Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen"

Transcriptie

1 Riwis Thuiszorg gemeente Brummen

2 Thuiszorg Riwis Zorg & Welzijn Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving is voor ieder mens belangrijk. Een ziekte, thuiskomst vanuit een ziekenhuis of een lichamelijke beperking kan dit minder makkelijk maken. De thuiszorg van Riwis Zorg & Welzijn, kortweg Riwis, kan u dan uitkomst bieden en het u met professionele ondersteuning mogelijk maken om uw eigen levensstijl thuis voort te zetten. Met meer dan 50 jaar ervaring in verzorging en verpleging verstaan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers hun vak. Riwis werkt met kleine teams, waardoor u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet.

3 Prettig wonen Met meer dan 50 jaar ervaring in verzorging en verpleging mag Riwis zich met recht een specialist in ouderenzorg noemen. Onze goed gekwalificeerde medewerkers staan graag voor u klaar. Wat kunt u van ons verwachten? Hulp in de huishouding Als het u niet meer lukt uw huishouden zelfstandig te doen door ziekte of een lichamelijke beperking, helpen wij u graag een handje. U bepaalt zelf welke werkzaamheden wij van u overnemen. Dit kan stofzuigen en dweilen zijn, maar ook wassen en strijken. Persoonlijke verzorging Heeft u moeite met uw persoonlijke verzorging, zoals wassen, aan- en uitkleden? Heeft u hulp nodig bij het innemen van uw medicijnen of het aantrekken van elastische kousen? Onze medewerkers helpen u hier, als dat nodig is dagelijks, mee. Verpleging Als u thuis dagelijks of wekelijks medische hulp nodig heeft, kan Riwis u hierbij ondersteunen. U kunt denken aan hulp bij het verzorgen van een wond, het toedienen van injecties of stomaverzorging. Individuele begeleiding Voor hulp bij het organiseren van praktische zaken in uw dagelijks leven. Zo kan iemand u bijvoorbeeld helpen bij het organiseren van uw huishouding.

4 Elk moment van de dag U kunt op elk moment van de dag zorg nodig hebben. Wij zijn er dan voor u: overdag, s avonds, s nachts en in het weekend. Op afgesproken tijden of wanneer u ons onverwacht dringend nodig heeft. Uw vraag naar thuiszorg kan zich ook voordoen, na een ziekenhuisopname bijvoorbeeld. Bij Riwis kunnen wij u gelukkig snel helpen. Binnen 24 uur bieden wij u de zorg die u nodig heeft. Hoe regelt u thuiszorg? Om zorg te krijgen heeft u een indicatie nodig, een soort zorgbeoordeling. Hoe u deze indicatie moet aanvragen, hangt af van het type thuiszorg dat u nodig heeft. Huishoudelijke verzorging Een indicatie voor huishoudelijke verzorging kunt u aanvragen bij Wegwijs, het Wmo-loket van de gemeente Brummen. Het telefoonnummer vindt u in deze folder. Overige vormen van thuiszorg Voor verpleging, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding, kunt u een indicatie aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (kortweg CIZ). Het telefoonnummer van het CIZ vindt u in deze folder. U kunt zich door een contactpersoon of vertegenwoordiger laten ondersteunen in uw contacten met Riwis.

5 Het aanvragen van een indicatie kan ingewikkeld zijn. Riwis wil u hier graag bij helpen. U kunt zich hiervoor wenden tot de medewerkers van het Cliëntenservicebureau van Riwis. Het telefoonnummer is Meer of andere zorg nodig? Heeft u in de loop van de tijd meer of andere zorg nodig? Door ons brede zorgaanbod kunnen wij u de hulp en zorg blijven geven. Als dat niet meer lukt in uw eigen huis, dan bieden onze woonzorgcentra mogelijkheden. Voor meer informatie over het aanbod verwijzen wij u naar onze website Riwis werkt samen met andere gespecialiseerde zorgaanbieders om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn Zorggroep Apeldoorn e.o., het Netwerk Dementie en Palliatieve zorg. Thuiszorg nodig? Bel

6 ISO 9001 is een internationale norm voor het managementsysteem voor kwaliteit. Goedgekeurde kwaliteit HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Riwis beschikt over dit HKZ-certificaat, wat wil zeggen dat de zorg vanuit Riwis voldoet aan vooraf gestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg. Dit betekent dat Riwis: goed georganiseerd is haar cliënten centraal stelt betrouwbare resultaten presenteert elke dag blijft werken aan het verbeteren van het zorgaanbod voldoet aan de eisen, die vanuit de zorgsector zelf, door financiers, zorggebruikers en door de overheid worden gesteld. Wilt u graag thuiszorg ontvangen, maar is het lastig voor u om zelf de deur open te doen voor onze thuiszorgmedewerkers? In overleg met u kan Riwis uw sleutel in beheer nemen. Riwis is zich hierbij bewust van haar verantwoordelijkheid en werkt daarom met een sleutelprotocol.

7 Onze visie op zorg Riwis stimuleert haar cliënten tot het handhaven van zelfstandigheid, het kunnen maken van keuzes en het zelf betekenis kunnen geven aan het dagelijks bestaan. De vraag van de cliënt staat hierbij centraal. Het aanbod van Riwis is vooral gericht op het ondersteunen van de zelfzorg, wonen en het welbevinden, privacy, veiligheid en het onderhouden van het sociaal netwerk. Inzet van mantelzorg en vrijwilligers wordt daarbij gestimuleerd. Verantwoorde zorg De zorg die u vanuit Riwis ontvangt is gebaseerd op de Normen voor verantwoorde zorg. Deze normen zijn ontwikkeld door verschillende mensen en organisaties uit de zorgsector, waaronder de Landelijke Vereniging van Cliëntenraden (LOC). De kwaliteit van zorg die zorginstellingen leveren staat daarbij centraal.

8 Klachtenregeling Wij doen ons uiterste best om het u naar uw zin te maken. Toch kan het voorkomen, dat u het ergens niet mee eens bent of dat u niet tevreden bent over de zorg die u ontvangt. Riwis streeft er naar de kwaliteit van haar zorg continue te willen verbeteren. Daarom helpt het als u uw klacht bij ons meldt. Van uw klacht kunnen wij leren en kan tevens aanleiding voor ons zijn om maatregelen te nemen, om zo te voorkomen dat het probleem in de toekomst weer voorkomt. De klachtenregeling van Riwis sluit aan bij de wettelijke eisen. Vraag onze zorgverleners om een exemplaar van de regeling. U mag het zeggen U als zorggebruiker kunt meepraten over wat er binnen Riwis gebeurt. Hiervoor bestaan een Centrale Cliëntenraad en Deelraden. De leden van de Raden worden gekozen door de cliënten en helpen ons het beleid zoveel mogelijk af te stemmen op uw wensen en belangen. De Raden informeren u regelmatig over belangrijke zaken en vragen u als cliënt regelmatig om advies. Wilt u ook zitting nemen in de cliëntenraad? Dat kan, geef dit dan door aan de Deelraad. Onze medewerkers kunnen u meer informatie verstrekken over de Raden.

9 Binnen Riwis is duidelijk beleid geformuleerd over het hanteren van de privacywet, medicatie, vrijheidsbeperkende maatregelen en hoe om te gaan met belangrijke en moeilijke vraagstukken rondom het levenseinde. Al deze beleidsstukken kunt u opvragen bij de receptie. U kunt ze ook vinden op Kosten Het grootste deel van onze thuiszorgdiensten krijgt u betaald vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Echter, hulp in de huishouding wordt vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij onze medewerkers van het Cliëntenservicebureau. Het telefoonnummer vindt u in deze folder. De overheid wil dat u voor een aantal diensten een deel zelf betaald. Dit deel, de eigen bijdrage, is afhankelijk van uw inkomen. Bereken uw eigen bijdrage via de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK): U kunt het CAK ook (gratis) bellen via telefoonnummer Uw privacy Om de beste zorg te kunnen verlenen, bewaart Riwis enkele persoonlijke gegevens over u. Met deze informatie gaan wij natuurlijk heel zorgvuldig mee om. De Wet bescherming persoonsgegevens staat ook binnen Riwis centraal.

10 Riwis kort en bondig Al meer dan 50 jaar specialist in (ouderen)zorg. De best mogelijke medische dienstverlening. Personenalarmering bij u thuis voor noodgevallen. Smakelijke maaltijden in ons restaurant op locatie Tolzicht en De Beekwal. Dagbesteding. Respijtzorg: Riwis biedt respijtzorg aan mantelzorgers die de zorg hebben voor een (beginnend) dementerende oudere. Op locatie Tolzicht is een kamer ingericht waar cliënten tijdelijk kunnen verblijven. Respect voor uw religie. Een vast aanspreekpunt voor u en uw familie. Een zorgleefplan waarin wij samen met u of uw wettelijke vertegenwoordiger alle afspraken vastleggen. Een keur aan sociaal culturele activiteiten en diverse diensten, al dan niet tegen betaling. Hiervoor is geen indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u bij onze medewerkers terecht.

11 Arbo-wet Huishoudelijke verzorging is zwaar werk. De thuiszorgmedewerker tilt, trekt, duwt, hurkt, staat en knielt de hele dag door. De arbeidsomstandighedenwet (Arbo-wet) schrijft voor dat u de medewerker in staat moet stellen om het werk goed en veilig uit te voeren. Daarom dient u ervoor te zorgen dat er voldoende, veilige en deugdelijke hulpmiddelen en werkmateriaal aanwezig zijn. Onze medewerkers kunnen u hierover meer informeren. Riwis, meer dan thuiszorg Riwis is een zorgorganisatie met ruim 700 medewerkers in Oost-Nederland. Wij bieden meer dan alleen thuiszorg. Zo biedt Riwis begeleiding aan jongeren en volwassenen met psychische problemen. Het hoofdkantoor van Riwis zit in Apeldoorn. Riwis Zorg & Welzijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

12 Adressen en telefoonnummers: Riwis Clientenservicebureau Deventerstraat 28 te Apeldoorn, T Riwis Zorg & Welzijn, woonzorgcentrum Tolzicht Burg. de Wijslaan 35 te Brummen, T (0575) Riwis Zorg & Welzijn, woonzorgcentrum De Beekwal Derickxkamp 27 te Eerbeek, T (0313) Wegwijs, locatie Brummen v.limburg Stirumplein 5 te Brummen, T (0575) Wegwijs, locatie Eerbeek Derickxkamp 2a te Eerbeek, T (0575) Centrum Indicatiestelling Zorg Institutenweg 25a te Enschede, T (088)

Thuiszorg Alerimus. Zorg om thuis te kunnen blijven wonen

Thuiszorg Alerimus. Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Thuiszorg Alerimus Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Alerimus biedt zorg op maat, niet alleen binnen de instelling maar ook in uw eigen woonomgeving. We willen allemaal zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Zorg Advies Bureau Nederland. Zorg in úw taal!

Zorg Advies Bureau Nederland. Zorg in úw taal! Zorg Advies Bureau Nederland Zorg in úw taal! Thuiszorg Als u zorg nodig heeft, wilt u zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen, liefst in uw eigen vertrouwde omgeving. Iedereen die door ouderdom, ziekte,

Nadere informatie

Zoekt u een uitstekende kwaliteit diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling? TriviumMeulenbeltZorg

Zoekt u een uitstekende kwaliteit diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling? TriviumMeulenbeltZorg Zoekt u een uitstekende kwaliteit diensten op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling? staat voor u klaar in de gemeenten Almelo, Borne, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. Algemene informatie

Nadere informatie

Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg

Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg Thuiszorg Alerimus Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Alerimus biedt zorg op maat, niet alleen binnen de instelling maar ook in uw eigen woonomgeving.

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen Thuiszorg Thuiszorg op maat, voor iedereen De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in de eigen omgeving, en als het nodig is, met hulp van thuiszorg. Pas wanneer dat niet meer

Nadere informatie

Zorg na uw ziekenhuisopname

Zorg na uw ziekenhuisopname Zorg na uw ziekenhuisopname U bent opgenomen in Maasziekenhuis Pantein. Voordat u weer naar huis gaat, heeft u een gesprek met de liaisonverpleegkundige om te bespreken of u na uw opname in het ziekenhuis

Nadere informatie

PrivaZorg. PrivaZorg thuiszorg klantgericht en persoonlijk!

PrivaZorg. PrivaZorg thuiszorg klantgericht en persoonlijk! PrivaZorg PrivaZorg thuiszorg klantgericht en persoonlijk! 1 Welkom bij PrivaZorg! PrivaZorg is een thuiszorgorganisatie, die werkt met gemotiveerde, zelfstandige zorgverleners. Thuiszorg is zorg bij mensen

Nadere informatie

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Kunt u nog zelfstandig wonen maar hebt u wél de hulp van een zorgverlener nodig? Dan zult u Zorg aan huis van De Wittenberg zeker

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Thuiszorg in Amsterdam

Thuiszorg in Amsterdam Thuiszorg in Amsterdam Wat is thuiszorg? Er zijn verschillende vormen van thuiszorg. Bijvoorbeeld verpleegkundige handelingen zoals het toedienen van medicijnen of zuurstof, het aanbrengen van een infuus

Nadere informatie

Hoe krijgt u. thuiszorg?

Hoe krijgt u. thuiszorg? 2 3 Zorggroep Meander biedt zorg op maat, in of dichtbij de eigen woonomgeving. De meeste mensen willen tegenwoordig zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen en, indien nodig, een beroep doen op thuiszorg.

Nadere informatie

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test

Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging 3.0. test Raad van Bestuur Computerweg 6 3821 AB Amersfoort www.beweging3.nl Telefoonnummer: (033) 469 20 20 E-mail: klantcontactcentrum@beweging3.nl Datum : Referentie : Betreft : Informatie wijkverpleging Beweging

Nadere informatie

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving Zorg Thuis zorg in uw eigen vertrouwde omgeving DSV Verzorgd Leven is een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Katwijk en

Nadere informatie

ThuisZorg en plusdiensten 1

ThuisZorg en plusdiensten 1 ThuisZorg en plusdiensten 1 2 ThuisZorg Zorgfederatie Oldenzaal: ThuisZorg die goed en vertrouwd voelt! Wanneer u nog zelfstandig woont, kan het toch zijn dat u hulp van anderen nodig heeft. Maar ook als

Nadere informatie

De juiste zorg, prettig bij u thuis

De juiste zorg, prettig bij u thuis De juiste zorg, prettig bij u thuis Veelzijdig in zorg Care: Persoonlijke Verzorging en Verpleging Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in

Nadere informatie

De transferverpleegkundige

De transferverpleegkundige Transferpunt De transferverpleegkundige www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl TRA001 / De transferverpleegkundige / 03-06-2014 2 De transferverpleegkundige

Nadere informatie

Volledig Pakket Thuis

Volledig Pakket Thuis Volledig Pakket Thuis Zorg op maat in uw eigen vertrouwde woonomgeving Voelt beter Volledig Pakket Thuis Heeft u zorg en ondersteuning nodig, maar wilt u het liefst in uw eigen vertrouwde omgeving blijven

Nadere informatie

Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg

Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Thuiszorg Thuiszorg Alerimus Zorg om thuis te kunnen blijven wonen Alerimus biedt zorg op maat, niet alleen binnen de instelling maar ook in uw eigen woonomgeving.

