Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de"

Transcriptie

1

2 Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In datzelfde jaar richtte de interieurarchitect in het Limburgse Bree het bureau Cr33mers op. Ontstaan uit een overtuigende ondernemersspirit en een passie voor interieur, kunst en winkelinrichting! Die passie vertaalt Ken Creemers elke dag naar zijn interieurprojecten en woonconcepten.

3 Het interieur bureau CR33MERS te Limburg Cr33mers vertrekt voor uw interieurproject vanuit een bijzonder persoonlijke benadering. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging! Uw esthetische én praktische verwachtingen vormen de basis voor een goed ontwerp. Interieurarchitect Ken Creemers is door zelfstudie en ervaring van alle markten thuis en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Het resultaat? Wow!

4 Met interieurarchitect Cr33mers bent u verzekerd van: - Een gedreven, enthousiaste en persoonlijke aanpak; - Een perfecte opvolging; - Een glasheldere offerte zonder meerprijzen; - Projectcoördinatie van a tot z; - Professionele begeleiding in alle fasen van uw bouwproject; - Vlotte communicatie; - Een betrouwbare service.

5 Interieur ontwerpen en tips

6 Metamorfose naar een modern landelijk interieur. Een donker interieur met zware antieke meubels. Dat was de beginsituatie bij deze volledige interieurrenovatie van een klassieke woning in Geetbets, Vlaams-Brabant. Cr33mers maakte een interieurontwerp dat rekening hield met de landelijke stijlwensen van de bewoners, maar ging voor een hedendaagse touch. De veranda en de leefruimte werden één. Zo ontstond een veel ruimer en open interieur met een mooie lichtinval. De berging verhuisde naar de garage. En ook het toilet kreeg een nieuwe locatie, om zo een doorgang te maken van de inkomhal naar de woonkamer en de open keuken. Een lange tafel in de eetkamer creëert meer rust en functionaliteit. De comfortabele zithoek biedt gezelligheid binnen het open concept. De warme grijstinten en houten vloer garanderen de huiselijke, landelijke sfeer die de bewoners wilden bewaren.

7 Breng rust in uw meubels door grepen te minimaliseren. Een verdoken greep is bovendien op termijn altijd duurzamer dan een duw-springsysteem.

8 Subtiele belijning voor verregaande interieurrenovatie. Voor deze interieurrenovatie in Aarschot trok Cr33mers alle registers open. Het resultaat is een uniek interieur waarbij alle ruimtes dynamisch in elkaar overvloeien. Zachte pastelaccenten zijn gecombineerd met wit. Prima in balans met het berken multiplex aan de frontzijden. De belijning voegt extra karakter toe en geeft de aanzet voor een speelse overgang van woonkamer naar leeshoek. De vloeiende beweging van de ene ruimte naar de andere wordt onderstreept door de witgelakte vlakken van de kasten. Televisie en bureau zijn subtiel geïntegreerd in het design, zodat ze het totaalconcept niet breken op momenten waarop de bewoners de toestellen niet gebruiken. De rust blijft op die manier centraal staan en het evenwicht is gegarandeerd.

9 Durf uw woning zoals u die kent dan los te laten. Want met uw voorkennis legt u uzelf creatieve beperkingen op. Een interieurarchitect kan u net de frisse blik bieden die voor een verrassend resultaat zorgt. Durf hem dan ook esthetische vrijheid te geven.

10 Subtiel lichtspel in nieuwbouw De prachtige lichtinval steelt de show in de woonkamer en keuken van deze nieuwbouwwoning in Tessenderlo. De bewoners verkozen wit als hoofdkleur. Om sfeer te creëren koos Cr33mers voor enkele matzwartgelakte meubels gecombineerd met eiken fineer. Clean en rustgevend, maar toch bijzonder sfeervol. De indirecte verlichting zorgt voor een creatieve touch in dit moderne interieur. De sfeervolle groene verlichting piept subtiel vanonder een plafondplaat boven de lange eettafel. Die techniek keert terug bij het moderne meubel in de zithoek. Een speelse manier om een rode draad te brengen in dit mooie interieurverhaal.

11 Blijf bij uw kleurcombinaties. Kiest u voor zwart-wit? Trek die keuze dan volledig door en integreer geen bruin of grijs, want dan vervalt de uitstraling. Eén felle accentkleur is dan weer wel een goed idee.

12 Woonkamer met pit dankzij stijlvolle eyecatchers In het interieur van deze woonkamer in Bree ontbrak karakter en feeling. Cr33mers werkte een interieurconcept uit dat optimaal rekening hield met de bestaande structuur en stijlelementen, maar gaf tegelijkertijd een hedendaagse toets aan het geheel. Het resultaat? Een rustgevende zee van lichte tinten met opvallende, karaktervolle eyecatchers in bordeaux. De glanzende, koude vloer wordt gebroken door een zacht, donker vloerkleed. De moderne haard biedt gezelligheid. En het lijnenspel blijft intrigeren

13 Werk met nissen en verschillen in dieptes om lange, zware kastwanden luchtiger en creatiever te maken.

14 Knappe blikvanger in eetkamer Dé blikvanger in deze nieuwbouw in Opglabbeek? De frisse groene toets. De bewoners hadden deze accentkleur al voor hun woonkamer gekozen en wilden die daarom ook integreren in de eetkamer voor een mooi, coherent geheel. Cr33mers ging op zoek naar een creatieve oplossing. Speelse lijnen vormen een ludiek element in dit moderne, vrij sobere interieur. Samen met de intense kleur geven ze de kamer een uniek karakter. Het tv-meubel werd op maat gemaakt en herhaalt het subtiele lijnenspel. Het groen keert terug in de verschillende dimensies: van muren en plafond tot meubels.

15 Breng rust in uw interieur door alles wat overbodig is, weg te laten. Onnodige kasten, tafels, franjes staan niet alleen in de weg, ze verstoren ook uw gemoed.

16 Moderne transformatie van ouderlijk huis In deze woning in Kinrooi groeide de bouwheer zelf op. Hij koos voor een open, functionele structuur met hedendaags comfort en nam zo afscheid van een donkere, landelijke sfeer. Deze renovatie was een totaalproject voor alle kamers in de woning. Een fijne uitdaging voor Cr33mers om een totaalconcept uit te werken waarbij de details mooi in elkaar pasten. De keuze ging naar rustgevend wit en lichtgrijs als boventonen met pittige, speelse kleuren als accent. Een perfecte combinatie met de moderne, strakke meubels. De woning schudde de donkere sfeer van zich af en is nu een oase van rust, zonder daarbij in te boeten aan gezelligheid en huiselijkheid.

17 Centraliseer uw kasten en bergruimten. Die aanpak maakt uw interieur luchtiger dan een opbergkast in elke hoek van de kamer.

18 Moderne aanbouw voor meer ruimte en licht De eigenaars van deze woning in Bree kozen voor een grote aanbouw om meer ruimte te creëren voor hun keuken en eetkamer. Dankzij dit extra volume komt het landelijk-moderne interieur mooi tot zijn recht en baden de leefruimtes in licht. De duurzame, grove materialen voor de keuken en de vloer geven het interieur extra cachet en bieden een huiselijke toets. Cr33mers werkte voor deze realisatie samen met NANO architecten. Dit bureau zorgde voor het exterieurconcept. De moderne aanbouw geeft de woning een bijzondere uitstraling, zowel van binnenin als van buitenaf.

19 Durf te kiezen voor natuurlijke materialen om een specifieke sfeer te creëren.

20 Totale make-over voor karaktervolle woning Cr33mers werkte een interieurconcept uit voor de renovatie van deze keuken, eetkamer en woonkamer in Ham. De ruimtes werden één geheel, extra benadrukt door terugkerende structuren en kleuraccenten. Voor de meubels ging de keuze naar wit satijn gelakt mdf. Het fineer van de houtsoort Dusk Fraké voor salontafel, haardelement en kast trekt de aandacht en zet de toon voor de warme sfeer in deze leefruimtes. Wit en lichtgrijs zijn de hoofdtonen in het interieur. De eyecatcher is dan ook de speelse, groene accentkleur.

21 Maak een verlichtingsplan voor uw interieur. Het juiste type verlichting op de juiste plaats garandeert sfeer.

22 Licht en ruimte voor klein appartement Licht en ruimte. Daar waren de eigenaars van dit appartement in Zonhoven naar op zoek. De kleine ruimtes en de vele hoeken en kanten dwongen Cr33mers tot verregaande creativiteit. Wat eerst nadelen leken, bleken uiteindelijk belangrijke elementen te zijn om tot een uniek ontwerp te komen. Functionaliteit en esthetiek moesten elkaar vinden in dit ontwerp. Bovendien moest het weinige licht optimaal tot zijn recht komen. De keuze ging naar lichte materialen en strakke lijnen. Ingebouwde spots zorgden voor aangenaam sfeerlicht. Zo ontstond een kleine, maar bijzonder fijne en functionele leefruimte.

23 Houd rekening met de belijning in uw meubels. Hoe minder lijnen, hoe beter de aansluiting en hoe groter de harmonie.

24 Geslaagde renovatie zonder structurele ingrepen Voor deze renovatie van een woning in Zolder kreeg Cr33mers de vraag om zo veel mogelijk bestaande elementen opnieuw te integreren. Het interieurconcept omvatte een herindeling met nieuwe vloeren, plafonds en verlichting. De meeste meubels kregen een laagje lakverf en werden dan teruggeplaatst. Geen structurele ingrepen dus, maar wel een verregaande metamorfose. Het zachte hout trekt de aandacht en maakt de ruimtes bijzonder huiselijk, zonder ouderwets aan te voelen. Een lichtaccent verbindt de twee verdiepingen en schept een speciale sfeer. In dit interieurdesign focuste Cr33mers op esthetiek, zonder het functionele aspect van de kleine ruimtes uit het oog te verliezen.

25 Kies bij donkere meubels ook voor een donker corpus (de binnenkant van de kast). Wit is vaak te contrasterend.

26 Graag verneem ik uw positieve bevindingen van het ebook. KLIK HIER OM UW REACTIE TE PLAATSEN OP DE EBOOK PAGINA SPECIAAL AANBOD Ik waardeer het oprecht dat u de moeite heeft gedaan om mijn ebook volledig te doorlopen. Ik ben er zeker van dat dit voor u een goede inspiratie bron is. Om u te belonen wil ik u graag voorzien van een korting coupon. Deze korting kan u onmiddelijk gebruiken om aan de slag te gaan met uw interieur. Gebruik deze coupon bij de advies aanvraag pagina en ontvang direct 5% korting op raamdecoratie, verf of behang. U bent dus direct klaar om aan de slag te gaan. KORTING COUPON CODE: F8D02K KLIK HIER OM NAAR DE ADVIES AANVRAAG PAGINA TE GAAN

Waarom een Excentric Design?

Waarom een Excentric Design? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

Wie is interieurarchitect Ken Creemers?

Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Wie is interieurarchitect Ken Creemers? Interieurarchitect Ken Creemers studeerde na een vooropleiding multimedia in 2010 af als master in de interieurarchitectuur aan de PHL in Diepenbeek (Limburg). In

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

bouwen - verbouwen - renoveren

bouwen - verbouwen - renoveren special bouwen bouwen - verbouwen - renoveren Renovatiespecial 30 pagina s praktische informatie en inspirerende renovatiewoningen herfsteditie 2008 Dossier verlichting: Sfeervol wonen met een juist lichtplan

Nadere informatie

Presentatie ontwerp - woning AS

Presentatie ontwerp - woning AS arjaan de feyter Presentatie ontwerp - woning AS arjaan de feyter Interior Architect www.arjaandefeyter.be Azalealaan 31 2980 Halle Zoersel Belgium T +32 ( 0 ) 3 385 93 86 M + 32 ( 0 ) 476 62 19 10 E mail@arjaandefeyter.be

Nadere informatie

Gitsplaetse. Residentie

Gitsplaetse. Residentie Gitsplaetse Residentie GITS LUXUEUZE PENTHOUSE Leefruimte Je bent welkom in een tijdloos design. Een leefruimte die rust uitstraalt en je laat thuiskomen in een interieur vol licht en openheid. De geïntegreerde

Nadere informatie

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal INTRO Om twee verschillende stijlen te combineren is niet bijzonder veel nodig. Het belangrijkste is een goede balans tussen de twee stijlen

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Statige allure Authentieke charme

Statige allure Authentieke charme Statige allure Authentieke charme Op een royale bouwoppervlakte midden in een groene, rustige omgeving als deze kon het niet anders dan dat er een schitterende pand met authentieke allures zou herrijzen.

Nadere informatie

Onconventionele villa voor een unieke levensstijl

Onconventionele villa voor een unieke levensstijl Onconventionele villa voor een unieke levensstijl In deze villa in de buurt van Rotterdam werd alles op maat van de bewoners en hun unieke levensstijl gemaakt. Het werd een imposant project, vol onconventionele

Nadere informatie

KLASSIEK VANBUITEN STRAK VANBINNEN TEKST: MARIE MASUREEL FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 66 TIJDLOOS TIJDLOOS 67

KLASSIEK VANBUITEN STRAK VANBINNEN TEKST: MARIE MASUREEL FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 66 TIJDLOOS TIJDLOOS 67 KLASSIEK VANBUITEN STRAK VANBINNEN TEKST: MARIE MASUREEL FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 66 TIJDLOOS TIJDLOOS 67 Kille interieurs zijn definitief over hun hoogtepunt heen. Veel mensen kiezen nog altijd voor

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

MATERIALEN. Metalen sculpturen

MATERIALEN. Metalen sculpturen MATERIALEN Metalen sculpturen Vroeger was metaal vooral voorbestemd voor buitentrappen of voor realisaties met een industrieel karakter. Tegenwoordig liggen de kaarten helemaal anders: in de wereld van

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

Welkom in uw woning. sept 20096

Welkom in uw woning. sept 20096 sept 20096 Welkom in uw woning In de voorgaande uitgaven van deze nieuwsbrief hebben wij u uitgebreid laten kennismaken met De Rooije Hoeven. Inmiddels heeft u hierdoor een goede indruk kunnen krijgen

Nadere informatie

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco Interieur advies door: THUIS warme tinten oker geel accent robuust comfortabel zwart staal Moodboard woonkamer/keuken Plattegrond woonkamer/keuken 3D visualisatie woonkamer/keuken Jullie hebben aangeven

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP

Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP Een architect hadden Wendy en Michel voor het ontwerp van hun huis niet nodig. Met veel in de bladen kijken en je verdiepen in de materie kom je verder dan je denkt. Samen

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen BOUWONDERNEMING Eindeloze mogelijkheden van bouwen Met ons kunt u iedere uitdaging aan Inleiding 5 Nieuwbouw 6 Verbouw 9 Badkamers 20 Bedrijven 27 Onderhoud 40 Begeleiding, kwaliteit en oog voor detail

Nadere informatie

Al onze. keukens. op maat.

Al onze. keukens. op maat. 16 collectie primo Sober èn modern met basaltgrijze glanzende deuren in polymeer en de weerschijn van inox elektrische huishoudtoestellen, kortom een keuken met vloeiende en strenge lijnen, het perfecte

Nadere informatie

HOUT & GLANS. interieur met karakter INTERIEUR

HOUT & GLANS. interieur met karakter INTERIEUR INTERIEUR HOUT & GLANS interieur met karakter De glimmende objecten komen van Anna, het hout van Tim; een mooie combinatie die zorgt voor een goede balans in huis. Als tegenhanger in het interieur vinden

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Treed binnen in een interieur van Profurn...

Treed binnen in een interieur van Profurn... Treed binnen in een interieur van Profurn... Hotel Hospitality Accessories Public Areas Bars/Restaurants Project Furniture Welkom in de wereld van Een gezellige en aangename wereld waarin esthetiek, vernieuwing,

Nadere informatie

vakantie Een beetje binnenkijken

vakantie Een beetje binnenkijken 32 33 binnenkijken De zitruimte ademt pure rust, dankzij de eenheid van materialen en zachte tinten. De banken zijn van Dièz, de salontafel is van Olàv Home. Bovenaan in de op maat gemaakte wandkast van

Nadere informatie

WOONSTIJL. De salon keukens

WOONSTIJL. De salon keukens WOONSTIJL De salon keukens Lang geleden waren keukens afgesloten ruimtes, min of meer geïsoleerd van de rest van de woning. In de tweede helft van de vorig eeuw onstond het concept van de «amerikaanse»

Nadere informatie

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Interieur EEN BIJZONDERE mix van smaken TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Je moet het maar net zien. Een huis met een super lange gang, oranje vloerbedekking en glasgordijnen. Mieke

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

"Design in kleur: rood en zwart"

Design in kleur: rood en zwart "Design in kleur: rood en zwart" "Het is wanneer de grote actie al voltooid is, dat ze voor de massa mogelijk lijkt." [ Stendhal ] - Citaat uit het boek "Le Rouge et Le Noir" Het creëren van een perfect

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

OUDE ZIEL BINNENKIJKEN

OUDE ZIEL BINNENKIJKEN De zitbank is van Danca, het vloerkleed is een vintage exemplaar, de witte hanglamp van Casamania, de bijzettafeltjes zijn van Pols Potten, leeslamp van Luux Licht en kussens van HKliving en Pols Potten.

Nadere informatie

strak en huiselijk [ BINNENKIJKEN ]

strak en huiselijk [ BINNENKIJKEN ] Foto linkerpagina: de witgeoliede eiken parketvloer van Z-parket, vormt een perfecte achtergrond voor de donkere meubelen die intimiteit uitstralen. Banken, salontafel en eetkamerstoelen zijn door het

Nadere informatie

intake-/wooninventarisatie model

intake-/wooninventarisatie model intake-/wooninventarisatie model Naam : adres : postcode & woonplaats : tel. privé : tel. mobiel : e-mail : Vooraf: 1. Wanneer 'Interieur in Kleur' een significante omzet genereert in de vorm van de te

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Leven in een oase in de stad.

Leven in een oase in de stad. LEVEN IN EEN OASE IN DE STAD. Rust, groen, water en zon we dromen allemaal van een ruime en comfortabele woonomgeving. Niet alleen vandaag, tijdens ons actieve leven, maar ook morgen, wanneer de kinderen

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

INTERIEUR BACK TO BAUHAUS

INTERIEUR BACK TO BAUHAUS BACK TO BAUHAUS De jonge interieurarchitecten Ellen Van Laer en Arno Broeckhoven ontwierpen de interieurs van de Café Costume shops. Voor hun privéwoonst gaven ze een doordeweeks jarenvijftighuis in Antwerpen

Nadere informatie

Contemporary nostalgia

Contemporary nostalgia Feest De meubels zijn allemaal afkomstig van Do s Interiors. De bank is van Danca, een Nederlands meubelmerk dat kwaliteit combineert met een vriendelijke prijs. De salontafel is van Beek Collection en

Nadere informatie

MOOI WONEN. in een combinatie van stijlen

MOOI WONEN. in een combinatie van stijlen MOOI WONEN in een combinatie van stijlen Een eigentijds, Belgisch interieur met klassieke accenten en oosters getinte accessoires, dat was wat de bewoners van dit ruime appartement voor ogen hadden. Walt

Nadere informatie

Sigma Trend Colours 2015-2016

Sigma Trend Colours 2015-2016 Sigma Trend Colours 2015-2016 We verwachten dat onze trendkleur 2015, 'Blue Paisley', een zeer prominente rol zal spelen in de decoratietrends van de komende jaren. We merken immers dat mensen steeds

Nadere informatie

Klaar voor de eerste gasten. logeren in stijl

Klaar voor de eerste gasten. logeren in stijl logeren in stijl Klaar voor de eerste gasten Veel mensen dromen erover: het beginnen van een Bed & Breakfast. Maar vaak blijft het daarbij. Jeroen en zijn partner Dominic zetten die bijzondere stap wel.

Nadere informatie

CAAN Architecten. Ruime villa zonder bombastisch gevoel. Een goede renovatie hangt van veel factoren. af. Niet alleen de ligging van het gebouw, maar

CAAN Architecten. Ruime villa zonder bombastisch gevoel. Een goede renovatie hangt van veel factoren. af. Niet alleen de ligging van het gebouw, maar CAAN Architecten Ruime villa zonder bombastisch gevoel Een goede renovatie hangt van veel factoren was dat de woning aangepast moest zijn aan vooral de staat ervan bepaalt de vlotheid van hun rust met

Nadere informatie

TREND. Uit bed in bad

TREND. Uit bed in bad Omdat men tegenwoordig meer dan ooit naar het beste comfort streeft, is het helemaal niet ongewoon dat een badkamer exclusief voor één kamer wordt ontworpen. In sommige gevallen gaat men zelfs zover dat

Nadere informatie

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN

2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN 2 STIJLVOLLE WONINGEN TE ZONHOVEN In het landelijk en centraal gelegen Zonhoven bouwt Bracks & Wills een modern en kleinschalig nieuwbouwproject van 2 ruime woningen op een oppervlakte van 4are 43ca en

Nadere informatie

herindeling Lumineuze aw op bezoek

herindeling Lumineuze aw op bezoek aw op bezoek Identikit Bewoners: Lieke, Sam en hun 2 kinderen Woning: verbouwd huis uit de jaren 70 Oppervlakte: 250 m 2 Locatie: Waalre, Nederland Lumineuze herindeling Lieke en Sam kochten een huis met

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

astvrij onthaal Styling

astvrij onthaal Styling 116 Styling astvrij onthaal Hoe maakt u van uw woning een gezellige, uitnodigende thuis? We vroegen het aan Roxanne Stevens (26), uitbaatster van B&B Rosier 10 in Antwerpen én interieurarchitecte. Zeven

Nadere informatie

Dossier trends «de 3D»

Dossier trends «de 3D» Dossier trends «de 3D» Hoe een decorateur het interieur ontwerp perfect kan overdragen aan zijn klant? Hoe kan ik een reëel beeld vormen van mijn nieuw interieur? Een plan van een interieur is prima, maar

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 36 PARKET. Traditie als erfenis

36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 36 PARKET. Traditie als erfenis 36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 36 PARKET Traditie als erfenis 36 36-43 Traditioneel parket_nl corr 25/10/11 9:32 Page 37 Ondanks de opkomst van allerlei nieuwe types plankenvloeren,

Nadere informatie

BOSMANS MAGAZINE FIRE + PLACES. 08 BOSMANSHAARDEN OKTOBER 2016

BOSMANS MAGAZINE FIRE + PLACES. 08 BOSMANSHAARDEN OKTOBER 2016 BOSMANS F I R E 08 + P L A C E S MAGAZINE FIRE + PLACES. 08 BOSMANSHAARDEN OKTOBER 2016 23 ARCHITECTEN BURO ANJA VISSERS EENVOUD EN PERFECTIE Bij elk nieuw villaproject dat architect Anja Vissers van a

Nadere informatie

Statig landhuis, tijdloos ingericht

Statig landhuis, tijdloos ingericht B i n n e n k i j k e n Tekst: Emmy van Dantzig Fotografie: Jan Verlinde voor Vlassak-Verhulst Statig landhuis, tijdloos ingericht Praktisch, maar wel stijlvol, elegant en tijdloos. Dat streefden Didi

Nadere informatie

stoere woning Van oude hoeve tot

stoere woning Van oude hoeve tot De lange muur achter de eettafels was oorspronkelijk dicht. Er werden enkele openingen in gemaakt en daarin werden oude ramen geplaatst, die de bewoners op de kop tikten bij een antiquair. Her en der in

Nadere informatie

Hout maakt de muur LAMBRISERING

Hout maakt de muur LAMBRISERING 64-69 houten wanden_nl corr 25/10/11 12:37 Page 64 LAMBRISERING Als alternatief voor wanddecoratie zijn de houten lambriseringen weer helemaal terug. Hout schept een warme en natuurlijke sfeer en is de

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

Klassevol EN TIJDLOOS

Klassevol EN TIJDLOOS K Klassevol EN TIJDLOOS Tot rust kunnen komen en van elkaars gezelschap genieten in een esthetisch verantwoord huis, opgetrokken uit authentieke bouwmaterialen, dat is wat de bewoners van deze mooie manor

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie

Julien. een oase van rust. Hotel. Voor de inrichting van het hotel liet Mouche zich inspireren door een mix van oude en hedendaagse

Julien. een oase van rust. Hotel. Voor de inrichting van het hotel liet Mouche zich inspireren door een mix van oude en hedendaagse LOGEREN Julien Hotel een oase van rust Een hotel waar je je meteen thuis voelt, dat was de droom van Mouch Van Hool, de vrouw achter het stijlvolle en intimistische hotel Julien in Antwerpen. Dat ze in

Nadere informatie

veel sfeer zonder tierlantijnen

veel sfeer zonder tierlantijnen binnenkijken veel sfeer zonder tierlantijnen Op een kat na had er nog niemand gewoond in het landelijke huis dat Miet twee jaar geleden kocht samen met haar man Hendrik. Gelukkig deinsden ze er niet voor

Nadere informatie

Stads villa. in een oase van groen

Stads villa. in een oase van groen ClassiCinterior Stads villa in een oase van groen Deze imposante villa ligt in een groene oase, midden in het centrum van een stadje in de Vlaamse Leiestreek. Op het domein stond decennialang een kasteeltje.

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee een persoonlijke sfeer te creëren. Wat kleur met de sfeer van een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag zien

Nadere informatie

Stijlvolle elegantie in klassieke villa

Stijlvolle elegantie in klassieke villa Binnenkijken Stijlvolle elegantie in klassieke villa Tien jaar geleden beslisten Maria en Ludo een nieuwe woning te bouwen in een groene, bosrijke omgeving. Het resultaat, een statige, klassieke villa,

Nadere informatie

Te Koop: Nagelnieuwe Luxepenthouse op schitterende locatie

Te Koop: Nagelnieuwe Luxepenthouse op schitterende locatie Te Koop: Nagelnieuwe Luxepenthouse op schitterende locatie Dit uniek appartement dat volledig ontworpen werd in functie van de optimale lichtinval herbergt een zee van ruimte en is afgewerkt met materialen

Nadere informatie

De trap naar het droomhuis

De trap naar het droomhuis Dit jonge interieur zag er voor de opknapbeurt heel anders uit, kijk maar naar het archiefbeeld! Het gebouw werd verstrakt, van modern comfort voorzien, maar zonder overdreven budget verbouwd. De trap

Nadere informatie

ZEEUWSE CHIC BINNENKIJKEN. Op de modulaire zitbank van Keijser&Co, model The Grand in stof Aristide Cesar, liggen kussens van. Sober & Sjiek.

ZEEUWSE CHIC BINNENKIJKEN. Op de modulaire zitbank van Keijser&Co, model The Grand in stof Aristide Cesar, liggen kussens van. Sober & Sjiek. Op de modulaire zitbank van Keijser&Co, model The Grand in stof Aristide Cesar, liggen kussens van Sober & Sjiek. BINNENKIJKEN ZEEUWSE CHIC Creatief detail in de zithoek. De meeste accessoires zijn afkomstig

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30 Tijdloze natuursteen 30 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 31 MATERIALEN Natuursteen doorstaat probleemloos de tijd zonder aan

Nadere informatie

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture 2 1 Appartementencomplex Hoflaan inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR PEÑA architecture 0 Project informatie: Project: Appartementen complex Hoflaan Adres: Hoflaan 60, 3062 JJ, Kralingen in Rotterdam Opdrachtgevers:

Nadere informatie

binnenkijken RUSTPUNT

binnenkijken RUSTPUNT binnenkijken 223 Authentiek RUSTPUNT EEN PLAATS OM TOT RUST TE KOMEN: DAT WAS DE WENS VAN DEZE BEWONERS. HUN ZOEKTOCHT ZOU ACHT JAAR DUREN, MAAR WAS UITEINDELIJK MEER DAN DE MOEITE WAARD: DIT RESULTAAT

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

Interpretaties van wit

Interpretaties van wit STIJL Bij deze smetteloze keukens primeren de witte tinten die een gevoel van rust en ruimte schenken. In deze ultra zen-sfeer, met hier en daar een vleugje metaal of kleur, streeft men steevast naar zuivere

Nadere informatie

STIJL. Stijloefening

STIJL. Stijloefening STIJL Stijloefening Deze keukens zijn eigentijds en toch tijdloos. Eigenlijk vertegenwoordigen ze een nieuwe vorm van classicisme met een voorkeur voor zachte tinten en sobere lijnen, waarbij de handgrepen,

Nadere informatie

ABSOLUUT. architectuur design kunst lifestyle n 3 herfst-winter 11/12-7,00. Tussen kunst en design

ABSOLUUT. architectuur design kunst lifestyle n 3 herfst-winter 11/12-7,00. Tussen kunst en design ABSOLUUT architectuur design kunst lifestyle n 3 herfst-winter 11/12-7,00 Tussen kunst en design HERLEID TOT DE ESSENTIE Ze wilden oorspronkelijk hun oude boerderij verbouwen, maar kozen uiteindelijk voor

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

SPREKENDE COLLECTIES. in een toonaangevend interieur TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS 9

SPREKENDE COLLECTIES. in een toonaangevend interieur TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS 9 SPREKENDE COLLECTIES in een toonaangevend interieur TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS 9 Wie graag bijzondere objecten verzamelt, beleeft veel voldoening aan het speuren en uitzoeken,

Nadere informatie

In Franse stijl. www.costermans-projecten.be

In Franse stijl. www.costermans-projecten.be In Franse stijl Historische Louis XV haard in Franse kalksteen met een warme patine, de antieke kast verbergt het televisietoestel. Recuperatie eiken plankenvloer met gerespecteerde bovenlaag. De firma

Nadere informatie

STOERE LOFT AAN HET WATER PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA

STOERE LOFT AAN HET WATER PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA INTERIEUR STOERE LOFT AAN HET WATER PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA TIJDLOOS 111 Raymon en Ilona bewonen een oud pakhuis aan de kade in Schiedam. De open ruimte,

Nadere informatie

Protestantse gemeente Grote kerk

Protestantse gemeente Grote kerk Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect 2017-04-21 Waterstaatskerk bouwjaar 1839-1841 Status Kerk en Rondeel rijksmonument Oude situatie:

Nadere informatie

ROBUUSTE INTIMITEIT. Waarom koos je voor een houten gevelbekleding? Waarom liet je dat idee van het spel met perspectieven in de patio achterwege?

ROBUUSTE INTIMITEIT. Waarom koos je voor een houten gevelbekleding? Waarom liet je dat idee van het spel met perspectieven in de patio achterwege? ROBUUSTE INTIMITEIT Een interview met Bruno Vanbesien van Bruno Vanbesien Architects De klant droomde initieel van een huis dat opgebouwd zou zijn met verschillende volumes rond een groene ruimte. Omdat

Nadere informatie

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON VERANDA S Laat de zon binnen "Let the Sun shine in" is de titel van het lied. Bij dit soort projecten, is dat de belangrijkste eigenschap voor een veranda. Door de muren weg te laten en bepaalde delen

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

something new SOMETHING OLD, XXL binnenkijken

something new SOMETHING OLD, XXL binnenkijken 28 binnenkijken 29 XXL binnenkijken 2 SOMETHING OLD, something new HET JARENZEVENTIGHUIS DAT HENRIETTE EN PETER VIJFTIEN JAAR GELEDEN KOCHTEN, MOEST DRINGEND OPGEKNAPT WORDEN. GELUKKIG ZAG PETER DAT ER

Nadere informatie