Nummer 29, 22 maart 2019 Tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 29, 22 maart 2019 Tel:"

Transcriptie

1 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 29, 22 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip De lente is begonnen en we zien weer ouders met zakken kleding het plein oplopen. Dat is mooi, want de kledingbak in de fietsenstalling (ons eco-straatje ) staat nog altijd open om kleding in te verzamelen. U weet het: van de opbrengst kopen wij weer buiten-speelmateriaal. Niet alleen zamelen we kleding in overigens: in het ecostraatje staat ook een bak voor oud frituurvet en in de school een bak voor batterijen. We zijn goed bezig, want het gescheiden inzamelen in de groepen is voor de kinderen al heel vertrouwd. De komende periode Agenda Maandag 25 maart Deze week: Experiment Lekker in je vel gr7 Deze week: Oudergespreksweek Extra lesvrije dag kleuters Onderzoek GGD kinderen geboren in 2008 Dinsdag 26 maart Studiedag Team, KINDEREN VRIJ Woensdag 27 maart Slagwerkles gr1-2 Muziek Opmeer Donderdag 28 maart Proefles Stapel gezond gr5-6 AH Klassenlunch gr8 Vrijdag 29 maart Maandag 1 april Dinsdag 2 april Voorstelling gr3-4 Kijk OpMeer Kunst Vergadering Medezeggenschapsraad Woensdag 3 april Grote Rekendag 9:00 Overhandiging Herdenkingsboekje WOII gr8 Slagwerkles gr1-2 Muziek Opmeer Donderdag 4 april Verkeersexamen gr8 Vrijdag 5 april Deze week: Oudergespreksweek Deze week staat de laatste serie gesprekken gepland tussen leerkrachten en ouders. Deze week: Experiment Lekker in je vel groep 7 Groep 7 doet deze week mee aan de Expeditie Lekker in je vel, een lesprogramma van Ik eet het beter. De kinderen ontdekken hoe het voor hen voelt om dagelijks gezond te eten en drinken, lekker te bewegen, op tijd te ontspannen en voldoende te slapen.

2 Ruimtepost 22 maart 2019, pagina 2/6 Maandag 25 maart: Extra lesvrije dag kleuters De kleuters hebben een extra lesvrije dag. De rest van de leerlingen is gewoon op school. Maandag 25 maart: Onderzoek GGD kinderen, geboren in 2008 De Jeugdverpleegkundige van de GGD onderzoekt de kinderen, geboren in Ouders van de kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Het onderzoek vindt plaats in De Schakel. Dinsdag 26 maart: Studiedag Team, KINDEREN VRIJ Dinsdag 26 maart heeft het Team een Studiedag. De kinderen zijn vandaag VRIJ. In het ochtendgedeelte wordt, samen met het team van de Bonifatiusschool gekeken naar toekomstgericht onderwijs. Waardoor laten we ons inspireren, wat kunnen we in ons onderwijs toepassen. s Middags heeft het Team een eigen agenda en kijken we onder andere naar volgende stappen in onze gesprekscyclus, hoe kunnen we kinderen meer eigenaar laten worden van hun leren en hoe kunnen we kinderen begeleiden in het leren leren. Woensdag 27 maart: Slagwerkles kleuters Muziek OpMeer De kleuters hebben weer een slagwerkles van meester Bart Koning. Donderdag 28 maart: Proefles Stapel Gezond groep 5-6 In het kader van de lessenserie Ik eet het beter hebben de kinderen van groep 5-6 een proefles Stapel Gezond. De kinderen ontdekken waarom de Schijf van Vijf zo n handig hulpje is om dagelijks lekker gezond te eten en te drinken. Donderdag 28 maart: Klassenlunch groep 8 In het kader van de lessenserie Ik eet het beter heeft groep 8 de Klassenlunch. De kinderen blijven dus onder de middag op school eten. Wat nog komen gaat 3 april: Grote Rekendag Ieder jaar doen we op t Ruimteschip mee met de Grote Rekendag. Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8) die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in je werkboek! De Grote Rekendag wordt dit jaar gehouden op woensdag 3 april met als thema Uit verhouding.

3 Ruimtepost 22 maart 2019, pagina 3/6 Kinderen verkennen tal van situaties waarin de verhoudingen niet kloppen. Daarvan zijn er genoeg. Denk maar aan een uitvergroot ijsje of zak patat voor een snackbar. Het verkennen van dergelijke situaties leidt tot verhoudingsgewijs redeneren, maar ook tot meetactiviteiten en het verkennen van de ruimte (meetkunde). Het onderliggende doel is kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En niet onbelangrijk: het maakt rekenen leuk! Ouders worden uitgenodigd te komen helpen (aanmelden kan bij de leerkracht van uw kind) of gewoon de school in te lopen om te komen kijken. In een brief volgt meer informatie (klik HIER). 12 april: Koningsspelen De voorgaande jaren koppelden we op t Ruimteschip de Koningsspelen aan onze eigen Ugandamars. Omdat de Koningsspelen dit jaar vroeg worden georganiseerd is deze koppeling voor ons niet handig. Dat gaf ons gelegenheid tot een herbezinning op deelname aan de Koningspelen. Een herbezinning die samenviel met de vraag over een nieuwe opzet van de jaarlijkse Sportdag: is de formule die we al vele jaren gebruiken nog wel haalbaar? In samenspraak met juf Jessie kwamen we tot de volgende, vernieuwde opzet: 1. Bij de Koningsspelen doen we de opening samen met de Bonifatiusschool, waarna we voor het koningsontbijt te gast zijn op de Bonifatiusschool. Vervolgens doen de kleuters ( s morgens) en groep 3-4 ( s middags) mee aan het spelletjescircuit op de Bonifatiusschool. Kinderen van groep 8 begeleiden de kinderen bij die spelletjes. 2. In mei organiseren we voor de beide scholen een sportochtend vol clinics voor de groepen 5 t/m Op maandag 17 juni houden we voor de groepen 5 t/m 8 een atletiekrecorddag. Extra aandacht voor Verkiezingen Medezeggenschapsraad Binnen de Medezeggenschapsraad is gesproken over de samenstelling van volgend schooljaar. Volgens het rooster zijn aftredend Anja Braas (personeelsdeel) en Anita van Kooij (ouderdeel). Beide hebben zich herkiesbaar gesteld. In het ouderdeel ontstaat echter wel een vacature door het vertrek van Ilja Groot, dit omdat haar jongste kind eind van dit schooljaar de school verlaat. Volgens de reglementen kunnen kandidaten uit de oudergeleding zich aanmelden tot 1 mei bij de secretaris van de MR, Ilja Groot. Inmiddels heeft Linda Wever, na enkele keren als toehoorder bij de vergaderingen aanwezig te zijn geweest, zich aangemeld deze vacature in te vullen. Indien zich meer ouders aanmelden schrijft de MR verkiezingen uit.

4 Ruimtepost 22 maart 2019, pagina 4/6 Ouderbetrokkenheid Wat kan ik betekenen voor de school van mijn (klein-)kinderen? Gezocht: Post tijdens het Verkeersexamen Wie wil donderdag de boodschappen voor Ik eet het beter ophalen in Nibbixwoud? Groep 8 doet 3 april mee aan het Verkeersexamen. Voor het praktische deel daarvan (het rondje fietsen door Opmeer / Hoogwoud / Spanbroek) zoekt de organisatie nog één (groot-)ouder die deze ochtend als post langs de route wil zitten. Nieuws van buitenaf Uitnodiging Palmpasenviering Bonifatiuskerk Spanbroek We ontvingen de volgende uitnodiging voor de Palmpasenviering, zaterdag 13 april in de Bonifatiuskerk Spanbroek. Uitnodiging voor de Palmpasen viering, o.l.v. pastoor Alvaro. Voor het proefpakket Lekker stapelen (groep 5-6) en de Klassenlunch (groep 8) moeten donderdagmorgen voor uur een boodschappenpakket worden opgehaald bij AH in Nibbixwoud. Wie wil dit voor ons doen?. Aanmelden bij meester Ton Zaterdag 13 April om 19:00u Zingt het kinderkoor in de Bonifatiuskerk in Spanbroek, kom allemaal meezingen! De kinderen mogen met hun zelfgemaakte Palmpasenstok en kleine muziekinstrumenten naar de kerk toe komen. De oudere kinderen mogen de gezegende palmtakjes uitdelen de mensen in de kerk, de andere takjes gaan naar de ouderen in Zandhove. De kinderen mogen aan het einde van de viering de Palmpasenstokken geven aan ouderen of zieken in de parochie. Tot zaterdag 13 april, in de kerk van Spanbroek De werkgroep Palmpasen en werkgroep Eerste Heilige Communie Hoogwoud/Spanbroek.

5 Ruimtepost 22 maart 2019, pagina 5/6 Versierde Palmpasenstok maken kan woensdag 10 april van tot uur In het parochiecentrum van Spanbroek(naast de Bonifatiuskerk) Voor wie? Alle kinderen & broertjes en zusjes( ouders die willen helpen begeleiden)laat zo snel mogelijk weten via de mail of je komt,we zorgen voor broodhaantjes en stokken voor ieder kind, De palmpasenwerkgroep, Jarigen Juf, ik ben geboren op mijn verjaardag De komende week is 29 maart: Luna (gr5) jarig. We wensen haar een mooie dag toe. Uitsmijters

6 Ruimtepost 22 maart 2019, pagina 6/6 Donderdagmorgen de (uitgestelde) Voetbalclinic door Stefan Dol voor groep 3-4. Groep 8 bezocht donderdagmiddag het Verzetsmuseum Junior op Wielen. Een leerzaam en indrukwekkend bezoek. De kinderen maakten kennis met vier kinderen in oorlogstijd én hoorden en zagen hoe het hen was vergaan in de jaren na de oorlog.

Nummer 38, 31 mei 2019 Tel: De komende periode

Nummer 38, 31 mei 2019 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 38, 31 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We hebben het op deze

Nadere informatie

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een week

Nadere informatie

Nummer 36, 17 mei 2019 Tel:

Nummer 36, 17 mei 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 36, 17 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende weken organiseren

Nadere informatie

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets

Scholenonderzoek RTL Nieuws: 't Ruimteschip krijgt 7,8 voor eindtoets Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 25, 22 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Hebt u ook gekeken

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nummer 32, 12 april 2019 Tel:

Nummer 32, 12 april 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 32, 12 april 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We kijken terug op

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 28 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We zitten midden

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 14 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Groep 8 is weer

Nadere informatie

Nummer 39, 7 juni 2019 Tel: De komende periode

Nummer 39, 7 juni 2019 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 39, 7 juni 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip We kijken weer terug

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Nummer 24, 15 februari 2019 Tel:

Nummer 24, 15 februari 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 24, 15 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Ruimtepost 15 februari

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

Nummer 22, 1 februari 2019 Tel: Han Neef

Nummer 22, 1 februari 2019 Tel: Han Neef Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 22, 1 februari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Trots zijn we op

Nadere informatie

De komende periode. Voorjaarsvakantie

De komende periode. Voorjaarsvakantie Nummer 28, 26 februari 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Een

Nadere informatie

De komende periode. Agenda Maandag 25 september Deze week: Startgesprekken Leerkrachten / Ouders

De komende periode. Agenda Maandag 25 september Deze week: Startgesprekken Leerkrachten / Ouders Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 22 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Nummer 46, 8 juli 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Agenda De

Nadere informatie

De komende periode. Agenda. Dinsdag 20 februari: Fruitdagen deze week. Bezoek Oscar Romero groep 8. Dinsdag 20 februari:

De komende periode. Agenda. Dinsdag 20 februari: Fruitdagen deze week. Bezoek Oscar Romero groep 8. Dinsdag 20 februari: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 24, 16 februari 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Pluk

Nadere informatie

Nummer 34, 3 mei 2019 Tel:

Nummer 34, 3 mei 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 34, 3 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Agenda

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 17, 23 december 2016 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Na afloop

Nadere informatie

Deze week: Week van de Mediawijsheid groep 8. Maandag 19 november: Nummer 12, 16 november 2018 Tel: Het was weer een gezellig

Deze week: Week van de Mediawijsheid groep 8. Maandag 19 november: Nummer 12, 16 november 2018 Tel: Het was weer een gezellig Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 12, 16 november 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

infobulletin Agenda Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019

infobulletin Agenda Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019 infobulletin Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019 De grote rekendag Ieder jaar wordt de Grote Rekendag georganiseerd. Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8)

Nadere informatie

Nummer 26, 1 maart 2019 Tel:

Nummer 26, 1 maart 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 26, 1 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende week hebben

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: maart Beste ouders, Website Redactie De Stikker:

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: maart Beste ouders, Website   Redactie De Stikker: Nummer: 1135 27 maart 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Nummer 35, 10 mei 2019 Tel:

Nummer 35, 10 mei 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 35, 10 mei 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Trots! Het woord valt

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 13 september 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Vorig schooljaar

Nadere informatie

De komende periode Agenda

De komende periode Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 7, 12 oktober 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De kalender zegt

Nadere informatie

Nummer 7, 26 september Tel: 0226 352552. De komende periode

Nummer 7, 26 september Tel: 0226 352552. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek R.K. Basisschool t Ruimteschip Nummer 7, 26 september Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl Volgende

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad t Ruimteschip

Medezeggenschapsraad t Ruimteschip 1. Visie Medezeggenschapsraad t Ruimteschip Wij bewaken de ruimte die de kinderen krijgen Motto t Ruimteschip is de school waar het kind de ruimte krijgt De MR bewaakt de ruimte die het kind op t Ruimteschip

Nadere informatie

De komende periode Agenda

De komende periode Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 10, 2 november 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Herfst. De bladeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school

Weekmail obs Hagen 29 maart Baby s op school Weekmail obs Hagen 29 maart 2019 Baby s op school Vorige week hebben we bij het thema Lentekriebels veel over baby s geleerd in de kleutergroepen. We mochten ook een foto meenemen van toen we zelf een

Nadere informatie

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2016 Jaa rgang 6, nummer 8 Medezeggenschapsraad Beste ouders en verzorgers, Wij willen u op de hoogte brengen van een wijziging in de samenstelling van de MR van onze school. In de MR zitten

Nadere informatie

De komende periode. Agenda

De komende periode. Agenda Nummer 44, 24 juni 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De laatste

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsbrief nr. 08. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief nr. 08 Vrijheid is meer dan de afwezigheid van oorlog meer dan een leven zonder angst meer dan een gevoel. Vrijheid is de zekerheid dat onze identiteit vastligt in Hem die ons leidt. Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Grote Rekendag woensdag 25 maart: Meetkunde uit de kunst in de klas. Maandsluiting. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Grote Rekendag woensdag 25 maart: Meetkunde uit de kunst in de klas. Maandsluiting. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 12, 2014-2015 12 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Nummer 20, 18 januari 2019 Tel:

Nummer 20, 18 januari 2019 Tel: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 20, 18 januari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De eerste aanmeldingen

Nadere informatie

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR

CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR CBS HET KOMPAS SCHOOLJAAR 2016-2017 Nieuwsbrief februari 2017, nr. 4 Inhoudsopgave Voorwoord Pag. 2 Zwangerschapsverlof Pag. 4 Verdriet Pag. 2 Ik eet het beter Pag. 5 Cultuuronderwijs Pag. 3 Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

Dinsdag 26 januari: Bezoek d Ampte groep 8. Deze week: Cito toetsweek. Nummer 23, 22 januari 2016. Avond t Ruimteschip pres(en)teert.

Dinsdag 26 januari: Bezoek d Ampte groep 8. Deze week: Cito toetsweek. Nummer 23, 22 januari 2016. Avond t Ruimteschip pres(en)teert. Nummer 23, 22 januari 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Via de

Nadere informatie

De komende periode Agenda

De komende periode Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 19, 11 januari 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Infopunt 13 31 maart 2015

Infopunt 13 31 maart 2015 Infopunt 13 31 maart 2015 In de vorige Infopunt schreef ik nog over het zonnige karakter van het weer en het opgewekte gevoel van de naderende lente. Dat is deze dagen finaal anders! Wat een storm! Lekkage

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

17 mei Voor de kalender:

17 mei Voor de kalender: Voor de kalender: 17 mei 2019 21 t/m 23 mei Iep toets groep 7 24 mei Brug naar de brugklas groep 8 28 mei Grote Rekendag gr. 1 t/m 8 29 mei Studiedag; alle kinderen zijn vrij! 30/31 mei Hemelvaart: vrij!

Nadere informatie

Nummer 37, 1 mei 2015 Tel: 0226 352552. Ze wisten iedereen te vinden, ze hadden zoveel kracht En juist dat gaf ze uiteindelijk zoveel macht

Nummer 37, 1 mei 2015 Tel: 0226 352552. Ze wisten iedereen te vinden, ze hadden zoveel kracht En juist dat gaf ze uiteindelijk zoveel macht Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek R.K. Basisschool t Ruimteschip In verschillende klassen stonden we de afgelopen periode stil bij de Tweede Wereldoorlog en de Dodenherdenking.

Nadere informatie

De komende periode. Maandag 7 maart: Hoofdluiscontrole. Maandag 7 maart: Theatervoorstelling kerkje Wadway groep 5-6 en 6-7. Nummer 29, 4 maart 2016

De komende periode. Maandag 7 maart: Hoofdluiscontrole. Maandag 7 maart: Theatervoorstelling kerkje Wadway groep 5-6 en 6-7. Nummer 29, 4 maart 2016 Nummer 29, 4 maart 2016 Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Nog even

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 19, 13 januari 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip En daar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

De komende periode. Maandag 7 september: Vergadering Feestcommissie

De komende periode. Maandag 7 september: Vergadering Feestcommissie Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 4 september 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Met een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag.

Na de sponsorloop kunnen de kinderen het geld ophalen en inleveren op woensdag, donderdag of vrijdag. R.K. Basisschool Dr. Ariëns A. Brouwerstraat 4 Postbus 119 7480 AC HAAKSBERGEN 053-5722012 E mail: info@arienshbg.nl www.arienshbg.nl JUNI 2018 MEDEDELINGEN/NIEUWSBRIEF Informatie / data Dinsdag 19 juni

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014

SINNICH NIJS. Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 SINNICH NIJS Nummer 117 Datum: 17 juni 2014 Feestwein Sinnehonk op glad ijs. Er is een lange periode met man en macht aan de Feestwein gewerkt. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Ouders: heel erg bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nummer 12, 31 oktober 2014 Tel: 0226 352552. directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip

Nummer 12, 31 oktober 2014 Tel: 0226 352552. directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 12, 31 oktober 2014 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

i n f o k a l e n d e r

i n f o k a l e n d e r i n f o k a l e n d e r augustus 4 Platinadijk 4706 LK Roosendaal maandag dinsdag Tel: (065) 534287 woensdag info@deklimroos.nl donderdag www.deklimroos.nl vrijdag zaterdag 2 zondag 3 week 3 4 5 6 7 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 35 September 2018 36 3 4 5 6 7 8/9 Eerste schooldag 37 10 11 12 13 14 15/16 38 17 18 19 20 21 22/23 Vergadering OR Informatieavond 39 24 25 26 27 28 29/30 Omgekeerde 10 minuten gesprekken Omgekeerde 10

Nadere informatie

22 maart 2019

22 maart 2019 1430 www.clarafabriciusschool.nl 22 maart 2019 25 maart Tennisclinic groep 3 en 4/6 op de tennisbaan 26 maart Juf Sandra s ochtends afwezig, juf Miriam vervangt 26 maart Juf Sandra neemt s middags afscheid

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 april Nr 28. Jaargang 28

Het Jozef Journaal  datum: 4 april Nr 28. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 april 2017 Nr 28 Jaargang 28 Van de directie Op weg naar Pasen Palmpasen Zondag a.s. is het Palmzondag waar tijdens de viering in de kerk de

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad t Ruimteschip

Medezeggenschapsraad t Ruimteschip 1. Visie Medezeggenschapsraad t Ruimteschip Wij bewaken de ruimte die de kinderen krijgen Motto t Ruimteschip is de school waar het kind de ruimte krijgt De MR bewaakt de ruimte die het kind op t Ruimteschip

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018

Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018 Maandag 9 t/m vrijdag 13 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Zaanse Zomerschool > DigiDuif / Weekbrief > Ouderbijdrage > vanuit de Ouderkamer Extra > Boekentips > Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

BESTE OUDER. Schoolondersteuningsprofiel

BESTE OUDER. Schoolondersteuningsprofiel 21-03-2019 Nr. 14 BESTE OUDER Schoolondersteuningsprofiel De afgelopen periode hebben we gewerkt aan het Schoolondersteuningsprofiel. Dit is een wettelijk verplicht document waarin staat aangegeven hoe

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers 0 9 J U N I 2 0 1 1 DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2010/2011 nummer 19 In dit nummer: Kalender Maandag 13 t/m vrijdag 17 juni Pinkstervakantie

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen!

Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Nieuwsbrief 14 Jong SBOG laat zich horen! Op zondagmiddag 31 maart a.s. om 14.00 uur laten alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen van zich horen tijdens een voorspeelmiddag in basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 10 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Stand van zaken 2. Topondernemers 3. Wist u dat

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25

Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25 Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25 Agenda 2019 Maand April 2019 03-04 Grote Rekendag 04-04 Verkeersexamen groep 7 theorie 09-04 Studiedag (alle leerlingen vrij) 12-04 Koningsspelen. 16, 17 en 18 CITO

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in!

Oudergesprekken van 3 t/m 7 april; schrijf u vanaf maandag 27 maart in! Voor de kalender: 24 maart 2017 24 maart Rapport 2 mee naar huis (alleen voor gr. 3 t/m 7) 27 t/m 30 maart Inschrijven oudergesprekken; wie het eerst komt 28 maart Groep 6 Voorstelling Roodhapje in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nummer 12, 30 oktober 2015 Tel: 0226 352552. De komende periode

Nummer 12, 30 oktober 2015 Tel: 0226 352552. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 12, 30 oktober 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De school

Nadere informatie