Nadere informatie

Helpende handen in uw huishouding

Helpende handen in uw huishouding Helpende handen in uw huishouding Veelzijdig in zorg Huishoudelijke Hulp Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Hebt u zorg nodig? Informatie over de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en het aanvragen van zorg

Hebt u zorg nodig? Informatie over de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en het aanvragen van zorg Hebt u zorg nodig? Informatie over de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en het aanvragen van zorg JANUARI 2010 INHOUDSOPGAVE Waar gaat deze folder over? Welke zorg hoort bij de AWBZ? Vijf zorgfuncties

Nadere informatie

De kijk op. zelfstandigheid in zorg

De kijk op. zelfstandigheid in zorg De kijk op zelfstandigheid in zorg Inhoudsopgave Welkom bij Carintreggeland 7 Meld en Zorg Centrale 7 Indicatie aanvragen 7 Zorgzwaartepakketten (ZZP) 8 Lid worden 8 Hulpmiddelen 8 Kwaliteit 9 Cliëntenraad

Nadere informatie

Priva. PrivaZorg. Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt

Priva. PrivaZorg. Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt Priva PrivaZorg Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt PrivaZorg PrivaZorg is een AWBZ-toegelaten landelijke thuiszorginstelling. PrivaZorg heeft een cliëntenraad,* een klachtenprocedure, een privacyreglement

Nadere informatie

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen

Thuiszorg. Thuiszorg op maat, voor iedereen Thuiszorg Thuiszorg op maat, voor iedereen De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in de eigen omgeving, en als het nodig is, met hulp van thuiszorg. Pas wanneer dat niet meer

Nadere informatie

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk. www.friesewouden.nl

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk. www.friesewouden.nl Zorg thuis Verrassend veel mogelijk www.friesewouden.nl Persoonlijke verzorging Zelfstandig leven en wonen is uw groot goed en daar wilt u volop van genieten. Toch kan er een moment in uw leven komen dat

Nadere informatie

Een hechte groep specialisten met een simpel doel: Bel ons:

Een hechte groep specialisten met een simpel doel: Bel ons: KLEURRIJK IN THUISZORG Een hechte groep specialisten met een simpel doel: Goede, betrouwbare zorg verlenen waarbij zaken als persoonlijke achtergrond, situatie, wensen en behoeften geen drempel vormen.

Nadere informatie

Goed geregeld bij Meriant

Goed geregeld bij Meriant Goed geregeld bij Meriant Voor u als cliënt van Meriant en voor uw familie is het prettig wanneer afspraken over de zorg- en dienstverlening van Meriant goed geregeld en duidelijk zijn. Daarom hebben we

Nadere informatie

Zorg na ziekenhuisopname

Zorg na ziekenhuisopname Zorg na ziekenhuisopname Zorg nodig na ontslag uit het ziekenhuis? Wat zijn de mogelijkheden? Wat kunt u alvast zelf regelen? Wat kan het Transferpunt Zorg voor u betekenen? Inleiding Wellicht heeft u

Nadere informatie

Zorg binnen handbereik

Zorg binnen handbereik Zorg binnen handbereik een hele zorg minder Zorg binnen handbereik Een hele zorg minder Zorg heb je thuis vaak onverwachts of op korte termijn nodig. Niet altijd is de gewenste zorg direct beschikbaar.

Nadere informatie

Atlant en de Wet BOPZ*

Atlant en de Wet BOPZ* Atlant en de Wet BOPZ* Alleen als het echt niet anders kan visie wanneer wel, wanneer niet stappenplan klachten * Wet BOPZ - Wet Bijzondere Opname in een Psychiatrisch Ziekenhuis Atlant en de wet BOPZ

Nadere informatie

zorgaanbieders naar keuze

zorgaanbieders naar keuze 11 zorgaanbieders naar keuze Huishoudelijke hulp in Walcheren 2009 / 2010 In deze folder maakt u kennis met de 11 zorgaanbieders op Walcheren die u hulp in de huishouding kunnen bieden. U hebt hiervoor

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Archipel Zorg aan Huis

Archipel Zorg aan Huis Archipel Zorg aan Huis Zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis blijven wonen het gevoel van samen Welkom bij Archipel Zorg aan Huis Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis

Nadere informatie

Thuiszorg. Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Inhoudsopgave

Thuiszorg. Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig heeft! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Thuiszorg Alerimus 4 2. Wat wij bieden: 5 3. Hoe krijgt u thuiszorg? 6 4. De verschillende functies die wij bieden: 7 5. Verder informatie 9 Wij zorgen voor alle thuiszorg die u nodig

Nadere informatie

Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede)

Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede) Zorg Thuis van Vecht en IJssel IJsselstein (locatie Ewoud) en Utrecht (locaties Transwijk en Zuylenstede) Mevrouw Derks gaat naar een bruiloft. Yvonne hielp haar met douchen en aankleden, waardoor ze precies

Nadere informatie

Wat als ik niet meer beter word?

Wat als ik niet meer beter word? Wat als ik niet meer beter word? Als u te horen heeft gekregen dat u niet meer kunt genezen, is dat een harde boodschap. Deze boodschap roept veel vragen op, zoals: Deze folder is bedoeld voor mensen die

Nadere informatie

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen Elisabeth Zorg Thuis Langer zelfstandig thuis wonen Inhoudsopgave 3 Zorg in de buurt, langer zelfstandig thuis 4 Wat kunnen wij voor u betekenen? 5 Stichting Elisabeth maakt het mogelijk 6 Zorg aanvragen

Nadere informatie

Zorg na uw ziekenhuisopname

Zorg na uw ziekenhuisopname Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Zorg na uw ziekenhuisopname z 1 Als u na uw opname het WZA weer verlaat, betekent dit niet automatisch dat u alles weer zelf

Nadere informatie

Zorg bij ontslag uit het ziekenhuis. Wat kunnen wij voor u betekenen

Zorg bij ontslag uit het ziekenhuis. Wat kunnen wij voor u betekenen Zorg bij ontslag uit het ziekenhuis Wat kunnen wij voor u betekenen U ontvangt deze folder omdat u na opname in het ziekenhuis mogelijk nog hulp of zorg nodig heeft. In deze folder staat beschreven wat

Nadere informatie

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg Thuiszorg Sint Annaklooster Uw wensen, onze zorg Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Wet langdurige zorg (Wlz) 2015

Wet langdurige zorg (Wlz) 2015 Wet langdurige zorg (Wlz) 2015 Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg Voordat u deze brochure leest Hebt u langdurige zorg nodig? Per 1 januari 2015 is er veel veranderd. In deze brochure

Nadere informatie

De zorg na uw ziekenhuisopname

De zorg na uw ziekenhuisopname De zorg na uw ziekenhuisopname Universitair Medisch Centrum Groningen U ontvangt deze folder omdat u na het ontslag uit het ziekenhuis mogelijk nog hulp of zorg nodig heeft. U heeft bijvoorbeeld behoefte

Nadere informatie

Adres Jan Tooropstraat 573 1061 AE Amsterdam Tel 020-334 28 87 Fax 020-331 95 15 E-mail Website. info@sigmazorg.nl www.sigmazorg.

Adres Jan Tooropstraat 573 1061 AE Amsterdam Tel 020-334 28 87 Fax 020-331 95 15 E-mail Website. info@sigmazorg.nl www.sigmazorg. Adres Jan Tooropstraat 573 1061 AE Amsterdam Tel 020-334 28 87 Fax 020-331 95 15 E-mail Website info@sigmazorg.nl www.sigmazorg.nl Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 9:00-17:00 Thuiszorg is verpleging,

Nadere informatie

H.313196.0713. Mogelijkheden voor zorg na uw ziekenhuisverblijf

H.313196.0713. Mogelijkheden voor zorg na uw ziekenhuisverblijf H.313196.0713 Mogelijkheden voor zorg na uw ziekenhuisverblijf Inleiding Na uw ziekenhuisverblijf kan het zijn dat u nog verzorging nodig heeft. Als dit zo is bespreekt de arts of verpleegkundige dit

Nadere informatie

De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders. Heeft u blijvend zorg nodig? Over de Wet langdurige zorg (Wlz)

De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders. Heeft u blijvend zorg nodig? Over de Wet langdurige zorg (Wlz) De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders. Heeft u blijvend zorg nodig? Over de Wet langdurige zorg (Wlz) Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) onderzoekt of u in aanmerking komt voor zorg vanuit

Nadere informatie

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard De Pieter Raat Stichting Dolomiet 2 1703 DX Heerhugowaard 072 576 72 00 info@dprs.nl / www.dprs.nl De Pieter Raat Stichting De Pieter Raat Stichting

Nadere informatie

HET BESTE UIT TWEE WERELDEN THUIS BIJ U WELKE ZORG KUNT U VERWACHTEN? WWW.NUSANTARA.NL

HET BESTE UIT TWEE WERELDEN THUIS BIJ U WELKE ZORG KUNT U VERWACHTEN? WWW.NUSANTARA.NL HET BESTE UIT TWEE WERELDEN THUIS BIJ U WELKE ZORG KUNT U VERWACHTEN? WWW.NUSANTARA.NL HET BESTE UIT TWEE WERELDEN Eens was er geen thuis meer in Indië. U ging er weg, en trof een koud en nat Nederland.

Nadere informatie

Zorg na uw ziekenhuisopname

Zorg na uw ziekenhuisopname Zorg na uw ziekenhuisopname Zorg nodig na ontslag uit het ziekenhuis? Wat zijn de mogelijkheden? Wat kunt u alvast zelf regelen? Wat kan het Transferpunt Zorg voor u betekenen? Misschien heeft u na uw

Nadere informatie

Refaja Ziekenhuis Stadskanaal. Nazorg na ontslag uit het Refaja ziekenhuis

Refaja Ziekenhuis Stadskanaal. Nazorg na ontslag uit het Refaja ziekenhuis Nazorg na ontslag uit het Refaja ziekenhuis NAZORG NA ONTSLAG UIT HET REFAJA ZIEKENHUIS INLEIDING U ontvangt deze folder omdat u na het ontslag uit het ziekenhuis mogelijk nog hulp of zorg nodig heeft.

Nadere informatie

Thuiszorg. Leven op uw manier

Thuiszorg. Leven op uw manier Thuiszorg Leven op uw manier De thuiszorg van Omring past bij u U woont zelfstandig en u heeft behoefte aan ondersteuning. Samen met u zoeken we graag naar ondersteuning die aansluit bij uw wensen. Wij

Nadere informatie

De zorg na uw ziekenhuisopname

De zorg na uw ziekenhuisopname De zorg na uw ziekenhuisopname Universitair Medisch Centrum Groningen U ontvangt deze folder omdat u na het ontslag uit het ziekenhuis mogelijk nog hulp of zorg nodig heeft. U heeft bijvoorbeeld behoefte

Nadere informatie

Wmo. Wet maatschappelijke ondersteuning. Zo kan ik toch zelfstandig blijven wonen. Hulp bij het huishouden

Wmo. Wet maatschappelijke ondersteuning. Zo kan ik toch zelfstandig blijven wonen. Hulp bij het huishouden Servicepunt Zorg Wmo Wet maatschappelijke ondersteuning Zo kan ik toch zelfstandig blijven wonen Hulp bij het huishouden Schoonmaken, wassen, stofzuigen soms zijn deze klussen door omstandigheden (zoals

Nadere informatie

Verpleging & Verzorging

Verpleging & Verzorging Verpleging & Verzorging 106276_RST_Brochure VV_160x260_2.indd 1 23-02-16 14:39 Professionele zorgverlening, gewoon bij u thuis U hebt de komende tijd thuiszorg nodig. U woont zelfstandig, in de omgeving

Nadere informatie

Zorg na een ziekenhuisopname

Zorg na een ziekenhuisopname Zorg na een ziekenhuisopname Inhoudsopgave Inleiding... 1 Heeft u nog extra zorg nodig na uw ziekenhuis verblijf... 1 Als u naar huis gaat... 1 Thuiszorg... 1 Hulpmiddelen... 2 Medisch Specialistische

Nadere informatie

Langdurige zorg thuis. CZ zorgkantoor wijst u de weg

Langdurige zorg thuis. CZ zorgkantoor wijst u de weg Langdurige zorg thuis CZ zorgkantoor wijst u de weg Check www.ciz.nl of bel het CIZ op 088 789 10 00 om te kijken of u zorg kunt krijgen die vergoed wordt vanuit de Wlz. Langdurige zorg thuis nodig? De

Nadere informatie

De Transferverpleegkundige

De Transferverpleegkundige De Transferverpleegkundige In het Lievensberg ziekenhuis wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van zorg. Daaronder valt ook de zorg, die nodig is na een ziekenhuisopname. De transferverpleegkundige

Nadere informatie

Uw zorg in 2015 van TWB Thuiszorg met Aandacht

Uw zorg in 2015 van TWB Thuiszorg met Aandacht Uw zorg in 2015 van TWB Thuiszorg met Aandacht De zorgvraag in Nederland stijgt. De toename is zodanig, dat de overheid aangeeft de zorg anders te moeten organiseren. Anders houden we de zorg in Nederland

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

De transferverpleegkundige

De transferverpleegkundige Transferpunt De transferverpleegkundige www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl TRA001 / De transferverpleegkundige / 10-11-2016 2 De transferverpleegkundige

Nadere informatie

Dagbesteding. Dagbesteding. Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen. Evean. Midden in het leven.

Dagbesteding. Dagbesteding. Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen. Evean. Midden in het leven. Dagbesteding Dagbesteding Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen Evean. Midden in het leven. Dagbesteding buitenshuis afgestemd op uw situatie Er gaat niets boven thuis. Toch kan het prettig zijn

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Uitgave van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Intergemeentelijke afdeling Sociale Zaken. Dit is een samenwerkingsverband van de

Nadere informatie

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden Hulp bij het huishouden GroenekruisDomicura: voor alle zorg bij u thuis Als het om uw gezondheid gaat, of om die van uw kind of iemand anders die u dierbaar is, dan neemt u geen enkel risico. Dan is alleen

Nadere informatie

Zorg thuis nodig? particulier persoonsgebonden budget

Zorg thuis nodig? particulier persoonsgebonden budget Zorg thuis nodig? particulier persoonsgebonden budget Florein zorgt, da s helder! Florein zorgt, da s helder! Er zijn tal van situaties te bedenken waarin u of iemand uit uw omgeving zorg nodig heeft.

Nadere informatie

Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg. Opella kan u van dienst zijn!

Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg. Opella kan u van dienst zijn! Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg Opella kan u van dienst zijn! Zelfstandig leven met verpleegkundige zorg Verpleging thuis Opella verpleging Er kan een moment in uw leven komen, dat u thuis verpleging

Nadere informatie

Langdurige zorg thuis. CZ zorgkantoor regelt uw langdurige zorg

Langdurige zorg thuis. CZ zorgkantoor regelt uw langdurige zorg Langdurige zorg thuis CZ zorgkantoor regelt uw langdurige zorg Check www.ciz.nl of bel het CIZ op 088 789 10 00 om te kijken of u zorg kunt krijgen die vergoed wordt vanuit de Wlz. Inhoudsopgave Langdurige

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Langer thuis wonen. Met hulp van het team Wijkverpleging

Langer thuis wonen. Met hulp van het team Wijkverpleging Langer thuis wonen Met hulp van het team Wijkverpleging U woont zelfstandig, thuis in uw vertrouwde omgeving. U redt zich aardig, soms met hulp van familie of buren. Maar er zijn ook zaken waar u professionele

Nadere informatie

PrivaZorg thuiszorg persoonlijk en klantgericht!

PrivaZorg thuiszorg persoonlijk en klantgericht! PrivaZorg thuiszorg persoonlijk en klantgericht! Welkom bij PrivaZorg! PrivaZorg is een thuiszorgorganisatie die werkt met gemotiveerde, zelfstandige zorgverleners. Thuiszorg is het bieden van zorg, ondersteuning

Nadere informatie

WIJdezorg bij U thuis

WIJdezorg bij U thuis WIJdezorg bij U thuis 24 uur per dag Bel 088 209 1000 U het comfort WIJdezorg brengt de zorg bij U thuis S Soms heeft u thuis zorg nodig. Bijvoorbeeldna terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatie centrum,

Nadere informatie

Zorgcentrum het Bildt Informatiebrochure St.- Annaparochie

Zorgcentrum het Bildt Informatiebrochure St.- Annaparochie Zorgcentrum het Bildt Informatiebrochure 1-1-2017 St.- Annaparochie Inhoud Welkom...2 Visie...2 Zorgcentrum het Bildt...2 Keurmerk...2 Zorg- en dienstverlening...3 Intramurale zorg...3 Thuiszorg...3 Groepsverzorging...3

Nadere informatie

WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. De WMO wordt uitgevoerd door de gemeente.

WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. De WMO wordt uitgevoerd door de gemeente. De WMO WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. De WMO wordt uitgevoerd door de gemeente. Het doel van de WMO is om mensen met een beperking te ondersteunen. Heeft u hulp nodig bij het opruimen

Nadere informatie

Zorg en hulp thuis in Almere. Zorg en hulp thuis Almere 1

Zorg en hulp thuis in Almere. Zorg en hulp thuis Almere 1 Zorg en hulp thuis in Almere Samen zorgen voor de mensen, altijd voor de mensen Zorg en hulp thuis Almere 1 Inhoud 3 4 6 8 9 Zorg draait om mensen Ondersteuningsarrangementen Persoonlijke verzorging en

Nadere informatie

Thuiszorg, zoals u het wilt. spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300

Thuiszorg, zoals u het wilt. spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300 Thuiszorg, zoals u het wilt spoedvraag? bel: 078-6769225 of 078-6107300 V2_2013 Inhoudsopgave 1 Zorgwaard... 3 2 Thuiszorg van Zorgwaard... 4 2.1 Persoonlijke verzorging... 4 2.2 Verpleging... 4 2.3 Huishoudelijke

Nadere informatie

U heeft zorg nodig. Hoe regelt u dat?

U heeft zorg nodig. Hoe regelt u dat? U heeft zorg nodig. Hoe regelt u dat? U wilt zorg die betaald wordt uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). U kunt daar altijd een aanvraag voor doen. Het CIZ (Centrum indicatiestelling zorg)

Nadere informatie

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk Zorg thuis Verrassend veel mogelijk Persoonlijke verzorging Zelfstandig leven en wonen is uw groot goed en daar wilt u volop van genieten. Toch kan er een moment in uw leven komen dat u zorg thuis nodig

Nadere informatie

Zorg Thuis. Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN

Zorg Thuis. Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Zorg Thuis Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl www.rosengaerde.nl

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Heeft u zorg nodig? Dit zijn de mogelijkheden volgens de Wet langdurige zorg (Wlz) - 1 -

Heeft u zorg nodig? Dit zijn de mogelijkheden volgens de Wet langdurige zorg (Wlz) - 1 - Heeft u zorg nodig? Dit zijn de mogelijkheden volgens de Wet langdurige zorg (Wlz) - 1 - - 2 - Inhoud Heeft u hulp of zorg nodig? 4 Vier zorgwetten: welke wet regelt uw zorg? 4 Voor wie is de Wet langdurige

Nadere informatie

Wet langdurige zorg (Wlz) 2015

Wet langdurige zorg (Wlz) 2015 Wet langdurige zorg (Wlz) 2015 Langdurige zorg thuis (VPT/MPT) Het CZ zorgkantoor wijst u de weg Voor wie is deze brochure? Deze brochure is voor mensen die een indicatie hebben voor zorg uit de Wet langdurige

Nadere informatie

Thuis blijven wonen met QuaRijn

Thuis blijven wonen met QuaRijn Thuis blijven wonen met QuaRijn Thuis zoals u gewend bent ZorgThuis van QuaRijn is hulp in uw eigen huis, zoals u het wilt. De een is geholpen met ondersteuning bij douchen en aankleden door ons terwijl

Nadere informatie

Na ontslag uit het ziekenhuis

Na ontslag uit het ziekenhuis Na ontslag uit het ziekenhuis U bent opgenomen op de afdeling Interne Geneeskunde, Infectieziekten, Endocrinologie en Reumatologie in Rijnstate en gaat binnenkort weer naar huis. In deze folder geven wij

Nadere informatie

U heeft zorg nodig. Hoe regelt u dat?

U heeft zorg nodig. Hoe regelt u dat? U heeft zorg nodig. Hoe regelt u dat? U wilt zorg die betaald wordt uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). U kunt daar altijd een aanvraag voor doen. Het CIZ (Centrum indicatiestelling zorg)

Nadere informatie

Verpleging & Verzorging

Verpleging & Verzorging Verpleging & Verzorging Professionele zorgverlening, gewoon bij u thuis U hebt de komende tijd thuiszorg nodig. U woont zelfstandig, in de omgeving waar u misschien al jaren woont. In deze vertrouwde omgeving

Nadere informatie

Thuiszorg. Uw zorg in goede handen. Verzorging en verpleging. Persoonlijke zorg bij u thuis door een vast klein wijkteam

Thuiszorg. Uw zorg in goede handen. Verzorging en verpleging. Persoonlijke zorg bij u thuis door een vast klein wijkteam Thuiszorg Verzorging en verpleging Persoonlijke zorg bij u thuis door een vast klein wijkteam Uw zorg in goede handen Persoonlijke verzorging en verpleging U wilt graag thuis blijven wonen. Thuiszorg van

Nadere informatie

wmo wijzer hulp en ondersteuning thuis

wmo wijzer hulp en ondersteuning thuis wmo wijzer hulp en ondersteuning thuis 1 Inleiding Hulp en ondersteuning thuis Hulp en ondersteuning thuis valt deels onder de Wmo (gemeente) maar soms ook onder de AWBZ of uw zorg verzekering. Dit maakt

Nadere informatie

INFORMATIE 2011. Eigen bijdrage Zorg met Verblijf

INFORMATIE 2011. Eigen bijdrage Zorg met Verblijf INFORMATIE 2011 Eigen bijdrage Zorg met Verblijf Voor wie is deze folder? Woont u in een zorginstelling? Bijvoorbeeld in een verzorgingshuis, een psychiatrische inrichting of een andere instelling waar

Nadere informatie

Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg

Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg Hebt u langdurige zorg nodig? CZ zorgkantoor wijst u de weg Check www.ciz.nl of bel met het CIZ op 088 789 10 00 om te kijken of u zorg kunt krijgen die vergoed wordt vanuit de Wlz. Hoe komt u in aanmerking

Nadere informatie

Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk

Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk Sint Annaklooster, de beste zorg bij u in de wijk Even voorstellen Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven en Helmond. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Ik woon in een zorginstelling

Ik woon in een zorginstelling Ik woon in een zorginstelling Wat verandert er voor mij in 2015? In deze folder leest u over de veranderingen in de zorg. Wat dat betekent voor mensen die wonen in een woonzorgcentrum of een andere zorg

Nadere informatie

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg

Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Thuiszorg van Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Welke vormen van zorg kunnen wij u bieden in de thuissituatie? Stichting zorgcentrum de Blanckenborg Eikenlaan 34, 9697 RW Blijham. Tel: 0597-56 55 00

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Goed geregeld. Informatie over hulp en zorg na ontslag uit Tergooi

Patiënteninformatie. Goed geregeld. Informatie over hulp en zorg na ontslag uit Tergooi Patiënteninformatie Goed geregeld Informatie over hulp en zorg na ontslag uit Tergooi Inhoudsopgave Pagina Algemeen 4 Wat is gebruikelijke zorg? 4 Overige mogelijkheden om zelf zorg te regelen 5 Wanneer

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat staat voorop bij de verpleeghuiszorg van Savant Zorg. En daarmee bent u verzekerd van de juiste zorg, begeleiding én

Nadere informatie

Informatie over AWBZ zorg

Informatie over AWBZ zorg Informatie over AWBZ zorg Inhoudsopgave: Algemeen 2 Aanvang zorg 4 Afzeggen Zorg 4 Arbeidsomstandigheden 4 Bereikbaarheid 6 Cliëntenraad 7 Contactpersoon 8 Einde zorg 9 Indicatie 9 Inspraak 10 Keuze aanbieder

Nadere informatie

Voelt beter. Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen

Voelt beter. Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen Verpleging en verzorging aan huis Voelt beter Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen Welkom bij Thuiszorg Pantein U leidt uw eigen leven met persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook als u zorg nodig heeft,

Nadere informatie

Zorg thuis Zeker van zorg

Zorg thuis Zeker van zorg 2 Zorg thuis U wilt graag thuis blijven wonen. Wanneer u dan zorg nodig heeft, is dat geen probleem. In heel veel situaties kan Thebe u thuis helpen. Zorg voor kortere of langere tijd, vooruit gepland

Nadere informatie

Wijkverpleging. Leven op uw manier

Wijkverpleging. Leven op uw manier Wijkverpleging Leven op uw manier Wijkverpleging die bij u past Ieder mens wil het liefst het leven zelf inrichten. Ook op kwetsbare momenten. Met behulp van familie, bekenden en vrijwilligers. En bij

Nadere informatie

Zorg na een ziekenhuisopname

Zorg na een ziekenhuisopname Zorg na een ziekenhuisopname Met ingang van 1 januari 2015 is er veel veranderd in de zorg. Belangrijk is dat u weet dat niet meer alle zorg wordt vergoed en verzorgd door de overheid, thuiszorg of het

Nadere informatie