Informatieboekje activiteiten Eloyschool (versie september 2016)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieboekje activiteiten Eloyschool (versie september 2016)"

Transcriptie

1 Informatieboekje activiteiten Eloyschool (versie september 2016)

2 Dit informatieboekje wordt u aangeboden door de ouderraad (OR). Wij willen u graag bekend maken met de activiteiten die op school worden georganiseerd en in welke vorm. We hebben geprobeerd zo compleet mogelijk te zijn. Mocht u desondanks nog vragen hebben, dan kunt u altijd een van ons persoonlijk benaderen. Schoolreisje Om het jaar organiseert de ouderraad een schoolreisje. Dit vindt plaats in de maand september. De OR is bezig met een nieuwe opzet hiervan. In vorige jaren werd het schoolreisje apart betaald, maar het streven is om dit uit de ouderbijdrage te gaan betalen. Ook kijken we naar een vast schema met schoolreisjes. Schoolfotograaf Dit jaar 2016/2017 starten we met een nieuwe schoolfotograaf. Er worden portretfoto's en groepsfoto's gemaakt. Er kunnen ook foto's gemaakt worden met broertjes en zusjes, ook die (nog) niet op school zitten. In de Eloyinfo krijgt u t.z.t. meer informatie over wanneer de fotograaf komt en op welk tijdstip uw kind is ingedeeld met broertjes en/of zusjes. De Kinderboekenweek De Eloyschool schaft voor de Kinderboekenweek het bijpassende lespakket aan om binnen het thema van dat jaar diverse activiteiten te organiseren. De Kinderboekenweek vindt plaats in oktober, voorafgaand aan de herfstvakantie. Het nationaal schoolontbijt De Eloyschool vindt het belangrijk om gezond eetgedrag te stimuleren. Daarom doet de school mee aan het nationaal schoolontbijt. Het ontbijt vindt plaats in de tweede week van november en wordt door school besteld. Sinterklaas Elk jaar bedenkt de ouderraad in overleg met het team een nieuw verhaal rondom Sinterklaas. In de week na de aankomst wordt dit verhaal gestart. Waar mogelijk wordt later het verhaal van het Sinterklaasjournaal nog ingepast in de verhaallijn van school. Ook m.b.t. het Pietenbeleid volgt school het Sinterklaasjournaal. De kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 krijgen een cadeautje dat wordt ingekocht door school en wordt betaald uit de ouderbijdrage. De kinderen krijgen dit op de dag van de Sinterklaasviering. De kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 trekken lootjes en maken surprises voor elkaar. De kosten hiervan komen voor eigen rekening. In de periode van aankomst tot aan de Sinterklaasviering hebben de groepen 1 tot en met 4 een keer Pietengym met echte Pieten en alle groepen mogen een keer hun schoen zetten. De data hiervoor worden tijdig bekend gemaakt in de Eloyinfo.

3 Op 5 december komt Sinterklaas in de ochtend op school. Mocht dit in het weekeinde vallen dan kiest de school uiteraard een datum voor of na dat weekend. We proberen Sinterklaas altijd op school te onthalen met een passende of ludieke intocht. Na aankomst is er een korte voorstelling voor de hele school in de hal (niet voor de ouders i.v.m. ruimtegebrek) en daarna bezoekt Sinterklaas de groepen 1 tot en met 4 apart van elkaar. De Pieten delen aan het einde van het bezoek per klas de cadeautjes uit. In de groepen 5 tot en met 8 komt Sinterklaas even langs voor een paar korte woorden en wat pepernoten. Kerst De viering rondom Kerst is elk jaar anders. Wel wordt er altijd een activiteit georganiseerd voor de hele school en is er een gezamenlijke maaltijd in de klas of met alle groepen samen. De afgelopen jaren is er onder andere een lichtjestocht gehouden of een opvoering van het Kerstverhaal. Ook komt de pastor op school voor een kerstviering. De school kleden we feestelijk aan met kerstversiering, evenals alle klassen. We gebruiken hiervoor kunstkerstbomen i.v.m. allergieën. Voor het versieren kunnen we alle hulp gebruiken. Dit wordt meestal op een avond gepland vlak na de Sinterklaasviering. Carnaval Met carnaval mogen de kinderen verkleed op school komen en wordt er in de groep een gezellig feestje gebouwd. Pasen Ieder jaar lopen de kinderen van de groepen 1 tot en met 4 een Palmpaasoptocht naar diverse verpleeg- en verzorgingshuizen in de buurt van school. Elke groep bezoekt een ander tehuis. Aan de ouders vragen we te zorgen voor een versierde palmpaasstok. Deze wordt in de week voor de optocht op school verwacht. De kinderen bieden de bewoners van de verpleeghuizen een fruitmand aan, daarom is het fijn als elk kind een fruitstuk mee naar school neemt en in de mand doet in de dagen voor de optocht. De kinderen krijgen op de vrijdag van de Palmpaasoptocht een broodhaantje van school voor op hun stok. Voor Pasen wordt er op de donderdagmiddag voor Goede Vrijdag een schoolbrede activiteit georganiseerd. Te denken valt aan eieren zoeken, maar ook samen eieren versieren of een leuk spel. De kinderen krijgen dan ook iets lekker van school. Ook komt in de periode voor Pasen de pastor op school voor een Paasviering. Koningsdag en koningsspelen Voor de viering van Koningsdag doet school mee aan de Koningsspelen. Dit is tevens de jaarlijkse sport- en speldag. Elke groep heeft een eigen programma, hiervan wordt u tijdig op de hoogte gebracht.

4 Moederdag en Vaderdag Op school maken de kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 iets leuks voor Moederdag en Vaderdag. Avondvierdaagse Het lopen van de avondvierdaagse is op vrijwillige basis. De Eloyschool loopt elk jaar met de avondvierdaagse van Ugchelen mee. Deze vierdaagse wordt georganiseerd door de Apeldoornse Wandel Federatie en vindt plaats in de maand mei. De groepen 1 en 2 lopen elke avond 2,5 km, groepen 3 en 4 wandelen 5 km per avond, groepen 5 en 6 gaan voor de 7,5 km en groepen 7 en 8 moeten het verst namelijk elke avond 10 km. De kosten zijn 6,00 per kind. Daarvoor krijgt uw kind elke avond iets te drinken en te eten én op de laatste avond natuurlijk een mooie medaille. De ouderraad regelt voor de eerste drie avonden een Eloy sjaaltje voor iedere leerling die meeloopt en voor de laatste avond een Eloy t-shirt. Als ouder mag u meelopen. Via een aparte brief ontvangt u t.z.t alle informatie over de avondvierdaagse, ook hoe u uw kind opgeeft en wat de verzamelplek is van onze school. Ouder-kind-dag Elk jaar organiseert de ouderraad in juni een ouder-kind-dag. Op deze dag (meestal starten we tweede helft van de middag) word je in de gelegenheid gesteld samen met je kind deel te nemen aan diverse leuke activiteiten. Elk jaar wordt er een thema gekoppeld aan de ouder-kind-dag. De afgelopen jaren zijn er bijvoorbeeld thema's geweest als een reis door Europa, kinderboeken en Eloy's got talent. Om kostendekkend te zijn, wordt er een kleine bijdrage gevraagd door het kopen van een knipkaart van ongeveer 5,00 euro. Hiermee kunnen kinderen en ouders deelnemen aan de activiteiten en eten/drinken kopen in het gelegenheids-restaurant in de hal van de school. In het restaurant streven we naar gezond en lekker eten. Ook zullen er natuurlijk gratis activiteiten georganiseerd worden. De ouder-kind-dag is een activiteit waar een enorme organisatie achter zit. Het is heel fijn dat er veel ouders zijn die een steentje willen bijdragen. Wilt u de dag, zodra bekend, vrijhouden in uw agenda? We maken er graag samen met u een groot feest van! Kinderen met voedsel allergieën Op school zijn één of meer moeders betrokken bij alle activiteiten voor wat betreft het aangeboden eten en drinken tijdens de activiteit. Deze moeder(s) is/zijn door de leerkrachten geïnformeerd over de allergieën van alle kinderen op school. U kunt er dus vanuit gaan dat uw kind tijdens een activiteit eten en drinken krijgt aangeboden dat past bij zijn/haar dieet of allergie. Klassenouders Iedere klas heeft twee klassenouders. Zij ondersteunen de leerkracht bij het organiseren van klas gebonden activiteiten (bijvoorbeeld een herfstwandeling) maar ook de ouderraad bij het vragen om hulp in de klas voor bovenstaande activiteiten.

5 Ouderbijdrage De ouderraad stelt de hoogte van de ouderbijdrage vast en beheert deze ook. Uit de ouderbijdrage worden alle bovenstaande activiteiten betaald. We streven ernaar de ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden. Indien u ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes, en uw gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimum, dan kan Leergeld wellicht iets voor uw kind betekenen. Kijk op de site voor meer informatie. Ouderhulp U zult begrijpen dat er voor het organiseren van al deze activiteiten veel hulp nodig is. De ouderraad initieert en organiseert, maar voor de uitvoering doen we graag een beroep op u als ouders. U zult dit jaar zo nu en dan (met name via ) benaderd worden door de klassenouders met een hulpvraag. We hopen dan ook dat we op u kunnen rekenen!

6 Even voorstellen, de leden van de ouderraad! Mijn naam is Andrea Hoogsteden, moeder van Finnian uit groep 5. Ik ben getrouwd met Robert Hoogsteden en wij hebben samen nog drie kinderen van 22, 20 en 17 jaar. Ik heb een aantal jaar in het onderwijs gewerkt; nu heb ik sinds negen jaar een keramiekatelier waar ik workshops servies beschilderen geef. Ik vind het belangrijk mij in te zetten voor school; ik geloof dat een grote ouderbetrokkenheid zorgt voor completer en beter onderwijs. Bovendien vind ik het leuk om dingen te organiseren en ik doe dit ook al enige jaren voor school. Toen ik werd gevraagd voor de ouderraad heb ik dan ook meteen ja gezegd! Ik zal de rol van voorzitter op mij nemen. Ik heb enorm veel zin om samen met de andere leden geweldige activiteiten te organiseren voor onze kinderen en hoop jullie daarbij ook vaak te ontmoeten! Als secretaris van de nieuwe ouderraad, stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Roos Coulier. Samen met mijn man Léon en onze dochters Lotte (groep 7) en Sophie (groep 5) woon ik in Apeldoorn. Al sinds Lotte in groep 1 zit, ben ik betrokken bij het organiseren van verschillende activiteiten op school. Samen met andere ouders én de leerkrachten proberen we er elke keer weer iets bijzonders van te maken voor de kinderen. Dat gaan we ook dit schooljaar weer doen!

7 Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Dorien Plante en ik ben de moeder van Stijn (groep 5), Sara (groep 3) en Gijs (groep 2). De afgelopen jaren heb ik mij altijd voorgenomen om mij actiever in te zetten voor school als de kinderen allemaal naar school gaan. Een mooi moment om dat nu te realiseren als penningmeester in de ouderraad. Plannen en regelen vind ik leuk om te doen, ik heb er dan ook zin om de komende tijd leuke activiteiten met elkaar te organiseren voor alle kinderen van de Eloy. Mijn naam is Marjolijn Breunis. Moeder van Jasper van Vliet (groep 6) en Wouter van Vliet (groep 3a). Ik ben in de ouderraad gegaan om een bijdrage te leveren aan het organiseren van verschillende activiteiten gedurende het schooljaar. Ik hoop hiermee ook andere ouders enthousiast te maken om ons te ondersteunen. Dan kunnen we de activiteiten voor de kinderen met elkaar zo leuk mogelijk maken en vol energie laten verlopen.

8 Mijn naam is Annerieke Oostenrijk, moeder van 2 meisjes. Floor uit groep 2c en Rosalie die volgend schooljaar mag beginnen op de Eloyschool. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn op de school van mijn kinderen en probeer via deze weg mijn steentje bij te dragen. Daarnaast vind ik het erg leuk om te helpen bij het organiseren en meehelpen bij de activiteiten op school. Mijn naam is Inske Konink, ik ben de moeder van Bram uit groep 6, Sanne uit groep 5, Mats uit groep 1-2a en Lot van 8 maanden. Vanaf het moment dat Bram naar school is gegaan help ik mee met activiteiten op school. Dit doe ik altijd met veel plezier en vind het leuk om dit te kunnen voortzetten met de ouderraad in het nieuwe schooljaar.

September week 35 t/m 39

September week 35 t/m 39 September week 35 t/m 39 Fijn dat jullie (weer) op school zijn! In de eerste schoolweek is er luizencontrole in alle groepen Ook dit schooljaar is elke woensdag weer: Kraanwaterdag! Vanaf 1 september starten

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 2018 1 2 1e schooldag schooljaar 2018-2019 4 5 6 7 8 9 10 Groep 8 11 Groep 8 12 Groep 8 1 Groep 8 14 Groep 8 15 16 17 Deze week: Startbijeenkomst groep 1-2 18 19 Middag: startgesprekken gr t/m

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Schoolgegevens Eloyschool Klingelbeek 28 7339 LD Ugchelen 055-5335033 www.eloyschool.nl Praktische zaken Locatiedirecteur : Jantien Versteeg (aanwezig op maandag, dinsdagochtend,

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool (09QA) Datum: 2-7-2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 Zomervakantie.

Koningin Beatrixschool (09QA) Datum: 2-7-2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 Zomervakantie. augustus 2015 Week 31 01 02 Week 32 03 04 05 06 07 08 09 Week 33 10 11 12 13 14 15 16 Week 34 17 18 19 20 21 22 23 Week 35 24 Eerste schooldag Themaweek: Thema: gezonde voeding 25 Themaweek: Thema: gezonde

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Augustus De Máximaschool, voor gelukkig lerende kinderen! ma di wo do vr za zo Eerste teamdag. 26 Kinderen weer naar school!

Augustus De Máximaschool, voor gelukkig lerende kinderen! ma di wo do vr za zo Eerste teamdag. 26 Kinderen weer naar school! Augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Eerste teamdag 23 24 25 26 Kinderen weer naar school! 27 Start Gouden weken 28 29 30 31 De Gouden weken zijn bedoeld om goud te smeden

Nadere informatie

September De Máximaschool, voor gelukkig lerende kinderen! Teambijeenkomst. 4 Start Gouden weken. 3 Kinderen weer naar school!

September De Máximaschool, voor gelukkig lerende kinderen! Teambijeenkomst. 4 Start Gouden weken. 3 Kinderen weer naar school! September 2018 Teambijeenkomst 1 2 3 Kinderen weer naar school! 4 Start Gouden weken 5 6 7 8 9 10 11 12 Open school gr 1-8 13 14 15 16 17 18 19 Kamp gr. 8 20 Kamp gr. 8 21 Kamp gr. 8 22 23 24 Omg. 10 min

Nadere informatie

Augustus 2019 September 2019

Augustus 2019 September 2019 Augustus 2019 September 2019 2 2 20:00 u / Vergadering oudervereniging 3 3 5 5 Informatie-avond groep 6 6 6 7 ZOMERVAKANTIE 7 8 8 18:30 19:30 uur / Open Huis 10 10 12 Groep 5 / Ouwehands Dierenpark / Rhenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019 Trefwoord De komende weken is het thema Plaatsmaken. Het gaat in dit thema over plekken inpikken en anderen plekken gunnen, maar ook over beste plekken en wat je daarvoor over hebt. In de eerste week onderzoeken

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

8.1! De school en ouders werken samen

8.1! De school en ouders werken samen ROL VAN DE 8.1! De school en ouders werken samen Het contact met de ouders is van groot belang. Als school verzorgen wij het onderwijs aan kinderen en het is dan ook erg belangrijk een goed en open contact

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Activiteitenkrant

Activiteitenkrant Activiteitenkrant 2018-2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de Activiteitenkrant van het schooljaar 2018-2019. We willen ouders graag actief betrekken bij de activiteiten die georganiseerd worden

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 207/208 Augustus 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag Luizencontrole Kanjerweek BBQ 8.00 uur 28 29 Schoolreisje groepen t/m 8 30 3 Algemene informatieavond

Nadere informatie

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

augustus 2018 maandag

augustus 2018 maandag augustus 2018 maandag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag Borne-info 1 Luizencontrole

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 Eerste schooldag Gr 1 t/m 8 thema mijn klas 6 7 Luizencontrole Nieuwsbrief 1 Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 8 9 10 11 36 MR vergadering en OR vergadering 12

Nadere informatie

[Geef tekst op] Jaarverslag OR

[Geef tekst op] Jaarverslag OR [Geef tekst op] Jaarverslag OR 2016-2017 Jaarverslag Ouderraad KC BuitenRijck Schooljaar 2016/2017 1. Inleiding De Ouderraad ondersteunt het schoolteam bij de organisatie van vieringen en allerlei activiteiten

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 De ouderraad beheert de ouderbijdrage die jaarlijks voor elke leerling gevraagd wordt voor uitgaven waarvoor de school geen vergoeding krijgt.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

De Akker PC Hooftlaan HE Hengelo

De Akker PC Hooftlaan HE Hengelo september 2018 1 2 3 Verhuisdag 4 5 6 7 8 9 10 Info avond groep 1 en 2 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Meerdere activiteiten 25 Kennismakingsgespr. gr. 1/7 Kinderpostz. 27 28 29 30 GOUDEN WEKEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

VACATURE OUDERRAAD PENNINGMEESTER

VACATURE OUDERRAAD PENNINGMEESTER Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 28 [nummer 20] ::: 19 februari 2019 Inleverdatum

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode.

Sinterklaasfeest De Sint is alweer in het land. Hieronder leest u de belangrijkste informatie omtrent de Sint-periode. NIEUWS UIT DE KRING 4 Apeldoorn, 22 november 2018 Dit is de vierde editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016 Beste ouders en verzorgers, De activiteiten Commissie (AC) ondersteunt elk jaar het leerkrachten team bij de organisatie en uitvoering van een aantal

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee Augustus 0 WELKOM 7 0 7 Logeerkoffer mee 0 7 0 Deze maand beginnen we weer met het VVE programma Piramide. Piramide is een totaalprogramma waarbij alle ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd worden.

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar!

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Mad Science 27 28 29 30 31 Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 Infoavond alle groepen 19.00 uur 4 5 6 7 8 9 10 11 MR

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015 De ouderraad van basisschool t Ven nieuwe foto 2014-2015 Anne-Marie Klopfer, Martje Romonesco (Voorzitter), Caroline van Heertum, Colet Timmers (secretaris), Hanneke Leenhouts (penningmeester), Monique

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school!

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school! Augustus 05 ma di wo do vr za zo 5 6 7 8 9 0 e werkweek team Teambijeenkomst 5 6 7 Kinderen weer naar school! 8 Start Gouden weken 9 0 Info avond gr. Start 9.0 u 5 Info avond gr. Start 9.0 u 6 Info avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo. week 31. week 32. week 33. week Studiedag. 28 Eerste schooldag. week

Augustus ma di wo do vr za zo. week 31. week 32. week 33. week Studiedag. 28 Eerste schooldag. week Augustus 17 31 1 2 3 5 31 7 8 9 10 11 12 32 1 1 17 18 19 33 21 22 2 25 2 27 3 35 Eerste schooldag Deze hoofdluiscontrole 30 Aan tafel met.. 08.30-10.00 uur 31 1 Studiedag Offerfeest 2 3 September 17 3

Nadere informatie

au g u s t u s

au g u s t u s au g u s t u s 2 0 1 8 1 2 3 4 5 6 7 8 Juf Brigitte jarig 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 s e p t e m b e r 2 0 1 8 1 2 3 4 5 6 7 Juf Marijke jarig

Nadere informatie

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017 Algemeen Dit is het jaarverslag van de Ouderraad van PCB De Schakel in Leimuiden. Dit verslag betreft het schooljaar 2016 2017. In het afgelopen schooljaar heeft de Ouderraad (OR) 6 x vergaderd. De verslagen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016-2017 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 Legenda S: weeknummer schooljaar K: weeknummer kalenderjaar SEPTEMBER S:

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsblad 3 30 september 2016

Nieuwsblad 3 30 september 2016 Kinderboekenweek Aanstaande maandag beginnen wij op school alvast aan de Kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet, is het thema dit jaar: Opa en oma, voor altijd jong. De juffen en meesters zullen dit op

Nadere informatie

Jaarverslag OUDERRAAD

Jaarverslag OUDERRAAD Jaarverslag OUDERRAAD 2017-2018 Vlaardingen, juli 2018 Inhoudsopgave Inhoud De Ouderraad... 1 Kinderboekenweek... 3 Sinterklaas... 4 Kerst... 5 Pasen... 6 Van Kampen Got Talent... 7 Zomerfeest Van Kampen...

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Ouderfonds PCBS de Kring

Jaarverslag Stichting Ouderfonds PCBS de Kring Jaarverslag 2016 2017 Stichting Ouderfonds PCBS de Kring Versie: 1.0 Datum: 9 januari 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Doelstelling Stichting Ouderfonds PCBS de Kring... 3 Samenstelling... 4 Vergaderingen...

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade EB ZEEWOLDE Tel

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade EB ZEEWOLDE Tel De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2016-2017,

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie