Jaargang april 2019 Editie no. 16. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang april 2019 Editie no. 16. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9"

Transcriptie

1 Jaargang april 2019 Editie no. 16 s... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad, Curaçao Tel.: (5999) / Fax: (5999) Aanleveren mededelingen: - per mail: wjz.bekendmaking@gobiernu.cw - of op het adres van de uitgever op een digitaal medium.

2 Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 2 BAB Bioventures N.V., in liquidatie (hierna te noemen de vennootschap ) In een Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 20 februari 2019 is besloten BAB Bioventures N.V., per diezelfde datum te ontbinden. Rekening en Verantwoording en het Plan van Uitkering De rekening en verantwoording en het plan van uitkering liggen ter inzage voor alle belanghebbenden ten kantore van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Nijverheid te Curaçao en bij het kantoor van de vennootschap. De Vereffenaar DEBAM N.V. (in liquidatie) Besluit tot ontbinding: Bij besluit van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de vennootschap is besloten de vennootschap per 22 maart 2019 te ontbinden. Rekening en verantwoording: De vereffenaar heeft vastgesteld wat de omvang van de rechten en verplichtingen van de vennootschap zijn en heeft daarvan een balans opgemaakt, hetwelk ter inzage ligt voor alle belanghebbenden ten kantore van de vennootschap.

3 Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 3 Plan van Uitkering: De vennootschap zal op korte termijn al haar schulden voldoen, waarna het resterend liquidatiesaldo aan de aandeelhouders zal worden voldaan overeenkomstig de bepalingen in de statuten van de vennootschap. De Vereffenaar Notice of Appointment of a Liquidator under Section 204 of the BVI Business Companies Act. Atlanta Land Development Ltd. ( the Company ) (in Voluntary Liquidation) Company No NOTICE is hereby given pursuant to Section 204, subsection (b) of the BVI Business Companies Act, 2004 that the Company is in voluntary liquidation. The voluntary liquidation commenced on March 26, The Liquidator is Joseline J. Leitoe, with business address Ara Hill Top, Unit A2, Pletterijweg Oost 1, Willemstad, Curaçao. Joseline Leitoe Voluntary Liquidator

4 Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 4 Stichting Yellowbird (in liquidatie) Bij bestuursbesluit van 12 april 2019 werd besloten de stichting per 12 april 2019 te ontbinden. De Vereffenaar. Stichting Administratiekantoor Yellowbird (in liquidatie) Bij bestuursbesluit van 12 april 2019 werd besloten de stichting per 12 april 2019 te ontbinden. De Vereffenaar Beleggingsmaatschappij A.J.M. Mulders B.V. in liquidatie. In de op 15 april 2019 gehouden algemene vergadering van aandeelhouders is besloten om tot ontbinding van de vennootschap over te gaan. De rekening en verantwoording en het plan van uitkering van de vennootschap in liquidatie zijn neergelegd ten kantore van het Handelsregister en ten kantore van de vennootschap en liggen ter inzage gedurende een termijn van 30 dagen vanaf heden. De vereffenaar

5 Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 5 MOOD MEDIA HOLDINGS N.V. (in liquidatie) Besluit tot ontbinding: Bij besluit van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de vennootschap is besloten de vennootschap per 31 december 2018 te ontbinden. Rekening en verantwoording: De vereffenaar heeft vastgesteld wat de omvang van de rechten en verplichtingen van de vennootschap zijn en heeft daarvan een balans opgemaakt, hetwelk ter inzage ligt voor alle belanghebbenden ten kantore van de vennootschap. Plan van Uitkering: De vennootschap zal op korte termijn al haar schulden voldoen, waarna het resterend liquidatiesaldo aan de aandeelhouders zal worden voldaan overeenkomstig de bepalingen in de statuten van de vennootschap. De Vereffenaar Odei Pureza Investments B.V.

6 Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 6 Bij aandeelhoudersbesluit van de op Curaçao gevestigde besloten vennootschap Odei Pureza Investments B.V. d.d. 26 maart 2019 is deze vennootschap ontbonden. Bij zijn aantreden heeft de vereffenaar geconstateerd dat er geen baten aanwezig zijn. De Vereffenaar ADVERTENTIE Zevenhuizen N.V. in liquidatie De rekening en verantwoording en het plan van uitkering van de vennootschap in liquidatie zijn neergelegd ten kantore van het Handelsregister en ten kantore van de vennootschap en liggen ter inzage gedurende een termijn van 30 dagen vanaf heden. De vereffenaar Ontbindingsbesluit: Bij besluit van de buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de vennootschap Salinja Sunshine Fast Wash NV is besloten om de vennootschap per 31 december 2013 te ontbinden onder benoeming van de heer Louis Lopez Ramirez tot vereffenaar.

