JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN"

Transcriptie

1 JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten te organiseren voor de kinderen. Vaak gebeurt dit rond de feestdagen en de verschillende thema s die ze op school behandelen. Neem bijvoorbeeld kerst en carnaval. De verschillende activiteiten die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden staan verder in dit verslag kort toegelicht. Stichting Met ingang van het schooljaar 2013/2014 zijn wij als ouderraad een stichting geworden. De stichting heeft een bestuur dat bestaat uit 3 personen. Voorzitter is Anja Leijsten Secretaris is Sandra Kessels Penningmeester is Rianne Eijmael Jaarlijkse Ouderbijdrage De ouderraad heeft de beschikking over een eigen bankrekening. De jaarlijkse ouderbijdrage wordt door de ouders via de bank aan ons overgemaakt. De jaarlijkse ouderbijdrage bedraagt momenteel 10 per kind en geldt voor kinderen die vóór 1 januari op de Dobbelsteen zaten. De ouderraad zal jaarlijks aan het begin van het jaar verzoeken om deze bijdrage over te maken op onze bankrekening. Met behulp van deze bijdragen worden alle activiteiten voor de kinderen gedurende het hele jaar betaald. Leden OR In 2014 zijn er enkele ouders gestopt. Hiervoor zijn voor nieuwe leden teruggekomen. De OR bestaat per eind 2014 uit 14 leden. De samenstelling van de OR is terug te vinden op de site van BS de Dobbelsteen. Ieder lid organiseert 1 of meerder activiteiten mee per jaar. Bij aanvang van het schooljaar geeft iedereen op wat hij of zij mee wil organiseren. Carnaval Het Thema was dit jaar:bonter kunne we het nit make. Op de vrijdag voor de carnaval kwamen tijdens een bonte modeshow van groep 8 de prinsen en prinsessen en hun adjudanten uit. Prins Tibor en Tim, Prinses Anne en Demi hebben samen met hun adjudanten Nina en Daan, Britt en Stan hebben er de hele week voor gezorgd, dat alle regels weer werden nageleefd. Vrijdags met de carnaval was er een leuk carnavalsfeest in de Seveweag. Nadat er de hele ochtend van elke groep een optreden was geweest, stond s middags de scholenoptocht op het programma. Elke groep had goed haar best gedaan om het thema van dit jaar goed terug te laten komen. Het zag er allemaal erg mooi en bont uit. Na de optocht ging het feest door in de Seveweag, waar ook de prins en jeugdprins van de ezelskop ons nog een bezoekje kwam brengen. Ook dit jaar kunnen we weer terug kijken op een geslaagd carnavalsfeest op de Dobbelsteen.

2 Pasen De groepen 1 tot en met 8 zijn allemaal gemixt. De kinderen hebben van thuis allemaal spullen meegenomen om pakketjes te maken voor de bewoners van Sevenheym. In elke groep zijn deze dozen versiert, gevuld en ingepakt. Een groep heeft deze pakketjes aan de bewoners van Sevenheym aangeboden. De bewoners waren erg dankbaar en vonden het erg leuk dat de kinderen zoveel moeite voor hun hadden gedaan. Verder is er in elke klas aandacht voor het paasverhaal geweest. Koningsspelen Eerst hebben alle kinderen op school ontbeten. Na het ontbijt was er een gezamenlijke opening van de koningsspelen. Gr 1-4 zijn op school gebleven en hebben spellen op het schoolplein gedaan. Gr. 5 en 7 zijn naar sporthal de kruisweide gegaan en hebben daar spellen gedaan. Gr. 6 heeft het project kerngezond gevolgd. Gr. 8 mocht zelf kiezen of ze met gr. 5 en 7 meededen, of helpen bij de kinderen van gr Om 11.45uur was er een gezamenlijke afsluiting op school. Schoolreisje Dit jaar zijn we met school voor de eerste keer op schoolreisje geweest. Voor elke groep was er een leuk programma. Gr. 1-2 zijn naar de Speuldries in Deurne geweest. Gr zijn naar Toverland geweest. Gr 6-7 zijn naar de Efteling geweest. Gr. 8 heeft geen schoolreisje gehad, zij zijn op schoolkamp geweest. Alle groepen hebben het schoolreisje als erg leuk ervaren, volgend schooljaar komt dit dan ook zeker weer op het programma. Sinterklaas Ook dit jaar is Sinterklaas weer bij ons op school geweest. Als verhaallijn werd ook dit jaar het sinterklaasjournaal gevolgd. Onze Piet wilde zo graag brandweerman worden. Als verrassing kwamen ze met een oude brandweerauto naar school, werd er een vuurtje gestookt én kwam er ook nog een echte brandweer met loeiende sirenes aan. Zij hebben Piet leren blussen met alle gevolgen van dien... Toen Sinterklaas gearriveerd was, hebben de groepen 1-5 om beurten een bezoek gebracht aan Sinterklaas in de speelzaal. Groep 6-8 heeft in de eigen klas surprises voor elkaar gemaakt.

3 Kerst De hele dag stond in het teken van Kerst. S avonds kwamen de kinderen weer terug op school en werd er in de eigen groep gegeten. Per groep konden ouders zich inschrijven om een gerechtje te maken, wat de kinderen samen met de juf/meester hadden bedacht. Voor de ouders was de speelzaal gezellig aangekleed in kerstsfeer. Hier kon onder het genot van een drankje ook van de kerstsfeer geproefd worden. De aanwezige ouders gaven aan dat het gezellig was om als ouders samen te zijn in de school terwijl de kinderen het gezellig maakt e in hun klas. Versiercommissie Met ingang van het schooljaar 2014/2015 is er binnen de OR een versiercommissie. Hierin zitten ouders die er voor zorgen dat de school bij elke activiteit of seizoen in deze thema s versierd/aangekleed wordt. De thema's ziet u vooral terug in de nisjes aan de voorkant van de school. Maar ook het trappenhuis wordt iedere keer erg gezellig aangekleed in de verschillende thema's. Zij hebben in het afgelopen jaar wel eens een oproep gedaan voor spullen die ouders niet meer nodig hebben en die leuk bij een thema passen wat ze in de school willen verwerken. All for africa Sinds 2014 wordt er 4 keer per jaar kleding ingezameld via all for Africa. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de OR en mede daardoor kan de vrijwillige ouderbijdrage elk jaar zo laag mogelijk worden gehouden.

4 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2014 Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen De ouderraad beheert de gelden die jaarlijks door de ouders worden betaald voor het organiseren van diverse activiteiten voor de kinderen gedurende het schooljaar. De jaarlijkse bijdrage wordt geïnd in januari. Deze bijdrage geldt voor de kinderen die vóór 1 januari op school zitten. De ouders krijgen via ISY het verzoek om het jaarlijkse bedrag over te maken op onze bankrekening. Gedurende het kalenderjaar zijn er diverse activiteiten georganiseerd met de bijdragen die zijn ontvangen. Hieronder is hiervan een overzicht opgenomen. Resultaat 2014 Stichting Ouderraad Basisschool de Dobbelsteen 2014 is afgesloten met een positief resultaat, wat is toegevoegd aan de reserve. Resultaat 2014 Stichting Ouderraad Basisschool de Dobbelsteen Inkomsten 2014 Begroting Ouderbijdrage Reshare Uitgaven Carnaval Pasen Sport- en spellendag Sinterklaas Sinterklaas Kado's Kerstmis Kamp groep Versiercommissie Schoolreisje Vergoedingen OR vlaai luizen, dagelijks bestuur Bankkosten Notariskosten Stichting NKO-bijdrage Diverse Totaal Resultaat

5 Balans 2014 Stichting Ouderraad Basisschool de Dobbelsteen Voorheen werden de banksaldo s op de Rekening-courant en de spaarrekening van de Ouderraad beheerd door Basisschool de Dobbelsteen. Deze bedragen zijn op de balans opgenomen als een vordering op Basisschool de Dobbelsteen. In 2014 is een groot deel van dit bedrag ontvangen van de Dobbelsteen. Het resterende bedrag zal in 2015 worden ontvangen na overleg met de schooladministratie. De opgebouwde reserve kan worden besteed aan incidentele uitgaven die worden besteed aan de kinderen in de toekomst. Dit kan op initiatief van de Ouderraad in samenwerking met de school. De post nog te betalen posten zijn kosten die bekend waren per , maar die pas in 2015 per bank zijn betaald. Debet Credit Vordering op BS Dobbelsteen ivm banksaldo ouderraad Reserve per Mutatie resultaat Kas Reserve per Rekening-courant Spaarrekening Nog te betalen - Sint en Kerst 65 - Totaal Totaal De boekhouding wordt jaarlijks door minimaal 2 ouders gecontroleerd, middels een kascontrole. Daarbij worden de uitgaven van de kas en de bank doorgenomen.

6 Begroting 2015 Stichting Ouderraad Basisschool de Dobbelsteen Voor 2014 staan weer diverse activiteiten op het programma. Hiervoor is een begroting opgesteld. In 2014 staat er een schoolreisje op het programma. De Dobbelsteen heeft het verzoek gedaan aan de ouderraad om hiervoor ook een bijdrage te doen, zodat de eigen bijdrage van de ouders beperkt kan blijven. De ouderraad wil hieraan een deel van de reserve besteden. Begroting Stichting Ouderraad Basisschool De Dobbelsteen 2015 Inkomsten Begroting Ouderbijdrage Opbrengst Kledinginzameling Uitgaven Carnaval Pasen Sportdag/Koningspelen Sinterklaas Sinterklaas Kado's Kerstmis Versiercommissie Kamp groep Bijdrage Schoolreisje Vergoedingen OR-leden, - afscheid, dagelijks bestuur Bankkosten Notariskosten Stichting NKO-bijdrage Algemene kst OR (kantoorartikelen ed ) 10 1 Diverse Totaal Resultaat Het resultaat over 2015 bedraagt in de begroting -/ Dit bedrag gaat in 2015 van de reserve af die op de balans staat opgenomen. Dit verslag is besproken en vastgesteld in de Ouderraadvergadering van 2015.

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

JAARVERSLAG OR 2012/2013

JAARVERSLAG OR 2012/2013 JAARVERSLAG OR 2012/2013 R.K. Ouderraad Mariaschool EEMNES Voor Basisonderwijs Schooljaar 2012/2013 SAMENSTELLING OUDERRAAD Voorzitter Secretaris Penningmeester Overige leden :Pauline van Daatselaar :MoniquePost

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Totaal winst/verlies excursie: -798,95

Totaal winst/verlies excursie: -798,95 Inkomsten Uitgaven Winst en verlies Oudervereniging BS Het Baken 2017-2018 Ouderbijdrage 18.928,00 Bnkkst bijdrages 97,50 Rentebaten 1,70 19.027,20 Muzische vorming -2.280,00 Sinterklaas -5.932,52 Kerstmis

Nadere informatie

Balans TOTAAL 10.901,26 9.302,72 TOTAAL 10.901,26 9.302,72

Balans TOTAAL 10.901,26 9.302,72 TOTAAL 10.901,26 9.302,72 Balans 1-8-2014 1-8-2013 1-8-2014 1-8-2013 Spaarrekening 9.500,00 7.500,00 Extra ouderbijdrage 2.148,00 1.973,50 Vorderingen 432,50 695,25 Vrije reserve 8.616,66 6.874,72 Betaalrekening 721,39 720,43 Crediteuren

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad OBS Sprengenpark 1 INHOUDSOPGAVE De Ouderraad 2 Financieel verslag ouderraad 2014 / 2015 3 Balans Ouderraad 4 Resultaat schooljaar 2014/2015 5 1 DE OUDERRAAD

Nadere informatie

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 Augustus 2014 Basisschool Vita Vera Bram Streeflandweg 107 6871 HV RENKUM 0317 313178 info@vitavera-skovv.nl www.vitavera-skovv.nl INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5

Nadere informatie

Financieel jaarverslag ouderraad

Financieel jaarverslag ouderraad Financieel jaarverslag ouderraad Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1. Introductie 2. De ouderraad 3. Realisatie schooljaar 2016-2017 a. Inkomsten b. Uitgaven 4. Balans 5. Ouderbijdrage 2017-2018 Bijlage:

Nadere informatie

OUDERRAAD R.K. BASISSCHOOL PIUS X, BEMMEL JAARVERSLAG 2012/2013. vastgesteld in de vergadering van... 2013

OUDERRAAD R.K. BASISSCHOOL PIUS X, BEMMEL JAARVERSLAG 2012/2013. vastgesteld in de vergadering van... 2013 OUDERRAAD R.K. BASISSCHOOL PIUS X, BEMMEL JAARVERSLAG 2012/2013 vastgesteld in de vergadering van... 2013 INHOUDSOPGAVE Balans per 31 juli 2013 pagina 3 Resultatenrekening 2012/2013 pagina 4 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Woensdag 30 september 2015 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Ouderraad. Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris

Ouderraad. Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Ouderraad Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Jaarverslag 2014-2015 OR CBS de Brandaris blz. 2 Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Bijlagen: - Balans 1 - Winst- en Verliesrekening

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 De ouderraad beheert de ouderbijdrage die jaarlijks voor elke leerling gevraagd wordt voor uitgaven waarvoor de school geen vergoeding krijgt.

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Schooljaar 2014-2015

Financieel jaarverslag Ouderraad Schooljaar 2014-2015 Financieel jaarverslag Ouderraad Schooljaar 2014-2015 Lisette van der Eerden-Mooij Inhoudsopgave 1 Introductie 3 2 Realisatie schooljaar 2014-2015 4 2.1 Inkomsten 4 2.1.1 Ouderbijdrage 4 2.1.2 Overige

Nadere informatie

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Inkomsten Uitgaven te kort/over ouderbijdrage 23.775,00 rente 195,35 andere inkomsten storting A4d 1.312,50 Joppedag 966,00 Joppedag 966,00 871,87 94,13 schoolreisje

Nadere informatie

Toelichting Jaarrekening 2013-2014 Oudervereniging R.K. Basisschool De Cirkel

Toelichting Jaarrekening 2013-2014 Oudervereniging R.K. Basisschool De Cirkel Toelichting Jaarrekening 2013-2014 Oudervereniging R.K. Basisschool De Cirkel Algemeen Het schooljaar 2013-2014 is voor de oudervereniging financieel redelijk goed verlopen, ondanks een te zuinige berekening

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Maandag 17 oktober 2016 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

Balans. Activa 31-jul-14 31-jul-13 31-jul-12 Passiva 31-jul-14 31-jul-13 31-jul-12

Balans. Activa 31-jul-14 31-jul-13 31-jul-12 Passiva 31-jul-14 31-jul-13 31-jul-12 Balans Activa 31-jul-14 31-jul-13 31-jul-12 Passiva 31-jul-14 31-jul-13 31-jul-12 Vorderingen Nog te ontvangen bedragen 0,00 0,00 772,26 Algemene reserve 4.508,71 3.301,49 3.570,48 Vooruitbetaalde kosten

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

ALV Ouderraad RKBS De Springschans. 11 oktober 2017

ALV Ouderraad RKBS De Springschans. 11 oktober 2017 ALV Ouderraad RKBS De Springschans 11 oktober 2017 Agenda: 1. Jaarverslag 2016/2017 2. Financieel overzicht schooljaar 2016/2017 a) Inkomsten en kosten b) Balans 3. Kascontrole 2016/2017 4. Decharche dagelijks

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar 2014/2015 Jaarplan schooljaar 2015/2016

Jaarverslag schooljaar 2014/2015 Jaarplan schooljaar 2015/2016 Jaarverslag schooljaar 2014/2015 Jaarplan schooljaar 2015/2016 Stichting Ouderraad Protestant-Christelijke basisschool De Regenboog Page 1 of 11 Inhoudsopgave Jaarverslag: Inleiding 4 Activiteiten 5 1.

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Concept Financieel jaarverslag van de De Stam Oudervereniging van de Aloysiusschool te Amersfoort. Schooljaar

Concept Financieel jaarverslag van de De Stam Oudervereniging van de Aloysiusschool te Amersfoort. Schooljaar Concept Financieel jaarverslag van de De Stam Oudervereniging van de Aloysiusschool te Amersfoort Schooljaar 2011-2012 1 Balans 1 aug 2011 1 aug 2012 1 aug 2012 1 aug 2013 Bezittingen Kas Stam Giro Stam

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Concept Financieel jaarverslag van de De Stam Oudervereniging van de Aloysiusschool te Amersfoort. Schooljaar

Concept Financieel jaarverslag van de De Stam Oudervereniging van de Aloysiusschool te Amersfoort. Schooljaar Concept Financieel jaarverslag van de De Stam Oudervereniging van de Aloysiusschool te Amersfoort Schooljaar 2010-2011 1 Balans 1 aug 2010 1 aug 2011 1 aug 2011 1 aug 2012 Bezittingen Giro Stam 11.526

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

JAARVERSLAG OR 2011/2012

JAARVERSLAG OR 2011/2012 JAARVERSLAG OR 2011/2012 R.K. Ouderraad Mariaschool EEMNES Voor Basisonderwijs Schooljaar 2011/2012 SAMENSTELLING OUDERRAAD Voorzitter Secretaris Penningmeester Overige leden :Pauline van Daatselaar :MoniquePost

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015 De ouderraad van basisschool t Ven nieuwe foto 2014-2015 Anne-Marie Klopfer, Martje Romonesco (Voorzitter), Caroline van Heertum, Colet Timmers (secretaris), Hanneke Leenhouts (penningmeester), Monique

Nadere informatie

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Jaarverslag 20176-2018 Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Algemeen Elk jaar wordt door de oudervereniging een financieel jaarverslag gepresenteerd.

Nadere informatie

STICHTING OBS DE PIONIER COMBI FINANCIEEL JAARVERSLAG 2011/2012

STICHTING OBS DE PIONIER COMBI FINANCIEEL JAARVERSLAG 2011/2012 STICHTING OBS DE PIONIER COMBI FINANCIEEL JAARVERSLAG 2011/2012 Voorzitter: Tonnie Ligtermoet Penningmeester: Esther Roode-de Jong Datum: 5 oktober 2012 ALGEMEEN De Stichting OBS De Pionier Combi beheert

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2015/2016 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Balans TOTAAL 6.518, ,08 TOTAAL 6.518, ,08

Balans TOTAAL 6.518, ,08 TOTAAL 6.518, ,08 Balans 15-9-2012 15-9-2011 15-9-2012 15-9-2011 Spaarrekening 6.000,00 11.500,00 Extra ouderbijdrage 1.763,50 1.608,50 Vorderingen 20,00 605,00 Vrije reserve 4.754,62 10.913,58 Betaalrekening 332,42 314,38

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering 15 september 2009 DEFINITIEF

Verslag Algemene ledenvergadering 15 september 2009 DEFINITIEF Verslag Algemene ledenvergadering 15 september 2009 DEFINITIEF Aanwezig: Ongeveer 35 ouders, waaronder leden van de OR en MR. Ongeveer 22 leerkrachten, waaronder de interim directeur Jan Heemskerk en zijn

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

ALV Ouderraad RKBS De Springschans. 17 oktober 2018

ALV Ouderraad RKBS De Springschans. 17 oktober 2018 ALV Ouderraad RKBS De Springschans 17 oktober 2018 Agenda: 1. Jaarverslag 2017/2018 2. Financieel overzicht schooljaar 2017/2018 a) Inkomsten en kosten b) Balans 3. Kascontrole 2017/2018 4. Decharche dagelijks

Nadere informatie

Jaarverslag Tweco

Jaarverslag Tweco Jaarverslag Tweco 2016-2017 Inhoud 1. LEDEN VAN DE TWEEMASTER EVENEMENTENCOMMISSIE (TWECO) 3 2. COMMISSIES 4 3. FINANCIEEL JAARVERSLAG 12 4. DECHARGE 13 5. VOORUITBLIK 2017-2018 14 1. Leden van de Tweemaster

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag Oudervereniging R.K. de Wingerd. Jaar 2016 / 2017

Financieel Jaarverslag Oudervereniging R.K. de Wingerd. Jaar 2016 / 2017 Bestemd voor ouders en leerkrachten Pagina 1 van 7 Financieel Jaarverslag Oudervereniging R.K. de Wingerd Jaar 2016 / 2017 Bestuur 2016/2017 Voorzitter: Sandra Boorsma Secretaris: Suzanne Driegen Penningmeester:

Nadere informatie

A.C. Dekker Penningmeester 13 september 2015

A.C. Dekker Penningmeester 13 september 2015 Algemeen Bij de start van het schooljaar en overdracht naar nieuwe penningmeester is de fysiek aanwezige kas (na telling) gestort op de rekening van de OV. Daarna is gedurende het schooljaar geen kas meer

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2014 2015.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2014 2015. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2014 2015. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Ereprijs 1 1391TA Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan.

NIEUWSBRIEF. Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan. NIEUWSBRIEF 02-12-2015 (5 pag.) Sinterklaas op Dichterbij! Op zaterdag 14 november kwam Sinterklaas in Meppel aan. AGENDA Ook dit jaar zal de Sint Dichterbij met een bezoekje vereren. Vrijdag 4 december

Nadere informatie

20L4-20L5. OBS "De Lindelaar" Fina ncieel jaa rverslag ouderraad. Openbare basisschool "De Lindelaar'' Postbus 53 9430 AB Westerbork Tel:0593 331998

20L4-20L5. OBS De Lindelaar Fina ncieel jaa rverslag ouderraad. Openbare basisschool De Lindelaar'' Postbus 53 9430 AB Westerbork Tel:0593 331998 Openbare basisschool "De Lindelaar'' Postbus 53 9430 AB Westerbork Tel:0593 331998 Fax: 0593 331869 E-mail: or.delindelaar@obomd.nl www.delindelaar. nl Fina ncieel jaa rverslag ouderraad OBS "De Lindelaar"

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School Inleiding Dit verslag beschrijft het schooljaar 2011-2012 en de rol van de Ouderraad hierin. Ook de financiële verantwoording is in dit verslag opgenomen.

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD DE BOOMHUT 2017/2018 Wie namen deel in de Ouderraad (OR)? Angela (voorzitter en communicatie) Angélique (tot mei) Eveline Fenna Jan (penningmeester) Mandy Maureen Robin Sandra (nu

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag Ouderraad RK De Marinx Schooljaar 20172018 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van het schooljaar 20172018 (182017 tot 182018). Hierin leggen wij (de ouderraad) verantwoording

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2018 Afsluiting schooljaar 2017 2018 Begroting 2018 2019 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 10.795,50 in 2017-2018

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Begroting & financieel overzicht Oudervereniging Kindcentrum Warande (OKW)

Begroting & financieel overzicht Oudervereniging Kindcentrum Warande (OKW) Begroting 2015 2016 & financieel overzicht 2014-2015 Oudervereniging Kindcentrum Warande (OKW) Introductie Voor u ligt de begroting van de Oudervereniging Kindcentrum Warande (OKW) voor het schooljaar

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging BS De Piramide Datum: 22 september 2015 Tijd: 20.00 uur Locatie: Aula Afwezig: Gemma, Marscha, Fredy, Linda Agenda 1. Opening door voorzitter Marco Franken

Nadere informatie

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen Oudervereniging r.k. basisschool de Wingerd Nijmegen Jaarverslag 2013/2014 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van schooljaar 2013/2014 van de oudervereniging van r.k. basisschool de Wingerd te Nijmegen.

Nadere informatie

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten.

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten. Jaarverslag schooljaar 2015-2016 Ouderraad b.s. Ondersteboven 15 september 2016 1. Inhoudelijk jaarverslag: onze activiteiten Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014 Geachte Ouders, Hierbij ontvangt u de uitnodiging en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van "Oudervereniging De Branding", welke zal plaatsvinden op woensdag 15 oktober om 20.00 uur, locatie

Nadere informatie

OuderRaad De Reuzepas. Financieel overzicht schooljaar 2012-2013

OuderRaad De Reuzepas. Financieel overzicht schooljaar 2012-2013 Financieel overzicht schooljaar 2012-2013 Ouderbijdrage 3.608,11 Sinterklaas 953,19 Huur muziekinstallatie 50,00 Kerst 284,88 Stichting Oeverwal - Bijdrage OR Carnaval 206,87 Stichting Oud Papier KBO Pasen

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

resultatenrekening Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten

resultatenrekening Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten resultatenrekening 2015-2016 Begroting 2015/2016 Realisatie Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten Ouderbijdrage 12.450 12.253 Schoolreisje 1.250 1.480 Kamp 12.425 12.282 Rente 300 270 Voucher schoolfotograaf

Nadere informatie

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL Inleiding In dit informatieboekje informeren wij u over wat de oudervereniging van Basisschool Triangel is,

Nadere informatie

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA Activiteitenverslag schooljaar 2017-2018 Samen met het team heeft de ouderraad de volgende activiteiten georganiseerd. Kinderboekenweek Het thema van deze Kinderboekenweek

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad De Zonnewijzer schooljaar 2013 2014 en begroting 2014 2015

Jaarverslag ouderraad De Zonnewijzer schooljaar 2013 2014 en begroting 2014 2015 Jaarverslag ouderraad De Zonnewijzer schooljaar 2013 2014 en begroting 2014 2015 Voorwoord De Ouderraad stelt zich ten doel om de samenwerking en betrokkenheid van ouders bij de school te vergroten als

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2014 2015 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Kardinaal de Jong School. De oudervereniging bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Twa yn Ien

Nieuwsbrief van Twa yn Ien vrijdag 12 december 2014 Uit de jaarkalender: Donderdag 18 december Kerstviering Vrijdag 19 december Alle kinderen s middags vrij. 22 december t/m 2 januari 2015 Kerstvakantie 5 januari 2015 Hoofdluis

Nadere informatie

Jaarverslag OR 2013-2014

Jaarverslag OR 2013-2014 Jaarverslag OR 2013-2014 2014 Inhoud Highlights OR 2013-2014 Winst- en verliesrekening 2013-2014 Ouderbijdrage 2013-2014 Ouderbijdrage 2014-2015 Voorstel incasso Ouderbijdrage & Schoolreisgelden Voorstel

Nadere informatie

Financieel overzicht schooljaar 2014 2015

Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 Algemeen In verband met een storende fout in de berekening van het aantal leerlingen in 2014 2015 is in de begroting met verkeerde aantallen gerekend. Omdat dit

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD. Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015

JAARVERSLAG OUDERRAAD. Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015 JAARVERSLAG OUDERRAAD Johan Frisoschool SCHOOLJAAR 2014 / 2015 Inhoud 1. Voorwoord 2. Algemeen 1. Samenstelling Ouderraad schooljaar 2014/2015 2. Vergaderingen 3. Festiviteiten 1. Schoolreis 2. Kleuterfeest

Nadere informatie

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd:

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd: JAARVERSLAG SCHOOLFONDS DE KLIPPER 2015-2016 Beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 is goed afgesloten met een positief exploitatieresultaat van 77,53. De totale kosten (uitgezonderd enkele reserveringen)

Nadere informatie

De kascontrole is op 20 september 2016 uitgevoerd door Yvonne Peeters en Martine Jansma.

De kascontrole is op 20 september 2016 uitgevoerd door Yvonne Peeters en Martine Jansma. Kascontrole De kascontrole 2015-2016 is op 20 september 2016 uitgevoerd door Yvonne Peeters en Martine Jansma. De kascommissie is akkoord met de gepresenteerde cijfers van schooljaar 2015-2016 en stelt

Nadere informatie

Feest : Vacature (al ruim één schooljaar) Sport : Vacature Decoratie & Creatief : Vacature (vervuld per )

Feest : Vacature (al ruim één schooljaar) Sport : Vacature Decoratie & Creatief : Vacature (vervuld per ) Oudervereniging Roald Dahl School Oudervereniging Roald Dahl School 11 september 2014 Opening, welkom door voorzitter De oudervereniging (ouderpanel) Wijzigingen afgelopen jaar Vacatures Wie zit er in

Nadere informatie

begroting Begroting 2016/2017 Ouderbijdrage Schoolreisje Kamp Rente 200 Vergoeding schoolfotograaf 200

begroting Begroting 2016/2017 Ouderbijdrage Schoolreisje Kamp Rente 200 Vergoeding schoolfotograaf 200 begroting 2016-2017 Begroting 2016/2017 Uitgaven Inkomsten Ouderbijdrage 12.450 Schoolreisje 1.250 Kamp 14.470 Rente 200 Vergoeding schoolfotograaf 200 Kosten schoolreisje 1.500 Kosten kamp 14.000 Diverse

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker. 21 oktober 2014

Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker. 21 oktober 2014 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging CBS de Wendakker 21 oktober 2014 Agenda Opening Bedanken bestuursleden Benoeming nieuwe bestuursleden Aankondiging nieuwe commissieleden Presentatie jaarverslag

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad

Jaarverslag Ouderraad Jaarverslag Ouderraad 2017-2018 Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van basisschool de Raamdonk. Dit jaar, net zoals voorgaande jaren, is ervoor gekozen een jaarverslag te maken ter vervanging

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad obs De Violier

Jaarverslag Ouderraad obs De Violier Jaarverslag 2017 2018 Ouderraad obs De Violier In dit jaarverslag komen de volgende onderwerpen aan de orde: 1. Inleiding 2. Doel en taken van de Ouderraad van OBS De Violier 3. Activiteiten schooljaar

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier

Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier Jaarverslag 2013 2014 Ouderraad obs De Violier In dit jaarverslag komen de volgende onderwerpen aan de orde: 1. Inleiding 2. Doel en taken van de Ouderraad van OBS De Violier 3. Activiteiten schooljaar

Nadere informatie

resultatenrekening Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten

resultatenrekening Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten resultatenrekening 2014-2015 Begroting Realisatie Uitgaven Inkomsten Uitgaven Inkomsten Ouderbijdrage 12.300 12.589 Schoolreisje 1.925 2.588 Kamp 13.395 13.195 Rente 300 360 Statiegeld 5 0 Kosten schoolreisje

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Torenlaan 56 1391AN Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Stichting Ouderactiviteiten De Driekleur JAARPLAN

Stichting Ouderactiviteiten De Driekleur JAARPLAN Stichting Ouderactiviteiten De Driekleur JAARPLAN 2015-2016 Ouderraad obs De Driekleur (Locatie Wilhelmina) Van der Kest Wittensstraat 3 2691 XD 's-gravenzande Postbus 8 2690 AA 's-gravenzande info@obsdedriekleur.nl

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Oec. Basisschool t Prisma Mercuriusweg - Purmerend Geachte ouders / verzorgers van de leerlingen van t Prisma, de teamleden en de medezeggenschapsraad. Op 2 september

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Activiteiten Commissie schooljaar 2015/2016 Beste ouders en verzorgers, De activiteiten Commissie (AC) ondersteunt elk jaar het leerkrachten team bij de organisatie en uitvoering van een aantal

Nadere informatie

Oudervereniging R.K. Basisschool de Wingerd. Nijmegen

Oudervereniging R.K. Basisschool de Wingerd. Nijmegen Oudervereniging R.K. Basisschool de Wingerd Nijmegen Jaarverslag 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van schooljaar 2015/2016 van de oudervereniging van r.k. basisschool de Wingerd te Nijmegen.

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2012-2013 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 3 Activiteiten Oudervereniging... 3 Communicatie en overleg... 3 Dag

Nadere informatie

Ouderraad "ICBS-Octant" Schooljaar 2014/2015

Ouderraad ICBS-Octant Schooljaar 2014/2015 Ouderraad "ICBSOctant" Schooljaar 2014/2015 Per 31 juli 2015 1. HIGHLIGHTS Financiële jaar Het financiële jaar loopt van 1 augustus 2014 tot en met 31 juli 2015 Ouderbijdrage 2014 / 2015 = Totaal ontvangen

Nadere informatie

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug.

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug. Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al verschillende keren voorbij zien komen en misschien ook al de bijdragen voor uw kind(eren) voldaan. We zijn

Nadere informatie

Notulen vergadering Oudervereniging van 16 januari 2017

Notulen vergadering Oudervereniging van 16 januari 2017 Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Notulen vergadering Oudervereniging van 16 januari 2017 Aanwezig: Pauke-Minke-Mariska-Sandra-Maartje-Annelie-Daniëlle

Nadere informatie

NOTITIE. Ouderbijdrage 10-6-2005 pag 1

NOTITIE. Ouderbijdrage 10-6-2005 pag 1 NOTITIE 1. De vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage, geïnd door school en/of ouderraad(vereniging) is vrijwillig. Scholen mogen een vrijwillige financiële bijdrage vragen voor extra voorzieningen

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Dinsdag 19 september 2017 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

Basisschool! De Zevensprong

Basisschool! De Zevensprong Basisschool De Zevensprong FINANCIEEL JAARVERSLAG OUDERRAAD 2014 / 2015 Financieel Jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Toelichting op de inkomsten Ouderbijdrage De ouderbijdrage voor het schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie