Johan Bruinsma wint voorwedstrijd B klasse

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Johan Bruinsma wint voorwedstrijd B klasse"

Transcriptie

1 Nederlandse titels, zoals verwacht voor Tommy de Bruyn en Heleen van Dommelen 2 nationale records bij de dames en nog eens in totaal 5 veldrecords in Hank Oude Locatie was toch een tikkeltje gezelliger Johan Bruinsma wint voorwedstrijd B klasse Hank, zaterdag 6 september Twee mensen met drie persoonlijke records. De uiteindelijke winnaar Johan Bruinsma en alweer Pietro Daamen. Beiden waren ze zeer tevreden. De één met zijn dag overwinning met PR s en de ander met 3 PR s. Johan was het meest content met zijn steen. Kreeg wat professionele aanwijzingen van een toekomstig scheidsrechter en zijn PR op dat nummer is verklaard. Johan heeft geen kans meer op de titel, want hij zal ook in Zelhem op 28 september a.s. niet aanwezig zijn. daarenboven miste hij teveel wedstrijden. Johnny de Zutter, onze prettige Belgische B klasser, rammelde nog met dezelfde steen, maar die eerste plaats en die op Caber (jawel) waren niet voldoende. De hamer blijft voor de toch 61m speerwerpende Johnny een nog te moeilijke opgave. Daar verliest hij vele punten. Het strekken van de armen, het lang maken, het is zo moeilijk. De strijd om de derde plaats besliste Jacco van Leeuwen (was de scheerzeep op Jacco?) door met het gewicht hoog beduidend hoger te gooien dan good not old Harry Bergsma. Deze echtgenoot van Martine was 4 keer derde en op hoog dus 1e. De steen ging hier ook al verder dan ooit en dat is voor Jacco buitengewoon plezierig, want zijn beweeglijkheid van de armen door de (te) sterke biceps is niet al te groot. De man met Hans Lolkema allures, te laat komen, één poging krijgen met de hamer en nog prima ook, is Daniël Ammeraal. Hij werd 5e en wie had dat gedacht. Deze keer was hij goed uitgerust, ja lang geslapen. Alleen die caber, dat moet beter kunnen. Hij gaat weer oefenen in Folsgare deze winter, zo vernamen we. David de Vos, tosste de caber en dat deed hij in Destelbergen ook al. Maar wat ging er mis met de hamer David? Kan bijna 20m en het werd nog geen 18m. Jammer. Op hoog ging het redelijk, maar dat doen de anderen het ook goed, dus is daardoor zijn 6e plaats verklaard. Godfried Kleynmeier, altijd vergezeld door zijn vriendin en net terug van een verdiende vakantie aan de Duitse wadden, had een goede serie, maar geen uitschieters. Zijn 7e plaats is daar door verklaard.

2 Pietro Daamen begon met zijn prijzengeld van Destelbergen in ontvangst te nemen.leverde dat en zo hoort het ook, meteen in bij zijn vrouw. Zou bestemd zijn voor een reis naar de Bahamas, waar ze graag, mochten dit schildersgezin ooit met vakantie gaan. Deze dus bijklussende Highland Gamer ging alweer voldaan naar huis, Drie PR s en daar kwam hij voor. De volgende wedstrijd is op 28 september en dat is tevens de finale van de B/C klasse in Zelhem bij Doetinchem. Nadere berichten in een volgende mail. Dat brengt ons bij de uitslag en de tussenstand. In de tussenstand staat Harry Bergsma 2 punten voor. Johnny de Zutter en Jacco van Leeuwen zitten hem heel dicht op de hielen. Een bruidsuite huren voorafgaand aan.lijkt me deze keer ongewenst Harry. Het wordt spannend in Zelhem. Uitslag B/C klasse zaterdag 6 september 1 e Johan Bruinsma 2 e Johnny de Zutter 3e Harry Bergsma 4 e Jacco van Leeuwen 5 e Daniël Ammeraal 6e David de Vos 7e Godfried Kleynmeijer 8e Pietro Daamen Monique Jansen wint eindstrijd in Hank Heleen van Dommelen meer dan verdiende kampioene 2008 en daarbij een schitterend record hooggooien van liefst 4.40m!! Heleen ook op de caber onverslaanbaar! Hank, zondag 7 september Wat een mooi seizoen heeft Heleen van Dommelen 2008 gemaakt. Op hoog en op de caber(zie foto) is en blijft ze de koningin van de Highland Games van Nederland. Met gemak gooit ze de 3m caber en is dit jaar de enige dame die het bestaat de 4m lange boomstam te tossen. Met hoog kan ze beslist nog hoger en dan komt de internationaal tellende 4.50m zeer dichtbij. In de dagstrijd moest ze, zij het maar met 1 pnt verschil de eer aan Monique Jansen laten. Doch die had daarbij wel de hulp nodig van de debuterende Els Stolk, die met de steen een tikkeltje verder stootte. In het eindklassement van het NK werd de sterk optredende Margreet Bergsma keurig en zeer verdiend 2 e. Blesseerde zich bijna (weer!!!) met de zware caber, maar gelukkig bleek de aanvankelijke paniek toch mee te vallen. Met de steen kwam ze met een PR voor de dag.

3 Gelukkig hadden we medische deskundigen, een fysiotherapeut en eventueel een sportarts bij de hand, maar de aanvankelijke gedachte bleek niet waar. Ze kon verder. Anneke Bouma begon zeer slecht door 3 maal naast de sector de hamer neer te gooien. Dat was balen. Ook de andere nummers vielen daarna wat tegen, maar ze werd langs de lijn zeer liefdevol opgevangen en dat is natuurlijk veel meer waard! Uiteindelijk 3 e in het nationale klassement. Anneke zal in de komende maanden Monique Jansen opzoeken om samen de krachttraining te gaan doen. Als ze maar niet de gewichten van Monique probeert op te pakken, want dat redden de meeste mannen niet eens! Martine van Leeuwen had in Destelbergen een topdag, maar met die aanvankelijk gestaag neervallende regen was het deze keer in Hank op alle fronten wat minder. Ze moest deze keer haar meerdere erkennen in haar grote rivale Mika Stam. Mika won zowel hamer als WFD, en caber van Martine, eindigden gelijk op hoog. Op steen was ze sterker, maar de afstand was geen thuisbericht waardig. Martine werd uiteindelijk 4 e in het klassement en Mika moest het met de 5 e prijs nationaal doen. Boven deze beide dames eindigde Esmiralde Veensma. De sinds Appelscha aangeschoven Oosterwoldse gooit steeds verder en hoger en zal volgend jaar nog sterker terugkomen. Het aantal wedstrijden was niet toereikend om met de prijzen mee te doen, maar volgend jaar is ze er altijd bij. Ruim 40 jaar is ze, was meerdere malen Nederlands Kampioene Meerkamp, deed aan Europese kampioensschappen mee en in het dagelijks leven is ze sportarts. Tot voor kort zelfs bondsarts bij de KNAU. We hebben het hier over Els Stolk. Kwam met Monique Jansen mee en wilde het wel eens proberen. De caber liet ze voor wat het was, kwam daar niet aan. Dat ter voorkoming van eventueel rugletsel. Op kogel knap 2 e en met hoog 3.60m mocht het resultaat er best zijn. In het dagklassement een 3 e plaats. Monique Jansen won Hank en dat deed ze met de WFD, de steen en de hamer als verste te gooien. Het begint wat te wennen, maar met het schoeisel weet ze nog geen raad. Wisselde met Els Stolk voortdurend van schoenen. Ze had Els ook nog nodig om te winnen, want die werd op steen zoal gezegd 2 e, precies dat ene punt die Heleen van Dommelen tekort kwam. Monique won de wedstrijd in Hank en zal proberen vaker aan wedstrijden mee te doen, mits haar discusagenda niet in de war raakt. Bondstrainer discuswerpen Ger Damkat, van ook Rutger Smit is (nog) niet enthousiast van deze uitstapjes, maar daar wordt aan gewerkt. zondag 7 september 1 e Monique Jansen 2 e Heleen van Dommelen 3 e Els Stolk 4 e Margreet Bergma 5 e Anneke Bouma 6 e Esmiralda Veensma 7e Mika Stam 8 e Martine van Leeuwen Einduitslag NK 1e Heleen van Dommelen 2e Margreet Bergsma 3e Anneke Bouma 4e Martine van Leeuwen 5e Mika Stam Andere dames niet geplaatst i.v.m. aantal wedstrijden

4 Grieperige Tommy de Bruyn soepel en onbedreigd naar nationale titel 2008 Het deelnemersveld bestond uit maar 5 deelnemers. Eddy Cardol blessure, Aaron Neighbour zat in Braemar en Arnold Wasschebalie liet verstek gaan. Had Wout Zijlstra nog wel gevraagd om mee te mogen doen. Door het geringe deelnemersveld konden de onderdelen met 4 worpen worden afgewerkt en daar werd met plezier gebruik van gemaakt. Met de hamer kwam Tommy de Bruyn, had de gehele week met koorts in bed doorgebracht, meteen met een nieuw veldrecord. De 30.36m was een ruime verbetering van zijn eigen record uit De WFD was natuurlijk voor Hans Lolkema, die op dat onderdeel heel wat in zijn mars heeft. Hij won dit nummer met 23.98m, 42 cm onder het veldrecord. Een extra poging mocht niet baten. Pieter Karst Bouma bracht het hier (het enige bij de A klassers) tot een PR. Zijn 20.12m in zijn eerste worp over de 20m ooit en daar zit nog meer in. Dirk van Oord liet ook al een uitstekende worp van 21.10m zien, terwijl broer Arend als enige onder de 20m bleef. De steen leek op een verrassing af te stevenen.hans Lolkema had na drie pogingen (een heel mooie 12.45m) nog steeds de leiding, maar in de derde poging ging Tommy, was dat ook aan zijn stand verplicht Hans nipt voorbij voor Tommy de Bruyn. Ook de andere toppers bleven en dat hadden we nog nooit(!!!!!) boven de 10m. Een prima totaal resultaat.. De caber, vooral de 6m blijft een probleem. Hans Lolkema en Tommy de Bruyn lukten dat. De andere drie, de beide van Oord s en Pieter Karst Bouma bleven in graden steken. Dat Hans Lolkema in een extra poging de caber ook nog doormidden kreeg (was zijn bedoeling zei Wout Zijlstra) Hans Lolkema haalt de 4m niet met het hoog gooien! Dat Tommy de Bruyn zou winnen stond bij voorbaat vast, maar het werd wel spannend toen hij zijn beurt op 4.40m oversloeg en 2 keer de hoogte miste op 4.60m. In zijn derde poging slaagde hij net, maar met een losse lat was het over geweest!

5 Intussen was er al wat gebeurd. Hans Lolkema haalde de 4.20 niet, een niet alledaags gebeuren. Dirk en Arend van Oord deelden broederlijk de 3 e plaats met 4.20 en Pieter Karst haalde en al in zijn 1 e beurt de 4.40m. Daarmee was de kampioen van 2008 bekend en wel Tommy de Bruyn, die zijn titel van 2007 kon verdedigen. Uitslag A klasse 7 september finale NK Hank 1 e Tommy de Bruyn 2e Hans Lolkema 3e Dirk van Oord 4 e Pieter Karst Bouma 5 e Arend van Oord Einduitslag NK e en Nederlands kam pioen Tommy de Bruyn 2 e Hans Lolkema 3 e Dirk van Oord 4 e Arend van Oord 5 e Pieter Karst Bouma Andere deelnemers niet geplaatst wegen deelname aan te weinig wedstrijden Nederlandse records gevestigd 2008 Dames Hooggooien 12 ½ kg 2008 Heleen van Dommelen 4,40m Lichte WFD 2008 Monique Jansen 17,48m Veldrecords Hank Dames Hooggooien 12 ½ kg 2008 Heleen van Dommelen 4,40m Lichte WFD 2008 Monique Jansen 17,48m Open steen 2008 Monique Jansen 13,22m Lichte hamer (5,2kg) 2008 Monique Jansen 24,87m Veldrecords Hank Heren Zware hamer 2008 Tommy de Bruyn met 30,36m Lichte hamer 2003 Gregor Edmonds (Schotland) 34,35m Lichte WFD 2007 Hans Lolkema 24,40m Zware steen 2003 Wout Zijlstra 13,57m Hoog 2008 Wout Zijlstra 5,25m

6 Wulbert Stam gaat weer aan wedstrijden deelnemen Mijn prima assistent, Wulbert Stam gaat in Zelhem zelf weer de gewichten naar afstanden en hoogtes werpen. Hij is weer fit. Traint weer en wil het zelf weer helemaal beleven. Aan de ene kant jammer, want het was een prima en zeer trouwe collega, maar voor hem heel mooi. We hadden weinig verschil van mening en we kwamen goed met elkaar uit. Een goed op elkaar ingespeeld duo dus. Wulbert als je weer zin in jureren hebt, Johannes zal er niet al te vaak meer zijn, dan sta je weer ergens voor of naast me. Nogmaals dank voor alles en je blijft de lijsten bijhouden. Klasse.Zijn opvolger in Zelhem wordt Gurbe Wiarda, de zoon van. Lub Wiarda, Sneek 8 september 2008

Heleen van Dommelen Belgisch kampioen na 2 zware wedstrijden met Monique Jansen Nederlands kampioen discuswerpen. Johan Bruinsma wint B klasse

Heleen van Dommelen Belgisch kampioen na 2 zware wedstrijden met Monique Jansen Nederlands kampioen discuswerpen. Johan Bruinsma wint B klasse Belgische kampioenschappen 2008 Destelbergen Heleen van Dommelen Belgisch kampioen na 2 zware wedstrijden met Monique Jansen Nederlands kampioen discuswerpen Tommy de Bruyn wint 2 e keer op rij de A klasse

Nadere informatie

Balk gezellige afsluiting van mooi HG seizoen Jimmy van de Walle steelt de show

Balk gezellige afsluiting van mooi HG seizoen Jimmy van de Walle steelt de show Balk gezellige afsluiting van mooi HG seizoen Jimmy van de Walle steelt de show Pieter Karst Bouma opvolger Tommy de Bruyn Balk 19 september. Om precies om vier uur gooit Els Stolk de eerste hamer op het

Nadere informatie

Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse

Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse 2008-09-12 Vlnr: Bert Brams(voor), Simon De Vogelaere(achter), Tom Mestdagh(voor), Karel Vanhulsel(achter), Johny De Zutter, Davy Caenen, Jimmy Van De Walle, Johan

Nadere informatie

WOUT ZIJLSTRA ICOON VAN DE HIGHLAND GAMES

WOUT ZIJLSTRA ICOON VAN DE HIGHLAND GAMES WOUT ZIJLSTRA ICOON VAN DE HIGHLAND GAMES Iedereen die de Sterkste Man sport een warm hart toedraagt, kent de legendarische strijd in de eind jaren negentig, tussen Berend Veneberg en Wout Zijlstra, tijdens

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen

Gepubliceerd op de website van de KNBB. Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen Gepubliceerd op de website van de KNBB Nederlands kampioenschap hoofdklasse driebanden in Daarlerveen DAARLERVEEN Het Nederlands kampioenschap in de hoofdklasse driebanden klein, dat dit weekend in t Vossenhol

Nadere informatie

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs

B-groep VOORRONDE. 30ste editie Biljarttoernooi De Grote Prijs VOORRONDE 1e voorronde uitslag Zat. 12 jan. 11.00 u. Voorronde 1 eindstand punten VOORRONDE B Groep A Ton Hamoen 2 4 1,324 0,850 5 17 Ton Hamoen 20 Addy Eckel 8 2 0,400 B Addy Eckel 4 0 0,576 1,000 3 18

Nadere informatie

De onderdelen van de Highland Games:

De onderdelen van de Highland Games: De onderdelen van de Highland Games: Cannonball T+I Bij dit spel is het de bedoeling dat je een zware kanonskogel over een afstand van je af werpt. Daarbij mag je geholpen worden door de rest van je team.

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

REGLEMENT PINSE HIGHLAND GAMES.

REGLEMENT PINSE HIGHLAND GAMES. REGLEMENT PINSE HIGHLAND GAMES. Een Clan bestaat uit 6 leden en een coach die enkel bij het touwtrekken mag invallen Afgebakende terreinen mogen alleen betreden worden met deelnemers die een bandje aan

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Reglement Highland Games Galaxy Clan 2017

Reglement Highland Games Galaxy Clan 2017 Reglement Highland Games Galaxy Clan 2017 No pain no gain! Galaxy highlanders & Galaxy ladies 1 Inhoud Algemeen... 3 Proeven... 4 TUG OF WAR... 5 CABER TOSS... 6 PUTTING THE STONE... 7 WEIGHT FOR HEIGHT...

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN In september mocht onze vereniging twintig enthousiaste deelnemers verwelkomen, waardoor we voor de tweede keer een wedstrijd

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1 De Nationale Jeugd- en Junioren Atletiek Kampioenschappen 2017 worden georganiseerd door de Surinaamse Atletiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

HIGHLAND GAMES Zwijndrecht 19/06/11 REGLEMENTEN

HIGHLAND GAMES Zwijndrecht 19/06/11 REGLEMENTEN HIGHLAND GAMES Zwijndrecht 19/06/11 REGLEMENTEN ALGEMENE REGELS-WINNAARS De titel van Overall Winner wordt toegekend aan het team met de meest behaalde punten in de disciplines A-B-C-D-E-F-G (zie puntentoekenning

Nadere informatie

Uitleg Spellen Highland Games 2013

Uitleg Spellen Highland Games 2013 Uitleg Spellen Highland Games 13 A. TUG OF WAR: touwtrekken Op commando (1--3) van de jury trekt het hele team de ketting omhoog. Stoppen met trekken is einde poging. -bij full-pull wordt de benodigde

Nadere informatie

Seizoen augustus 2009 Aankondiging start van het nieuwe seizoen Heden van de geplukt:

Seizoen augustus 2009 Aankondiging start van het nieuwe seizoen Heden van de  geplukt: Seizoen 2008-2009 10 augustus 2009 Aankondiging start van het nieuwe seizoen Heden van de email geplukt: Beste Brid-ge-noten, Het nieuwe seizoen willen we starten op woensdag 9 september. De eerste twee

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

Westermaat Bokaal 2018: het wel en wee van HKC-1 en -2

Westermaat Bokaal 2018: het wel en wee van HKC-1 en -2 APRIL 2018 www.hkchengelo.nl De HKCer verschijnt op de eerste maandag van de maand. Kopij s.v.p. uiterlijk een week voor publicatiedatum naar Alison Morgan. JdB speel- en oefendagen op het HKC Sportterrein:

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Helaas zijn christenen niet per definitie hartelijke en gastvrije mensen.

Helaas zijn christenen niet per definitie hartelijke en gastvrije mensen. Heb God lief zo goed als je kunt, en heb elkaar lief zoals Jezus ons liefhad. Het is niet niks, wat we net gelezen hebben. Eerst het verhaal van het volk Israel. Gevlucht uit Egypte, een lange vermoeiende

Nadere informatie

Verslag tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement

Verslag tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement Verslag tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement Afgelopen zondag 12 mei was het dan zover, het tweede Houbolt-Samuels Schaakevenement. Na het succes van vorig jaar besloot het bestuur de handschoen op te

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee

Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Marco Kolk wint de 16 e editie van de Jaap de Jonge Darts Trofee Staand vlnr: Kevin Lunenborg, Marco Kolk, Dhr. De Jonge en Johan Vos Hurkend vlnr: Allert Nijmeijer en Pim Broens Voordat het toernooi echt

Nadere informatie

Snuffelen Wim Snooy. Verjaardagskalender Marianne van Geelen. Week 40, e jaargang Inhoud: De Argo Pagina 1

Snuffelen Wim Snooy. Verjaardagskalender Marianne van Geelen. Week 40, e jaargang   Inhoud: De Argo Pagina 1 Week 40, 2013 46e jaargang http://usvhercules.nl/argo Snuffelen Wim Snooy De kop is er af. 13 September jl. werd de jaarlijkse snuffelavond van de klaverjassers gehouden. Voor de minder geoefenden en zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

KNAU Wedstrijdreglement

KNAU Wedstrijdreglement Hoofdstuk 12 Meerkampen Artikel 89 MEERKAMPEN (IAAF Rule 200) 1. Alle in dit artikel genoemde meerkampen worden op twee opeenvolgende dagen in de aangegeven volgorde verwerkt. Uitzondering is de vijfkamp

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Verslag Jeugd-Ouder toernooi

Verslag Jeugd-Ouder toernooi Verslag Jeugd-Ouder toernooi 21-2-2015 Op 21 februari 2015 is het traditionele Jeugd-Ouder toernooi gehouden. Omdat er twee spelers met dezelfde vader waren ingeschreven, wat dus technisch gezien niet

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Jezus deed het voor jou

Jezus deed het voor jou Jezus deed het voor jou Gemeenteschets voor jongeren van 12-15 jaar Je best doen Zeg, ben jij al begonnen met dat proefwerk Engels? Nee, nog niet. Veel te druk met andere dingen. Jij? Ja, ben al even bezig.

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * CLUBLOKAAL: Dorpscentrum Kerkeböske Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden Jaargang 6 nr. 26-19 februari 2011 Hallo schaak- en damleden Ons schaakzestal wist een moeizame maar

Nadere informatie

If you confirm that the file is coming from a trusted source, you can send the following SHA-256 hash value to your admin for the original file.

If you confirm that the file is coming from a trusted source, you can send the following SHA-256 hash value to your admin for the original file. This file has been cleaned of potential threats. If you confirm that the file is coming from a trusted source, you can send the following SHA-256 hash value to your admin for the original file. fbc4a3eede12ca34c96c76661d4c4aa531f640119b73183d63cb82eb79fe0c4f

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Goalball! Nederlands Kampioenschap Deelnemende teams. Locatie & tijdstippen. Toernooi reglement. Prijsuitreiking.

Inhoudsopgave. Goalball! Nederlands Kampioenschap Deelnemende teams. Locatie & tijdstippen. Toernooi reglement. Prijsuitreiking. Inhoudsopgave Goalball! Nederlands Kampioenschap 2018 Deelnemende teams Locatie & tijdstippen Toernooi reglement Prijsuitreiking Wedstrijdschema Sponsors Subsidies Goalball! Goalball is een Paralympische

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015

Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015 Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015 Afgelopen zaterdag was het zover, de tweede editie van het Schuytgraaf Buurtvolleybal toernooi. De weersverwachtingen waren redelijk..

Nadere informatie

God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig.

God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. zondag 1 januari NIEUWJAARSDAG God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. Psalm 67:2 God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. Wees bij ons en bescherm ons. Dan zal iedereen zien dat u

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige In de rubriek vertelt een sport(st)er over zijn/haar voorste kruisband blessure. Vanaf het moment dat deze blessure werd opgelopen, de operatie, de revalidatie, de rentree en daarna. In : DAT WAS EEN FIJN

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Reglement Highland Games McGuns Clan Buurtschap Calfven. 5 juli Reglement McGuns Highlandgames Calfven 2015 Page 1 of 7

Reglement Highland Games McGuns Clan Buurtschap Calfven. 5 juli Reglement McGuns Highlandgames Calfven 2015 Page 1 of 7 Reglement Highland Games 2015 McGuns Clan Buurtschap Calfven 5 juli 2015 Reglement McGuns Highlandgames Calfven 2015 Page 1 of 7 Algemeen 3 Tug-o-war (Touwtrekken) 3 Putting the Stone (Rotswerpen) 4 Weight

Nadere informatie

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie)

(geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Verslag Kolf Kampioenschappen Hollands Kroon (geplaatst op de website van CTR Hollands Kroon en wordt mogelijk ook geplaatst inde papieren versie) Afgelopen Zaterdag 20 Januari speelden de kolfverenigingen

Nadere informatie

Boekopdracht 2 Love, Simon gemaakt door Lise Visschedijk 4G2 LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK

Boekopdracht 2 Love, Simon gemaakt door Lise Visschedijk 4G2 LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK LOVE, SIMON GESCHREVEN DOOR BECKY ALBERTAL GEMAAKT DOOR LISE VISSCHEDIJK Helemaal links zie je Becky Albertalli. OPDRACHT 1 De titel van het boek is Love, Simon en het boek is geschreven door Beckey Albertalli.

Nadere informatie

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015

Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Clubwedstrijd 2: 7 maart 2015 Nadat onze eerste afspraak in Blankenberge door de te felle wind afgelast werd, stonden we allemaal op scherp om het seizoen aan te snijden. De vooruitzichten waren redelijk

Nadere informatie

Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen

Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen Start om 14 u., einde verwacht rond 18 u. Maximum 8 teams (beperkte plaatsen). Teams van 3 spelers, de spelers wisselen elkaar af per discipline. Elk team beslist

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Spelregels. Het spelen van levend ganzenbord

Spelregels. Het spelen van levend ganzenbord Het spelen van levend ganzenbord Voor het spelen van het levend ganzenbord verdeel je de deelnemers in minimaal twee groepen. Deze groepen spelen het levend ganzenbord tegen elkaar. Het doel van het levend

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN VOOR DEELNEMENDE PLOEGEN AAN HET FBK-GAMES NK TEAMS SENIOREN 2011

INFORMATIEBULLETIN VOOR DEELNEMENDE PLOEGEN AAN HET FBK-GAMES NK TEAMS SENIOREN 2011 INFORMATIEBULLETIN VOOR DEELNEMENDE PLOEGEN AAN HET FBK-GAMES NK TEAMS SENIOREN 2011 Accommodatie Het FBK-Games NK Teams voor senioren zal plaatsvinden in het FBK Stadion, Kuipersdijk 46 te Hengelo (O).

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Seizoensverslag voorjaar 2017 Gepubliceerd juli 2017

Seizoensverslag voorjaar 2017 Gepubliceerd juli 2017 Seizoensverslag voorjaar 2017 Gepubliceerd juli 2017 Copyright: BC (Bijna) altijd juist Inhoudsopgave Pagina Inleiding 2 Uitslagen en analyse 5 Deel 1: vrij spel. 5 Deel 2: drieband.. 8 Deel 3: bandstoten

Nadere informatie

Johannes 20,24-29 Gelukkig als je niet ziet en toch gelooft!

Johannes 20,24-29 Gelukkig als je niet ziet en toch gelooft! Johannes 20,24-29 Gelukkig als je niet ziet en toch gelooft! Gezinsdienst Liturgie Zingen: - EL 478 Zing, zing, zingen maakt blij - Weet je dat de lente komt? Stil gebed Votum / groet Zingen: Gez 94,1.3.6

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Werkboek spreekwoorden Jaar 1

Werkboek spreekwoorden Jaar 1 Werkboek spreekwoorden Jaar 1 Mevr. Diehle Naam: Klas: Opdracht 1. Mocht je een gezegde niet kennen, zoek deze dan op in een spreekwoordenboek.. Zoek dan op het belangrijkste woord uit het spreekwoord

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2016 38e editie SPEELDATA 22 en 28 mei 2016 Deelnemers: Fam. van Grandia DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2016 Fam. Grandia Poule A 2252013 Wedstrijden veld 1 (bij tent) Wedstrijden

Nadere informatie

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013

Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 Bart en Pierre winnen Verpa Carp Classic 2013 (Gijs Nederlof) Dinsdag 10 september was een belangrijke dag voor de deelnemers aan de Verpa Carp Classic 2013. Na de voorafgaande 5 wedstrijden stond vandaag

Nadere informatie

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018

DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 DSC Familievoetbaltoernooi Jaargang 2018 40e editie SPEELDATA 10 en 16 juni 2018 Deelnemers: Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 DSC FAMILIEVOETBALTOERNOOI 2018 Poule A Fam. Grandia Fam. Hooijmans 2 1062018

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

F-LEAGUE VOORJAAR 2010

F-LEAGUE VOORJAAR 2010 Op zaterdag 20 maart 2010 startte bij RKSV De Zweef het vierde seizoen van de F-League voor mini F-pupillen (4-6 jarigen). Tot en met 5 juni werd er iedere zaterdagochtend tussen 9.30 10.30 uur door ruim

Nadere informatie

Als ik in de war was wist ik: je bent moeder en moet nu voor je zoon zorgen, dit hielp mij weer bij mijzelf te komen en weer in het hier en nu.

Als ik in de war was wist ik: je bent moeder en moet nu voor je zoon zorgen, dit hielp mij weer bij mijzelf te komen en weer in het hier en nu. In de war Het is zo vervelend om in de war te zijn, niet meer weten waar in te geloven, niet meer weten wat te doen. Wat is mijn roeping? Wat moet ik doen? Als ik om mij heen kijk, zie ik mijn man, onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Cross te Bornem, 24/01/2011

Cross te Bornem, 24/01/2011 Cross te Bornem, 24/01/2011 Nog enkele crossen van het einde van het seizoen, was het eindelijk zo ver! De cross in Bornem, de thuiswedstrijd van de winter, lokte niet alleen volk van de eigen club maar

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10 Nieuwsbrief Van de voorzitter. Op het moment dat dit stukje geschreven word, hebben we nog ongeveer 2 maand en dan zit dit bowling seizoen er weer op. Het bowling seizoen is

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

ARIE BUTH MEMORIAL. Het uitreiken van de kantnummers blijft altijd een spannend moment

ARIE BUTH MEMORIAL. Het uitreiken van de kantnummers blijft altijd een spannend moment 20-11-2011 ARIE BUTH MEMORIAL. De eerste wedstrijd om de Arie Buth Memorial. Arie Buth, de man aan wie wij, als vissers, veel te danken hebben. Hij wordt op deze manier op een mooie en passende wijze geëerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal NTTB Jeugdcup 2013 Papendal Afgelopen weekend vond op het Olympisch trainingscentrum Papendal de NTTB Jeugdcup plaats. Dit is een toernooi waarbij de 8 Nederlandse afdelingen de strijd met elkaar aangaan.

Nadere informatie

Maartse buien op de halve marathon van Hapert 2019

Maartse buien op de halve marathon van Hapert 2019 Maartse buien op de halve marathon van Hapert 2019 Na enkele zeer zonnige en warme weken in februari kwamen de maartse buien. Dit jaar wel echte strontdagen met veel wind, stortregen en hagel en droevige

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Evaluatie Fair Games Teamcaptains per Vergadering: uur 16 mei 2011 bestuurskamer De Reigers. Wat ging er dit jaar niet zo goed?...

Evaluatie Fair Games Teamcaptains per  Vergadering: uur 16 mei 2011 bestuurskamer De Reigers. Wat ging er dit jaar niet zo goed?... Evaluatie Fair Games Teamcaptains per email Vergadering: 20.00-20.40 uur 16 mei 2011 bestuurskamer De Reigers. Aan de teamcaptains van Fair Games, MHC De Reigers willen volgend seizoen weer een Recreanten

Nadere informatie