Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt Maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt Maart 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt Maart 2015 Algemeen Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met informatie over ons centrum. Deze is binnenkort ook na te lezen op de nieuwspagina van Kekt via: Thema Vanaf maandag 2 maart zijn de peuterspeelzaal en de hele dagopvang gestart met een nieuw thema wij gaan naar de kapper. In de thema-kamer bij de hele dagopvang wordt een kapperswinkel gemaakt waar de kinderen kappertje kunnen gaan spelen. Heeft u voor ons nog kapperspullen spullen zoals lege shampoo flessen, krulspelden..? Wij kunnen ze goed gebruiken! Ook komt er een echte kapper op bezoek. Wie weet gaan we ook een kijkje nemen bij een echte kapper? Tag Een aantal ouders hebben nog geen tag. Door middel van een tag kunt u zelf kindercentrum Kekt binnenkomen, zonder aan te bellen. Het is voor kinderen en pm ers prettig als u een tag aanschaft, zij hoeven dan de groep niet te verlaten om u binnen te laten. U kunt een tag bij de pm ers van de groep aan vragen. Wij vragen een borg van 15,- deze krijgt u weer terug als uw kind Kekt verlaat en u de tag inlevert. Peuter gym Samenspel en motoriek spelen een belangrijke rol bij peuters! Vanaf 2 maart jl. bieden we elke donderdag van uur Peutergym aan voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Ook de peuters die geen gebruik maken van de opvang op donderdag maar wel gebruik maken van de opvang bij Kekt zijn van harte welkom! Ook de peuters uit de buurt zijn van harte welkom, indien er geen gebruik gemaakt wordt van de opvang bij KomKids, betalen zij 1,50 per keer. Aanmelden kan door een te sturen naar: kekt@komkids.nl Peuterzwemmen Iedere laatste woensdag van de maand is er baby- & peuterzwemmen in Zwembad Zuid. Alle ouders en kinderen (tot 4 jaar) van kindercentrum Kekt zijn welkom. Er is op deze ochtend altijd een pm er van Kekt aanwezig. De kosten worden vergoed door KomKids. Op geven kan bij de pm ers van de groep of door een te sturen naar: kekt@komkids.nl. Wanneer u zich heeft opgegeven en u bent verhinderd. Laat dit ons dan even weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden wie er naar het peuterzwemmen komt. Nationale voorleesdagen In de week van 19 januari jl. waren de Nationale Voorleesdagen. Deze hele week stond in het teken van voorlezen. Het kinderboek van het jaar is Boer Boris gaat naar zee

2 Papa, mama, oma of tante mochten komen voorlezen in de groep. Leuk dat hier ook gebruik van werd gemaakt! In de gang was een voorlees hoekje gemaakt waar de kinderen rustig naar het spannende verhaaltje konden luisteren. lekkers werd er ondertussen een verhaaltje voorgelezen. Hele dagopvang Kleine Beer Vanaf 1 januari zijn er twee nieuwe kindjes gestart. Noah het broertje van Marijn & Lotte het zusje van Sanne. Welkom op de kleine beer. Vanaf 1 maart gaat Dianorah ons helaas verlaten. Er is er 1 jarig Hoera hoera: Edvanyo 8 februari 1 jaar geworden is. Suelly 21 februari 1 jaar geworden is. Romalique 8 maart 1 jaar wordt. Op 21 januari was het voorleesontbijt terwijl de kinderen heerlijk zaten te smullen van allerlei Belevenissen op de groep: Voor Valentijnsdag hebben de kinderen een handje geverfd voor mama en papa. Heerlijk met de handjes in de verf en smeren maar Wist u dat? Vian: sinds kort los kan lopen. Elif: hard aan het oefenen is om te gaan lopen, Heel handig hoor zo een loopkar. Edvanyo: het heel erg leuk vind om met de grote kindjes te spelen. Sem: sinds kort groente hapjes eet en deze heel erg lekker vind. Grote Beer Vanaf 1 januari is Keyla gestart. Welkom op de Grote Beer en wensen je ontzettend veel plezier bij de Grote Beer. Daarin tegen gaan Jente & Lana ons verlaten. Zij gaan naar de basisschool. Dag lieve meiden we zullen jullie erg missen, veel plezier op de basisschool. Komen jullie ons nog een keertje bezoeken? Er is er 1 jarig Hoera hoera: Priyal 17 februari 3 is geworden. Jente 21 februari 4 is geworden Lana 11 maart 4 wordt. Belevenissen op de groep Wat hebben we de afgelopen periode allemaal gedaan bij Grote Beer? Het thema was winter Wat hoort allemaal bij winter? Sneeuw en koude handen. Voor de koude handen hebben de kinderen handschoenen geknutseld. Helaas heeft het niet veel gesneeuwd maar toen het ging sneeuwen zijn we gelijk naar buiten gegaan en hebben heerlijk met de sneeuw gespeeld De kinderen hebben ook een sneeuwpop geknutseld van wc rolletjes papier en verf. Voor Valentijns dag hebben we voor papa en mama een verrassing geknutseld.

3 In de week van 16 februari was het carnavalsweek. De kinderen mochten de hele week verkleed komen. Wat zagen de kinderen er mooi uit! Dansen schminken, eierkoeken versieren, chips kettingen rijgen een mode show en ook een echte optocht door de wijk heen met echte muziek. Wat hebben de kinderen het naar hun zin gehad! Grappige gezegdes en uitspraken Lana: Ik heb ook stippenlift van mijn moeder hoor Berkay: We zitten aan de tafel en Demelza vraagt hoe ver ben je? Ik ben al 3 zegt Berkay. Donovan: Donovan is aan het lachen, waarom moet je lachen Donovan. Donovan zegt: Haha Donovan is grappig Lana & Amayra zijn aan het spelen. Amayra heeft een hemdje aan want haat trui is nat. Zegt Lana: Amayra waarom heb jij korte armen? (blote armen bedoelde ze) Lana: Ik ga naar de Morrie morrie school. (De Montessorischool). Toversterren Dag lieve Iman, Diesel en Prashant heel veel plezier op de basisschool. We zullen jullie missen. Nog eventjes wachten Jazzley jij mag ook bijna naar school, alvast heel veel plezier. We zullen jou ook zeker missen. Welkom Jesse op de toversterren heel veel plezier bij ons op de Toversterren. Er is er 1 jarig Hoera Hoera: Naim 5 januari 3 is geworden. Jesse 25 januari 2 is geworden. Jurleneo 18 maart 3 wordt. Jazzley 21 maart 4 wordt Belevenissen op de groep: Ook op de Toversterren hebben voor Valentijnsdag een verassing gemaakt voor papa en mama. Omdat jullie de aller liefste zijn. Ook hebben wij voor Carnaval grote ballonnen geknutseld. Met heel veel glitters en een clowntjes van wc-rolletjes gemaakt. Rayhan en Jente zijn gekozen als prins Carnaval. Bertha had een hele mooie cape en kroon gemaakt. In de carnavalsoptocht mochten ze vooraan zitten in de bolderkar. Wat een feest! Weten jullie dat wanneer wij aan de tafel zitten en we krijgen of geven wat aan een ander, dat we aan het oefenen zijn met alsjeblieft en dank je wel. Dit kunnen wij al heel goed hoor! Iraisha pas 1 jaar is en al heel goed liedjes kan meezingen en kan dansen. Joshie heel graag in het keukentje speelt.

4 Kleuren leren! In de groep zijn we met de kinderen bezig om de kleuren aan te leren. Dit doen we door middel van kleuren bij elkaar te zoeken en te benoemen. Wat is de beste manier om kleuren aan te leren? Om het kind enthousiast te maken voor kleuren en er opmerkzaam op te maken, begin je zelf de kleuren actiever te benoemen. Je toont je eigen enthousiasme voor deze eigenschap van de dingen om je heen en zet als het ware een bril op waardoor je alles op kleur gaat bekijken. Het valt je op wat er allemaal rood is in en om het huis en je benoemt dit actiever dan voorheen voor je kind. Het is niet de bedoeling dat je het kind voortdurend test op zijn of haar kennis van de kleuren. Geef zelf het goede voorbeeld door in het dagelijks leven kleuren te benoemen en bij alle speel-leeractiviteiten met betrekking tot kleuren goed voor te doen wat de bedoeling van het spel is. Praat over de lievelingskleur van het kind en van jezelf, laat het kind kiezen welk T-shirt het aan wil en benoem de kleur ervan: Je wilt het gele T-shirt, dat is een mooie kleur. Benoem niet alleen de namen van de kleuren maar gebruik daarbij ook regelmatig het woord kleur. Voordat je de kleuren expliciet gaat aanleren moet je dus eerst belangstelling voor kleuren wekken bij het kind. Peuterspeelzaal We willen Can Kanters welkom heten. Hij begint per 16/02 en komt 5 dagdelen bij ons op de peuterspeelzaal spelen. Er is er 1 jarig Hoera hoera: Imran 19 februari 4 is geworden Dina 20 februari 4 is geworden Jovian 4 maart 4 wordt Leo 31 maart 4 wordt Thema Na de voorjaarsvakantie op maandag 2 maart starten wij met ons nieuwe thema. Wij gaan naar de kapper. Hier gaan de peuters kennismaken met alles wat er gebeurt rondom het naar de kapper gaan. Er komt zelfs een echte kapper op de groep. Belevenissen op de groep Voor het voorlees ontbijt waren de mama s uitgenodigd. Leuk dat er zoveel mama s zijn geweest! We hebben eerst gezellig met elkaar gegeten. Daarna werd er in een kring een boekje voorgelezen. Na het voorlezen kregen de kinderen een yoga les van een moeder. De kinderen vonden het geweldig en deden heel leuk mee!