7 Aankondiging Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 7 Slotverantwoording: De Vereffenaar heeft overeenkomstig het bepaalde in artikel 2:31 BW vastgesteld wat de omvang van de rechten en verplichtingen van de vennootschap zijn. Alle schuldeisers zijn voldaan en er zijn geen aan de Vereffenaar bekende baten meer aanwezig. Aankondiging PRO-DEO A A N K O N D I G I N G Bij exploit van TWAALFDE APRIL TWEEDUIZEND NEGENTIEN, heb ik SHUDESKA CLEMENS MARIA ERSILIA, deurwaarder voor burgerlijke zaken bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba en het Gerecht in Eerste Aanleg van Curacao, waarvan een afschrift is gelaten aan de E.A. Heer Officier van Justitie bij Het Gerecht in Eerste Aanleg, standplaats in Curaçao, die het oorspronkelijk voor "GEZIEN" heeft getekend, ten verzoeke van SIEGNEVIA PARFILA FERRERO, wonende in Curacao, ter dezer zake domicilie kiezende aan de Jan Noorduynweg Nst Esperamos Supermarket, ten kantore van de de advokaat Mr. H.S. Johannes, A A N de

8 Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 8 naamloze vennootschap KOS PA KAS N.V. BBQ TRUCK, gevestigd en kantoorhoudende in Curacao, te Veeris 27 Unit F-2, Sambil Korsou, en correspondentie adres Schottegatweg Oost Baroud Building, doch thans zonder bekende vestigingsplaats in Curaçao of daarbuiten, B E T E K E N D de grosse van een vonnis van de E.A. Heer Rechter in Het Gerecht in Eerste Aanleg in Curaçao, van 19 februari 2019, met bevel de grosse van een vonnis van de E.A. Heer Rechter in Het Gerecht in Eerste Aanleg in Curaçao, van 22ste mei 2017, met bevel OM BINNEN TWEE DAGEN aan de inhoud daarvan te voldoen. De deurwaarder voornoemd S.C.M. Ersilia Aankondiging PMP BUSINESS SERVICES N.V. (ontbinding) Op 10 april 2019 is het besluit genomen om bovengenoemde vennootschap met ingang van dezelfde datum te ontbinden. SLOTVERANTWOORDING De vereffenaar heeft terstond bij zijn aantreden vastgesteld dat geen aan hem bekende baten aanwezig zijn en dat derhalve, ingevolge artikel 31 lid 7 Boek 2 BW Curaçao, de vereffening van de vennootschap is beëindigd. De Vereffenaar.

9 Oproeping Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 9 Aankondiging Bij exploot van 18 maart 2019, waarvan afschrift is gelaten aan de Edelachtbare Officier van Justitie bij Het Gerecht in Eerste Aanleg van Curaçao, die het oorspronkelijk voor Gezien heeft getekend, heb ik, SONALIE RENATA VALENTINA ROLLINS, toegevoegd aspirant deurwaarder, werkzaam ten kantore van MARLON ISIDRO BAZUR, deurwaarder voor burgerlijke zaken bij Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao en Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba en bij Het Gerecht in Eerste Aanleg van Curaçao, wonende op Curaçao en aldaar kantoorhoudende aan het adres Grebbelinieweg # 84-A, ten verzoeke van: 1. de naamloze vennootschap FELIZ NV, gevestigd en kantoorhoudende op Curaçao en 2. SHARON SEBALD, wonende op Curaçao, AAN: RUPA HARIKISHAN WADHWANI, zonder bekende woon of verblijfplaats op Curaçao of elders, BETEKEND: de grosse van een door de E.A. Rechter in Het Gerecht in Eerste Aanleg van Curaçao in Kort Geding gewezen vonnis, welk vonnis ter terechtzitting van het Gerecht voormeld op 15 februari 2019 in het openbaar is uitgesproken, MET BEVEL: om binnen twee dagen na betekening de daarin genoemde bedragen te voldoen en met bevel om binnen twee maanden na betekening het in bedoeld exploot genoemd perceel te ontruimen, een en ander zoals in voormeld exploot verder omschreven. De Gerechtsdeurwaarder, S.R.V. Rollins. Oproeping Bij exploot van 12 april 2019 waarvan afschrift is gelaten aan de Edelachtbare Officier van Justitie bij Het Gerecht in Eerste Aanleg van Curaçao, die het oorspronkelijk voor Gezien heeft getekend, heb ik, SONALIE RENATA VALENTINA ROLLINS, toegevoegd aspirant deurwaarder, werkzaam ten kantore van MARLON ISIDRO BAZUR, deurwaarder voor

10 Powered by TCPDF ( Landscourant van Curaçao 18 april 2019 Pagina 10 burgerlijke zaken bij Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao en Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba en bij Het Gerecht in Eerste Aanleg van Curaçao, wonende op Curaçao en kantoorhoudende aan de Grebbelinieweg # 84-A, gevolg gevend aan de beschikking van 8 april 2019 van de E.A. Rechter in het voormeld Gerecht, MICHAEL MARCELINO EGBERT PIETER, zonder bekende woon- en of verblijfplaats op Curaçao of elders, OPGEROEPEN om op maandag 19 augustus 2019 des voormiddag om 09:30 ter terechtzitting te verschijnen ten Raadhuis aan het Wilhelminaplein # 4 op Curaçao voor de E.A. Rechter, teneinde op de door de rechtspersoonlijkheid bezittende stichting FUNDASHON KORPORASHON PA DESAROYO DI KÒRSOU (KORPODEKO) tegen hem/haar ingestelde vordering te antwoorden. De Gerechtsdeurwaarder, S.R.V. Rollins.

Volúmen Mei 2019 Edishon number 22. Liquidaties... p. 2 Echtscheidingen... p. 8 Aankondigingen... p. 9

Volúmen Mei 2019 Edishon number 22. Liquidaties... p. 2 Echtscheidingen... p. 8 Aankondigingen... p. 9 Volúmen 2019 31 Mei 2019 Edishon number 22 s... p. 2 Echtscheidingen... p. 8 en... p. 9 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,. Losse nummers

Nadere informatie

Jaargang april 2019 Editie no. 15. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Echtscheidingen... p. 15

Jaargang april 2019 Editie no. 15. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Echtscheidingen... p. 15 Jaargang 2019 12 april 2019 Editie no. 15 s... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Echtscheidingen... p. 15 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 13. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 13

Jaargang maart 2019 Editie no. 13. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 13 Jaargang 2019 29 maart 2019 Editie no. 13 s... p. 2 en... p. 6 Bekendmakingen... p. 13 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

Jaargang februari 2019 Editie no. 5. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Oproepingen... p. 15 Echtscheidingen... p.

Jaargang februari 2019 Editie no. 5. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Oproepingen... p. 15 Echtscheidingen... p. Jaargang 2019 1 februari 2019 Editie no. 5 s... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Oproepingen... p. 15 Echtscheidingen... p. 16 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam

Nadere informatie

Jaargang juli 2019 Editie no. 29. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 12 Bekendmakingen... p. 22

Jaargang juli 2019 Editie no. 29. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 12 Bekendmakingen... p. 22 Jaargang 2019 19 juli 2019 Editie no. 29 s... p. 2 Aankondigingen... p. 12 Bekendmakingen... p. 22 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

Jaargang mei 2019 Editie no. 20. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 12

Jaargang mei 2019 Editie no. 20. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 12 Jaargang 2019 17 mei 2019 Editie no. 20 s... p. 2 en... p. 12 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad, Curaçao Tel.: (5999)

Nadere informatie

Volúmen Yüli 2019 Edishon number 28. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 7

Volúmen Yüli 2019 Edishon number 28. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 7 Volúmen 2019 12 Yüli 2019 Edishon number 28 en... p. 2 s... p. 7 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,. Losse nummers NAFL. 6,. Uitgever:

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 12. Echtscheidingen... p. 2 Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6

Jaargang maart 2019 Editie no. 12. Echtscheidingen... p. 2 Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Jaargang 2019 22 maart 2019 Editie no. 12 Echtscheidingen... p. 2 s... p. 2 en... p. 6 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

Jaargang mei 2019 Editie no. 21. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 10

Jaargang mei 2019 Editie no. 21. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 10 Jaargang 2019 24 mei 2019 Editie no. 21 Aankondigingen... p. 2 s... p. 10 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 10

Jaargang maart 2019 Editie no. 10 Jaargang 2019 8 maart 2019 Editie no. 10 Bekendmakingen... p. 2 Echtscheidingen... p. 4 Liquidaties... p. 4 Oproepingen... p. 7 Aankondigingen... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 9. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 9

Jaargang maart 2019 Editie no. 9. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 9 Jaargang 2019 1 maart 2019 Editie no. 9 Aankondigingen... p. 2 s... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

Volúmen Ougùstùs 2019 Edishon number 31. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 7 Echtscheidingen... p. 14

Volúmen Ougùstùs 2019 Edishon number 31. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 7 Echtscheidingen... p. 14 Volúmen 2019 2 Ougùstùs 2019 Edishon number 31 en... p. 2 s... p. 7 Echtscheidingen... p. 14 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,. Losse

Nadere informatie

Volúmen Yüni 2019 Edishon number 25. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Bekendmakingen... p. 17

Volúmen Yüni 2019 Edishon number 25. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Bekendmakingen... p. 17 Volúmen 2019 21 Yüni 2019 Edishon number 25 s... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Bekendmakingen... p. 17 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,.

Nadere informatie

Jaargang april 2019 Editie no. 17. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 9 Echtscheidingen... p. 15 Bekendmakingen... p.

Jaargang april 2019 Editie no. 17. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 9 Echtscheidingen... p. 15 Bekendmakingen... p. Jaargang 2019 26 april 2019 Editie no. 17 en... p. 2 s... p. 9 Echtscheidingen... p. 15 Bekendmakingen... p. 16 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2011, nummer 3 23 december 2011 INHOUD Oproepingen Oproeping, liquidatie en aankondiging Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2013 27 DECEMBER 2013 EDITIE NO. 26 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDING... 1 S. 1-3 AANKONDIGING DEURWAARDERS.... 3-4 ANNOUNCEMENTS... 5-6 LANDSBESLUIT VAN 3 JANUARI 2013 NO. 18.

Nadere informatie

Jaargang juni 2019 Editie no. 24. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 5 Echtscheidingen... p. 10

Jaargang juni 2019 Editie no. 24. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 5 Echtscheidingen... p. 10 Jaargang 2019 14 juni 2019 Editie no. 24 en... p. 2 s... p. 5 Echtscheidingen... p. 10 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

Bevoegd om tot ontbinding te besluiten AVA (= Algemene vergadering van aandeelhouders) Stichtingsbestuur, tenzij de statuten dit niet toelaten

Bevoegd om tot ontbinding te besluiten AVA (= Algemene vergadering van aandeelhouders) Stichtingsbestuur, tenzij de statuten dit niet toelaten Handelsregister KvK Onderwerp: Ontbinding rechtspersoon Datum: juni 2017 Indien u zelf als bestuurder / organisatie een rechtspersoon waar u onderdeel van bent wilt ontbinden / liquideren dan kunt u dat

Nadere informatie

Volúmen Yüni 2019 Edishon number 24. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 5 Echtscheidingen... p. 10

Volúmen Yüni 2019 Edishon number 24. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 5 Echtscheidingen... p. 10 Volúmen 2019 14 Yüni 2019 Edishon number 24 en... p. 2 s... p. 5 Echtscheidingen... p. 10 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,. Losse nummers

Nadere informatie

Jaargang januari 2019 Editie no. 4

Jaargang januari 2019 Editie no. 4 Jaargang 2019 25 januari 2019 Editie no. 4 s... p. 2 Oproepingen... p. 11 Aankondigingen... p. 13 Echtscheidingen... p. 15 Bekendmakingen... p. 16 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en

Nadere informatie

Jaargang februari 2019 Editie no. 8. Liquidaties... p. 2 Oproepingen... p. 10 Aankondigingen... p. 14

Jaargang februari 2019 Editie no. 8. Liquidaties... p. 2 Oproepingen... p. 10 Aankondigingen... p. 14 Jaargang 2019 22 februari 2019 Editie no. 8 s... p. 2 Oproepingen... p. 10 Aankondigingen... p. 14 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

Volúmen Yüni 2019 Edishon number 26. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 11

Volúmen Yüni 2019 Edishon number 26. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 11 Volúmen 2019 28 Yüni 2019 Edishon number 26 s... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 11 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,.

Nadere informatie

Volúmen Yüli 2019 Edishon number 30. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 8 Bekendmakingen... p. 17

Volúmen Yüli 2019 Edishon number 30. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 8 Bekendmakingen... p. 17 Volúmen 2019 26 Yüli 2019 Edishon number 30 Aankondigingen... p. 2 s... p. 8 Bekendmakingen... p. 17 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,.

Nadere informatie

Jaargang juli 2019 Editie no. 27. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 5 Bekendmakingen... p. 18

Jaargang juli 2019 Editie no. 27. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 5 Bekendmakingen... p. 18 Jaargang 2019 5 juli 2019 Editie no. 27 Aankondigingen... p. 2 s... p. 5 Bekendmakingen... p. 18 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

Volúmen Febrüari 2019 Edishon number 7

Volúmen Febrüari 2019 Edishon number 7 Volúmen 2019 15 Febrüari 2019 Edishon number 7 Landsbesluiten... p. 2 s... p. 6 Aankondigingen... p. 19 Oproepingen... p. 24 Bekendmakingen... p. 26 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten,

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 11. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Echtscheidingen... p. 18 Bekendmakingen... p.

Jaargang maart 2019 Editie no. 11. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Echtscheidingen... p. 18 Bekendmakingen... p. Jaargang 2019 15 maart 2019 Editie no. 11 Liquidaties... p. 2 en... p. 7 Echtscheidingen... p. 18 Bekendmakingen... p. 20 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam

Nadere informatie

Jaargang februari 2019 Editie no. 6

Jaargang februari 2019 Editie no. 6 Jaargang 2019 8 februari 2019 Editie no. 6 s... p. 2 Aankondigingen... p. 12 Bekendmakingen... p. 18 Oproepingen... p. 22 Echtscheidingen... p. 23 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 7 4 april 2014 INHOUD Mededelingen redactie, liquidatie, opheffing faillissement, aankondiging

Nadere informatie

Jaargang januari 2019 Editie no. 3. Liquidaties... p. 2 Oproepingen... p. 24 Bekendmakingen... p. 25

Jaargang januari 2019 Editie no. 3. Liquidaties... p. 2 Oproepingen... p. 24 Bekendmakingen... p. 25 Jaargang 2019 18 januari 2019 Editie no. 3 s... p. 2 Oproepingen... p. 24 Bekendmakingen... p. 25 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

Verzetschriftuur ex artikel 10 Faillissementswet. Rechtbank Rotterdam Sector Civiel Recht te R O T T E R D A M. Geven eerbiedig te kennen:

Verzetschriftuur ex artikel 10 Faillissementswet. Rechtbank Rotterdam Sector Civiel Recht te R O T T E R D A M. Geven eerbiedig te kennen: Verzetschriftuur ex artikel 10 Faillissementswet Rechtbank Rotterdam Sector Civiel Recht te R O T T E R D A M Geven eerbiedig te kennen: 1. mr. Ronald Wilhelmus Franciscus Heijmeriks, wonende te s-gravenhage,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 2 18 januari 2013 INHOUD Aankondigingen Echtscheidingen, liquidatie Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2018 14 MEI 2018 EDITIE NO. 10 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDINGEN... 1 ONDERCURATELESTELLINGEN... 1 OPROEPINGEN... 2 S... 2-3 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS... 4-5 AANWIJZING VAN

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJK HOF VAN JUSTITIE van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba STRAFVONNIS

GEMEENSCHAPPELIJK HOF VAN JUSTITIE van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba STRAFVONNIS Strafzaken over 2016 Uitspraak: 24 november 2016 Parketnummer: 500.00123/15 Nummer: H-142/16 Tegenspraak Vonnis no. EC GEMEENSCHAPPELIJK HOF VAN JUSTITIE van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire,

Nadere informatie

gehouden ten kantore van de vennootschap op. 201 ========================================================

gehouden ten kantore van de vennootschap op. 201 ======================================================== Notulen van het verhandelde ter buitengewone vergadering van aandeelhouders van de te.. gevestigde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V. gehouden ten kantore van de vennootschap op.

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 13 21 juni 2013 INHOUD Aankondigingen Opheffing faillissement, oproepingen, mededeling

Nadere informatie

Jaargang april 2019 Editie no. 14. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10

Jaargang april 2019 Editie no. 14. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Jaargang 2019 5 april 2019 Editie no. 14 s... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

Stibbe VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V.

Stibbe VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. 0 /u' (1) AKTE VAN PROCES-VERBAAL LS /6011653/11420644 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING 10-07-2018 VAN AANDEELHOUDERS GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V. Heden, tien juli tweeduizend achttien, woonde ik, mr. Manon

Nadere informatie

Ontbinding rechtspersonen

Ontbinding rechtspersonen Factsheet Ontbinding rechtspersonen Niet-rechterlijke ontbinding en vereffening van rechtspersonen (artikel 19 t/m 24 boek 2 BW) Mei 2014 Ontbinding Deze factsheet gaat over het ontbinden van rechtspersonen

Nadere informatie

Jaargang augustus 2019 Editie no. 32. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 13 Echtscheidingen... p. 25

Jaargang augustus 2019 Editie no. 32. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 13 Echtscheidingen... p. 25 Jaargang 2019 9 augustus 2019 Editie no. 32 Aankondigingen... p. 2 s... p. 13 Echtscheidingen... p. 25 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

Wijzigingen: AB 2009 no. 75; AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) ====================================================================== Artikel 1

Wijzigingen: AB 2009 no. 75; AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) ====================================================================== Artikel 1 Intitulé : Landsverordening op stichtingen Citeertitel: Landsverordening op stichtingen Vindplaats : AB 1999 no. GT 3 Wijzigingen: AB 2009 no. 75; AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1 1. Een

Nadere informatie

: Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke. Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1

: Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke. Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1 Intitulé : Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke rechtsvordering Citeertitel: Geen Vindplaats : AB 1991 no. GT 75 Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 20 27 september 2013 INHOUD Mededeling, liquidatie, echtscheiding Aankondigingen, oproeping,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 Landsbesluit

Nadere informatie

Betreft: N.V. Waterleidingmaatschappij Drenthe

Betreft: N.V. Waterleidingmaatschappij Drenthe 1 VOORSTEL TOT JURIDISCHE AFSPLITSING Betreft: N.V. Waterleidingmaatschappij Drenthe Het bestuur van: de statutair in Assen gevestigde naamloze vennootschap: N.V. Waterleidingmaatschappij Drenthe, kantoorhoudende

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2004 2005 29 309 Uitvoering van verordening (EG) Nr. 2157/2001 van de Raad van de Europese Unie van 8 oktober 2001 betreffende het statuut van de Europese

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2019 5 JULI 2019 EDITIE NO. 14 INHOUD PAGINA ONDERCURATELESTELLING... 1 FAILLISSEMENT... 1 MEDEDELINGEN ONTSLAGNEMING... 1-2 S... 2-3 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS... 3-5

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2003 2004 29 309 Uitvoering van verordening (EG) Nr. 2157/2001 van de Raad van de Europese Unie van 8 oktober 2001 betreffende het statuut van de Europese

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2017 6 JANUARI 2017 EDITIE NO. 1 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDINGEN.. 1 OPROEPING. 1 MEDEDELING ONTSLAGNEMING 1 S... 2-3 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS... 3-4 AANBIEDING STATUTEN..

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2016 8 JANUARI 2016 EDITIE NO. 1 INHOUD PAGINA OPROEPING. 1 RECHTSVERMOEDEN VAN OVERLIJDEN.. 1 BEKENDMAKINGEN.. 1 MEDEDELING ONTSLAGNEMING.... 2 S... 2 AANKONDIGING DEURWAARDERS.

Nadere informatie

Kamer voor Gerechtsdeurwaarders te Amsterdam

Kamer voor Gerechtsdeurwaarders te Amsterdam Kamer voor Gerechtsdeurwaarders te Amsterdam Beschikking van 7 september 2004 zoals bedoeld in artikel 43 van de Gerechtsdeurwaarderswet inzake de klacht met zaaknummer 28.2003 van: [ ], wonende te [ ],

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2018 2 MAART 2018 EDITIE NO. 5 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDING... 1 OPROEPING... 1 OPHEFFING FAILLISSEMENT... 1 WIJZIGING VAN DE HANDLEIDING VOOR DE TOE- PASSING VAN DE RIJKSWET

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 2006 425 Wet van 14 september 2006 tot uitvoering van verordening (EG) Nr. 1435/2003 van de Raad van de Europese Unie van 22 juli 2003 betreffende

Nadere informatie

ARREST van 12 mei 1997 in de zaak A 96/ ARRET du 12 mai 1997 dans l affaire A 96/

ARREST van 12 mei 1997 in de zaak A 96/ ARRET du 12 mai 1997 dans l affaire A 96/ HET BENELUX-GERECHTSHOF LA COUR DE JUSTICE BENELUX A 96/1/7 ARREST van 12 mei 1997 in de zaak A 96/1 -------------------------- Inzake : BEVIER VASTGOED B.V. tegen GEBR. MARTENS BOUWMATERIALEN B.V Procestaal

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 no. 20 Onderlinge regeling als bedoeld in artikel 38, eerste lid, van het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden van 8 januari 2014, regelende de samenwerking

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2014 21 MAART 2014 EDITIE NO. 6 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDINGEN... 1 OPROEPINGEN.. 1-2 S..... 2-4 AANBIEDING STATUTEN/STATUTENWIJZIGING... 4 AANKONDIGING DEURWAARDERS...

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2016 4 MAART 2016 EDITIE NO. 5 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDING... 1 ONDERCURATELESTELLINGEN... 1 MEDEDELING ONTSLAGNEMING.... 1 LIQUIDATIES... 2 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 39 Besluit van 4 augustus 2016 tot afkondiging van de Rijkswet van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van

Nadere informatie

Model Rechtspraak

Model Rechtspraak Model Rechtspraak 17-05-2018 Oproepingsbericht verzet zonder tegenvordering artikel 113 Rv Versie 4 meer eisers, meer verweerders in oorspronkelijke procedure < Zaaknummer gerechtsdeurwaarder:

Nadere informatie

COMM. TURNHOUT 19 mm 2009 BVBA DANEELS

COMM. TURNHOUT 19 mm 2009 BVBA DANEELS COMM. TURNHOUT 19 mm 2009 BVBA DANEELS Een opschorting toegekend bij een tussen vonnis mag niet verlengd worden als de schuldenaar niet aantoont dat hij kennelijk niet meer in staat is de continuïteit

Nadere informatie

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss 1 VOORSTEL VOOR WIJZIGING STATUTEN WIJKSTICHTING Oss-Zuid Heden, DATUM, verschenen voor mij, mr. NAAM NOTARIS, notaris te Oss: 1. VOORNAMEN ACHTERNAAM VOORZITTER, wonende ADRES, geboren GEBOORTEDATUM te

Nadere informatie

Jaargang januari 2019 Editie no. 2. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 24 Oproepingen... p. 27 Bekendmakingen... p.

Jaargang januari 2019 Editie no. 2. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 24 Oproepingen... p. 27 Bekendmakingen... p. Jaargang 2019 11 januari 2019 Editie no. 2 s... p. 2 Aankondigingen... p. 24 Oproepingen... p. 27 Bekendmakingen... p. 28 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam

Nadere informatie

A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD

A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD MINISTERIËLE REGELING MET ALGEMENE WERKING van de 26 ste september 2018 ter uitvoering van artikel 2, tweede en derde lid van de Landsverordening van de 25 ste september 1961

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2017 7 JULI 2017 EDITIE NO. 14 INHOUD PAGINA ONDERCURATELESTELLINGEN... 1 OPROEPINGEN... 1-2 FAILLISSEMENT... 2 MEDEDELING ONTSLAGNEMING... 2 S... 2-3 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS...

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 5 7 maart 2014 INHOUD Aankondigingen, echtscheidingen Aankondigingen, depot slotuitdelingslijst,

Nadere informatie

BENELUX COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF. Vertaling 1 A 2012/2/5 ARRET. En cause : BELGACOM. Contre: ALPHACOM. Langue de la procédure : le français ARREST

BENELUX COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF. Vertaling 1 A 2012/2/5 ARRET. En cause : BELGACOM. Contre: ALPHACOM. Langue de la procédure : le français ARREST Vertaling 1 COUR DE JUSTICE BENELUX GERECHTSHOF ~ A 2012/2/5 ARRET En cause : BELGACOM Contre: ALPHACOM Langue de la procédure : le français ARREST Inzake: BELGACOM Tegen: ALPHACOM Procestaal: Frans GRIFFIE

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2015 28 DECEMBER 2015 EDITIE NO. 26 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDINGEN.. 1 OPROEPINGEN.... 1 SURSEANCE VAN BETALINGEN 1-2 FAILLISSEMENT.... 2 MEDEDELING ONTSLAGNEMING.... 2

Nadere informatie

dat requirant(e) stelt eigenaar te zijn van onroerende zaak staande en gelegen/zich bevindende te Groningen aan de Ubbo Emmiussingel 69 ;

dat requirant(e) stelt eigenaar te zijn van onroerende zaak staande en gelegen/zich bevindende te Groningen aan de Ubbo Emmiussingel 69 ; Heden, woensdag de eerste juli tweeduizendenvijftien, Op verzoek van besloten vennootschap Rhodon Monumenten B.V. wonende/gevestigd te Roden, ten deze woonplaats kiezende te Groningen ten kantore van Schadewacht.nl

Nadere informatie

BENELUX ~ A 2003/3/7 COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF ARRET. du 24 mai En cause : COMMERZBANK A.G. contre SABENA INTERSERVICE CENTER

BENELUX ~ A 2003/3/7 COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF ARRET. du 24 mai En cause : COMMERZBANK A.G. contre SABENA INTERSERVICE CENTER COUR DE JUSTICE BENELUX GERECHTSHOF ~ A 2003/3/7 ARRET du 24 mai 2004 En cause : COMMERZBANK A.G. contre SABENA INTERSERVICE CENTER Langue de la procédure : le français ARREST van 24 mei 2004 Inzake :

Nadere informatie

BENELUX ~ A 2003/2/7 COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF ARRET. du 24 mai En cause : TEXACO BELGIUM SA. contre COUCKY SPRL

BENELUX ~ A 2003/2/7 COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF ARRET. du 24 mai En cause : TEXACO BELGIUM SA. contre COUCKY SPRL COUR DE JUSTICE BENELUX GERECHTSHOF ~ A 2003/2/7 ARRET du 24 mai 2004 En cause : TEXACO BELGIUM SA contre COUCKY SPRL Langue de la procédure : le français ARREST van 24 mei 2004 Inzake : TEXACO BELGIUM

Nadere informatie

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA RIJKSWET van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van de Wet tot wijziging van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering

Nadere informatie

ARREST In de zaak A 2012/3. Inzake: Leunis Fr. tegen: Gewestelijk Stedenbouwkundige Inspecteur. ARRET Dans l affaire A 2012/3

ARREST In de zaak A 2012/3. Inzake: Leunis Fr. tegen: Gewestelijk Stedenbouwkundige Inspecteur. ARRET Dans l affaire A 2012/3 1 COUR DE JUSTICE BENELUX GERECHTSHOF ~ A 2012/3/10 ARREST In de zaak A 2012/3 Inzake: Leunis Fr. tegen: Gewestelijk Stedenbouwkundige Inspecteur Procestaal: Nederlands ARRET Dans l affaire A 2012/3 En

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN BRG LEASE B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN BRG LEASE B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN BRG LEASE B.V. Gegevens onderneming : BRG Lease B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, voorheen kantoorhoudende te (1101

Nadere informatie

Instelling. Onderwerp. Datum

Instelling. Onderwerp. Datum Instelling Hof van Beroep te Antwerpen Onderwerp Faillissement. Afsluiting. Geldsommen ontdekt na afsluiting. Deposito- en Consignatiekas. Vordering tot vrijgave door schuldeiser. Te richten tegen vereffenaars

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2015 20 FEBRUARI 2015 EDITIE NO. 4 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDINGEN.. 1 ONDERCURATELESTELLING.... 1 OPROEPINGEN 1-2 MEDEDELINGEN ONTSLAGNEMING... 2 S... 2-3 AANKONDIGINGEN

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion

Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion Statuten van de Stichting Administratiekantoor Convectron Natural Fusion, gevestigd te Rotterdam, volgens de akte van oprichting van 4 januari 2010,

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor Preferente Financierings Aandelen ABN AMRO Holding

Stichting Administratiekantoor Preferente Financierings Aandelen ABN AMRO Holding Stichting Administratiekantoor Preferente Financierings Aandelen ABN AMRO Holding Jaarrapport 2007 Inhoudsopgave Pagina Verklaring administratiekantoor 1 Jaarrekening Balans per 31-12-2007 4 Staat van

Nadere informatie

A D M I N I S T R A T I E V O O R W A A R D E N

A D M I N I S T R A T I E V O O R W A A R D E N A D M I N I S T R A T I E V O O R W A A R D E N van: Stichting Jubileumfonds 1948 en 2013 voor het Concertgebouw statutair gevestigd te Amsterdam d.d. 1 september 2011 Definities. Artikel 1. In deze administratievoorwaarden

Nadere informatie

ALEXANDER & SIMON, CIVIL LAW NOTARIES [**] DRAFT DATED [**], 2013 FOR DISCUSSION PURPOSES ONLY

ALEXANDER & SIMON, CIVIL LAW NOTARIES [**] DRAFT DATED [**], 2013 FOR DISCUSSION PURPOSES ONLY Heden,------------------------------------------------------------ tweeduizend en dertien, verscheen voor mij, mr. Miguel Lionel ---- Alexander, notaris ter standplaats Curaçao: --------------------- [**]--------------------------------------------------------------

Nadere informatie

& Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen

& Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen F364/F555/31002963 Versie 2 mei 2014 WIJZIGING VAN DE ADMINISTRATIEVOORWAARDEN van de stichting: Stichting Administratiekantoor Stadsherstel Den Haag en Omgeving, met zetel in de gemeente 's-gravenhage

Nadere informatie

Wijzigingen: AB 1997 no. 31*; AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) =================================================================== Artikel 1

Wijzigingen: AB 1997 no. 31*; AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) =================================================================== Artikel 1 Intitulé : Merkenverordening Citeertitel: Merkenverordening Vindplaats : AB 1989 no. GT 46 Wijzigingen: AB 1997 no. 31*; AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) ===================================================================

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.)

STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.) 1/5 BORR/THOL/BOEIJ/5161279/40070161 #21997663 Concept d.d. 5 juli 2016 - alleen voor discussiedoeleinden STATUTENWIJZIGING (DOCDATA N.V.) Op tweeduizend zestien is voor mij, mr. Rudolf van Bork, notaris

Nadere informatie

Artikel 2 Openingstijden van de griffie De griffies en centrale balies van het Hof en de Gerechten zijn als volgt geopend voor het publiek:

Artikel 2 Openingstijden van de griffie De griffies en centrale balies van het Hof en de Gerechten zijn als volgt geopend voor het publiek: REGLEMENT ORDE VAN DIENST In dit reglement is een besluit opgenomen van de orde van dienst van het Gemeenschappelijke Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, St. Maarten en van Bonaire, St. Eustatius en Saba

Nadere informatie

ARRET Dans l affaire A 2012/1. En cause: ESPAL S.A. contre: SYNDICAT DES COPROPRIETAIRES ILOT DU NORD. Langue de la procédure : le français

ARRET Dans l affaire A 2012/1. En cause: ESPAL S.A. contre: SYNDICAT DES COPROPRIETAIRES ILOT DU NORD. Langue de la procédure : le français COUR DE JUSTICE BENELUX GERECHTSHOF ~ A 2012/1/13 ARRET Dans l affaire A 2012/1 En cause: ESPAL S.A. contre: SYNDICAT DES COPROPRIETAIRES ILOT DU NORD Langue de la procédure : le français ARREST In de

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN R.L. BEZUIJEN MODE B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN R.L. BEZUIJEN MODE B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN R.L. BEZUIJEN MODE B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R.L. BEZUIJEN

Nadere informatie

2017 no. 40 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 40 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 40 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, van 6 juli 2017 ter uitvoering van artikel 419 van het Wetboek van Strafvordering van Aruba (AB 1996 no. 75) (oproepingsformulier

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN STICHTING NOORD WEST ADVOCATEN IN LIQUIDATIE

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN STICHTING NOORD WEST ADVOCATEN IN LIQUIDATIE TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN STICHTING NOORD WEST ADVOCATEN IN LIQUIDATIE Gegevens onderneming : Stichting Noord West Advocaten in liquidatie Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turbo-liquidatie en de bestuurder

Turbo-liquidatie en de bestuurder Turbo-liquidatie en de bestuurder Juni 2012 mr J. Brouwer De auteur heeft grote zorgvuldigheid betracht in het weergeven van delen uit het geldende recht. Evenwel is noch de auteur noch Boers Advocaten

Nadere informatie

REGLEMENT ORDE VAN DIENST

REGLEMENT ORDE VAN DIENST REGLEMENT ORDE VAN DIENST In dit reglement is een besluit opgenomen van de orde van dienst van het Gemeenschappelijke Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, St. Maarten en van Bonaire, St. Eustatius en Saba

Nadere informatie

BENELUX ~ A 2009/1/10 COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF. Arrest van 20 april 2010 in de zaak A 2009/1. Inzake. BOUSSE-GOVAERTS e.a. tegen COLORA BOELAAR

BENELUX ~ A 2009/1/10 COUR DE JUSTICE GERECHTSHOF. Arrest van 20 april 2010 in de zaak A 2009/1. Inzake. BOUSSE-GOVAERTS e.a. tegen COLORA BOELAAR COUR DE JUSTICE BENELUX GERECHTSHOF ~ A 2009/1/10 Arrest van 20 april 2010 in de zaak A 2009/1 Inzake BOUSSE-GOVAERTS e.a tegen COLORA BOELAAR Procestaal : Nederlands Arrêt du 20 avril 2010 dans l affaire

Nadere informatie

: Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering van de artikelen 16 en 19 van de Landsverordening medisch tuchtrecht.

: Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering van de artikelen 16 en 19 van de Landsverordening medisch tuchtrecht. Intitulé : Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering van de artikelen 16 en 19 van de Landsverordening medisch tuchtrecht Citeertitel: Geen Vindplaats : AB 1993 no. GT 19 Wijzigingen:

Nadere informatie

Pagina 1 van 2 Dossier: L EG Ihfake: Eijsden-Margraten/ Dracula [30/01/2018]

Pagina 1 van 2 Dossier: L EG Ihfake: Eijsden-Margraten/ Dracula [30/01/2018] HAENEN GERECHTSDEURWAA R DE R S Pagina 1 van 2 Dossier: L180058 EG Ihfake: Eijsden-Margraten/ Dracula [30/01/2018], 1.' -1- i.. 1_ nl~...l:n l., Heden, de ~.~""'--' ~W tweeduizendachttien; 'J Alle correspondentie

Nadere informatie

AKTE VAN OPRICHTING STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR HYGEAR. Op [ ] verscheen voor mij, mr. Remco Bosveld, notaris te Amsterdam: [ ]

AKTE VAN OPRICHTING STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR HYGEAR. Op [ ] verscheen voor mij, mr. Remco Bosveld, notaris te Amsterdam: [ ] 272987/RB/MR Versie datum 13-06-2017 AKTE VAN OPRICHTING STICHTING ADMINISTRATIEKANTOOR HYGEAR Op [ ] verscheen voor mij, mr. Remco Bosveld, notaris te Amsterdam: [ ], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

Datum ondertekening. Bron bekendmaking

Datum ondertekening. Bron bekendmaking Zoek regelingen op overheid.nl Nederlandse Antillen Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSBESLUIT, HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN, van de 16de september 1970 ter

Nadere informatie

DAGVAARDING in kort geding

DAGVAARDING in kort geding DAGVAARDING in kort geding met verkorting van de dagvaardingstermijn met schriftelijk verlof van de voorzieningenrechter ex artikel 117 Rv. Heden, de 24e oktober tweeduizendveertien (24.10.2014), op verzoek

Nadere informatie

Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans Postbus 67 6200 AB MAASTRICHT Tel.: 043-3298100 Fax: 043-3298111 E-mail: info@vrijthofnotarissen.

Notariaat Versteeg Giesbers & Steegmans Postbus 67 6200 AB MAASTRICHT Tel.: 043-3298100 Fax: 043-3298111 E-mail: info@vrijthofnotarissen. Postbus 67 6200 AB MAASTRICHT Tel.: 043-3298100 Fax: 043-3298111 E-mail: info@vrijthofnotarissen.nl pagina - 1 - VOORSTEL TOT FUSIE ALS BEDOELD IN ARTIKEL 312 BOEK 2 BW, VAN B.V. WERKLANDSCHAPSONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ

Nadere informatie

tweeduizendzeventien; TEN VERZOEKE VAN:

tweeduizendzeventien; TEN VERZOEKE VAN: Heden, de tweeduizendzeventien; TEN VERZOEKE VAN: De stichting Stichting Fonds 1818 tot nut van het algemeen, gevestigd te (2513 AM) Den Haag aan de Riviervismarkt 4, te dezer zake woonplaats kiezende

Nadere informatie