Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen"

Transcriptie

1 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Vandaag om uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. We hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft. In deze maandbrief leest u meer over de activiteiten in de maand maart. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team Maart 2019 De agenda 25 februari t/m 3 maart Krokusvakantie 4 maart: Deze week luizencontrole 11 maart: Lisan voorleeskampioen: Lisan las voor uit het boek Nergens meer veilig van Jan Heerze; een spannend verhaal waarvan iedereen meteen wilde weten hoe het verder zou gaan. Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen de Voorleeswedstrijd gewonnen. Elf kinderen van de basisscholen uit de gemeente Brummen namen deel aan deze kwartfinale van de jaarlijkse voorleeswedstrijd. OC-vergadering 15 maart: Landelijke onderwijsstaking: onze school is open en er wordt gewoon les gegeven 21 maart: Rapport groep 8 Kangoeroewedstrijd 22 maart: Peuterochtend 25 maart: Hercontrole luizen Week van de techniek 28 maart : Ik eet het beter project Groep 5 t/m 8 29 maart: Maandbrief 3 april: Grote Rekendag 10 april Open Dag 17 april Schoolhandbal-/voetbaltoernooi Je hebt een mooi rustige manier van voorlezen en je betrekt het publiek door hen goed aan te kijken aldus de juryvoorzitter. Lisan was zeer trots en verrast dat ze gewonnen had. Als prijs kreeg ze een boekenbon en een oorkonde. Lisan mag de gemeente Brummen gaan vertegenwoordigen tijdens de regionale wedstrijd. Alle kinderen kregen als dank een klein tasje met een leeslampje er in. Alle leerlingen om uur vrij

2 Welkom aan.. Nick en Sem verhuizen binnenkort naar Eerbeek en starten na de krokusvakantie in resp. groep 4 en groep 1-2A. Linde wordt in maart 4 jaar en ook zij start in groep 1. Wij wensen Nick, Sem en Linde een hele fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Aanmelden van nieuwe leerlingen: Het is voor ons fijn om tijdig te weten met welke leerlingaantallen we bij onze planningen rekening moeten houden. Aan u, als ouder van één of meerdere leerlingen op de C. van Leeuwen, vragen wij om uw kind (eren) tijdig in te schrijven. Heeft u binnen nu en 2 jaar een kind dat 4 jaar wordt, dan is het vriendelijke verzoek uw zoon/dochter nu alvast aan te melden. Aanmeldingsformulieren zijn op school verkrijgbaar Oudertevredenheidsenquête: In november vorig jaar is er een enquête uitgezet met betrekking tot de oudertevredenheid van onze school. De belangrijkste conclusies hiervan zijn: Het algemene cijfer voor de is een ruim voldoende, namelijk een 7. Positieve zaken: de leerkrachten hebben een goed contact met de leerlingen, zorgen voor een plezierige sfeer en ouders hebben het gevoel dat ze altijd bij de leerkracht terecht kunnen met vragen. Daarnaast worden de voorzieningen, o.a. de sportvoorzieningen en de ICTmiddelen, waarover wij als school beschikken als positief ervaren. Aandachtspunten: graag meer gepersonaliseerd leren en daarin vooral aandacht richten op leerlingen met problemen en uitdaging bieden voor leerlingen die goed kunnen leren. Verder verdient het schoolplein meer aandacht en de inrichting. Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van de Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelle- Een eerste actie die wij reeds hebben uitgezet is het passend onderwijs voor cognitief getalenteerde leerlingen. Juf Conny Wortmann begeleidt hierbij de leerlingen in de Plus- of Eurekagroep. Tevens biedt zij ondersteuning aan de leerkrachten bij het compacten en verrijken van de lesstof aan deze leerlingen. Hierover is een uitgebreide uitleg geschreven in de maandbrief van afgelopen november. Daarnaast is een actie die wij op korte termijn uitzetten natuurlijk het schoolplein. Hierover hebben wij u reeds in de vorige maandbrief geïnformeerd.

3 Afgelopen week hebben de kinderen al voor het eerst kennis gemaakt met Beweegwijs. De kinderen en de leerkrachten waren er erg enthousiast over. Op dit moment staan wij voor een nieuwe planperiode ( ). Als team zijn wij onze visie op het toekomstbestendig leren aan het bekijken. We hebben hierover onder andere gesproken tijdens de studiedagen van 15 en 18 februari jl. Wij zijn met elkaar aan het verkennen: Hoe ziet ons onderwijs er over een aantal jaren eruit? Waar willen we dan staan? Wat hebben de huidige en toekomstige leerlingen van onze school nodig voor de toekomst? Hoe kunnen wij nog optimaler gebruik maken van ons nieuwe schoolgebouw en de ruimte er omheen? Hoe kunnen we de punten die ouders waarderen blijven behouden? En hoe kunnen we de punten die aandacht verdienen gaan oppakken? Alle feedback die wij hebben ontvangen middels deze enquête nemen wij mee in ons nieuwe schoolplan. Wij willen u heel hartelijk bedanken voor het meewerken aan deze enquête. Met uw feedback bouwen wij verder aan onze school. Computerprogramma BOUW!: Goed kunnen lezen en schrijven is van groot belang in onze kennismaatschappij. Vroege interventie bij kinderen kan de kans op latere leesproblemen voorkomen. Het kan ook voorkomen dat kinderen zo gefrustreerd raken, dat ze al op jonge leeftijd gedemotiveerd raken. Dit willen wij als school voorkomen. Daarom gaan wij op school starten met het computerondersteunend programma, voor groep 1 t/m 4, BOUW. Door op een voor kinderen leuke manier met een computerprogramma de stof aan te bieden, willen wij ernstige leesproblemen helpen voorkomen. De kinderen die dit programma gaan volgen, gaan 4 keer in de week 15 minuten met dit programma aan de slag; 2 keer op school onder begeleiding van een tutorleerling en 2 keer thuis met u als tutor. De komende weken gaan de leerkrachten in overleg met onze Intern begeleider kijken welke kinderen voor dit programma in aanmerking komen. Indien uw kind dit programma gaat volgen, wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de groepsleerkracht. Tijdens dit gesprek, waarbij ook het kind aanwezig is, gaat de leerkracht uitleggen hoe het programma werkt en wat er van u verwacht wordt als tutor. Tevens krijgt u een flyer mee waarin alle afspraken staan omschreven.

4 Open Dag: Woensdag 10 april houden wij onze open dag. Kent u in uw omgeving ouders die op zoek zijn naar een school voor hun zoon/dochter geef deze datum dan door. Woensdag 10 april openen wij onze deuren en iedereen is van harte welkom van uur uur om een kijkje te komen nemen. Wanneer ouders deze dag niet in de gelegenheid zijn is dat ook geen probleem. Ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met locatiedirecteur Nicole Horstink via de mail: n.horstink@veluwseonderwijsgroep.nl of het telefoonnummer van de school: Peuterochtenden: Wij willen u informeren over een aantal peuterochtenden die wij, KOO De Wigwam en de, het komende half jaar samen zullen organiseren. Natuurlijk zijn deze ochtenden bedoeld voor broertjes en zusjes van onze huidige leerlingen en peuters van De Wigwam, maar ook andere peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom. Wij willen hen hiervoor dan ook graag uitnodigen en vragen uw hulp hierbij. Wij willen u vragen om de kinderen hiervoor op te geven. Inschrijfformulieren zijn op school verkrijgbaar. U mag ook het inschrijfformulier ophalen bij de leidsters van De Wigwam. Wanneer u gezinnen kent die hier ook gebruik van willen maken, wilt u deze gezinnen dan op de hoogte stellen. Alle peuters vanaf 2 jaar uit Eerbeek zijn welkom! Als bijlage treft u ook een flyer aan die u mag delen. Het inschrijfformulier levert u in bij de leidsters van De Wigwam. Inschrijven kan ook door een mailtje te sturen naar de locatiemanager van De Wigwam: Mandy-koo-dewigwam@hotmail.com Geef u wel tijdig op, want er is beperkte plek. In de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 maart start de zomertijd Gezamenlijk hal: In de maandbrief van januari hebben wij u al een sfeerimpressie gegeven van de centrale hal bij het podium, die voor gezamenlijk gebruik is van de Enk en de. In de komende weken zal de inrichting hiervoor geleverd gaan worden. Wij verheugen ons hierop.

5 Vakantierooster : Hieronder treft u alvast het vakantierooster aan voor het nieuwe schooljaar Start schooljaar 2 september 2019 Herfstvakantie 21 t/m 25 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019 t/m 3 januari 2020 Voorjaarsvakantie 24 t/m 28 februari 2020 Paasmaandag 13 april 2020 Meivakantie 27 april t/m 8 mei 2020 (incl. Konings- en Bevrijdingsdag) Hemelvaart (+ extra vrije dag) 21 en 22 mei 2020 Pinkstermaandag 1 juni 2020 Zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus 2020 Nieuwe fietsenstalling en plein: Het plaatsen van de fietsenstalling is een begin van het gereedmaken van het schoolplein. Wij verwachten dat de gemeente Brummen op korte termijn het plein volledig gereed maakt zodat deze opgeleverd kan worden. U heeft wellicht gezien dat er op de plek van de oude gymzaal een kuil zit. Dit is een zogenoemde 'wadi'. Met een wadi (Water Afvoer Drainage Infiltratie) wordt een bufferings- en infiltratievoorziening bedoeld, die tijdelijk gevuld is met hemelwater. Bij veel regenval zal er water in staan. In de wadi kan het water infiltreren in de bodem. Op deze manier wordt voorkomen dat schoon water naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie gaat. Tevens wordt bereikt dat het grondwater wordt aangevuld. Aangezien er op bepaalde momenten water in de wadi kan komen te staan, zal er in verband met de veiligheid van onze leerlingen, een hek geplaatst worden tussen het schoolplein en de wadi. In de vorige maandbrief hebben wij u reeds geïnformeerd dat wij met Beweegwijs het plein verder zullen gaan inrichten, in eerste instantie met stoepkrijt. In afstemming met basisschool de Enk zullen we het plein later definitief gaan inrichten met gekleurde vakken behorende bij Beweegwijs

6 Op de C. van Leeuwen kun je rekenen! In de maanden maart/april staan een tweetal rekenactiviteiten op het programma. Kangoeroe reken en wiskundewedstrijd Op woensdag 20 maart vindt de Kangoeroe reken en wiskundewedstrijd plaats voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Ook van onze school doet een aantal kinderen mee. Voor voorbeeldopgaven en extra info, zie hwww.w4kangoeroe.nl Grote Rekendag op woensdag 3 april Ieder jaar wordt de Grote Rekendag georganiseerd. Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8) die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in je werkboek! Net als vorig jaar doen wij ook dit jaar weer mee aan de Grote Rekendag die plaatsvindt op woensdag 3 april a.s. Het thema van dit jaar is Uit verhouding. Kinderen verkennen tal van situaties waarin de verhoudingen niet kloppen. Daarvan zijn er genoeg. Denk maar aan een uitvergroot ijsje of zak patat voor een snackbar. Het verkennen van dergelijke situaties leidt tot verhoudingsgewijs redeneren, maar ook tot meetactiviteiten en het verkennen van de ruimte (meetkunde). Het onderliggende doel is kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En niet onbelangrijk: het maakt rekenen leuk! Schoolfruit / groente: Dagelijks eten wij rond uur groente en/of fruit met onze leerlingen. Wij vragen u om uw kind(eren) iedere dag zelf fruit of groente mee naar school te geven voor in de ochtendpauze Wij ontvangen weer gratis schoolfruit. In deze periode hoeven de kinderen geen groente of fruit mee te nemen op woensdag en donderdag. Extra water drink momenten: Alle leerlingen hebben op school een eigen bidon voor extra waterdrinkmomenten. Daarnaast mag de bidon ook gebruikt worden voor het 10-uurtje

7 Kanjertraining in de maand maart: Wekelijks wordt er in iedere groep een kanjerles gegeven. Dit kan een verhaal zijn, een werkblad, een rollenspel of een vertrouwensoefening. Daarnaast komt de Kanjertraining regelmatig terug bij andere gelegenheden of onderwerpen. Contactgegevens K.O.O. De Wigwam: Alida: Tim: Iedere maand staat er ook een thema centraal. In de maand maart is dat: Luisteren en samenwerken. Bij dit thema leren de kinderen dat het belangrijk is om goed naar elkaar te luisteren en dat het een voorwaarde is om te kunnen samenwerken. We hopen weer op waardevolle lessen. Schoolvoetbal en schoolhandbaltoernooi: Binnenkort worden weer het jaarlijkse schoolvoetbal- en schoolhandbaltoernooi gehouden. Schoolhandbaltoernooi op woensdag 17 april voor groep 3 t/m 8 Schoolvoetbaltoernooi op woensdag 17 april voor groep 4 t/m 8 In de brief die u vorige week zowel per mail als op papier van ons heeft ontvangen vindt u meer informatie over de beide sporttoernooien. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 22 februari. In verband hiermee is in overleg tussen alle directies van de Eerbeekse basisscholen afgesproken dat alle leerlingen op woensdag 17 april om uur vrij zijn. Nieuw (mail)adres? Geef het door aan Jolanda via: cvladmin@veluwseond erwijsgroep.nl Neem regelmatig een kijkje op onze website: Avond-4-daagse Eerbeek: Dit jaar vindt de Wandel4Daagse Eerbeek plaats van 20 tot en met 23 mei. Volg ons ook via of facebook: CvanLeeuwenschool

8 Voorjaarsvakantie + luizencontrole: De voorjaarsvakantie begint voor alle kinderen op vrijdag 22 februari om uur. De vakantie duurt tot en met 3 maart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. Zoals gebruikelijk is er in de eerste week na de vakantie weer een hoofdluiscontrole. Sinds dit schooljaar heeft iedere groep eigen luizenouders die de controles uitvoeren. Er is 1 groep waarvoor zich nog geen ouders hebben gemeld die deze rol op zich willen nemen. Die betreffende groep zal dan ook niet worden gecontroleerd. We kunnen daarom nog hulp gebruiken. De luizenouders stellen het op prijs wanneer u rekening houdt met de kapsels van uw kinderen, zoals geen gel/haarlak en ingewikkelde vlechten enz. Activiteiten in de voorjaarsvakantie: Achter deze maandbrief treft u twee flyers van activiteiten die in de voorjaarsvakantie plaatsvinden.

9

10

11

Maandbrief MAART 2018

Maandbrief MAART 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

Maandbrief MAART Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief MAART Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 6 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI 2019

Maandbrief FEBRUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen ontvangen

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MAART 2019

Nieuwsbrief MAART 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. De vakantie duurt tot en met 3 maart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. We hopen

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Maandbrief NOVEMBER 2017

Maandbrief NOVEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de herfstvakantie. In de maand november staan de facultatieve oudergesprekken op de planning en richting

Nadere informatie

Maandbrief MEI YxskCk

Maandbrief MEI YxskCk Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Na deze maand met o.a. de koningsspelen, de eindtoets van groep 8 en de verschillende sporttoernooien is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken.

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Maandbrief APRIL 2018

Maandbrief APRIL 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij.

Maandbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Maandbrief. Mei De agenda. Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief. Mei De agenda. Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na deze week met nog de koningsspelen, de eindcito van groep 8 en de verschillende sporttoernooien is het tijd om even uit te rusten van al het

Nadere informatie

Maandbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na deze week met nog de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Dit schooljaar zijn wij gestart in ons gloednieuwe schoolgebouw aan de Lorentzstraat. De eerste weken zitten er op en de meeste kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2018

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over twee weken sluit de school voor het laatst haar deuren van het oude schoolgebouw. Voor leerlingen en medewerkers van de wordt de start van

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Maandbrief DECEMBER 2018

Maandbrief DECEMBER 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: de laatste maand van ons kalenderjaar is aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid en licht

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2016

Maandbrief SEPTEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom allemaal weer op school. Wij hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en voldoende opgeladen is. Wij hebben er in ieder geval

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Maandbrief DECEMBER 2016

Maandbrief DECEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De decembermaand staat weer voor de deur. In deze maand staan wij natuurlijk stil bij het feest van Sint en Kerst. Maar tussen de feesten door

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Maandbrief JANUARI 2019

Maandbrief JANUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Afgelopen week stond natuurlijk in het teken van Kerst. Woensdag hebben de kinderen met elkaar kunnen genieten van een kerstbal. Ons goede doel dit jaar was de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017

Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017 Emily Brontësingel 1A 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017 In deze editie: Kalender Project Stop Motion Halfeestrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

infobulletin Agenda Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019

infobulletin Agenda Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019 infobulletin Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019 De grote rekendag Ieder jaar wordt de Grote Rekendag georganiseerd. Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8)

Nadere informatie

17 mei Voor de kalender:

17 mei Voor de kalender: Voor de kalender: 17 mei 2019 21 t/m 23 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij!

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

APRIL Voorwoord Belangrijke data Leerlingenraad. Daltondag Vakantierooster Groepen 5

APRIL Voorwoord Belangrijke data Leerlingenraad. Daltondag Vakantierooster Groepen 5 APRIL 2019 Voorwoord Belangrijke data Leerlingenraad Daltondag Vakantierooster 2019-2020 Groepen 5 Skateweek Daltonkerwaarde effectiviteit Vertrek juf Fianna en bijlagen Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS C. van Leeuwen H.A. Lorentzstraat 1 6961XK Eerbeek 0313-651776 www.cvanleeuwen.nl / directie@cvanleeuwen.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Maandbrief OKTOBER 2017

Maandbrief OKTOBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De bouw van ons nieuwe schoolgebouw is nu echt van start gegaan. Het feestelijke en officiële startmoment vond afgelopen maandag plaats en naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief nr. 08 Vrijheid is meer dan de afwezigheid van oorlog meer dan een leven zonder angst meer dan een gevoel. Vrijheid is de zekerheid dat onze identiteit vastligt in Hem die ons leidt. Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief MAART 2018

Nieuwsbrief MAART 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. De vakantie duurt tot en met 4 maart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Informatie. groep 4/5

Informatie. groep 4/5 Informatie groep 4/5 2017-2018 Informatie groep 4/5 Als aanvulling op de schoolgids, hebben we puntsgewijs zaken op papier gezet, die voor komend schooljaar van belang zijn. Als u er vragen over heeft,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI 2018

Maandbrief FEBRUARI 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2018 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 3 2017-2018 Informatie groep 3. Als aanvulling op de schoolgids, hebben we puntsgewijs zaken op papier gezet, die voor komend schooljaar van belang zijn. Als u er vragen over heeft, dan

Nadere informatie

Maandbrief. April 2019

Maandbrief. April 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het voorjaar is begonnen. Komend weekend gaat de zomertijd in en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer. In deze maandbrief leest

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nummer 29, 22 maart 2019 Tel:

Nummer 29, 22 maart 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 29, 22 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De lente is begonnen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

April ma di wo do vr za zo. 4 april uur: spelinloop groep april 11 april 12 april. 18 april.

April ma di wo do vr za zo. 4 april uur: spelinloop groep april 11 april 12 april. 18 april. April 2019 ma di wo do vr za zo 1 april 2 april 3 april 4 april 5 april 6 april 7 april Deze week luizencontrole Grote Rekendag 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 1 Vergadering medezeggenschapsraad 8 april

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Fusie nieuwsbrief 2. Samen het beste uit jezelf. Beste ouders, Bij deze de tweede fusienieuwsbrief, met daarin het laatste nieuws over De 7-Sprong.

Fusie nieuwsbrief 2. Samen het beste uit jezelf. Beste ouders, Bij deze de tweede fusienieuwsbrief, met daarin het laatste nieuws over De 7-Sprong. Fusie nieuwsbrief 2 Samen het beste uit jezelf Beste ouders, Bij deze de tweede fusienieuwsbrief, met daarin het laatste nieuws over De 7-Sprong. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over: - Het logo

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Wij wensen u een fijn lang Hemelvaartsweekend! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Wij wensen u een fijn lang Hemelvaartsweekend! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Afgelopen vrijdag hadden we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een geslaagde dag en avond en wij willen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie