van de gemeenschap San Salvator ligt in de rooms-katholieke traditie, en voelt zich van daaruit verbonden met de Bijbel, geïnspireerd

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

De Dordtse Leerregels

De Dordtse Leerregels De Dordtse Leerregels Hoofdstuk 1 Artikel 6 t/m 11 Werkboek 2 Dordtse Leerregels Hoofdstuk 1 artikel 6 t/m 11 In werkboek 2 gaan we verder met het bespreken van de Dordtse Leerregels. In werkboek 1 staat

Nadere informatie

Homecoming / Nederlandse vertaling / Thuis komen

Homecoming / Nederlandse vertaling / Thuis komen Homecoming / Nederlandse vertaling / Thuis komen Gechanneld van Aartsengel Ariel door Stevan J. Thayer op 1-1- 09. Vertaald in het Nederlands door Integrated Energy Therapy Master- Instructor Maria Henkes-Tenniglo.

Nadere informatie

Handreiking voor overdenking en gebed Ook te downloaden via www.navigatorboeken.nl onder downloads

Handreiking voor overdenking en gebed Ook te downloaden via www.navigatorboeken.nl onder downloads Handreiking voor overdenking en gebed Ook te downloaden via www.navigatorboeken.nl onder downloads Deze handleiding biedt een manier om na te denken over Het zwerversevangelie, voor één hoofdstuk tegelijk.

Nadere informatie

Het sprekende hart. van. Louise Hay

Het sprekende hart. van. Louise Hay Het sprekende hart van Louise Hay Ik draag dit boek op aan jouw hart. Je hart is jouw machtscentrum. Ik heb geleerd dat creëren makkelijk is als gedachten van liefde recht uit je hart komen. Maak nu aanspraak

Nadere informatie

Een goed leven voor.

Een goed leven voor. Een goed leven voor. Juultje Holla - Perspectief - maart 2013 Als onderdeel van het ZonMW project Zeggenschap en Inclusie Met dank aan Rob, die mij hierbij enorm geholpen heeft. Een goed leven voor. Een

Nadere informatie

E-learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende?

E-learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? E-learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? Module 3/9 1 Beantwoord eerst de volgende vragen: 1. Welke inzichten heb je gekregen n.a.v. het vorige deel en de oefeningen die je hebt gedaan?

Nadere informatie

Aan de vooravond van zijn lijden en sterven zijn Jezus en de leerlingen bijeen. Gewoon om de paasmaaltijd te houden.

Aan de vooravond van zijn lijden en sterven zijn Jezus en de leerlingen bijeen. Gewoon om de paasmaaltijd te houden. Preek 02-04-2015, Witte Donderdag, ds. Els de Clercq, 1 Preek 02-04-2015, Witte Donderdag, ds. Els de Clercq, Lieve mensen, Aan de vooravond van zijn lijden en sterven zijn Jezus en de leerlingen bijeen.

Nadere informatie

Welkom op de gemeentevergadering! Het onderwerp voor vanavond is: Huwelijk en Echtscheiding

Welkom op de gemeentevergadering! Het onderwerp voor vanavond is: Huwelijk en Echtscheiding Welkom op de gemeentevergadering! Het onderwerp voor vanavond is: Huwelijk en Echtscheiding Zingen: Psalm 51: 4 en 5 Afsluiten met gebed Programma: Opening Zingen: Psalm 51: 1 en 3 Gebed Inleiding door

Nadere informatie

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid!

De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! De terugkeer naar het ware zelf! Leven en werken vanuit innerlijke kracht en verantwoordelijkheid! Door: Nathalie van Spall De onzichtbare werkelijkheid wacht om door onze geest binnengelaten te worden.

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie