In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt."

Transcriptie

1 Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt? 4. Hoe maak je zelf een duurzame kleurkeuze? 5. Opdracht Veel succes! Ilse

2 1. Waarom deze module? Misschien vraag je je af waarom je deze module nodig hebt als je wil weten hoe je in jouw eigen woning de mooiste kleuren kiest? Hieronder de redenen waarom deze module een bouwsteen is voor de rest van de online training. a. Een stijl is niet hetzelfde als een trend Een interieurstijl is een geheel van elementen in de aankleding (wandbekleding, vloer, ) en inrichting (meubilair, verlichting, accessoires, ) met gemeenschappelijke kenmerken. Het is de bedoeling dat je op het einde van deze online training jouw eigen stijl kent en aanvoelt. We gaan ons hier vooral op kleur focussen, maar ook andere elementen komen aan bod. Als je binnen 1 stijlfamilie blijft voor al je interieurkeuzes, heb je zeker een harmonie. Of dit perfect aansluit bij wie jij bent, moet jij zelf bepalen. Deze modules helpen je daarbij. b. Je eigen stijl bepalen is een duurzame benadering. Als je interieur je eigen stijl weerspiegeld, dan gaat dat je miskopen vermijden. Bovendien zal je minder vaak de behoefte voelen om je interieur helemaal op z n kop te zetten. Het is ook beter voor het milieu: je produceert minder afval, gooit minder spullen weg, gaat minder mee met het consumentisme. Tenslotte is het goed voor je gemoedsrust om vanuit je eigen stijl je woning kleur te geven. Je zal immers die kleuren kiezen waar jij je goed bij voelt, die jou deugd doen. Dit brengt ook rust in je hoofd: je interieur wordt zo je nest waar jij helemaal thuis bent.

3 2. Introductie in de verschillende stijlen Het is handig als je een zicht hebt op de belangrijkste stijlen, zodat je daar makkelijker inspiratie kan uit halen voor je eigen interieur. (naar Interieurbasics, van Cristy Bandriet, zie Extra) a. De klassieke stijl Deze stijl refereert naar de klassieke antieke culturen: de Romeinen, de Grieken, Opvallend is de symmetrie en de geometrische motieven die voorkomen. Ook glans is nadrukkelijk aanwezig: denk maar aan de glanzende stenen of geboende houten vloeren. Qua kleur zie je in de klassieke stijl vooral de eerder donkere, rijke kleuren: bordeaux, pruimenpaars, goudkleur of messing, donkerbruin, donkere houtkleuren. Alles straalt warmte en luxe uit. b. De landelijke stijl Deze stijl refereert naar het eenvoudige landelijke leven zoals we dat eeuwenlang gekend hebben. De natuur staat hier centraal: natuurlijke materialen maar ook natuurlijke kleuren. Je zal dus vooral hout zien, riet, witte kalk, In de traditionele landelijke stijl zal het kleurenpallet licht zijn (wit, pastel, ) met fellere toetsen in motieven en details. In de moderne landelijke stijl die zeer veel aanhangers heeft, zie je vooral naturelle kleuren met vergrijsd hout, offwhites, lichte grijzen, Ook donkere kleuren kunnen in de landelijke stijl gebruikt worden, maar zullen meestal niet overheersen: donkere raamkozijnen bijvoorbeeld zijn in, maar zullen in een lichte wand toegepast worden. c. De moderne stijl De moderne stijl wordt gekenmerkt door een combinatie van eerlijke en industriële materialen: licht hout, leer, natuursteen en glas in combinatie met staal, multiplex en kunststoffen. Ook de gebruikte kleuren sluiten hierbij aan: veel wit en offwhite, maar ook betonkleur, grijzen, en fellere kleuren via bijvoorbeeld kunststof meubilair. Het strakke en sobere van de moderne stijl spreekt veel mensen aan: dit geeft immers een gevoel van ruimte en lucht, twee schaarse elementen in onze Westerse samenleving. d. De post-moderne stijl Er zijn na de moderne stijl een aantal stromingen geweest die zich afzetten tegen het strakke en soms kleurloze van deze stijl.

4 Sommige stromingen zullen diverse stijlen en kleuren gaan combineren (zoals de vintage en de retrostijl) terwijl andere nog juist veel strakker gaan. Bovenstaande stijlen zijn de 4 belangrijkste. Vanzelfsprekend kan je bij elke stijl nog heel wat substijlen gaan onderscheiden, naar regio of omgeving bijvoorbeeld. In deze online training ga je aan de slag om gaandeweg je eigen stijl te gaan ontdekken.

5 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt? a. Waarom trends? Een trend is een beweging die je in de samenleving ziet en die uitgedrukt wordt door bepaalde kleuren, vormen, objecten, Het is belangrijk dat je inziet dat trends ingezet worden door bedrijven met de bedoeling extra te verkopen. Door met trendy kleuren of objecten in te spelen op bepaalde overtuigingen en gedragingen van groepen mensen, hopen commerciële bedrijven meer te verkopen: meer producten omdat ze trendy zijn, maar ook meer producten omdat ze aansluiten bij de trend die onder het publiek heerst. Het probleem met trends is dat het vaak omgekeerd is: mensen kopen dan iets juist omdat het trendy is. Een zogenaamd nieuwe kleur van het seizoen zal ervoor zorgen dat de kleur van het vorig seizoen out en oud is. b. Hoe worden trends gemaakt? Trends worden gespot door trendwatchers, (commerciële) organisaties, zowel los van als verbonden met fabrikanten en merken. Om een trend op te merken, gaan trendwatchers op straat, op beurzen, bij ontwerpers gaan kijken wat er leeft en beweegt. Ook de media en social media wordt in het oog gehouden. Al deze sociologische bewegingen worden dan vertaald naar concrete kleuren, vormen en objecten. Gekende trendwatchers zijn de Belg Herman Konings en de Nederlandse Lidewij Edelkoort. Wat kleur betreft, gaat elke grote fabrikant zijn trendy kleuren voorstellen. Akzo Nobel doet dat bijvoorbeeld met de Color of the Year: niet enkel 1 hoofdkleur, maar een heel palet verschillende tinten in elke kleurgroep. Ook Pantone en andere spelers in de kleurenmarkt doen dit. c. Hoe ga je om met trends? Of je nu net als ik socioloog bent of niet: trends zijn heel boeiend en vertellen veel over de samenleving. Als een trend voor jou goed aanvoelt en aansluit bij hoe jij leeft, kan je die perfect integreren in jouw interieur. Ik raad je echter aan om niet zomaar trends te volgen. Als jij zalmroze niet graag ziet, is het geen goed idee om je hele leefruimte in deze kleur te zetten. Een trend voelt dus maar goed aan als hij bij jou past.

6 4. Hoe maak je zelf een duurzame kleurkeuze? Deze hele online training is opgebouwd rond het concept van de duurzame kleurkeuze. a. Wat houdt dit precies in? - Vertrekpunt is de ruimte waarvoor je kleur kiest en de functie(s) die deze ruimte heeft. - Vanuit de functie(s) van de ruimte ga je daarna de beste kleuren kiezen die deze functie ondersteunen. Vanzelfsprekend speelt ook je eigen smaak en voorkeur mee! b. Waarom? - Dit is een milieuvriendelijke benadering met oog voor een harmonieus functioneren van mensen - Het is ook budgetvriendelijk: je zal je langer goed voelen in je interieur, je voelt minder de drang om voortdurend te veranderen. Natuurlijk kan je als je dat wil, gerust details aanpassen (dat blijft tenslotte leuk, en we evolueren ook als mens!) maar de basis zal goed zijn. - Je zal je ontspannen voelen, echt thuis in je huis c. Hoe doe je het? Dit zie je in het vervolg van deze online training!

7 5. Opdracht Je opdracht voor deze module is de volgende: Denk aan de woningen van 3 vrienden, buren, familie. Noem voor elke woning 5 elementen die jou aanspreken in hun interieur. Dit kunnen kleuren, objecten, accessoires zijn, maar ook bijvoorbeeld de gezelligheid, het gevoel van ruimte, de aansluiting met de tuin, Woning 1 is van. Daarom spreekt deze woning mij aan: Reden 1:. Reden 2:. Reden 3:. Reden 4:. Reden 5:. Woning 2 is van. Daarom spreekt deze woning mij aan: Reden 1:. Reden 2:. Reden 3:. Reden 4:. Reden 5:. Woning 3 is van. Daarom spreekt deze woning mij aan: Reden 1:. Reden 2:. Reden 3:. Reden 4:. Reden 5:.

8

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Werksoorten (QWSM) 2 Inleiding Wat voor soort werk spreekt jou aan? Ben jij

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 eenvoudige versie Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2016 gaan doen, en wat beter of anders kan in de zorg. Het

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

bouwen - verbouwen - renoveren

bouwen - verbouwen - renoveren special bouwen bouwen - verbouwen - renoveren Renovatiespecial 30 pagina s praktische informatie en inspirerende renovatiewoningen herfsteditie 2008 Dossier verlichting: Sfeervol wonen met een juist lichtplan

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Timeless design since 1881. The choice of a lasting everyday.

Timeless design since 1881. The choice of a lasting everyday. Timeless design since 1881. The choice of a lasting everyday. De keuze voor een blijvende alledag. Iittala komt uit Scandinavië waar kwaliteit, schoonheid en functionaliteit belangrijke waarden zijn.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

WOONSTIJL. De salon keukens

WOONSTIJL. De salon keukens WOONSTIJL De salon keukens Lang geleden waren keukens afgesloten ruimtes, min of meer geïsoleerd van de rest van de woning. In de tweede helft van de vorig eeuw onstond het concept van de «amerikaanse»

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

10 x wijzer in 10 minuten

10 x wijzer in 10 minuten Alle links op de website werken Je hebt dit zelf vast wel eens ervaren. Zo n vervelende 404 Pagina niet gevonden melding als je op een link klikt. Wat doe je dan? Laat me raden je fronst je wenkbrauwen,

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

Sociale leeromgeving. Wie zit er in jouw netwerk? Leeromgeving sociale leeromgeving

Sociale leeromgeving. Wie zit er in jouw netwerk? Leeromgeving sociale leeromgeving Sociale leeromgeving Bij sociale leeromgeving gaat het om de mensen die jij kent en hoe je je bij hen voelt. Hoe voel je je in de klas?, kun je goed omgaan met je klasgenoten?, hoe zijn de docenten op

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Beeldbeschrijving. Kunstnijverheid. Kijkwijzer

Beeldbeschrijving. Kunstnijverheid. Kijkwijzer Beeldbeschrijving Kunstnijverheid Kijkwijzer Inhoud Inleiding I. De bedoeling van deze kijkwijzer II. Opdrachten p. 1 p. 2 p. 3 schetsopdracht opdrachten algemeen opdrachten over de functie Slotopdracht

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 inspiratie door Tuin www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis inspiratie door BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis In de tuin kom je tot bloei. Buiten

Nadere informatie

Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek

Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek. Ontdek de Bibliotheek Ontdek de Bibliotheek Ontdek de Bibliotheek Ontdek de Bibliotheek Welkom in de bibliotheek. Je gaat op ontdekking in de bibliotheek. Hierbij doe je een onderzoek naar verschillende soorten media; zoals

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Wat moet je doen? Lees de informatie in dit pakketje

Wat moet je doen? Lees de informatie in dit pakketje AFVAL Wat moet je doen? Lees de informatie in dit pakketje Zoek meer informatie op de computer en bekijk filmpjes over het onderwerp (achterin deze lesbrief staan websites en links voor filmpjes) Overleg

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Voorbereiding voor de eerste teamvergadering

Voorbereiding voor de eerste teamvergadering Voorbereiding voor de eerste teamvergadering Welkom, directeur van een school die gaat Glanzen, We gaan beginnen. Deze brief is speciaal voor jou. Jij bent als directeur de regisseur van het teambreed

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf.

Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Een keuken zoals u die zelf zou ontwerpen. Net zo uniek als uzelf. Design Pur Sommige mensen houden van versieringen, anderen willen juist vormgeving waarbij alles is weggelaten wat niet absoluut noodzakelijk

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

SPREKENDE COLLECTIES. in een toonaangevend interieur TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS 9

SPREKENDE COLLECTIES. in een toonaangevend interieur TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS 9 SPREKENDE COLLECTIES in een toonaangevend interieur TEKST: MARIE MASUREEL - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS TIJDLOOS 9 Wie graag bijzondere objecten verzamelt, beleeft veel voldoening aan het speuren en uitzoeken,

Nadere informatie

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9 j u l i 2 0 0 9 5 Maak kennis met de Woonhoeve In de vorige nieuwsbrief heeft u uitvoerig kennis gemaakt met de Laanwoning, Dorpswoning, Erfwoning en de Hofwoning. In deze nieuwsbrief introduceren wij

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Artiesten interview. Artiest1

Artiesten interview. Artiest1 Artiesten interview Artiest1 Ben jij vaak creatief bezig met oude spullen door hier op wat voor manier dan ook (kunst meubilair e.d.) weer nieuwe dingen uit te creeren? En waarom hergebruik je hiervoor

Nadere informatie

t h e c o l l e c t i o n

t h e c o l l e c t i o n the collection ANNEKE DEKKERS Thuis... Voor velen betekent thuis een sfeer van warmte, harmonie en intimiteit; het zijn begrippen die bij ons centraal staan. Met een ongeëvenaarde collectie schouwen die

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren s sanitair wanden Bataviahaven Lelystad Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Total home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouw woningen en

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

landelijk, licht EN eclectisch interieur

landelijk, licht EN eclectisch interieur interieur landelijk, licht EN eclectisch TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: JAN VERLINDE De bewoners van dit huis woonden eerder al in hetzelfde park. Ze waren het erover eens dat dit het leukste en

Nadere informatie

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23

Lesbrief HyperISH. ISH_lesplan.indd 1 18-02-13 11:23 Lesbrief HyperISH I don t even know what I was running for - I guess I just felt like it. Holden Caulfield in The Catcher in the Rye door J.D. Salinger De maatschappij zit vol verwachtingen, de eisen zijn

Nadere informatie

Kinderen zonder papieren

Kinderen zonder papieren VPM VPM Kinderen zonder papieren Je ziet het bijna elke dag op de tv of in de krant: beelden van landen in oorlog, mensen in armoede. Op zoek naar een betere plaats om te leven, slaan ze op de vlucht.

Nadere informatie

MEDIATOR IN DE MARKT: ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL. Vaardigheidstraining

MEDIATOR IN DE MARKT: ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL. Vaardigheidstraining MEDIATOR IN DE MARKT: ONDERNEMEN MET HART EN ZIEL Vaardigheidstraining Mediator in de Markt: Ondernemen met hart en ziel Introductie Je bent mediator. Je bent enthousiast, gemotiveerd en kundig. Maar nu?

Nadere informatie

HANDLEIDING GEOCRAFT.NL GEOBURGEMEESTER

HANDLEIDING GEOCRAFT.NL GEOBURGEMEESTER HANDLEIDING GEOCRAFT.NL GEOBURGEMEESTER Inhoud Ik ben GeoBurgemeester, maar nu?... 1 1.1 Lees alle handleidingen door... 2 1.2 Maak jouw stad/dorp mooi en interessant voor iedereen... 2 1.3 Officiële taken

Nadere informatie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie POORTEN Maatwerk Oog voor veiligheid 10 standaardkleuren 5 jaar garantie De poort en haar vele troeven De Harol sectionale poorten Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Welkom! 2013 KleurEnEffect.com The Inner Circle. Succesvol Professioneel Kleur Advieseren Module 5. Succesvol Professioneel Kleur Adviseren

Welkom! 2013 KleurEnEffect.com The Inner Circle. Succesvol Professioneel Kleur Advieseren Module 5. Succesvol Professioneel Kleur Adviseren Succesvol Professioneel Kleur Adviseren Dadelijk start Module 5 Succesvol Professioneel Kleur Advieseren Module 5 Welkom! Opzet en afspraken Waarom dit onderdeel belangrijk is - Maak het jezelf gemakkelijk

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Lou en Lena: NEE tegen geweld!

Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, ik ben Lou. En dit is mijn zus Lena. We

Nadere informatie

Waarom zijn we hier op aarde?

Waarom zijn we hier op aarde? Waarom zijn we hier op aarde? Wat is de zin van ons tijdelijk bestaan op aarde? Wat is het doel van dit leven? Velen verzinnen zelf een antwoord. Maar heb je iets aan verzinsels?? Godsdiensten beweren

Nadere informatie

EXTRA RUIMTE. Aangebouwd met charme

EXTRA RUIMTE. Aangebouwd met charme EXTRA RUIMTE Aangebouwd met charme 18 Hier zien we enkele voorbeelden van de veranda in zijn oorspronkelijke vorm: een klassieke aanbouw die de gevel vrijwel geheel intact laat en zo een onafhankelijke

Nadere informatie

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN

AMIGA4LIFE. Hooggevoelig, wat is dat? WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN AMIGA4LIFE Hooggevoelig, wat is dat? 7-10 jaar WWW.AMIGA4LIFE.NL T. 06-424 99985 @AMIGA4LIFECOACH VLAARDINGEN 1 voorlichtingsbrochure hooggevoeligheid - www.amiga4life.nl Ik heb een talent! Ik kan goed

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER TEGEL deze FOLdER IS ACTIES GELdIG GELdIG van TOT 1 OKTOBER EN MET 30 T.E.M. APRIL 2011 31 OKTOBER 2013 budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd Siland 60x60 cm N-R GREY of SMoKE

Nadere informatie

http://www.kidzlab.nl/index2.php?option=com_content&task=vi...

http://www.kidzlab.nl/index2.php?option=com_content&task=vi... Veelvlakken De perfecte vorm Plato was een grote denker in de tijd van de Oude Grieken. Hij was een van de eerste die de regelmatige veelvlakken heel bijzonder vond. Hij hield ervan omdat ze zulke mooie,

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Zo stijlvol kan een vloer zijn

Zo stijlvol kan een vloer zijn Zo stijlvol kan een vloer zijn Bezoekadres: Ettensebaan 17a, 4812 XA Breda Contact: info@zazza.nl, www.zazza.nl Zo stijlvol kan een vloer zijn Laat je inspireren Zazza is nieuw, anders, creatief. Zazza

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Ontdek jouw stijl bij ons. Keukenstudio Eerbeek 5295,- meer dan 120 showrooms in Nederland. Bert van Zijtveld. onze prijs.

Ontdek jouw stijl bij ons. Keukenstudio Eerbeek 5295,- meer dan 120 showrooms in Nederland. Bert van Zijtveld. onze prijs. meer dan 120 showrooms in Nederland Volg ons op 5295,- DESIGNKEUKEN 312 Wit lak ultra-hoogglans 460 Afmetingen ca. 184 / 230 x 100 cm kleuren RVS / Glas eilandschouw Ontdek jouw stijl bij ons Keukenstudio

Nadere informatie

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES E-blog SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES In loopbaan De voorbereiding op het sollicitatiegesprek is het halve werk. Helemaal als je weet welke vragen er op je afgevuurd worden tijdens

Nadere informatie

Compassie leven. 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie. PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman

Compassie leven. 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie. PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman Compassie leven 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman Inhoudsopgave Voorwoord Wekelijkse inspiraties 01 Geweld in de taal? Wie, ik?

Nadere informatie

Ondersteuning bij SEIN: woonzorg en dagbesteding

Ondersteuning bij SEIN: woonzorg en dagbesteding Samen doen wij dat! info Ondersteuning bij SEIN: woonzorg en dagbesteding informatie voor cliënten Inhoud INHOUD 1. Verhogen van de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie 4 2. Het kwaliteitskader

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Leer hoe je effectiever kunt communiceren

Leer hoe je effectiever kunt communiceren Leer hoe je effectiever kunt communiceren De kracht van geweldloze communicatie Hoe vaak kom je in een gesprek terecht waarin je merkt dat je niet meer zegt wat je wilt zeggen; dat je iets doet wat de

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

info@desteenfabriek.com www.desteenfabriek.com Inhoud Introductie Filosofie Het concept De transformatie Wat wij bieden De mogelijkheden Brede faciliteiten Wat maakt ons uniek 1 2 3 4 5 6 8 10 Introductie

Nadere informatie

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR.

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR. HET MERK BEN JIJ! Is het de locatie? Is het de inrichting van je salon? Zijn het de behandelingen die je geeft? Zijn het de producten die je gebruikt? Of is het gewoon de koffie die je schenkt? Niets van

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

LIEGEN. Deze folder is een hulpmiddel voor jou en je kind om meer te leren over liegen en hoe je het kan stoppen.

LIEGEN. Deze folder is een hulpmiddel voor jou en je kind om meer te leren over liegen en hoe je het kan stoppen. LIEGEN Deze folder is een hulpmiddel voor jou en je kind om meer te leren over liegen en hoe je het kan stoppen. WAT IS LIEGEN? Liegen is als je er bewust voor kiest om niet de waarheid te zeggen of de

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie