DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur"

Transcriptie

1 DRENTSE KAMPIOENSCHAPPEN tafeltennis 2018 Vrijdag 5 januari Veteranentoernooi aanvang: uur Zaterdag 6 januari Jeugdtoernooi aanvang: 9.00 uur Zondag 7 januari Seniorentoernooi aanvang: 9.00 uur Locatie: Zwem- en Sportaccommodatie De Swaneburg Adres: Pampert VV Coevorden Organisatie: TTV Globe Hou Tafel 77 dk@houtafel.nl Website: HOOFDSPONSOREN:

2 Uitnodiging Drentse Kampioenschappen 2018 Gesponsord door : Dibo verkeersschool Area Reiniging Globe verenfabriek Datum: Veteranentoernooi: vrijdag 5 januari Jeugdtoernooi: zaterdag 6 januari Seniorentoernooi: zondag 7 januari Soort toernooi: Accommodatie: Dit is een O-A-evenement als bedoeld in het Toernooi- en wedstrijdreglement van de Nederlandse Tafeltennisbond, met uitzondering van het veteranentoernooi. Sporthal De Swanenburg Pampert VV Coevorden Tel. (0524) Organisatie: TTV Globe Hou Tafel 77. Toernooicommissie: Toernooileiding: Goedkeuring: Johan Roelofs en Jan Tempels. Jan is telefonisch bereikbaar op Johan Roelofs en Jan Tempels. Goedkeuring is verleend door de NTTB afdeling Noord. Bondsvertegenwoordiger: Veteranentoernooi: Jeugdtoernooi: Seniorentoernooi: niet van toepassing. nog niet bekend nog niet bekend Aanvangstijden: Vrijdag: uur zaal open vanaf uur, einde ± uur. Zaterdag: uur zaal open vanaf uur, einde ± uur. Zondag: uur zaal open vanaf uur, einde ± uur. Tafels en ballen: Inschrijfmogelijkheden: Er wordt gespeeld op maximaal 28 tafels en met NTTB goedgekeurde witte ballen. Bij voorkeur per . adres: dk@houtafel.nl Per post: Globe Hou Tafel - Disc MHCoevorden t.a.v. Toernooileiding DK Deelname: Veteranen: deelname is alleen mogelijk voor leden van verenigingen aangesloten bij de NTTB afdeling Noord en leden van de bedrijvenbond ABTB, en waarvan de leeftijd op 1 januari 2018 minimaal 35 jaar is. Jeugd en Senioren: deelname is alleen mogelijk voor leden van de NTTB afdelingnoord die lid zijn van een vereniging waarvan de senioren in het najaar van 2017 in competitieverband uitkomen in de regio Drenthe.

3 Voorts is deelname aan het seniorentoernooi mogelijk voor leden van de bedrijvencompetitiesvan Assen (ABTB) en De Treffers '70. Zij dienen in het bezit te zijn van een geldige ledenpas van de NTTB. Jeugdleden hebben automatisch een licentie. Senioren die nog geen licentie hebben moeten die tenminste twee weken voor de sluitingsdatum voor inschrijving bij de licentiebeheerder E.J. Kaptein (door hun vereniging laten) aanvragen met vermelding van: "naam aanvrager" is net sterker dan "naam" en "naam" en net zwakker dan "naam" en "naam" (steeds minimaal twee spelers vermelden). Adres: E.J. Kaptein, Schrappinga 4, 8431 RG Oosterwolde. Telefoon: ; adres: Inschrijving in een hogere licentieklasse zal slechts bij hoge uitzondering na een gemotiveerd verzoek worden toegestaan. De dispensatie kan uitsluitend worden verleend door het afdelingsbestuur. Dispensatie moet uiterlijk voor de sluitingsdatum zijn verleend en geldt bij een positief besluit alleen voor dit evenement. Deelnemers die lid zijn van meer dan één vereniging dienen duidelijk kenbaar te maken voor welke vereniging hij, zij uitkomt, dit in verband met de verenigingsprijs. Bij inschrijving moet men in het bezit zijn van een geldige ledenpas. De ledenpas moet tijdens het toernooi op verzoek worden getoond. Alle inschrijvingen worden gecontroleerd op bondsnummer en licentie. Klasse indeling: Veteranen: Ingeschreven kan worden in de volgende klassen (dames en heren gemengd): - Noordelijke divisie en hoger; - 1e en 2e klasse; - 3e en 4e klasse; - 5e klasse + recreanten. Jeugd Enkel: Zowel jongens als meisjes; onderverdeeld in de volgende competitieklassen: - Noordelijke divisie en hoger; - 1 e klasse; - 2 e klasse; - 3 e klasse; - Tablestars. Jeugd Dubbel: Zowel jongens als meisjes: - Noordelijke divisie en hoger; - 1 e klasse; - 2 e klasse; - 3 e klasse; - Tablestars. De competitieklasse van de sterkste dubbelspeler is bepalend voor de inschrijving voor het dubbelspel. Senioren Enkel: Ingeschreven kan worden in de volgende licentieklassen (dames/heren gemengd): - Licentieklasse Heren A/B; - Licentieklasse Dames B en Heren C/D; - Licentieklasse Dames C en Heren E; - Licentieklasse Dames D en Heren F; - Licentieklasse Dames E en Heren G; - Licentieklasse Dames F en Heren H.

4 Senioren Dubbel: Ingeschreven kan worden in de volgende licentieklassen (dames/heren gemengd): - Licentieklasse Heren A/B; - Licentieklasse Dames B en Heren C/D; - Licentieklasse Dames C en Heren E; - Licentieklasse Dames D en Heren F; - Licentieklasse Dames E en Heren G; - Licentieklasse Dames F en Heren H. Opmerking: De licentieklasse van de sterkste dubbelspeler is bepalend voor de inschrijving voor het dubbelspel. Plaatsing zal geschieden volgens de meeste actuele ranglijst die wordt opgesteld door de licentiebeheerder van de NTTB afdeling Noord. Indien het aantalinschrijvingen daartoe aanleiding geeft, kunnen licentieklassen in overleg met de bondsvertegenwoordiger worden samengevoegd. Speelwijze: Speelwijze enkelspel: Volgens NTTB reglement (best-of-five in games tot 11 punten). In elke klasse wordt gespeeld volgens het meerkampsysteem. In principe maximaal poules van 8. De grootte van de poules wordt bepaald door het aantal inschrijvingen. Daarna wordt er volgens het afvalsysteem gespeeld. Speelwijze dubbelspel: Volgens NTTB reglement (best-of-five in games tot 11 punten). Een ieder die zich inschrijft, speelt voor zover mogelijk ook mee in het dubbeltoernooi, tenzij hij/zij tekennen geeft niet aan het dubbeltoernooi te willen deelnemen. De eerste rondewordt gespeeld in een meerkamp, dit is al dan niet een finaleronde. In geval ermeerdere poules in een licentieklasse zijn, wordt er gespeeld volgens een afvalsysteem. Bedrijvenbonden: Voor de inschrijvingen van de deelnemers van de bedrijvenbond ABTB en de bedrijvencompetitie. De Treffers '70 Klazienaveen gelden de volgende regels. Als percentage dient het (geschatte) resultaat van de najaar competitie van 2016 gehanteerd te worden. Competitieklasse Licentieklasse - 1e klasse Dames D en Heren E of F; - 2e klasse Dames E en Heren G; - 3e / 4e klasse Dames F en Heren H. Ledenpas: Bij inschrijving en op de toernooi dag dient de deelnemer in het bezit te zijn van een geldige ledenpas van de NTTB. Arbitrage: De wedstrijden worden door de deelnemers zelf geleid. Gelijk eindigen: Bij gelijk eindigen wordt de meerkampregel toegepast. Prijzen: De prijsuitreiking vindt onmiddellijk plaats na afloop van het toernooi. Prijzen kunnen niet eerder worden afgehaald. Veteranentoernooi: Per klasse worden er 3 prijzen beschikbaar gesteld.

5 Jeugd enkelspel: Per licentieklasse worden er 3 prijzen beschikbaar gesteld. Of naar gelang het aantal deelnemers er zijn per klasse. Jeugd dubbelspel: Per licentieklasse worden er 2 prijzen beschikbaar gesteld. Verenigingsprijs jeugdtoernooi: In het enkelspel verdienen de nummers 1 per licentieklasse 3 punten, de nummers 2 verdienen 2 punten en de nummers 3 verdienen 1 punt voor de vereniging. In het dubbelspel verdienen alleen de nummers 1 elk 1 punt voor hun vereniging. De punten worden opgeteld en voor de winnende vereniging wordt de wisselbeker beschikbaar gesteld. Senioren enkelspel: Per licentieklasse worden er 3 prijzen beschikbaar gesteld. Senioren dubbelspel: Per licentieklasse worden er 2 prijzen beschikbaar gesteld. Verenigingsprijs seniorentoernooi: In het enkelspel verdienen de nummers 1 per licentieklasse 3 punten, de nummers 2 verdienen 2 punten en de nummers 3 verdienen 1 punt voor de vereniging. In het dubbelspel verdienen alleen de nummers 1 elk 1 punt voor hun vereniging. De punten worden opgeteld en voor de winnende vereniging wordt de wisselbekerbeschikbaar gesteld. Sluitingsdatum: De inschrijving voor alle toernooidagen sluit op woensdag 20 december 2017 Deelnemers die zich na deze datum aanmelden worden op een reserve lijst geplaatst. Inschrijfgeld: Veteranentoernooi: 8,50 per persoon; Jeugdtoernooi: 8,50 per persoon; Seniorentoernooi: 11,00 per persoon. Deelnemers die alleen aan het dubbelspel deelnemen, betalen 5,50 per persoon. Betaling: Gelijktijdig bij inschrijving doch uiterlijk zaterdag 31 december 2017 dient het inschrijfgeld door de organisatie te zijn ontvangen. Indien bij binnenkomst blijkt dat niet is betaald, dient het inschrijfgeld ter plekke te worden voldaan inclusief 2,00 toeslag per persoon. Rekeningnummer NL43RABO ten name van Globe Hou tafel onder vermelding van DK verenigingsnaam. Afmelden: Indien de deelnemer zich na inschrijving moet afmelden, dan worden de volgende richtlijnen gehanteerd: Vóór 5 januari 2018: uitsluitend per dk@houtafel.nl Vanaf 5 januari 2018: uitsluitend per telefoon: Reeds betaalde inschrijfgelden worden niet teruggeboekt. Wedstrijdinformatie: Tijdens het toernooi zal iedere deelnemer de benodigde toernooi-informatie (indeling / tijden / tafelnummers e.d.) kunnen vinden op de informatiepanelen. Enkele dagen voor het toernooi worden de (voorlopige) indelingen op de website van NTTB afdeling Noord ( en de

6 website van Globe Hou Tafel ( geplaatst. Dit dient slechts ter indicatie. Tijdens de wedstrijddag kan een andere indeling worden gebruikt. Sportkleding: Het dragen van sportkleding is verplicht, bij voorkeur clubtenue. Restaurant: In de accommodatie is een kantine met uitgebreid assortiment aanwezig. De NTTB, afdeling noord streeft naar alcoholvrije jeugdtoernooien TTV Globe Hou Tafel steunt dit standpunt. Ook geldt in de kantine NIX18: Vanuit de kantine mogen in de speelzaal geen dranken of etenswaren worden genuttigd. Batcontrole: Bij dit toernooi kan speciale controle plaatsvinden op het gebruik van niet toegestaan lijm en/of rubbers. Lijmen: In de gehele accommodatie mag niet worden gelijmd door spelers of begeleiders. Aansprakelijkheid: De organisatie noch de sporthalbeheerder is aansprakelijk voor diefstal, beschadiging, vermissing van geld en of goederen. Roken: In het gebouw geldt een algeheel rookverbod. Bepalingen: De toernooicommissie behoudt zich alle rechten voor, zoals omschreven in het Toernooi- en Wedstrijdreglement van de NTTB.

GRONINGER REGIOKAMPIOENSCHAPPEN TAFELTENNIS 2016

GRONINGER REGIOKAMPIOENSCHAPPEN TAFELTENNIS 2016 REGIO TAFELTENNIS 2016 1. Naam Groninger Regiokampioenschappen. 2. Soort toernooi Dit is een O-A-evenement als bedoeld in het Toernooi- en Wedstrijdreglement Nederlandse Tafeltennisbond, met uitzondering

Nadere informatie

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2018

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2018 1. Naam: Open Kampioenschappen van Avereest. 2. Datum: Zaterdag 1 september 2018. 3. Accommodatie: Sporthal De Citadel, Langewijk 118, 7701 AH Dedemsvaart. De sporthal beschikt over een kantine. 4. Organisatie:

Nadere informatie

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2015

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2015 1. Naam: Open Kampioenschappen van Avereest. 2. Datum: Zaterdag 29 augustus 2015. 3. Accommodatie: Sporthal De Citadel, Langewijk 118, 7701 AH Dedemsvaart. De sporthal beschikt over een kantine. 4. Organisatie:

Nadere informatie

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019

Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019 1. Naam: Open Kampioenschappen van Avereest. 2. Datum: Zaterdag 31 augustus 2019. 3. Accommodatie: Sporthal De Citadel, Langewijk 118, 7701 AH Dedemsvaart. De sporthal beschikt over een kantine. 4. Organisatie:

Nadere informatie

MASTERS en JEUGDMASTERS 2017

MASTERS en JEUGDMASTERS 2017 Uitnodiging tot inschrijving voor de MASTERS en JEUGDMASTERS 2017 1. Data Jeugdmasters: 1 e en 2 e ronde: Finaleronde: Vrijdag 20 oktober 2017 Zaterdag 21 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 2. 3. Evenement

Nadere informatie

Uitnodiging tot inschrijving voor de Nationale Senioren Meerkampen - B 2017

Uitnodiging tot inschrijving voor de Nationale Senioren Meerkampen - B 2017 NSM-B 2017 Uitnodiging tot inschrijving voor de Nationale Senioren Meerkampen - B 2017 1. Soort evenement Dit is een N-Evenement, dat op initiatief van de NTTB wordt georganiseerd 2. Data Voorronde: Kwart

Nadere informatie

Uitnodiging tot Inschrijving. Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis 2015 voor Jeugd en Senioren

Uitnodiging tot Inschrijving. Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis 2015 voor Jeugd en Senioren Uitnodiging tot Inschrijving Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis 2015 voor Jeugd en Senioren 1. Datum Zaterdag 13 juni 2015. 2. Soort NTTB evenement N-S-evenement. Dit is een evenement dat op initiatief

Nadere informatie

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2011/2012 Nr TPG Post

InfoZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2011/2012 Nr TPG Post 1 InfoZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2011/2012 Nr. 16 28-11-2011 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

Accommodatie: Sportcomplex De Zon, Leeuw 1, 7891 CP Klazienaveen. Telefoon

Accommodatie: Sportcomplex De Zon, Leeuw 1, 7891 CP Klazienaveen. Telefoon TOERNOOI INFORMATIE 21e Internationaal EDR-teamtoernooi op 25, 26 en 27 mei 2017 Donderdag 25 mei # Vrijdag 26 mei # Zaterdag 27 mei # 09.00 Jeugd Mixed 09.00 Pupillen/Welpen 09.00 Jeugd Starters 09.00

Nadere informatie

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties

1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties 1. Eisen A-, B- en C-licenties A-licenties Competitie o Dames: Om de licentie te verkrijgen: een sterktegetal van tenminste 505. Het sterktegetal wordt berekend over voorronde en play-offs gezamenlijk.

Nadere informatie

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015

KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 KNLTB REGIO NOORDWEST INFORMATIE REGIO WINTER BUITEN COMPETITIE 2014-2015 De Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) gaat in november 2014 weer van start en wordt gespeeld in de maanden november, december

Nadere informatie

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post

Info ZuidWest. Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest. Seizoen 2009/2010 Nr TPG Post Info ZuidWest Mededelingenblad NTTB afdeling ZuidWest TPG Post Seizoen 2009/2010 Nr. 10 27-10-2009 www.nttb-zuidwest.nl Port betaald Port payé Pays-Bas Indien onbestelbaar: Plutostraat 17, 5694 SV Breugel

Nadere informatie

TOERNOOI- EN WEDSTRIJDREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

TOERNOOI- EN WEDSTRIJDREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND TOERNOOI- EN WEDSTRIJDREGLEMENT NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND Uitgave november 2014 Hoofdstuk 1 Begrippen Artikel 1 Algemeen Evenement: Toernooi: Wedstrijd: Meerkamp: Evenementenseizoen: Bondsvertegenwoordiger:

Nadere informatie

Nederlandse Studenten Kampioenschappen Tafeltennis Individueel & Ping Pong Studenten Team Cup. Tilburg, zondag 11 november 2018

Nederlandse Studenten Kampioenschappen Tafeltennis Individueel & Ping Pong Studenten Team Cup. Tilburg, zondag 11 november 2018 Nederlandse Studenten Kampioenschappen Tafeltennis Individueel & Ping Pong Studenten Team Cup Tilburg, zondag 11 november 2018 Short introduction in English SST Hyperion (Tilburg) is organising the Dutch

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

Dynamic Tennis Bond Nederland

Dynamic Tennis Bond Nederland TOERNOOIREGLEMENT DYNAMICTENNIS BOND NEDERLAND (DTBN) Vastgesteld op de ALV d.d. 24 april 2010 en van kracht m.i.v. 01-01-2012 BEGRIPPEN Artikel 1 toernooi Een samenstel van wedstrijden en/of meerkampen

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

: Bowlingcentrum De Zoete Inval,

: Bowlingcentrum De Zoete Inval, Bowling centrum De Zoete Inval Organisator Plaats : Bowling Vereniging Haarlemmerliede. : Bowlingcentrum De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183, 2065 AE HAARLEMMERLIEDE, tel 023-5433333. Data: 29 januari

Nadere informatie

De DK Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, District 2 worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie.

De DK Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, District 2 worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. De DK Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, District 2 worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. Welkomstwoord Geachte sportschutters, Het is ons een genoegen U te mogen uitnodigen in onze vereniging

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

Jeugd Springplanktoernooi 2013

Jeugd Springplanktoernooi 2013 Jeugd Springplanktoernooi 2013 Op zaterdag 21 december 2013 wordt door BC Good Luck het 3 e Jeugd Springplanktoernooi U9, U10, U11 en U12 georganiseerd. Toernooicommissie E-mail : Leden van BC Good Luck

Nadere informatie

Aan de aanvoerders van de competitieteams

Aan de aanvoerders van de competitieteams Aan de aanvoerders van de competitieteams De KNLTB is weer van start met gegaan met de inschrijfprocedure voor de najaarscompetitie 2018. Ook dit jaar zijn de tijdslijnen weer kort, het inschrijfproces

Nadere informatie

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement.

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement. Toernooireglement Naam: 2 e Noordzee jeugd handicap toernooi Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, 0223-690053 1. NBF toernooi-erkenning 2016/C479 Klasse 2 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2019-2020 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

Binnenkort is het zover; het VIF Recreanten Koppeltoernooi!

Binnenkort is het zover; het VIF Recreanten Koppeltoernooi! Binnenkort is het zover; het VIF Recreanten Koppeltoernooi! Binnenkort organiseren we voor de 19 e keer het VIF Recreanten Koppeltoernooi, in dit schrijven komt alvast alle info aan bod zodat je als deelnemend

Nadere informatie

COMPETITIE/REGLEMENTSWIJZIGINGEN EN AANDACHTSPUNTEN VOORJAARSCOMPETITIE

COMPETITIE/REGLEMENTSWIJZIGINGEN EN AANDACHTSPUNTEN VOORJAARSCOMPETITIE ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN Teamrechten Op basis van de eindstanden 2013 en de reguliere en afwijkende promotie- en degradatieregelingen zijn de teamrechten voor 2014 bepaald,

Nadere informatie

WUTTO HILVERSUM OPEN 2008 toernooi voor standaard bats

WUTTO HILVERSUM OPEN 2008 toernooi voor standaard bats WUTTO HILVERSUM OPEN 2008 toernooi voor standaard bats Datum: zondag 21 december 2008 Plaats: Tafeltenniscentrum, Vaartweg 54, 1217 SV Hilversum ORGANISATIE / INSCHRIJFADRES WUTTO Hilversum Open, Postbus

Nadere informatie

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema

Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema Regio Zuid - Publicatie 3.2 Bekertoernooi wedstrijdschema 2018-2019 WR artikel 3.1.7.1 De Organisator publiceert vóór 1 april - Het systeem waarmee het komende toernooi wordt gespeeld: - Het aantal teams

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2013-2014 Blad 1 van 68 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN... 9

Nadere informatie

De DistrictsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2019, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie.

De DistrictsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2019, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. De DistrictsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2019, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. s.v. Op de Korrel Bemmel Pagina 1 Welkomstwoord Geachte sportschutters,

Nadere informatie

3 Wedstrijdreglement Hoofdstuk 7 Beachvolleybal Nationale Jeugdkampioenschappen

3 Wedstrijdreglement Hoofdstuk 7 Beachvolleybal Nationale Jeugdkampioenschappen 3 Wedstrijdreglement Hoofdstuk 7 Beachvolleybal Nationale Jeugdkampioenschappen Inhoud 3.7.1 Algemeen... 2 3.7.2 Kampioenschappen... 3 3.7.3 Inschrijven... 3 3.7.4 Indeling en programmering... 5 3.7.5

Nadere informatie

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement.

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement. Toernooireglement Naam: 2 e Noordzee jeugd handicap toernooi Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, 0223-690053 1. NBF toernooi-erkenning 2016/C479 Klasse 2 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

HANDBOEK MEERKAMPEN Deel 1 HB-besluit NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

HANDBOEK MEERKAMPEN Deel 1 HB-besluit NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND HANDBOEK MEERKAMPEN Deel 1 HB-besluit NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND Uitgave december 2000 Ten geleide. Deze druk van het Handboek Meerkampen is een herziene uitgave van het in april 1978 uitgekomen eerste

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 Versie 7.0: 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden

Nadere informatie

Springrubrieken alle klassen 14 tot en met 16 juni Vraagprogramma. Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland

Springrubrieken alle klassen 14 tot en met 16 juni Vraagprogramma. Algemene zaken en voorlopig programma Outdoor Zuid-Holland Springrubrieken alle klassen 14 tot en met 16 juni 2019 Vraagprogramma Dit jaar is er ook weer stalling mogelijk op het terrein. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Algemene zaken en voorlopig

Nadere informatie

Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden

Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden WR art. 3.7.1.5 De Organisator kan (onderdelen) van de organisatie van een kampioenschap aan een Promotor delegeren. Deze Promotor dient

Nadere informatie

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015

Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Nederlandse Bowling Federatie EVENEMENTENPLAN BOWLINGSEIZOEN 2014-2015 Vastgesteld in de bondsvergadering van Blad 1 van 66 INHOUDSOPGAVE: HOOFDSTUK 1 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN... 9 PARAGRAAF 1.2 VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN

Nadere informatie

De Kantine is geopend tot 1 uur na de laatste wedstrijd serie

De Kantine is geopend tot 1 uur na de laatste wedstrijd serie 4,5 en 6 april 2014 Wij hebben het genoegen om u uit te nodigen om deel te nemen aan SCHIETSPORT REGIONAAL 2014 de Districtskampioenschappen District 1 voor Luchtgeweer Staand en Opgelegd en Luchtpistool

Nadere informatie

Najaarscompetitie 2013

Najaarscompetitie 2013 Van 13 september t/m 28 oktober wordt in de regio Utrecht ook dit jaar weer de KNLTBnajaarscompetitie gespeeld. Wijzigingen De senioren 50+ spelen voortaan op de vrijdagochtenden Jeugdcompetitie van 10

Nadere informatie

* * WEDSTRIJDREGLEMENT TTB DE BARONIE Versie 0809 TAFELTENNISBOND DE BARONIE - BREDA. Postgiro: nr. 2665278. Artikel 1 : Speelgerechtigdheid.

* * WEDSTRIJDREGLEMENT TTB DE BARONIE Versie 0809 TAFELTENNISBOND DE BARONIE - BREDA. Postgiro: nr. 2665278. Artikel 1 : Speelgerechtigdheid. TAFELTENNISBOND DE BARONIE - BREDA DE Postgiro: nr. 2665278 * * * WEDSTRIJDREGLEMENT TTB DE BARONIE Versie 0809 Artikel 1 : Speelgerechtigdheid. Alle leden van een bij de t.t.b. De Baronie (verder te noemen

Nadere informatie

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 Programmaboekje VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 5 april 2008 Welkom op ons VIF toernooi! Het is alweer de 12 e keer dat wij dit toernooi organiseren en ook dit jaar spelen we weer volgens het beproefde

Nadere informatie

Competitiebulletin 14. Seizoen 2015/ november 2015

Competitiebulletin 14. Seizoen 2015/ november 2015 Seizoen 2015/2016 24 november 2015 1 Werkgroep eredivisie Mededeling toevoegen speler De werkgroep eredivisie heeft een verzoek van Klimaatgroep Stars inzake toestemming Arnoud Meijer toe te voegen aan

Nadere informatie

De AfdelingsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie.

De AfdelingsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. De AfdelingsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. Welkomstwoord Geachte sportschutters, Het is ons een genoegen U

Nadere informatie

Inkomsten: Toelichting op de begroting 2013 van de NTTB afdeling Noord.

Inkomsten: Toelichting op de begroting 2013 van de NTTB afdeling Noord. Toelichting op de begroting 2013 van de NTTB afdeling Noord. Algemeen. Bij het opmaken van deze begroting hebben wij gebruik gemaakt van het jaarplan 2013. Wij pleiten voor duidelijke en transparante taakverdeling

Nadere informatie

Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016

Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016 Informatie Winteroutdoorcompetitie regio Zuid 2015 / 2016 1. INSCHRIJFMOGELIJKHEDEN a. Gemengd dubbel 17+ op zaterdag Deelname is alleen mogelijk voor die spelers en speelsters die geboren zijn voor 1

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De gegevens worden

Nadere informatie

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC)

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitieleiders NPB: Gerco Wicherson & Karin Overweg e-mailadres: competities@padelbond.nl Versie 20180627 1. Inleiding Dit document is een handvat voor

Nadere informatie

Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren

Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren Uitnodiging tot deelname aan Districtskampioenschappen Judo Senioren - 2010 Uitnodiging tot deelname aan: Categorie: Districtskampioenschappen Dames en Heren Senioren Wedstrijddatum: zaterdag 18 september

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Richtlijnen voor het organiseren van toernooien

Uitvoeringsregeling Richtlijnen voor het organiseren van toernooien Uitvoeringsregeling Richtlijnen 1. Algemeen a. Om toestemming te krijgen voor het houden van een door goedgekeurd toernooi is het noodzakelijk deze uitvoeringsregeling stipt op te volgen. b. Een toernooi

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek Meisjes toernooi ZATERDAG 3 Juni organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Op zaterdag 3 juni zal het meisjes toernooi

Nadere informatie

OPEN ANTWERPEN. Reglementen en voorschriften

OPEN ANTWERPEN. Reglementen en voorschriften OPEN ANTWERPEN Reglementen en voorschriften 1. Algemeen... 3 2. Toernooi informatie... 3 3. Deelname gerechtigheid... 3 4. Inschrijving... 3 5. Toernooien... 4 6. Loting... 4 7. Registratie kaart... 5

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 078-6255200 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 0 9 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden

Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden Programma Bathmen te Paard 2016 springen paarden ALGEMEEN Accommodatie : Manege t Ruiterkamp, Koekendijk 20, 7434 CK te Bathmen Afmeting hoofdring : 35 x 55 meter Afmeting losrijring : 35 x 40 meter Datum

Nadere informatie

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI F C HARLINGEN FC HARLINGEN MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 Voorwoord. Beste sportvrienden, In navolging op het fc Harlingen jeugdtoernooi dat al sinds vele jaren het sluitstuk van de

Nadere informatie

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland

INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland INFO DISTRICT JBN Oost- Nederland 2019 2020 Accommodatie: Sporthal De Haverkamp, Stationsstraat 30, Markelo, tel. 0547-363423 Opgeven voor de toernooien kan via de volgende website: jbn.toernooi.nl De

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

Reglement Biljart Artistiek

Reglement Biljart Artistiek Reglement Biljart Artistiek Artikel 1: Algemene bepalingen a. Dit reglement is van toepassing op alle officiële wedstrijden Biljart Artistiek, die onder verantwoordelijkheid van de KNBB Vereniging Carambole

Nadere informatie

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten.

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten. Van de organisatie Om het kwalificatietoernooi in goede banen te leiden, zijn de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Hieronder vinden jullie de gedragscode, aandachtspunten, deelname en reglement

Nadere informatie

4 e 50 + Handicap Toernooi

4 e 50 + Handicap Toernooi 4 e 50 + Handicap Toernooi Bowling Centrum Tiel 1.250 Prijzengeld 08 mei t/m 10 mei 2015 Organisator: Sport en Ontspanning Centrum Tiel Plaats: Oude Medelsestraat 11, 4005 EK Tiel Speeldata: 08 t/m 10

Nadere informatie

2016- BMX Noord - Oost Competitie Pagina 1 van 6

2016- BMX Noord - Oost Competitie Pagina 1 van 6 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2016 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

Mix U14 & U16 Rebound 73

Mix U14 & U16 Rebound 73 1 1 e TOERNOOI Mix U14 & U16 Rebound 73 Sportcomplex: De Sypel, Harderwijk Maandag 23 december 2013 Versie 2 d.d. 26-11-2013 1 2 BELANGRIJKE GEGEVENS: Coordinator Rebound 73: Sporthal: Scheidsrechters:

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 Versie 4.0: November ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap,

Nadere informatie

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 regio Zuidwest district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 september 2 0 1 2 LET OP! Dit jaar anders! Periode inschrijving: tussen

Nadere informatie

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus ZJ-Heel, Heideweg BT- Heel tel. clubgebouw

TENNISCLUB T.C. HELIOS Postbus ZJ-Heel, Heideweg BT- Heel tel. clubgebouw Beste tennisvrienden, Het tennisseizoen 2015 is weer begonnen. Veel leden doen weer mee met de voorjaarscompetitie. Het lijkt nog heel ver weg maar toch is men bij de KNLTB al weer bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016

INSCHRIJFPROCEDURE INDOOR AMBT DELDEN 2016 Wedstrijd: Indoor Ambt Delden Locatie: Paardensportcentrum De Hoffmeijer Hoffmeijerweg 10 7495 RZ Ambt Delden Wedstrijddatum: 31 januari t/m 6 februari 2016 Afmeting hoofdring: Indoor 65 m x 25 m (zand)

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT GROEPSSPRINGEN

TECHNISCH REGLEMENT GROEPSSPRINGEN TECHNISCH REGLEMENT Bladzijde 1 van 12 INHOUDSOPGAVE 1 DOEL 3 2 GELDIGHEID 4 3 AFKORTINGEN 5 4 BEGRIPSBEPALINGEN 6 5 ALGEMEEN 7 6 TWEEDE STARTRECHT 8 7 WEDSTRIJDEN 9 8 WEDSTRIJDREGLEMENT 10 8.1 Leeftijdsklassen

Nadere informatie

Het GW 2.0 Huizen Dubbel Handicap Toernooi. 24 t/m 26 mei 2019

Het GW 2.0 Huizen Dubbel Handicap Toernooi. 24 t/m 26 mei 2019 organiseert samen met Bowling Vereniging Huizen Het GW 2.0 Huizen Dubbel Handicap Toernooi 24 t/m 26 mei 2019 Inlichtingen / inschrijvingen Janny van der Lubbe: 06 13222354 Leo Moolhuysen: 06-83571566

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

World Tour en competitie informatie 2014

World Tour en competitie informatie 2014 World Tour en competitie informatie 2014 Vanaf 1 september 2013 is er veel veranderd in tennislandschap: het eerste deel van de Tenniskids World Tour is succesvol van start gegaan. Van 1 t/m 15 januari

Nadere informatie

Algemeen regionale afspraken, District Oost. Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden.

Algemeen regionale afspraken, District Oost. Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden. NFF District OOST Algemeen regionale afspraken, District Oost Datum: 30 januari 2014 Iedere club/rijder wordt geacht de inhoud van dit reglement te kennen en zich er aan te houden. Wedstrijd reglement

Nadere informatie

3e Alphen aan den Rijn Open

3e Alphen aan den Rijn Open 3e Alphen aan den Rijn Open Okee Toernooi nu met aparte Damesfinale!!! Gesponsord door: Okee C-toernooi 17, 20 en 21 mei 2006 Alphen aan den Rijn Okee bedrijfsdiensten B.V. Henry Dunantweg 40 B, Alphen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1 De Nationale Jeugd- en Junioren Atletiek Kampioenschappen 2017 worden georganiseerd door de Surinaamse Atletiek

Nadere informatie

2017- BMX Noord - Oost Competitie.versie4 Pagina 1 van 5

2017- BMX Noord - Oost Competitie.versie4 Pagina 1 van 5 Het wedstrijdreglement voor de BMX Noord-Oost Competitie in 2017 is als volgt: 1. Algemeen 1.1 De wedstrijden worden verreden volgens het laatst gepubliceerde Wedstrijd Reglement BMX van de KNWU: Titel

Nadere informatie

HB-BESLUITEN 2014 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

HB-BESLUITEN 2014 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND HB-BESLUITEN 2014 NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND Uitgave december 2013 1 HB-Besluiten 2014 De besluiten zijn geldig van 1 januari 2014 t/m 31 december 2014. A. Controle van het bat op de eisen van hoofdstuk

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Aan: Basisschool of voortgezet onderwijs T.a.v. de directie, leraar/lerares lichamelijke opvoeding Per email Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2017-2018 MANNEN SENIOREN POULE D ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2017 SPORTHAL TUINWIJK TE BERGEN OP ZOOM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID WBB Giants VOORWOORD Op zaterdag

Nadere informatie

Limburgse Kampioenschappen

Limburgse Kampioenschappen Limburgse Kampioenschappen 2016-2017 RICHT IN : FEESTZAAL DE KRING ONDERWIJSLAAN Nr 1 3600 GENK KAMPIOENSCHAPPEN VAN LIMBURG Voor spelers wonende in Belgisch of Nederlands Limburg met een geldige B.G.B.

Nadere informatie

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Dit Event Wordt Mede Mogelijk Gemaakt Door: Beste Bowlingvrienden

Nadere informatie

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39 e keer wordt

Nadere informatie

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017 Nederlandse PadelBond Officiële NPB padelcompetitie voorjaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 5 5. Aanmelding

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 AANMELDING KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2017 Beste leden van tennisvereniging Juliana, Competitie spelen is

Nadere informatie

Dynamic Tennis Bond Nederland. Toernooi reglementen Draaiboek NK

Dynamic Tennis Bond Nederland. Toernooi reglementen Draaiboek NK Toernooi reglementen Draaiboek NK Inhoudsopgave TOERNOOIREGLEMENT DYNAMICTENNIS BOND NEDERLAND (DTBN)... 1 BEGRIPPEN... 1 ALGEMENE REGELS... 2 AANVULLENDE REGELS A-TOERNOOI... 4 AANVULLENDE REGELS B-TOERNOOI...

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI WOENSDAG 12 OKTOBER 2016 WELKOM Tafeltennis Zwolle en SportService Zwolle zijn enthousiast dat uw school dit jaar deelneemt aan Table Stars - The Battle!, hét schooltafeltennistoernooi

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 TOERNOOIGEGEVENS Naam 35e Oranje Toernooi (Sinaasappeltoernooi) Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2016/C462 Organisatie Bowling Vereniging Venray i.s.m. Restaurant Bowling Venray Wanneer

Nadere informatie

ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN

ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN ALGEMENE TOELICHTING VOORJAARSCOMPETITIE 2014 REGIO MIDDEN Algemene toelichting. Inmiddels gebruikelijk en vertrouwd, een algemene competitietoelichting. Bovenaan elk toelichtingsblad wordt vermeld of

Nadere informatie

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410. Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015

Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410. Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015 TOERNOOIGEGEVENS Naam 15e Hotel Asteria Toernooi Erkenning Het toernooi heeft een NBF erkenning: 2015/C410 Organisatie Bowling Vereniging Venray Wanneer Zondag 6 September t/m Zondag 13 September 2015

Nadere informatie

TOV Toernooi Toernooigids 27 mei Baarn, Sportpark Ter Eem

TOV Toernooi Toernooigids 27 mei Baarn, Sportpark Ter Eem Toernooi 2017 Toernooigids Baarn, Sportpark Ter Eem Spelers, ouders, begeleiders en andere belangstellenden, Hartelijk welkom bij het jeugdtoernooi. We zijn blij dat u wederom in groten getale belangstelling

Nadere informatie

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015

Concept Vraagprogramma (versie 2 oktober 2015) Indoor de Bergen 2015 Wedstrijdplaats: Indoor de Bergen (779694) Recreatiepark De Bergen Zoetendaal 6 5446 PW Wanroij Wedstrijddatum: 18-22 november 2015 Inschrijvingen: Digitaal inschrijven vanaf 26 oktober 2015 via www.concours.nl

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING

1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING 1.PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELING Aan het eind van de afgelopen competitie werden wij geconfronteerd met de volgende zaken: Er degradeerden meer teams uit de 3 e divisie dan er vanuit de 1 e klasse mogen

Nadere informatie

AANKONDIGINGSFORMULIER VANDEKOLK Cup 2019

AANKONDIGINGSFORMULIER VANDEKOLK Cup 2019 AANKONDIGINGSFORMULIER VANDEKOLK Cup 2019 In de maanden februari - mei 2019 wordt door de Landelijke Commissie Wedstrijdzaken de VANDEKOLK Cup 2019 georganiseerd. De kwartfinales, halve finales en finale

Nadere informatie