5 Buitenschoolse opvang Workshops Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en de eerste workshoppen reeks van dit jaar is alweer bijna ten eind. De kinderen hebben veel plezier gehad bij de workshops bewegen, dansen, figuurzagen en experimenten. Na de voorjaarsvakantie starten er weer 4 nieuwe workshops. Op maandagen: Schaken voor 8+, gegeven door Selina Op dinsdagen: Bewegen voor jongen en meisjes van 4 t/m 7 jaar, gegeven door Feyza Op donderdagen: De Meidenclub voor meiden van alle leeftijden, gegeven door Tessa en/of Sylvana Op vrijdagen: Fotografie voor 7+, gegeven door Remedios. In de laatste week voor de voorjaarsvakantie zullen de nieuwe inschrijflijsten op het prikbord hangen. Voorjaarsvakantie Het thema van de voorjaarsvakantie(23 t/m 27 februari) was reizen Wij hadden weer een leuk programma voor de kinderen opgesteld. We hebben het gehad over verschillende landen, vervoersmiddelen en eten. Maar we zijn ook een dag op ruimtereis geweest. Wij streven er naar dat het programma voor de meivakantie 6 weken van te voren bij u bekend is. Het zou heel prettig zijn als wij tijdig zeker 6 a 4 weken van te voren weten welke kinderen er komen. Zodat we er rekening mee kunnen houden met uitstapjes en het inzetten van pm ers. Mobiele telefoon Sinds kort heeft BSO Kekt een nieuwe telefoon. Zoals sommigen van jullie misschien al hebben ontdekt zijn wij nu ook te bereiken via Whatsapp. Het is mogelijk dat wij u via de Whatsapp berichtjes sturen. Dit kan bijvoorbeeld een foto van uw kind zijn of een vraag over bijvoorbeeld de naderende vakantie of een ADV dag. Wij hebben ervaren dat de communicatie op deze manier snel en direct werkt. U kunt ons ook Whatsappen, bijvoorbeeld met de mededeling dat uw zoon of dochter die dag niet komt. Wij kijken elke dag voordat de BSO begint op de mobiele telefoon om de berichtjes te lezen en zullen hier ook op reageren. Het nummer van onze mobiele telefoon is : Observaties en ouderavond Zoals sommigen al hebben vernomen zijn wij weer begonnen met het observeren van de kinderen. Alle ouders hebben een vragenlijst mee gekregen van ons, over het welbevinden van uw kind op de BSO. Deze zouden wij graag ingevuld van u ontvangen. De kinderen van 8 jaar en ouder hebben zelf ook een vragenlijst ingevuld. Op maandag 30 maart gaan wij een ouderavond organiseren, waarin wij met u 10 minuten gesprekken over uw zoon en/of dochter hebben. In deze gesprekken bespreken wij het welbevinden van uw kind op de BSO. De inschrijflijsten hiervoor zullen half maart aan de deur van de BSO hangen. Nieuw op de BSO In januari hebben wij 2 nieuwe kinderen mogen verwelkomen op de BSO, Sanne en Iman. Wij wensen hen een prettige tijd bij ons op de BSO! Ook komt Julian weer gezellig bij ons spelen. Hij was even weg maar vanaf 1 maart is hij er weer. Leuk dat je weer bij ons komt spelen! Hieperdepiep Hoera! Wij feliciteren de volgende kinderen met hun verjaardag: Januari: 4/1 Amira 8 jaar! 19/1 Iman 4 jaar! 24/1 Atakan 8 jaar!

6 25/1 Zanyar 7 jaar! 26/1 Calvin 7 ja Februari: 3/2 Yunalesca 8 jaar! 11/2 Maxwell 10 jaar! 12/2 Sarah 6 jaar! 13/2 Jayli 5 jaar! Maart: 7/3 Camiel 5 jaar! 28/3 Milan 7 jaar! 29/3 Jayliano 10 jaar! Agenda: maart, april, mei 2015 Knutselavond HDO Afscheid Mirjam Ouderavond BSO Paasbrunch Koningsdag Bevrijdingsdag Moederdag Fotograaf 23 maart : uur 26 maart: vanaf uur 30 maart 2 april 27 april: gesloten 5 mei: gesloten 13 mei: alle moeders zijn uitgenodigd van uur 2 juni Met vriendelijke groet, Team Kekt

Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt September en oktober 2015

Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt September en oktober 2015 Nieuwsbrief Kindercentrum Kekt September en oktober 2015 Beste ouders en/of verzorgers, De afgelopen periode zijn wij gezellig bezig geweest met allerlei leuke activiteiten binnen het kindercentrum. In

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Mei 2014

Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Inleiding In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode, over de uitstapjes in de meivakantie, het voorstellen van de nieuwe gezichten op de BSO en diverse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera Kindercentra

Nieuwsbrief Hoera Kindercentra Nieuwsbrief Hoera Kindercentra Datum: Februari 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van wat

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis.

Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis. Nieuws van KrisKras KrisKras verwelkomt twee kindjes. Hallo Marije en Max, gezellig dat jullie bij de BSO zijn. Jullie voelen je al helemaal thuis. Maar ook binnen doen we leuke activiteiten zoals tasjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

belangrijke data... 6 februari 2015, nr. 11

belangrijke data... 6 februari 2015, nr. 11 belangrijke data..... 6 februari 2015, nr. 11 Ma 16 feb t/m vrij 20 feb 10- Minutengesprekken groep 1 t/m 7 Ma 23 feb t/m vrij 27 feb Voorjaarsvakantie Ma 2 maart studiedag, alle leerlingen vrij Din 3

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Lesbrief bij de voorstelling Tik Tak Slaap

Lesbrief bij de voorstelling Tik Tak Slaap Lesbrief bij de voorstelling Tik Tak Slaap Babette Groenewege Feikes Huis Introductie Binnenkort gaat u met uw klas naar de voorstelling Tik Tak Slaap: een voorstelling over Pop die niet kan slapen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk centrum. Juli 2013

Nieuwsbrief Waalwijk centrum. Juli 2013 Nieuwsbrief Waalwijk centrum Juli 2013 De bladeren zijn weer aan het vallen: de herfst is begonnen. We genieten nog van een paar mooie zonnige najaarsdagen. Buiten valt er weer genoeg te ontdekken en beleven.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen

In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij. - Schoolzwemkampioenschappen In deze nieuwsbrief: Agenda: - 25 januari MR-vergadering - 29 januari groep 1-2 vrij - Schoolzwemkampioenschappen - Hulp gezocht - Thema Reuzen en Kabouters bij de peuteropvang - Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan van peuter- en ouderactiviteiten Peuteropvang Czaar Peutertje. Schooljaar 2014 / 2015 Peuteractiviteiten gedurende het hele schooljaar: Verjaardagen: Als uw peuter jarig is mag hij/zij dit vieren,

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Januari / februari 2019.

Januari / februari 2019. Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblik De afgelopen maanden zijn we druk bezig

Nadere informatie

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven.

Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Pit Groeihuis Ook zo benieuwd naar wat de kinderen meemaken bij Pit Groeihuis? Dit fotoverslag laat je een dagje meebeleven. Aangeboden door 7.30-8.30 uur Brengen van de kindjes Ik maak je nog even mooi,

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi,

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi, Van 8 tot 19 juni 2015 Hoihoi, Geen gewoon klasnieuws deze keer maar een verkorte versie van 2 weken samen. Te starten met vorige week. Door de drukte van vaderdag, oudercontacten en mierekamp zijn het

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: februari 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is.

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is. Gastouderschap De Blauwe Driehoek Daphne de Swart Thomaslaan 22 5631 GL Eindhoven 06-19 370 470 www.deblauwedriehoek.com info@deblauwedriehoek.com Eindhoven, 18 mei 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok!

Welkom op t Belhameltje: Cas op de Loeiers! Ties op de Loeiers! Chiara op de Loeiers! Jula op de Loeiers! Gijs op de Snuffies! Willem op t Kippenhok! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 11 nummer 3 Maart 2019 Hallo Maart! De maand februari

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Flitsen. Samen Beter Lezen en flitsen. Samen beter lezen - Uitnodiging Domino feest

Flitsen. Samen Beter Lezen en flitsen. Samen beter lezen - Uitnodiging Domino feest Page 1 of 5 Hofbode 7-14 november 2012 Samen Beter Lezen en flitsen Net als vorige schooljaren zetten kinderen uit groep 7 en 8 zich in voor Samen Beter lezen en flitsen. Samen Beter Lezen is een oefenmethode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie